ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Η κοπή της πίτας της ομάδας


  4/2/2015
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ντούσαν Μπάγεβιτς βρέθηκαν κοντά στους ποδοσφαιριστές και στο επιτελείο της ομάδας και ευχήθηκαν σε όλους καλή χρονιά με επιτυχίες.

Ο κ. Μελισσανίδης ευχήθηκε να συνδυαστεί το 2015 με τη θετική εξέλιξη στο θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου, ενώ μιλώντας προς τους παίκτες είπε μεταξύ άλλων: «Εχουμε φτιάξει μια ομάδα που βγάζει υγεία και τη χαίρεται ο κόσμος. Σας ευχαριστώ για την προσπάθειά σας. Συνεχίζουμε με την ίδια προσοχή και στους επόμενους αγώνες, διότι δεν έχει τελειώσει τίποτα».

Οι τρεις τυχεροί ποδοσφαιριστές ήταν ο Μιγκέλ Κορδέρο που κέρδισε ένα ταξίδι τριών ημερών στη Βιέννη, ο Δημήτρης Γροντής που κέρδισε 1000 ευρώ και ο Αμπλαγέ Φαγέ που κέρδισε μια δωροεπιταγή από τα καταστήματα PRINCE OLIVER. Επίσης, ο γυμναστής Παναγιώτης Βούλγαρης κέρδισε ένα κλιματιστικό Fujitsu και ο φυσιοθεραπευτής Διονύσης Έγκαρχος μια δωροεπιταγή από τα καταστήματα PRINCE OLIVER.

Σημειωτέον ότι το τυχερό κομμάτι της πίτας που κόπηκε συμβολικά, «έπεσε» στο νέο γήπεδο! 
 
aekfc.gr