ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Άρση απαγόρευσης μεταγραφών ζητάει η ΑΕΚ

Προσπάθεια να αποκτήσει ξανά δικαίωμα μεταγραφών για τον Γενάρη, θα επιχειρήσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανδρέας Δημητρέλος, στο Δ.Σ. της Superleague. Η κίνηση αυτή προμηνύει την εμπλοκή Βιντιάδη στην Ένωση.

Ως γνωστόν, η ΑΕΚ από τις αρχές της αγωνιστικής περιόδου είναι τιμωρημένη με απαγόρευση μεταγραφών για τον μήνα Γενάρη, με εξαίρεση μια μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή άνω των 24αρων και από εκεί και πέρα απεριόριστες Ελλήνων ποδοσφαιριστών κάτω των 24αρων.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Superleague, με θέμα την αδειοδότηση της σεζόν 2013-2014, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανδρέας Δημητρέλος θα προτείνει την άρση της απαγόρευση των μεταγραφών για τις ομάδες που έχουν τιμωρηθεί από το καλοκαίρι, αλλά βρίσκονται σε κατάσταση οικονομικής εξυγίανσης.

Συγκεκριμένα, η πιθανότητα να μπει επενδυτής (Δημήτρης Βιντιάδης) στην ΠΑΕ ΑΕΚ και να υπάρξουν άμεσα πληρωμές, θα είναι το βαρύ χαρτί του προέδρου της Ένωσης όπως επίσης και το γεγονός ότι έχουν βελτιωθεί τα οικονομικά της ΠΑΕ, όσον αφορά τις εκκρεμότητές της προς το Δημόσιο.

Φυσικά κάτι τέτοιο για να γίνει δεν είναι εύκολο, καθώς θα πρέπει να συσταθεί ειδική επιτροπή που θα κρίνει τα κριτήρια για το ποια ομάδα βρίσκεται σε κατάσταση εξυγίανσης.
Πρόθεση της ΠΑΕ ΑΕΚ, είναι τουλάχιστον να ισχύσουν τα μεταγραφικά δεδομένα που ίσχυσαν το καλοκαίρι ή ακόμα και οι τρεις ξένοι ή Έλληνες άνω των 24αρων να γίνουν μόνο Έλληνες. Το σίγουρο είναι ότι η προσπάθεια θα γίνει και όπως είναι ευκολονόητο για να μπορεί να ανοίξει ο "δρόμος" ενίσχυσης υπό την ηγεσία του Δημήτρη Βιντιάδη.

sport24.gr