ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Τα είπε με Βούρο, τα λέει και με διοίκηση ο Μαύρος.

Συνάντηση με τον Γιάννη Βούρο είχε το Σάββατο ο Θωμάς Μαύρος προκειμένου να ενημερωθεί για τις κινήσεις που κάνει ο γνωστός ηθοποιός για το γηπεδικό της ΑΕΚ.


Ο Γιάννης Βούρος ανέλυσε στον παλαίμαχο κιτρινόμαυρο αστέρα όλα όσα συζητήθηκαν στο ραντεβού με την κινέζικη κατασκευαστική πριν από λίγες μέρες, καθώς και αυτό που θα ακολουθήσει με άλλη, επίσης κινεζική εταιρία.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Θωμάς Μαύρος θα έχει νέα συνάντηση με την διοίκηση της ΑΕΚ, την οποία θα εκπροσωπήσουν ο Ανδρέας Δημητρέλος, καθώς και ο Μάκης Καζνακίδης, ενώ ενδεχομένως να δώσει το παρών και ο Δημήτρης Χατζηχρήστος. Ο Μαύρος ζήτησε ακόμη να παραβρεθούν στη συζήτηση και οι νομικοί σύμβουλοι της ΠΑΕ καθώς κρίνεται πολύτιμη η συνδρομή τους για τις αποφάσεις που αναμένεται να παρθούν.

Βασικό θέμα συζήτησης θα είναι η νομική φόρμουλα που θα ακολουθηθεί, ώστε να μπορεί να βάζει ο κόσμος τα λεφτά στον λογαριασμό που θα ανοιχτεί, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος κατάσχεσης του ποσού που θα συγκεντρωθεί από την εφορία. Επίσης υπάρχει η σκέψη περαιτέρω μείωσης της τιμής των εισιτηρίων διαρκείας κατά 50%.

Αναμένεται δε μέσα από την κουβέντα να ξεκαθαρίσει αν θα "κλειδώσει" η είσοδος του παλαίμαχου άσου στη διοίκηση της ομάδας τις τύχες της οποίας προτίθεται να πάρει και να διαχειριστεί εν λευκώ ή αν θα "ναυαγήσει" πριν καν να προχωρήσει το εγχείρημά του.

Στο μεταξύ ο Θωμάς Μαύρος έστειλε μήνυμα συσπείρωσης στους φίλους της ΑΕΚ με σχετική ανάρτησή του στο facebook.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

"Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη που δείχνετε στο πρόσωπο μου και στην ομάδα μας την ΑΕΚ και μόλις γίνει οριστική η συμφωνία μου με την ΑΕΚ, θα σας το ανακοινώσω και επίσημα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και με τη δική σας συμπαράσταση και αγάπη να ξανακάνουμε μια ΑΕΚ δυνατή. Στο δικό της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Με αγάπη, Θωμάς Μαύρος".

contra.gr