ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Κεραυνοί της ΚΑΕ ΑΕΚ για τη διαιτησία!

Με μία μέρα καθυστέρηση η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καταγγέλλει όσα έγιναν στον αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.
thumb
Αναλυτικά:

Η διοίκηση της ΑΕΚ διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία της αναμέτρησης της 28ης Φεβρουαρίου στο Αλεξάνδρειο.

Οι διαιτητές της αναμέτρησης με το μπαράζ εσφαλμένων αποφάσεών τους συνέβαλαν σε ξεκάθαρη αλλοίωση του αποτελέσματος.

Η διπλή τεχνική ποινή για «flopping», που δεν υπήρξε ποτέ, και η αποβολή σε χρόνο – ρεκόρ του «ΜVP» της Βasket League, Λουκά Μαυροκεφαλίδη, στα πρώτα λεπτά αποτελεί πρωτοφανές γεγονός, το οποίο είδε όλη η φίλαθλη Ελλάδα. Το πόσο στοίχισε η απουσία του Μαυροκεφαλίδη στην ομάδα μας είναι αυτονόητο και δεν επιδέχεται άλλης εξήγησης ή ερμηνείας.

Το μπαράζ εσφαλμένων αποφάσεων συνεχίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κορυφώθηκε στην τελευταία φάση με το φάουλ στον Γιάννη Καλαμπόκη, στο οποίο οι διαιτητές έκλεισαν τα μάτια. Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε κι άλλες φάσεις, αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Άλλωστε, η διοίκηση της ΑΕΚ θα αποταθεί σχετικά στα αρμόδια όργανα.

Επιπροσθέτως, καταγγέλλουμε την παρέμβαση του κομισάριου του αγώνα ο οποίος λειτουργώντας ως «βοηθός προπονητή», προέτρεψε τον προπονητή της αντιπάλου ομάδας δύο φορές να μην καλέσει τάιμ-άουτ καθώς πλησίαζε τηλεοπτικό τάιμ-άουτ.

Η διοίκηση της ΑΕΚ ζητεί από την ΚΕΔ ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων της κανονικής περιόδου και των πλέι οφ να επαναπροσδιορίσει τη σχέση της απέναντι στην ΑΕΚ. Η διοίκηση της ΑΕΚ ζητεί το αυτονόητο: Να υπάρχει ισονομία, ήτοι να σφυρίζουν οι διαιτητές της 50-50 και να τηρούν τα ίδια κριτήρια για όλες τις ομάδες.

Η διοίκηση της ΑΕΚ ενημερώνει, ότι η περίοδος της ανοχής τελείωσε. Δεν θα επιτρέψουμε ξανά σε εξωγενείς παράγοντες να προκαλούν πρόβλημα και θα επισημαίνουμε κάθε απόπειρα διασάλευσης της ομαλότητας του ελληνικού Πρωταθλήματος.
Basket League ΣΚΡΑΤΣ

aek-live.gr

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

«Κάναμε ότι μας ζητήθηκε, δεν δεχόμαστε άλλες δικαιολογίες και καθυστερήσεις»

«Κάναμε ότι μας ζητήθηκε, δεν δεχόμαστε άλλες δικαιολογίες και καθυστερήσεις»

Φεβρουαρίου 19th, 2016 

Η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση προς τον Σκουρλέτη, για τον θέμα της «Αγια-Σοφιάς»

Aναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Ο φάκελος της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το γήπεδο της ΑΕΚ βρίσκεται στο ΥΠΕΚΑ από το Δεκέμβριο του έτους 2014. Η επίσημη και πλήρης υποβολή της ΜΠΕ έγινε από την ΑΕΚ στο Υπουργείο στις 31 Μαρτίου 2015 με Αριθμό Πρωτοκόλλου 147738.

Από τότε έχουν παρέλθει  όλες οι προθεσμίες διαβούλευσης και δημοσιότητας και όλες οι προθεσμίες για την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων του έργου, όπως προβλέπονται στη νομοθεσία. Έχουν μάλιστα παρέλθει όχι μόνο οι νόμιμες προθεσμίες, αλλά και οι προθεσμίες διαβούλευσης που το ίδιο το Υπουργείο κατ” εξαίρεση παρέτεινε με δική του απόφαση το καλοκαίρι του 2015, σε αντίθεση μάλιστα με τις πάγιες διοικητικές πρακτικές. Το χρονοδιάγραμμα της αδειοδότησης του έργου έχει καταστεί εκπρόθεσμο και όχι βεβαίως με ευθύνη της ΑΕΚ. Οι ημερομηνίες από μόνες τους το αποδεικνύουν. Θα ήταν πολύ εύκολο να επικαλεστούμε όλες τις μέχρι σήμερα αναίτιες καθυστερήσεις.

Ο Μάρτιος του 2015, όταν και έγινε η επίσημη κατάθεση της ΜΠΕ μέχρι το Φεβρουάριο του 2016, που γνωμοδοτεί επί της ΜΠΕ το Περιφερειακό  Συμβούλιο της  Αττικής, καταδεικνύουν περίτρανα τις καθυστερήσεις. Όλα τα παραπάνω προκύπτουν από επίσημα έγγραφα, που έχουν κατατεθεί  και τους αριθμούς πρωτοκόλλων.

Η ΑΕΚ έχει αποδείξει εμπράκτως ότι σέβεται απόλυτα τις δημόσιες αρχές και τη συνεργασία της με όλους τους αρμόδιους φορείς, που εμπλέκονται στις διοικητικές διαδικασίες για την αδειοδότηση του νέου γηπέδου. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να προχωρήσουμε άμεσα στην κατασκευή του νέου μας γηπέδου με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα, αντιμετωπίζοντας συστηματικά όλους τους όρους και προϋποθέσεις που μας τίθενται συνεχώς από τις αρχές.

Εχουμε ανταποκριθεί σε ό,τι μας έχει ζητηθεί. Μας δικαίωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας. Το μόνο που περιμένουμε πλέον είναι η έκδοση της άδειας για να προχωρήσουμε στην υλοποίηση του μεγάλου μας ονείρου. Για εμάς δεν υπάρχουν νέες δικαιολογίες, ούτε περαιτέρω προφάσεις για νέες καθυστερήσεις.

aekarena.gr

Φουλ για τελικό

Η ομάδα απέναντι στην οποία η ΑΕΚ κατέκτησε το τελευταίο της κύπελλο, αποτελεί και το τελευταίο εμπόδιο πριν από τον φετινό τελικό. Η κλήρωση έφερε τον Ατρόμητο του Τραϊανού Δέλλα στον δρόμο της Ένωσης, στην ημιτελική φάση του κυπέλλου. Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 2 ή 3 Μαρτίου και η ρεβάνς 6 ή 7 Απριλίου στο Περιστέρι.

Προφανώς και στην ΑΕΚ δεν υποτιμούν κανέναν αντίπαλο, αλλά είναι μια ευκαιρία για πρόκριση στον τελικό. Ενώ είναι και για τον Γκας Πογιέτ μια ευκαιρία να πάρει ρεβάνς από τον Δέλλα, για την ήττα και το σπάσιμο του σερί, στο πρόσφατο ματς στο Περιστέρι για το πρωτάθλημα.

Και πλέον αν η ΑΕΚ προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου, θα περιμένει ως αντίπαλο έναν εκ των ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακό, που αναμετρηθούν με πρώτο ματς στην Τούμπα.

enwsi.gr

Ο MVP και τα «κλειδιά» (ΦΩΤΟ)

Κορυφαίος της ΑΕΚ στην αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα ήταν ο Μαλίκ Χέρστον, με την ΚΑΕ ΑΕΚ να του δίνει τον... τίτλο.

Ο Αμερικαός συγκέντρωσε 18 βαθμούς στο rank, την ίδια στιγμή που «κλειδιά» του αγώνα ήταν οι Μαυροκεφαλίδης, Κάρτερ και  Μπράουν.


aek1924.grmvp-keys

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Συμφωνία με Μπρούνο Ζουκουλίνι \\ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\ 1/2/2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\  1/2/2016
 
 
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μπρούνο Ζουκουλίνι, ο οποίος παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Μάντσεστερ Σίτι και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2016.


Ο Μπρούνο Ζουκουλίνι γεννήθηκε στις 2 Απριλίου του 1993 στο Μπελέν ντε Εσκομπάρ της Αργεντινής και αποτελεί προϊόν των ποδοσφαιρικών ακαδημιών της Ρασίνγκ Κλουμπ με την οποία αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος σε ηλικία 16 ετών κόντρα στη Χιμνάσια Λα Πλάτα. Στις δύο πρώτες του σεζόν, παρά το νεαρό της ηλικίας του, πρόλαβε να αγωνιστεί σε 19 ματς. 

Το καλοκαίρι του 2014, μετά από πέντε σεζόν στη Ρασίνγκ στην οποία είχε ήδη γίνει βασικός, όπως και στην Ελπίδων της Αργεντινής, ήταν στους υποψήφιους για την 23άδα της Εθνικής ομάδας της χώρας του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και προσέλκυσε το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων, όπως η Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ντόρτμουντ.

Με προσωπικές ενέργειες του τεχνικού διευθυντή της Μάντσεστερ Σίτι, Τσίκι Μπεκιριστάιν κατέληξε στην αγγλική ομάδα, με την οποία έκανε ντεμπούτο στις 10 Αυγούστου του 2014 στον τελικό του «Κομιούνιτι Σιλντ» στο Γουέμπλεϊ αντικαθιστώντας τον Εντιν Τζέκο.

Στη διάρκεια της περσινής σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός από την Μάντσεστερ Σίτι στη Βαλένθια και στην Κόρδοβα στην Ισπανία, ενώ για τον δανεισμό του είχε ενδιαφερθεί και η Σάντερλαντ του Γκουστάβο Πογιέτ, ο οποίος είχε εκφραστεί κολακευτικά για την αξία του.

Ο αδερφός του, Φράνκο, με τον οποίο αγωνίστηκαν μαζί στη Ρασίνγκ, είναι επίσης ποδοσφαιριστής και αγωνίζεται από το 2014 στην ιταλική Μπολόνια.

Τον περασμένο Οκτώβριο ο Μπρούνο Ζουκουλίνι παραχωρήθηκε με δανεισμό ενός μηνός στην Μίντλεσμπρο και ενώ η πρώτη του ομάδα, Ρασίνγκ Κλούμπ, ενδιαφέρθηκε να τον πάρει πίσω στην Αργεντινή με τη μορφή δανεισμού, από σήμερα ανήκει στο δυναμικό της ΑΕΚ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.


Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Μπρούνο Ζουκουλίνι δήλωσε τα εξής:

«Είμαι ενθουσιασμένος με το νέο περιβάλλον που γνώρισα και προσωπικά αισθάνομαι έτοιμος αγωνιστικά, αν ο προπονητής μου κρίνει ότι πρέπει να αγωνιστώ άμεσα. Είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα, αλλά πρόλαβα να μάθω πολλά για την ΑΕΚ από τον Σεμπαστιάν Σάχα και τον Αγκουστίν Πελετιέρι που είχαν αγωνιστεί στην ομάδα. Έχω μάθει ότι στη νέα μου ομάδα έχουν παίξει πολλοί παίκτες από την Αργεντινή. Γνωρίζω ότι θα βρω εδώ τον Ντιέγκο Μπουονανότε και ότι έχει παίξει στην ΑΕΚ ο Νάτσο Σκόκο. Ήδη οι οπαδοί της ομάδας με δέχθηκαν πολύ ζεστά. Ακόμα και στο Ιατρικό Κέντρο, όπου πήγα για εξετάσεις, βρήκα οπαδούς!». 
 
aekfc.gr

Συμφωνία με Τόμας Πέκχαρτ

\\ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\  1/2/2016

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη μεταγραφή του Τσέχου διεθνούς ποδοσφαιριστή Τόμας Πέκχαρτ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τον Ιούνιο του 2017 με προοπτική ανανέωσης για ακόμα δύο χρόνια.

Ο Τόμας Πέκχαρτ γεννήθηκε στις 26 Μαΐου του 1989 στο Σούσιτσε της Τσεχίας και έχει αγωνιστεί σε όλες τις εθνικές ομάδες της χώρας του, ενώ είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Ελπίδων της Τσεχίας με 17 γκολ σε 26 συμμετοχές.

Το 2005 και ενώ ήταν στα τμήματα υποδομών της Σλάβια Πράγας, αναδείχθηκε τζούνιορ ποδοσφαιριστής της χρονιάς στην πατρίδα του. Με την Εθνική Νέων της Τσεχίας ήταν φιναλίστ Ευρώπης και σκόρερ στον χαμένο τελικό του 2006 στο Λουξεμβούργο από τη Ρωσία  στα πέναλτι. Με την Εθνική Ελπίδων ήταν φιναλίστ κόσμου το 2007 στον χαμένο τελικό του παγκόσμιου πρωταθλήματος στον Καναδά από την Αργεντινή του Σέρχιο Αγουέρο στα πέναλτι.

Το 2010 με την Εθνική Ελπίδων της Τσεχίας αγωνίστηκε στα μπαράζ πρόκρισης για το Euro του 2011 κόντρα στην ελληνική εθνική ομάδα σκοράροντας και στις δύο νίκες των Τσέχων. Με την Εθνική ανδρών της χώρας του μετράει 19 συμμετοχές και έχει σκοράρει δύο φορές.
 
Το 2008 σε ηλικία 19 ετών μεταγράφηκε στην Τότεναμ με εισήγηση του Νταμιάν Κομολί και με προπονητή τον Μάρτιν Γιολ που είχε δηλώσει «τον παρακολουθούσαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα γιατί μας προκάλεσε εντύπωση ο εξαιρετικός συνδυασμός φυσικής δύναμης και τεχνικής κατάρτισης».

Όταν ο Χουάντε Ράμος διαδέχθηκε τον Γιολ, ο Τόμας Πέκχαρτ συνεργάστηκε στην Τότεναμ με τον Γκουστάβο Πογιέτ που ήταν βοηθός του Ισπανού προπονητή. Μετά την Τότεναμ ο «Πέκι» αγωνίστηκε ως δανεικός στη Σαουθάμπτον, στη Σλάβια Πράγας με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Τσεχίας το 2009, στη Γιάμπλονετς και στη Σπάρτα Πράγας.

Το 2011 πήρε μεταγραφή στη Νυρεμβέργη στην οποία αγωνίστηκε για τρία χρόνια και το 2014 συνέχισε την καριέρα του στην Ινγκολσταντ. Από σήμερα ανήκει στο δυναμικό της ΑΕΚ.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίoυ του, ο Τόμας Πέκχαρτ δήλωσε στο www.aekfc.gr:
«Η ΑΕΚ για μένα αποτελεί πολύ σημαντική προοπτική για την καριέρα μου και γι' αυτό η επιλογή μου ήταν πολύ εύκολη. Θέλω να ξαναβρώ τον εαυτό μου αλλά κυρίως να φτάσω γρήγορα στο επιθυμητο επίπεδο, ώστε να μπορέσω να βοηθήσω άμεσα την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Εχω ακούσει τα καλύτερα για την ΑΕΚ και από ένα φίλο μου που παίζει στον ΠΑΟΚ και από τον τερματοφύλακα του Αμβούργου Γιάρο Ντρόμπνι. Σημαντικό ρόλο για την απόφασή μου έπαιξε η παρουσία του Γκουστάβο Πογιέτ, τον οποίον γνωρίζω από τη συνεργασία μας στην Τότεναμ και είναι ένας πολύ καλός προπονητής και εξαιρετικός άνθρωπος». 
 
aekfc.gr