ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Ελπίδες για Βάργκας – Μέσα ο Τζεμπούρ

Αρκετές είναι πλέον οι πιθανότητες παρουσίας του Ρόναλντ Βάργκας στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ υπάρχουν μετά την προπόνηση της Πέμπτης. Ο διεθνής άσος από τη Βενεζουέλα συμμετείχε σε μέρος του κανονικού προγράμματος και έδειξε σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες, λόγω του διαστρέμματος που τον ταλαιπωρεί από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από ιατρικής πλευράς ο Βάργκας είναι απόλυτα έτοιμος, με τον Πογιέτ να τον αφήνει εκτός από το δίτερμα για προληπτικούς λόγους. Η συμμετοχή του Βάργκας θα ξεκαθαρίσει οριστικά στην προπόνηση της Παρασκευής, αφού αν καταφέρει να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, κάτι που είναι πλέον και το πιο πιθανό.

Ευχάριστα ήταν τα νέα και για τον Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον κράτησε εκτός από την προπόνηση της Τετάρτης. Ο Αλγερινός επιθετικός ήταν σήμερα σε πολύ καλύτερη κατάσταση και για το λόγο αυτό προπονήθηκε κανονικά, κάτι που σημαίνει ότι δεν τίθεται θέμα απουσίας του από το ντέρμπι με τον Δικέφαλο του βορρά.

Αντίθετα για έναν ακόμα αγώνα θα απουσιάσουν ο Αλαϊν Μπαρόχα και ο Μιγκέλ Κορδέρο οι οποίοι είναι τραυματίες.

enwsi.gr

Ο ΕΣΑΚΕ βραβεύει Λουκά!

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, θα βραβεύσει τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη ως MVP πρώτου γύρου της Α1.

maurokefalidis4

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης είναι ο MVP του πρώτου γύρου της Α1 και πριν την έναρξη του αγώνα της ΑΕΚ με το Λαύριο το Σάββατο, θα βραβευτεί από τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Γιώργου Χαλβατζάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Χαλβατζάκης θα βραβεύσει τον MVP του πρώτου γύρου της κανονικής διάρκειας της Basket League ΣΚΡΑΤΣ Λουκά Μαυροκεφαλίδη πριν την έναρξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Λαύριο για την 15η αγωνιστική, που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο (23/1, 17:00) στο κλειστό του ΟΑΚΑ».

aeklive.gr

Ο Φιλαθλητικός στο δρόμο της ΑΕΚ

Ο Φιλαθλητικός στο δρόμο της ΑΕΚ


Τον Φιλαθλητικό Λάρισας θα αντιμετωπίσει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ στην πρώτη της «μάχη» στο Κύπελλο Ελλάδος



Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας η κλήρωση της 5ης αγωνιστικής της Β’ φάσης και η αντίστοιχη κλήρωση της 1ης αγωνιστικής της Γ’ φάσης του Κυπέλλου Γυναικών.

aekarena.gr

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Με Ηρακλή στο Κύπελλο!

Η ΑΕΚ κατάφερε να αποφύγει τα ντέρμπι και θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή στην φάση των 8 του Κυπέλλου Ελλάδος. Στο ΟΑΚΑ το πρώτο ματς.

Η κληρωτίδα δεν είχε κέφια σήμερα και παρότι υπήρχαν πολλές πιθανότητες για κάποιο μεγάλο ντέρμπι στην φάση των "8", τελικά δεν θα υπάρξει.

Η ΑΕΚ κληρώθηκε με τον Ηρακλή για την φάση των "8" του Κυπέλλου, με τον πρώτο αγώνα να γίνεται στο ΟΑΚΑ και τον δεύτερο στην Θεσσαλονίκη.


 
Τα πρώτα ματς ανάμεσα στις ομάδες θα πραγματοποιηθούν  27-28 Ιανουαρίου 2016, ενώ οι επαναληπτικοί στις 
3-4, 10-11 Φεβρουαρίου 2016.
 
aek1924.gr

Μπουονανότε: Να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ με την ΑΕΚ

Μπουονανότε: Να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ με την ΑΕΚ
Ο Αργετινός άσος της ΑΕΚ μίλησε στο «ESPN Futbol Club» του ESPN της Αργεντινής

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον ίδιο: «Ήμουν στην Γρανάδα, πάλευα για να αποφύγουμε τον υποβιβασμό και τώρα μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω ξανά σε μια μεγάλη ομάδα, να αρχίσω και πάλι από την αρχή. Από τότε που είμαι εδώ στην Αθήνα, στην ΑΕΚ, είμαι πολύ ευτυχισμένος, γιατί με ευνοεί πολύ ποδοσφαιρικά στον τρόπο παιχνιδιού μου, γιατί είναι μια μεγάλη ομάδα που μπαίνει σε κάθε παιχνίδι για να νικήσει»

Για το φάουλ – γκολ με τον Λεβαδειακό: «Ναι, ήταν εντυπωσιακό (γέλια)»

Για τους στόχους της ΑΕΚ: «Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη βαθμολογική διαφορά και στόχος τώρα στο πρωτάθλημα είναι να τερματίσουμε δεύτεροι, στην θέση που είμαστε τώρα. Στο τέλος του πρωταθλήματος υπάρχουν πλέι οφ και τερματίζοντας δεύτερος έχεις περισσότερες πιθανότητες ώστε, Θεού θέλοντος, να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ ή στο Γιουρόπα Λιγκ. Και ο βασικός στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και είμαστε σε καλό δρόμο»

Για την σχέση του με τον Τσόρι Ντομίνγκες και την… τρέλα στην Ελλάδα: «Ζω πολύ κοντά στο σπίτι του Τσόρι και έχουμε επαφή, αν και η αντιπαλότητα που υπάρχει εδώ είναι πολύ μεγάλη και μου έχουν πει, αν δεν και έχω ζήσει κάτι σχετικό, ότι οι φίλαθλοι εδώ είναι λίγο υπερβολικοί  και δεν θα έβλεπαν με πολύ καλό μάτι έναν παίκτη της ΑΕΚ παρέα με έναν του Ολυμπιακού. Το μόνο που μου έλεγαν οι φίλαθλοι όταν ήρθα ήταν να νικήσουμε στο «Clasico», δεν τους ενδιέφερε τίποτε άλλο. Και άρχισα να καταλαβαίνω ότι εδώ ζουν το ποδόσφαιρο με μεγαλύτερο πάθος απ” ότι στην Αργεντινή. Μου έλεγαν ότι εδώ ζουν το ποδόσφαιρο όπως στην Αργεντινή και ήρθα ήσυχος ότι ξέρω τι θα συναντήσω, αλλά εδώ είναι πιο φανατικοί, λίγο πιο τρελοί. Τις προάλλες το «Clasico» Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός δεν έγινε λόγω επεισοδίων. Είναι πράγματα που σαφώς χρήζουν βελτίωσης, αλλά ο οπαδός το ζει έτσι και πρέπει να προσαρμόζεσαι και να σέβεσαι τις διάφορες καταστάσεις σε κάθε χώρα»

Για την Αθήνα: «Είχαμε κάνει ένα τουρ στο παρελθόν, όταν είχαμε έρθει να παίξουμε με την Μάλαγα (σ.σ. κόντρα στον Παναθηναϊκό, στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ). Τώρα δεν γυρίζω πολύ, γιατί φτάνω κουρασμένος από την προπόνηση και προτιμώ να κάθομαι σπίτι με την οικογένειά μου. Όταν έρχονται οι γονείς μου, κάνουν βόλτες μαζί με την σύζυγό μου και εγώ κάθομαι σπίτι με τα παιδιά. Είναι η πρώτη φορά που παίζω σε μια χώρα όπου δεν μιλούν την γλώσσα μου, αλλά με βοηθάει πολύ η παρουσία ισπανόφωνων στην ομάδα»

aekarena.gr

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ


«Η ΑΕΚ κέρδισε δικαιότατα»

«Η ΑΕΚ κέρδισε δικαιότατα»


Ο Γιάννης Καστρίτης και ο Άκης Καλλινικίδης μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου στην Τρίπολη, εκ μέρους του Αρκαδικού, με τον κόουτς της ομάδας της Πελοποννήσου, να παραδέχεται τη δίκαιη νίκη της ΑΕΚ.


Αρχικά, ο Καστρίτης σχολίασε: «Νομίζω ότι πρέπει να ευχαριστήσω τον κόουτς Ζντοβτς για τα καλά του λόγια και να τον καλωσορίσω στην Ελλάδα. Είμαστε χαρούμενοι που είναι μαζί μας. Είναι άνθρωπος με απίστευτο ήθος. Από εκεί και έπειτα, όσο κοντά και εάν φάνηκε ότι φτάσαμε νομίζω ότι η ΑΕΚ κέρδισε δικαιότατα και του αξίζουν συγχαρητήρια. Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα γιατί είχαμε προβλήματα, αλλά και την ήττα στην Καβάλα.

Υπάρχουν ήττες που σε κάνουν να σκύβεις το κεφάλι, αλλά και αυτές που σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα. Η σημερινή είναι μια ήττα. Συνεχίζουμε στην ίδια κατάσταση. Πρέπει να χτίσουμε στην εμφάνιση. Είναι εύκολο να παίζουμε κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά το στοίχημα για εμάς είναι να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο και στους υπόλοιπους τελικούς με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Προετοιμαζόμαστε τώρα για το παιχνίδι με την Κηφισιά».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο μεταγραφών στον Αρκαδικό, υπογράμμισε: «Το ιδανικό θα ήταν να έχουμε πλήρες ρόστερ. Θέλω να τονίσω ότι ακόμα και όπως ήμασταν σήμερα, είδαμε ότι όλοι έδωσαν και την ψυχή τους και παραλίγο να κερδίσουμε ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο. Είμαστε ευχαριστημένοι ακόμα και έτσι. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για το καλύτερο. Έχει κλείσει ένας παίκτης και είμαστε κοντά και στον δεύτερο».

Για την ΑΕΚ ξεκαθάρισε: «Σίγουρα είναι καλό που η ΑΕΚ επέστρεψε. Όσο περισσότερες δυνατές ομάδες υπάρχουν τόσο καλύτερο για το πρωτάθλημα. Είμαι ο πλέον αναρμόδιος να μιλήσω για την ιστορία και το μέγεθος της ΑΕΚ. Είμαστε χαρούμενοι που βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο. Μακάρι να συνεχίσει έτσι».

Για την αντιμετώπιση των διαιτητών προς τις επαρχιακές ομάδες, ο Καστρίτης συμπλήρωσε: «Δεν έχω μπει σε διαδικασία να το σκεφτώ. Δεν νομίζω ότι παίζει κάποιο ρόλο, δεν θα το σκεφτώ. Πρώτο μέλημά μας είναι να τα κάνουμε όλα σωστά και μετά ίσως να δούμε και άλλα. Ακόμα δεν τα έχουμε κάνει όλα σωστά και έτσι κοιτάμε να γίνουμε καλύτεροι».

«Χαιρόμαστε για την επιστροφή της ΑΕΚ»

Από πλευράς παικτών του Αρκαδικού, ο Αβραάμ Καλλινικίδης σχολίασε: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Είναι η πρώτη φορά που παίζω ως αντίπαλος μετά τον υποβιβασμό. Χαιρόμαστε όλοι για την επιστροφή της στην Α1. Θα ήθελα να πω ότι είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε δεν είμαστε. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια παρά τις απουσίες.

Μπήκαμε στο γήπεδο γνωρίζοντας ποιοι είμαστε και πως είμαστε και θέλαμε να δείξουμε ένα πρόσωπο που έχουμε και θα μας δώσει τη συνέχεια και την ψυχολογία. Πρέπει να είμαστε μαχητικοί και να μην αφήνουμε παιχνίδια. Για εμάς αυτή η ήττα μπορεί να αφήσει χαρακτήρα. Ελπίζω να συνεχίσουμε για τις επόμενες μέρες και κυρίως για το παιχνίδι με την Κηφισιά».

aekarena.gr

Τα σφυρίγματα που τους… φτιάχνουν

Τρελαμένοι ήταν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ με τις αποφάσεις του διαιτητή στον χθεσινό αγώνα, κάτι που τους «ντόπαρε» ακόμα περισσότερο ώστε να πάρουν τη νίκη.
Για ακόμα έναν αγώνα η διαιτησία έπαιξε κόντρα την Ένωση, με σφυρίγματα είτε που δεν δόθηκαν ποτέ, είτε που ήταν τραβηγμένα να δοθούν, με τους ποδοσφαιριστής της ομάδας να προσπαθούν να παραμείνουν ψύχραιμοι.

Κανένας τους δεν ασχολείται με αυτό το αυτό το θέμα, καθώς γνωρίζουν καλά ότι η δική τους δουλειά είναι άλλη, ωστόσο φάνηκε ξεκάθαρα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ότι τα κόντρα σφυρίγματα τους… ντόπαραν.

Οι Κιτρινόμαυροι όσο έβλεπαν τον διαιτητή να τους πηγαίνει κόντρα ανέβαζαν την απόδοσή τους και προσπαθούσαν παίζοντας σωστό ποδόσφαιρο να κερδίσουν τόσο την Ξάνθη, όσο και αυτόν.
Και τελικά στο τέλος τα κατάφεραν, δείχνοντας μεγάλο πάθος κατά τη διάρκεια του αγώνα και παίρνοντας ένα σημαντικό τρίποντο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

aek1924.gr

Νέο συμβόλαιο σε Τζανετόπουλο

Στη συνάντηση που είχαν χθες οι άνθρωποι της ΑΕΚ, ένα από τα θέματα που συζήτησαν ήταν αυτό του Άνταμ Τζανετόπουλου. Είχαν προηγηθεί άλλωστε οι κουβέντες του νεαρού άσου με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, αλλά και με τον Γκουστάβο Πογιέτ, με τον εκτελεστικό διευθυντή του Δικεφάλου να τον ενημερώνει ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτό που αποφασίστηκε απ” τους υπεύθυνους της ομάδας είναι άμεσα να αναλάβει ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς τις συζητήσεις με τον Τζανετόπουλο με σκοπό να βρεθεί η χρυσή τομή και ο παίκτης όχι απλώς να παραμείνει στην Ένωση, αλλά να υπογράψει νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές. Έτσι κι αλλιώς ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης τα έχει πει με τον «Τζάνε» κάποιες φορές το τελευταίο δίμηνο και του έχει ξεκαθαρίσει ότι πρόθεση της ομάδας είναι να τον διατηρήσει στο ρόστερ της.

Το θέμα βέβαια είναι αυτό να φανεί στην πράξη και να πάρει ευκαιρίες από τον προπονητή, έτσι ώστε και να συνεχίσει να φοράει τα κιτρινόμαυρα, αλλά να αισθάνεται και πιο σίγουρος, έχοντας υπογράψει την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο αυτή τη στιγμή λήγει το καλοκαίρι του 2017.

enwsi.gr