ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

«Τέλος στην φίμωση από την ΕΠΟ»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πέτρος Καϊμακάμης στον ΣΠΟΡ FM 94,6: 

Για τη σημασία της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ: «Πράγματι είναι μια σημαντική απόφαση. Είναι μια σημαντική απόφαση που έχει ληφθεί από έμπειρους δικαστές. Με εξέπληξαν ευχάριστα, γιατί διαπίστωσα πως έχουν βαθιά γνώση και του ποδοσφαίρου, αλλά και των γεγονότων στο χώρο του ποδοσφαίρου. Για μένα είναι σημαντικό ο δικαστής να γνωρίζει και να αγαπά το αντικείμενο που δικάζει. Ένιωσα ευχάριστη έκπληξη ότι οι συγκεκριμένοι δικαστές ήταν νέοι, μορφωμένοι και αγαπούν το ποδόσφαιρο».

Για το αν περίμενε τη δικαίωση της ΑΕΚ: «Είχα μια-ας την πούμε-σιγουριά, όταν είδα απέναντί μου έμπειρους τακτικούς δικαστές. Σκεφτόμουν πώς θα μπορούσε να παραβιαστεί το άρθρο του Συντάγματος, που προστατεύει την ελευθερία έκφρασης. Πίστευα πως αυτή η ανακοίνωση περιείχε μια άσκηση νομίμου δικαιώματος και δεν μπορούσε να ξεπεραστεί το δικαίωμα προσεγγίσεως και κριτικής της διοικήσεως της ΕΠΟ, ειδικά από τη στιγμή που η διοίκηση της ΕΠΟ έχει τύχει της ποινικής αντιμετώπισης. Εδώ έχουν ασκηθεί πέντε ή έξι κακουργηματικές διώξεις εις βάρος μελών του ΔΣ της ΕΠΟ κι έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι».

Για τις διατάξεις περί δυσμενών κρίσεων: «Εκτιμώ πως όλες οι διοικήσεις της ΕΠΟ προσπαθούσαν να ποδηγετήσουν και να φιμώσουν την ελεύθερη έκφραση των παραγόντων ή των φιλάθλων. Είχαν εισάγει τον περίφημο θεσμό ότι απαγορεύονται οι δημόσιες δυσμενείς κρίσεις κι αυτό ενσωματωνόταν σε όλους τους πειθαρχικούς κώδικες. Όποιος τολμούσε να εκφράσει μια διαφορετική άποψη για τον τρόπο διοικήσεως, καλείτο σε απολογία και υποχρεωνόταν σε διασυρμό δια της ανακλήσεως. Αυτή η διάταξη ήταν αντισυνταγματική κατά τη νομική μου άποψη. Ελεύθερα πλέον οι παράγοντες, οι ΠΑΕ και τα σωματεία θα μπορούν να εκφράζουν τις αμφισβητήσεις, να κρίνουν και να κατακρίνουν, μέσα στα όρια. Εξ ορισμού η κρίση είναι πάντα δυσμενής. Αντιλαμβάνονται πως πρέπει να εκδημοκρατίσουν τους πειθαρχικούς κανονισμούς, με βάση τις συνταγματικές διατάξεις για την ελευθερία της έκφρασης. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ είχε τους αναγκαίους χαρακτηρισμούς για να προασπίσει τα δικαιώματά τους».
Για το αν η απόφαση μπορεί να επιφέρει κυρώσεις για την ΕΠΟ: «Όταν έχουμε τις περιπτώσεις Πλατινί και Μπάτλερ που απομακρύνθηκαν με ενδείξεις, χωρίς να έχει υπάρξει ποινική απόφαση, κι εδώ είναι γαντζωμένοι σε θέσεις για αδικήματα που έχουν να κάνουν με τη διαχείριση χρημάτων όπως για την κάρτα υγείας, πιθανώς στο μέλλον η επιτροπή δεοντολογίας να μπορεί να επιληφθεί και γι’ αυτές τις περιπτώσεις».

Για την καθιέρωση τακτικών δικαστών μετά το νόμο Κοντονή: «Η απόφαση του κ. Κοντονή να περιλάβει τακτικούς δικαστές ήταν επιτυχέστατη. Δικαιώθηκε από την απόφασή του, που αποδείχτηκε πως είναι επιβεβλημένη αυτή την εποχή. Έχω μια μικρή διαφωνία: όταν για αδικήματα όπως ανθρωποκτονία υπάρχει μικτή σύνθεση στο δικαστήριο, εκτιμώ πως η συμμετοχή και δικηγόρων δεν θα αλλοίωνε ουσιαστικά την απονομή της δικαιοσύνης. Θεωρώ πως δύο τακτικοί δικαστές και ένας δικηγόρος θα ήταν η ιδανική σύνθεση για ένα πειθαρχικό όργανο».

Για το αν η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας μπορεί να έχει αναδρομική ισχύ: «Αν έχει καταστεί αμετάκλητη μία απόφαση, δεν μπορεί να έχει αναδρομικό χαρακτήρα».

Για τον αυστηρό πειθαρχικό κώδικα της Super League: «Οι δικαστές που δικάζουν στη Super League είναι μεν ευρύτατης νομικής σκέψης, αλλά πιστεύω πως αντιλαμβάνονται και οι ίδιοι πως αυτοί οι κανονισμοί δεν έχουν έδαφος στη συνταγματικότητα. Θεωρώ πως καταλαβαίνουν ότι δεν μπορούν να δικάζουν με αντισυνταγματικές διατάξεις που έχουν σκοπό την κακώς εννοούμενη καταστολή. Σαν δικηγόρος της ΑΕΚ προσπαθώ να απονέμεται σωστά η δικαιοσύνη και να μειωθούν τα πρόστιμα. Επειδή είμαι δικηγόρος και στον Πανιώνιο, δεν μπορεί επειδή ανάβει ένας πυρσός να επιβάλεις στην ΠΑΕ πρόστιμο από 3.000 ως 9.000 ευρώ επικαλούμενος αντικειμενική ευθύνη. Δεν φτάνουν τα έσοδα για να καλυφθούν τα έξοδα της ομάδας».

gazzetta.gr

Ανακοίνωση

Η ΑΕΚ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο. Γεννημένος στο Μπουένος Άιρες ο 38χρονος Ιταλοαργεντινός Ντε Μπαρτόλο έπαιξε ποδόσφαιρο σε Αργεντινή, Ισπανία, Ιταλία, Κύπρο και Ελλάδα, υπήρξε μάνατζερ ποδοσφαιριστών και πλέον αναλαμβάνει επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας μας. 
 
aekfc.gr

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Ολοι παρόντες στον αγώνα ενάντια στη φτώχεια

28/12/2015
Η ΑΕΚ ΠΑΕ καλεί τους φιλάθλους αύριο Τρίτη 29 Δεκεμβρίου στις 17.00 το απόγευμα στο Ολυμπιακό Στάδιο στο φιλικό της ομάδας μας με την Εθνική Αστέγων για να βάλουμε -στη δύση του 2015- όλοι μαζί γκολ ενάντια στη φτώχεια και σε κάθε μορφή κοινωνικού αποκλεισμού.

Το ξεχωριστό αυτό φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Αστέγων με την ΑΕΚ διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και με τη συνεργασία του Ολυμπιακού Σταδίου, του περιοδικού «Σχεδία» και φυσικά της ΑΕΚ ΠΑΕ, που έκανε αμέσως αποδεκτή την πρόταση της Περιφέρειας.

Η είσοδος στο Ολυμπιακό Στάδιο θα είναι ελεύθερη και για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων θα ανοίξουν οι Προέλεγχοι Α, Β και Γ για της Θύρες 3-5-7-9-11 του ΟΑΚΑ. Ως προς τη Θύρα των VIP για τους επίσημους προσκεκλημένους η εξυπηρέτηση και το πάρκινγκ θα γίνει από τις Πύλες Α και Β. Το πάρκινγκ των υπόλοιπων φιλάθλων θα εξυπηρετηθεί από την Πύλη Δ του ΟΑΚΑ και θα είναι ελεύθερο για το κοινό.

Το φιλικό της ΑΕΚ με την Εθνική Αστέγων θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι OTE SPORT 2.

Πριν αλλά και στη διάρκεια του ματς στις κερκίδες του ΟΑΚΑ θα πωλείται το περιοδικό δρόμου Σχεδία, που είναι το μοναδικό ελληνικό περιοδικό δρόμου. Η «σχεδία» δεν πωλείται στα συνήθη σημεία διάθεσης Τύπου, όπως περίπτερα, αλλά αποκλειστικά και μόνο στους δρόμους της πόλης από διαπιστευμένους πωλητές, που θα βρίσκονται και στις κερκίδες του ΟΑΚΑ φορώντας τα ειδικά κόκκινα γιλέκα, και προέρχονται από ευάλωτες κοινωνικά πληθυσμιακές ομάδες: άστεγοι, άνεργοι και γενικώς άνθρωποι που αποδεδειγμένα ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Από την τιμή πώλησης του περιοδικού (3,00 ευρώ), το 50% (δηλαδή το 1,50 ευρώ) πηγαίνει απευθείας στον ίδιο τον πωλητή. Αποτελεί μια ξεχωριστή ευκαιρία να εξασφαλίσουν ένα ελάχιστο, αξιοπρεπές εισόδημα, αλλά και μέσο απεγκλωβισμού από το φαύλο κύκλο της κοινωνικής απομόνωσης και του αποκλεισμού. Αποτελεί επίσης ένα επιπλέον κίνητρο να ξαναχτίσουν τις ζωές τους. Αξίζει να τους ενισχύσουμε!

Η ΑΕΚ αποχαιρετά το 2015 δίνοντας ένα φιλικό παιχνίδι, που αναδεικνύει τον κοινωνικό χαρακτήρα του ποδοσφαίρου και που θα έχει νικητή τον αγώνα εναντίον της φτώχειας, του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και κάθε είδους αποκλεισμού.

Η ΑΕΚ της προσφυγιάς και οι φίλαθλοί της καλούνται να είναι πρωτοπόροι σε τέτοιες δραστηριότητες, που εκτός όλων των άλλων τιμούν την προέλευση και την ιστορία της ομάδας μας. Να είμαστε όλοι εκεί!  

Με μία μπάλα στα πόδια! Γιατί πολύ απλά... μία μπάλα μπορεί να αλλάξει τον κόσμο! 
 
aekfc.gr

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Ηταν… Βασίλισσα στο θρίλερ της Ρόδου

Η ΑΕΚ έχοντας τον Ντι Τζέι Κούπερ σε μεγάλη μέρα με 20 πόντους, 9 ριμπάουντ και 11 ασίστ και από κοντά τους Μαυροκεφαλίδη (18π και μπροστάρης στο μεγάλο σερί στο 4ο δεκάλεπτο) και Σάκοτα (έβαλε 4 σημαντικά τρίποντα), πέρασε από την Ρόδο με μια σπουδαία νίκη στο Βενετόκλειο στην παράταση με 85-86 σε ένα ματς θρίλερ!
Στην τελευταία κρίσιμη επίθεσης της ο Μαυροειδής με φόλοου από χαμένο λέι άπ του Κούπερ έβαλε το καλάθι και μετά η άμυνα της ΑΕΚ και κυρίως ο ψυχωμένος Μιλόσεβιτς δεν άφησε τον Ρέλφορντ να σκοράρει.
Ετσι, ο Γιούρι Ζντοβτς πανηγύρισε με το ροζ φύλλο αγώνα στο ντεμπούτο του στον πάγκο της ΑΕΚ και τώρα η Ενωση προετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ στις 3 Ιανουαρίου. Ωστόσο, ο Σλοβένος και ο πάγκος… χρεώνεται ένα σημαντικό λάθος που παραλίγο να κοστίσει στην Ενωση. Με 2 δευτερόλεπτα για το τέλος, δεν έδωσε εντολή να χάσει μία βολή ο Κάρτερ (ακόμη και ο ίδιος απόρησε!) και έτσι να λήξει το ματς με την μπάλα να την πετούν οι αντίπαλοι από την μία ρακέτα στην άλλη. Αντιθέτως μπήκε και η 2η βολή και η Ρόδος στην επαναφορά από το μισό γήπεδο της ΑΕΚ πήρε φάουλ στο 3ποντο από τον Μαυροκεφαλίδη στον Λαρεντζάκη.
Ωστόσο, το θετικό είναι ότι ακόμη και με άγχος η ΑΕΚ κατάφερε να κερδίσει μέσα στο Βενετόκλειο και να πάρει τη νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.
Μεγάλη εμφάνιση Λαρεντζάκης με 24π. (και 3/3 βολές στο φινάλε της κανονικής διάρκειας) και Ρέλεφορντ.
Η ΑΕΚ ξεκίνησε το ματς χωρίς τον Μαυροκεφαλίδη βασικό, ωστόσο είχε εντυπωσιακή εκκίνηση με εκπληκτική άμυνα. Άρχισε με 2-11 και εν συνεχεία με 5-14 δείχνοντας ότι θέλει να καθαρίσει το ματς με μπροστά τον Κάρτερ και τον Μαυροειδή. Ομως μόλις βγήκε ο Κούπερ η ΑΕΚ… έπεσε και η Ρόδος με τον Λαρεντζάκη πλησίασε και έκλεισε το δεκάλεπτο με 11-15. Στο 2ο δεκάλεπτο ο αγώνας έγινε ντέρμπι με τον Κολοσσό να παίρνει μπρος με τον Ρέλφορντ και την άμυνα της ΑΕΚ να μην βρίσκει αντίδοτο. Κούπερ και Μαυροκεφαλίδης οδήγησαν την Ενωση επιθετικά και το ημίχρονο έκλεισε 31-33.

Ο Κολοσσός «χτύπησε» στις αμυντικές αδυναμίες της ΑΕΚ και με προσωπικά καλάθια από Λαρεντζάκη και Ρέλεφορντ έφτασε να προηγείται και με οκτώ, 49-41 στο 3ο δεκάλεπτο. Δύο τρίποντα από Σάκοτα κι ένα από Άρμστεντ έβαλαν την «Ένωση» και πάλι στο ματς (51-50), όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν με το ίδιο νόμισμα με Μανωλόπουλο και Άχονεν ξεφεύγοντας και πάλι με +8 (59-51). Ο Κούπερ είχε τον τελευταίο λόγο, καθώς δύο δικές του «βόμβες», μια στην εκπνοή της τρίτης περιόδου από δέκα μέτρα, ροκάνισε τη διαφορά στο καλάθι (59-57).

Οι «κιτρινόμαυροι» έσφιξαν την άμυνά τους-που κράτησε για έξι λεπτά χωρίς πόντο τους γηπεδούχους-και σε συνδυασμό με τη δράση των Μαυροκεφαλίδη και Κούπερ οδήγησαν την ΑΕΚ σε ένα 11-0 και στο +6 (62-68). Το τρίποντο του Σαλούστρου και το γκολ-φάουλ του Ντέιβις κράτησαν ζωντανό τον Κολοσσό (67-70), που έφτασε το παιχνίδι στο σουτ.

 Ο Ρέλφορντ επέλεξε λέι απ αντί τριπόντου μειώνοντας στον πόντο (69-70) στα 4’’ πριν το τέλος. Με δύο γρήγορα φάουλ οι Ροδίτες έστειλαν στη γραμμή τον Κάρτερ, που με 2/2 αποκατέστησε το +3 (69-72). Ομως η επιλογή του Ζντοβτς να μην αστοχήσει στην 2η βολή, έδωσε το δικαίωμα στην Ρόδο να επαναφέρει την μπάλα και ο Λαρεντζάκης να πάρει φάουλ από τον Μαυροκεφαλίδη στο 3ποντο. Αποτέλεσμα να πάει το ματς στην παράταση καθώς έβαλε και τις 3 (72-72).

Παρά το ψυχολογικό πλήγμα και την απώλεια του Μαυροκεφαλίδη με πέντε φάουλ, η ΑΕΚ παίζοντας περισσότερο μυαλωμένα είχε τον έλεγχο και με βολές από Κατσίβελη και Μαυροειδή ξέφυγε με πέντε (72-77, 75-80) και ενάμιση λεπτό πριν το τέλος με έξι από τρίποντο του Σάκοτα (77-83). Ο Ρέλεφορντ απόντος του Λαρεντζάκη, που αποχώρησε με πέντε φάουλ πήρε την κατάσταση στα χέρια του.

Τρίποντο, γκολ-φάουλ και αιφνιδιασμός από τον Αμερικανό γκαρντ μετά από λάθος στην επαναφορά της «Ένωσης» έφεραν τον Κολοσσό στο 85-84 στα 33’’ πριν το φινάλε. Ο Μαυροειδής με φόλοου διόρθωσε το χαμένο λέι απ του Κούπερ και επανέφερε μπροστά την ΑΕΚ (85-86), που στην τελευταία επίθεση των γηπεδούχων έπαιξε σπουδαία άμυνα στον Ρέλφορντ «καθαρίζοντας» το ματς.

Δεκάλεπτα: 11-15, 31-33, 59-57, 72-72, (πρτ.) 85-86.

ΑΕΚ (Ζντοβτς): Άρμστεντ 4, Κούπερ 20 (10 ασίστ, 8 ριμπάουντ), Παπαντωνίου, Σάκοτα 12, Μιλόσεβιτς 1, Μαυροκεφαλίδης 18 (5 ριμπ.), Κάρτερ 10, Κατσίβελης 10, Καλαμπόκης 4, Μαυροειδής 7.

enwsi.gr

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Σάκοτα: «Θα είμαι υπεύθυνος για την ομάδα εκτός παρκέ»

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ αποτελεί πλέον ο Ντράγκαν Σάκοτα μετά τους αποκλεισμούς από Κύπελλο και Ευρώπη και την εικόνα της ομάδας στο παρκέ. Ωστόσο, όπως τόνισε ο ίδιος ο Σέρβος στους παίκτες θα είναι πλέον αυτός υπεύθυνος για την ομάδα εκτός παρκέ.

Ο νέοςτζένεραλ μάνατζερ της ΑΕΚ είπε μεταξύ άλλων, λίγο πριν από τη σημερινή απογευματινή προπόνηση «Από εδώ και πέρα θα είμαι υπεύθυνος για την ομάδα, όχι εντός γηπέδου αλλά εκτός. Την δουλειά μου θα την συνεχίσει ο Σωτήρης και πρέπει όλοι μαζί να τον στηρίξουμε. Έχουμε δρόμο μπροστά μας και δεν πρέπει να βγούμε εκτός στόχου. Σας θέλω εδώ όλους μαζί, να συνεχίσουμε ενωμένοι. Θα είμαι κοντά σας».

enwsi.gr

Με Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας στο Κύπελλο η ΑΕΚ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΟΠΕ η κλήρωση για την ανάδειξη των ζευγαριών της 2ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ανδρών και της 3ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Κυπέλλου Γυναικών.



Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας στο γήπεδο της με στόχο να συνεχίσει την πορεία της στο θεσμό. Η «Ένωση» απέκλεισε την Τετάρτη τον Πανερυθραϊκό στη Νέα Ερυθραία και περιμένει πλέον την επόμενη «μάχη» του Κυπέλλου.

Ο έφορος του τμήματος, Γιάννης Μιχαλόπουλος και η τιμ μάνατζερ, Πόλα Κίτσου που παραβρέθηκαν στην κλήρωση σχολίασαν στο aekarena.gr πως η ομάδα κοιτάει κάθε παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για πρωτάθλημα ή Κύπελλο:

 «Η ΑΕΚ οφείλει να είναι σοβαρή σε κάθε παιχνίδι και αυτό κάνουμε και εμείς. Αντιμετωπίζουμε με την δέουσα προσοχή όλες τις αναμετρήσεις είτε πρόκειται για το πρωτάθλημα είτε για το Κύπελλο. Το όνομα της ΑΕΚ επιβάλλει να διεκδικεί πάντα το καλύτερο ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία αγωνίζεται. Βασικός μας στόχος είναι η άνοδος αλλά σίγουρα θα επιδιώξουμε να κάνουμε το καλύτερο και στο Κύπελλο» ήταν το σχόλιο τους.

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

ΑΕΚ-Πανελευσινιακός 6-0


2/12/2015

Η ΑΕΚ νίκησε με 6-0 τον Πανελευσινιακό στο ΟΑΚΑ σε αγώνα για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας και εξασφάλισε την πρόκρισή της στη φάση των 16.
Δύο γκολ πέτυχε ο Ντιέγκο Μπουονανότε και από ένα οι Πλατέλλας, Γιόχανσον, Σοϊλέδης, Αραβίδης
Στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής στη Λάρισα με την ΑΕΛ, η ΑΕΚ θα μπορεί να περάσει ως πρώτη από τον όμιλο ακόμα και με ισοπαλία.



aekfc.gr

Αμφίβολος με Ολυμπιακό ο Μαυροκεφαλίδης

Αμφίβολος με Ολυμπιακό ο Μαυροκεφαλίδης


Όπως σας ενημερώσαμε κατά την διάρκεια της μετάδοσης του αγώνα στο Νόβγκοροντ, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης τέθηκε νοκ-άουτ την τελευταία στιγμή στον σημερινό αγώνα και με τα τωρινά δεδομένα, η συμμετοχή του στο ματς που ακολουθεί κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, είναι αμφίβολη.


Ο 31χρονος διεθνής φόργουορντ/σέντερ, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση του, στο ζέσταμα πριν από τον αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στη Νίζνι. Του έγινε μια ένεση, σε μα προσπάθεια να καταφέρει να αγωνιστεί, αλλά ακόμα και έτσι, δεν κατάφερε να ενισχύσει την «Βασίλισσα» και μοιραία παρακολούθησε όλον τον αγώνα, καθηλωμένος στον πάγκο.

Πλέον, η αποστολή της «Ένωσης» ξεκινάει σε λίγη ώρα την… Οδύσσεια της επιστροφής για την Αθήνα μέσω Μόσχας και αναμένεται να φτάσει αύριο (02/12) το μεσημέρι στο «Ελ. Βενιζέλος». Πλέον, ο Μαυροκεφαλίδης θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ με την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα, για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς. Πάντως, με βάση τα τωρινά δεδομένα, η συμμετοχή του στο ματς με τον Ολυμπιακό, είναι αμφίβολη.

aekarena.gr