ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Σ.Φ. ΑΕΚ ΛΑΜΙΑΣ 1973

Η προετοιμασία για την εκδήλωση μας στις 12 Δεκεμβρίου έχει ξεκινήσει. Όσοι θέλουν να βοηθήσουν στην προσπαθεια για την όσο το δυνατον καλύτερη διοργάνωση μπορούν να περνανε απο το σύνδεσμο για λεπτομέρειες. Πιστεύουμε πως και φέτος η εκδήλωση μας στο 'ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΣΚΟΥΡΑ' θα βρει την ανάλογη ανταπόκριση απο ολους τους ΑΕΚτζηδες τις πολεις και όχι μονο.Με την παρουσια σας στο κέντρο ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ εναν απο τους πιο παλιούς συνδέσμους της ΑΕΚ με πανω απο 40 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και παράλληλα ενισχύεται σημαντικά να βγουν τα έξοδα για την επόμενη χρονιά.Ήδη έχουν σταλεί προσκλήσεις σε αυτούς που θα τιμηθούν και φέτος και τα μηνύματα είναι θετικά.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ 'ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΣΚΟΥΡΑΣ' ΜΕ live ΟΡΧΗΣΤΡΑ.

Τιμή πρόσκλησης 20 ευρω.....

Για τα παιδιά όπως κάθε χρονο,έτσι και φέτος η είσοδος είναι δωρεάν ενώ θα υπάρχει στη μικρή αίθουσα παιδικό δωρεάν γεύμα...



 

Μπακαούκας: Κάναμε πολλά λάθη, Καρυπίδης: διαφήμιση για το άθλημα το παιχνίδι

*** GOAL ***Όπως και μετά το παιχνίδι στην Βέροια οι δυο συγκεκριμένοι αθλητές προχώρησαν σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους..


Ο δεξιός εξτρέμ της ΑΕΚ Χριστόφορος Μπακαούκας είπε:

 «Κάναμε πολλά λάθη. Κέρδισε δίκαια ο Φίλιππος. Έχουμε μία εβδομάδα να δουλέψουμε με νέα παιδιά από το μηδέν. Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που έχει χτιστεί από το μηδέν. Όταν αλλάζεις 10-15 παίκτες είναι λογικό να χρειάζεσαι χρόνο. Συγχαρητήρια στον Φίλιππο και συνεχίζουμε».

Ο δεξιός εξτρέμ του Φιλίππου Σάββας Καρυπίδης δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα απέναντι στην παλιά μου ομάδα και είδα πολλούς και καλούς φίλους. Ήταν όμορφο παιχνίδι, γρήγορο, διαφήμιση για το άθλημα στην Ελλάδα. Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, υπάρχει και δεύτερο στη Βέροιας».

aek-live.gr

Κι άλλο τάι μπρέικ… Κι άλλη ήττα!

Σε ένα ματς αυτοθυσίας οι «κοριτσάρες» της ΑΕΚ έχασαν στο τάι μπρέικ από τον Πανναξιακό με 3-2 στα σετ. Καλή απόδοση κατά διαστήματα η Ένωση παρά την απουσία της Καββαθά και τον τραυματισμό της Ιβάνοβα
Κακό το ξεκίνημα για τα κορίτσια της ΑΕΚ στο πρώτο σετ, με τον Ρουμελιώτη να ξεκινάει την Ιβάνοβα η οποία ένιωθε ενοχλήσεις για όλο το σετ. Η ομάδα της Νάξου κατάφερε να ισορροπήσει τον ρυθμό της και να πιέσει την υποδοχή της Ένωσης κυρίως με τα χτυπήματα και τα σερβίς της Τοτσίδου ενώ έκανε σχετικά εύκολα το 1-0 στα σετ.

Στο δεύτερο σετ οι «κιτρινόμαυρες» πήραν φόρα μετά και από τις εντολές του τεχνικού τους και κατάφεραν πολύ γρήγορα να ανεβάσουν τη διαφορά κυρίως με την πολύ καλή επίδοση της Τσοχατζή στο σερβίς. Σε αυτό το σημείο η ΑΕΚ ισοφάρισε στα σετ θέλοντας να βάλει γερές βάσεις για να διεκδικήσει κάτι καλό από το ματς.

Δείτε πως το AEK1924.gr σας μετέφερε live τη ροή της αναμέτρησης

Ο Πανναξιακός ανέβασε και πάλι τον ρυθμό του στο τρίτο σετ και η ΑΕΚ με πολλά λάθη το πλήρωσε καθώς η ομάδα της Νάξου ξέφυγε κατά διαστήματα μπροστά με τις αθλήτριες της Ένωσης να προσπαθούν μάταια να ισορροπήσουν το σετ. Τελικά η Νάξος έκανε το 2-1 στα σετ.

Στο τέταρτο σετ η ΑΕΚ μπήκε με μαχητικότητα και αποφασιστικότητα να φέρει το παιχνίδι στα ίσα και να διεκδικήσει το ματς στο τάι μπρέικ. Και αυτό έκανε…

 Κατάφερε να φτάσει το σετ εκεί που ήθελε ανεβάζοντας την διαφορά με την ομάδα της Νάξου να μην μπορεί να απαντήσει.
Σε ένα σετ αυτοθυσίας το οποίο πήγαινε πόντο – πόντο η ΑΕΚ έχασε το ματς, έχοντας όμως συνολικά καλή απόδοση παρά τα προβλήματα που αντιμετώπησε συνολικά σήμερα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Μανώλης Ρουμελιώτης με την απουσία της Καββαθά αλλά και τον τραυματισμό της Ιβάνοβα.

Τα σετ: 25-18, 12-25, 25-21, 17-25

aek1924.gr