ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Νίκη με δύο πρόσωπα

Νίκη με δύο πρόσωπα
Η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 της Κορόνα Κιέλτσε στο Ρεμές, με τους Κιτρινόμαυρους να έχουν δύο πρόσωπα (ένα για κάθε ημίχρονο) και τους Γιόχανσον, Σιμόες, Κρισάντους και Βάργκας να ξεχωρίζουν για την Ένωση. Κακό πρώτο ημίχρονο από τον Δικέφαλο με βιασύνη στην τελική πάσα, έσωσαν την παρτίδα κόντρα στις «ρεζέρβες» των Πολωνών οι Κρισάντους και Βάργκας στο τελευταίο μισάωρο
Η ΑΕΚ ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων τουλάχιστον μέχρι το 25ο λεπτό και προτού οι Πολωνοί ισορροπήσουν.
Σε αυτό το διάστημα η Ένωση κρατάει μόνο μια ατομική ενέργεια του Μπαρμπόσα και ένα σουτ που κατέληξε κόρνερ, όπως επίσης και ένα σουτ του Τζιμπούρ που έδιωξε ο Οτσέινα.
Η Κορόνα από αυτό το σημείο και έπειτα ισορρόπησε, πήρε μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησε να «απειλήσει» τους Κιτρινόμαυρους κυρίως με στημένες φάσεις, τις οποίες όμως τις «καθάριζαν» οι Κολοβέτσιος και Άρθο.
Στο πρώτο μισό κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ ήταν αδιαμφισβήτητα ο Γιόχανσον, ενώ πολύ καλή παρουσία είχαν και οι Σιμόες, Τζιμπούρ και Βασιλαντωνόπουλος που έπαιξε σαν φουλ μπακ όλη την πτέρυγα.
Πήρε μπρος με «Μάκη» και Βάργκας
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η ΑΕΚ ήταν αυτή που μπήκε ξανά δυνατά στο ματς και έλεγχε το παιχνίδι, ενώ και οι πολλές αλλαγές του Δέλλα στην ενδεκάδα έδειξαν να πιάνουν τόπο.
Ο Κρισάντους αντικατέστησε τον Αραβίδη στην κορυφή της επίθεσης και ο Νιγηριανός ήταν από τους καλύτερους της Ένωσης (αν όχι ο καλύτερος) καθώς κέρδισε πέναλτι, σκόραρε και έδωσε και μία ασίστ στον Βάργκας.
Στο 70’ ο Ανάκογλου έβγαλε πολύ ωραία κάθετη πάσα στον Κρισάντους και εκείνος δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον Οτσέινα για το 1-0.
Λίγα λεπτά νωρίτερα ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι, ο Βάργκας έστησε την μπάλα στα 11 μέτρα, αλλά ο Οτσέινα έπεσε στη γωνία του και κράτησε το 0-0.
Το τελικό 2-0 έγινε από τον Βάργκας στο 73’ όταν ο Κρισάντους του γύρισε την κατάλληλη στιγμή την μπάλα και ο Βενεζουελάνος με ωραίο τελείωμα έκανε το 2-0, ενώ στη συνέχεια είχε και δοκάρι.
Στα τελευταία λεπτά οι Κιτρινόμαυροι είχαν κι άλλες φάσεις για γκολ, ωστόσο το 2-0 παρέμεινε.
ΑΕΚ (Α' Ημίχρονο): Ανέστης (Μπαρόχα), Βασιλαντωνόπουλος, Αρθο, Κολοβέτσιος, Πεταυράκης, Γιόχανσον, Σιμόες, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Τζεμπούρ
ΑΕΚ (Β' Ημίχρονο): Μπαρόχα (60’ Βούρας), Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Γροντής, Ανάκογλου, Σιμόες (70’ Πλατέλλας), Γκάλο, Βάργκας, Ζόριτς, Κρισάντους
aek1924.gr