ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Την Παρασκευή 12 Ιουνίου ο σύνδεσμος διοργανώνει ρεμπέτικη βραδιά(για να γιορτάσουμε την επιστροφή,να περάσουμε καλά και να βγάλουμε κανά ενοίκιο).λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

ΑΕΚτζήδικη βραδιά από τον Σ.Φ. ΛΑΜΙΑΣ

Λέτσας: Πρωτεργάτης της δουλειάς ο Ζήκος



Ο προπονητής της U-15 μίλησε για το τουρνουά Elite Neon Cup και την εμφάνιση των παικτών του μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με την Γουέστ Μπρομ

Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με τη Γουέστ Μπρομ, για το Elite Neon Cup, ο προπονητής της U-15 της ΑΕΚ, μίλησε στη Nova και αναφέρθηκε τόσο στη διοργάνωση όσο και στην εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του: «Το τουρνουά είναι εξαιρετικό, αναμφίβολα το καλύτερο που θα μπορούσαμε να πάρουμε μέρος στην Ελλάδα. Η εικόνα της ΑΕΚ ήταν καλή τόσο με την Παρτιζάν, όσο και με τη Γουέστ Μπρομ. Είμαστε ευχαριστημένοι, καθώς τα παιδιά έδειξαν ότι δεν υστερούν σε σχέση με τους ξένους παίκτες, αλλά αντίθετα υπερτερούν σε αρκετά σημεία. Η ΑΕΚ δουλεύει εξαιρετικά στην ακαδημία της. Πρωτεργάτης είναι ο Άκης Ζήκος και γίνεται πολύ καλή, συντονισμένη δουλειά με σκοπό να αναδείξουμε ταλέντα. Χρειάζεται ήθος, επίσης να είναι βάση η καλή νοοτροπία, ώστε να αναπτυχθεί σωστά ένας ποδοσφαιριστής και στην ομάδα μας έχουμε παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν μελλοντικά σε υψηλό επίπεδο».
aek365.gr

«Ούτε η 3η θέση είναι επιτυχία για την ΑΕΚ, αλλά…»

arvanitisΟ προπονητής της AEK Γιάννης Αρβανίτης σχολίασε για το αυριανό τρίτο ματς των μικρών τελικών της Α1 χάντμπολ «Θεωρητικά έχουμε τον πρώτο λόγο. Θα μας λείψει ο Χριστόφορος, αλλά θα βρούμε τρόπο να τον καλύψουμε. Είναι σαφές ότι αυτή την στιγμή η ψυχολογία είναι υπέρ μας. Σίγουρα μία νίκη θα μας δώσει ένα ωραίο τελείωμα. Ακόμα και έτσι η 3η θέση –αν κατακτηθεί- δεν θεωρείται επιτυχία για την ΑΕΚ, αλλά τηρουμένων των αναλογιών μπορεί για κάποιους να είναι ικανοποιητική».


enwsi.gr

Έρχεται η μεταγραφάρα

Έρχεται η μεταγραφάρα (vids)
Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή της ΑΕΚ για τη Σούπερ Λιγκ, Αντρέ Σιμόες θα έρθει την προσεχή Δευτέρα (1/6) στην Ελλάδα για να δει από κοντά τη νέα του ομάδα, ενώ την Πέμπτη θα πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για την Πορτογαλία. Δείτε βίντεο με τις καλύτερες φάσεις του
Η ΑΕΚ είχε κινηθεί μεθοδικά για την απόκτηση του χαφ της Μορεϊρένσε και απέσπασε το «ναι» ενός παίκτη που τον είχαν βάλει στο στόχαστρο τόσο η Σεβίλλη, όσο και άλλες ομάδες από Ισπανία και Γαλλία.
Πρόκειται για έναν πολύ καλό μέσο που θα βοηθήσει την ομάδα την επόμενη σεζόν, ενώ να θυμίσουμε ότι δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Σιμόες αναδείχθηκε καλύτερος νεότερος παίκτης της αγωνιστικής στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.
Ο 26χρονος μέσος θα έρθει στην Αθήνα την επόμενη Δευτέρα, θα παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Απόλλων Σμύρνης και την Πέμπτη θα επιστρέψει στην πατρίδα του προτού εγκατασταθεί οριστικά στην Ελλάδα.
Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του Σιμόες:
  

aek1924.gr