ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΑΕΚ-ατρομητος 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ...Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.OΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΤΗΛ:6937043228-6978186313 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 19:00


Κριστόφ: «Αύριο πιάνω δουλειά η κατάσταση δεν αλλάζει σε δυο μέρες»

1187840 (1)Ο νέος τεχνικός ηγέτης της ΑΕΚ, Πλάμεν Κριστόφ, βρέθηκε σήμερα στο κλειστό της Γλυφάδας και παρακολούθησε από την κερκίδα την αναμέτρηση της Ένωσης απέναντι στον Παμβοχαϊκό.

Ο Βούλγαρος τεχνικός, ο οποίος αναλαμβάνει από αύριο τις προπονήσεις της ομάδας, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης σχολίασε την εμφάνιση των «κιτρινόμαυρων» τονίζοντας πως είδε ένα κακό παιχνίδι.

Ο Κριστόφ μάλιστα υπογράμμισε πως είναι αδύνατο να αλλάξει η κατάσταση αυτή μέσα σε δύο μέρες καθώς η ομάδα χρειάζεται δουλειά αλλά και ενίσχυση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πλάμεν Κρίστοφ: «Είδα μια κακή εμφάνιση. Δεν θα μπορούσε να είναι και καλύτερη γιατί οι παίκτες είναι απροπόνητοι κι έχουν κακή ψυχολογία. Σίγουρα αν προπονηθεί, η ομάδα μπορεί να αποδώσει πολύ καλύτερα. Από αύριο πιάνω δουλειά αλλά η κατάσταση δεν γίνεται να αλλάξει μέσα σε δυο μέρες. Σίγουρα θα χρειαστεί να ενισχυθεί και το ρόστερ της ομάδας».

ΖΗΝΟΒΙΑ ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ...enwsi.gr

«Καταρρέει» η ΑΕΚ της Καρδιάς, νέα ήττα από Παμβοχαϊκό

Άλλη μία ήττα για την ΑΕΚ της Καρδιάς στο πρωτάθλημα της Volleyleague, αυτή τη φορά με 3-0 στη Γλυφάδα από την ομάδα του Παμβοχαϊκού.1187856Η καταπονημένη από τα χιλιάδες προβλήματα ομάδα του προσωρινού προπονητή, Ζήνωνα Zοφόλη, δεν κατάφερε σχεδόν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να απειλήσει την αντίστοιχη του Παμβοχαϊκού η οποία πήρε μια πολύ άνετη εκτός έδρας νίκη με 3-0 στο κλειστό της Γλυφάδας.

Το μόνο σετ που η ΑΕΚ προσπάθησε να αντισταθεί όσο μπορούσε στον Παμβοχαϊκό ήταν το δεύτερο αλλά τελικώς ηττήθηκε με 19-25. Στο πρώτο σετ ο Παμβοχαϊκός επικράτησε με 14-25 ενώ στο τρίτο και τελευταίο που ήταν πλέον τυπική διαδικασία κατακτήθηκε από τους φιλοξενουμένους με περίσσια άνεση και σκορ 11-25.

Πλέον η ΑΕΚ της Καρδιάς βρίσκεται μία θέση από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα και τα προβλήματα πληθαίνουν διαρκώς για ένα τμήμα που ξεκίνησε εξαιρετικά φιλόδοξα τη νέα σεζόν.

Τα σετ: 0-3 (14-25, 21-25, 11-25)

ΑΕΚ (Ζοφόλης): Ωρόλογας 0 (0/6 επ, 57% υπ – 32% άριστες), Οικονόμου 5 (4/9 επ, 1 μπλοκ), Ίλιτς 9 (9/28 επ), Ραντούνοβιτς 4 (2/18 επ, 2 μπλοκ,80% υπ – 33% άριστες), Δημητρούδης 3 (3/5 επ), Ανδρεάδης 5 (4/8 επ, 1 άσσος) / Γκούζντα (λ, 58% υπ – 42% άριστες), Μιχαλόπουλος 0 (0/4 επ).

aek-live.gr

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Η ανακοίνωση για την αναβολή της συνάντησης για το γήπεδο

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη από τη Δευτέρα 22/12/2014 αυριανή συνάντηση του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας με εκπροσώπους της επίσημης ΑΕΚ αναβάλλεται.

Μετά τα απαράδεκτα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 22/12/2014, που είχαν ως συνέπεια τον τραυματισμό δημοτικών συμβούλων και δημοτών, πράξεις για τις οποίες θα ασκηθούν ποινικές διώξεις, και ενόψει της σύγκλησης έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 30/12/2014, θεωρούμε ότι δεν είναι δυνατή η διεξαγωγή μίας ήρεμης και γόνιμης συζήτησης για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ».

aek1924.gr

Συμφωνία με Γιάκομπ Γιόχανσον

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\  28/12/2014
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με το διεθνή Σουηδό ποδοσφαιριστή Γιάκομπ Γιόχανσον από την 1η Ιανουαρίου 2015.

Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι διάρκειας 3,5 χρόνων.

Ο ποδοσφαιριστής ήρθε στην Αθήνα, ξεναγήθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα και μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας δήλωσε στο aekfc.gr : «Είμαι πολύ χαρούμενος για την επίτευξη της συμφωνίας αυτής. Γνωρίζω για την ΑΕΚ, το μέγεθος του Συλλόγου, την ιστορία του, για τις διακρίσεις της ομάδας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Ξεναγήθηκα στο προπονητικό κέντρο και έχω πολύ καλή εντύπωση. Οι άνθρωποι του Συλλόγου που γνώρισα μου φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Έχω μεγάλες φιλοδοξίες και είμαι έτοιμος για να προσφέρω στην ομάδα μου».

Τη Δευτέρα 29/12 ο ποδοσφαιριστής θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, στη συνέχεια θα αναχωρήσει για Σουηδία και θα έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου.


Βιογραφικό

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου του 1990 και έχει περάσει όλη την μέχρι τώρα επαγγελματική καριέρα του στη δευτεραθλήτρια Σουηδίας 2014 Γκέτεμποργκ, στην οποία αγωνίστηκε κυρίως ως αμυντικός μέσος. Ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής γεννημένος τη δεκαετία του ’90 που αγωνίστηκε στο σουηδικό πρωτάθλημα σε ηλικία 17 ετών και 6 ημερών.

Έχει παίξει σε συνολικά 203 επίσημους αγώνες με τον μεγάλο σουηδικό σύλλογο, σκοράροντας 26 φορές. Ήταν Πρωταθλητής Σουηδίας με την Γκέτεμποργκ το 2007 και Κυπελλούχος το 2008 και το 2013.

Έχει τρεις συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών της χώρας του, όλες μέσα στο 2014.

Είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που έρχεται στην ΑΕΚ από την Γκέτεμποργκ, τριάντα χρόνια μετά την απόκτηση του σέντερ φορ Χόκαν Σάντμπεργκ που αγωνίστηκε στην ΑΕΚ την τριετία 1984-87.

Πως να χάσει η ΑΕΚ με τέτοιο παιχταρά!

mensa
Η ΑΕΚ ήθελε τη νίκη και η κίνηση-ματ του Μάκη Αγγελόπουλου να αποκτήσει τον Ποπς Μενσά-Μπονσού την… έφερε κόντρα στο Ρέθυμνο (85-77) στο ΟΑΚΑ μπροστά σε 5.000 οπαδούς.

Ο Βρετανός σέντερ, που έφτασε μόλις το Σάββατο στην Αθήνα, είχε 23 πόντους (10/15 δίποντα, 3/8 βολές), 15 ριμπάουντ, 7 κερδισμένα φάουλ και 1 τάπα σε 37:23.

Όμως δεν ήταν μόνος του. Ο Τόμας Ντελινινκάιτις έκανε το καλύτερο παιχνίδι του με την «Ένωση» έχοντας 19 πόντους και 4 ασίστ, ενώ ο Καρλ Ίνγκλις πρόσθεσε 24 πόντους και 5 ασίστ.

Ο Μενσά-Μπονσού ήταν ο σέντερ που… ακούμπησε ο Σάκοτα και ήθελε εδώ και δύο μήνες και πλέον αλλάζει το επίπεδο της ΑΕΚ στην Basket League.\

Η Ενωση πήρε το προβάδισμα από την αρχή του αγώνα και δεν το έχασε σε κανένα σημείο του 40λεπτου, ενώ η διαφορά έφτασε μέχρι και τους 20 πόντους, με το Ρέθυμνο να μειώνει στους 11 στο τέλος, αλλά να μην μπορεί να πλησιάζει άλλο την ΑΕΚ.

Δεκάλεπτα: 27-17, 50-36, 66-55, 85-77.

 ΑΕΚ (Σάκοτα): Παπαντωνίου (3 ασίστ), Ντελινινκάιτις 19 (4 ασίστ), Σάκοτα 11 (3 ασίστ), Πολυτάρχου, Γουίλιαμσον, Αθηναίου 2 (7 ασίστ), Μιλόσεβιτς 6 (6 ριμπ.), Μενσά-Μπονσού 23 (15 ριμπ.), Ίνγκλις 24 (5 ασίστ).

enwsi.gr

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Ίνγκλις: Ο κόσμος της ΑΕΚ βασικός λόγος, που έμεινα

Ο Καναδός μιλάει για τις προτάσεις που είχε, την ανανέωση και το πλάνο του Αγγελόπουλου που τον ενθουσίασε.



Την πρώτη του συνέντευξη με την «επιστροφή» του στην Αθήνα έδωσε ο Καρλ Ίνγκλις και εξηγεί τους λόγους της παραμονής του στη «Βασίλισσα».

Η συνέντευξη του Καναδού γκαρντ στην επίσημη σελίδα της ΑΕΚ στο Facebook.

-Πώς αισθάνεσαι που συνεχίζεις στην ΑΕΚ;

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, που παρέμεινα στην ΑΕΚ. Ανυπομονώ να δω ξανά τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για να πάει η ομάδα όσο πιο ψηλά».

-Είχες επαφές διαρκείας με τη διοίκηση της ΑΕΚ. Πόσο καθόρισε αυτό το γεγονός την παραμονή σου στην ομάδα;

«Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ μού έδειξαν έμπρακτα από την πρώτη στιγμή, ότι με θέλουν. Είχα επαφές κυρίως με τον κύριο Αγγελόπουλο και ομολογώ, ότι τα όσα μου είπε για τον στόχο της ομάδας και το μέλλον της έπαιξαν ρόλο στην απόφασή μου. Το σχέδιο του κυρίου Αγγελόπουλου για την ΑΕΚ, που οραματίζεται με ενθουσίασε. Με προσέγγισε με τον σωστό τρόπο. Αυτό που πρέπει να κάνω τώρα είναι να προσπαθήσω με τη δουλειά μου να φανώ αντάξιος των προσδοκιών του».

-Ενημερώθηκες για τα μηνύματα αγάπης από οπαδούς της ΑΕΚ, που σου ζητούσαν να παραμείνεις στην ομάδα;

«Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι ένας βασικός λόγος, που έμεινα. Είχα προτάσεις κι από άλλες ομάδες, αλλά έμεινα στην ΑΕΚ και για τον κόσμο της. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ενημερωνόμουν για τα μηνύματα υποστήριξης προς το πρόσωπό μου. Ξέρω καλά τη δυναμική των οπαδών μας, αλλά και την αγάπη, που έχουν για την ομάδα».

-Υπάρχουν κι άλλοι λόγοι, που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της παραμονής σου στην Ελλάδα;
«Είναι γεγονός ότι ο τόπος αυτός μου αρέσει. Θεωρώ ότι είναι ιδανικός τόσο για μένα, όσο και για την οικογένειά μου. Επιπλέον, έχω ήδη κάνει αρκετές γνωριμίες εδώ στην Αθήνα».

-Έχεις λείψει αρκετές ημέρες. Πόσο ετοιμοπόλεμος θα είσαι ενόψει της αναμέτρησης με Ρέθυμνο;

«Είναι γεγονός ότι το Ρέθυμνο είναι μια πολύ καλή ομάδα. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από μέρους μας για να φτάσουμε στη νίκη. Σε ό,τι με αφορά τι να σας πω; Ήταν λίγο πολύπλοκη η κατάσταση τις προηγούμενες ημέρες. Ομολογώ ότι είχα άγχος στις διαπραγματεύσεις. Έκανα ατομικές προπονήσεις, πάντως, την περίοδο των διακοπών. Βέβαια, χρειάζομαι λίγο χρόνο για να ξαναβρώ «χημεία» με τους συμπαίκτες μου. Το σίγουρο είναι, ότι θα δώσω ξανά τον καλύτερο εαυτό μου για την ΑΕΚ».

aek365.gr

Συνεχίζει να πορεύεται μόνο του το χάντμπολ της ΑΕΚ

omada handball paiktesΕδώ και αρκετές εβδομάδες ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης έχει συναντηθεί με το τμήμα χάντμπολ, αλλά και προσωπικά τον Γιάννη Αρβανίτη και ξεκαθάρισε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να βοηθήσει την ομάδα να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει.



Οι κιτρινόμαυροι πάντως πορεύονται ακόμα μόνοι τους, καταφέρνοντας να βρουν οικονομικές λύσεις, μετά απο ενέργειες και του Κώστα Σταματιάδη.

. Περιμένοντας και τις υποσχέσεις της εν δυνάμει διοίκησης.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ ...enwsi,gr





Παίκτης της ΑΕΚ και τυπικά ο Μενσά!

H μεταγραφή-βόμβα του Μάκη Αγγελόπουλου πυροδοτήθηκε!

Παίκτης της ΑΕΚ και τυπικά είναι εδώ και λίγα λεπτά ο «θηριώδης» σέντερ Ποπς Μενσά Μπονσού. Η ανακοίνωση της ΚΑΕ για την απόκτηση του Βρετανού που προβάρει τα «κιτρινόμαυρα» ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με το Ρέθυμνο είναι:

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ πιστή στις δεσμεύσεις της ότι θα ενισχύσει τη «Βασίλισσα» με μεταγραφές αντάξιες των προσδοκιών του κόσμου της και της Ιστορίας της, ανακοινώνει τη συμφωνία της έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου με τον αθλητή Ποπς Μενσά – Μπονσού.
Βιογραφικό:

Ο Ποπς Μενσά – Μπονσού γεννήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου του 1983 στην Αγγλία, έχει ύψος 2μ.06 και αγωνίζεται στην θέση του πάουερ φόργουορντ και του σέντερ. Αποφοίτησε από το κολέγιο του Τζορτζ Ουάσινγκτον το 2006, όπου την τελευταία του σεζόν (2005-2006) είχε μέσο όρο 12,6 πόντους και 6,7 ριμπάουντ σε 23 αγώνες. Δεν επιλέχθηκε από κάποια ομάδα στο ντραφτ του NBA, συμμετείχε στο σάμερ λιγκ με τους Ντάλας Μάβερικς και υπέγραψε συμβόλαιο με τους «Τεξανούς».

Ως ρούκι στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, ο Μενσά – Μπονσού μέτρησε μέσο όρο 2,4 πόντους και 1,8 ριμπάουντ σε 12 παιχνίδια ενώ κατά την διάρκεια της περιόδου 2006-2007 πέρασε και από τους Φορτ Γουόρθ Φλάιερς (μέσο όρο 15,8 πόντους και 10,4 ριμπάουντ σε 26 ματς) στη λίγκα NBDL. Τον Σεπτέμβριο του 2007 ο 31χρονος άσος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ιταλική ομάδα.

Με τη Μπενετόν ο Μενσά – Μπονσού έδωσε το «παρών» σε 31 αγώνες για το πρωτάθλημα με μέσο όρο 9,2 πόντους και 8,2 ριμπάουντ και σε 11 ματς για το Eurocup με μέσο όρο 10 πόντους και 8,4 ριμπάουντ. Η Ισπανία αποτέλεσε τον επόμενο επαγγελματικό προορισμό του νέου παίκτη της ΑΕΚ, καθώς πρώτα η Γρανάδα (το Μάιο του 2008) και μετά η Μπανταλόνα (μέσο όρο 11,2 πόντους και 5,4 ριμπάουντ σε 5 αγώνες για το πρωτάθλημα και μέσο όρο 18,5 πόντους σε 2 ματς για την Ευρωλίγκα) τον ενέταξαν στο έμψυχο δυναμικό τους.

Τον Ιανουάριο του 2009 ο Μενσά – Μπονσού επέστρεψε στο NBDL και συμφώνησε με τους Όστιν Τόρος (μέσο όρο 26,6 πόντους και 13 ριμπάουντ σε 8 αναμετρήσεις), πριν τού ανοίξει ξανά η πόρτα του NBA, αρχικά από τους Σαν Αντόνιο Σπερς (μέσο όρο 5 πόντους και 3,3 ριμπάουντ σε 3 παιχνίδια) και ακολούθως από τους Τορόντο Ράπτορς (μέσο όρο 5,1 πόντους και 5,4 ριμπάουντ σε 19 παιχνίδια) με τους οποίους ολοκλήρωσε τη σεζόν 2008-2009.

Κατά την αγωνιστική περίοδο 2009-2010, ο Βρετανός φόργουορντ/σέντερ αγωνίστηκε κατά σειρά στους Χιούστον Ρόκετς (μέσο όρο 1,3 πόντους και 1 ριμπάουντ σε 4 παιχνίδια) και στους Τορόντο Ράπτορς (μέσο όρο 2,1 πόντους και 1,9 ριμπάουντ σε 16 παιχνίδια), προτού τον Ιανουάριο του 2010 πάρει τον δρόμο της επανόδου στην Ευρώπη προκειμένου να φορέσει την φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Με τους Μοσχοβίτες ο Μενσά – Μπονσού είχε μέσο όρο 6,7 πόντους και 4,5 ριμπάουντ σε 12 αγώνες για την εγχώρια λίγκα και μέσο όρο 4,1 πόντους σε 9 ματς για την Ευρωλίγκα, ενώ παράλληλα κατέκτησε τον τίτλο στην βαλτική λίγκα. Τον Σεπτέμβριο του 2010 μετακόμισε στους Νιου Ορλεάνς Χόρνετς όπου συμπλήρωσε 7 συμμετοχές με μέσο όρο 1,6 ριμπάουντ. Τον Φεβρουάριο του 2011 εντάχθηκε στο ρόστερ της Βιλερμπάν με την οποία τελείωσε την χρονιά έχοντας μέσο όρο 16,5 πόντους και 10 ριμπάουντ σε 13 αγώνες για το πρωτάθλημα Γαλλίας.

Η Μπεσίκτας έδωσε τα χέρια με τον Μενσά – Μπονσού τον Δεκέμβριο του 2011 και ο 31χρονος άσος κατέκτησε με την τουρκική ομάδα το νταμπλ (2012) και το Eurochallenge ενώ παράλληλα μέτρησε μέσο όρο 12,8 πόντους και 7,7 ριμπάουντ σε 33 αγώνες για το πρωτάθλημα και ανακηρύχθηκε καλύτερος παίκτης και κορυφαίος αμυντικός της σεζόν 2011-2012 στη γειτονική χώρα.

Ο Μενσά – Μπονσού μοίρασε τη σεζόν 2012-2013 ανάμεσα στην ισπανική Σεβίλλη (μέσο όρο 6,3 πόντους και 4,8 ριμπάουντ σε 6 αγώνες για το πρωτάθλημα και στην ιταλική Αρμάνι Μιλάνο (μέσο όρο 8 πόντους και 7 ριμπάουντ σε 9 αγώνες για το πρωτάθλημα).

Τον Οκτώβριο του 2013 ο διεθνής παίκτης μετακινήθηκε στη Γαλατάσαραϊ με την οποία είχε μέσο όρο 8,9 πόντους και 6,1 ριμπάουντ σε 37 αγώνες για την τουρκική λίγκα και μέσο όρο 8,4 πόντους και 6,5 ριμπάουντ σε 18 ματς για την Ευρωλίγκα. Η τελευταία «στάση» του Βρετανού πριν την ΑΕΚ ήταν το Ισραήλ και η Χάποελ Ιερουσαλήμ (μέσο όρο 5 πόντους και 2,5 ριμπάουντ σε 2 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και μέσο όρο 7,5 πόντους και 3 ριμπάουντ σε 4 ματς για το Eurocup).

Με την Εθνική ομάδα της Αγγλίας, ο Μενσά – Μπονσού συμμετείχε στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας το 2009 και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου (μέσο όρο 11,5 πόντους και 7,2 ριμπάουντ σε 4 αγώνες) το 2012.

aekarena.gr

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΑΕΚ

H οικογένεια της ΑΕΚ καλωσόρισε τα Χριστούγεννα με την καθιερωμένη γιορτή για τα παιδιά των ποδοσφαιριστών και του προσωπικού. Ο κίτρινος Αγιος Βασίλης μοίρασε δώρα στους μικρούς του φίλους και όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, αντάλλαξαν ευχές για τις μέρες που έρχονται.

H ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τις εταιρείες PAXOS  και STAR TOYS για την ευγενική προσφορά δώρων σε όλα τα παιδιά που έδωσαν το «παρών».







Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

«Σε έξι μήνες ξαναβγάζουμε την ΑΕΚ στο φως»



×ÑÉÓÔÏÕÃÅÍÍÉÁÔÉÊÇ ÃÉÏÑÔÇ ÔÇÓ ÐÁÅ ÁÅÊΣτο περιθώριο της Χριστουγεννιάτικης γιορτής της ΑΕΚ για τους ποδοσφαιριστές και τις οικογένειές τους, ο Τραϊανός Δέλλας θέλησε να στείλει τις ευχές του στον κόσμο της ομάδας, αλλά και να οριοθετήσει τους στόχους πλέον της ομάδας.

«Πέρυσι τέτοια εποχή λέγαμε ότι θέλαμε να βγούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από το μαύρο …τούνελ που έχει μπει η ομάδα. Τώρα έχει μείνει μόνο ένα εξάμηνο. Με υπομονή και πολλή σκληρή δουλειά μπορούμε να καταφέρουμε να ξαναβγάλουμε την ομάδα στο φως», τόνισε αρχικά ο προπονητής της Ένωσης, ο οποίος στη συνέχεια ευχήθηκε για τον κόσμο ό, τι πιο τετριμμένο, αλλά και ό, τι πιο σημαντικό:

«Το μεγαλύτερο αγαθό απ” όλα και πάνω απ” όλα είναι η υγεία. Όταν έχουμε υγεία μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα και γι” αυτό θέλω σε όλους να ευχηθώ υγεία και να είναι δίπλα στην ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ σε ερώτηση για το …δώρο που περιμένει από τον Άη Βασίλη για την ΑΕΚ, ο τεχνικός του Δικεφάλου προσπάθησε να αποφύγει την απάντηση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα δούμε, θα δούμε…»

enwsi.gr

Ένας Καναδός English man για την ΑΕΚ

Τρέχει να κλείσει ο Μάκης Αγγελόπουλος την τρύπα που άνοιξε στο ρόστερ της ΑΕΚ, εν γνώσει του από την αρχή… . Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ ΑΕΚ τα έχει δώσει όλα για την περίπτωση παραμονής του Καναδού bomber Carl English. Τα νέα από το μέτωπο είναι μάλλον ευχάριστα αφού η ΑΕΚ – παρά τους εξωγενείς παράγοντες (λέγε με Μπαρτσελόνα) φαίνεται να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στην οριστική συμφωνία.
1173876

Την υπόθεση χειρίστηκε προσωπικά ο Μάκης Αγγελόπουλος (ευτυχώς) γιατί αν βλέπαμε κανέναν Αλεξίου σε ρόλο διαπραγματευτή τότε ο παίκτης μάλλον θα φορούσε ήδη την φανέλα των Καταναλών…

Η ΑΕΚ μέχρι προχθές δεν είχε την καλύτερη οικονομική προσφορά προς τον Καναδό, που πατάει στις καλές του εμφανίσεις και διαπραγματεύεται το μέλλον του στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Η αλήθεια είνα ότι στον English από την αρχή άρεσε η προοπτική της ΑΕΚ, έστω και με αυτά τα δεδομένα, μιας ομάδας δηλαδή που δεν έχει αποκτήσει ακόμη πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα… Ο Καναδός γουστάρει να χτιστεί η ΑΕΚ πάνω του και αυτό έχει δείξει να το εκτιμά ιδιαίτερα σε ότι αφορά στην εμπιστοσύνη που δείχνει η Ένωση προς το πρόσωπο του…

Μέχρι Τετάρτη, ίσως ακόμη και σήμερα ή αύριο το θέμα English θα έχει διευθετηθεί και η παραμονή του στην Βασίλισσα θα έχει συνυπογραφεί και από τις δυο πλευρές… Τα συμβόλαια είναι έτοιμα. Η ΑΕΚ θα κρατήσει τον Καναδό για τουλάχιστον 1,5 χρόνο ακόμη και βλέπουμε… Μακάρι να δέσει κι άλλο και να μείνει ακόμη περισσότερο.

Η ΑΕΚ έκανε την υπέρβαση της με τον English αλλά για να είμαστε ειλικρινείς είναι ένας παίκτης κολώνα στον οποίο πρέπει να στηριχθεί η Ένωση για να ανεβάσει την αγωνιστική της αξία στο χρηματιστήριο του ελληνικού μπάσκετ.

Νίκος Αγγελίδης............aeklive.gr

Ραντεβού οπαδών – Βασιλόπουλου

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας κάλεσε σε συζήτηση τους οπαδούς της ΑΕΚ την Τρίτη το μεσημερι.

Μετά την ένταση που προκλήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Φιλαδέλφειας, ο Δήμαρχος της πόλης, Άρης Βασιλόπουλος ζήτησε συνάντηση από τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Η συνάντηση αναμένεται να γίνει αύριο το μεσημέρι στο Δημαρχείο.

aek1924.gr

Η ΑΕΚ κοντά στα παιδιά

Σε μια ξεχωριστή κίνηση προχώρησε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που επισκέφτηκε το 28ο Δημοτικό σχολείο Αχαρνών στο Μενίδι, μοιράζοντας δώρα και χαρά στα μικρά παιδιά.

Παρά τις δικές της δυσκολίες, η "Ένωση" θέλησε να ομορφύνει αυτές τις μέρες στα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Αντιπροσωπεία των παικτών αποτελούμενη από τους Φάνη Τσαούση, Γιώργο Παπαδόπουλο, Βασίλη Κολιούλη, Αλμίρ Μπαλάς, Νταμίρ Χόντο και τον προπονητή Γιάννη Αρβανίτη, μοίρασαν δώρα τα οποία ήταν προσφορά χορηγού της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ και ευχήθηκαν Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος. 

aekarena.gr

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΑΕΚ - Φωστήρας 4-0 Στιγμιότυπα Football League 9η Αγ. {17/12/2014}

Και φέτος το Κύπελλο θα είναι Κιτρινόμαυρο!

Πολύ εύκολα κατάφερε να προκριθεί η ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου καθώς επικράτησε με 18-26 εκτός έδρας. Πολλές δοκιμές από το Γιάννη Αρβανίτη. Εκπληκτικός ο Τσιλιμπάρης!
cats
Τα Βριλήσσια μπήκαν δυνατά στο παρκέ, θέλοντας να εκμεταλλευτούν πιθανή… χαλάρωση της ΑΕΚ. Οι Μάγκες από τα μισά του πρώτου μέρους και μετά όταν και έμειναν πίσω με 6-5 επέστρεψαν και με σερί 5-0 πήραν διαφορά τεσσάρων τερμάτων και το 6-10 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Ίδιο έργο και στην επανάληψη, με τους Μάγκες να είναι πολύ ανώτεροι από τον αντίπαλο  και να παίρνουν τη νίκη με 18-26.

aek-live.gr

Κλαρούδας στο aekarena:Να γίνουν όσα είπαμε


Ο Γιώργος Κλαρούδας είχε σήμερα συνάντηση με τους Ανδρέα Ανατολιωτάκη και Δημήτρη Παπασταύρου και συμφώνησε για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ

Ο έλληνας τεχνικός θα οδηγήσει την ομάδα στον αγώνα της Κυριακής με την ΜΕΝΤ ωστόσο ακόμα δεν έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την "Ένωση". Ο ίδιος μίλησε αποκλειστικά στο aekarena.gr για την απόφαση του αυτή, τονίζοντας πως θα ολοκληρώσει την συμφωνία του μόλις τακτοποιηθούν οι δεσμεύσεις που έλαβε σήμερα από τους διοικούντες την Ερασιτεχνική. 

"Μίλησα σήμερα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Επειδή υπάρχει αυτή η πίεση του χρόνου θα οδηγήσω την ομάδα στον αγώνα που ακολουθεί με την ΜΕΝΤ, ο οποίος και είναι πολύ σημαντικός. 
 
Την Δευτέρα ωστόσο θα ξαναμιλήσουμε για να δούμε αν θα γίνουν όσα συζητήσαμε σήμερα. Υπάρχει διάθεση αλλά πρέπει να δούμε ποιοι παίκτες θα παραμείνουν.  

 Οι ξένοι ακόμα δεν έχουν συμφωνήσει, θα ήθελα να παραμείνει ο Παγιάν, ο Ραντούνοβιτς και ο Κρίνιτς για να μπορούμε να πούμε ότι θα παλέψουμε, καθώς αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν πολλές επιλογές παικτών ειδικά ελλήνων".

aekarena.gr

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Στιγμές από την εκδήλωση του Σ.Φ ΑΕΚ Λαμίας (pics)

Κιτρινόμαυρη ήταν η βραδιά του Σαββάτου για τον Σ.Φ ΑΕΚ Λαμίας, με την ομάδα μπάσκετ και τους Μάκη Αγγελόπουλο και Μιχάλη Πολυτάρχου να είναι τα τιμώμενα πρόσωπα. Τιμητική πλακέτα πήρε και ο Μιχάλης Παυλής.

«Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο ετήσιος χορός του Σ.Φ.ΑΕΚ Λαμίας,για τα σαράντα ένα χρόνια λειτουργίας του συνδέσμου. Οπως και τα προηγούμενα χρόνια η αίθουσα (ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΚΟΥΡΑ) ήταν γεμάτη απο κόσμο που έδωσε το παρών εκτιμώντας το έργο του Δ.Σ ..

Η έλευση του μεγαλομέτοχου της KAE Kου Μάκη Αγγελόπουλου (τιμήθηκε για την συγκινητική αποφασιστικότητα του να συστοιχίσει ξανα την καλαθοσφαιρική ΑΕΚ με τα μυριάκριβα ιστορικά μεγέθη της ) που ήλθε στην εκδήλωση μετα το ατυχές αποτέλεσμα της ομάδας μας στα Τρίκαλα κάτι που μας τιμά ιδιαίτερα, σε συνδιασμό με το νέο κύμα αισιοδοξίας που πνέει αυτή τη στιγμή είχε γεμίσει με χαρά το κιτρινόμαυρο στοιχείο στον νομό μας.

Ο μεγάλος πανικός πάντως δημιουργήθηκε με την έλευση της ομάδος μπάσκετ της ΑΕΚ που παρα το ατυχές αποτέλεσμα έτυχε μεγάλης υποδοχής από τους ενωσίτες της εκδήλωσης που για μια φορά ακόμα απέδειξαν πόσο κοντά τους είναι και πόσο στηρίζουν την ομάδα που έμαθε μπάσκετ στον κόσμο
 
Οι καλεσμένοι που τιμήθηκαν απο τον Σ.Φ.ΑΕΚ Λαμίας. 

Ο Μιχάλης Παυλής(για την ανθρωπιστική κατάφαση ζωής του που συμβολίζει την αδάμαστη ψυχή μιάς ΑΕΚ που ονειρευόμαστε), ο Μιχάλης Πολυτάρχου(ως εκφραστής μιάς ψυχωμένης ομάδας που αφοσιώθηκε στον αγώνα για να μετατρέψει την παρακμή της καλαθοσφαιρικής ΑΕΚ σε αφετηρίας πρωταγωνιστικής αναγέννησης).

Και οι δυο τους πάντως αναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια για την λειτουργία του συνδέσμου και εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι η ΑΕΚ θα πάρει την θέση που πραγματικά της αξίζει. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ κος Αγγελόπουλος καθόλου ευχαριστημένος από την εμφάνηση της ομάδας μας αναφέρθηκε στον κόσμο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ήταν ο μόνος επιπέδου ΑΕΚ στα Τρίκαλα,αλλά και για την προσπάθεια του που θα συνεχιστεί και να φθάσει η ΑΕΚ εκεί που πραγματικά της αξίζει !!!!

Μήνυμα που στάλθηκε από τους ΜΑΓΚΕΣ του χάντμπολ διαβάστηκε από τον πρόεδρο του συνδέσμου ,που για μια ακόμα φορά έκαναν το χρέος τους χαρίζοντας ακόμα μια νίκη στο Λουτράκι παρά τα τόσα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το τμήμα ,ζητώντας την βοήθεια όλλων μας . Χαρακτηριστικη επισίμανση στην ομιλία του προέδρου του συνδέσμου η΄έκφραση ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ που έχει γίνει σύνθημα στο στόμα μας να ισχύσει για όλλα τα τμήματα της ΑΕΚ!!!

Είχε προσκληθεί και έγιναν προσπάθειες μέχρι την τελευταία στιγμή για να παρεβρεθεί ο πρόεδρος των τίτλων Δημήτρης Μελισανίδης , σε τηλεφωνική επικοινωνία δεσμεύτηκε ότι του χρόνου θα είναι δίπλα μας.. Δέσμευση και από τον Ακη Ζήκο που προσωπικό πρόβλημα τον κράτησαν μακριά μας δηλώνοντας όμως ότι του χρόνου θα τιμήσει την εκδήλωση!!!

Μέσα σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτησης, ο πρόεδρος του συνδέσμου Μαυριδάκης Κώστας αναφέρθηκε πόσο πιο πτωχή είναι η σημερινή εκδήλωση μετά τον χαμό του επίτιμου προέδρου Στέλιου Πιτσανόπουλου . Ο Στέλιος κράτησε ψηλά την σημαία τη ΑΕΚ στον νομό μας σε δύσκολες εποχές από εκεί ψηλά που είναι φαντάζομαι ότι θα είναι χαρούμενος βλέποντας εμάς σαν άξιους συνεχιστές του έργου του!

Η ανακοίνωση της ονομασίας πάρκο των φίλων της ΑΕΚ <ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΙΤΣΑΝΟΠΟΥΛΟΣ > ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Λαμιίας κο Κλειτσάκη ήταν μια βασική επιδίωξη του Δ.Σ του συνδέσμου μετά την δενδροφύτευση που είχε πραγματοποιηθεί το 2009 με πρωτοβουλία του θανόντος Η προβολή ενός DVD για τον Στέλιο φόρτησε με συγκίνηση την ατμόσφαιρα καθώς το σύνθημα <ΣΤΕΛΙΟ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΕΚΤΖΗΣ>ακούστηκε από τα χείλη όλλων των παρευρισκομένων!

Την εκδηλωση τίμησαν ακόμα με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ 1924 Κυριάκος Χηνας,(ταξίδεψε από Πρέβεζα ,και όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μας και τον ευχαριστούμε),ο πρόεδρος του Σ.Φ.ΑΕΚ Κατερίνης, Βάιος Χαριζόπουλος, ο Βαγγέλης Κουτσάγιας πρόεδρος Σ.Φ Κιλκίς με την οικογένεια του και όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μας ο Χρήστος Τερζόγλου , πρόεδρος του Σ.Φ ΑΕΚ Σινώπης,για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Τον χορό μας τίμησε με την παρουσία του ο Πάνος Λούπος διευθυντής της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ ,που όλλα αυτά τα χρόνια στηρίζει την προσπάθεια μας! Όλοι τους , μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για αυτό που έχουμε δημιουργήσει .Όλλα αυτά μας δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε , με το ίδιο μεράκι.,αυτό που κάνουμε όλλα αυτά τα χρόνια.

Η είσοδος του Μιχάλη Παυλη στον χώρο της εκδήλωσης δεν είχε προηγούμενο. Η λατρεία του κόσμου εκδηλώνονταν με κάθε τρόπο Το σύνθημα Μιχάλη ψυχάρα για πάντα ΑΕΚΑΡΑ δόνησε την ατμόσφαιρα.Ο ΥΜΝΟΣ της αγαπημένης μας ομάδος,η κιτρινόμαυρη αίθουσα, μαζί με τα πανό του συνδέσμου και τα αμέτρητα μπαλόνια ,έδιναν μια άλλη νότα στο ολο σκηνικό.

Για τα μικρά παιδιά των παρευρισκομένων ο σύνδεσμος ειχε φροντίσει ,για τον δικό τους χώρο με πλούσιο φαγητό ,μουσική,και η παρουσία δύο κλόουν,φρόντιζε την διασκέδαση τους.

Παίρνοντας τον λόγο ,ο πρόεδρος του συνδέσμου Κώστας Μαυριδάκης, ευχαρίστησε τους καλεσμένους ,για την παρουσία τους ,κάνοντας ταυτόχρονα και μια αναδρομή για τα πεπραγμένα του συνδέσμου τα εξι τελευταία χρόνια.που τον χαρακτηρίζει το πλούσιο κοινωνικό έργο (δημιουργία τράπεζα αίματος,δεντρφυτεύσεις στην πόλη μας. επισκέψεις σε γηροκομεία και ορφανοτροφεία).
Χαρακτηριστικό της εκδήλωσης για φέτος η ελπιδοφόρα συμμετοχή των νέων παιδιών του συνδέσμου.

Όλοι μας δώσαμε ραντεβού για την επόμενη εκδήλωσή μας τα 42 χρόνια.Εμφανώς χαρούμενοι γι'αυτο που καταφέραμε,και παράλληλα την υπόσχεση να προσφέρουμε περισσότερα.
.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω το αρχοντικό του ΣΚΟΥΡΑ για την άψογη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια, τα καταστήματα της πόλης μας,για τα δώρα που μας προσέφεραν για την λαχειοφόρο αγορά , τους καλεσμένους που στηρίζουν την εκδήλωση μας (αναγνωρίζοντας τον αγώνα μας αν και πολλοί είναι φίλαθλοι άλλων ομάδων ), τον Μπαμπη Γιώτη(λοχαγο) τα παιδιά του συνδέσμου ,Κολιό Θανάση και Άρη, Παπανάγνου Νίκο, Κρεμενιώτη Πάνο ,Κωσταρέλο Γιώργο και Σωτήρη Δημου
Βέβαια δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στον αντιπρόεδρο του συνδέσμου Γιάννη Κουρκουλίωτη που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μου και με στηρίζει!Συγνώμη αν ξεχνάω κάποιον.Συνεχίζουμε γιατί πιστεύω ότι τα 42 χρόνια εινα εξίσου σημαντικά!!!Είμαστε δίπλα σε όποιον μας χρειαστεί για μια μεγάλη ΑΕΚ, μια ΑΕΚ που όλοι ονειρευόμαστε!!!

Ε Ρ Χ Ο Μ Α Σ Τ Ε!!!!!!!

Σύνδεσμος φιλάθλων ΑΕΚ ΛΑΜΙΑΣ...41 χρονιά κοντά στην ΙΔΕΑ της ΑΕΚ!!»......aek1924.gr
sf1
sf2
sf3
sf4


sf5

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΠΟΛΥ ΧΟΡΟΣ...ΠΟΛΥ ΓΛΕΝΤΙ...ΠΟΛΥ Α Ε Κ.....


Σάκοτα ως το 2017

Ο Μάκης Αγγελόπουλος κάνει πράξη τα όσα δεσμεύτηκε για να ξανά γίνει η ΑΕΚ πρωταγωνίστρια. Η επέκταση του συμβολαίου του Ντούσαν Σάκοτα είναι γεγονός.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ: 

Η ΚΑΕ ΑΕΚ στο πλαίσιο της «αναγέννησης» για την επιστροφή της στους τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη ανακοινώνει ότι υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2017 ο Ντούσαν Σάκοτα.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, με αφορμή την επέκταση κατά 2,5 χρόνια του συμβολαίου του παίκτη δήλωσε: «Πράξαμε το αυτονόητο. Πρόκειται για την πρώτη από μία σειρά κινήσεων που θα πραγματοποιηθούν για να ξαναγίνει η ΑΕΚ όπως την ονειρευόμαστε. Η ΑΕΚ θα επιστρέψει στις μεγάλες διακρίσεις με παρόντα τον Ντούσαν! Άλλωστε, πρωταρχικός μας στόχος ήταν και θα παραμείνει η ΑΕΚ να στηρίζεται σε ελληνικό κορμό παικτών».

aekarena.gr

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Ο Σ.Φ. ΑΕΚ ΛΑΜΙΑΣ θα τιμήσει τον Παυλή


Όλα έτοιμα είναι για τη σαββατιάτικη γιορτή του Σ.Φ. ΑΕΚ Λαμίας, εκεί όπου μεταξύ άλλων θα τιμηθεί ο Μιχάλης Παυλής.

Ο ετήσιος χορός του συνδέσμου θα λάβει χώρα στο αρχοντικό του Σκούρα στο Μοσχοχώρι και πλην του Παυλή το «παρών» θα δώσει και η «Βασίλισσα». Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 21:00.

aekarena.gr

Μια γροθιά και όπου βγει...

Η χθεσινή συνάντηση του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ με τον Ανδρέα Ανατολιωτάκη μπορεί να χαρακτηριστεί ως θετική, με τους Κιτρινόμαυρους να στέκονται για ακόμα μία φορά ανώτεροι των περιστάσεων βάζοντας πλάτη στην ομάδα.

Είναι το τμήμα που κάνει υπερήφανο τον κόσμο της ΑΕΚ τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά. Η κατάσταση για τους Μάγκες δεν ήταν ποτέ ρόδινη με τα προβλήματα να τους κυνηγούν και τους ίδιους να παραμένουν πιστοί στην τεράστια Ιδέα της Ένωσης, παρά την κοροϊδία και τα ψέμματα που εισέπρατταν.

Η χθεσινή συνάντηση του τμήματος με τον Ανδρέα Ανατολιωτάκη μπορεί να χαρακτηριστεί θετική, από τη στιγμή που ο ίδιος φάνηκε ότι κάνει προσπάθεια για να βρει λύσεις και να κυλήσουν όλα ομαλά στην πορεία.

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν χορτάσει από λόγια, ωστόσο αποφάσισαν να δώσουν μια ευκαιρία στον εν δυνάμει πρόεδρο της Ερασιτεχνικής παραμένοντας στην ομάδα και παλεύοντας μόνοι τους για να σώσουν την αγωνιστική σεζόν.

Μαζί τους και ο Κώστας Σταματιάδης, ο οποίος ακόμα και αν απομακρύνθηκε από την Ένωση δεν σταμάτησε να τους στηρίζει και να «τρέχει» τα θέματα που έκαιγαν την ομάδα και πλέον επέστρεψε στη θέση του, κάτι το οποίο είχαν ζητήσει οι παίκτες. 

aek1924.gr

Από 10 ευρώ τα εισιτήρια για Τρίκαλα

ÔÑÉÊÁËÁ - ÁÅÊ TRIKALA - AEK
Η ΚΑΕ Τρίκαλα ανακοίνωσε τον τρόπο διάθεσης και τις τιμές των εισιτηρίων της θεσσαλικής ομάδας μετη Βασίλισσα, το Σάββατο 13/12 στις 17:00 το απόγευμα. Και εννοείται, όσοι δεν μπορούν να βρεθούν δίπλα στη Βασίλισσα, οι περισσότεροι δηλαδή, συντονιζόμαστε στο ΑΕΚ LIVE RADIO.

Αναλυτικά:

«Από τα γραφεία των Τρικάλων BC Aries (Αθανασίου Διάκου 6, Τρίκαλα) διατίθενται τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ (Σάββατο 13/12, ώρα 17.00) και οι τιμές τους είναι 10 € και 15 €. Η διάθεση τους θα γίνει ως εξής: Πέμπτη 11/12 (6-9 το απόγευμα), Παρασκευή 12/12 (10-2 το πρωί και 6-9 το απόγευμα) και Σάββατο 13/12 (10.00 – 16.00).

Καλούνται οι φίλαθλοι να προμηθευτούν τα εισιτήρια του από τα γραφεία της ΚΑΕ με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας (έως δύο εισιτήρια το άτομο) καθώς δεν θα υπάρχουν προς διάθεση εισιτήρια στα εκδοτήρια».

aek-live.gr

Εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει τελικά στην ΑΕΚ ο Ραντούνοβιτς



radunovic 1Τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα  στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ χρίζουν ιδιαίτερης αναφοράς, αφού έγιναν φοβερά πράγματα που δεν τιμούν την ομάδα. 

Παρά το γεγονός ότι μέχρι και τις προηγούμενες ημέρες γνωρίζαμε ότι οι οκτώ αθλητές που έστειλαν εξώδικο στο ΤΑΑ θα αποτελέσουν το παρελθόν, τις τελευταίες ώρες κάποιοι προσπαθούν να γεφυρώσουν το χάσμα και να επιστρέψουν στην ομάδα. 

Ένας από αυτούς είναι ο Μπάλσα Ραντούνοβιτς.  Ο διεθνή ακραίος που αποτελεί έναν από τους τέσσερις ξένους που  έχει η ΑΕΚ, δεν είναι αρνητικός να συνεχίσει στην Ένωση, ωστόσο πρέπει να γίνουν μια σειρά από γεγονότα.

Ο ίδιος δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα και το έχει συζητήσει ήδη με ανθρώπους της ομάδας. Μετά το παιχνίδι με τη Λαμία, θα παρθούν οριστικές αποφάσεις για το ρόστερ που θα πορευτεί μέχρι το τέλος της σεζόν και που θα προσπαθήσει να σώσει την παρτίδα τη φετινή σεζόν. Και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο Ραντούνοβιτς θα συνεχίσει να φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ......enwsi.gr

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Εδώ θα παίξει η ΑΕΚ! (pics)

Δείτε μέσα από φωτογραφίες και βίντεο το γήπεδο, στο οποίο θα αγωνιστεί την Κυριακή η ΑΕΚ κόντρα στην Ερμιονίδα.

aek1924.gr

ermionida gipedo1
ermionida gipedo2
ermionida gipedo3









ermionida gipedo4

Τσάλλας: «Περηφάνια και τιμή που έπαιξα με την ΑΕΚ»



volleyΟ Βασίλης Τσάλλας ο οποίος στα 17 του χρόνια έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της «ΑΕΚ της Καρδιάς» στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, μέσω της σελίδας του ανδρικού τμήματος συστήνεται στους φίλους του βόλεϊ και αποκαλύπτει τις στιγμές που έζησε στη Θεσσαλονίκη:

«Άρχισα το βόλεϊ στα 12 μου χρόνια. Στην ΑΕΚ αγωνίζομαι εδώ και δυο χρόνια. Η θέση μου είναι κεντρικός. Είμαι μαθητής της Γ΄ Λυκείου (στο 49 Λύκειο Αθηνών).

Γνώριζα για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η επαγγελματική ομάδα. Σίγουρα δεν ήθελα να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα. Όταν μου πρότειναν να ενισχύσω την αποστολή στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ αισθάνθηκα περηφάνια. Για μένα ήταν μεγάλη τιμή να παίξω με τη φανέλα της ΑΕΚ σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Ο Ανδρεάδης, με την συμπεριφορά και τα λόγια του στα αποδυτήρια, μας έκανε να αισθανθούμε μέλη της ομάδας. Μας είπε να παίξουμε το βόλεϊ που ξέρουμε και εκείνος θα είναι δίπλα μας ανά πάσα στιγμή. Μας έκανε να αισθανθούμε χρήσιμοι και να διαμορφώσουμε χαρακτήρα για την περίσταση.

Μετά τον αγώνα, ως αρχηγός και προπονητής, μας έδωσε συγχαρητήρια γιατί δείξαμε αγωνιστικότητα και κάναμε ό,τι μπορούσαμε για την ομάδα μας.

Το όνειρο μου είναι να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ ως αθλητής και ταυτόχρονα να είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου στο σχολείο».

enwsi.gr

Ο Κράβαρικ για τον πάγκο της ΑΕΚ

thumbnail
Όλα τα μέχρι στιγμής δεδομένα συγκλίνουν ότι ο Αντρέι Κράβαρικ έχει θέσει την πιο σοβαρή υποψηφιότητα για να αναλάβει το τιμόνι της ΑΕΚ της καρδιάς. Εξελίξεις αναμένονται άμεσα, μέσα στα επόμενα 24ωρα…

Ο Ελληνοσλοβένος τεχνικός έχει γεννηθεί στις 28 Ιουλίου 1971 στην Πιεστανί της Σλοβακίας. Το 2003 πήρε την ελληνική υπηκοότητα και αγωνίστηκε με την Εθνική Ελλάδας. Σαν προπονητής έχει περάσει από τον Ηρακλή και τον Άρη. Ως αθλητής έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Μπρατισλάβα (1986-1994), ΠΑΟΚ (1994-95), Εθνικός Αλεξανδρούπολης (1995-96), Ηρακλής (1996-97), Αρης (1997-98), Μοντικιάρι (1998-99) και ξανά Ηρακλής (1999-2007).

Νίκος Αγγελίδης......aeklive.gr