ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Ορίστηκαν τα επόμενα ματς της ΑΕΚ

Εμβόλιμη η αγωνιστική με τον Φωστήρα - Δείτε πότε θα παίξει η Ένωση την 8η, την 9η και τη 10η αγωνιστική



Το αγωνιστικό πρόγραμμα μέχρι το τέλος του 2014 ανακοίνωσε σήμερα (28/11) η Football League. Η ΑΕΚ λοιπόν, παίζει την Κυριακή με την Παναχαϊκή στην Πάτρα, την επόμενη Κυριακή (7/12) αντιμετωπίζει την Επισκοπή στο ΟΑΚΑ και κατόπιν έχουμε:

Για την 8η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Κυριακή 14/12 την Ερμιονίδα, την Τετάρτη (17/12)θα υποδεχθεί τον Φωστήρα στο ΟΑΚΑ, ενώ στις 21 Δεκεμβρίου, πάλι Κυριακή, για τη 10η αγωνιστική η Ένωση θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή Ψαχνών στο Στάδιο.

Κατόπιν θα έχουμε διακοπή λόγω γιορτών.

aek365.gr

Ελγκέτα: Αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα, δεν ξέρω τι θα γίνει…

elgeta
Απαισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ έδειξε ο προπονητής της, Χόρχε Ελγκέτα. Σε δηλώσεις του τόνισε οτι χρειάζονται κάποιες αλλαγές στο τμήμα ώστε η κατάσταση να μην φτάσει στο απροχώρητο.

Αναλυτικά:

«Εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχει ματς που να μην είναι κρίσιμο για την ΑΕΚ. Ξέρω την αξία των παικτών μου αλλά στην παρούσα φάση είναι κυρίως θέμα ψυχολογίας. Από αυτή την άποψη δεν είμαστε καλά κι εγώ είμαι αναγκασμένος όλη την εβδομάδα να κάνω 25% τον προπονητή και 75% τον γιατρό. Θέλουμε τη νίκη για να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση αλλά δεν ξέρω τι εικόνα θα βγάλουμε στο γήπεδο με τόσα προβλήματα που έχουμε στο μυαλό μας. Αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα, δεν ξέρω τι θα γίνει…».


aek24hours.gr

Λούκα και Αλεξάντρο από την Βραζιλία

Οι δύο άσοι ξεχωρίζουν από την αγορά της Βραζιλίας για την ΑΕΚ

Στην Βραζιλία ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς παρακολούθησε αρκετά παιχνίδια και πολλούς ποδοσφαιριστές, ενημερώνοντας για όλα με την επιστροφή του στην Αθήνα τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Τραϊανό Δέλλα. Ο «Μίλο» είδε αγωνιζόμενους παίκτες που είχαν προταθεί στην ΑΕΚ, αλλά ξεχώρισε κι άλλους, που του έκαναν εντύπωση.

Οι δύο που φαίνεται να ξεχωρίζουν τη δεδομένη στιγμή για την «Ένωση» είναι ο Αλεξάντρο της Πόντε Πρέτα και ο Λούκα της Κρισιούμα. Αμφότεροι πέρασαν από το… μικροσκόπιο του Σέρβου τεχνικού διευθυντή το διάστημα της παραμονής του στη Βραζιλία και απασχολούν την ΑΕΚ. Ο Μιλοβάνοβιτς έχει εντυπωσιαστεί από τα στοιχεία που τους διακρίνουν και την άποψή του συμμερίζονται και οι «Ντούσκο»-«Τράι», με τον «Δικέφαλο» να προχωρά με τις δύο περιπτώσεις, χωρίς πάντως να δείχνει διάθεση… βιασύνης.

Πρόκειται για παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά, που αφορούν στην ενίσχυση της γραμμής κρούσης και αποτελούν μεταγραφές με προοπτική Σούπερ Λίγκας. Ο Αλεξάντρο είναι κλασικός φορ περιοχής, που «έχει» το γκολ και που φέτος είναι το «κανόνι» της ομάδας του, σκοράροντας ασταμάτητα.

Τα εξωγηπεδικά προβλήματα που αντιμετώπισε τα προηγούμενα χρόνια και άφησαν πίσω την εξέλιξη της καριέρας του ανήκουν στο παρελθόν, με τον Αλεξάντρο να έχει κάνει το μεγάλο «come back»και να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον κι άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Από την άλλη ο Λούκα αποτελεί μια πιο δύσκολη περίπτωση, με τις μετοχές του να έχουν εκτοξευτεί και το όνομά του να φιγουράρει στη λίστα μεγάλων ομάδων, τόσο της Ευρώπης όσο και της Λατινικής Αμερικής. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται κυρίως στα άκρα, ταχύτατος, με σούπερ τεχνική κατάρτιση και εξαιρετικός στο ένας με έναν. Στην ΑΕΚ ενδιαφέρονται και μάλιστα «ζεστά» για τον 24χρονο επιθετικό, με τον οποίο μάλιστα ο Μιλοβάνοβιτς έχει κάνει και μια πρώτη, διερευνητική επαφή, στην Σάντα Καταρίνα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές «παίζουν» γερά στα μεταγραφικά της ΑΕΚ και σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τι περιθώρια υπάρχουν για να προχωρήσουν αυτές οι περιπτώσεις, που είναι εκείνες που ξεχώρισαν οι επικεφαλής της «Ένωσης» από την Βραζιλία, μετά τις συσκέψεις που είχαν μεταξύ τους τα προηγούμενα 24ωρα.

aekarena.gr

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Η Βασίλισσα… καλεί τον κόσμο της ΑΕΚ κοντά της

ÁÅÊ - ÁÐÏËËÙÍ ÐÁÔÑÙÍ AEK - APOLON PATRON (BASKET LEAGUE 2014-2015)Εκ νέου ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ ενημερώνοντας για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Κολοσσό αλλά, κυρίως, απευθύνοντας…κάλεσμα στον κόσμο να σταθεί δίπλα στη Βασίλισσα.

Η ανακοίνωση:

«Η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση ΑΕΚ-Κολοσσού Ρόδου, που θα γίνει την Κυριακή (30/11, 13:00) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ συνεχίζεται.
Είναι αυτονόητο ότι η παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ θεωρείται απαιτητή ανάγκη, προκειμένου η «Βασίλισσα» να διευρύνει το νικηφόρο σερί της.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι εισιτήρια πωλούνται (και) από τα Γραφεία της Ερασιτεχνικής (Τυάννων 2 & Πίνδου, Νέα Φιλαδέλφεια) από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

AEK – KOΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ

Η «Ένωση» θέλει την δυναμική στήριξη του κόσμου της και γι” αυτό τον λόγο οι τιμές για τα απλά εισιτήρια κοστίζουν από 5 € έως και 30 €.

Αναλυτικά, οι τρόποι αγοράς:

Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους
• Εισιτήρια θα πωλούνται από τα Γραφεία της ΑΕΚ Ερασιτεχνικής Τυάννων 2 & Πίνδου, Ν. Φιλαδέλφεια
• Επιπλέον, εισιτήρια θα πωλούνται και από το Ο.Α.Κ.Α. την ημέρα του αγώνα
• Από τα Εκδοτήρια του «ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη» & Μπάσκετ Parking P5 – Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ)
• Διαδικτυακά (στο http://www.viva.gr/tickets/sports/aek-basket-tickets)
• Από τα *Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8π.μ. – 11μ.μ.)
• *Viva Mall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων)
• *Συνεργαζόμενα σημεία Viva (Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, Reload).
• Επίσης, τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.
ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
• Θα ισχύουν κανονικά όλες οι εκδοθείσες κάρτες διαρκείας (και τα προσωρινά τυπωμένα ηλεκτρονικά εισιτήρια).
• Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά και ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα.
• Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να υπακούουν στις οδηγίες της Ελληνικής Αστυνομίας, είτε της Διοίκησης. Σε αντίθετη περίπτωση θα ισχύουν οι σχετικές διατάξεις του νόμου.
• Για την είσοδό σας στο στάδιο είναι υποχρεωτικό να έχετε τυπωμένο εισιτήριο. Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει εισιτήριο από το Viva.gr και δεν μπορείτε να τυπώσετε το PDF που σας στείλαμε, τότε μπορείτε να μεταβείτε σε ένα από τα ακόλουθα σημεία για να το τυπώσετε πριν τον αγώνα.
• Κατάστημα Viva.gr στο The Mall Athens (Ωράριο Λειτουργίας: Δευ – Παρ: 10:00 – 21:00, Σάβ: 09:00 – 20:00)
• Κεντρικά γραφείο Viva.gr (Ωράριο Λειτουργίας: Δευ – Κυρ: 08:00 – 23:00)»

aeklive.gr

Τέλος από το ΤΑΠ Μακρής και Καμαρίκος

 Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ καθώς η διοίκηση θεώρησε πως χρειάζονται άμεσες αποφάσεις για να μπορέσει να αλλάξει η κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερο βαρύ στις τάξεις παικτών και τεχνικής ηγεσίας και χρειαζόταν ένα ηλεκτροσόκ για να μπορέσουν να συνεχίσουν. Η πρώτη απόφαση των διοικούντων της Ερασιτεχνικής αφορά την απομάκρυνση των Μάνου Μακρή και Ζαχαρία Καμαρίκου από το τμήμα. 

Μάλιστα στην προπόνηση της Τετάρτης έδωσε το παρών ο γενικός γραμματέας, Γιώργος Κατσαδήμας ο οποίος ενημέρωσε τους παίκτες για τις τελευταίες εξελίξεις ενώ παράλληλα προσπάθησε να τους εφησυχάσει και να ρίξει τους τόνους εν όψει και του κρίσιμου αγώνα που ακολουθεί με τον Φοίνικα Σύρου. 

Τους ανέφερε για την απόφαση της διοίκησης να μην ασχολούνται πλέον με το τμήμα οι Μάνος Μακρής και Ζαχαρίας Καμαρίκος ενώ θα έχουν νέα συνάντηση για να αποφασίσουν σχετικά με το μπάτζετ και τις μειώσεις που θα γίνουν.

Ο γενικός γραμματέας της Ερασιτεχνικής θα αναλάβει κάποιες πρωτοβουλίες τις επόμενες ημέρες για να λυθούν κάποια θέματα ωστόσο αναζητείται και ο άνθρωπος που θα αναλάβει να τρέξει το τμήμα μιας και οι υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να ασχολείται ο ίδιος καθημερινά. Όσονα φορά τα λειτουργικά θέματα θα βοηθήσει η Ματίνα Ευγενίου που έχει αναλάβει το εμπορικό κομμάτι, ωστόσο θα στηρίξει όσο μπορεί την ομάδα σε αυτή την κρίσιμη περίοδο. 

aekarena.gr

Μικρά – μικρά από την Βοσνία

Ήττα – αποκλεισμός από την ΖΟΚ Μπιμάλ για τα κορίτσια της ΑΕΚ, ωστόσο ο κόσμος της Ένωσης ήταν εκεί, παραμένει εκεί λόγω απεργίας του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και στήριξε την ομάδα παρά την πίκρα που πήρε στο τέλος. Διαβάστε και δείτε στο AEK1924.gr μικρά – μικρά από τη Βοσνία!
- Δεν μπορούσε να πιστέψει την ήττα – αποκλεισμό η Φαίη Κουνάδη, που ξέσπασε σε κλάματα στο τέλος της αναμέτρησης
kounadiBosnia
- Περίπου 20 φίλοι της ΑΕΚ παρακολούθησαν την αναμέτρηση στο κλειστό της ΖΟΚ Μπιμάλ, εκ των οποίων 4 άτομα από Αθήνα και 16 από Λονδίνο.
kosmosVasnia
- Ο Χρήστος Δούκας, τιμ μάνατζερ της Ένωσης, παρακολούθησε το ματς μαζί με τον κόσμο της ΑΕΚ που βρέθηκε εκεί για να στηρίξει την ομάδα.
- Οι 4 φίλοι της ΑΕΚ από την Αθήνα αναγκαστικά θα μείνουν εκεί μέχρι το Σάββατο καθώς η απεργία των σωματείων του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών τους κρατάει μακριά από την Ελλάδα.
- Γεμάτο το κλειστό από Βόσνιους, ήρωες οι 20 φίλοι της Ένωσης που στάθηκαν στο πλευρό της ΑΕΚ
kosmos2Vosnia
Ψυχωμένες οι Βόσνιες πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάλεντζ Καπ
matsVosnia

Βλέπουν την ΑΕΚ και στον…ύπνο τους



bajevic-melissanidis-milovanovic-μπαγεβιτς-μελισσανιδης-μιλοβανοβιτςΤο σκηνικό γνωστό. Από παλιά, όταν το σκάουτινγκ του Ολυμπιακού (αλλά και άλλων ομάδων), είχε μία αποστολή: ακολουθούμε κατά πόδας τις επιλογές της ΑΕΚ και προσπαθούμε να αποκτήσουμε τους παίκτες ή να αυξήσουμε την τιμή τους. Και φαίνεται, πως και τώρα κινούνται με την ίδια λογική.

Το enwsi.gr αποκαλύπτει πως σε υψηλόβαθμα στελέχη της ΑΕΚ υπάρχει σοβαρή πληροφόρηση, πως υπάρχουν κινήσεις από τον Ολυμπιακό (και όχι μόνο) για μεταγραφικούς στόχους της ομάδας που έχουν διαρρεύσει ήδη.

Στην Ενωση έχουν ενημερωθεί πως υπάρχουν παράπλευρες κινήσεις, είτε για να χαλάσουν τις μεταγραφές, είτε για να μπουν σφήνα και να αποκτήσουν εκείνοι τους παίκτες. Αλλωστε, δεν είναι μακρινά όσα συνέβησαν πέρυσι. Είχε κλείσει η ΑΕΚ τον Αυλωνίτη, έσπευσε ο Ολυμπιακός να τον δελεάσει και να αθετήσει τη συμφωνία. Ενδιαφέρθηκε η ΑΕΚ για τον Κολοβό, νέο «κόκκινο» μπάσιμο στη διοίκηση του Πανιωνίου και ο παίκτης πήγε στον Πειραιά.

Ο μοναδικός τρόπος αντίδρασης που έχει η ΑΕΚ είναι να επιχειρεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μυστικότητα γύρω από τις κινήσεις της. Αν και δεν είναι εύκολο με τη διεισδυτικότητα του Τύπου, στην Ενωση προσπαθούν να κρατούν κάποιους στόχους μακριά από τα ΜΜΕ, ώστε να μην υπάρξουν και άλλες εμπλοκές. Ετοιμάζονται μάλιστα και για άλλα μέτρα, ώστε να φέρνουν στην ομάδα τους παίκτες που θέλουν.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ...enwsi.gr

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Τσιλιμπάρης στο ΑΕΚ1924: «Στενοχωριέμαι που αποχωρώ, αλλά…»


Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ μιλά για πρώτη φορά μετά την απόφαση του να αποχωρήσει από την ομάδα τον Δεκέμβριο. Διαβάστε τη δήλωση του στο ΑΕΚ1924.

Ο Κώστας Τσιλιμπάρης θα αποτελέσει παρελθόν από την Ένωση και μιλώντας για πρώτη φορά μετά από αυτή του την απόφαση στο ΑΕΚ1924, αναφέρεται στους λόγους της αποχώρησης του, την κατάσταση που υπάρχει στο τμήμα, αλλά και στον κόσμο της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Η πραγματικότητα η οποία υπάρχει στην ομάδα είναι δεδομένη σε όλους όσοι βρίσκονται μέσα σε αυτό το πράγμα που λέγεται χάντμπολ της ΑΕΚ.

Δυστυχώς η κατάσταση ξεπερνάει το τμήμα και φαίνεται να είναι η εικόνα που γενικότερα αντιπροσωπεύει την κατάσταση στην Ερασιτεχνική και αυτό το πράγμα δημιουργεί μια τεράστια ανασφάλεια, μια μεγάλη δυσκολία και καμία ελπίδα για το μέλλον.

Η όλη κατάσταση είναι πολύ πιεστική και δημιουργεί σε μένα μια αφόρητη ψυχολογική πίεση και μεγάλο προβληματισμό για το τι θα γίνει στο μέλλον. Θα υπάρχει το τμήμα αύριο; Σε δύο μήνες; Σε ένα χρόνο;

Πέραν της οικονομικής δυσπραγίας, υπάρχει και μια κατάσταση «αδιαφορίας» από τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα στο χάντμπολ, αλλά και στην Ερασιτεχνική.

Το τελευταίο διάστημα ήθελα να πάρω μια απόφαση και δεν υπήρχε κανένας άνθρωπος να μιλήσω. Η κατάσταση που επικρατεί δε μου αφήνει περιθώριο να πάρω άλλο ρίσκο για την προσωπική μου πορεία.

Αυτό που συμβαίνει είναι ειλικρινά πολύ στενάχωρο, προβληματίστηκα που θα αποχωρήσω από την ΑΕΚ, γιατί δέθηκα με τους συμπαίκτες, την ομάδα, αλλά και τον κόσμο που εκ των πραγμάτων είναι αυτός που στηρίζει τον σύλλογο.

Δεν έχω τη δυνατότητα, ούτε ψυχικά, ούτε σωματικά για να συνεχίσω…».

Τσιλιμπάρης στο ΑΕΚ1924: «Στενοχωριέμαι που αποχωρώ, αλλά…»

Την Κυριακή (30/11) στις 18:00 το Παναχαϊκή - ΑΕΚ

Κι επίσημα η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή την Κυριακή (30/11) στην Πάτρα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Football League.

Την Κυριακή (30/11) στις 18:00 το Παναχαϊκή - ΑΕΚ
Όπως έγινε γνωστό επιβεβαιώθηκε η επιστροφή στην αγωνιστική δράση και θα αντιμετωπίσει στην Πάτρα την Παναχαϊκή. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΟΤΕ TV.

gazzetta.gr

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Απόλυτο αφεντικό στην ΚΑΕ ο Μάκης Αγγελόπουλος

Απόλυτο αφεντικό στην ΚΑΕ ο Μάκης Αγγελόπουλος

Κάλυψε το 76% του μετοχικού κεφαλαίου της Βασίλισσας. Διαβάστε ποια εταιρεία μπήκε στην ΚΑΕ



Ολοκληρώθηκε η διαδικασία κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ ΑΕΚ με τον Μάκη Αγγελόπουλο να γίνεται και τυπικά το απόλυτο αφεντικό στη Βασίλισσα. Ο επιχειρηματίας κάλυψε το 76% του κεφαλαίου ενώ το υπόλοιπο ποσοστό καλύφθηκε από εταιρία-έκπληξη.

Πρόκειται για την Vertical Solutions, κορυφαία εταιρία επιχειρηματικών συμβούλων που εδρεύει στο Κολωνάκι. Έβαλε το ποσό για να καλυφθεί το εναπομείναν 24% του μετοχικού κεφαλαίου και παράλληλα ανέλαβε το τμήμα marketing της ΚΑΕ. Θα έχει την ευθύνη για την ανεύρεση νέων χορηγών ώστε να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μάκης Αγγελόπουλος θα προχωρήσει άμεσα σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ στην οποίο αναμένεται να συμμετάσχουν κι άλλοι επιχειρηματίες στηρίζοντας την προσπάθεια για αναγέννηση της Βασίλισσας.

Ο κ.Κούτας, που είχε επικοινωνήσει από τους πρώτους με τον κ.Αγγελόπουλο δηλώνοντας έτοιμος να συμβάλει οικονομικά, επιφυλάθχηκε να το κάνει στην επόμενη αύξηση μ.κ.

aek365.gr

Βανδάλισαν το οικόπεδο της ΑΕΚ…

WP_20141124_002Κάποιοι επικίνδυνα άσχετοι με την ιστορία της Νέας Φιλαδέλφειας, ενδεχομένως και με κατευθυνόμενη σκοπιμότητα, βανδάλισαν την πόρτα περίφραξης του οικοπέδου της ΑΕΚ. Έσπασαν την πόρτα που αμπάρωνε το οικόπεδο μας και άνοιξαν έτσι και πάλι μετά από πολύ καιρό την ελεύθερη πρόσβαση σε διάφορους περίεργους… Να ξέρουν ότι τα μάτια μας είναι στραμμένα 24 ώρες το 24ωρο στη δική μας γη και παρακολουθούμε στενά όσα «μυστήρια» συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα.
WP_20141124_003 WP_20141124_004 WP_20141124_005 WP_20141124_006

Αρβανίτης στο aekarena: Δεν πάει άλλο

Ο Γιάννης Αρβανίτης μίλησε στο aekarena.gr για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα χάντμπολ

Στα όρια τους έχουν φτάσει παίκτες και προπονητής, καθώς έχουν μείνει μόνοι τους να παλεύουν με τα προβλήματα. Η αποχώρηση του Κώστα Τσιλιμπάρη έκανε ακόμα πιο εμφανές το μέγεθος του προβλήματος καθώς ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας υπέγραψε ήδη συμβόλαιο με άλλη ομάδα και κανείς από την διοίκηση δεν το γνώριζε. Ο τεχνικός του "Δικεφάλου" για πρώτη φορά δήλωσε απαισιόδοξος για το μέλλον του τμήματος και σχολίασε πως αν δεν υπάρξουν εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα θα αναγκαστεί να πάρει και αυτός τις αποφάσεις του. 

Αρχικά αναφερόμενος στο θέμα του Τσιλιμπάρη ανέφερε: "Ο Τσιλιμπάρης αποφάσισε να φύγει. Υποθέτω πως αν υπήρχε μια κανονική ροή πληρωμών δεν θα μπορούσε αυτό να συμβεί. Σε αυτή την λογική ψάχτηκε να φύγει από την στιγμή που δε υπήρχε και κάποιος να του πει κάτι". 

Όσο για την δική του ενημέρωση για το μέλλον του τμήματος ανέφερε: "Αυτή την στιγμή δεν μιλάω με κανέναν. Ενημερώνομαι από τις εφημερίδες και τα σάιτ. Είμαστε σε μεγάλο πρόβλημα. Δεν υπάρχει κάποιος να μιλήσουμε για να δούμε τι θα γίνει. Δεν έχω γνώση πως θα λειτουργήσει το τμήμα. Δεν έχουμε ούτε έφορο. Αυτή την στιγμή δεν λειτουργεί τίποτα. Προσπαθούμε μόνοι μας εκ των έσω να δούμε πως μπορούμε να λειτουργήσουμε αλλά είναι φανερό πως αν δεν υπάρξουν εξελίξεις άμεσες μέσα στην εβδομάδα θα σκεφτώ και εγώ τη δική μου πορεία. 

Με έχουν κουράσει αυτές οι συνθήκες. Είναι πολύ δύσκολο να λειτουργήσουμε έτσι. Χωρίς μια στοιχειώδη βοήθεια. Δεν μπορώ και εγώ να το κάνω άλλο αυτό". 

Δυστυχώς δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου. Κατανοώ πως θα θέλει και ο κ. Ανατολιωτάκης ένα χρονικό διάστημα για να ενημερωθεί αλλά στο τμήμα δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια. Αν δω ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει άλλο το τμήμα θα πάρω τις αποφάσεις μου. Το σίγουρο όμως είναι πως δεν μπορούμε να συνεχίσουμε άλλο έτσι. Η ομάδα έχει καταφέρει και πρωταγωνιστεί. Είμαστε κοντά στην κορυφή και διεκδικούμε τίτλους. Είναι κρίμα να μην στηρίζεται αυτή η προσπάθεια". ".

"Χωρίς γήπεδο σε δέκα μέρες"

Ο προπονητής της ΑΕΚ αναφέρθηκε και στο κενό που δημιουργεί η αποχώρηση του Τσιλιμπάρη" Τα εσωτερικά προβλήματα είναι μεγάλα. Η αποχώρηση του Τσιλιμπάρη δημιουργεί ένα τεράστιο κενό σε μια θέση που δεν έχουμε πολλές επιλογές. Αφ' ετέρου σε δέκα μέρες στο Μενίδι υπάρχει έκθεση και αμέσως μετά ξεκινούν διάφορα προγράμματα τις ώρες που εμείς έχουμε προπόνηση. 

Κάτι που σημαίνει πως σε δέκα μέρες δεν θα έχουμε ούτε γήπεδο για προπονήσεις και δεν υπάρχει κάποιος να αντιδράσει για αυτό. Αν φτάσουμε στο σημείο να μην κάνουμε ούτε προπονήσεις δεν βλέπω ποιος ο λόγος της παρουσίας μας στην ομάδα. Όλοι οι παίκτες πλέον έχουν πρόβλημα. Για πολλοστή φορά προσπαθούμε να βάλουμε πλάτη. Σχεδόν με το που θα αναλάβει ο κ. Ανατολιωτάκης θα μιλήσουμε για να δούμε τι θα γίνει. Δυστυχώς είμαι απαισιόδοξος αυτή την φορά" ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Αρβανίτης. 

aekarena.gr

Υποβλήθηκε σε μαγνητική ο Μάνταλος

Η εξέταση έδειξε διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική.

Στο Ιατρικό Αθηνών βρέθηκε ο Πέτρος Μάνταλος, προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική που θα έδειχνε το πρόβλημα από τον τραυματισμό του το φιλικό με τον Παναθηναϊκό. Η εξέταση του 23χρονο μεσοεπιθετικού έδειξε πως έχει υποστεί διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική, με τον ποδοσφαιριστή να ξεκινάει άμεσα θεραπεία. Το πότε θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς δεν έχει διευκρινιστεί, με τον Μάνταλο να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με την Παναχαϊκή, εφόσον διεξαχθεί αυτή η αγωνιστική.  

aekarena.gr


MVP ο Κάουνσιλ!

MVP ο Κάουνσιλ!

Πολυτιμότερος παίκτης της 7ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ,αναδείχθηκε ο...
24-11-2014 15:46
«Παρελθόν» ο Μάρεϊ

«Παρελθόν» ο Μάρεϊ

Παρελθόν αποτελεί από τον Πανελευσινιακό ο Άαρικ Μάρεϊ.Πιθανός αντικαταστάτης το...
24-11-2014 14:51
Στη Μπολζάνο ο Τσιλιμπάρης

Στη Μπολζάνο ο Τσιλιμπάρης

Ο Κώστας Τσιλιμπάρης άνοιξε την ...πόρτα των αποχωρήσεων στην ομάδα χάντμπολ...
24-11-2014 14:23

Το νέο ηλεκτρονικό εισιτήριο μέσω του aekfc.gr

Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδας ότι από τον επόμενο εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Επισκοπή θα ξεκινήσει η εφαρμογή του νέου ηλεκτρονικού εισιτηρίου μέσω του aekfc.gr.

Με τη νέα αυτή προηγμένης τεχνολογίας υπηρεσία, η ΠΑΕ ΑΕΚ παραδίδει στον κόσμο της – όπως είχε εξαγγείλει πριν λίγο καιρό – το ηλεκτρονικό εισιτήριο με το οποίο παρέχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα όλες οι παρακάτω πρωτοποριακές υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για την αγορά εισιτηρίου, για την άμεση πρόσβαση των φιλάθλων μας στο γήπεδο μέσω internet ή μέσω του κινητού τηλεφώνου χωρίς να χρειάζεται καν να περάσουν από τα εκδοτήρια.

Επίσης η ΠΑΕ ΑΕΚ παραμένοντας συνεπής στην προσπάθειά της να στηρίξει την παρουσία της οικογένειας στο γήπεδο της δίνει πλέον τη δυνατότητα να επιλέξει εκ των προτέρων συνεχόμενες θέσεις των γονιών με τα παιδιά τους σε συγκεκριμένη θύρα και τιμή.

Παραθέτουμε παρακάτω τις υπηρεσίες του on – line ticketing.


  1. Πολλαπλά κανάλια πωλήσεων (internet, κινητό τηλέφωνο, εκδοτήρια), δυνατότητα κρατήσεων από όλα τα είδη των συσκευών (Desktop, Tablet, Smartphone) με τη χρήση εργαλείων HTML5, τελευταίας τεχνολογίας, χωρίς επιπλέον λογισμικό και περιορισμούς. 
  2. Πολύ απλή πλοήγηση, φιλικό και εύκολο user interface και user experience.
  3. Υψηλά πρότυπα ασφαλείας και κρυπτογράφησης για 100% ασφάλεια με τη χρήση πιστωτικής κάρτας. 
  4. Δυνατότητα εισόδου στο χώρο του σταδίου με πολλαπλούς τρόπους (Θερμικό, Print@Home, Mobile Ticket).
  5. Πολλαπλοί τρόποι εξόφλησης (Tokenized Credit Cards, Paypal, Paysafe).
  6. Προσωποποιημένο εισιτήριο με τυπωμένο το όνομα του φιλάθλου.
  7. Δυνατότητα προβολής ιστορικού συναλλαγών στο προσωπικό αρχείο του καθενός.


Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα επανέλθει δίνοντας περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις όταν οριστούν οι αγώνες και «ανοίξει» το σύστημα.  
 
aekfc.gr

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Πρώτο διπλό (80-75) με σούπερ Ίνγκλις

H ΑΕΚ επικράτησε της Νέας Κηφισιάς με 80-75 στο «Ζηρίνειο» στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

 Στο ξεκίνημα τα ματς ήταν κάπως αναγνωριστικό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλλουν το ρυθμό τους. Ο Νώντας Παπαντωνίου με γκολ φάουλ έδωσε το προβάδισμα στην «Βασίλισσα» (5-3) στο 1’, αλλά με έξι πόντους του Μιχάλη Κακιούζη η Νέα Κηφισιά πέρασε μπροστά με 12-11 στο 6’.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Μαυροειδής έγραψε το 19-16 στο 9΄, ωστόσο ο Τόμας Ντελινινκάιτις μείωσε σε 19-18 στα 53 δευτερόλεπτα. Ο Παναγιώτης Καυκής έγραψε το 21-18 της πρώτης περιόδου. Ο Γκάρετ Ουίλιαμσον με 1/2 βολές και ο Καρλ Ίνγκλις με το τρίποντο έβαλαν την ΆΕΚ σε θέση οδηγού με 22-21, με την έναρξη του 2ου δεκαλέπτου.

Ο Μαυροειδής και ο Πεσάκοβιτς έδωσαν ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους(25-22), όμως αρχικά ο Ντελινικάιτις και στη συνέχεια ο Μιλόσεβιτς(με 6 σερί πόντους)ολοκλήρωσαν ένα σερί 8-0 της ΆΕΚ και συνέβαλαν στο να ανέβει η διαφορά στους 5 πόντους (30-25) 6 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Πεσάκοβιτς μείωσε σε 32-30 στο 15ο λεπτό.Ο Ντελινικάιτις έκανε το 34-32 στο 17'. Ο Μαυροειδής ευστόχησε στις 2 βολές και ισοφάρισε σε 34-34. Η ΆΕΚ έτρεξε ένα επιμέρους σκορ 7-2 και μπήκε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου προηγούμενη με 41-36.

 Στην επανάληψη αύξησε την διαφορά στους 9 πόντους(48-39),χάρη σε επιμέρους σκορ 7-3 που πραγματοποίησε.Η Κηφισια αντέδρασε άμεσα κάνοντας σερί 8-0 και ροκανίζοντας την διαφορά στον πόντο (48-47) στο 25ο λεπτό με τρίποντο του Λιακόπουλου.

Ο Ντούβνιακ με τρίποντο έφερε το ματς στα ίσια(54-54)στο 28',όμως η «Βασίλισσα» με σερί 5-0 πήρε κεφάλι με 59-54 για να κλείσει η 3η περιοδος με το υπέρ της 61-56.

 Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου μείωσε στην αρχή της 4ης περιόδου σε 61-59,αλλά δια ειρός Ίνγκλις η ΆΕΚ διεύρυνε τη διαφορά στους 4 πόντους(65-61,68-64)ενώ με νέο καλάθι του Καναδού γκάρντ διαμορφώθηκε το 70-64 στο 33ο λεπτό.Με «αιχμή του δόρατος»τον Μαυροειδή που πέτυχε 6 πόντους σε αυτό το διάστημα η Νέα Κηφισιά επανήλθε και κατάφερε με επιμέρους σκορ 8-2 να ισοφαρίσει σε 72-72 στο 36'.

Ο Νώντας Παπαντωνίου ευστόχησε σε ένα καθοριστικό τρίποντο με τη βοήθεια και του ταμπλό και έβαλε μπροστά την ΆΕΚ με 75-72  ενώ απέμεναν 1:40 πριν τη λήξη.Ο Μαυροειδής με 2/2 βολές μείωσε σε 75-74 και ο Σάκοτα επανέφερε τη διαφορά στους 3 πόντους (77-74) 1 λεπτό πριν τη λήξη.Στη συνέχεια η Κηφισιά θα χάσει την επίθεση και ο Μιλόσεβιτς με 2 εύστοχες βολές έβαλε τις βάσεις για την μεγάλη νίκη.

Η «Βασίλισσα» κράτησε το προβάδισμα και μια ακόμα βολή ου Βόσνιου φόργουρντ γράφτηκε το τελικό 80-75,με τη ΆΕΚ να πανηγυρίζει την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη της.

Διαιτητές: Σχινάς – Πουρσανίδης Γ. – Βαρδάλος

Τα δεκάλεπτα: 21-18, 36-41, 56-61, 75-80


ΑΕΚ (Σάκοτα): Παπαντωνίου 10(1), Ντελινινκάιτις 6, Σάκοτα 4, Κασελάκης 8(2), Πολυτάρχου, Ουίλιαμσον 8, Τσιάκος, Σαρικόπουλος 10, Μιλόσεβιτς 12, Ίνγκλις 22(4),

aekarena.gr

Ο Ντακόλ κάνει το 3-2 στο φιλικό ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Ο Πλατέλλας κάνει το 2-0 στο φιλικό ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Ο Αραβίδης κάνει το 1-0 στο φιλικό ΑΕΚ - Παναθηναϊκού

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Δεν πηγαίνει Ουρουγουάη ο «Μίλο»


Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ματαίωσε το προγραμματισμένο ταξίδι του για την Ουρουγουάη και αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα τα ξημερώματα του Σαββάτου

Στη Βραζιλία παραμένει ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ να συνεχίζει το ταξίδι του που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του σκάουτινγκ για την ενίσχυση της ΑΕΚ, τόσο την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου όσο και ενόψει της νέας σεζόν. Μέσα στο πρόγραμμα του «Μίλο» ήταν να μεταβεί και στην Ουρουγουάη πριν επιστρέψει στη χώρα μας, έχοντας μάλιστα σχεδιάσει να δει από κοντά το ματς μεταξύ της Νασιονάλ Μοντεβιδέο με την Γιουβεντούδ.

Ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες του «aekarena» αυτό το ταξίδι τελικά ματαιώθηκε, με τον Μιλοβάνοβιτς να μην ταξιδεύει τελικά για το Μοντεβιδέο και να επιστρέφει απευθείας στην Ελλάδα από την Βραζιλία. Ο Μιλοβάνοβιτς αναμένεται στη χώρα μας τα ξημερώματα του Σαββάτου και με την επιστροφή του θα ενημερώσει λεπτομερώς τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Τραϊανό Δέλλα για τα όσα είδε στη Βραζιλία, με την ΑΕΚ να προχωρά στο μεταγραφικό της πλάνο που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

 aekarena.gr

Ελγκέτα: «Εκτός από υπομονή, έχουμε και κουράγιο και σφίγγουμε τα δόντια»



elgeta-ελγκεταΤο παιχνίδι της ΑΕΚ στην Αλεξανδρούπολη κόντρα στον τοπικό Εθνικό, είναι αυτό που απασχολεί τους ανθρώπους της ομάδας βόλεϊ της Ένωσης.

Ο Χόρχε Ελγκέτα μιλώντας για το δύσκολο ματς της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ξεκαθάρισε ότι στο μυαλό των παικτών παραμένουν τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν.

 Ωστόσο τόνισε ότι άπαντες σφίγγουν τα δόντια και οπλίζονται από υπομονή και κουράγιο.
 
Αναλυτικά:

«Ξέρουμε ότι έχουμε μια πολύ δύσκολη αποστολή σε μια πολύ δυνατή έδρα. Αλλά εμείς θέλουμε οπωσδήποτε βαθμούς και θα προσπαθήσουμε να μη γυρίσουμε με άδεια χέρια. Σίγουρα θα παρουσιάσουμε πιο ανταγωνιστική ομάδα από εκείνη στο παιχνίδι του Λιγκ Καπ, στο οποίο δεν αγωνίστηκαν οι τέσσερις ξένοι…

 Προετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε αυτή την εβδομάδα. Τα προβλήματά μας είναι γνωστά και στις προπονήσεις δεν φεύγουν από το μυαλό των παικτών, κάτι που είναι φυσιολογικό. Σφίγγουμε όμως τα δόντια και συνεχίζουμε. Εκτός από υπομονή κάνουμε και κουράγιο…».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά από το Σαββατιάτικο παιχνίδι, αναμένεται να έχουμε σοβαρές εξελίξεις με αποχώρηση παικτών.

enwsi.gr

Στιγμές ιστορίας: Φιλικό μετά από 28 χρόνια!

Ο αυριανός φιλικός της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό ξυπνά μνήμες από άλλες εποχές: από τα χρόνια που οι μεγάλοι του ποδοσφαίρου μας μπορούσαν να αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον σε αγώνες εκτός των επισήμων διοργανώσεων και που τα γήπεδα γέμιζαν από κόσμο όλων των χρωματισμών.

Σχεδόν τρεις δεκαετίες πίσω πρέπει να πάμε για να βρούμε φιλικό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, και πάλι στο Ολυμπιακό Στάδιο. Για την ακρίβεια, πρέπει να γυρίσουμε στις 21 Αυγούστου 1986 και στη νίκη της ΑΕΚ με 2-1 στο ΟΑΚΑ, το οποίο ήταν κοινή έδρα των ομάδων. Αλλά και του Ολυμπιακού, σε μια τριπλή συγκατοίκηση την διετία 1985-87, όταν η ΑΕΚ είχε εγκαταλείψει προσωρινά τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Σουηδός σέντερ φορ Χόκαν Σάντμπεργκ (στη φωτογραφία μονομαχεί με τον Κώστα Μαυρίδη σε αγώνα πρωταθλήματος το 1986) σε μία από τις τελευταίες καλές στιγμές του με την ΑΕΚ, είχε σημειώσει και τα δύο γκολ της ομάδας στο 17' και στο 40'. Ο Παναθηναϊκός είχε μειώσει στο 87' με πέναλτι του Κώστα Μπατσινίλα. Όλα αυτά μπροστά σε 38.080 θεατές! Λίγες μέρες αργότερα, και πάλι στο ΟΑΚΑ, στο φιλικό ΑΕΚ-Ολυμπιακού 1-1 είχαν κοπεί 57.334 εισιτήρια!

Ηταν σχεδόν μόνιμη πρακτική τα φιλικά ανάμεσα στις τρεις μεγάλες ομάδες εκείνα τα χρόνια. Μάλιστα, το τελευταίο φιλικό της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό διεξήχθη πολύ αργότερα, το 1993 στο Στάδιο Καραϊσκάκη (1-1). Εδώ και δυο δεκαετίες, όμως, τέτοιου είδους συναντήσεις αποφεύγονταν και ουσιαστικά είχαν καταργηθεί.

Πάντως, ακόμα και σε φιλικό επίπεδο η νίκη της ΑΕΚ σε εκείνο τον αγώνα ήταν σημαντική. Απέναντι στον πανίσχυρο αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά Παναθηναϊκό που λίγους μήνες νωρίτερα είχε κατακτήσει νταμπλ, κάθε νίκη ήταν σημαντική. Μάλιστα, ο τότε τεχνικός της Ίντερ Τζιοβάνι Τραπατόνι που ήταν παρών στον αγώνα ήταν, αφού η ΑΕΚ είχε κληρωθεί να παίξει με την ομάδα του στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, είχε δηλώσει ότι «η ΑΕΚ με εντυπωσίασε, παρά το γεγονός ότι δεν είχε αντίπαλο». Δυστυχώς, όμως, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την Ενωση που στο πρωτάθλημα 1986-87 τερμάτισε 7η. 
 
aekfc.gr

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Μελισσανίδης: Μπούληδες ήταν και μπούληδες θα μείνουν

Αποφασισμένος να ξεβρωμίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη συνέντευξη Τύπου στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, υπογράμμισε πως δεν υπάρχει χούντα στον πλανήτη που να μην έχει πέσει, ενώ ζήτησε να ανοιχθούν τα τηλέφωνα του κυρίου Ζωγράφου.
Ολομέτωπη επίθεση ξεκίνησε από την αρχή ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ.
 
«Ξεκίνησαν πόλεμο και θα τον έχουν»

Ας με κάνουν ύποπτο, ας με κάνουν ένοχο. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να μείνει στα ίδια χέρια. Άλλον υπεύθυνο για τα εγκλήματα που έχουν κάνει δεν θα βρουν. Ξεκίνησαν πόλεμο θα τον έχουν. Αυτοί που κατέστρεψαν το ελληνικό ποδόσφαιρο ας κοιτάξουν στον καθρέφτη όχι τον Μελισσανίδη. Όταν ήμουν πρόεδρος στην ΑΕΚ αυτά που μπορούσα αυτά κέρδισα. Η ΑΕΚ πήρε πρωταθλήματα και έπαιξε στο Champions League. Δεν υπήρχε καμία αμφισβήτηση για αυτή την ομάδα. Αυτή την ΑΕΚ θέλουμε να ξαναφτιάξουμε αλλά σε ένα καθαρό ελληνικό ποδόσφαιρο.

Άνοιγμα τηλεφώνων

Στη συνέχεια ο κύριος Μελισσανίδης αφού εξέφρασε την απορία του πως είναι δυνατόν ο Βαγγέλης Μαρινάκης να γνωρίζει τα γεγονότα ζήτησε από τους εισαγγελείς να ανοίξουν τα τηλέφωνα.
«Ό,τι και να είπα, ό,τι και να έκανα πως μπορεί να τα ξέρει αυτά ο Βαγγέλης Μαρινάκης χαρτί και καλαμάρι; Πώς είναι δυνατό να του τα μεταφέρει αυτά ο κ. Ζωγράφος; Τι είναι, υπάλληλός του; Ναι εγώ τηλεφώνησαν στα θεσμικά όργανα. Πως είναι δυνατόν ο Ζωγράφος να λειτουργεί σαν υπάλληλος του Μαρινάκη. Πως είναι δυνατόν από το κρεβάτι του πόνου ο κ.Ζωγράφος να παίρνει τηλέφωνο τον κ.Μαρινάκη;"

Ο κ.Μαρινάκης και ο δημοσιογράφος Κουρτάκης πήγαν στο νοσοκομείο. Ζητώ από τους εισαγγελείς να ανοίξουν τα τηλέφωνα του κύριου Ζωγράφου. Σήμερα αποδεικνύεται περίτρανα ποιος είναι ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης. Γιατί δεν τηλεφώνησε στον κ. Αλαφούζο, στον κ. Σαββίδη, σε μένα;

Αν δεν τελειώσει ούτε τώρα η βρώμα στο ποδόσφαιρο, δεν θα τελειώσει ποτέ. Η βόμβα του σκανδάλου όταν θα σκάσει πολλούς μαζί της. Είναι πολλοί και το ξέρουν. Θα πάρει μαζί του και δημοσιογράφους και κάποια στιγμή θα πω και ονόματα. Τέλειο έγκλημα χωρίς κουκούλωμα δεν γίνεται».

Οι επενδύσεις και η τρέλα με την «Αγια-Σοφιά»

Αμέσως μετά ο «Τίγρης» αναφέρθηκε στις επενδύσεις του προέδρου του ΟΣΦΠ, αλλά και την αντίδραση που είχαν οι αντίπαλοι στο άκουσμα της είδησης για το χτίσιμο του «Ναού».
«Ακούω τον κ.Μαρινάκη που μιλά για επενδυτές. Εγώ έχω πει ότι θα φτιάξω την ομάδα μου. Ακούω αυτή την καραμέλα αλλά επενδύσεις δεν βλέπω. Επένδυση είναι να παίρνουμε κάθε χρόνο 60-70 από το ποδόσφαιρο, να τα παντελονιάζουμε και να λέμε μετά για επενδύσεις.

Τρελάθηκαν όλοι όταν είπαμε ότι θα φτιάξουν γήπεδο. Τρελάθηκαν πιο πολύ όταν έμαθαν ότι θα μας βοηθήσει η Πολιτεία. Είναι κομπλεξισμός να μη θέλεις να κάνουν όλες οι ομάδες γήπεδο για να αναβαθμιστεί το προϊόν. Τρελαθήκανε πως θα πάρουμε ένα κονδύλι για ένα γήπεδο που μας γκρέμισαν χωρίς ευθύνη της ΑΕΚ. Κανείς όμως δεν λέει τι έγινε, που είναι η κλοπή του αιώνα. Πήραν το δάνειο από την Εθνική και δεν το πληρώνουν. Έχουν λεφτά αλλά το δάνειο δεν εξυπηρετείται».

Περί «ύποπτων» παιχνιδιών

 Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναφέρθηκε και στις υποθέσεις των «ύποπτων» αγώνων: «Ήρθαν από την UEFA πληροφορίες για κάποια στημένα ματς. Στο ματς του Ολυμπιακού με τη Βέροια 3εκατ. στο σκορ 3-0. Στο ημίχρονο άλλα 3εκατ. στο ημίχρονο και πάλι στο 3-0. Σύνολο 6-0. Ποιος έπαιζε η Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ; Μετά τα ματς του Ολυμπιακού με Πανθρακικό και Εργοτέλη. Το στοίχημα παίχτηκε στη Μαλαισία και τη Σιγκαπούρη. Άλλωστε έχουν τέτοια τηλέφωνα κι έχουν συνηθίσει.

Οι αρχές ας κοιτάξουν μια off-shore εταιρία που βρίσκεται στο Μονακό. Ρωτάω εσάς, ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του Εργοτέλη; Να μας πουν πού ανήκει μια off-shore εταιρεία από την οποία χρηματοδοτείται η ΠΑΕ Εργοτέλης».

Στημένη η ιστορία με τον Ζωγράφο

«Το θέμα του κ. Ζωγράφου είναι μια πολύ ωραία στημένη ιστορία. Δεν σηκώνει ποτέ από απόκρυψη. Τον πήρε δύο φορές τηλέφωνο και του ζήτησα το 50-50. Μάλιστα μου πρότεινε να συναντηθούμε. Τη δεύτερη φορά τον πήρα πριν το ματς με τον Αχαρναϊκό και του είπα ότι δεν θέλουμε χάρες μόνο αυτό που μας ανήκει.

Η ΑΕΚ δεν έχει παράπονο με τη διαιτησία. Ποιος ο λόγος να ασχοληθούμε με τη διαιτησία. Αν ανοίξουν τα τηλέφωνα του κ.Ζωγράφου θα καταλάβουν τι έχει γίνει. Μετά από όλα αυτά μια δικηγόρος με την ασφάλεια του κ.Μαρινάκη κατέθεσε ότι τον πήρε κάποιος από ανώνυμο τηλέφωνο και ότι έμοιαζε η φωνή του Μελισσανίδη και τον απείλησε.
Όποτε παίρνω τηλέφωνο λέω ποιος είμαι. Ζητώ να ανοίξουν τα τηλέφωνα του κ.Ζωγράφου, του κ.Μαρινάκη και της κ.Ντέπυς. Η κυρία Ντέπυ Βασσάρα λύνει και δένει και είναι μόνιμα στο Καραϊσκάκης τα VIP».

Η χούντα θα πέσει

Αμέσως μετά ο διοικητικός ηγέτης του «Δικέφαλου» πέρασε το δικό του μήνυμα: «Τα τελευταία χρόνια 12 αθλητικές συντάκτες έχουν φάει ξύλο. Όλοι ξέρετε τι γίνεται αλλά φοβάστε. Σας λέω όμως ότι δεν υπάρχει χούντα στον πλανήτη που δεν έχει πέσει. Έτσι θα πέσει και αυτή σας το λέω.
Ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα στον κόσμο είδατε τι έγραψε. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πιάσει πάτο. Μέχρι χθες μιλούσαν για τη Δικαιοσύνη και έλεγε ο κ.Μαρινάκης για τον κ.Κορέα και την κ.Παπανδρέου. Τώρα παράτησαν την Δικαιοσύνη και πήγαν στον αθλητικό εισαγγελέα.

 Εμείς πιστεύουμε στην αθλητική δικαιοσύνη. Θα καταθέσουμε κι άλλα στοιχεία. Εγώ προσωπικά και οι συνεργάτες μου είμαστε αποφασισμένο να φτάσουμε στα άκρα. Ζητάμε από την Πολιτεία να επισπεύσει τις διαδικασίες κάθαρσης. Είναι υπερεπείγον γιατί σε λίγο δεν θα υπάρχει ελληνικό ποδόσφαιρο. Πάμε να διώξουμε τους υγιείς ανθρώπους, σαν τον κ. Βελλή, από το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν είναι πολλοί, 3-4 είναι. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο αλλά ξέρετε τι έγινε».

Μπούληδες ήταν και μπούληδες θα μείνουν

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις επενδύσεις, ενώ επανέλαβε πως ζητάει να ανοίξουν και πάλι τα τηλέφωνα.«Αυτοί που μιλάνε για κάθαρση στο ποδόσφαιρο είναι τόσο αστεία αυτά που λένε που δεν τα πιστεύουν ούτε μικρά παιδιά. Οι μισές ομάδες της Σούπερ Λίγκας δεν πρέπει να παίζουν. Είναι στο τσάμπα. Είναι ποδόσφαιρο αυτό; Είναι επενδυτές;

Εγώ δεν βρήκα τίποτα έτοιμο. Κάποιοι τα βρήκαν όλα έτοιμα. Μπούληδες ήταν μπούληδες θα μείνουν. Είπαν μαμά 20 χρονών. Βρήκαν ένα σύστημα έτοιμο και το χρησιμοποιούν. Εγώ δεν σας λέω ότι είμαι ψάλτης στην εκκλησία. Ποδοσφαιράνθρωπος είμαι. Είναι όμως απαράδεκτο να αναφέρονται όλα τα όργανα του ποδοσφαίρου στον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Ζητάω ξανά να ανοίξουν τα τηλέφωνα του Ζωγράφου. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν είχαμε κανένα θέμα με τη διαιτησία. Όλα τα παιχνίδια τα κερδίσαμε.

Ξέρετε πόσοι πέφτουν και πόσοι ανεβαίνουν στη Σούπερ Λίγκα; Ξέρετε τι γίνεται τα τελευταία χρόνια. Παρακαλώ τον αθλητικό εισαγγελέα να με καλέσει άμεσα και να του τα πω και αυτού. Χθες μου είπε ότι δεν μπορούσε λόγω φόρτου εργασίας».

aekarena.gr

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Δελτίο Τύπου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\  19/11/2014
Την Πέμπτη 20/11 και ώρα 12:00 στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου με θέμα τα τελευταία γεγονότα στο χώρο του ποδοσφαίρου. 

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

«ΟΧΙ Αίμα στα γήπεδα. Αίμα για τη ζωή» (pics&vid)

Με επιτυχία διοργανώθηκε το πρωί της Κυριακής η αιμοδοσία που από κοινού διοργάνωσαν η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Λαμίας, με τον ΣΦ ΑΕΚ Λαμίας.

Τα γραφεία των φίλων της "Ένωσης" στη γωνία Μακροπούλου & Σκληβανιώτου άνοιξαν νωρίς το πρωί στις 10:00 με την αιμοδοσία να ολοκληρώνεται στις 13:00.

Με κεντρικό σύνθημα το "ΟΧΙ Αίμα στα γήπεδα. Αίμα για τη ζωή", το "παρών" έδωσαν μέλη και των δύο συνδέσμων, καθώς και απλός κόσμος, σε μία πολύ αξιέπαινη πρωτοβουλία.





 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
















lamiaole.blogspot.gr