ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Τ-Ρομα-ζει η νέα ΑΕΚ με την προοπτική της!

Μαγική εικόνα το τελικό 1-2 σε ένα ματς που η ιταλική ομάδα είχε μόλις μία φάση για γκολ σε ανοιχτό γήπεδο στο 90' και σκόραρε από δύο στημένες μπάλες. Πολλές οι χαμένες κλασικές ευκαιρίες για την Ένωση, μεταξύ της και τρία τετ-α-τετ. Φοβερός ο Μάνταλος στο α' μέρος, σκόρερ ο Ντακόλ, η δουλειά του Δέλλα αποδίδει καρπούς.

Κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο η ΑΕΚ έδειξε τη δυναμική της και απέδειξε ότι εφέτος διαθέτει ποιότητα και ταλέντο στο ρόστερ της. Οι Κιτρινόμαυροι κατάφεραν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, να δημιουργήσουν φάσεις και να κερδίσουν τις εντυπώσεις.
Οι παίκτες του Δέλλα έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ με τους Μπάνταλο, Μπαρμπόσα και Πλατέλλα να αστοχούν από κοντά και την μπάλα να μην τους κάνει το χατίρι.

Από την άλλη πλευρά η Ρόμα προσπάθησε να βγει στις αντεπιθέσεις και κατάφερε να σκοράρει στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ιτούρμπε.
Τρομερός και εντυπωσιακός ο κόσμος της ΑΕΚ, ο οποίος ακόμα και τη στιγμή που οι Κιτρινόμαυροι δέχθηκαν το γκολ χειροκρότησαν, δείχνοντας ότι αναγνωρίζουν την υπερπροσπάθεια που έκαναν.

Έπεσε ο ρυθμός, σκόραρε η ΑΕΚ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αρκετά. Οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων προσπάθησαν να πιέσουν, ωστόσο το γεγονός ότι βρίσκονται ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας έδειξε ότι τους έχει επηρεάσει.

Παρόλα αυτά, οι Κιτρινόμαυροι στάθηκαν με αξιώσεις στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησαν ευκαιρίες με τους Ντούνη και Ζόριτς και δέχθηκαν ακόμα ένα χαζό γκολ από στημένη φάση.
Η Ένωση κατάφερε στο 84ο λεπτό να δώσει χαρά στον κόσμο της, με τον Γεωργέα να κερδίζει πέναλτι και τον Ντακόλ να μειώνει σε 2-1.

Ο Δέλλας, όπως ήταν αναμενόμενο έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, θέλοντας να τους χαρίσει τη χαρά να αγωνιστούν σε ένα τόσο μεγάλο ματς.
Εκπληκτικός ο λαός του Δικεφάλου που θύμισε μαγικές ευρωπαϊκές ημέρες και μαζί με την παρουσία της ομάδας έδειξε ότι «Ερχόμαστε»!

 Οι συνθέσεις

ΑΕΚ: Ανέστης, Κολοβέτσιος(78’ Σβάρνας), Λαμπρόπουλος(78’ Σαρρής), Μπακάκης(78’ Γεωργέας), Πεταυράκης(78’ Γροντής), Κορδέρο (75’ Φαγέ), Ανάκογλου(78’ Μπρέσεβιτς), Μάνταλος (46’ Ζόριτς), Μπαρμπόσα(78’ Ρόβας), Πλατέλλας (59’ Ντούνης) , Αραβίδης (64’ Ντακόλ)

Ρόμα: Ντε Σάντις, Νενγκόλαν, Ιτούρμπε (62’ Λιάιτς), Ντε Ρόσι, Κειτά, Ντέστρο (75’ Κόουλ), Αστόρι (62’ Τότι), Φλορένσι, Ζερβίνιο (62’ Ρομανιόλι), Τοροσίδης (75’ Παρέδες), Εμάνουελσον (75’ Σανάμπρια)

aek1924.gr

Απίστευτο! 27.612 εισιτήρια στο ΟΑΚΑ, δεν έγινε… εκκαθάριση στο Καραϊσκάκης



olympiakos-ολυμπιακοςΥπάρχουν ορισμένες στιγμές, που ο κόσμος της ΑΕΚ ξεπερνά κάθε λογική. Υπερβαίνει κάθε όριο που μπορεί να έχει κάποιος στο μυαλό του και κάνει τα αδύνατα να φαίνονται δυνατά. Ετσι και λίγες ώρες πριν.

Μέσα στο κατακαλόκαιρο, βρέθηκαν για ένα φιλικό παιχνίδι – έστω και με τη μεγάλη Ρόμα – 27.612 Ενωσίτες. Καλά διαβάσατε. Η επίσημη εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΚ από το φιλικό με τους Ιταλούς, είναι για 27.612 εισιτήρια. Απόλυτη τρέλα, το πιο δυνατό σημάδι επιστροφής.

Το νούμερο γίνεται ακόμα πιο τρανταχτό, δείχνει ακόμα περισσότερα εάν κάποιος συγκρίνει τι συνέβη σε φιλικό ομάδα Β’ Εθνικής και στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του πρωταθλητή για το νέο πρωτάθλημα. Στο Καραϊσκάκης βρέθηκαν οριακά 10.000 άνθρωποι (με πολύ θετική ματιά και βλέποντας…μισογεμάτο το ποτήρι) και δεν υπήρξε εκκαθάριση. Είναι και αυτός ένας τρόπος για να λες ό,τι θέλεις, δίχως να έχεις την αλήθεια των αριθμών.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ...enwsi.gr

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

«Περήφανοι που κρατήσαμε ζωντανή την ομάδα»

Ο Χριστόφορος Μπακαούκας μίλησι στην «ΩΡΑ των σπορ» τονίζοντας ότι οι παίκτες της ΑΕΚ θα δώσουν και την ψυχή τους για άλλη μια χρονιά

Ο Χριστόφορος Μπακαούκας έχει βάλει... πλάτη στα δύσκολα πολλές φορές για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ και δεν είχε πρόβλημα να το κάνει και φέτος, παραμένοντας στον «Δικέφαλο». Ο μεγάλος αρχηγός της «Ένωσης», μίλησε χθες στην «ΩΡΑ των σπορ» και κατέστησε σαφές ότι άπαντες θα παλέψουν και φέτος για την ομάδα, ενώ δήλωσε περηφάνια που έμεινε «ζωντανό» το τμήμα. Καταρχάς, ο Μπακαούκας μας μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις, από την έναρξη της προετοιμασίας για την νέα σεζόν: «Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα με πολλά νέα παιδιά στο ρόστερ. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάμε την ΑΕΚ εκεί που της αρμόζει. Χωρίς πολλά λόγια. Ακόμα δεν έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ μας. Θα γίνουν και άλλες κινήσεις».

Εν συνεχεία, σχολίασε: «Πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Original και σε όποιον έχει βοηθήσει το τμήμα. Από εκεί και πέρα, χρειάζεται πολλή δουλειά η ομάδα και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Πρέπει να αφήσουμε πίσω την περσινή χρονιά και να κοιτάξουμε να είμαστε πιο δυνατοί φέτος και όσο μπορούμε οικογένεια. Είμαι σίγουρος ότι τα εισιτήρια διαρκείας θα τα πάρει ο κόσμος της ΑΕΚ και ενισχύσει το τμήμα, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια. 

Στην συνέχεια, ο πολύπειρος δεξιός εξτρέμ της ΑΕΚ, μίλησε για το πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι παρέμειναν στην ομάδα αρκετοί παίκτες από τον βασικό κορμό: «Σίγουρα, έμειναν οι παλιοί, εγώ, ο Γιώργος (Παπαδόπουλος), ο Φάνης (Τσαούσης), αλλά και παίκτες όπως ο Γεωργιάδης, ο Τσιλιμπάρης, ο Νικολαΐδης. Έτσι διατηρείται ένας καλός κορμός στην ομάδα. 

Ο ένας ξέρει καλά τον άλλο. Από εκεί και πέρα, έχουν γίνει αρκετές αλλαγές, οπότε νομίζω ότι χρειάζεται υπομονή από όλους και να είμαστε ενωμένοι στα δύσκολα».

Σχετικά με το θεωρητικό μέρος, που θέλει την ΑΕΚ αποδυναμωμένη εν συγκρίσει με πέρυσι, ενώ αντίθετα οι υπόλοιπες ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, ο Δούκας, ο Ποσειδώνας Λουτρακίου και ο Φίλιππος Βέροιας μοιάζουν ενισχυμένοι, ο Μπακαούκας δεν τρομάζει. Άλλωστε, δεν έχει τρομάξει ποτέ στην πλούσια καριέρα του. Χαρακτηριστικά, ο αρχηγός του Δικέφαλου τόνισε: «Κι άλλες χρονιές ήμασταν θεωρητικά υποδεέστεροι από άλλες ομάδες, αλλά στο τέλος της χρονιάς παίρναμε τίτλους. Νομίζω ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Εμείς δεν θα τα παρατήσουμε, όπως κάνουμε συνέχεια άλλωστε. 

Κρατήσαμε την ομάδα ζωντανή και είμαστε περήφανοι για εμάς και για τον κόσμο μας, που είναι κοντά μας όλα αυτά τα χρόνια. Γενικά φέτος προβλέπεται ένα δυνατό πρωτάθλημα. Εμείς  θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να έχει άλλους στόχους εκτός από το να πρωταγωνιστεί. Φέτος θα είναι δύσκολα, αλλά όλοι θα κάνουμε ότι μπορούμε. Εμένα μου αρέσουν οι προκλήσεις και έχω μάθει στην ζωή μου να παλεύω».

Εν τω μεταξύ, χθες μίλησε στην ιστοσελίδα «enwsi.gr» ο αριστερός εξτρέμ της ΑΕΚ, Διονύσης Γεωργιάδης, ο οποίος εξήγησε το πως πήρε την απόφαση για να παραμείνει και φέτος στον «Δικέφαλο». Χαρακτηριστικά, σχολίασε: «Δεν ήταν εύκολη απόφαση για μένα. Είναι η δεύτερη φορά που επιλέγω την ΑΕΚ σε δύσκολη στιγμή. 

Μίλησε και λίγο το συναίσθημα και έτσι έμεινα στην ομάδα». Όσο για τους στόχους που πρέπει να έχει η ΑΕΚ την νέα σεζόν, ξεκαθάρισε: «Εμείς θα κοιτάμε αγώνα με τον αγώνα. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι πάμε για πρωτάθλημα, ή Κύπελλο. Σιγά-σιγά θα δούμε μέχρι που φτάνει η γροθιά μας».

aekarena.gr

«Πάνοπλη» ξεκινάει την προετοιμασία στο Πήλιο



elgetaΓια το Πήλιο αναχωρεί το ανδρικό τμήμα βόλεϊ, όπου θα πραγματοποιήσιε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο τεχνικός της ομάδας, Χόρχε Ελγκέτα θα έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες και τον Μπάλσα Ραντούνοβιτς που ενσωματώθηκε την Πέμπτη στην ομάδα.

Ο Ελγκέτα παρά το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες στο ρόστερ, έχει βάλει τον πήχη ψηλά και δεν θέλει να χάσει καθόλου χρόνο. Προανήγγειλε μάλιστα σκληρή δουλειά και επίπονο πρόγραμμα τις μέρες που θα βρίσκεται η ομάδα στο Πήλιο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΒΙΤΣΟΣ.......enwsi.gr

Σε καλό δρόμο η νέα ΚΑΕ ΑΕΚ

Όπως όλα δείχνουν η ίδρυση της νέας ΚΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται σε καλό δρόμο.
Την Παρασκευή ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες στο υπουργείο εμπορίου και τη Δευτέρα αναμένεται η έγκριση από την ΓΕΜΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που ενδιαφέρονται για την ανάληψη της διοικητικής ηγεσίας της "βασίλισσας", στην οποία δεν συμπεριλαμβάνεται ο Νίκος Γεωργαντζόγλου.

aek1924.gr

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Τρέλα για ΑΕΚ και Ρόμα

Σε ρυθμούς… Ρόμα κινούνται όλοι πλέον στην ΑΕΚ. Τεράστια η ζήτηση στα εισιτήρια, αυξήθηκε και η κίνηση στα διαρκείας. Ετοιμάζει τους «βασικούς» ο Δέλλας.

Τρέλα για ΑΕΚ και Ρόμα
Από χθες το βράδυ η αποστολή της ΑΕΚ επέστρεψε στην Αθήνα έχοντας ολοκληρώσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας στα Χάνια Πηλίου. Πλέον όλοι και όλα κινούνται στους ρυθμούς του μεγάλου φιλικού του Σαββάτου με τη Ρόμα. Η προσμονή είναι τεράστια, καθώς έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που η «Ένωση» έχει αντιμετωπίσει ομάδα τέτοιου επιπέδου.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΠΑΕ, στις κερκίδες του ΟΑΚΑ θα βρεθούν περισσότεροι από 25.000 φίλοι της ομάδας, παρότι ο αγώνας διεξάγεται στις 23 Αυγούστου και ακόμη αρκετός κόσμος είναι εκτός Αθηνών. Παράλληλα, το συγκεκριμένο ματς αλλά και η πολύ καλή εικόνα της ομάδας στα φιλικά έχουν αυξήσει τους ρυθμούς διάθεσης των διαρκείας τις τελευταίες μέρες και έχουν ήδη ξεπεράσει τις 8.000. Πέρσι είχαν διατεθεί περίπου 12.000 κάρτες.

Στο μεταξύ, ο Τραϊανός Δέλλας άφησε ελεύθερο το πρωινό της Πέμπτης για τους ποδοσφαιριστές του, αλλά το απόγευμα θα υπάρχει κανονικά προπόνηση. Στο μεγάλο φιλικό του Σαββάτου ο προπονητής της ΑΕΚ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα που προορίζει σαν βασική για τη νέα σεζόν και πιθανότατα το σχήμα θα είναι ίδιο με αυτό που ξεκίνησε απέναντι στη Νίκη Βόλου: Ανέστης, Μπακάκης, Πεταυράκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Κορδέρο, Ανάκογλου, Μάνταλος, Πεταυράκης, Μπαρμπόσα και Αραβίδης.

Όσο για το ενδεχόμενο μεταγραφών, οριστικές αποφάσεις αναμένονται την επόμενη εβδομάδα. Η περίπτωση του Τσούλι δεν απασχολεί, αφού αν αποκτηθεί επιθετικός θα είναι κάποιος κλασικός φορ κι όχι «περιφερειακός».

sportfm.gr

Η παρουσίαση του βόλεϊ

Παρουσιάστηκε ο προπονητής Χόργε Ελγκέτα, οι νέοι παίκτες Τσέντομιρ Ίλιτς Ναπολέων Οικονόμου, Βαλεντίν Μπουρκόφσκι, Θανάσης Παπαδημητρίου, Νίκος Αλεξάκης, Γιάννης Γεωργιάδης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Ίνοσλαβ Κρντς, η φανέλα της ομάδας και τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν.

Η παρουσίαση του βόλεϊ
 
Με παρόντες τους 13 από τους 14 παίκτες της ομάδας και παρουσία εκπροσώπων του διοικητικού συμβουλίου της Ερασιτεχνικής (Βαγγέλης Ασλανίδης, Γιώργος Κατσαδήμας, Γιώργος Μπέρκοβιτς, των χορηγών (Ξενοδοχείο Palace, Mediterraneo Hospital, Tempo) πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Γλυφάδα η παρουσίαση της ΑΕΚ για τη σεζόν 2013-14.

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, παρουσιάστηκε ο προπονητής Χόργε Ελγκέτα, οι νέοι παίκτες Τσέντομιρ Ίλιτς Ναπολέων Οικονόμου, Βαλεντίν Μπουρκόφσκι, Θανάσης Παπαδημητρίου, Νίκος Αλεξάκης, Γιάννης Γεωργιάδης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Ίνοσλαβ Κρντς, η φανέλα της ομάδας και τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν.

Στο καλωσόρισμά του ο γενικός αρχηγός του ΤΑΑ, Μάνος Μακρής ευχαρίστησε τους χορηγούς της ομάδας, το Ξενοδοχείο Palace, το Mediterraneo Hospital, την εταιρία αθλητικής ένδυσης Tempo) και ανακοίνωσε την διετή συνεργασία με τον Χόρχε Ελγκέτα προσθέτοντας «ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει».

Ο Αργεντινός τεχνικός δεν θέλησε να πει μεγάλα λόγια ενόψει της νέας περιόδου: «Θέλουμε να πάμε την ΑΕΚ ψηλά και για αυτό θα δουλέψουμε σκληρά. Δεν θέλω να μιλήσω για συγκεκριμένους στόχους. Θα πάμε βήμα-βήμα» δήλωσε.

Εκ μέρους της διοίκησης μίλησαν οι Γιώργος Κατσαδήμας, Βαγγέλης Ασλανίδης, Γιώργος Μπέρκοβιτς: «Να είμαστε όλοι μια γροθιά. Να μην μας αποδιοργανώσουν τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν μέσα στη χρονιά και κυρίως οι εσωτερικοί εχθροί» είπε ο κ. Κατσαδήμας.
«Ως διοίκηση θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων, όχι μόνο του βόλεϊ αλλά και των άλλων τμημάτων της ΑΕΚ» υποσχέθηκε ο κ. Μπέρκοβιτς ενώ ο κ. Ασλανίδης τόνισε:

«Το βόλεϊ είναι το αγαπησιάρικο κομμάτι της ΑΕΚ. Παραλάβαμε πολλές υποχρεώσεις. Προσπαθούμε σιγά-σιγά να κάνουμε κάθε τμήμα να πρωταγωνιστεί. Φέτος πιστεύω ότι με τον προπονητή, το υλικό, που διαθέτει η ομάδα και τη βοήθεια των χορηγών και των φιλάθλων, το βόλεϊ της ΑΕΚ θα μας κάνει υπερήφανους» .

Στην παρουσίαση ήταν παρόντες οι 13 από τους 14 παίκτες του φετινού ρόστερ. Ήτοι οι Τσέντομιρ Ίλιτς, Κόνραντ Γκούζντα, Ναπολέων Οικονόμου, Πέτρος Πέτρογλου, Βαλεντίν Μπουρκόφσκι, Θανάσης Παπαδημητρίου , Νίκος Αλεξάκης, Γιάννης Μαντέκας, Σταύρος Κατσανεβάκης, Γιάννης Γεωργιάδης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Ίνοσλαβ Κρντς, Χόρχε Παγιάν. Ο 14ος, ο Σέρβος Μπάλσο Ραντούνοβιτς θα ανακοινωθεί μόλις «περάσει» ο 4ος ξένος στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες δήλωσαν από την πλευρά τους:

Ανδρεάδης: «Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ΑΕΚ που με επέλεξαν. Θέλω να πετύχω τους στόχους που θα θέσει η διοίκηση. Θα κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα κάνουμε απολογισμό μέσα στο γήπεδο».

Μαντέκας: «Ξέρουμε σε ποια ομάδα έχουμε έρθει. Θα δώσουμε το χίλια της 100% για να γίνουμε πρώτα από όλα ομάδα. Θα καταθέσουμε σώμα και ψυχή στο γήπεδο για να έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε. Να μείνουμε ενωμένοι μέχρι το τέλος και να έχουμε υγεία».

Πέτρογλου: «Εύχομαι η φετινή σεζόν καλύτερη από την περσινή. Να προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτά που ζητάει ο προπονητής όσο το δυνατό καλύτερα. Να είμαστε μια οικογένεια γιατί τότε μπορείς να ξεπεράσεις όλα τα εμπόδια. Στόχος η νίκη σε κάθε αγώνα. Στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό».

Κρντς: «Απαιτείται η βοήθεια από όλους για να φτιάξουμε μια ομάδα η οποία θα μπορεί να αντιμετωπίσει όλες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Επιδίωξη μας θα είναι να δίνουμε το καλύτερο εαυτό μας και πιστεύω ότι ο κόσμος θα το εκτιμήσει».

Παπαδημητρίου: Προσαρμογή, να έχουμε υγειά μας, να κάνουμε αυτά που ζητάει ο προπονητής και το ταμείο θα γίνει στο τέλος. Υπάρχει βασικός κορμός. Οι αθλητές μας βοήθησαν να προσαρμοστούν.

Τέλος ο έφορος του τμήματος Ζαχαρίας Καμαρίκος φανερά συγκινημένος, αποκάλυψε ότι έχει βάλει ένα στοίχημα για τη φετινή σεζόν: «Πέρσι κατακτήσαμε το Λιγκ Καπ. Φέτος τα κύπελλα θα γίνουν δύο...» είπε.

aekvoice.gr

Αργυροπούλου στο enwsi.gr: «Ανυπομονώ να φορέσω την φανέλα της ΑΕΚ»



argyropoulouΕδώ και λίγες ώρες η Ευδοξία Αργυροπούλου ανήκει στην ΑΕΚ έχοντας συμφωνήσει σε όλα με τους κιτρινόμαυρους. Πρόκειται για μια αθλήτρια που θα μπορέσει να βοηθήσει τα μέγιστα την ΑΕΚ στην προσπάθεια που θα κάνει φέτος να σταθεί ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα.

Η Αργυροπούλου μίλησε στο enwsi.gr για τις βλέψεις που έχει για τους κιτρινόμαυρους, για τον κόσμο της ΑΕΚ, αλλά και τι ήταν αυτό που την έκανε να απαντήσει θετικά. Τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ανυπομονεί να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ.

«Είμαι χαρούμενη που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις και να φορέσω την φανέλα της».

Η ακραία της Ένωσης δεν θέλησε να οριοθετήσει στόχους αφού το ρόστερ δεν είναι συμπληρωμένο. Πάντως τόνισε ότι αποτελεί πλεονέκτημα για την ίδια ότι υπάρχουν πολλές κοπέλες τις οποίες γνωρίζει και αυτό θα την βοηθήσει στην γρήγορη προσαρμογή.

«Δεν ξέρουμε ακόμα πως θα λειτουργούμε στο γήπεδο. Χρειάζεται να δούμε όλο το ρόστερ και μετά να πούμε για το που μπορούμε να φτάσουμε. Η απόφαση μου να έρθω στην ΑΕΚ έχει να κάνει ότι μιλάμε για μια μεγάλη ομάδα με καλό προπονητή. Πιστεύω ότι θα γίνει πολλή καλή δουλειά».

Η Αργυροπούλου αντιμετώπισε την ΑΕΚ όταν αγωνιζόταν στην Α2. Και από τότε θυμάται τον κόσμο της Ένωσης που γέμιζε ασφυκτικά κάθε γήπεδο.

«Από την εποχή που έπαιζε η ΑΕΚ στην Α2 την είχα αντιμετωπίσει αρκετές φορές. Πάντα θυμάμαι έπαιζε σε γεμάτο γήπεδο. Είτε εντός έδρα είτε εκτός έδρας. Όλοι ξέρουν πόσο βοηθάει ο κόσμος την ομάαδα».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ....enwsi.gr

Περιμένουν απαντήσεις από υποψήφιους επενδυτές

Ο Νίκος Γεωργαντζόγλου εργάζεται πυρετωδώς για την εύρεση και άλλων πόρων που θα καλύψουν το χρηματικό ποσό που απαιτείται για τη νέα ΚΑΕ και μέχρι το Σάββατο θα έχει απαντήσεις από υποψήφιους επενδυτές με τους οποίους έχει κάνει επαφές.

Το αν η ΑΕΚ θέλει την επιστροφή Γεωργαντζόγλου ή όχι αυτό δεν το γνωρίζουμε, αυτό που είναι σίγουρο ωστόσο είναι ότι ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ, από τη στιγμή που αποφάσισε να βοηθήσει την ομάδα, τρέχει να βρει συμπαίκτες έτσι ώστε να μπορέσει η Βασίλισσα να αγωνιστεί στην Α1.
Μαζί με τον Κώστα Καλογεώργο ήρθαν σε επαφή προχτές με τον Αλέξη Αλεξίου και του ζήτησαν να εμπλακούν στα κοινά της Ένωσης, βάζοντας περίπου τα μισά χρήματα από εκείνα που χρειάζεται η νέα εταιρία.

Οι τρεις τους συμφώνησαν να συνεχίσουν την προσπάθεια ανεύρεσης και άλλων χρηματοδοτών με τον Νίκο Γεωργαντζόγλου να έχει κάνει ήδη κάποιες επαφές με υποψήφιους επενδυτές και σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΚ1924.gr το αργότερο μέχρι το Σάββατο θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Στόχος των Γεωργαντζόγλου – Καλογεώργου είναι μέχρι τη Δευτέρα να έχει μαζευτεί όλο το ποσό που απαιτείται έτσι ώστε με το που εγκριθεί η νέα ΚΑΕ να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

Την ίδια στιγμή, ο Αλέξης Αλεξίου βρίσκεται στην ΕΕΑ για να καταθέσει τον ελλιπή φάκελο και να πάρει προθεσμία λίγων ημερών ώστε να μπορέσει να τρέξει τα της νέας ΚΑΕ.


aek1924.gr

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Προπόνηση και ο Μελισσανίδης!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είδε την πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Χάνια φορώντας μάλιστα τα ρούχα της ομάδας, ενώ θα δώσει το «παρών» στην απογευματινή.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης παρακολούθησε από ψηλά την πρωινή προπόνηση και στη συνέχεια απόλαυσε τον καφέ του έχοντας μάλιστα τετ α τετ με τον Τραϊανό Δέλλα.

Ο Μελισσανίδης κατέβηκε στο γήπεδο μισή ώρα πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης, ενώ έκανε βόλτα και στο δεύτερο γήπεδο που προπονούνται οι τερματοφύλακες. Μάλιστα παρακολούθησε για λίγα λεπτά την προπόνηση των γκολκίπερς που ξεκίνησαν νωρίτερα από την υπόλοιπη ομάδα.

Στη συνέχεια έκανε βόλτα σε όλο το οικόπεδο και μετά έκατσε δίπλα στον Δημητριάδη.

Melissan Prop 2014 1
Melissan Prop 20142


Melissan Prop 20143

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΑΕΚ


Τα πάντα στον αέρα για το μπάσκετ της ΑΕΚ, κορυφώνεται η αγωνία για τη συμμετοχή στην Α1



basket1-μπασκετΕντονος προβληματισμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην ΑΕΚ αναφορικά με τη σύσταση της νέας ΚΑΕ και τη συμμετοχή της ομάδας στην Α1. Επειτα από λάθη και καθυστερήσεις που υπήρξαν και επηρέασαν τη διαδικασία, φαίνεται πως τα πάντα βρίσκονται στον αέρα.

Είναι τόσο σοβαρός ο κίνδυνος, που αξιόπιστοι παράγοντες πλέον ανησυχούν κατά πόσον η ΑΕΚ μπορεί να προλάβει τις προθεσμίες και να αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία.

Η αγωνία κορυφώνεται, καθώς η καταληκτική ημερομηνία είναι η 21η Αυγούστου. Μέχρι την Πέμπτη, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα αποφασίσει αν η ΑΕΚ δικαιούται να αδειοδοτηθεί και να παίξει στην Α1. Ερωτηματικά παραμένουν εάν είναι συμπληρωμένος ο φάκελος και (το σημαντικότερο), εάν υπάρχει κάποιος ενδιαφερόμενος να καλύψει τις 245.000 ευρώ που απαιτούνται.

Είναι εύλογο πως στον αέρα βρίσκεται και η μεγάλη (καταρχήν) συμφωνία με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, αλλά και ο σχηματισμός της ομάδας. Η ΑΕΚ έχει λίγες ημέρες ακόμα, αλλά είναι σαφές πως πλέον παίζει με τον χρόνο και τα πάντα βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ...enwsi.gr

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΩΣΗ» ΣΤΟ «ΖΗΡΙΝΕΙΟ»

«Πρώτη» με απουσίες για την ΑΕΚ 

«Πρώτη» με απουσίες για την ΑΕΚ

  Την πρώτη προπόνησή της για τη νέα αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ στον στίβο του «Ζηρίνειου» στην Κηφισιά. Σε μια νέα εποχή για την ομάδα, έπειτα από την αποχώρηση του Δημήτρη Λαζόπουλου από τα διοικητικά δρώμενα, ο Γιάννης Αρβανίτης και οι παίκτες του καλούνται να συνεχίσουν το επιτυχημένο έργο των προηγούμενων ετών.

Αυτό, ακριβώς, επεσήμανε ο τεχνικός της «Ένωσης» μιλώντας στους παίκτες του. «Πρέπει να ξέρετε ότι δεν υπάρχει άλλη ομάδα στο ελληνικό χάντμπολ που να έχει πάρει τόσους τίτλους τα τελευταία χρόνια. Έχετε έρθει στην ομάδα της δεκαετίας. Στόχος μας είναι να είμαστε πάλι ψηλά. Δεν είναι εύκολο, το γνωρίζουμε. Μας άφησε δύσκολη κληρονομιά η περσινή σεζόν, αφού η ομάδα είχε μείνει μόνη της προς το τέλος της» τους είπε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί πως από την πρώτη προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» απουσίαζαν οι Νικολαϊδης και Κότσιρας και προσωπικούς λόγους. Αμφότεροι θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία τις επόμενες ημέρες. Μάλιστα από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν και οι προπονήσεις στο κλειστό του Μενιδίου.

sentragoal.gr

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Οι νέες συμφωνίες με τις Ακαδημίες που προστίθενται στο δίκτυο.


Μέχρι την Τετάρτη η παρουσίαση των παικτών και των διαρκείας



volei-βολειΤην Δευτέρα θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας και μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να γίνει η επίσημη παρουσίαση των παικτών, της τεχνικής ηγεσίας και των εισιτηρίων διαρκείας για την ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ.


Στις επόμενες μέρες επίσης θα γίνει συνέντευξη τύπου, όπου θα μιλήσουν για τους στόχους της ομάδας της νέας αγωνιστικής περιόδου αλλά και για τις κινήσεις που έγιναν για να φτιάξουν αυτό το σύνολο της φετινής χρονιάς. Παρόντες θα είναι όλοι οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία.

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΒΙΤΣΟΣ...enwsi.gr

Κολοβέτσιος: Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και να φτάσουμε την ΑΕΚ ψηλά

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για τους στόχους της ΑΕΚ, την ανυπομονησία του για το πρώτο εντός έδρας ματς, το κλίμα της ομάδας, καθώς και την Εθνική, στην οποία μπορεί να φτάσει μέσω της Ένωσης.

-Είσαι πρώτες μέρες στην ομάδα, πώς είναι το κλίμα, ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις σου;
«Να σας πως την αλήθεια, δεν περίμενα να ήταν  τόσο πολύ ευχάριστα. Οι πρώτες μέρες για μένα ήταν κάτι πολύ σημαντικό, έτσι ώστε να προσαρμοστώ. Όλα τα παιδιά είμαστε δεμένοι μεταξύ μας, πιστεύω αυτό φαίνεται στις προπονήσεις που βλέπετε κι εσείς. Από εκεί και πέρα αυτό θα προσπαθήσουμε να το βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο, να κάνουμε μία καλή ομάδα, να είμαστε δεμένοι μεταξύ μας και να φτάσουμε την ΑΕΚ εκεί που πρέπει».

-Όταν λες «εκεί που πρέπει» ποιοι είναι οι άμεσοι στόχοι που έχει η ομάδα και τι βλέπεις για το μέλλον;

«Οι άμεσοι στόχοι είναι φυσικά η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα και από εκεί και πέρα να κάνουμε όσο το δυνατόν καλή πορεία στο Κύπελλο. Θα ήθελα κι εγώ από την πλευρά μου να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει να μας στηρίξει και όπως είπα και πριν να φτάσουμε  την ΑΕΚ ψηλά».

-Από τον κόσμο οι πρώτες σου εντυπώσεις;

«Από την αρχή που υπέγραψα ήξερα πόσο μεγάλη ομάδα είναι η ΑΕΚ, αλλά δεν ήξερα πόσο ψηλά την έχει ο κόσμος της. Για τον κόσμο πιστεύω ότι αυτή η ομάδα είναι μία ιδέα και το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή που υπέγραψα. Από τις εκδηλώσεις. Για μένα ήταν κάτι πολύ ευχάριστο που θα υπηρετήσω αυτή την ομάδα».

-Έχεις κάνει εικόνα το πρώτο σου ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με κόσμο;

«Ναι, το περιμένουμε με ανυπομονησία. Ξέρω ότι υπάρχει φανατισμός γι’ αυτή την ομάδα. Για τον ποδοσφαιριστή και τον κάθε ποδοσφαιριστή είναι πολύ ευχάριστο να παίζει μπροστά σε τέτοιο κοινό».

-Τι σε έχει εντυπωσιάσει αυτό το διάστημα από την ΑΕΚ και τι διαφορές διακρίνεις από προηγούμενες ομάδες σου;

«Μου έχει κάνει εντύπωση η οργάνωση αυτής της ομάδας. Πουθενά δεν είχα τόσο πολύ οργάνωση. Όλα λειτουργούν τέλεια: από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Είναι σημαντικό να δουλεύει ένας ποδοσφαιριστής σε αυτά τα πρότυπα και αισθάνομαι τον εαυτό μου πολύ τυχερό που υπηρετώ αυτή την ομάδα».

-Παίζεις σε μία θέση στην οποία έκανε σπουδαία καριέρα ο προπονητής σου, όντας από τους κορυφαίους στην Ελλάδα. Σε γεμίζει με άγχος και περισσότερες απαιτήσεις όλο αυτό;

«Είναι ευχάριστο που ο προπονητής μου έπαιζε στην ίδια θέση. Δε νομίζω ότι με αγχώνει ιδιαίτερα. Ίσα ίσα νιώθω πολύ τυχερός γιατί μπορεί να πάρω πράγματα, να μάθω πολλά απ’ αυτόν. Είναι ένας προπονητής με πολλές παραστάσεις».

-Ο ανταγωνισμός στο ρόστερ και ειδικά στη θέση σου σε γεμίζει βάρος ή είναι ένα έξτρα κίνητρο για βελτίωση;

«Είναι ένα έξτρα κίνητρο για βελτίωση. Ο ανταγωνισμός πρέπει να υπάρχει. Μέσα από τον υγιή ανταγωνισμό γινόμαστε καλύτεροι. Έτσι αισθάνομαι κι εγώ. Όλοι παίκτες είμαστε καλοί αμυντικοί. Θα δουλέψω, έτσι ώστε να καταφέρω να αντεπεξέλθω».

-Ο προπονητής βλέπουμε να ζητάει και από εσάς τα στόπερ να παίρνετε μέρος στο δημιουργικό κομμάτι. Είναι κάτι καινούργιο για σένα;

«Ναι, θα έλεγα ότι είναι κάτι καινούργιο για μένα. Στις ομάδες που ήμουν δε συνήθιζα να παίζω τόσο επιθετικά. Ήξερα ότι η ΑΕΚ φύση επιθετική ομάδα. Από εκεί και πέρα προσπαθώ κι εγώ να προσαρμοστώ στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας και να πάω όσο το δυνατόν καλύτερα».

-Πόσο χρόνο πιστεύεις θα χρειαστεί η ομάδα για να βγάλει στο γήπεδο αυτά τα πράγματα που δουλεύει στις προπονήσεις;

«Πιστεύω σε 2 με 3 εβδομάδες θα βγάλουμε αυτά τα πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση. Δόξα τω Θεώ δουλεύουμε πάρα πολύ καλά. Είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι και ευελπιστώ να τα βγάλουμε σύντομα».

-Έχεις κάποιο πρότυπο; Και ποιο είναι το πιο τρελό σου ποδοσφαιρικό όνειρο;

«Πρότυπο θα έλεγα, από μικρός που παρακολουθούσα, ο Τέρι της Τσέλσι. Και το όνειρό μου στο καινούργιο γήπεδο να σηκώσουμε κάποιο τίτλο».

-Το 26 το διάλεξες εξαιτίας του Τέρι;

«Το 26 ήταν το πρώτο νούμερο που είχα πήρα στην ομάδα του Τυρνάβου στη Δ’ Εθνική και συμπίπτει με την ημερομηνία γιορτής μου, 26 Οκτωβρίου, και έτσι είπα να το κρατήσω».

-Η Εθνική είναι στο μυαλό σου μέσα από την ΑΕΚ;

«Ασφαλώς! Αυτή η ομάδα σου δίνει τη δυνατότητα, αν είσαι σωστός, να πας στην Εθνική. Να έχω την υγεία μου και στόχος μου είναι να πάω στην Εθνική».

aek1924.gr

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Δύσκολα θα παραμείνει ο Καρυπίδης

Η ΑΕΚ είχε καταστήσει σαφές στον Σάββα Καρυπίδη πως θέλει να να τον κρατήσει, ωστόσο το υψηλό συμβόλαιο του έμπειρου αθλητή αποτελεί εμπόδιο για τους ανθρώπους του τμήματος και δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα.

Ο Καρυπίδης βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία με τον Σταματιάδη και τον Αρβανίτη ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση. Αυτό όμως δε φαίνεται να επιτεύχθηκε και ο έμπειρος εξτρέμ αναμένεται να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

aek1924.gr

Δείτε τα πέντε γκολ της ΑΕΚ στο φιλικό με την ΑΕ Διμηνίου


Ψάχνει και δεξιό ίντερ η ΑΕΚ



arvanitis αρβανίτηςΌπως όλα δείχνουν η περίπτωση του Σάββα Καρυπίδη είναι πολύ δύσκολη, για αυτόν τον λόγο η ΑΕΚ πλέον «κοιτάει» και για δεξιό ίντερ.

Ο Έλληνας τεχνικός, κοιτάει την ξένη αγορά και παίκτες από Κύπρο γιατί δεν υπάρχουν άλλοι Έλληνες που να μπορούν να υποστηρίξουν την θέση του δεξιού ίντερ.

Το αποτέλεσμα είναι ότι τώρα ο Γιάννης Αρβανίτης θα πρέπει να βρει και άλλον έναν παίκτη εκτός από αυτόν που θέλει για να καλύψει την θέση του «πίβοτ» για να συμπληρώσει το ρόστερ της ομάδας χάντμπολ της Ένωσης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΒΙΤΣΟΣ....enwsi.gr

Κατατέθηκε ο φάκελος για τη Νέα Φιλαδέλφεια


H ΠAE AEK ανακοινώνει ότι κατατέθηκε σήμερα στην αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΕΧΩΔΕ και συγκεκριμένα στη διεύθυνση ΔOKK με αριθμό πρωτοκόλλου 39151 ο φάκελος που αφορά την έκδοση της οικοδομικής άδειας για την ανέγερση του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Πρωταρχικός στόχος μας πλέον είναι να μη χαθεί ούτε μια ημέρα και να προχωρήσουν άμεσα όλες οι διαδικασίες που απαιτούνται στη συνέχεια.

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Σανίκης

Ο Φίλιππος Βέροιας θα είναι όπως φαίνεται ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Γρηγόρη Σανίκη, αφού ο 34χρονος αθλητής συμφώνησε με την ομάδα της Ημαθίας και με την οποία θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν.

Ο έμπειρος ίντερ θα επιστρέψει στους πρώην πρωταθλητές Ελλάδος εννιά χρόνια μετά από την παρουσία του στο γερμανικό πρωτάθλημα και πιθανότατα θα κλείσει εκεί την καριέρα του.

aek1924.gr

«Καλούμε κάθε Ενωσίτη να γίνει μέτοχος»


To γράψαμε… Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, (πρέπει και) θα πάρει θέση. Πήρε!
Με ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν από λίγο η διοίκηση αναφέρει τα παρακάτω σχετικά με την υπό σύσταση ΚΑΕ, αλλά και σχετικά με δημοσίευματα:

«Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα που τροφοδοτούνται και υποκινούνται από συγκεκριμένα blogs με σκοπό να πληγεί το τμήμα μπάσκετ της ΑΕΚ, η Διοίκηση του Σωματείου, ξεκαθαρίζει ότι:

(α) Έχει ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπει ο Νόμος για τη σύσταση της νέας ΚΑΕ, έχει συνταχθεί, υπογραφεί και κατατεθεί το Καταστατικό της στις αρμόδιες Αρχές, έχει ληφθεί προέγκριση από το ΓΕΜΗ και αναμένεται η ολοκλήρωση του τελικού σταδίου, που είναι η έγκριση της εταιρίας από τον Υπουργό Ανάπτυξης κ η λήψη του ΑΦΜ από την αρμόδια Δ.Ο.Υ.

(β) Παράλληλα με τη διαδικασία αυτή και προς αποφυγή οποιωνδήποτε επιπλοκών, η παλαιά ΚΑΕ, έχει ήδη λυθεί με απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης και έχει τεθεί σε εκκαθάριση από 20.3.2014 με την ίδια απόφαση του Υπουργού, η δε εκκαθάριση βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης, καθώς έχει ήδη κατατεθεί αρμοδίως ο Ισολογισμός Έναρξης Εκκαθάρισης και αναμένεται το Πόρισμα των Ορκωτών Ελεγκτών για την κατάθεση και του Ισολογισμού Λήξης της.

(γ) Κανένα από όσα πρόσωπα έχουν αναφερθεί στα εν λόγω δημοσιεύματα, δεν έχει οποιαδήποτε ιδιοκτησιακή ή διοικητική σχέση με τη νέα ΚΑΕ ΑΕΚ, η ιδιοκτησία της οποίας θα προκύψει από τη διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη, σύμφωνα με το Νόμο, και θα ολοκληρωθεί με την κάλυψη του μετοχικού της κεφαλαίου από οποιονδήποτε ενδιαφέρεται κι επιθυμεί να αποκτήσει μετοχές της, αυτός δε που θα αποκτήσει την πλειοψηφία, είναι προφανές ότι θα ορίσει και τη διοίκηση της επιλογής του. Ως γνωστό προτεραιότητα στην κάλυψη του κεφαλαίου έχουν τα μέλη της ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα ορίζει ο Νόμος και καλούμε κάθε έντιμο ενωσίτη να ανταποκριθεί και να γίνει μέτοχος σε μία νέα υγιή ΚΑΕ.

(δ) Ως Διοίκηση, οφείλαμε και οφείλουμε, όσα πρόσωπα ενεργά ασχολούμαστε με το μπάσκετ της ΑΕΚ, παράλληλα με την πρόοδο των γραφειοκρατικών διαδικασιών, να έχουμε προβεί και στην προεργασία για το αγωνιστικό τμήμα αλλά και για το εμπορικό τμήμα, κάνοντας συναντήσεις και προσυμφωνίες με μάνατζερ και χορηγούς, προκειμένου να περιοριστεί στο ελάχιστο ο χαμένος χρόνος και να υπάρχουν έτοιμες προτάσεις και λύσεις, οικονομικής, εμπορικής και αγωνιστικής φύσης.


Τέλος επισημαίνουμε ότι από τούδε και στο εξής, η όποια αναλήθεια και κακόβουλη ενέργεια αποπροσανατολισμού και πρόκλησης βλάβης στην ΑΕΚ, θα παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη.

aekarena.gr

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Στην κυκλοφορία τα διαρκείας του «κιτρινόμαυρου» χάντμπολ

handball diarkeias2Στην διάθεση των φιλάθλων προς αγορά βρίσκονται από σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από τους «κιτρινόμαυρους». Τα διαρκείας κοστίζουν 20 και 100 ευρώ, ενώ οι κάτοχοι τους θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν και την φετινή εμφάνιση της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης: «Το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη κυκλοφορίας των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Έχουν δυο διαφορετικές τιμές 20 και 100 ευρώ.

Μετά από συμφωνία με την εταιρεία Tempo Sport, όποιος αγοράσει διαρκείας των 20 ευρώ θα μπορεί με 10 ευρώ ακόμα να αποκτήσει την φετινή εμφάνιση της ομάδας, με το νούμερο του αγαπημένου του αθλητή. Για τα διαρκείας των 100 ευρώ η εμφάνιση της ομάδας είναι δώρο.

Στο πίσω μέρος του διαρκείας υπάρχει η φράση: όσο έχω εσένα δεν φοβάμαι κανένα. Μια ιδέα των παιδιών της original που δείχνει που ακριβώς στηρίζεται το χάντμπολ την φετινή χρόνια. Καλούμε τον κόσμο να βοηθήσει όσο μπορεί για να μας δώσει κουράγιο να συνεχίσουμε την δύσκολη προσπάθεια επιβίωσης του τμήματος».

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ....enwsi.gr

Προσκυνώ το μεγαλείο σου (PHOTOS)

Υποδοχή ηρώων επεφύλλασαν οι οπαδοί της ΑΕΚ στην αποστολή της ομάδας, με τους Γεωργέα, Μπαρμπόσα και Μάνταλο ωστόσο να παίρνουν το μεγαλύτερο χειροκρότημα. Δείτε φωτογραφίες

Είναι τρελοί, το έχουμε ξαναπεί! Οι οπαδοί της Ένωσης βρέθηκαν και στα Χάνια του Πηλίου για να αποθεώσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας με τον Νίκο Γεωργέα να βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο του κόσμου και τους υπόλοιπους να ακολουθούν!

Δείτε φωτογραφίες...aek1924.gr
afiksi1xania
afiksi2xania
afiksi3xania
afiksi4xania
afiksi5xania
afiksi6xania



afiksi7xania

Παρών ο Μιλοβάνοβιτς

Κανονικά και με το... νόμο δίνει το παρών ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στο Πήλιο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ: ΝΙΚΟΣ ΚΙΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και αυτή τη στιγμή παρακολουθεί την πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ στο Πήλιο. Είναι άλλωστε τακτική του να παρακολουθεί όλες τις προπονήσεις ή τουλάχιστον όσες μπορεί από κοντά.

aekarena.gr

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

«Ξεμούδιασμα» με πολλά γκολ η ΑΕΚ

H ΑΕΚ επικράτησε με 7-1 απέναντι στον Ηλυσιακό στην τελευταία φιλική αναμέτρηση στην Αθήνα πριν το βασικό στάδιο προετοιμασίας που θα λάβει χώρα στο Πήλιο. Έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους ο Δέλλας - Πολύ καλή εμφάνιση από τον Μάνταλο με γκολ, δοκάρι και πολλες κάθετες πάσες.

Φουριόζοι μπήκαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης απέναντι στον Ηλυσιακό, όπου μάλιστα παρά την βροχή κατάφεραν να βρουν αντίπαλα δίχτυα πέντε φορές. Να σημειωθεί ότι ο αγωνιστικός χώρος στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ παρέμεινε σε εξαιρετική κατάσταση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα κάτι που διευκόλυνε το έργο των «κιτρινόμαυρων». 

Τα γκολ της ΑΕΚ στο πρώτο μέρος σημείωσαν οι Αραβίδης (8’), Λαμπρόπουλος (22’), Ντούνης (26’), Παραράς αυτογκόλ (39’), Μάνταλος (42’). Ο τελευταίος μάλιστα είχε και ένα δοκάρι ενώ και πολλά από τα γκολ της ΑΕΚ προήλθαν από δικές του πάσες. Δύο ακόμη δοκάρια στο πρώτο μέρος είχαν οι Μπαρμπόσα και Ντούνης.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ηλυσιακού μείωσε το σκορ αρχικά σε 5-1 ωστόσο οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης παρ’ ότι έριξαν τον ρυθμό έβαλαν δύο ακόμη γκολ για να διαμορφωθεί το τελικό 7-1. Ζόριτς (66’) και Πλατέλλας (80’) τα δύο ακόμα γκολ της ΑΕΚ στο Β' ημίχρονο, ενώ για τον Ηλυσιακό σκόραρε ο Αμανατίδης στο 50’.

ΑΕΚ (Α’ ημίχρονο): Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Γροντής, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Φαγιέ, Κορδέρο, Μπαρμπόσα, Μάνταλος, Μ. Ντούνης, Αραβίδης.

ΑΕΚ (Β’ ημίχρονο): Π. Ντούνης, Μπακάκης, Πεταυράκης, Σαρρής, Σβάρνας, Ρόβας, Τσεβάς, Ζόριτς, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Ντακόλ.

Ηλυσιακός (Α’ ημίχρονο): Κουνάδης, Μητσόπουλος, Χατζηγιαννάκος, Παραράς, Παπαδόπουλος, Φλέγγας, Χίος, Κοβάτσης, Θαναηλάκης, Κατσιγιάννης, Φούντας

Ηλυσιακός (Β' ημίχρονο): Μάνος, Σχίζας, Βουτυράς, Γιώργος και Δημήτρης Καραϊνδρος, Κούρτης, Αμανατίδης, Στρίγγας, Ρίζος, Γουργιώτης και Μωυσιάδης

aek1924.gr

Στο «παιχνίδι» για το τηλεοπτικό Nova ή ΝΕΡΙΤ Sports


aek-volley-gynaikes
Το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η συνάντηση για το γυναικείο βόλεϊ προκειμένου να συζητηθούν όλα τα θέματα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το παρόν έδωσαν πέραν της ΑΕΚ, οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Μακρόπουλο, ΑΟ Θήρας, Πανναξιακός και Ηλιούπολη. Απουσίασαν οι εκπρόσωποι του Ρεθύμνου, του Ηρακλή, του Ανατόλια, των Μακεδόνων Αξιού και των Βριλησσίων.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε το τηλεοπτικό. Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της ΕΟΠΕ, η ηγεσία τις ομοσπονδίας βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ΝΕΡΙΤ Sports. Ωστόσο, στο «παιχνίδι» υπάρχει και η Nova. Ήδη ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με το συνδρομητικό κανάλι, ενώ προς τα εκεί οδεύουν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός.

aek24hours.gr

Ζιάγκος: «Φεύγω απο την ΑΕΚ με απολογισμό 18 χρόνων τιμής και περηφάνιας»

Με μια ανακοίνωση που εκδόθηκε απο την εταιρία «Sfera Sports Association» ο πρώην πλέον τεχνικός της Βασίλισσας, δήλωσε πως αποχωρεί απο την ΑΕΚ περήφανος.

Ζιάγκος: «Φεύγω απο την ΑΕΚ με απολογισμό 18 χρόνων τιμής και περηφάνιας»

Αναλυτικά:

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τα τεκταινόμενα στην μπασκετική ΑΕΚ, αισθάνομαι την ανάγκη αλλά και το χρέος, να αποκαταστήσω την αλήθεια σε ό,τι αφορά στο όνομά μου.

1) Να καταγγείλω το επαναλαμβανόμενο unfair της χρησιμοποίησης του ονόματός μου εδώ και πολλές μέρες ως πιθανού συνεργάτη του νέου προπονητή της ομάδας, προκειμένου να ικανοποιηθούν επικοινωνιακές σκοπιμότητες. Ουδεμία επίσημη πρόταση έχει γίνει από πλευράς διοίκησης με προσδιορισμένα τον ακριβή ρόλο μου και τους όρους της συνεργασίας.

2) Να ενημερώσω ότι δεν τίθεται πλέον θέμα παραμονής μου στο Σύλλογο. Δικαιούμαι να μη δεχτώ το ρόλο του επιλαχόντα υποψηφίου συνεργάτη σε λίστα αναμονής, την ίδια στιγμή που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη ο αγωνιστικός και οργανωτικός σχεδιασμός της ομάδας από τη νέα διοικούσα επιτροπή και "εξωτερικούς συνεργάτες" εδώ και καιρό. Πολλώ δε μάλλον όταν βρισκόμαστε στο μήνα

Αύγουστο και παραμένουμε απλήρωτοι εγώ και οι συνεργάτες μου από τον Δεκέμβριο του 2013.
Αποχωρώ απ' την ομάδα με έναν απολογισμό 18 χρόνων τιμής και περηφάνειας.

Εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα προσπάθεια.

Βαγγέλης Ζιάγκος»

aekvoice.gr

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

SKODA XANTHI-A.E.K. 2/8/2014 KOSMOS A.E.K.

Επιστρέφει ο Μπρέσεβιτς

Ο Κροάτης βρίσκεται κοντά στο να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και έτσι θα συμμετάσχει σε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας της ΑΕΚ.

Επιστρέφει ο Μπρέσεβιτς

Οι εκτιμήσεις του ιατρικού και τεχνικού επιτελείου της ομάδας υποστηρίζουν πως ο Μπρέσεβιτς θα καταφέρει να είναι έτοιμος πριν απο τις 15 Αυγούστου. Η «Ένωση» θα βρίσκεται απο τις 9 Αυγούστου στο Πήλιο για να ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και είναι βέβαιο πως ο Ιβάν δεν θα μπορεί απο την πρώτη στιγμή να «μπει» σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Αυτό αναμένεται να το καταφέρει περίπου τρεις με τέσσερις μέρες αργότερα.

Αν και η περίπτωση τραυματισμού του ήταν αρκετά δύσκολη φαίνεται πως ο Κροάτης τα κάταφερε, μια εξέλιξη πολύ θετική για τον ίδιο και τον Τραϊανό Δέλλα.

aekvoice.gr

Συμφώνησε με TEMPO η ΑΕΚ

Η εταιρεία Tempo θα ντύσει την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ τη φετινή χρονιά, όπως και τις ακαδημίες της.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Το τμήμα χάντμπολ της Αεκ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στον χώρο της αθλητικής ένδυσης, την Tempo Sports. Tο πακέτο συμφωνίας αφορά την ανδρική ομάδα, τις ακαδημίες όπως και ειδικές προσφορές στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν με την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας τις επόμενες ημέρες.

aek1924.gr

Τα χρέη δυσκολεύουν την επιβίωση του βόλεϊ


volleyandrwn



Η σταδιακή εξυγίανση της Ερασιτεχνικής αποτελεί την προτεραιότητα όσων ασχολούνται με το βόλεϊ ανδρών της Ένωσης.

Με τους πόρους να είναι μηδαμινοί και τα χρέη προς το ΤΑΠ να τρέχουν, η ομάδα οφείλει να τακτοποιήσει ένα μέρος των εκκρεμοτήτων ώστε να εξασφαλίσει το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

 Ήδη το να πετύχει φέτος διακανονισμό είναι δύσκολο, αφού πέρσι δεν ήταν εντάξει στην ξεπληρωμή των δόσεων. Οι επαφές ήδη έχουν ξεκινήσει, αφού πρέπει ένα ελάχιστο μέρος των χρεών να έχει καλυφθεί.

Με αυτά και με αυτά το ίδιο το τμήμα έχει μείνει πίσω όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, αν και, παρά το πολύ μικρό μπάτζετ, η ενίσχυση ήταν καίρια, ώστε ο Χόρχε Ελγκέτα να μπορεί να θέτει ως ρεαλιστικό στόχο την είσοδο στην τετράδα.

aek24hours.gr

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Δέλλας: «Εχουμε πολλή δουλειά»

Δέλλας: «Εχουμε πολλή δουλειά»
Η Ένωση έμεινε στο 0-0 με την Ξάνθη στα Πηγάδια, σε ένα ματς που θα μπορούσε να το πάρει. Δεν το έκανε αλλά αυτό λίγη σημασία έχει αφού μιλάμε για ένα φιλικό ματς και μάλιστα το πρώτο. Ενα ματς, στο οποίο, όπως είπε ο Δέλλας, το ζητούμενο ήταν «τα παιδιά να πάρουν χρόνο στο παιχνίδι. Ακόμη δεν είμαστε έτοιμοι. Δέκα μέρες έχουμε ξεκινήσει προετοιμασία και έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας».

Από εκεί και πέρα, σε ερώτηση για την πρώτη εμφάνιση του Ελντερ Μπαρμπόσα, ο προπονητής της ΑΕΚ είπε ότι «ο Μπαρμπόσα είναι ένας παίκτης της ομάδας, όπως και όλα τα παιδιά. Θα πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε πολύ για να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει».

gazzetta.gr

Άκαρπη προσπάθεια επανασύνδεσης

Το AEK1924.gr αποκαλύπτει την συνάντηση των ανθρώπων που τρέχουν το γυναικείο τμήμα βόλεϊ της Ένωσης, με τους προηγούμενους χρηματοδότες της ομάδας αλλά και με τη Φένια Παπαγεωργίου.

Η τεράστια προσπάθεια του Δούκα στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ συνεχίζεται, αφού πέρα από το «τρέξιμο» για την στελέχωση της ομάδας με έμψυχο υλικό, η οποία ωστόσο βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς σε λίγες μέρες τελειώνει και η μεταγραφική περίοδος, ο ίδιος βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και με ανθρώπους που ενδεχομένως να μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα.

Μάλιστα ο τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ φέρεται ότι προσπάθησε την περασμένη εβδομάδα (χωρίς οι πληροφορίες να είναι επιβεβαιωμένες) να έρθει εκ νέου σε επικοινωνία με τους προηγούμενους χρηματοδότες της ομάδας, αλλά και με την Φένια Παπαγεωργίου. Το αποτέλεσμα της συνάντησης αυτής ωστόσο δεν ήταν ευχάριστο για το τμήμα της Ένωσης.

Οι πρώην χρηματοδότες του τμήματος δεν είναι διατεθημένοι να βάλουν ξανά χρήματα στο τμήμα, αποδεικνύοντας ότι τελικά οι προθέσεις τους από την περασμένη χρονιά δεν ήταν αυτές που οι ίδιοι τόνιζαν σε πηγαδάκια όταν η ομάδα πήγαινε καλά. Στα δύσκολα έκαναν πίσω, και απέδειξαν ότι ήταν περαστικοί από το τμήμα καθώς μια ομάδα δεν χτίζεται σε μία μόνο χρονιά όπου με δικές τους λάθος επιλογές η ΑΕΚ δεν κατάφερε να φτάσει στους στόχους της.

aek1924.gr

Συστάθηκε η ΚΑΕ, παίρνει ΑΦΜ και προχωρά στον σχεδιασμό με τον Γιαννάκη



giannakis-γιαννακηςΕν μέσω εντάσεων και διαξιφισμών από τη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής που αμαύρωσαν την εικόνα του σωματείου, η ΑΕΚ προχωρά στην επόμενη μέρα του τμήματος μπάσκετ. Όπως είχε προαναγγελθεί, προχωρούν άμεσα οι διαδικασίες για την αναγέννηση και την οριστική επιστροφή της «Βασίλισσας». Ηδη, από χθες έχει συσταθεί η νέα ΚΑΕ ΑΕΚ, η εταιρεία που θα σηματοδοτήσει την αλλαγή σελίδας.

Την Δευτέρα η ΑΕΚ αναμένεται να πάρει το νέο ΑΦΜ και να αφήσει πίσω όσα την κρατούσαν δέσμια επί χρόνια. Αυτές οι εξελίξεις είναι απόλυτα εναρμονισμένες στο πνεύμα που θα κυριαρχεί και όσων έχουν συμφωνηθεί με τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο εμβληματικός αρχηγός του ελληνικού μπάσκετ είναι έτοιμος να ηγηθεί της Ενωσης και ήδη έχει έτοιμο το επιτελείο του (Λινάρδος, Φιλίππου), αλλά και ξεκάθαρους αγωνιστικούς στόχους.

Στην ΑΕΚ επιθυμούν να «χτίσουν» μια ομάδα που θα μπορεί να εκπροσωπεί επάξια τη φανέλα με τον δικέφαλο. Που δεν θα είναι κομπάρσος, αλλά πρωταγωνιστής. Υπό αυτό το πρίσμα γίνονται κινήσεις στην αγορά για έμπειρους, αλλά και ταλαντούχους αθλητές. Όπως έχετε ενημερωθεί, η ΑΕΚ «χτυπά» τις περιπτώσεις των Γλυνιαδάκη, Αθηναίου και Καμπερίδη, ενώ οι νεαροί που ενδιαφέρουν την Ενωση είναι οι Μουράτος, Σταμάτης, Κώττας.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ...enwsi.gr