ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

«Πάει στην ΑΕΚ»

Στην επόμενη ημέρα αναφέρονται τα ΜΜΕ των Καναρίων νήσων, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η ΑΕΚ

Μία ημέρα μετά την ατυχία της Λας Πάλμας να κερδίσει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας, τα ΜΜΕ των Καναρίων νήσων αναφέρονται στο μέλλον του συλλόγου, στο οποίο εμπλέκεται –έστω και έμμεσα- η ΑΕΚ. 

Συγκεκριμένα προσπαθούν να ξεδιαλύνουν τι θα γίνει με τους παίκτες και το επιτελείο, τονίζοντας πως το συμβόλαιο του τεχνικού διευθυντή, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, δεν πρόκειται να ανανεωθεί.

 Παράλληλα, υπογραμμίζεται πως επόμενος σταθμός στην καριέρα του θα είναι ο «Δικέφαλος».

aekarena.gr

Ετοιμη λύση με Κρίσαντους έχει ο Μιλοβάνοβιτς για την ΑΕΚ

Ετοιμη λύση με Κρίσαντους έχει ο Μιλοβάνοβιτς για την ΑΕΚ
Στην προσπάθειά της να ενισχυθεί στην κορυφή της επίθεσης, η ΑΕΚ περιμένει την τελική απάντηση του Ντράγκαν Μαρτζά, ενώ ανοικτό είναι και το θέμα του Ραφίκ Τζιμπούρ, ο οποίος έχει υποστηρίξει σε συζητήσεις με την Ένωση ότι σύντομα θα μείνει ελεύθερος από τη Νότιγχαμ.

 Ωστόσο, η διαφαινόμενη πρόσληψη του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στη θέση του τεχνικού διευθυντή φέρνει στο προσκήνιο ακόμη μια περίπτωση επιθετικού. Ο λόγος για τον 23χρονο επιθετικό της Λας Πάλμας Μακόλεϊ Κρισάντους, ο οποίος -σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Ώρας των Σπορ- είναι πιθανό να βρεθεί σύντομα πολύ ψηλά στην λίστα της ΑΕΚ.

Ο Νιγηριανός άσος δεν τα βρήκε με την ισπανική ομάδα για την ανανέωση του συμβολαίου του και έτσι σε λίγες μέρες μένει και τυπικά ελεύθερος. Υπήρξε διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της χώρας του, ενώ έχει περάσει και από την Γερμανία (αγωνίστηκε σε Αμβούργο, Καρλσρούη και Φρανκφούρτη).

 Έχει ύψος 1,83μ. και διακρίνεται για την ταχύτητά του. Φέτος είχε 9 γκολ σε 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πέρσι είχε 13 γκολ σε 41 εμφανίσεις. Στο πέρασμά του από τη Γερμανία σκόραρε 23 φορές σε 77 ματς. Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα της «ΩΡΑΣ»:

Η ΑΕΚ έχει ρίξει το βάρος στην απόκτηση ενός σέντερ φορ που θα κάνει τη διαφορά και θα ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό τη γραμμή κρούσης της ομάδας, με τα βλέμματα των «κιτρινόμαυρων» να είναι στραμμένα στην αγορά του εξωτερικού. Η «Ένωση» έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ντράγκαν Μρτζα, με τον Σέρβο επιθετικό του Ερυθρού Αστέρα να έχει δεσμευτεί πως θα απαντήσει άμεσα.

Η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα, με την ΑΕΚ να έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι διεκδίκησής του και να είναι μέχρι στιγμής η μοναδική ομάδα που του έχει καταθέσει επίσημη πρόταση. Οι πιθανότητες να ντυθεί ο Μρτζα στα κιτρινόμαυρα είναι πολλές, με το όλο θέμα να τελειώνει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο μέσα στις μέρες.

Από εκεί και πέρα το όνομα του Ραφίκ Τζιμπούρ έχει επανέλθει για τα καλά στο προσκήνιο, με τον Αλγερινό να έχει κάνει... άνοιγμα στην ΑΕΚ, στους ανθρώπους της οποίας έχει μεταφέρει πως ουσιαστικά είναι ήδη ελεύθερος. Εφόσον αποδείξει και εγγράφως τα όσα ισχυρίζεται η «Ένωση» θα συζητήσει μαζί του το ενδεχόμενο συνεργασίας, ώστε να φανεί αν μπορεί να πραγματοποιηθεί η επιστροφή του «τρομοκράτη» στον Σύλλογο.

Ωστόσο οι δύο επιθετικοί δεν είναι οι μοναδικοί που εξετάζει η ΑΕΚ, μιας και σύμφωνα με τις πληροφορίες της «ΩΡΑΣ» τα τελευταία 24ωρα παίζει γερά και το όνομα του Μακάλει Κρίσαντους!

Πρόκειται για τον 23χρονο Νιγηριανό επιθετικό της Λας Πάλμας, με την οποία έχει κάνει δύο πάρα πολύ καλές σεζόν και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα!

Η Λας Πάλμας θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της και του κατέθεσε πρόταση ανανέωσης, ωστόσο η απάντηση του Κρίσαντους ήταν αρνητική και όλα δείχνουν ότι αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχοντας αποφασίσει να αποχωρήσει από τον ισπανικό σύλλογο! Η ΑΕΚ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να τον αποκτήσει, καθώς πρόκειται για έναν επιθετικό που «έχει» το γκολ, είναι ταχύτατος, μπορεί να παίξει τόσο στην κορυφή όσο και στα άκρα ενώ είναι και σε μια πάρα πολύ καλή ηλικία, με περιθώρια εξέλιξης.

Πολύ σημαντικό ρόλο στην όλη υπόθεση θα παίξει η ενδεχόμενη παρουσία του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στην ΑΕΚ, που γνωρίζει καλά τον Κρίσαντους, θεωρεί πως πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση επιθετικού και επίσης μπορεί να τον «ψήσει» να έρθει στην «Ένωση», αναλύοντάς του όλα όσα αφορούν τον «Δικέφαλο» που ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή του.

Ο Κρίσαντους λοιπόν έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο της ΑΕΚ και μέσα στην εβδομάδα, όταν και αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις με τον Μιλοβάνοβιτς, το θέμα της απόκτησής του είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει, με την «Ένωση» να ξεκινά συζητήσεις μαζί του.

Ο 23χρονος επιθετικός είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Νιγηρίας, ενώ πριν της Λας Πάλμας, με την οποία πέτυχε φέτος 8 γκολ σε 23 ματς, είχε αγωνιστεί σε Αμβούργο, Καρσλρούη και Φρανκφούρτη, παίρνοντας παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Γερμανίας, που είναι από τα κορυφαία του πλανήτη.

Με τη φανέλα του Αμβούργου είχε 4 γκολ σε 12 ματς, τα δύο χρόνια που έμεινε στην Καρσλρούη είχε 11 τέρματα σε 47 παιχνίδια, ενώ με την Φρανκφούρτη 8 γκολ σε 26 αγώνες. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν βασικός στη Λας Πάλμας, την οποία όμως όπως είπαμε φαίνεται πως εγκαταλείπει, με την ΑΕΚ να φαντάζει ως ένας πιθανός προορισμός, για τη συνέχεια της καριέρας του.

aek365.gr

Αποχωρεί (και) η Ιβάνοβα

Η Ιζαμπέλα Ιβάνοβα είχε παραχωρηθεί με υποσχετική πέρυσι στην ΑΕΚ από τον Ηρακλή Κηφισιάς και τώρα καλείται να επιστρέψει στην ομάδα της.

Ο πρόεδρος του Ηρακλή, Αιμίλιος Μαυριτσάκης μιλώντας στο «volleynews.gr» και ανέφερε ότι η Ιβάνοβα θα επιστρέψει στην ομάδα της Κηφισιάς. Από την ΑΕΚ δεν έχουν κάνει χρήση της ανανέωσης της υποσχετικής και η αποχώρηση της 22χρονης ακραίας θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρη.

aek1924.gr

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΜΑΣ.ΣΕ ΓΚΡΙ ΧΡΩΜΑ ΦΕΤΟΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ.ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ.πληρ:22310 37634 κ 6937043228



Περιμένει τις απαντήσεις τους


Οι Ντράγκαν Μρτζα και Κάρλος Κάλβο έχουν στα χέρια τους επίσημες προτάσεις από την ΑΕΚ, η οποία περιμένει πλέον τις απαντήσεις τους.

Ο Σέρβος επιθετικός μένει ελεύθερος από τον Ερυθρό Αστέρα και η Ένωση κινήθηκε αστραπιαία για την απόκτησή του, καταθέτοντας βελτιωμένη προσφορά στην αρχική που του είχε κάνει. Ο 30χρονος άσος ζήτησε λίγο χρόνο να το σκεφτεί, αν και για την ώρα δεν έχει άλλη επίσημη πρόταση στα χέρια του.

Από την μεριά του, ο Κάλβο δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τα κιτρινόμαυρα. Η ΑΕΚ τα βρήκε σε όλα με την Ξάνθη και απομένει μόνο να συμφωνήσει και ο ποδοσφαιριστής και επίσημα πλέον ώστε στη συνέχεια να ανακοινωθεί.

aek24hours.gr

Γι’ αυτό είναι Μάγκες!

Μπορεί η ΑΕΚ να μην κατέκτησε το πρωτάθλημα, αλλά οι Μάγκες έδειξαν για άλλη μια φορά γιατί είναι… Μάγκες.

Τα πολλά διαιτητικά λάθη και οι τελευταίες εξελίξεις στη διοίκηση, ήταν φανερό πως επηρέασαν τους παίκτες του Γιάννη Αρβανίτη. Παρόλα αυτά οι κιτρινόμαυροι δεν το έβαλαν κάτω σε κανένα σημείο του αγώνα και πάλευαν κόντρα σε θεούς και δαίμονες.

Μάλιστα αυτοί οι λίγοι οπαδοί που βρέθηκαν στο πλευρό της Ένωσης, προσπάθησαν αρκετές φορές να εμψυχώσουν τους παίκτες του Αρβανίτη και εκείνοι αντλώντας δύναμη από τον κόσμο προσπαθούσαν να ανεβάσουν στροφές.

Το πάθος που έδειχναν σε κάθε φάση οι Μάγκες ήταν αρκετό για να δείξει σε όλους μας ποιοι είναι οι πραγματικοί νικητές. Οι παράγοντες που στέρησαν από την ΑΕΚ τον τίτλο είναι πολλοί, ωστόσο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά και στο χθεσινό τελικό οι παίκτες τίμησαν τη φανέλα της ΑΕΚ μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Ακόμα και εκεί που το παιχνίδι έμοιαζε χαμένο, οι Κιτρινόμαυροι δεν πτοήθηκαν και προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να πετύχουν κάποιο γκολ. Από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο ματς έδειξαν σε όλους μας γιατί είναι Μάγκες, με το πάθος που έδειχναν σε κάθε ματς να είναι αυτό που τους κάνει να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους.

aek1924.gr

Η μείωση του μπάτζετ φέρνει μεγάλες αλλαγές και καθορίζει το «αύριο» της ΑΕΚ



ÁÅÊ - ÄÉÏÌÇÄÇÓΗ σεζόν που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ΑΕΚ, ολοκληρώθηκε χθες με αρνητικό τρόπο, ωστόσο άπαντες πλέον εστιάζουν στην επόμενη ημέρα του τμήματος χάντμπολ. Με τον Δημήτρη Λαζόπουλο να έχει ανακοινώσει την αποχώρηση του (αλλά να έχει δεσμευτεί στους αθλητές για εξόφληση των οφειλόμενων και για μεγάλη χορηγία την ερχόμενη σεζόν), οι περισσότεροι «κιτρινόμαυροι» αναμένουν τις εξελίξεις που θα καθορίσουν το δικό τους μέλλον αλλά και της ομάδας.

Το «κιτρινόμαυρο» ρόστερ αναμένεται να υποστεί αρκετές αλλαγές με αποχωρήσεις παικτών (ήδη ο Δημήτρης Καφφάτος ανακοίνωσε ότι ο τελικός ήταν το τελευταίο του παιχνίδι) καθώς τα δεδομένα θα είναι πολύ διαφορετικά συγκριτικά με τη φετινή σεζόν. Το μπάτζετ της Ένωσης για τη νέα χρονιά θα μειωθεί κατά πολύ και η ομάδα δεν θα μπορεί να στηρίξει υψηλά συμβόλαια. Έτσι, από την ΑΕΚ αναμένεται να αποχωρήσουν πρωτοκλασάτα ονόματα, ενώ δεν αποκλείεται συμφωνίες που έχουν ήδη κλειστεί να μην ισχύσουν τελικά.

Το «αύριο» του τμήματος χάντμπολ, λοιπόν, θα καθοριστεί από τις εξελίξεις που θα υπάρξουν σε διοικητικό – οικονομικό επίπεδο, ωστόσο δεν είναι λίγοι οι «κιτρινόμαυροι» που φαίνεται να έχουν πάρει ήδη τις αποφάσεις τους…

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ...enwsi.gr

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Διαμορφώθηκε ο όμιλος της ΑΕΚ!

Οι Τράχωνες θα είναι η ομάδα που θα βρίσκεται στον όμιλο της ΑΕΚ στη Football League, αφού επικράτησε του Ατσαλένιου με 2-1 στο 97'.

Η ομάδα του Αλίμου κατέκτησε την πρώτη θέση στον 5ο όμιλο με 66 βαθμούς και πήρε την άνοδο για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, εκεί που θα συναντήσει την ΑΕΚ. Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα ο νότιος όμιλος της Football League έχει διαμορφωθεί.

Δείτε πως θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο νότιος όμιλος την επόμενη σεζόν:

ΑΕΚ (Αττική)

Απόλλων Σμύρνης (Αττική)
Τράχωνες (Αττική)
Αχαρναϊκός (Αττική)
Καλλιθέα (Αττική)
Φωστήρας (Αττική)
Παναιγειάλειος (Πελοπόννησος)
Παναχαϊκή (Πελοπόννησος)
Πανηλειακός (Πελοπόννησος)
Ερμιονίδα (Πελοπόννησος)
Φωκικός (Φωκίδα)
Ηρακλής Ψαχνών (Εύβοια)
Χανιά (Κρήτη)
Επισκοπή (Κρήτη)

aek1924.gr

Παραμένει στα υπόψη ο Κοροβέσης


korovesis



Μπορεί η απόκτηση του Άρη Σοϊλέδη να έκανε πολλούς να πιστέψουν πως η ΑΕΚ έπαψε να ενδιαφέρεται για τον Νίκο Κοροβέση, ωστόσο, αυτό δεν ισχύει. Οι κιτρινόμαυροι έχουν πάντοτε στα υπόψη τους την περίπτωση του αριστερού μπακ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί με μεγαλύτερη επιτυχία ως χαφ.

Ο παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ, ενώ οι καλές σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ των δύο ομάδων από τη μεταγραφή του Κολοβέτσιου είναι ένα ατού.

aek24hours.gr

Πιέζει για Κουρμπέλη

Την τιμή που αξιώνουν οι διοικούντες τον Αστέρα Τρίπολης, θέλουν να ρίξουν στην ΑΕΚ, ώστε να πραγματοποιηθεί η κίνηση για την απόκτηση του Δημήτρη Κουρμπέλη

Ένας από τους παίκτες που κοιτάει η ΑΕΚ για το μεσοαμυντικό κομμάτι είναι και ο Δημήτρης Κουρμπέλης του Αστέρα Τρίπολης. Σύμφωνα με την «SportDay» ο 21χρονος άσος θέλει να έρθει στον «Δικέφαλο», ωστόσο δεν μπορεί να διαπραγματευτεί μόνος του, μιας και έχει συμβόλαιο με του Αρκάδες.

Η πρώτη κρούση από τους «κιτρινόμαυρους» έχει ήδη γίνει, με τους διοικούντες τον Αστέρα να αξιώνουν ένα ποσό της τάξης των 500.000 ευρώ, χρήματα που δεν προτίθεται να τα δώσουν. Εφόσον η τιμή πέσει το θέμα θα προχωρήσει, ειδάλλως ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα στραφεί σε άλλες λύσεις.

aekarena.gr

Στα… όρια τους οι μπασκετμπολίστες της ΑΕΚ, συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη στη Ν.Φιλαδέλφεια!



ΑΕΚ μπάσκετ AEK basketΗ κατάσταση στο τμήμα μπάσκετ της ΑΕΚ μετά την άνοδο στην Α1 είναι οριακή. Σε βαθμό που κανείς δεν ξέρει την επόμενη μέρα για τη «Βασίλισσα». Οι πολλές οφειλές προς παίκτες και υπαλλήλους του τμήματος μπάσκετ της Ένωσης τους έφτασαν στα όρια τους και την Τετάρτη ξεσπούν…

Όπως τόνισε ο Αλέξης Φαλέκας (αρχηγός της ομάδας με τον Δημήτη Δέσπο στο σαιτ ebasket) την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου σε χώρο στη Νέα Φιλαδέλφεια, για να μιλήσουν όλοι για το θέμα. Η ομάδα μπάσκετ θα κινηθεί ομαδικά στη Δικαιοσύνη για τις οφειλές της και ουσιαστικά αυτό που αναμένεται τώρα και μέχρι την Τετάρτη είναι η αντίδραση των Κωνσταντίνου Κοτσάτου και Αλέξη Αλεξίου. Των ανθρώπων που έχουν τις τύχες της ομάδας από το καλοκαίρι του 2012.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ...enwsi.gr

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Άλλαξε απόφαση και θέλει ΑΕΚ ο Παπαδόπουλος


papadopoulos


Το στενό περιβάλλον του Δημήτρη Παπαδόπουλου τον πιέζει να έρθει στην ΑΕΚ, εκείνος φαίνεται να έχει αλλάξει την αρχική του απόφαση να μην αγωνιστεί στη Football League και οι δύο πλευρές δείχνουν να βρίσκονται κοντά.

Ο 33χρονος επιθετικός έχει καταλάβει πως η ΑΕΚ κάνει μια νέα αρχή σε όλους τους τομείς και έχει συνειδητοποιήσει τη δυναμική που έχει αποκτήσει με τον ερχομό του Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και τη συσπείρωση ξανά του κόσμου. Το όλο θέμα βέβαια, κολλάει στο συμβόλαιο που έχει με τον Ατρόμητο, από τον οποίο ο ίδιος θέλει να φύγει.

Ωστόσο, η σχέση του με τον Γιώργο Παράσχο έχει τελειώσει. Το γυαλί έχει ραγίσει όπως λένε και άνθρωποι της ομάδας του Περιστερίου και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο «Παπ» θα αποχωρήσει ως ελεύθερος.

Σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος λοιπόν η ΑΕΚ θα είναι η πρώτη ομάδα με την οποία θα συζητήσει. Ο Παπαδόπουλος θέλει ένα διετές συμβόλαιο 400.000 ευρώ συνολικά (200.000 ευρώ το χρόνο) και οι κιτρινόμαυροι φαίνονται θετικοί στο να του το δώσουν.

aek24hours.gr

Αλεξίου και Στράτος οι… επίσημοι εκπρόσωποι της ΑΕΚ στη συνεδρίαση

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής και ο διευθυντής της «Δικέφαλος 1924» έχουν δηλωθεί στα πρακτικά εν όψει της συνεδρίασης της επιτροπής τη Δευτέρα



Όπως διαβάσατε νωρίτερα, έπειτα από την σύσκεψη που έγινε την Παρασκευή στην Aegean, οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι απόλυτα έτοιμοι για την τοποθέτησή τους στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, στην συνεδρίαση της προσεχούς Δευτέρας. Διαβάσατε επίσης ότι είναι πολύ πιθανό να μην κριθεί τελικά αναγκαία η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, από τη στιγμή που ήδη όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους.

 Αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή (με πιθανότερο σενάριο να μην παραστεί τελικά το αφεντικό της ΑΕΚ), ωστόσο στα πρακτικά της Βουλής έχουν δηλωθεί ως εκπρόσωποι της ΑΕΚ ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Αλέξης Αλεξίου και ο διευθυντής της «Δικέφαλος 1924» Νίκος Στράτος.

aek365.gr

Στο τραπέζι όλα τα βαριά ονόματα

Αποφάσεις σχετικά με τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνει η ΑΕΚ θα παρθούν στη σύσκεψη κορυφής που θα πραγματοποιηθεί εντός της εβδομάδας.
Προτεραιότητα τη δεδομένη χρονική στιγμή στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο έχει η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη και των συνεργατών του στη Βουλή, σχετικά με την Αγιά Σοφιά και τη ψήφιση του νομοσχεδίου που θα φέρει την έναρξη των εργασιών.

Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν μένει πίσω το θέμα των μεταγραφών. Μπορεί η ομάδα μέχρι στιγμής να έχει αποκτήσει 11 ποδοσφαιριστές, αλλά έχει σκοπό να εντάξει στο ρόστερ της κάποιους ακόμα, οι οποίοι μάλιστα θα αποτελέσουν τα βαρόμετρα της νέας σεζόν.

Τα ονόματά τους, καθώς και οι θέσεις στις οποίες η Ένωση χρειάζεται ενίσχυση θα πέσουν στο τραπέζι στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί εντός της εβδομάδες, με τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος να παίρνουν τις τελευταίες αποφάσεις του σχετικά με το ποιοι παίκτες θα αποκτηθούν ακόμα.

aek1924.gr