ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Μπαίνει στο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής ο Καρρέρ

Διοικητικό Συμβούλιο έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη (20/05) στα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για σπουδαία και ενδιαφέροντα πράγματα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του aek24hours.gr.
Τα θέματα που αναμένεται να συζητηθούν είναι η έγκριση και επικύρωση πρακτικών του Δ.Σ. της 5/12/2013, 4/02/2014 και 26/3/2014. Επίσης θα αποφασιστεί αν θα γίνει έγκριση αιτήσεων μελών, θα διαβαστεί εισερχόμενη αλληλογραφία, ενώ θα υπάρξει και αναδιάρθρωση και ανακατανομή αρμοδιοτήτων και ένταξη κ. Καρρέρ στο Δ.Σ. σε αντικατάσταση του κ. Χατζηκομνηνού.

Τα δύο πιο «φλέγοντα» ζητήματα είναι να βρεθεί λύση με το εξώδικο που έχει σταλεί στα γραφεία της Ερασιτεχνικής, η έγκριση συμφωνίας για οφειλόμενα μισθώματα στο γυμναστήριο που προπονείται η πυγμαχία, αλλά και η αίτηση των εφόρων του σκακιστικού τμήματος, Χρήστου Πιλάλη και Δήμου Παπαδόπουλου.

Τέλος, θα συζητηθούν τα θέματα του τμήματος στίβου μετά και την επιστολή του εφόρου, Δημήτρη Σταματιάδη.

aek24hours.gr

«Όχι» του Απόλλωνα σε ΑΕΚ για Ριζούπολη

Το AEK1924.gr σας ενημέρωσε πρώτο το πρωί του Σαββάτου για την αρνητική εξέλιξη στο θέμα της μετακίνησης της ΑΕΚ στο γήπεδο του Απόλλωνα από τη νέα χρονιά. Το μεσημέρι της ίδιας μέρας το Δ.Σ του συλλόγου αποφάσισε να μην δεχτεί την πρόταση της ΑΕΚ
Ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι το διοικητικό συμβούλιο του Απόλλωνα Αθηνών στο οποίο συζητήθηκαν δύο θέματα στην ημερήσια διάταξη του. Το πρώτο ήταν η πρόταση του Παναγιώτη Μονεβασιώτη, ιδιοκτήτη της αλυσίδας φούρνων Βενέτη, να πάρει μεγάλο μερίδιο μετοχών της ομάδας και τον δεύτερο ήταν το «βέτο» που άσκησε ο ίδιος ώστε η ΑΕΚ να μην αγωνιστεί του χρόνου στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Η ΠΑΕ πήρε την απόφαση, να δεχτεί την πρόταση του ιδιοκτήτη των φούρνων Βενέτη και στα δύο παραπάνω θέματα, απορρίπτοντας έτσι την πρόταση της ΑΕΚ.

Παράλληλα στην ΑΕΚ μετά την απόφαση αυτή φαίνεται ότι επικρατεί εκνευρισμός καθώς ο ίδιος ο ερασιτέχνης του Απόλλωνα ήταν αυτός που είχε προσεγγίσει τους κιτρινόμαυρους για το θέμα της μετακόμισης της ΑΕΚ στην Ριζούπολη.

Για την αρνητική έκβαση της υπόθεσης ωστόσο είχατε ενημερωθεί πρώτοι μέσω του AEK1924.gr από το πρωί του Σαββάτου.

aek1924.gr
 
 

Κολοβέτσιος: Μου έδωσε δύναμη ο Μελισσανίδης με αυτά που μου είπε

 
Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το γεγονός ότι η ΑΕΚ φτιάχνει μία ομάδα με ό,τι καλύτερο διαθέτει αυτή την εποχή το ελληνικό ποδόσφαιρο, βάζοντας παίκτες στο ρόστερ της που πάνω απ' όλα δείχνουν, αφενός, να γνωρίζουν πάρα πολύ καλά σε ποια ομάδα έρχονται και το βάρος της φανέλας που θα φορούν, αφετέρου να εμφανίζονται πανέτοιμοι και ψυχολογικά προετοιμασμένοι να τα καταφέρουν. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος.
 
Ένα παιδί που όσοι τον γνωρίζουν καλά λένε με σιγουριά πως η ΑΕΚ πέτυχε διάνα με την απόκτησή του. Ένα στόπερ με μέλλον και προοπτική που μπορεί να εξελιχθεί ντυμένος στα «κιτρινόμαυρα», βοηθώντας στο 101% τη νέα του ομάδα. Έφυγε από τον ΠΑΣ για την ΑΕΚ έχοντας μόνο φίλους στα Γιάννενα (απόδειξη του εξαίρετου χαρακτήρα του). Και από τα λόγια του Δημήτρη Μελισσανίδη («πάνω σου θέλω να χτίσουμε τη νέα ΑΕΚ»), όπως μας λέει «πήρα δύναμη και είμαι έτοιμος να σηκώσω το βαρύ φορτίο που λέγεται: ΑΕΚ η επιστροφή». Για να έρθει, βέβαια, η μεγάλη στιγμή για τον ίδιο υπογράφοντας στην Ένωση, πέρασε αρκετά. Δούλεψε από πολύ μικρός, εξελίχθηκε και τώρα δηλώνει πανέτοιμος να παλέψει και να καθιερωθεί στην κιτρινόμαυρη άμυνα. 

Όπως μας εξιστορεί ξεκίνησε να κλωτσάει πρώτη φορά τη μπάλα στην τοπική ομάδα της Λάρισας (όπου και κατάγεται) τον Τοξότη Λάρισας, όταν τελείωνε το δημοτικό, παίζοντας μάλιστα ως αμυντικό χαφ. Στον Τύρναβο, την επόμενη ομάδα του, «πατώντας» πλέον τα 17, άρχισε να παίζει στόπερ («ναι, αυτή είναι η θέση μου», μας εξηγεί), για να πάει σε ηλικία 18 ετών στη Λάρισα στην οποία αμέσως υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και καθιερώθηκε στο κέντρο της άμυνας. Τρία χρόνια έμεινε στο Αλκαζάρ ως παίκτης των «βυσσινί». Το καλοκαίρι του '12, όπως αναφέρει«έμεινα ελεύθερος και τότε βρέθηκε στο δρόμο μου ο ΠΑΣ. Έπαιξα δύο χρόνια εκεί και τώρα ήρθε η ΑΕΚ...».
 
Η ΑΕΚ... Το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του. Έχει καταλάβει όμως, το μέγεθος της μεταγραφής που πέτυχε. Πάμε να δούμε όσα μας λέει στο coppa.gr ο Δημήτρης Κολοβέτσιος: 

«Για να πω την αλήθεια δεν το είχα καταλάβει στην αρχή όταν υπέγραψα, σε τόσο μεγάλο βαθμό. Τώρα που ο καιρός περνάει αρχίζω να το συνειδητοποιώ περισσότερο πως πάω σε μία τεράστια ομάδα σαν την ΑΕΚ, που ο κόσμος της τη λατρεύει και καθημερινά ζει γι' αυτή. Όλο αυτό το συναίσθημα προσωπικά με γεμίζει αυτοπεποίθηση και μεγάλη περηφάνια που θα υπηρετήσω αυτόν τον σύλλογο. 

Θυμάμαι όταν πήγα να υπογράψω και συνάντησα τον κ. Μελισσανίδη, όταν με καλωσόρισε μου είπε ''πάνω σου θα χτίσουμε τη νέα ΑΕΚ''. Αυτά τα λόγια με γέμισαν αυτοπεποίθηση. Με δυνάμωσαν. Δεν με φόβισαν. Και με τον Νίκο Λυμπερόπουλο μιλάμε συχνά. Με ρωτάει πως είμαι, τι κάνω. Δείχνουν ενδιαφέρον για μένα και είναι σημαντικό γιατί νιώθω ήδη κομμάτι αυτής της ομάδας» 

Για τη Β' Εθνική: «Δεν νομίζω ότι σαν ΑΕΚ πρέπει να μας φοβίζει κάτι. Δεν υπάρχει κάτι που θα μας κάνει να τρομάξουμε, αρκεί να είμαστε σωστοί και θα είμαστε. Νομίζω με τις προσθήκες στο ρόστερ φτιάχνουμε μία καλή ομάδα, που θα δέσει και θα πάει καλά. Η ΑΕΚ έχει ανάγκη από προσωπικότητες στο γήπεδο. Με αυτές τις προσθήκες που βλέπω ότι κάνει και με αυτές που πιστεύω ότι θα κάνει στη συνέχεια αποκτά ένα ρόστερ με παίκτες που έχουν προσωπικότητα και διψούν να πάνε ψηλά μαζί της» 

Για το τι του έχει μείνει βλέποντας από... μακριά, για την ώρα, αλλά όντας παίκτης της ΑΕΚ, τις αντιδράσεις του κόσμου: «Πέρα από τη δίψα και την τρέλα που βλέπω και νιώθω ότι έχει ο κόσμος της ΑΕΚ για την ομάδα, βλέπω και πόσο σημαντικός είναι αυτός ο σύλλογος στην καθημερινότητά τους. Ο κόσμος της ΑΕΚ ζει για την ομάδα και αυτό το συναίσθημα είναι κάτι το φανταστικό. Έβλεπα πριν λίγο καιρό από το ίντερνετ τα όσα έγιναν στην παρουσίαση του βιβλίου και με άγγιξε απίστευτα μία ατάκα που είπε ο κ. Κατσαρός, ο δημοσιογράφος, αν θυμάμαι καλά: "Τόσα χρόνια μετά και ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν κάποιος να μην είναι ΑΕΚ". Τρελάθηκα όταν το άκουσα και αρχίζω και νιώθω πόσο δίκιο έχει...» 

Για το αν όλες αυτές τις εντυπώσεις που έχει πλέον για τον κόσμο της ΑΕΚ, τις απέκτησε τώρα ή τις βίωνε και σαν αντίπαλος: «Και σαν αντίπαλος το ένιωθα. Και μιλάω ειλικρινά. Όταν έπαιζα αντίπαλος της ΑΕΚ ένιωθα τη δίψα του κόσμου, την τρέλα του για την ομάδα του. Έβλεπα και τη φανέλα μέσα στο γήπεδο και έλεγα πόσο βαριά είναι». 

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ πλέον έχει αρκετούς παίκτες που διεκδικούν με αξιώσεις τις δύο θέσεις στο κέντρο της άμυνας: «Θα είναι καλό, γιατί θα υπάρχει υγιής ανταγωνισμός. Κανείς δεν έχει σίγουρη θέση και έτσι πρέπει να γίνεται σε όλες τις μεγάλες ομάδες. Θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν να καθιερωθώ». 

Για το αν πρέπει να περιμένει ο κόσμος να δει άμεσα αποτελέσματα στο ξεκίνημα: «Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά όσοι είμαστε στο ποδοσφαιρικό τμήμα, για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο κι από εκεί και πέρα να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα πάμε στην προετοιμασία να αρχίσουμε το χτίσιμο μίας δυνατής ΑΕΚ. Ίσως θα χρειαστούμε λίγο διάστημα, γιατί έχουμε μία καινούργια ομάδα. Δεν νομίζω όμως να πάρει μεγάλο χρόνο το μεταξύ μας δέσιμο. Θα γίνει καλή δουλειά είμαι σίγουρος». 

Για τη Λάρισα: «Ήταν η ομάδα που με έβαλε στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Της οφείλω πολλά. Είναι πολύ δυσάρεστο το γεγονός που έπαιζε στη Γ' Εθνική. Της αξίζει να βρίσκεται στην Α' Εθνική και σε ψηλές θέσεις. Είναι μία ομάδα υγιής, με πολλούς φιλάθλους και είναι κρίμα να παίζει σε χαμηλές κατηγορίες. Μακάρι να βρει ξανά το δρόμο της. Που είμαι σίγουρος ότι θα τον βρει». 

Για τον ΠΑΣ: «Ο ΠΑΣ ήταν η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην Α΄' Εθνική και να πάρω τη μεταγραφή μου στην ΑΕΚ. Ένα «ευχαριστώ» είναι λίγο. Έφυγα από εκεί γεμάτος αναμνήσεις. Οι περισσότερες ήταν ευχάριστες. Είμαι περήφανος που υπηρέτησα έναν σύλλογο σαν τον ΠΑΣ». 

Ο Κολοβέτσιος στην ομάδα «Τοξότης Λάρισας» όταν έπαιζε στο τοπικό της ιδιαίτερης πατρίδας του. 

Πηγή:coppa.gr

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Αλεξίου στο ΑΕΚ1924: «Δικαίωση! Συνεχίζουμε στην Α1 με νέα ΚΑΕ»

Ο ένας, εκ των δύο, επικεφαλής της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, μίλησε στο ΑΕΚ1924.gr για την επιστροφή της Βασίλισσας στα μεγάλα σαλόνια και η λέξη που τόνισε αρκετές φορές είναι η δικαίωση, αναφερόμενος στην υπερπροσπάθεια που έγινε αυτά τα δύο χρόνια.Παράλληλα αναφέρθηκε στη σύσταση της νέας ΚΑΕ
Μαζί με τον Κωνσταντίνο Κοτσάτο ανέλαβαν την επιστροφή της Βασίλισσας και τα τα κατάφεραν. Ο Αλέξης Αλεξίου, μίλησε στο ΑΕΚ1924.grγια την άνοδο της ΑΕΚ στην Α1 αλλά και την επόμενη ημέρα.

«Αισθανόμαστε δικαιωμένοι για την προσπάθεια δύο ετών από το αποτέλεσμα. Οι ομάδες της φετινής σεζόν ήταν πιο δύσκολες από ποτέ σε σύγκριση με παλαιότερα χρόνια. Τα καταφέραμε και προχωράμε το σχεδιασμό για την Α1, με νέα ΚΑΕ, διότι κόσμος ρωτάει και πρέπει να ξέρει και συνεχίζουμε», ήταν τα λόγια του Αλεξίου. 

aek1924.gr

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Πρωτιά, εκκαθάριση και μεταγραφές επιπέδου Α1 για τη νέα «Βασίλισσα»

dikoudisΤο πρώτο (σημαντικό) βήμα του πλάνου που εκπονήθηκε το 2012 έγινε. Η ΑΕΚ είναι ξανά στην Α1. Τώρα σειρά παίρνει το επόμενο βήμα. Η επιστροφή στην Ευρώπη και η καθιέρωση της ομάδας ξανά ως πρωταγωνίστριας στο ελληνικό  μπάσκετ. Και εκεί είναι και το πιο σημαντικό για να «κερδίσει» εξ’ ολοκλήρου η ΑΕΚ ξανά τον κόσμο της που την τελευταία 8ετία έμεινε μακριά της.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος αρχικά θέλει 100% νίκη με το Ψυχικό και πρωτιά στην Α2 για να εδραιωθεί και τυπικά η ΑΕΚ ως το «αφεντικό» της φετινής κατηγορίας που δεν έχει ξαναδεί πιο «γεμάτη» ομάδα στην ιστορία της. Εν συνεχεία ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος και ο Αλέξης Αλεξίου προχωρούν με γοργά βήματα την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης της ΚΑΕ ΑΕΚ και την δημιουργία του νέου φορέα που θα στηρίξει την επιστροφή της Βασίλισσας.

Από εκεί και πέρα, με μεγάλο ενδιαφέρον εντός και εκτός ΑΕΚ θα «χτιστεί» το νέο ρόστερ. Και εκεί σημαίνοντα ρόλο θα έχει ο Αθλητικός Διευθυντής Δήμος Ντικούδης με την εμπειρία του και τις διασυνδέσεις του εντός και εκτός Ελλάδος, σε συνεργασία με τον κόουτς Ζιάγκο και το τιμ του.
Και η ομάδα της Α1 θα είναι κατά πολύ διαφορετική από την φετινή. Φέτος ο Ζιάγκος και οι συνεργάτες του στελέχωσαν την ΑΕΚ με ένα και μόνο σκοπό: να ανέβει στην Α1.

Το πέτυχε και αυτό είναι το σημαντικό. Η ΑΕΚ της Α1 θα «χτιστεί» διαφορετικά, γιατί θα έχει διαφορετικούς στόχους και διαφορετικές προϋποθέσεις. Και για όσους γνωρίζουν μπάσκετ, κατανοούν ότι μια ομάδα με τρεις Αμερικανούς και τρεις κοινοτικούς (αυτούς έχει δικαίωμα κάθε ομάδα στην Α1) είναι η μέρα με τη νύχτα με μια ομάδα που φέτος είχε έναν κοινοτικό (έχασε και αρκετά ματς) και όλα τα άλλα Ελληνόπουλα που είχαν εμπειρία και παραστάσεις από Α2.

Μάλιστα, εκτός των ξένων η ΑΕΚ θα «μελετήσει» και την ελληνική αγορά. Τους έμπειρους Έλληνες της Α1 που είναι διαθέσιμοι και αυτούς που ενδεχομένως να μπορούν να επιστρέψουν στα πάτρια εδάφη, ενώ ξεχωριστό ενδιαφέρον έχουν αυτοί που θα συνεχίσουν από την τρέχουσα σεζόν. «Σίγουροι» εμφανίζονται μόλις δύο. Ο Πολυτάρχου και ο Καράμπουλας, οι οποίοι έχουν και συμβόλαιο, ενώ αυξημένες πιθανότητες έχει και ο Νίκολιτς ως λύση στον «άσο».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ       enwsi.gr

Μελισσανίδης: Μία θύρα της «Αγιά Σοφιάς» θα ονομάζεται Σπάρτη Πισιδίας


melissanidis
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποκάλυψε πως μία από τις πολλές θύρες που θα υπάρχουν στο νέο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας θα ονομαστεί Σπάρτη Πισιδίας.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ μίλησε στην λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποίησε η Ένωση Σπάρτης Μικράς Ασίας, η οποία τίμησε τον Μελισσανίδη για την απόφασή του να δώσει το όνομα «Αγιά Σοφιά» στο νέο γήπεδο της Ένωσης, αλλά και για την στέγαση των ιστορικών μνημών των πατρίδων της Ανατολής και την 90χρονη ιστορία της ομάδας που είναι στενά συνδεδεμένη και με τη Νέα Ιωνία.

Ο Μελισσανίδης δεσμεύτηκε για μία ακόμη φορά, ότι το νέο γήπεδο στολίδι της ΑΕΚ δεν θα έχει στις θύρες αριθμούς, αλλά ονόματα πόλεων της Μικράς Ασίας και έτσι μία από τις θύρες θα ονομάζεται Σπάρτη Πισιδίας.

aek24hours.gr

Τρέλα Κοροβέση για την ΑΕΚ

 Ο 23χρονος αριστερός μπακ-χαφ είναι ενήμέρος για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, επιθυμεί όσο τίποτα να ενταχθεί στο δυναμικό της και περιμένει την τελική επαφή ανάμεσα στις δύο ομάδες για να κατηφορίσει στην Αθήνα και να βρει τον Κολοβέτσιο!
Το ΑΕΚ1924.gr ήταν η ιστοσελίδα που είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον για τον ταλαντούχο αριστερό μπακ-χαφ από το περασμένο καλοκαίρι.  Σας ενημέρωσε επίσης ότι η περίπτωσή του προωθείται σε σχέση με εκείνη του Τριάδη για την αριστερή πλευρά της Ένωσης.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος υπέδειξε την απόκτηση του Δημήτρη Κολοβέτσιου, κεντρικού αμυντικού που είχε αντιμετωπίσει και ως επιθετικός της ΑΕΚ όταν ο προαναφερθείς αγωνιζόταν στην Λάρισα. Ο Κοροβέσης είναι μία ακόμα εισήγησή του από τον ΠΑΣ Γιάννινα και η περίπτωσή του προχωράει δυναμικά!

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το ΑΕΚ1924.grο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον της Ένωσης και περιμένει σαν τρελός την τελική επαφή ανάμεσα στις δύο ομάδες προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταπήδησή του στους Κιτρινόμαυρους.

aek1924.gr
Τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν η ΑΕΚ θα προχωρήσει το θέμα του, πάντως είναι100% έγκυρο το να ισχυριστεί κανείς ότι ο Κοροβέσης θέλει σαν τρελός να φορέσει τα κιτρινόμαυρα…

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

«Θα γυρίσει ξανά στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ»



Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Κωνσταντίνος Κοτσάτος, δήλωσε με αφορμή την άνοδο της «Βασίλισσας» στην Α1:

«Η ΑΕΚ είναι ξανά στην Α1, εκεί που ανήκει και θα μείνει για πάντα από εδώ και πέρα. Η σημερινή μέρα είναι μια μέρα δικαίωσης για την προσπάθεια που κάναμε όλοι μας από το καλοκαίρι του 2012. Περάσαμε δύσκολες στιγμές, περισσότερες από όσες μπορεί να καταλάβει ο καθένας. Συγχαρητήρια στον Βαγγέλη Ζιάγκο και τους συνεργάτες του, τους αθλητές μας για την εξαιρετική χρονιά και όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Όλοι έχουν το μερίδιο τους στην επιστροφή της ΑΕΚ.

Επιστρέφουμε εκεί που ανήκουμε, αλλά δεν μένουμε εκεί. Πετύχαμε τους στόχους της πρώτης διετίας του 5ετούς πλάνου που έχουμε θέσει ως διοίκηση. Δεν σταματάμε, θέλουμε η ΑΕΚ να γυρίσει ξανά στην Ευρώπη και στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ. Με τη στήριξη του κόσμου μας θα ξαναγίνει Βασίλισσα η ομάδα που έμαθε μπάσκετ όλη την Ελλάδα.

Εύχομαι και ελπίζω από εκεί ψηλά, ο Γιώργος Αμερικάνος να ένιωσε το αίσθημα της ανακούφισης και της ικανοποίησης».

aekarena.gr

Κλάματα χαράς από οπαδούς και παίκτες!


Οι ανιστόρητοι αντίπαλοί της «κατάπιαν την γλώσσα» τους.

Οι οπαδοί τα ΑΕΚ απ’ άκρου σε άκρο στην χώρα καλά κάνουν και κλαίνε από συγκίνηση για την επιτυχία της «Βασίλισσας». Στη Βέροια έχει στηθεί γλέντι. Από το γήπεδο του Μακροχωρίου μέχρι την πλατεία της πόλης. Και αυτό το γλέντι θα γίνει… κομβόι μέχρι την Αθήνα, οπότε και οι θριαμβευτές κατά του Φιλίππου, θα χειροκροτηθούν όπως τους αξίζει.

Οι παίκτες της ΑΕΚ ξέσπασαν σε κλάματα κι αυτοί. Δάκρυα έντασης και εκτόνωσης για την υπερπροσπάθεια. Η Ιστορία θα τους γράψει, μαζί με τον Βαγγέλη Ζιάγκο, που άκουσε και διάβασε τα μύρια όσα μέσα στη χρονιά, και τους συνεργάτες του. Η επιτυχία τους είναι πιο μεγάλη απ’ ότι νομίζει κανείς, Αφήστε τους να την χαρούνε…

Διαβάστε: Φαλέκας, Δέσπος, Καράμπουλας, Πολυτάρχου, Τσιάκος, Γκιζόγιαννης, Νίκολιτς Τσιότρας, Παπαντωνάκος, Παπαδιονυσίου, Στούκας, Παναγιωταράς, Δρόσος, Ζεγκίνογλου, Καφαντάρης. Βαγγέλης Ζιάγκος. Γιάννης Χατζηελευθερίου. Δήμος Ντικούδης. Γιώργος Χήνας. Και όλο το επιτελείο…

aekarena.gr