ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Αποφάσεις του Δ.Σ της "Δικέφαλος 1924 ΑΕ"

Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της "Δικέφαλος 1924 ΑΕ" όπου πάρθηκαν οι εξής αποφάσεις:

α. Κατατέθηκε και πιστοποιήθηκε το ποσό του ενός εκ. ευρώ του αρχικού Μ.Κ. 

β. Αποφασίστηκε η προκήρυξη Γενικής Συνέλευσης με θέμα την αύξηση του Μ.Κ κατά 30 εκ. ευρώ. 

γ. Ακολούθως θα εκδοθούν μετοχές όπου μέρος της αύξησης έχει ήδη καλυφθεί από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας στους οποίους και θα παραδοθούν.

 

Στέλνουν την ΑΕΚ με τους 20.000 φιλάθλους στο ΟΑΚΑ, να παίξει σε γήπεδο 600 θέσεων

gipedo ifaistoyΑπίστευτο και όμως αληθινό. Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται. Την ώρα που η ΑΕΚ είχε χθες περισσότερους από 20.000 φιλάθλους στο Ολυμπιακό Στάδιο, κάποιοι ετοιμάζονται να την στείλουν να αγωνιστεί στο γήπεδο του Ηφαίστου, την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στον Α.Ο. Περιστερίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, η διοίκηση της ομάδας του Περιστερίου έλαβε χαρτί το πρωί στα γραφεία της, σύμφωνα με το οποίο καλείται το πρωί της Τρίτης να παραβρεθεί στο γήπεδο προκειμένου μαζί με την αστυνομία να συζητήσουν για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα.

Το χαρτί ήρθε από την αστυνομική διεύθυνση , κάτι που σημαίνει ότι μοιάζει σχεδόν ειλημμένη η απόφαση να παίξει η Ένωση σε ένα γήπεδο 600 θέσεων που δεν πληροί τις προυποθέσεις για την ομαλή διεξαγωγή ενός αγώνα.

Μέχρι και οι άνθρωποι του Ηφαίστου είδαν με έκπληξη το χαρτί αυτό και καλούνται να συμμετάσχουν στην συζήτηση για τα μέτρα, γνωρίζοντας ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος. Είναι δεδομένο πάντως ότι και αύριο θα υπάρχουν αρκετές ενστάσεις για το κατά πόσο μπορεί να φιλοξενηθούν οι οπαδοί της ΑΕΚ σε ένα τόσο μικρό γήπεδο.

Οι άνθρωποι του Α.Ο. Περιστερίου θα προσπαθήσουν να πείσουν την αστυνομία ότι θα είναι μεγάλο ρίσκο να αποφασίσουν να γίνει το ματς στο γήπεδο του Ηφαίστου. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες το χορτάρι του γηπέδου δεν είναι σε κατάσταση για να φιλοξενήσει ποδοσφαιρική αναμέτρηση. Την ίδια ώρα η ΕΠΟ δεν έχει απαντήσει στο αίτημα του Α.Ο. Περιστερίου, να γίνει το παιχνίδι σε μεγαλύτερο γήπεδο.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ....enwsi.gr

ΣΟΚ με Ανάκογλου στην ΑΕΚ

Άσχημα τα νέα για τον Δημήτρη Ανάκογλου... Ο μέσος της ΑΕΚ πήγε σήμερα το πρωί στο Ιατρικό Κέντρο εξετάστηκε από τους Λάκη Νικολάου και Άλκη Καλιακμάνη και οι αρχικοί φόβοι από τον χθεσινό τραυματισμό του επιβεβαιώθηκαν, καθώς έχει υποστεί εξάρθρωση ωμοπλάτης.

Το aek365 επικοινώνησε με τον Λάκη Νικολάου ο οποίος αφού μας τόνισε πως ο Ανάκογλου θα μπει αύριο (1/10) στο χειρουργείο, αναμένεται να επανέλθει σε 6-7 εβδομάδες στις προπονήσεις.

 Με απλά λόγια ο παίκτης θα μείνει εκτός παιχνιδιών τουλάχιστον για δύο μήνες με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις. Παρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπίστηκε πριν χρόνια από το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ και για τον Μιχάλη Κασάπη ο οποίος είχε γυρίσει με την κατάλληλη αγωγή και θεραπεία σε 2,5 μήνες γερός στους αγωνιστικούς χώρους.

Εντός της ημέρας θα εξεταστεί και ο Ντακόλ.

aek365.gr

Το απόλυτο πάρτι του ΟΑΚΑ

Το συγκλονιστικό video από το πέταλο των οργανωμένων που ανέβηκε σε οπαδικό γκρουπ στο facebook με 170.000 μέλη παγκοσμίως και συγκέντρωσε χιλιάδες like.

Συγκεκριμένα ένας φίλος της ομάδας ανάρτησε το video που ακολουθεί στο γκρουπ Ultras World με το σχόλιο: "Πρώτο εντός έδρας ματς της ΑΕΚ στην Γ' κατηγορία και περισσότεροι από 25.000 φίλαθλοί της ήταν εκεί..." και την ανάρτηση σχολίασαν δεκάδες οπαδοί του ποδοσφαίρου από όλον τον κόσμο.

aek1924.gr

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΕΚ


http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=306452&Sport=1&Season=136353&Team=16673,407457&Competition=2241&Round=364257&Country=82

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Λαζόπουλος στο club της Λαμίας


Ο πρόεδρος της ομάδας χάντμπολ, επισκέφτηκε το Σ.Φ. ΑΕΚ Λαμίας, θέλοντας να έχει στενή επικοινωνία με όλο τον κόσμο.

Ο πρόεδρος της ομάδας χάντμπολ ξεκίνησε το πρωί οδικώς με προορισμό για την Κατερίνη όπου αγωνίζεται σήμερα η ΑΕΚ. Στην διαδρομή όμως έκανε μια στάση στη Λαμία καθώς ήθελε να επισκεφτεί το τοπικό Club της ΑΕΚ, το Σ.Φ. Λαμίας και να μιλήσει από κοντά με τους Ενωσίτες της περιοχής.

Εκεί τον περίμενε ο ακούραστος "εργάτης" του συνδέσμου, Κωνσταντίνος Μαβριδάκης, ο οποίος άκουσε με χαρά τις απόψεις του κ. Λαζόπουλου αλλά και τους υψηλούς στόχους που έχει για το τμήμα.

Μαζί με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, ήταν και η Γενική Διευθύντρια της Ερασιτεχνικής, Ελπίδα Στεβή αλλά και ο γιατρός, Γιάννης Χατζηκομνηνός. Μέσα σε όσα είπε ο κ. Λαζόπουλος ήταν και η επιθυμία του να δημιουργήσει η ΑΕΚ ακαδημίες χάντμπολ στη Λαμία με την βοήθεια βέβαια του συνδέσμου.

aekarena.gr

Λεπτομέρειες για το ΝΑΟ!

Η τοπική ιστοσελίδα της Νέας Φιλαδέλφειας FX-news αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ, την χωρητικότητα καθώς και στοιχεία για τα περιφερειακά του γηπέδου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πάντα της τοπικής ιστοσελίδας η χωρητικότητα του νέου γηπέδου θα είναι 33.000 θέσεων ενώ το γήπεδο θα είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να μπορεί να φιλοξενεί συναυλίες και εκδηλώσεις.

Το σχέδιο του γηπέδου είναι καταπληκτικό και μοναδικό στον κόσμο…, επηρεασμένο φυσικά από τον Ελληνισμό της Ανατολής

Θα είναι χτισμένο ακριβώς στο περίγραμμα του παλαιού γηπέδου, χωρίς να ξεφύγει ούτε χιλιοστό…! Αυτό σημαίνει ότι από το άλσος Νέας Φιλαδέλφειας δεν θα πειραχτεί ούτε …φύλλο!

Η κάλυψη τού οικοπέδου θα είναι όση ακριβώς ορίζει ο νόμος, μην πούμε και λιγότερη, κάτι που φυσικά θα αποθαρρύνει τους επίδοξους αντιρρησίες της κατασκευής της Αγιάς Σοφιάς.

Η οδός Αγίας Τριάδας θα υπογειοποιηθεί, και το οικόπεδο της Μπριτάννια (παράπλευρα του γηπέδου) θα γίνει παρκινγκ και μόνο παρκινγκ.

Κάτι που ακόμα επισημαίνεται στο FX-news και κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι δρόμος από τον σταθμό του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου που οδηγεί στο γήπεδο, θα μεγαλώσει και θα γίνει «Δρόμος ΑΕΚ» με εμβλήματα της ένωσης και μεγάλες δόξες του παρελθόντος, να δεσπόζουν δεξιά και αριστερά

Επίσης, θα δημιουργηθεί στο γήπεδο το μεγαλύτερο μουσείο του Ελληνισμού της Ανατολής, καθώς επίσης και μνημείο αθλητισμού και πολιτισμού, όπως είχε πει και ο ισχυρός άντρας της Ένωσης Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα απαιτήσει από τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, να απομακρύνει από το άλσος Νέας Φιλαδέλφειας (βρίσκεται ακριβώς πίσω από το παλιό κλειστό γυμναστήριο της ΑΕΚ) τον όρχο των απορριμματοφόρων του δήμου καθώς και τα μεγάλα βαρέλια αποθήκευσης και μεταφόρτωσης σκουπιδιών. Στην θέση τους θα κατασκευάσει πάρκο πρασίνου.


aek1924.gr

Στο σκαμνί Αδαμίδης, Κοσμάτος, Νοτιάς!

Στο εδώλιο θα καθίσουν την Τρίτη (1η Οκτωβρίου) οι Νίκος Νοτιάς, Σταύρος Αδαμίδης και Χάρης Κοσμάτος, οι οποίοι κατηγορούνται για μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών στην ΠΑΕ ΑΕΚ.
notias-adamidis-kosmatosΤο θέμα αναδεικνύει δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, το οποίο αναφέρει  

«Το δικαστικό ρεπορτάζ… κιτρινόμαυρης απόχρωσης καλά κρατεί. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Real News, την Τρίτη 1η Οκτωβρίου, στο εδώλιο του Ε” Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών (πινάκιο 110, 111) θα καθίσουν ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ Σταύρος Αδαμίδης, o πρώην αντιπρόεδρος Θεοχάρης Κοσμάτος και ο πρώην μεγαλομέτοχος της εταιρείας Νίκος Νοτιάς που θα εκπροσωπηθεί από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του Θέμη Σοφό.

Οι τρεις τους κατηγορούνται για μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών (σ.σ. πρόκειται για κατηγορία σε βαθμό πλημμελήματος), ενώ για τον ίδιο λόγο είναι προγραμματισμένη δίκη στις 8 του μήνα. Ενάγων και στις δύο το ΙΚΑ και αντικείμενό τους τα χρέη προς τον Οργανισμό τόσο της πρώην πλέον ΠΑΕ όσο και της Empire 1924, της θυγατρικής εταιρείας που εκμεταλλευόταν τα εμπορικά της δικαιώματα, το σήμα και τα προϊόντα της».

aek-live.gr

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Συνεχίζεται η κοινή διάθεση των διαρκείας

Συνεχίζεται η διάθεση των κοινών διαρκείας για Μπάσκετ και βόλεϊ. Οι τιμές των καρτών τιμώνται στα 50 €, 100 € και 300 €, ενώ όσοι οπαδοί έχουν εξοφλήσει τις συνδρομές τους έως και 31/12/12 θα έχουν έκπτωση 10% στις κάρτες διαρκείας των 50 και 100 €.

Αναλυτικά:
 
«Η Βασίλισσα του Μπάσκετ και η ΑΕΚ της Καρδιάς κυκλοφορούν από σήμερα τις κοινές κάρτες διαρκείας οικονομικής ενίσχυσης των τμημάτων αγωνιστικής περιόδου 2013-2014.

Οι τιμές είναι 50 €, 100 € και 300 €. Η ομάδα του Μπάσκετ θα αγωνίζεται στο Κλειστό της Ζωφριάς και η ομάδα του Βόλεϊ Ανδρών στο Κλειστό της Γλυφάδας.

Οι κάρτες των 100 € και των 300 € θα κυκλοφορήσουν εντός της εβδομάδας. Οι κάρτες των 50 € πωλούνται από σήμερα από τα γραφεία του Συλλόγου, Λεωφόρος Δεκελείας 138-140, 2ος όροφος και ώρες 10.00-18.00. Τηλέφωνα επικοινωνίας 210 2584582-3 όπου μπορούν να γίνονται και κρατήσεις.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι, όσοι έχουν εξοφλήσει τις συνδρομές τους έως και 31/12/12 θα έχουν έκπτωση 10% στις κάρτες διαρκείας των 50 και 100 €. Επίσης εάν έχουν αγοράσει κάρτα διαρκείας του ποδοσφαίρου θα έχουν επιπλέον έκπτωση 10%, συνολικά 20%. Η ταυτοποίηση θα γίνεται με την επίδειξη της κάρτας τους.

Σας περιμένουμε να ενισχύσετε τα τμήματά μας τα οποία καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες για διακρίσεις, για άνοδο και για άξια εκπροσώπηση του ονόματος της ΑΕΚ εκεί που της αρμόζει να είναι.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

Αθήνα, 11.09.2013».

aek365.gr

Κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ

Η διοίκηση του Χάντμπολ της Ένωσης καλεί όλους τους φίλους της ΑΕΚ από την επαρχεία, να έρθουν στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή της Ένωσης το Σάββατο προκειμένου να δουν από κοντά τους αθλητές της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όλοι οι φίλοι της ΑΕΚ μακριά από την Αθήνα θα έχουν την ευκαιρία πριν την έναρξη του Σαββατιάτικου αγώνα Αρχέλαος Κατερίνης - ΑΕΚ να έρθουν στο ξενοδοχείο Panorama, να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τους παίκτες αλλά και να αγοράσουν κάρτες διαρκείας. Το ραντεβού είναι στις 15:30 ενώ οι παίκτες θα βρίσκονται στο ξενοδοχείο μέχρι τις 4:15. Τα διαρκείας θα πωλούνται μέχρι τις 17:00».

aek1924.gr

Πέρασε τα 12.000 διαρκείας!

Περισσότερα από 12.000 εισιτήρια έχει πουλήσει η ΑΕΚ, χωρίς να έχει καταμετρηθεί ο συνολικός αριθμός.

Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει συγκλονίσει με τη στάση του από την πρώτη στιγμή που τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν και έδειξε εμπράκτως τη στήριξή του σε αυτό το νέο ξεκίνημα που επιχειρεί ο «Δικέφαλος». Όπως ενημέρωσε επίσημα η ΑΕΚ, μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί περισσότερα από 12.000 διαρκείας, αριθμός που σίγουρα εντυπωσιάζει!

Μάλιστα, τονίζεται πως δεν έχει γίνει ακόμα η τελική καταμέτρηση, κάτι που θα συμβεί μόλις ολοκληρωθούν και οι πωλήσεις των διαρκείας των ανέργων, τη Δευτέρα. Η ΑΕΚ λοιπόν από τη Γ Εθνική πάει να γίνει η ομάδα με τα περισσότερα διαρκείας από όλες στην Ελλάδα, ανεξαρτήτου κατηγορίας, δείγμα του τεράστιου μεγέθους της και της δυναμικής της σε αυτή τη νέα εποχή που ξεκινά για αυτήν, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στο τιμόνι της.

aekarena.gr

Στον ΟΤΕ TV τα ματς των νταμπλούχων

handball-omada-e1379255032445Μέσω της τηλεοπτικής πλατφόρμας του ΟΤΕ θα έχουν τη δυνατότητα οι φίλοι της ΑΕΚ να βλέπουν την επόμενη σεζόν τα ματς της ομάδας χάντμπολ. Επειτα από συνεδρίαση της ομοσπονδίας χάντμπολ, αποφασίστηκε να συνεχιστεί η συνεργασία με τον ΟΤΕ. Ωστόσο, η συμφωνία ακόμα δεν έχει επικυρωθεί, ώστε να γίνει εφικτή η τηλεοπτική κάλυψη της αυριανής πρεμιέρας της Ενωσης. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΟΧΕ αναφέρει τα εξής:

 «Στην εκτελεστική επιτροπή της ΟΧΕ
συζητήθηκε η συνέχιση της συνεργασίας με τον ΟΤΕ TV για την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων του αθλήματος. Η πρόταση του συνδρομητικού καναλιού για την περίοδο 2013-2014 περιλαμβάνει:
-Ένα παιχνίδι της Α1 Ανδρών σε απευθείας μετάδοση κάθε αγωνιστική, ημέρα Πέμπτη.

-Την κάλυψη όλων των υπολοίπων αγώνων του πρωταθλήματος με στιγμιότυπα και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

-Την απευθείας μετάδοση των εντός έδρας αγώνων της Εθνικής Ανδρών και της Εθνικής Γυναικών.
-Την απευθείας μετάδοση των ημιτελικών και του τελικού του Κυπέλλου Ανδρών, καθώς και τον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών.

-Εβδομαδιαία εκπομπή για τα νέα του αθλήματος σε Ελλάδα και Εξωτερικό και πλούσια δράση με τις καλύτερες φάσεις από την Μπουντεσλίγκα και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης και παράλληλα να καταρτιστεί το πρόγραμμα των μεταδόσεων. Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για μια πολύ σημαντική εξέλιξη για το άθλημα, που σε μία δύσκολη εποχή βρίσκει τηλεοπτική στέγη, προβάλλοντας έτσι κατά τον καλύτερο τρόπο τις δραστηριότητες του, ενώ ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα στα σωματεία να αναπτύξουν ακόμα περισσότερο την επικοινωνιακή τους δράση».

enwsi.gr

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Αυτή είναι η νέα ΑΕΚ που πάει για δεύτερο σερί νταμπλ στην Ελλάδα

handball-omada-e1379255032445Πέρυσι έκανε αυτό που δεν περίμενε κανείς… Κατέκτησε το νταμπλ με επικές εμφανίσεις στα κρίσιμα ματς και έτσι σήκωσε αρχικά το Κύπελλο στην Κέρκυρα και εν συνεχεία το Πρωτάθλημα στο Άργος. Η ΑΕΚ έγραψε ιστορία στο χάντμπολ, αλλά και στον σύλλογο. Φέτος η αρμάδα του Δημήτρη Λαζόπουλου πάει να κάνει το… απίστευτο.

Πάει για δεύτερο σερί νταμπλ στην Ελλάδα, με τον Λαζόπουλου να έχει τινάξει την μπάνκα στον αέρα και να έχει φτιάξει ένα φοβερό ρόστερ που κάνει την (μεγάλη) διαφορά στην Ελλάδα, ενώ έχει στόχο να προχωρήσει αρκετά και στην Ευρώπη.

Το Σάββατο οι «κιτρινόμαυροι» ξεκινούν το πρωτάθλημα με το εκτός έδρας ματς με τον Αρχέλαο στην Κατερίνη και σήμερα η ΟΧΕ παρουσίασε τις ομάδες της Α1. Εν συνεχεία δείτε αναλυτικά όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα ΑΕΚ….

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Έτος ίδρυσης: 1924 (Χάντμπολ: 2005)

Διεύθυνση: Δεκελείας 138-140, Νέα Φιλαδέλφεια

Τηλέφωνο: 210-2584582

Έδρα: Ολυμπιακό Κλειστό Λιοσίων

Χρώματα: Κίτρινο- Μαύρο

Ιστοσελίδα: www.aek.gr

Πρόεδρος: Κώστας Κοτσάτος

Πρόεδρος τμήματος: Δημήτρης Λαζόπουλος

Τίτλοι: 2 πρωτάθλημα (2011, 2013), 2 κύπελλα (2009, 2013)

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ
Νο. Ονοματεπώνυμο Θέση Ημερ. Γέννησης Ύψος

1. Δημήτρης Καφφάτος Τ/Φ 20/3/1976 1,93 μ.

2. Μλάντεν Ράκσεβιτς (Μαυροβούνιο) Πίβοτ 10/2/1982 1,82 μ.

4. Χριστόφορος Μπακαούκας Δ. εξτρέμ 3/2/1978 1.75 μ.

5. Μανώλης Κουμαραδέλης Πλέι μέικερ 9/7/1994 1,90 μ.

7. Διονύσης Γεωργιάδης Α. εξτρέμ 7/4/1987 1,83 μ.

8. Κώστας Γιαννόπουλος Δ. ίντερ 1/5//1990 1,91 μ.

9. Μάρκος Οικονόμου Πίβοτ 9/7/1990 1,92 μ.

10. Πέταρ Ζούγιοβιτς (Σερβία) Πλέι μέικερ 30/4/1981 1,95 μ.

11. Παναγιώτης Νικολαϊδης Α. ίντερ 2/4/1990 1,95 μ.

12. Τάσος Τσακνής Τ/Φ 20/12/1988 1,90 μ.

16. Θανάσης Σύγγαρης Τ/Φ 13/10/1991 1,96 μ.

18. Γρηγόρης Σανίκης Α. ίντερ 7/8/1980 1,87 μ.

19. Αλέξης Αλβανός Δ. ίντερ 9/4/1980 1,87 μ.

20. Σάββας Καρυπίδης Δ. εξτρέμ 23/5/1979 1,82 μ.

21. Φάνης Τσαούσης Α. ίντερ 1/9/1981 1,84 μ.

22. Τάσος Παπαδιονυσίου Πίβοτ 11/8/1990 1,88 μ.

31. Κώστας Τσιλιμπάρης Τ/Φ 31/7/1979 1,97 μ.

33. Γιώργος Παπαδόπουλος Πλέι μέικερ 16/1/1978 1.92 μ
.
77. Ηλίας Κότσιρας Τ/Φ 27/11/1991 1,86 μ.

99. Σπύρος Χερουβείμ Α. ίντερ 6/10/1994 1,98 μ.

Προπονητής: Γιάννης Αρβανίτης
 
Συνεργάτης: Στέλιος Αλεπουδέας

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Ήρθαν (7):
 Καρυπίδης (Μέλσουνγκεν/ Γερμανία), Τσιλιμπάρης (Ευρωπαϊκό Κολέγιο Κύπρου), Ράκσεβιτς

(Μέταλουργκ/ ΠΓΔΜ), Σανίκης (Μέλσουνγκεν/ Γερμανία), Νικολαϊδης (Δούκας), Κουμαραδέλης

(Δικέας), Ζούγιοβιτς (Παρτιζάν/ Σερβία).


Έφυγαν (4):
Μπαλωμένος (Τιρόλ- Αυστρία), Ασαρίδης (Αρχέλαος Κατερίνης), Κουρέτας (Δικέας), Ναουμίδης (ΧΑΝΘ).

enwsi.gr

Τσέκαρε 4-3-3 με Ντακόλ κορυφή!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προπόνηση της ΑΕΚ, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο Τραϊανός Δέλλας συνέχισε τις δοκιμές εν όψει του αγώνα με την Θύελλα Ραφίνας, τσεκάροντας αυτή τη φορά ένα σχήμα με διάταξη 4-3-3. Στο δεξιό άκρο της άμυνας ήταν ο Τσουκαλάς, στο αριστερό ο Πεταυράκης και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτελούσαν οι Τσιρίλο, Γεωργέας.

Αμυντικός χαφ ήταν ο Ρόβας, με τον Κορδέρο και τον Αναάκογλου εσωτερικούς χαφ, ενώ την τριάδα στην επίθεση αποτελούσαν οι Πλατέλλας (δεξιά), Ράμα (αριστερά) και Ντακόλ (σέντερ φορ).

Στη συγκεκριμένη δοκιμή οι δύο ξένοι που έμειναν εκτός ενδεκάδας ήταν οι Πόποβιτς και Μπρέσεβιτς, ωστόσο ασφαλή συμπεράσματα για την ενδεκάδα της Κυριακής είναι νωρίς ακόμη να βγουν, ειδικά τη στιγμή που από τη σημερινή προπόνηση απουσίασε ο Σταθάκης (λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων), ο οποίος αν προτιμηθεί αντί του Τσιρίλο, δίνει το περιθώριο στον προπονητή να «βάλει» άλλον ένα ξένο στην επίθεση. Κάτι που ίσως αλλάξει και την διάταξη.

aek365.gr

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Εισιτήρια ΑΕΚ - Θύελλα Ραφήνας

Η ΑΕΚ-Τμήμα Ποδοσφαίρου ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι από την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΚ-ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Κυριακή 29/09, 16:30).

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθευτούν από το εκδοτήριο του ΟΑΚΑ (σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη»), που θα λειτουργήσει την Πέμπτη 26/09, την Παρασκευή 27/09 και το Σάββατο 28/09 από τις 10:00 έως τις 17:00.
Την Κυριακή 29/09, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:
  • σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15' μετά την έναρξη του αγώνα
  • Λ. Κύμης από τις 14:00 έως και 15' μετά την έναρξη του αγώνα
  • εκδοτήριο μπάσκετ από τις 14:00 έως και 15' μετά την έναρξη του αγώνα
  • εκδοτήριο θύρας 12 από τις 14:00 έως και 30' μετά την έναρξη του αγώνα
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:

ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Θύρες 1, 17, 19, 35 : 5€
Θύρες 3, 5, 13 : 10€ (Παιδικά 5€)
Θύρες 7, 9, 11 : 15€ (Παιδικά 5€)
Θύρα 29 : 20€ (Παιδικά 10€)
Θύρες Ρ1, Ρ2 : 50€ (Παιδικά 20€)

Τα παιδικά εισιτήρια θα προπωλούνται στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη», ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται ΜΟΝΟ στο εκδοτήριο έναντι της θύρας 12.

ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια πρέπει να προμηθεύονται όλα τα παιδιά από 6 ετών έως και 17 ετών, δηλαδή γεννημένα από 1-1-1996 και μετά. Απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίου σε ανηλίκους. Γι αυτό το λόγο παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν πρόθεση να αγοράσουν εισιτήρια το απόγευμα της Κυριακής, όπως προσέλθουν στο γήπεδο έγκαιρα (τουλάχιστον μία ώρα προ της έναρξης του αγώνα), ενώ κατά την προσέλευση τους στα εκδοτήρια να έχουν αποφασίσει πόσα εισιτήρια και σε ποια θύρα επιθυμούν να αγοράσουν. Το ακριβές αντίτιμο μπορεί επίσης να επισπεύσει την εξυπηρέτηση όλων των φιλάθλων.

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΑΕΚ γράφει την ιστορία της

Με ανακοίνωση της στο facebook η ΑΕΚ με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων ζωής το 2014, καλεί τον κόσμο που έχει κάτι που κρίνει ότι μπορεί να έχει ιστορική αξία και επιθυμεί να το προσφέρει για τη συλλεκτική πολυτελή έκδοση που θα κυκλοφορήσει η ομάδα.
H σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Το 2014 η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως συμπληρώνει 90 χρόνια ιστορίας. Με αφορμή το πολύ σημαντικό αυτό γεγονός, η ΑΕΚ αποφάσισε να καταγράψει την ιστορία της σε μια συλλεκτική πολυτελή έκδοση που θα κυκλοφορήσει το 2014.

Επιθυμία μας είναι η πολυσέλιδη αυτή έκδοση να περιλαμβάνει όσο το δυνατόν περισσότερα σπάνια και παλαιά αρχεία, όπως φωτογραφίες, έντυπα, λάβαρα, αναμνηστικά και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φωτογραφηθεί και να δημοσιευτεί.

Αν κάποιος φίλος της ομάδας μας έχει στην κατοχή του κάτι που κρίνει ότι μπορεί να έχει ιστορική αξία και επιθυμεί να το προσφέρει για να αποτελέσει μέρος της ιστορικής αυτής έκδοσης, μπορεί να μας ενημερώσει με e-mail στο 90years@aekfc.gr".

aek1924.gr

Πανούσος: «Έρχονται μεγάλες στιγμές για την ΑΕΚ»

Ο Θανάσης Πανούσος δηλώνει σίγουρος για την επιστροφή της ΑΕΚ! Πως έζησε τον αγώνα της Φυλής
panousosΔεν υπήρξε μονάχα από τους σημαντικότερους παίκτες που είχε η ΑΕΚ ως σύλλογος. Υπήρξε -και είναι ακόμα- οπαδός της.  Και ως τέτοιος, ο Θανάσης Πανούσος μίλησε για το πρώτο βήμα της επιστροφής της «Ένωσης», όπως το έζησε ο ίδιος από την εξέδρα στη Φυλή. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, ο πρώην αρχηγός της ομάδας βόλεϊ παραδέχθηκε πως ήταν περίεργο το συναίσθημα να βλέπει την ΑΕΚ στην τρίτη κατηγορία.

Τόνισε ωστόσο ότι είχε καιρό να δει τόσο υπέροχο κλίμα στο γήπεδο κι αφού το απέδωσε στην οργάνωση της ομάδας από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, δήλωσε βέβαιος ότι -με την κατασκευή και του νέου της γηπέδου- εκείνη θα ζήσει μεγάλες στιγμές.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πανούσος:

Για το πώς έζησε το πρώτο παιχνίδι στη Γ’ Εθνική: «Όντως ήταν περίεργο συναίσθημα. Έχω ζήσει τα καλύτερα μου χρόνια -και ως αθλητής και ως φίλαθλος- στο “Νίκος Γκούμας”, με τεράστιες επιτυχίες της ομάδας. Δεν το σκέφτομαι έτσι όμως. Σκέφτομαι ότι τα καλύτερα έρχονται. Είναι μια διαδικασία που έπρεπε να περάσει ομάδα, αλλά είναι παροδική και σε δυο χρόνια πιστεύω ότι θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές».

Για το πού βασίζει την αισιοδοξία για το μέλλον: «Καταρχάς στη διοικητική ηρεμία που έχει η ομάδα μόνο και μόνο με την έλευση του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ένας σύλλογος ξεκινάει πάντα από το κεφάλι. Κι εμείς τόσα χρόνια είχαμε διοικήσεις που δεν ήταν αντάξιες του ονόματος του συλλόγου. Κάποιοι προσπάθησαν, αλλά ίσως δεν είχαν και την οικονομική δυνατότητα. Τώρα όλα μπαίνουν σε μια σειρά. Ομάδα, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση και κόσμος, είναι όλοι μαζί».

Για το πώς εισέπραξε την παρουσία του κόσμου: «Για κανένα δεν είναι εύκολο να βλέπει την ΑΕΚ στην τρίτη κατηγορία. Πρέπει να το περάσουμε όμως όλοι μαζί. Και απ’ όσα είδα χθες στο γήπεδο, ξεκινήσαμε να το κάνουμε με τον καλύτερο τρόπο. Νομίζω ότι χαρακτηριστικό της νοοτροπίας που πάει να περάσει στην ομάδα είναι η δήλωση του Δέλλα ότι θα είναι ευχαριστημένος μόνο όταν η ΑΕΚ επιστρέψει.

Προσωπικά πάντως, είχα πολλά χρόνια να δω τόσο υπέροχο κλίμα στην εξέδρα. Νομίζω ότι είναι η αισιοδοξία του κόσμου ότι τα καλύτερα είναι μπροστά. Με πιο σημαντικό απ’ όλα, βέβαια, το γήπεδο. Βλέπουμε με πόσο πάθος το φωνάζει ο κόσμος και πιστεύω κι εγώ ότι -ξαναμπαίνοντας στη Νέα Φιλαδέλφεια- θα έρθουν επιτυχίες για όλα τα σπορ της ΑΕΚ και όχι μόνο το ποδόσφαιρο. Γιατί το ξεσπίτωμα του συλλόγου κόστισε σε όλους».

Για το πώς είδε την ομάδα: «Για πρώτη εμφάνιση, με όλη αυτή την αμηχανία και το άγχος που υπήρχε, πήγαμε αρκετά καλά. Η ομάδα απειλήθηκε μόνο όταν χαλάρωσε. Τα δυο γκολ που πέτυχε, δε, ήταν εξαιρετικά και δεν τα βλέπεις ούτε στην πρώτη κατηγορία».

Για τους παίκτες που φορούν τη φανέλα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία: «Ο κόσμος και αυτό που θα εισπράττουν από ‘κείνον σε όλη τη διαδικασία της επιστροφής θα είναι το μεγαλύτερο κέρδος για τους παίκτες. Το έχω νιώσει προσωπικά ως αθλητής του βόλεϊ -που δεν είναι και τόσο δημοφιλές όσο το ποδόσφαιρο. Όπου και να παίζαμε ήταν εκεί, φτάναμε 5 η ώρα το πρωί στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης και περίμεναν να μας υποδεχθούν. Αυτά δεν τα συναντάς σε άλλη ομάδα…»

aek-live

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

«Φτιάχνουμε απλό και ωραίο γήπεδο»


«Θα είναι ένα απλό και ωραίο το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, που κινείται μέσα στα νόμιμα πλαίσια». Αυτά ήταν τα λόγια της δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας, Ευτυχίας Αποστολάκη στον Sentra 103.3. 


Με αφορμή τη συνάντησή της με τον Δημήτρη Μελισσανίδη τη Δευτέρα (23/9), η Ευτυχία Αποστολάκη μίλησε στην εκπομπή «Πρώτη Σελίδα» για το μεγάλο όνειρο των Ενωσιτών.

«Μετά τη συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, είναι πολύ καλύτερα. Είναι ένα όμορφο απλό γήπεδο, μέσα στα νόμιμα πλαίσια, οι συνθήκες, μετά από τόσα χρόνια έχουν ωριμάσει για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα. Ηταν η πρώτη επαφή μας με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, είναι ένας άνθρωπος δημιουργικός, αποφασιστικός.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σας πω περισσότερα, προσκαλούμε τον κόσμο να έρθει στο ανοιχτό δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στις επτά το βράδυ για να δει τα σχέδια και τις προτάσεις για το νέο γήπεδο».

«Δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις, ο κόσμος θέλει το γήπεδο»

Παράλληλα η Ευτυχία Αποστολάκη ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις, και παρεμβάσεις στο άλσος της πόλης.

«Είμαι ξεκάθαρη, δεν πρόκειται να υπάρξει η παραμικρή παρέμβαση στο άλσος, δεν θα υπάρξει καμία αντίδραση. Το νέο γήπεδο είναι ακριβώς στα μέτρα του παλιού. Ο κόσμος της Νέας Φιλαδέλφειας θέλει το νέο γήπεδο, αγωνιά για αυτό. Όταν γκρεμίστηκε το παλιό γήπεδο, η πόλη ερήμωσε. Τώρα δίνεται η ευκαιρία για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, ανοίγονται προοπτικές για επενδύσεις, θα αναβαθμιστεί η Νέα Φιλαδέλφεια» .

sentragoal.gr

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Ενθουσιασμός για τα διαρκείας

Από Δευτέρα (23/9) ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ για τους ανέργους και στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδα υπάρχει ευχαρίστηση για το γεγονός ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης έπραξε το αυτονόητο. Να δώσει δηλαδή την ευκαιρία σε όσους δεν έχουν την οικονομική άνεση να βοηθήσουν την Ένωση σε αυτό το νέο ξεκίνημα.

Η διάθεση των κανονικών εισιτηρίων διαρκείας ολοκληρώθηκε χθες (20/9) παρά την πίεση αρκετών οπαδών να δοθεί παράταση μέχρι το τέλος του μήνα. Ο κόσμος έδειξε μέχρι και την τελευταία στιγμή ότι έψαχνε τρόπους ώστε να αγοράσει μια από τις «μαγικές» κάρτες που στο μέλλον θα του δώσει την ευκαιρία για μια θέση στο Ναό.

Ωστόσο, από χθες και μετά την ανακοίνωση της ΑΕΚ για τα διαρκείας των ανέργων επικρατεί ικανοποίηση στον Κιτρινόμαυρο λαό, ο οποίος είχε κρίνει αρνητικά την κίνηση στην αρχή για το γεγονός ότι δεν υπήρξε διαφορετική αντιμετώπιση για εκείνους που δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν διαρκείας λόγω κρίσης.

Από Δευτέρα (23/9) λοιπόν ξεκινάει η διάθεση των διαρκείας των ανέργων τα οποία θα κοστίζουν 30 ευρώ, στις θύρες 3, 5, 13 και 35 και θα κρατήσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας 30/9. Τα συγκεκριμένα διαρκείας αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα, καθώς ήταν αρκετός ο κόσμος ο οποίος δεν είχε να διαθέσει χρήματα για τα κανονικά διαρκείας.

aek1924.gr

Η ΑΕΚ 81-61 τον Εθνικό


Εύκολο… μεσημέρι είχε η ΑΕΚ στη Ζωφριά.

Το συγκρότημα του Βαγγέλη Ζιάγκου «επέστρεψε» μετά την ήττα Κυπέλλου από τον Κόροιβο, και νίκησε με 81-61 σε φιλικό τον Εθνικό Πειραιώς.

Ο προπονητής της ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και παίκτες, και γεγονός είναι πως η εικόνα της ομάδας ήταν καλή μέχρι και το 35’ (το σκορ ήταν 73-40), όσο λειτουργούσε αποτελεσματικά η άμυνα.

Πρώτος σκόρερ της «Βασίλισσας» αναδείχθηκε ο Στέφαν Νίκολιτς, με 14 πόντους, αλλά γενικότερα στην επίθεση υπήρξε πλουραλισμός.

Δεν αγωνίστηκαν οι Αλέξης Φαλέκας και ο Θοδωρής Τσιότρας.

Τα δεκάλεπτα: 21-7, 46-23, 62-40, 81-61.

Διαιτητές: Αναγνώστου, Διμπινούδης. 

Γιώργος Νικολάου....aekarena.gr

Ομιλία Μπάγεβιτς στους παίκτες

Δύο ημέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που την Κυριακή θα ταξιδέψει αναγκαστικά στην πατρίδα του προκειμένου να οδηγήσει την επομένη την μητέρα του στην τελευταία της κατοικία, θέλησε και είπε δύο λόγια στους παίκτες της ΑΕΚ, σήμερα το απόγευμα στα Σπάτα.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης τόνισε μεταξύ άλλων στους ποδοσφαιριστές ότι είναι μία περίεργη περίοδος για την ομάδα, πως πρέπει να βγει ο σύλλογος από τη Γ' Εθνική και θα βγει μόνο με νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ τους εξήγησε πως πρέπει όλοι μαζί να παλέψουν για να πετύχουν το στόχο τους, επισημαίνοντας πως κάθε Κυριακή πρέπει η ομάδα να παλεύει και να κερδίζει.

Καταλήγοντας τους ευχήθηκε υγεία και δύναμη ενόψει του πρωταθλήματος που ξεκινά.

«Πρέπει να ξεκινήσουμε με νίκη. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, σε συνθήκες που δεν έχετε ξανασυναντήσει οι περισσότεροι.

 Θέλω να ξέρετε ότι σας εμπιστεύομαι όλους. Να είστε γεροί, έχουμε έχουμε ένα δύσκολο πρωτάθλημα μπροστά μας και ο στόχος δεν είναι μόνο η άνοδος», ήταν κάποια από όσα είπε ο Μπάγεβιτς στους παίκτες, με την τελευταία πρόταση να δείχνει ξεκάθαρα πως η συμμετοχή της ΑΕΚ στην συγκεκριμένη κατηγορία, δεν θα πρέπει να περιοριστεί μόνο σε μία... απλή μαθηματική άνοδο, αλλά σε πολλά περισσότερα, που μεταφράζονται σε νίκες και ελκυστικό ποδόσφαιρο.

aek365.gr

«Καρέ» κολοσσών για το όνομα στο γήπεδο

Σε επαφές με τέσσερις μεγάλες εταιρείες για την ονοματοδοσία του γηπέδου της ΑΕΚ βρίσκεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Μετά τα αποκαλυπτήρια των σχεδίων θα επιλεγεί η εκλεκτή.

«Καρέ» κολοσσών για το όνομα στο γήπεδο
Κομβικό ρόλο στο θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ έχει η ονοματοδοσία. Γιατί πέρα από το ιστορικό όνομα που θα φέρει η «Αγιά Σοφιά», θα κουβαλά κι ένα εμπορικό, το οποίο θα εξασφαλίσει πολύτιμους πόρους για την ολοκλήρωση του έργου.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αναλάβει προσωπικά το συγκεκριμένο ζήτημα. Μέχρι πρότινος ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου ήταν σε επαφή με δύο εταιρείες από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, μία φυσικού αερίου (που δεν πρόκειται για την Gazprom) και μία πετρελαϊκή. Όμως σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», πλέον οι ενδιαφερόμενοι με τους οποίους έχουν γίνει επαφές είναι τέσσερις και καμία εταιρεία εξ αυτών δεν έχει σαφές προβάδισμα έναντι των υπολοίπων.

Ο «τίγρης» δεν δείχνει να βιάζεται να κλείσει το συγκεκριμένο ζήτημα, αφού με την πάροδο των ημερών αυξάνεται ο ανταγωνισμός και θέλει να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή προσφορά. Η επιλογή θα γίνει μετά και τα δημόσια αποκαλυπτήρια των πλάνων του γηπέδου, που έχουν προγραμματιστεί για τα τέλη Οκτωβρίου. Ίσως μετά από αυτά το ενδιαφέρον εταιρειών να διαφημιστούν μέσω του γηπέδου της ΑΕΚ να είναι ακόμη μεγαλύτερο.

sport-fm.gr

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Διακαής πόθος η μεταφορά στα Σπάτα!

Τα τμήματα Υποδομής της ΑΕΚ περιμένουν πώς και πώς τη στιγμή που θα μεταφερθούν μόνιμα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα.

Οι Ακαδημίες της Ένωσης λειτουργούν πλέον υποδειγματικά, ωστόσο αγκάθι παραμένει το γεγονός ότι δεν έχουν τη δική τους έδρα. Βέβαια, τα έργα στα Σπάτα για την κατασκευή ενός ακόμα γηπέδου έχουν ξεκινήσει και οι πιτσιρικάδες της ΑΕΚ περιμένουν πώς και πώς τη στιγμή που θα μεταφερθούν εκεί.

Το γεγονός ότι θα αποκτήσουν για πρώτη φορά τη δική τους έδρα, η οποία μάλιστα θα είναι κοντά στην πρώτη ομάδα θα ανεβάσει τη ψυχολογία των μικρών και θα τους κάνει να θέλουν να ανέβουν επίπεδο.

Άλλωστε αυτή είναι και η λογική των υπευθύνων. Οι παίκτες από τις Ακαδημίες να βλέπουν τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας ώστε να έχουν και οι ίδιοι κίνητρο να δουλέψουν περισσότερο για να βρεθούν δίπλα τους.

Μάλιστα, αυτό έχει ήδη ξεκινήσει να συμβαίνει με την παρουσία των Τρίφωνα Καζβιρόπουλου, Δημήτρη Τζάθα και Νίκολα Ζιβάνοβιτς στην πρώτη ομάδα. Τρία παιδιά που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στο τμήμα κ17 της Ένωσης και πλέον έχουν γίνει οι πρεσβευτές της αντρικής ομάδας στα τμήματα Υποδομής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο το τμήμα κ18, όσο και το κ17 προπονήθηκαν αρκετές φορές μέχρι στιγμής στα Σπάτα, όταν η πρώτη ομάδα δεν χρειαζόταν τα γήπεδα, ενώ πλέον οι προπονήσεις γίνονται στο γήπεδο της Δροσιάς το μεσημέρι.

aek1924.gr

Εβαλε χέρι ο Ζιάγκος στους παίκτες της ΑΕΚ

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιώργου Νικολάου φιλοξενεί η εφημερίδα Ωρα των Σπορ σχετικά με την χθεσινή αυστηρή ομιλία του προπονητή της ΑΕΚ Βαγγέλη Ζιάγκου στους παίκτες της Βασίλισσας.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:"Το περίγραμμα των όσων είπε είναι: 

«Ασφαλώς και δικαιούμαστε να κάνουμε και κάποια κακά παιχνίδια, δεν δικαιούμαστε να είμαστε κακοί στον αμυντικό τομέα!

Ήταν απαράδεκτη η αμυντική προσέγγιση (στο ματς με Κόροιβο), χωρίς θέληση, πάθος, κίνητρο». Με λίγα λόγια, ο προπονητής της ΑΕΚ «τράβηξε αυτιά», αλλά πρόθεση είναι με ψυχραιμία να αναλυθούν τα όποια λάθη φάση προς φάση και να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η ήττα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ο πανικός δεν είναι καλός σύμβουλος κι αυτό προσπαθούν να αποφύγουν στη Ζωφριά.

Στην ΑΕΚ, πάντως, γενικότερα κρατάνε χαμηλούς τόνους μετά την ήττα από τον Κόροιβο. Η περισυλλογή είναι έντονη, αλλά όπως συνέβη στις περισσότερες περιπτώσεις και κατά την περασμένη περίοδο αντιμετωπίζεται με νηφαλιότητα. Είναι δεδομένο ότι επικρατεί συνειδητοποίηση της κατάστασης. Και το κυριότερο: Βλέπουν μπροστά.

Αρχής γενομένης από το επόμενο φιλικό, με τον Εθνικό Πειραιώς (σ.σ. δεν έχουν οριστεί ώρα και γήπεδο) το ερχόμενο Σάββατο, όπου οι παίκτες θα επιδιώξουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από την αρνητική εικόνα της Αμαλιάδας. Οι επόμενες 24 ημέρες μέχρι την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος είναι καθοριστικές πάντως ως προς το κτίσιμο της νέας ΑΕΚ, η οποία έχει πολύ δρόμο μπροστά της για να ετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση, κανείς στην Ζωφριά δεν ξεχνά τις καλές εμφανίσεις στα φιλικά με Λαύριο και Αγία Παρασκευή, ομάδες που προκρίθηκαν στην δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Υπενθυμίζεται ότι το πιο μεγάλο στοίχημα της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου οπότε και η φιλική αναμέτρηση με τον Ίκαρο της Α1 στην Χαλκίδα".

aek365.gr

Με 2000 κόσμο στο πλευρό της!

Όπου και αν παίζεις πάντα θα σ” ακολουθώ…
aek-exedra
2.000 «μαγικά» χαρτάκια παρέλαβε η κιτρινόμαυρη διοίκηση εν” όψει της αναμέτρησης του Δικεφάλου με τον Μανδραϊκό την προσεχή Κυριακή (22/09) και ώρα 4.30 μ.μ. Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Φυλής, χωρητικότητας 4.000 θέσεων.
fyli
Παραθέτουμε την επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηριών:
Η ΑΕΚ – Τμήμα Ποδοσφαίρου ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι παρέλαβε 2.000 εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Μανδραϊκό που θα διεξαχθεί την Κυριακή 22/9 στο γήπεδο της Φυλής.
Τιμές εισιτηρίων : 5 ευρώ, 10 ευρώ και 15 ευρώ.

Η διάθεσή τους θα γίνει από το τμήμα εισιτηρίων στο ΟΑΚΑ (αίθουσα Κασιμάτη) ως εξής :

Τετάρτη (18/09) 16.00 – 18.00

Πέμπτη (19/09) 10.00 – 18.00

Παρασκευή (20/09) 10.00 – 18.00
 
Σάββατο (21/09) 10.00 – 15.00

Την Κυριακή 22/09 ημέρα του αγώνα και εφόσον τα εισιτήρια δεν έχουν εξαντληθεί, θα λειτουργήσει εκδοτήριο για τους φιλάθλους της ΑΕΚ στο γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα, από τις 14.30 έως την έναρξη.

Οι φίλαθλοι που θα αγοράσουν εισιτήριο των 15 ευρώ θα παραλαμβάνουν και ένα t-shirt δώρο από την ΑΕΚ. Η συγκεκριμένη προσφορά δεν θα ισχύει την ημέρα του αγώνα στο γήπεδο της Φυλής.
Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση της Αστυνομίας οι φίλαθλοι για την είσοδό τους στο γήπεδο θα πρέπει να φέρουν αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή άδεια οδήγησης.

aek-live.gr

Διακοπή της δίκης Ψωμιάδη για τις 25 Σεπτεμβρίου, αποφάσισε το Δικαστήριο

psomiadisΜε δεδομένη την απόφαση του Δικηγορικού Συλλόγου για αποχή των δικηγόρων αλλά και την πάγια τακτική των συνηγόρων του Μάκη Ψωμιάδη να κερδίζουν χρόνο, ήταν (απειρο)ελάχιστες οι πιθανότητες να προχωρήσει σήμερα η εκδίκαση των δυο υποθέσεων. Τουλάχιστον δεν… πέρασε το αίτημα για αναβολή, αλλά τελικά η απόφαση του Δικαστηρίου ήταν διακοπή για τις 25 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως αυτή η απόφαση προκάλεσε έντονη αντίδραση και των συνηγόρων υπεράσπισης αλλά ακόμα και του ίδιου του Ψωμιάδη, που καθόταν και πάλι στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

«Δεν μπορεί να παρακολουθεί δυο δίκες ταυτόχρονα» ήταν το επιχείρημα των δικηγόρων του Μάκη, καθώς στις 23 Σεπτεμβρίου ξεκινά η δίκη για τα στημένα παιχνίδια. Ενώ ακόμα και την αγόρευση τους στην δίκη Τσοχατζόπουλου επικαλέστηκαν οι συνήγοροι του Ψωμιάδη, για να ενισχύσουν το αίτημα τους για αναβολή. Ωστόσο το δικαστήριο επέμεινε στην διακοπή.

Πάντως ο Χάρης Οικονομόπουλος, με επιχείρημα την άδεια που ο ίδιος είχε πάρει από τον Δικηγορικό Σύλλογο, είχε ζητήσει από τον Πρόεδρο να προχωρήσει η εκδίκαση των υποθέσεων. «Υπάρχει αυτή η δυνατότητα» τόνισε, με τους συνηγόρους όμως του Ψωμιάδη να υπερασπίζονται… σφόρδα το δικαίωμα τους στην αποχή και την απεργία. Τελικά υπήρξε διακοπή για τις 25 Σεπτεμβρίου, όμως το πιθανότερο είναι πως ακόμα και τότε, θα γίνει προσπάθεια για μια νέα αναβολή.

* Το Enwsi.gr ήταν το ΜΟΝΑΔΙΚΟ σαιτ που βρέθηκε σήμερα το πρωί στην αίθουσα 101Γ του τετάρτου ορόφου του Εφετείου Κακουργημάτων. Σεβάστηκε όμως απόλυτα και πειθάρχησε στην απόφαση της ΕΣΗΕΑ για στάση εργασίας των εργαζόμενων στα ΜΜΕ από τις 9.00 εως τις 12.00.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ...enwsi.gr

Υπόθεση λίγων εβδομάδων


Θέμα μερικών ημερών είναι η ολοκλήρωση των εργασιών για την κατασκευή του τρίτου γηπέδου στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Οι χωματουργικές εργασίες έχουν ξεκινήσει στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα και απ' ότι φαίνεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχουν ολοκληρωθεί, τόσο το στρώσιμο όσο και το «πάτημα» του χαλικιού. Αμέσως μετά αναμένεται να τοποθετηθεί ο πλαστικός χλοοτάπητας και έπειτα θα πατηθεί ώστε το γήπεδο να είναι έτοιμο προς χρήση. Οι εκτιμήσεις για την ολοκλήρωση του έργου μιλούν για 20 με 25 ημέρες. 

aekarena.gr

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Δ.Σ. για τα τηλεοπτικά


Μέσα στην ημέρα αναμένεται συνεδρίαση του Δ.Σ. του Μανδραϊκού προκειμένου να καθοριστεί το ποιος τηλεοπτικός σταθμός θ' αναλάβει τη μετάδοση του Μανδραϊκός - ΑΕΚ.

Θέμα ωρών είναι απ' ότι φαίνεται η οριστικοποίηση του καναλιού που θα μεταδώσει τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Μανδραϊκό που θα γίνει στο γήπεδο της Φυλής την ερχόμενη Κυριακή. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Δ.Σ. του Μανδραϊκού έχει ξεκινήσει επαφές προκειμένου να πάρει την τελική απόφαση για το ποιος θα είναι ο σταθμός που θα μεταδώσει τον αγώνα. Οι δύο «μονομάχοι» είναι ο OTE TV και τα κανάλια Novasports.

aekarena.gr
 

Γαστρεντερίτιδα ο Ανάκογλου

Δύο κρούσματα γαστρεντερίτιδας "χτύπησα" την ΑΕΚ. Οι Δημήτρης Ανάκογλου και Τρύφωνας Καζβιρόπουλος δεν προπονήθηκαν το πρωί της Δευτέρας (16/9), λόγω του συγκεκριμένου προβλήματος και ο Τραϊανός Δέλλας περιμένει τις επόμενες ημέρες να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους...


Από εκεί και πέρα ο Μιχάλης Παυλής συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί προκειμένου να ξεπεράσει το πρόγραμμα τραυματισμού του.

Η προπόνηση της Τρίτης είναι προγραμματισμένη στις 9 το πρωί.

aek365.gr

Με νέο look η ΑΕΚάρα!

Νέο look για την ομάδα της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος…
fanela aek

Στον εναρκτήριο αγώνα της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Μανδραϊκό στο γήπεδο της Φυλής στις 22 Σεπτεμβρίου 4.30 μ.μ., θα κάνει ντεμπούτο και η νέα εμφάνιση της ομάδας μας!


Η νέα κιτρινόμαυρη φανέλα επιλέχθηκε να μην φορεθεί ούτε στην τελευταία φιλική αναμέτρηση με τον Ιωνικό, ώστε η Ένωση να εμφανισθεί με νέο look στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.


Ευελπιστούμε να είναι γούρικη… και από την 1η αγωνιστική ο Δικέφαλος να δείξει ότι θα είναι το μεγάλο αφεντικό στο σύντομο πέρασμά του από την συγκεκριμένη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.



aek-live.gr

Έτσι, δεν έχετε θέση στην ΑΕΚ!

Ο προπονητής της ΑΕΚ έκανε δριμείες παρατηρήσεις στους αμυντικούς της ομάδας για όσα συνέβησαν στο ματς με τον Ιωνικό και επικεντρώνεται στην προετοιμασία για την πρεμιέρα της Ένωσης στη Γ' Εθνική

Η αποκαρδιωτική εμφάνιση της ΑΕΚ στο γήπεδο της Νεάπολης απέναντι στον Ιωνικό προμήνυε καταιγίδα στα Σπάτα και στην προπόνηση μετά το φιλικό κόντρα στον Ιωνικό και ο Τραϊανός Δέλλας όπως ήταν αναμενόμενο, έδωσε συνέχεια στο θέμα.

«Ήσασταν πάρα πολύ κακοί προχθές και δεν θέλω να δω ξανά αυτή την εικόνα από εσάς. Δεν επιτρέπεται! Τα πράγματα θα γίνουν πολύ πιο αυστηρά από εδώ και πέρα για να καταλάβετε όλοι τι περιμένω από εσάς! Όποιος δεν μπορεί δεν θα έχει θέση στην ομάδα! Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο και πρέπει να συγκεντρωθείτε! Οι άλλοι χτυπούσαν στο ψαχνό και εσείς μαρκάρατε με τα μάτια! Έτσι περιμένετε να κερδίσετε; Νομίζετε ότι θα σας χαριστεί κανείς; Ξυπνήστε όσο είναι καιρός».

Ο Κολοσσός τα έψαλε στους ποδοσφαιριστές του κατά τη διάρκεια της σημερινής (16/9) προπόνησης της Ένωσης, θέλοντας να τους κρατήσει σε εγρήγορση ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος την ερχόμενη Κυριακή (22/9) κόντρα στον Μανδραϊκό (το ματς θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Φυλής).

Το πρόγραμμα περιλάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν κόντρα στον Ιωνικό, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και κατοχής μπάλας.

aek1924.gr

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Μπαίνει και παίρνει τη φανέλα σπίτι του ο Τσιρίλο

Μισή ώρα έπαιξε χθες ο Μπρούνο Τσιρίλο και έβαλε αμέσως τάξη στο αμυντικό συνονθύλευμα που είχε να παρουσιάσει ως τώρα στον αγωνιστικό χώρο της Νίκαιας.

Ο Ιταλός είναι η αλήθεια πως άργησε να έρθει... Αν είχε έρθει νωρίτερα τώρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα ήταν έτοιμος.

Η ουσία είναι τώρα τι γίνεται: Ο Τσιρίλο αμέσως έδειξε ότι είναι ο πιο αξιόπιστος αμυντικός που διαθέτει το ρόστερ της ΑΕΚ! Το θέμα είναι πως δεν είναι 100% έτοιμος να βγάλει 90λεπτο από άποψης φυσικής κατάστασης. Διορθώνεται όμως με τον καιρό. Το ζητούμενο πλέον είναι η πρεμιέρα και ο Μπρούνο μαζί με το τεχνικό τιμ θα προσπαθήσουν αυτή την εβδομάδα να δουλέψουν και να παρουσιαστεί έτοιμος με τον Μανδραϊκό.

Με λίγα λόγια ο έτοιμος Τσιρίλο παίρνει τη φανέλα... σπίτι του. Από τη μία αυτό είναι καλό διότι υπάρχει προοπτική βελτίωσης στην αμυντική λειτουργία της ομάδας που θα δώσει και μεγαλύτερη σιγουριά στο σύνολο. Από την άλλη μόνο κολακευτικό δεν είναι για τους άλλους αμυντικούς και μετά από 2 μήνες προετοιμασίας να περιμένουν όλοι τον... Τσιρίλο τελευταία στιγμή, καθώς ως τώρα δεν έχουν δείξει σημάδια βελτίωσης.

Μέσα σε όλα δεν πρέπει να ξεχνάμε και κάτι ακόμα, που θα έχει στο μυαλό του ο Δέλλας: Ο Τσιρίλο λογίζεται ως ξένος και από τη στιγμή που όντας έτοιμος θα πάρει τη φανέλα... σπίτι του, πρέπει να ξεκαθαρίσει ποιοι άλλοι ξένοι θα βρίσκονται στην 11άδα και την αποστολή. Συνολικά τέσσερις πρέπει να έχει οι μη γηγενείς παίκτες σε κάθε παιχνίδι, με τη δεδομένη παρουσία του Τσιρίλο μένουν τρεις.

Ο Κορδέρο είναι άλλος και από εκεί και πέρα υπάρχουν οι Ντακόλ, Μπρέσεβιτς, Πόποβιτς, Μούργκα, αλλά και ο Ράμα που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το θέμα με την ελληνοποίησή του.

aek365.gr

Αρβανίτης: Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης


arvanitis2Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ μίλησε ο Γιάννης Αρβανίτης   μετά τον αγώνα με τον Ποσειδώνα για το τουρνουά «Φιλίας».

«Είμαι ευχαριστημένος από την σημερινή εικόνα. Σαφέστατα ήταν καλύτερη από χθες. Φυσικά έχουμε και άλλα περιθώρια βελτίωσης. Η αμυντική μας λειτουργία ήταν πολύ καλή. Στο τελευταίο 20λεπτο η ποιότητα μας και οι περισσότερες επιλογές που είχαμε μας έδωσαν και μία μεγάλη διαφορά στο σκορ».

aek-live.gr

«Θα μας κάνει καλό η ήττα»

Ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ στο χθεσινό ματς, Βαγγέλης Καράμπουλας μίλησε για την ήττα από τον Κόροιβο και τόνισε ότι το συγκεκριμένο αποτέλεσμα θα βοηθήσει την ομάδα ενόψει της συνέχειας.

Ο Βαγγέλης Καράμπουλας δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα Κυπέλλου με τον Κόροιβο: "Μπήκαμε πολύ άσχημα στο παιχνίδι... Αυτό που μας νοιάζει σε πρώτη φάση είναι να δείχνει η ομάδα την αμυντική της ικανότητα και στην επίθεση σίγουρα υπάρχουν παίκτες με την ικανότητα να βάλουν τη μπάλα στο καλάθι. Αν μια ομάδα σαν τον Κόροιβο την πας σε υψηλό σκορ, νομίζω δεν θα ωφελήσει τον φιλοξενούμενο. 

Έχει δυνατή έδρα, παιδιά με εμπειρία, που είναι καλοί παίκτες. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την επίθεση, αλλά αν δεν παίξουμε άμυνα, δεν έχουμε τύχη σε τέτοια παιχνίδια. Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο. Οι ομάδες έχουν δυναμώσει αρκετά και πιστεύω πως αυτή η ήττα θα μας κάνει καλό εν όψει της συνέχειας. Συνεχίζουμε...".

aek1924.gr

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Διαθέσιμα τα διαρκείας

Στη διάθεση του κόσμου είναι από σήμερα τα κοινά διαρκείας μπάσκετ και ανδρικής ομάδας βόλεϊ
Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για την κυκλοφορία των κοινών εισιτηρίων διαρκείας εξέδωσε η Ερασιτεχνική στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά: "Η Βασίλισσα του Μπάσκετ και η ΑΕΚ της Καρδιάς κυκλοφορούν από σήμερα τις κοινές κάρτες διαρκείας οικονομικής ενίσχυσης των τμημάτων αγωνιστικής περιόδου 2013-2014. Οι τιμές είναι 50 €, 100 € και 300 €.  Η ομάδα του Μπάσκετ θα αγωνίζεται στο Κλειστό της  Ζωφριάς  και η ομάδα του  Βόλεϊ Ανδρών στο Κλειστό της Γλυφάδας. Οι κάρτες των 100 € και των 300 € θα κυκλοφορήσουν εντός της εβδομάδας.  Οι κάρτες των 50 € πωλούνται από σήμερα από τα γραφεία του Συλλόγου, Λεωφόρος Δεκελείας 138-140, 2ος όροφος και ώρες 10.00-18.00. Τηλέφωνα επικοινωνίας 210 2584582-3 όπου μπορούν να γίνονται και κρατήσεις.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι, όσοι έχουν εξοφλήσει τις συνδρομές τους έως και 31/12/12 θα έχουν έκπτωση 10% στις κάρτες διαρκείας των 50 και 100 €.  Επίσης εάν έχουν αγοράσει κάρτα διαρκείας του ποδοσφαίρου θα έχουν επιπλέον έκπτωση 10%, συνολικά 20%.  Η ταυτοποίηση θα γίνεται με την επίδειξη της κάρτας τους.. Σας περιμένουμε να ενισχύσετε τα τμήματά μας τα οποία καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες για διακρίσεις, για άνοδο και για άξια εκπροσώπηση του ονόματος της ΑΕΚ εκεί που της αρμόζει να είναι".

aekarena.gr

Συνεχίζει στη Ζωφριά

Η Βασίλισσα θα αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Ζωφριά. Οι υπογραφές δεν έχουν "πέσει" ακόμα, ωστόσο δεν τίθεται θέμα αλλαγής δεδομένων.

Παρά το γεγονός ότι στην ΑΕΚ έψαχναν ένα κλιεστό το οποίο θα κάλυπτε τις ανάγκες και του μπάσκετ αλλά και του αντρικού βόλεϊ, τελικά τα δύο τμήματα θα αγωνίζονται σε διαφορετικά γήπεδα. Η Βασίλισσα μένει στη Ζωφριά, ενώ η ΑΕΚ της Καρδιάς μετακόμισε στη Γλυφάδα.

Στο μπασκετικό τμήμα υπήρξε η απόφαση η ομάδα να μείνει στο κλειστό των Λιοσίων από τη στιγμή που δεν βρέθηκε κάποιο άλλο γήπεδο που να πληρή τις προϋποθέσεις που ζητούσαν οι Κιτρινόμαυροι, ενώ στο αντρικό τμήμα επέλεξαν τη Γλυφάδα, καθώς στη Ζωφριά δεν υπήρχαν ελεύθερες ώρες για τις προπονήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υπογραφές ανάμεσα στους ανθρώπους της Ζωφριάς και της ΑΕΚ δεν έχουν "πέσει" ακόμα, ωστόσο δεν τίθεται θέμα αλλαγών της τελευταίας στιγμής.

aek1924.gr

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΑΛΙΣΤΑ,ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ....


Paragelia me to blouzaki apo ton sindesmo filathlon AEK Lamias molis eftase edw stis filipines me aftokolita kai imerologio.saki adelfe se efxaristw para poli.ta prota pragmata pou tha stolizoun to club tis original 21 Manila sintoma!!AEKARA LEME! E R X O M A S T E ! ! !

ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΛΟΓΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ...Η ΑΕΚ κινήθηκε για τον Γιούρκα


Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, παρά την καλή σεζόν που έκανε πέρυσι και όσο δεν βρίσκει ομάδα, το όνομά του θα «παίζει» παντού, με την ΑΕΚ να επιχειρεί να «ψήσει» τον παίκτη, όπως αναφέρει το «enwsi».


Σε αρχικό στάδιο η υπόθεση δεν προχώρησε καθώς ο 32χρονος διεθνής έχει ενδοιασμούς λόγω της Γ΄εθνικής. Ωστόσο, όσο οι μέρες θα περνούν και ο παίκτης δεν θα βρίσκει ομάδα, ενδεχομένως να υπάρξει αναζωπύρωση του φλερτ.

Η ΑΕΚ είχε προσπαθήσει να πάρει τον παίκτη και το καλοκαίρι του 2009, όταν επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα έπειτα από παρουσία σε τοπ κλαμπ της Ευρώπης, αλλά τότε ο Σεϊταρίδης επέλεξε να πάει στον Παναθηναϊκό.

sentragoal.gr

Στα 50, 100 και 300 ευρώ το κοινό διαρκείας μπάσκετ-βόλεϊ

2107661120122111_b_basket_n1Όπως σας έχει ενημερώσει το enwsi.gr φέτος το μπάσκετ και το ανδρικό βόλεϊ της ΑΕΚ θα έχουν κοινό διαρκείας αλλά και κοινή έδρα (οι ιθύνοντες των δύο ομάδων εξετάζουν ακόμη τις λύσεις για το κλειστό που θα χρησιμοποιήσουν την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν).

Όσον αφορά τις κάρτες διαρκείας, με τις οποίες οι φίλοι της Ένωσης θα μπορούν να παρακολουθούν τους εντός έδρας αγώνες και των δύο τμημάτων σε Α2  στο μπάσκετ και Α1 στο βόλεϊ, αναμένεται να κυκλοφορήσουν άμεσα. Συγκεκριμένα την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται να τεθούν από την Ερασιτεχνική προς διάθεση στον κόσμο της ομάδας οι πρώτες κάρτες, οι απλές και πιο οικονομικές που θα κοστίζουν μόλις 50 ευρώ.

 Από εκεί και πέρα θα υπάρχουν δύο ακόμη κατηγορίες με κάρτες διαρκείας, οι τιμές των οποίων θα ανέρχονται στα 100 και στα 300 ευρώ και οι οποίες θα κυκλοφορήσουν λίγες ημέρες αργότερα.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ.....enwsi.gr

Τι είπε ο Μελισσανίδης για το κλειστό

Για την προοπτική κατασκευής και κλειστού γηπέδου, στο οποίο θα φιλοξενούνται το μπάσκετ της ΑΕΚ και τα υπόλοιπα τμήματα της Ενωσης πάντα υπάρχει... Η εφημερίδα Ωρα των Σπορ και ο Γιώργος Νικολάου γράφουν για το συγκεκριμένο θέμα και το τι είπε σχετικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη συνεδρία της "Δικέφαλος 1924 ΑΕ". Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:
"Το θέμα ανέγερσης κλειστού για το μπάσκετ και όλα τα υπόλοιπα Τμήματα παραμένει ζεστό. Η "ΩΡΑ των σπορ" αποκαλύπτει, λοιπόν, ότι στο περιθώριο της σύσκεψης της 29ης Αυγούστου, προκειμένου για την σύσταση της "Δικέφαλος Α.Ε.", που θα τρέξει την "Αγιά Σοφιά" στην Φωκών και Καππαδοκίας, συζητήθηκε η λύση του "Μπριτάνια" (ιδιοκτησίας της Τραπέζης Πειραιώς), όπως κατ' αποκλειστικότητα είχαμε γράψει πριν από καιρό.
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατέστησε σαφές προς όλους ότι άμεσος στόχος είναι η κατασκευή ποδοσφαιρικού γηπέδου, και μόνο, ήτοι δίχως εμπορικούς χώρους και κλειστό, στη Νέα Φιλαδέλφεια, κι αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. To ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους. Ο ηγέτης της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ συμμερίζεται, όμως, την απαιτητή ανάγκη για στέγαση των Τμημάτων, που συναποτελούν τη "Μάνα ΑΕΚ". Το θέμα έφερε στο "τραπέζι" (της σύσκεψης στα Γραφεία της AEGEAN) ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, και μέλος του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής, Ανδρέας Ανατολιωτάκης, ο οποίος ρώτησε "τι θα γίνει με τα υπόλοιπα Τμήματα;".
Η απάντηση του "Τίγρη" ήταν καθοριστική και εντάσσεται στο αναγεννησιακό κλίμα, που έχει αναπτυχθεί στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο. "Υπάρχει στις σκέψεις μας. Στον χώρο του "Μπριτάνια". Προηγείται όμως η ανέγερση του ποδοσφαιρικού γηπέδου". Πρόδηλο είναι ότι από την στιγμή, που στο μυαλό του Μελισσανίδη υφίσταται ως σκέψη αυτή η πιθανότητα, μόνο ευφορία δημιουργείται στις τάξεις των Τμημάτων, που στενάζουν και βιώνουν την "προσφυγιά", ως απότοκο της "εγκληματικής" κατεδάφισης και του "Γιώργος Μόσχος", μαζί με το "Νίκος Γκούμας".
Υπενθυμίζεται, ότι η κατασκευή κλειστού γηπέδου, πέρα από το προπονητήριο-μπαλόνι, αποτελεί μεγαλόπνοο σχέδιο των Κωνσταντίνου Κοτσάτου και Αλέξη Αλεξίου, οι οποίοι βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τον Μελισσανίδη. Υπενθυμίζεται, ότι προσφάτως βασικός χορηγός της ΑΕΚ ανέλαβε η Τράπεζα Πειραιώς. Τι σημαίνει αυτό; ‘Ότι οι σχέσεις ΑΕΚ και Μιχάλη Σάλλα ενδεχομένως καθορίσουν τις εξελίξεις με τον χώρο της πρώην Κλωστοϋφαντουργίας, που καταλαμβάνει το οικοδομικό τετράγωνο πίσω από τις θύρες 5-7 του πρώην "Νίκος Γκούμας", αφού ο χώρος ανήκει στην Τράπεζα Πειραιώς.
Οι σκέψεις για αξιοποίηση του χώρου αυτού είναι παλαιότερες. Υπήρξε και η σκέψη για πεζογέφυρα, ώστε να ενώνεται το ποδοσφαιρικό γήπεδο με το κλειστό, αλλά αφενός ουδέποτε υλοποιήθηκε σοβαρά οποιαδήποτε προσπάθεια και έμεινε στα χαρτιά, αφετέρου έμπλεκε στο οικόπεδο και ο δήμος. Ο διάλογος Μελισσανίδη-Ανατολιωτάκη, ωστόσο, προδίδει ότι δημιουργούνται νέα δεδομένα. Η κατασκευή της «Αγιάς Σοφιάς» αποτελεί όνειρο εκατομμυρίων "Ενωσιτών" ανά την υφήλιο, πλην όμως δεκάδες αθλητές όλων των Τμημάτων, πολλά από τα οποία έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις, αναζητούν "κιτρινόμαυρη" στέγη.

aek365.gr

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Στο φιλικό με την Ομόνοια κρίνεται η τελευταία μεταγραφική κίνηση της ΑΕΚ

tzanetopoulos argyriou stathakisΤο ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης συνεχίζουν να εξετάζουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, σε περίπτωση που δουν στο αποψινό φιλικό με την Ομόνοια ότι παραμένει το πρόβλημα στο κέντρο της άμυνα.

Το enwsi.gr σας έχει ενημερώσει εδώ και αρκετές μέρες ότι οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ένωσης δεν αποκλείουν να προστεθεί στο ρόστερ ένας επιπλέον κεντρικός αμυντικός, αφού μέχρι στιγμής στα φιλικά που έχουν προηγηθεί, η άμυνα δείχνει να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος της απόκτησης του Μπρούνο Tσιρίλο, ο οποίος όμως προοληπτικά παραμένει εκτός, λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετώπισε.

Πολλά θα κριθούν στη σημερινή αναμέτρηση με την ομάδα του Τόνι Σαβέβσκι, αφού πρόκειται για έναν ισχυρό αντίπαλο, κόντρα στον οποίο θα μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για την παρουσία και τη συνεργασία των τριών κεντρικών αμυντικών που υπάρχουν στο ρόστερ.

Τσούπρος και Σταθάκης εννοείται ότι έχουν το προβάδισμα, αλλά στο τουρνουά της Ραφήνας ο νεαρός Άνταμ Τζανετόπουλος είχε πολύ καλή παρουσία, έχοντας μάλιστα στο πλευρό του τον Βασίλη Ρόβα.

Η προθεσμία για απόκτηση ελεύθερου ποδοσφαιριστή εκπνέει στις 14 Σεπτεμβρίου και μέχρι εκείνη την ημερομηνία όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

enwsi.gr

Στα 50 ευρώ το κοινό διαρκείας σε μπάσκετ και βόλεϊ!

Με ένα κοινό διαρκείας που θα κοστίζει μόλις 50 ευρώ ο κόσμος της ΑΕΚ θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί ελεύθερα όλους τους εντός έδρας αγώνες της Ένωσης σε μπάσκετ και αντρικό βόλεϊ. Πρόκειται για μία εξαιρετική απόφαση της ερασιτεχνικής που θέλει και τα δύο τμήματα να παίζουν σε γεμάτα γήπεδα. Εξάλλου ο στόχος είναι σημαντικός τόσο για το μπάσκετ όσο και για το βόλεϊ και οι προοπτικές τεράστιες... 

Η Βασίλισσα ΑΕΚ που έμαθε μπάσκετ το '68 τον ελληνικό λαό, διεκδικεί φέτος την άνοδό της εκεί που αξίζει να βρίσκεται στην Α1, ενώ το αντρικό βόλεϊ μετά από μεγάλη μάχη κατάφερε και είναι φέτος στην Α1 με στόχο τη διάκριση.
 
50 ευρώ, λοιπόν, θα κοστίζουν τα κοινά διαρκείας σε μπάσκετ και βόλεϊ, ενώ ως στήριξη σε όσους έχουν αγοράσει κι άλλο διαρκείας σε διαφορετικό τμήμα της Ερασιτεχνικής (χάντμπολ, βόλεϊ γυναικών) θα υπάρχει επιπλέον έκπτωση 20%!
 
Η Ερασιτεχνική έχει ήδη παραγγείλει την τύπωση των κοινών διαρκείας κι ως την Τετάρτη αναμένεται να τα έχουν στα χέρια τους προκειμένου να τα θέσουν προς πώληση. Ως τότε θα έχει ξεκαθαρίσει σε ποιο γήπεδο θα παίζει φέτος το μπάσκετ και το βόλεϊ. Να τονιστεί πως στα επίσημα και στα VIP τα κοινά διαρκείας όπως είναι λογικό θα είναι πιο ακριβά, αλλά στη συντριπτική τους πλειοψηφία και για τον απλό οικονομικά κόσμο θα κοστίζουν 50 ευρώ.

aek365.gr

Επιστροφή στις κούπες!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση για την Α1 Γυναικών, με την ΑΕΚ να ξεκινάει το πρωτάθλημα εντός έδρας κόντρα στους Μακεδόνες.
aek_volley
Το σύνολο του Αποστόλη Οικονόμου αναμένεται να έχει αρκετές διαφορές και θα είναι καλό πως στην αρχή θα υποδεχτούμε υποδεέστερο αντίπαλο. Δύσκολο παιχνίδι θα δώσει η ομάδα τη δεύτερη αγωνιστική κόντρα στο Μαρκόπουλο, ενώ με τον Ολυμπιακό θα παίξει την τελευταία αγωνιστική.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ΑΕΚ:

1η αγωνιστική ΑΕΚ – Μακεδόνες 12η αγωνιστική
2η αγωνιστική Μαρκόπουλο – ΑΕΚ 13η αγωνιστική
3η αγωνιστική ΑΕΚ – Ηρακλής 14η αγωνιστική
4η αγωνιστική Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 15η αγωνιστική
5η αγωνιστική ΑΕΚ – Ηρακλής Κηφισιάς 16η αγωνιστική
6η αγωνιστική Πανναξιακός – ΑΕΚ 17η αγωνιστική
7η αγωνιστική ΑΕΚ – Σταυρούπολη 18η αγωνιστική
8η αγωνιστική Βριλήσσια – ΑΕΚ 19η αγωνιστική
9η αγωνιστική ΑΕΚ – Ίωνες Νέας Ιωνίας 20η αγωνιστική
10η αγωνιστική ΑΕΚ – Ρέθυμνο 21η αγωνιστική
11η αγωνιστική Ολυμπιακός – ΑΕΚ 22η αγωνιστική

aek-live.gr

Εξελίξεις με Κουρμπέλη – Μπακασέτα

Επαφές αμέσως μετά τις ανακοινώσεις για το γήπεδο θα έχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τους ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης με σκοπό την απόκτηση των δύο ταλαντούχων νεαρών από την επόμενη σεζόν

Όπως όλα δείχνουν οι μεταγραφές για την ΑΕΚ δεν έχουν τελειώσει, καθώς ο Τίγρης έχει σκοπό να χτίσει από φέτος μια ομάδα η οποία θα πάρει αμέσως την άνοδο την ερχόμενη σεζόν από την Β’ Εθνική στη Σούπερ Λίγκα.

Για αυτόν το λόγο ο Μελισσανίδης μετά τις επαφές και τις ανακοινώσεις για την κατασκευή του γηπέδου έχει σκοπό να έρθει σε επικοινωνία με τους διοικούντες τους Αστέρα Τρίπολης ώστε να αποκτηθούν από την Ένωση οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Αναστάσιος Μπακασέτας.
Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές αποτελούν μεγάλη επιθυμία τόσο του Ντούσαν Μπάγεβιτς, όσο και του Τραϊανού Δέλλα, καθώς πιστεύουν ότι θα βοηθήσουν τα μέγιστα στην επιστροφή της Ένωσης στη Σούπερ Λίγκα.

Βέβαια, οι δυο τους θα συνεχίζουν να αγωνίζονται στον Αστέρα Τρίπολης, όπως έγινε και με τις περιπτώσεις των Φαγέ και Μάνταλου και θα ενσωματωθούν στην Ένωση την ερχόμενη σεζόν.
Στόχος του Δικεφάλου οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές, μαζί με αυτούς που θα πείσουν φέτος ότι αξίζουν να παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας στη Β’ Εθνική, να φτιάξουν ένα δυνατό σύνολο το οποίο θα ανέβει αμέσως στη Σούπερ Λίγκα.

Να θυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Κουρμπέλης αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού, ενώ ο Αναστάσιος Μπακασέτας είναι επιθετικός. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές είναι 20 χρονών και αγωνίζονται στις μικρές Εθνικές ομάδες.

aek1924.gr

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Στον 6ο όμιλο της Γ” Εθνικής θα συμμετάσχει η ΑΕΚ μετά από την σημερινή κλήρωση


ÊÁËËÉÈÅÁ - ÁÅÊ (ÖÉËÉÊÏ)Στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στο νέο πρωτάθλημα που ξεκινά στις 22 Σεπτεμβρίου.

 Μετά την κλήρωση που έγινε σήμερα το πρωί στην Φλώρινα, οι «κιτρινόμαυροι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τέσσερις ομάδες από την Κρήτη, όπως ήταν γνωστό.

Τον Άγιο Νικόλαο, τον Ερμή Ζωνιανών, τον Ηρόδοτο και τον ΠΑΟΚρουσσώνα.  Η Ένωση θα αγωνιστεί και με τον Πανναξιακό, ενώ από την Αττική, θα κληθεί να αντιμετωπίσει δέκα ομάδες.

 Την Θύελλα Ραφήνας, τον Περαμαϊκό, το Αιγάλεω, την Κηφισιά, τον Ηλυσιακό, το Περιστέρι, τον Μανδραϊκό , τον Αστέρα Βάρης και την Τριγλία Ραφήνας . Στο νέο πρωτάθλημα επτά ομάδες θα υποβιβαστούν απο τον 6ο όμιλο και η πρώτη θα πάρει την άνοδο για την Φούτμπο Λιγκ.

Οι επίσημες υποχρεώσεις των ομάδων ξεκινούν στις 15 Σεπτεμβρίου με το Κύπελλο Γ” εθνικής, ενώ στις 22 του ίδιου μήνα θα διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά ο 6ος όμιλος:

ΑΕΚ

Θύελλα Ραφήνας
Περαμαϊκός
Αιγάλεω
Κηφισιά
Ηλυσιακός
Περιστέρι
Μανδραϊκός
Αστέρα Βάρης
Τριγλία Ραφήνας
Άγιος Νικόλαος
Ερμής Ζωνιανών,
Ηρόδοτος
ΠΑΟ Κρουσσώνα
Πανναξιακός


enwsi.gr

Στην Αθήνα ο Τόρες

Ο ισπανός κεντρικός αναμένεται στην Ελλάδα σήμερα για χάρη της ΑΕΚ

Ο Τζούλιαν Γκαρθία Τόρες ο οποίος έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του την περασμένη εβδομάδα φτάνει σήμερα στην Αθήνα.

Ο ισπανός κεντρικός θα ενσωματωθεί κατευθείαν με την ομάδα καθώς αύριο θα ταξιδέψει μαζί με τους συμπαίκτες του στο Λουτράκι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

aek1924.gr