ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

THN ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΜΕ ΟΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 7 ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.


Επιχείρηση ηρεμία και συσπείρωση ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟ!

Η σημερινή μέρα είχε μπόλικη ένταση στην ΑΕΚ, αρκετή κουβέντα και ανάλυση για όσα ειπώθηκαν μεταξύ παικτών και Λίνεν. Ίσως τελικά έγινε κάτι, που έπρεπε να γίνει καιρό για να μην… σέρνετε πέριξ των αποδυτηρίων.
 Η διοίκηση της ΠΑΕ τελικά δεν συναντήθηκε με τον Λίνεν, καθώς κρίθηκε ότι δεν ήταν χρήσιμο μετά την κουβέντα του με τους παίκτες. Αφήνει την… σκόνη να κάτσει, κάτι που αναμένεται να κάνει και ο Γερμανός τεχνικός από αύριο. Η απόφαση του είναι να τελειώσει σήμερα, ότι ειπώθηκε και συζητήθηκε. Το είπε και στους συνεργάτες του μετά την προπoνηση.

Η ΑΕΚ δεν έχει πολύ χρόνο. Έχει τρεις μέρες (Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο) για να ηρεμήσει, να δουλέψει σωστά και να συσπειρωθεί για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ την Κυριακή. Εκεί που όλοι μαζί σαν μια ομάδα πρέπει να δουλέψουν σωστά για να έρθει η νίκη. Το μοναδικό επιθυμητό αποτέλεσμα για την ομάδα και τον κόσμο.

Οι τελευταίοι μάλιστα αναμένεται να δώσουν το στίγμα τους με την μαζική παρουσία τους στο ΟΑΚΑ και οι παίκτες πρέπει να τους κάνουν «δώρο» την πρώτη μεγάλη νίκη για φέτος (ήττες από ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο, ισοπαλία με τον τελευταίο στο ΟΑΚΑ πριν δύο εβδομάδες).

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

enwsi.gr

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Λίνεν: «Προέχει η επιβίωση της ΑΕΚ»

Η απόφαση του Εβαλντ Λίνεν να ορίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής που επιβλήθηκε στον Παύλο Μητρόπουλο λόγω καρτών στο ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ στο “Καραϊσκάκης”, έβαλε φωτιά στην “κιτρινόμαυρη” πραγματικότητα. Γεννήθηκαν πολλά ερωτηματικά για την ορθότητα αυτής της απόφασης, καθώς υπήρχε η δυνατότητα να λείψει ο Μητρόπουλος από κάποια άλλη αναμέτρηση (με την Βέροια εντός έδρας για παράδειγμα) και όχι σε ένα παιχνίδι, που πάντα σημαίνει πολλά για την ΑΕΚ. Ωστόσο, για τον Λίνεν δεν υφίσταται κανένα δίλημμα:

 “Αυτό που θέλω να καταλάβουν όλοι είναι πως προέχει η επιβίωση της ΑΕΚ. Προέχει η σωτηρία της ομάδας και όχι ένα παιχνίδι, όσο ιδιαίτερη σημασία και αν έχει στο μυαλό των φιλάθλων μας”, τονίζει ο τεχνικός της Ενωσης.

Ο Λίνεν εξήγησε μέσω του “enwsi.gr” ποιο ήταν το σκεπτικό του γι” αυτή την απόφαση. “Κάθε φορά που καλούμαστε να επιλέξουμε για την ποινή κάποιου παίκτη, ακολουθούμε την ίδια διαδικασία. Εξετάζουμε ποια είναι τα παιχνίδια που ακολουθούν. Ξεχωρίζουμε ποια είναι αυτά που ο συγκεκριμένος παίκτης είναι πιο χρήσιμος για την ομάδα.

 Που εκτιμούμε πως θα τον χρειαστούμε περισσότερο. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του Μητρόπουλου. Είχαμε τις επιλογές του Πλατανιά, του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και της Βέροιας”.

Βλέποντας ψυχρά τα πράγματα, κοιτώντας μόνο τις ανάγκες της ομάδας και μένοντας μακριά από συναισθηματισμούς, ο Λίνεν είναι σαφής: “Για εμάς είναι απαραίτητη η νίκη στο ματς με την Βέροια. Είναι από τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Είναι το παιχνίδι που έχουμε τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε από τα τέσσερα που ακολουθούν. Λιγότερες έχουμε με τον Πλατανιά και τον Παναθηναϊκό και ακόμα λιγότερες στο ματς με τον Ολυμπιακό στην έδρα του. Θα ήθελα να είχα όλους τους παίκτες σε όλα τα ματς, αλλά πρέπει να επιλέξουμε αυτό που είναι καλύτερο για την ομάδα”.

Ανάλογο σκεπτικό υπήρξε από τον Λίνεν τόσο στην επιλογή της απουσίας του Φούντα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ, όσο και στην επιλογή να αγωνιστεί με αναπληρωματικούς κόντρα στην Καβάλα στις κυπελλικές αναμετρήσεις: “Για τον Φούντα ισχύει ακριβώς το ίδιο. Ηταν μια σειρά αγώνων, που ο Φούντας μας ήταν υπεραπαραίτητος και είχαμε τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε.

Απέναντι στην Καβάλα έβαλα αρκετά παιδιά με μικρό χρόνο συμμετοχής. Αυτό μας στοίχισε τον αποκλεισμό, σε πρεστίζ και κάποια χρήματα που θα λάβαινε η ομάδα. Αλλά από την άλλη, εάν έπαιζα με βασικούς θα ρισκάραμε το ματς με τον Ατρόμητο στο τέλος του χρόνου. Και θα είχαμε δύο δύσκολα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό μέσα στον Ιανουάριο, που θα επιβάρυναν ακόμα περισσότερο την ομάδα”.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

enwsi.gr

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ παοκ TO ΣΑΒΒΑΤΟ 16/2 ΣΤΟ ΟΑΚΑ.ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ.πληρ:22310-37634 k 6937043228


Τέσσερα νέα μέλη στο Δ.Σ.

Το Δ.Σ. που βρίσκεται σε ξέλιξη στα Σπάτα και από το οποίο αναμένεται να οριστεί η ημερομηνία για τη νέα Γενική Συνέλευση, θα απαρτίζεται από σήμερα, από τέσσερα νέα μέλη.

Στην Γ.Σ. της Δευτέρας αποφασίστηκε να προστεθούν στο Δ.Σ. τέσσερα νέα μέλη που θα έχουν ελεγκτικό ρόλο στην ΠΑΕ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που διαρρέουν, αυτοί θα είναι ο επιχειρηματίας Αντώνης Ηλιόπουλος, ο ισχυρός άντρας της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου όπως και οι Κοτσώνης και Τσαντίλας.

aek1924.gr

«Για την ΑΕΚ και τους εαυτούς μας»

Η πρώτη αντίδραση των παικτών την Δευτέρα, μόλις άρχισαν να κυκλοφορούν τα… νέα για το αποτέλεσμα της συνάντησης Βιντιάδη – Δημητρέλου, ήταν οργισμένη. Όπως διαβάσατε και στα ρεπορτάζ του Enwsi.gr, τα τηλέφωνα… άναψαν και κοινή πεποίθηση των ποδοσφαιριστών ήταν πως η κόκκινη γραμμή της υπομονής του, πλέον ξεπεράστηκε.

 Όσο όμως περνούσε η ώρα και όσο έβλεπαν, ειδικά μετά την Γενική Συνέλευση της Δευτέρας, πως το διοικητικό μέλλον της ΑΕΚ αποτελεί ένα μπλεγμένο κουβάρι που δύσκολη βρίσκει κανείς άκρη, τόσο δεν ήθελαν να μπουν οι ίδιοι στην διαδικασία να το ξεμπλέξουν. Και η οργή έγινε απαξίωση απέναντι στις διοικητές εξελίξεις. Απαξίωση και… ξενέρωμα.

Ακριβώς αυτά ήταν τα συναισθήματα που διαμόρφωσαν και το κλίμα στην σημερινή προπόνηση. «Αν κάτσουμε να ασχολούμαστε συνέχεια τι λέει ο ένας, τι μας λέει ο άλλος, αν θα μπει ή δεν θα μπει ο Βιντιάδης, θα τρελαθούμε.

 Και δεν γίνεται» έλεγαν οι ποδοσφαιριστές. «Όλο το ίδια και τα ίδια. Δεν θα περιμένουμε πλέον τίποτα από κανέναν. Εμείς θα παίξουμε πλέον για την ΑΕΚ και τους εαυτούς μας. Θα κάνουμε την δουλειά μας, να τελειώσει η σεζόν όσο καλύτερα γίνεται και μετά θα δούμε» είναι αυτό που υποστήριζε η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών.

Μάλιστα ουσιαστικά το γεγονός πως ζήτησαν μια ενημέρωση από την διοίκηση ,αυτό έγινε για τυπικούς λόγους. Διότι δεν ήθελαν να δείξουν πως πέρασε… απαρατήρητο όλο αυτό το μπάχαλο. Δεν έχουν όμως μεγάλες προσδοκίες από την ενημέρωση αυτή. Βεβαίως στόχος των αρχηγών, είναι να πιέσουν για να μπουν χρήματα στους λογαριασμούς των παικτών και ειδικά των νεαρών που αντιμετωπίζουν τεράστιο βιοποριστικό πρόβλημα.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ    

enwsi.gr

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Το... τάμα του «Πετρογκόλ»!


Λένε πως «ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη», αλλά στη φετινή ΑΕΚ των έντονων αποκλίσεων και των μεγάλων αντιθέσεων τα πάντα δύνανται να ανατραπούν.


Ο Αντώνης Πετρόπουλος αποχώρησε «σκασμένος» απ' την Παιανία την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και απ' την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στα Σπάτα έφερε άλλον αέρα στα αποδυτήρια, προσφέροντας συνάμα αγωνιστική εκτόξευση στην ΑΕΚ.

Το «φλερτ» του με τον «Δικέφαλο» κρατούσε απ' το καλοκαίρι του 2011, ενώ τον Δεκέμβρη της ίδιας χρονιάς έφτασε στο σημείο ακόμα και να χαρίσει στον ΠΑΟ τον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του για να εξασφαλίσει την ελευθερία του και να μετακομίσει στην ΑΕΚ. Η αλήθεια είναι πως ο 27χρονος φορ απέρριψε πολύ πιο συμφέρουσες προτάσεις (Αστέρας Τρ., Ατρόμητος, Ουέλβα, Γουότφορντ, Αουγκρσμπουργκ, Φορτούνα Ντ.), μιας και εκείνο που τον ενδιέφερε ήταν να παίζει.

Ετσι, απελευθερωμένος απ' το ψυχολογικό (κυρίως) βάρος δεν άργησε καθόλου να βρει καθόλου τα πατήματά του και να γίνει ο ηγέτης της. Η σοβαρότητα, ο επαγγελματισμός και η αγωνιστική πειθαρχία είναι το τρίπτυχο που τον συνοδεύει στη μέχρι τώρα παρουσία του. Η οδηγία που του έδωσε ο νέος του προπονητής για τις κινήσεις του στον αγωνιστικό χώρο τον έχει βοηθήσει πολύ, λένε στα Σπάτα.

«Θα δέχεσαι τις σέντρες στον χώρο και όχι πάνω σου. Διότι έχεις το ξεπέταγμα έναντι των αργών στόπερ και με το 'κλικ' παραπάνω μπορείς φτάσεις εύκολα στο γκολ», τον συμβούλευσε ο Εβαλντ Λίνεν και αυτό αποδείχτηκε στην πράξη.

sentragoal.gr