ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Κ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΡΚΕΤΩΝ ΜΕΛΛΩΝ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ Κ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ.ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ Κ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ
ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑ
ΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ 'ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΣΚΟΥΡΑΣ'.ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ.
HΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2013

Επαφές με πιστωτές στα Σπάτα.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΒΙΝΤΙΑΔΗ
 
 Οι άνθρωποι του Δημήτρη Βιντιάδη, Ηλίας Βιντιάδης και Βίκτωρ Παππάς, βρίσκονται από το μεσημέρι στα Σπάτα και με τη βοήθεια του Ανδρέα Δημητρέλου κάνουν επαφές με τους πιστωτές της ΑΕΚ.
Οι συνεργάτες του υποψήφιου επενδυτή της ΠΑΕ μιλούν με μάνατζερ και πρώην μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος (προπονητές και παίκτες) με στόχο το «κούρεμα» των οφειλών προς το πρόσωπό τους.

Πρόθεσή τους είναι μέχρι τις αρχές της προσεχούς εβδομάδας να έχουν ολοκληρώσει όλα τα ραντεβού προκειμένου να αποκτήσουν μια ξεκάθαρη εικόνα για το κατά πόσο θα μπορέσουν να ψαλιδίσουν την οφειλή των περίπου 8 εκατ. ευρώ που έχουν στους πιστωτές πλην του Δημοσίου.

sentragoal.gr

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Σε εξέλιξη ο έλεγχος της ΠΑΕ ΑΕΚ

Καρβουνιάρης Θοδωρής

 Ένα ακόμα σημαντικό βήμα μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά, είτε θετικά είτε αρνητικά, η υπόθεση με την είσοδο των Βιντιάδη - Χάρις στην ΠΑΕ ΑΕΚ γίνεται σήμερα. Από το πρωί στα γραφεία του Δημήτρη Βιντιάδη στην Κηφισιά ορκωτοί λογιστές των δύο υποψηφίων επενδυτών έχουν πάρει στα χέρια τους όλα τα έγγραφα με τα οικονομικά στοιχεία που τους έχει παραδώσει η ΠΑΕ ΑΕΚ και τα εξετάζουν.

 Δεν αποκλείεται μάλιστα ακόμα και το απόγευμα (ή το αργότερο Δευτέρα) κι εφόσον ολοκληρώσουν την μελέτη των στοιχείων, οι ορκωτοί λογιστές να πάνε στα Σπάτα για να γίνει εκεί η ταυτοποίηση όλων των οικονομικών.

Η σοβαρή δουλειά στην ουσία γίνεται στα γραφεία του Δημήτρη Βιντιάδη. Στα Σπάτα οι ορκωτοί λογιστές δεν θα χρειαστούν πολύ χρόνο να τελειώσουν το έργο τους. Θα πάνε έτοιμοι και... διαβασμένοι από τον έλεγχο που κάνουν στην "έδρα" του Έλληνα επιχειρηματία και στα Σπάτα απλώς θα κάνουν μία ταυτοποίηση.

aek365.gr

ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ-Σκόντο από Γκερέιρο


Το συμβόλαιο του Ρότζερ Γκερέιρο αποτελεί «βαρίδι» για τα οικονομικά δεδομένα της ΑΕΚ και παρά την καλή διάθεση που υπήρχε από το καλοκαίρι, δεν υπήρξε συμφωνία για περιορισμό των οφειλών. 

Αυτή φαίνεται πως μπορεί να επιτευχθεί τώρα, καθώς σε συνάντηση που είχε ο Βραζιλιάνος με τον Ανδρέα Δημητρέλο ορίστηκε το πλαίσιο για νέα συνεργασία.


Ο Γκερέιρο έδειξε πολύ καλή διάθεση και οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία που αν επισημοποιηθεί με υπογραφές, θα αποφέρει συνολικό κέρδος στην ΠΑΕ 500.000 ευρώ.

Ο Βραζιλιάνος δέχθηκε να μειώσει τις συνολικές απαιτήσεις του (οφειλόμενα και μελλοντικές απολαβές) κατά 350.000 ευρώ, ενώ σε αυτά τα χρήματα προστίθεται και η Εφορία. Ο μόνος όρος που έθεσε από την πλευρά του ο Ρότζερ για την επικύρωση της συμφωνίας ήταν να εισπράξει ένα μέρος των οφειλομένων (ως προκαταβολή) στο διάστημα μεταξύ 20 και 30 Νοεμβρίου.

sentragoal.gr

Άρση απαγόρευσης μεταγραφών ζητάει η ΑΕΚ

Προσπάθεια να αποκτήσει ξανά δικαίωμα μεταγραφών για τον Γενάρη, θα επιχειρήσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανδρέας Δημητρέλος, στο Δ.Σ. της Superleague. Η κίνηση αυτή προμηνύει την εμπλοκή Βιντιάδη στην Ένωση.

Ως γνωστόν, η ΑΕΚ από τις αρχές της αγωνιστικής περιόδου είναι τιμωρημένη με απαγόρευση μεταγραφών για τον μήνα Γενάρη, με εξαίρεση μια μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή άνω των 24αρων και από εκεί και πέρα απεριόριστες Ελλήνων ποδοσφαιριστών κάτω των 24αρων.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Superleague, με θέμα την αδειοδότηση της σεζόν 2013-2014, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανδρέας Δημητρέλος θα προτείνει την άρση της απαγόρευση των μεταγραφών για τις ομάδες που έχουν τιμωρηθεί από το καλοκαίρι, αλλά βρίσκονται σε κατάσταση οικονομικής εξυγίανσης.

Συγκεκριμένα, η πιθανότητα να μπει επενδυτής (Δημήτρης Βιντιάδης) στην ΠΑΕ ΑΕΚ και να υπάρξουν άμεσα πληρωμές, θα είναι το βαρύ χαρτί του προέδρου της Ένωσης όπως επίσης και το γεγονός ότι έχουν βελτιωθεί τα οικονομικά της ΠΑΕ, όσον αφορά τις εκκρεμότητές της προς το Δημόσιο.

Φυσικά κάτι τέτοιο για να γίνει δεν είναι εύκολο, καθώς θα πρέπει να συσταθεί ειδική επιτροπή που θα κρίνει τα κριτήρια για το ποια ομάδα βρίσκεται σε κατάσταση εξυγίανσης.
Πρόθεση της ΠΑΕ ΑΕΚ, είναι τουλάχιστον να ισχύσουν τα μεταγραφικά δεδομένα που ίσχυσαν το καλοκαίρι ή ακόμα και οι τρεις ξένοι ή Έλληνες άνω των 24αρων να γίνουν μόνο Έλληνες. Το σίγουρο είναι ότι η προσπάθεια θα γίνει και όπως είναι ευκολονόητο για να μπορεί να ανοίξει ο "δρόμος" ενίσχυσης υπό την ηγεσία του Δημήτρη Βιντιάδη.

sport24.gr