ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Τα είπε με Βούρο, τα λέει και με διοίκηση ο Μαύρος.

Συνάντηση με τον Γιάννη Βούρο είχε το Σάββατο ο Θωμάς Μαύρος προκειμένου να ενημερωθεί για τις κινήσεις που κάνει ο γνωστός ηθοποιός για το γηπεδικό της ΑΕΚ.


Ο Γιάννης Βούρος ανέλυσε στον παλαίμαχο κιτρινόμαυρο αστέρα όλα όσα συζητήθηκαν στο ραντεβού με την κινέζικη κατασκευαστική πριν από λίγες μέρες, καθώς και αυτό που θα ακολουθήσει με άλλη, επίσης κινεζική εταιρία.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Θωμάς Μαύρος θα έχει νέα συνάντηση με την διοίκηση της ΑΕΚ, την οποία θα εκπροσωπήσουν ο Ανδρέας Δημητρέλος, καθώς και ο Μάκης Καζνακίδης, ενώ ενδεχομένως να δώσει το παρών και ο Δημήτρης Χατζηχρήστος. Ο Μαύρος ζήτησε ακόμη να παραβρεθούν στη συζήτηση και οι νομικοί σύμβουλοι της ΠΑΕ καθώς κρίνεται πολύτιμη η συνδρομή τους για τις αποφάσεις που αναμένεται να παρθούν.

Βασικό θέμα συζήτησης θα είναι η νομική φόρμουλα που θα ακολουθηθεί, ώστε να μπορεί να βάζει ο κόσμος τα λεφτά στον λογαριασμό που θα ανοιχτεί, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος κατάσχεσης του ποσού που θα συγκεντρωθεί από την εφορία. Επίσης υπάρχει η σκέψη περαιτέρω μείωσης της τιμής των εισιτηρίων διαρκείας κατά 50%.

Αναμένεται δε μέσα από την κουβέντα να ξεκαθαρίσει αν θα "κλειδώσει" η είσοδος του παλαίμαχου άσου στη διοίκηση της ομάδας τις τύχες της οποίας προτίθεται να πάρει και να διαχειριστεί εν λευκώ ή αν θα "ναυαγήσει" πριν καν να προχωρήσει το εγχείρημά του.

Στο μεταξύ ο Θωμάς Μαύρος έστειλε μήνυμα συσπείρωσης στους φίλους της ΑΕΚ με σχετική ανάρτησή του στο facebook.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

"Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη που δείχνετε στο πρόσωπο μου και στην ομάδα μας την ΑΕΚ και μόλις γίνει οριστική η συμφωνία μου με την ΑΕΚ, θα σας το ανακοινώσω και επίσημα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και με τη δική σας συμπαράσταση και αγάπη να ξανακάνουμε μια ΑΕΚ δυνατή. Στο δικό της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Με αγάπη, Θωμάς Μαύρος".

contra.gr

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΧΩΡΙΣ ΗΓΕΤΕΣ Η ΑΕΚ-Και τώρα ποιος;


ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΣΙΩΡΗ

Η τιμωρία και ο αποκλεισμός της ΑΕΚ για πρώτη φορά στην ιστορία της από την Ευρώπη είναι γεγονός. Παρ' όλο που οι «κιτρινόμαυροι» κυνήγησαν μέχρι την τελευταία στιγμή το... θαύμα, πλέον είναι υποχρεωμένοι να μπουν και επίσημα στην εποχή του «ποδοσφαιρικού ΔΝΤ».


Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη, που πλήττει αδιαμφισβήτητα το ταμείο και το πρεστίζ του συλλόγου, δεν αποτελεί το μοναδικό «χαστούκι». Εν αναμονή των αποφάσεων της Super League για τις ποινές των ομάδων που δεν εξασφάλισαν αδειοδότηση, η ΑΕΚ ναι μεν θα συνεχίσει να υπάρχει, αλλά το ζητούμενο είναι για ποια ΑΕΚ θα συζητάμε.

Καθίσταται προφανές πως ο πήχης θα πέσει κατά πολύ και δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν τη νέα περίοδο η Ενωση θα πρέπει να θέσει ως στόχο τον τερματισμό στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας
Το μείζον ζήτημα, πλέον, είναι ποια ΑΕΚ θα εμφανιστεί τη νέα περίοδο στους αγωνιστικούς χώρους και ποιοι παίκτες θα υπάρχουν στο δυναμικό της και θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

 Να παίξουν τον ρόλο του ηγέτη και να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους. Αναλογιζόμενοι, μάλιστα, πως στον... βωμό της σωτηρίας της ομάδας η παραχώρηση των πολυτιμότερων περιουσιακών στοιχείων είναι μονόδρομος, είναι ξεκάθαρο πως στην Ενωση ζητείται και ηγέτης.

Εναν ρόλο που στο δεδομένα ελλειμματικό ρόστερ της περασμένης περιόδου μπορούσαν να παίξουν οι Δέλλας, Λυμπερόπουλος αλλά και οι Λεονάρντο ή Γκουντγιόνσεν. Με την αποχώρηση των δύο πρώτων, όμως, να θεωρείται δεδομένη και την παραμονή των άλλων δύο να τίθεται εν αμφιβόλω, είναι προφανές πως η Ενωση ξεμένει από παίκτες που μπορούν να την πάρουν στην πλάτη τους.

Ξεμένει από ηγέτες

Προφανώς οι Λεονάρντο και Γκουντγιόνσεν δεν είχαν πέρυσι τον νευραλγικό ρόλο των Δέλλα και Λυμπερόπουλου ούτε εντός αγωνιστικών χώρων ούτε στα αποδυτήρια. Παρ' όλα αυτά, ο Βραζιλιάνος πήρε σε πολλά ματς την ομάδα στις πλάτες του, κάνοντας το κάτι παραπάνω και οδηγώντας τη σε νίκες. Από την άλλη πλευρά, ο Γκούντι μπορεί να τραυματίστηκε και να έχασε σχεδόν όλη τη σεζόν, αλλά αδιαμφισβήτητα συγκαταλέγεται στους ποιοτικότερους παίκτες του πρωταθλήματος.

Γίνεται, επομένως, αντιληπτό πως σε κάθε περίπτωση η αποχώρησή τους θα αποδυναμώσει την ομάδα. Δεδομένου, μάλιστα, πως η ΑΕΚ καλείται να πουλήσει τον πρώτο για να βάλει λεφτά στα ταμεία της και να αποδεσμεύσει τον δεύτερο για να γλιτώσει το «βαρύ» συμβόλαιό του, είναι κατανοητό πως εκτός από την ποιοτική αποδυνάμωση του ρόστερ, επί της ουσίας η Ενωση θα μείνει χωρίς ηγέτη, καθώς πολύ δύσκολα με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα θα μπορέσει να τους αντικαταστήσει.

Το βάρος σε Μάκο

Σε ενδεχόμενη αποχώρηση των Λεονάρντο - Γκουντγιόνσεν γίνεται ξεκάθαρο πως τον ρόλο του ηγέτη της ομάδας θα κληθεί να πάρει ο Γρηγόρης Μάκος. Ο διεθνής μέσος, που πραγματοποίησε ώριμες και ουσιαστικές εμφανίσεις την περασμένη περίοδο, πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να στηριχθεί η ομάδα πάνω του. Με δεδομένο, όμως, πως η ΑΕΚ έχει βάλει και τον 25χρονο μέσο στη βιτρίνα των πωλήσεων για να εξασφαλίσει ρευστό, είναι σαφές πως το τοπίο παραμένει θολό και η λειψανδρία στους... ηγέτες δεδομένη.

sentragoal.gr

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Εισιτήρια διαρκειας:Σημεία πώλησης.

Για την εξυπηρέτηση των φίλων της ομάδας μας, λειτουργούν τα παρακάτω σημεία πώλησης εισιτηρίων.
- Εκδοτήρια εισιτηρίων στον χώρο του ΟΑΚΑ.

Ωρες λειτουργίας εκδοτηρίων σύμφωνα με την ανακοίνωση του εκάστοτε αγώνα.

- AEK FC Shop 1, Κ.Βάρναλη 25, 14671 Νέα Ερυθραία. Τηλέφωνο 210-6254002
- AEK FC Shop 2, Δεκελείας 146, 14341 Νέα Φιλαδέλφεια. Τηλέφωνο 210-2525784

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο: 09.00 – 16.00  / Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 09.00 – 21.00

aekfc.gr