ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΠΡΙΝ ΤΑ PLAY OFF ΟΜΩΣ ΠΡΟΕΧΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ.

Πρόγραμμα Play Offs SUPERLEAGUE ΟΠΑΠ 2011

ΟΜΑΔΕΣ                              ΒΑΘΜΟΙ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ                       3
Α.Ε.Κ.                                        1
Π.Α.Ο.Κ                                     0
ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ                        0




1η Αγωνιστική (Κυριακή 8/5/2011)
Α.Ε.Κ. - ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ
Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
4η Αγωνιστική (Τετάρτη 18/5/2011)
Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ
2η Αγωνιστική (Τετάρτη 11/5/2011)
ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ - Π.Α.Ο.Κ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Α.Ε.Κ.
5η Αγωνιστική (Κυριακή 22/5/2011)
ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ - Α.Ε.Κ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.
3η Αγωνιστική (Κυριακή 15/5/2011)
Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ.
ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
6η Αγωνιστική (Τετάρτη 25/5/2011)
Α.Ε.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Π.Α.Ο.Κ. - ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Να ταν κι άλλα τόσα...

Τέτοιο πανικό και τέτοια τρέλα με εισιτήρια είχε πολλά χρόνια να ζήσει η ΑΕΚ. Πρέπει να γυρίσουμε στην αναμέτρηση με τη Μίλαν τον Νοέμβριο του 2006, όταν είχαν εξαφανιστεί 56.203 μαγικά χαρτάκια ή στο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό τον Νοέμβριο του 2004 όταν 63.129 εισιτήρια έκαναν φτερά και η Ενωση πραγματοποίησε το απόλυτο ρεκόρ διάθεσης εισιτηρίων στην νεότερη ιστορία της. Ωστόσο, τα παραπάνω ματς αφορούν σε διαφορετικές διοργανώσεις και φυσικά άλλης δυναμικής αντιπάλους.

Γι' αυτό και το sold out, σε χρόνο μάλιστα ρεκόρ, που έκαναν οι φίλοι της ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο προκαλεί πραγματικά αίσθηση.
Βλέπετε, περίπου 35.000 εισιτήρια έγιναν... αέρας σε χρόνο dt, με τη δίψα και τη ζήτηση του κόσμου να δείχνει πως άλλα τόσα να είχαν τεθεί σε κυκλοφορία θα είχαν εξαντληθεί!

Μάλιστα, είναι πραγματικά εντυπωσιακό το νούμερο των οπαδών της Ενωσης που θα βρεθούν το Σάββατο το βράδυ στο ΟΑΚΑ (δεδομένης της κάκιστης αγωνιστικής χρονιάς και του ονόματος του αντιπάλου), αν αναλογιστούμε πως στον νικηφόρο (7-1) τελικό Κυπέλλου με τον Απόλλωνα στις 15 Μαϊου του 1996 είχαν διατεθεί συνολικά 31.563 εισιτήρια, ενώ τέσσερα χρόνια μετά στο 3-0 επί του Ιωνικού, με τεχνικό της Ενωσης τον αείμνηστο Γιάννη Παθιακάκη, είχαν διατεθεί μόλις 25.471 εισιτήρια.
Η μοναδική περίπτωση τελικού Κυπέλλου στην οποία οι φίλοι της ΑΕΚ ξεπέρασαν το νούμερο των εισιτηρίων που θα βρεθεί το Σάββατο στο ΟΑΚΑ ήταν ο μακρινός τελικός του 1983 με τον ΠΑΟΚ όταν και είχαν διατεθεί 72.839 εισιτήρια.

Βεβαίως, μιλάμε για άλλες εποχές, με το συγκεκριμένο ματς να είναι ο πρώτος τελικός που διεξαγόταν στο Ολυμπιακό Στάδιο, με τους οπαδούς να κάθονται σε διπλανές θύρες χωρίς να υπάρχουν νεκρές ζώνες και όλους τους ποδοσφαιρόφιλους να προσέρχονται στο γήπεδο ανεξαρτήτως οπαδικών φρονημάτων.

Είναι χαρακτηριστικό πως στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό το 1993-94 και 1994-95 είχαν διατεθεί συνολικά 61.232 και 60.777 εισιτήρια αντίστοιχα, ενώ σε αυτούς με τον Ολυμπιακό το 2001-02 και 2008-09 είχαν δοθεί συνολικά 45.218 και 48.594 μαγικά χαρτάκια.

Αριθμοί που καταδεικνύουν πως τα 35.000 εισιτήρια που εξαφάνισαν οι φίλοι της ΑΕΚ για τον τελικό με τον Ατρόμητο αποτελούν νούμερο-ρεκόρ.

Φτερά και τα εισιτήρια της Ερασιτεχνικής

Οπως αναμενόταν, φτερά έκαναν και τα εισιτήρια που διέθεσε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ στα μέλη που ήταν συνεπή στις εισφορές τους, αλλά και στα νέα που αποφάσισαν να εγγραφούν. Μάλιστα, η «μάνα» ΑΕΚ με σχετική ανακοίνωση ευχαρίστησε τα μέλη της για την ενίσχυση, ευχόμενη καλή επιτυχία στην ομάδα για τον τελικό.

«Γνωρίζουμε στα μέλη της ΑΕΚ ότι τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν. Ευχαριστούμε τα μέλη μας που μαζί με την αγορά των εισιτηρίων κατέβαλαν τη συνδρομή τους και συγχρόνως έκαναν την εγγραφή τους νέα μέλη. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα μας και όλοι μαζί να γιορτάσουμε την κατάκτηση του Κυπέλλου. Η διοίκηση της ΑΕΚ» ανέφερε η ανακοίνωση.


sentragoal.gr

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Ο υπέρ πάντων αγώνας!

Τη "μάχη" για την επιβίωσή της δίνει απόψε (5 μ.μ. - Novasports 4, Sentra 103,3) η ΑΕΚ που υποδέχεται τον Πανιώνιο, που επίσης έχει σημαντικό στόχο μπροστά του, έστω κι αν δεν κρίνεται το μέλλον του.

Η Ενωση αναζητά πρωτίστως τη νίκη κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες και κατά δεύτερο λόγο περιμένει τα... καλά (για εκείνη) μαντάτα από τη Ρόδο και από τον αγώνα του Κολοσσού με τον Ηλυσιακό.

Τα σενάρια της παραμονής είναι περιορισμένα: Με νίκη της ΑΕΚ επί του Πανιώνιου και νίκη του Κολοσσού επί του Ηλυσιακού, τότε στα "μεγάλα σαλόνια" παραμένει η Ενωση, ενώ ο Ηλυσιακός παίρνει το... δύσκολο δρόμο προς την Α2.
Τα υπόλοιπα είναι ακόμα πιο απλά και δεν επιδέχονται ιδιαίτερων μαθηματικών πράξεων ή σκέψεων: σε περίπτωση ήττας της ΑΕΚ δεν έχει κανένα νόημα το τι θα γίνει στη Ρόδο καθώς η ΑΕΚ έτσι κι αλλιώς υποβιβάζεται (βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τον Ηλυσιακό). Σε περίπτωση νίκης του Ηλυσιακού στη Ρόδο πάλι δεν έχει κανένα νόημα το τι θα κάνει η ΑΕΚ, καθώς και σ' αυτό το σενάριο η Ενωση παίρνει το δρόμο προς την Α2 κατηγορία.

Δεν έχει απουσιάσει ποτέ από την Α' Εθνική

Αναμφίβολα ο αγώνας στο κατάμεστο κλειστό της Ζωφριάς, αλλά και εκείνος στη Ρόδο προκαλούν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον την αποψινή αγωνιστική. Για την ΑΕΚ ο αγώνας έχει ιστορική σημασία: Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε με τι μέγεθος ομάδας έχουμε να κάνουμε, πολύ περισσότερο αν σκεφτούμε ότι η Ενωση μαζί με τον Παναθηναϊκό και τον Αρη είναι οι ΜΟΝΕΣ ομάδες που δεν έχουν απουσιάσει ποτέ από τα "μεγάλα σαλόνια" είτε σε επίπεδο Α' Εθνικής (από την περίοδο 1963-1964 δηλαδή) είτε σε επίπεδο Α1 κατηγορίας (από τη σεζόν 1986-1987 μέχρι σήμερα).

Ο Αγγελος Κορωνιός θα έχει στη διάθεσή του τον Περικλή Δορκοφίκη αλλά όχι τον Τζάρετ Χαρτ που υποβλήθηκε χθες σε χειρουργική επέμβαση. Επίσης είναι σημαντικό το ότι πέρα από εκείνους που θα "πλημμυρίσουν" το κλειστό της Ζωφριάς, περίπου 100 οπαδοί της ΑΕΚ αναμένονται και στο Βενετόκλειο της Ρόδου!

Από την πλευρά του ο Πανιώνιος έχει στόχο και μάλιστα σημαντικό στην αποψινή αναμέτρηση καθώς αναζητά τη νίκη που θα του δώσει το δικαίωμα να λάβει μέρος στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Πέρα από τη... γνωστή απουσία του Νίκου Μπάρλου, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα και η ομάδα του είναι πανέτοιμη για τη μεγάλη αποψινή αναμέτρηση.

sentragoal.gr

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

11902 και συνεχίζουμε…

Κοντά στις 12.000 είναι πλέον τα μηνύματα που έχει στείλει ο κόσμος για να στηρίξει την Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Η ανταπόκριση στην προσπάθεια «Δώσε δύναμη στην ΑΕΚ» είναι εντυπωσιακή. Η Ένωση μας χρειάζεται όλους, γράφουμε ΑΕΚ και στέλνουμε το μήνυμα στο 54534. Χρέωση 1,48 συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Πολύωρη συνάντηση Αδαμίδη, Μαύρου.

Γέφυρες στον Θωμά Μαύρο ρίχνει η διοίκηση της ΑΕΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Το Contra.gr αποκαλύπτει το ραντεβού του προέδρου της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ Σταύρου Αδαμίδη με τον αρχισκόρερ των ελληνικών γηπέδων, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (15/04) στην καφετέρια που διατηρεί ο δεύτερος στον Άλιμο.

Για περισσότερες από δύο ώρες τα έλεγαν Σταύρος Αδαμίδης και Θωμάς Μαύρος πλαισιωμένοι από τρεις στενούς συνεργάτες του προέδρου της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ κι απομακρυσμένοι από τους υπόλοιπους θαμώνες του μαγαζιού, για να αποχωρήσουν μετά τις 10 το βράδυ.

Το περιεχόμενο των συζητήσεων των δυο ανδρών δεν έχει γίνει επισήμως γνωστό αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ο ισχυρός άνδρας του "δικεφάλου" βολιδοσκόπησε το ενδιαφέρον του Θωμά Μαύρου να ασχοληθεί με τα κοινά της ΑΕΚ από την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στα ελληνικά γήπεδα ποτέ δεν είχε κρύψει τη διάθεσή του να βοηθήσει την ομάδα με την οποία συνδέθηκε αγωνιστικά και συναισθηματικά βάζοντας ωστόσο και τις δικές του προϋποθέσεις στο τραπέζι.

Από την άλλη η ευρεία αποδοχή που έχει στους οπαδούς της Ένωσης, ανάβει το "πράσινο φως" στην "κιτρινόμαυρη" διοίκηση, ώστε να αξιοποιήσει τον μεγάλο γκολτζή σε κάποιο νευραλγικό πόστο συσπειρώνοντας έτσι μια μεγάλη μερίδα του κόσμου.

Εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες και δεν αποκλείεται το όνομα του Θωμά Μαύρου να είναι γραμμένα στα χαρτιά που θα έχει μπροστά του ο Σταύρος Αδαμίδης κατά την απολογιστική συνέντευξη Τύπου που θα δώσει τον Μάιο.

contra.gr


Όλα καλά με Δορκοφίκη.

Ο δυναμικός σέντερ της ΑΕΚ μάλιστα θέλησε να δώσει το παρών στην σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, καθώς ήδη έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Πανιώνιο που θα κρίνει κατά 50% την παραμονή της ομάδας στην Α1.

Βέβαια οι ιατροί συνέστησαν στον Δορκοφίκη ξεκούραση και να μην αγχωθεί πάλι σε μεγάλο βαθμό. Κάτι τέτοιο, όμως, είναι δύσκολο να συμβεί, καθώς ο παίκτης θέλει να παίξει οπωσδήποτε με αντίπαλο τον Πανιώνιο.


Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι ο Περικλής Δορκοφίκης είναι καλά και τη Δευτέρα (18/4) θα πάρει εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο.

on sports.gr

Ξεκινούν 8 Μαΐου τα πλέι οφ.

Ο Παναθηναϊκός με τρεις βαθμούς, ΑΕΚ με ένα βαθμό και ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός Βόλου χωρίς βαθμό, θα συμμετάσχουν στα φετινά πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα. Αυτά θα αρχίσουν στις 8 Μαΐου, όπως ανακοίνωσε η Σούπερ Λίγκα. Δηλαδή, μία εβδομάδα μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο στις 30 Απριλίου στο ΟΑΚΑ.

Αύριο αναμένεται ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκα για το πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τον ορισμό των έξι αγωνιστικών τους. Οι αγωνιστικές θα διεξάγονται κάθε Κυριακή και Τετάρτη και έτσι τα πλέι οφ θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 25 Μαΐου με τις τέσσερις ομάδες να διεκδικούν ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και δύο (αν πάρει το Κύπελλο ο Ατρόμητος) ή τρία (αν πάρει το Κύπελλο η ΑΕΚ) εισιτήρια για το Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης περιόδου.


aek365.gr

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ.ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 7 Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ.


Αποκάλυψη: Iδού τι ισχύει για την AEK!

Την έκδοση εγγυητικής επιστολής ύψους από 7 έως 10 εκατ. ευρώ και την προσκόμισή της στον «κιτρινόμαυρο» φάκελο μέχρι το τέλος Aπριλίου είναι το πιθανότερο ότι θα απαιτήσει η πρωτοβάθμια επιτροπή αδειοδότησης της EΠO από την AEK μέσα στη Mεγάλη Eβδομάδα προκειμένου η Eνωση να γλιτώσει τα πολύ χειρότερα.

Mία εγγυητική που ενδεχομένως να αποτελέσει και την απαρχή των συνολικών εξελίξεων στην ΠAE (ειδικά αν δεν μπορούν ή δεν θέλουν να την καλύψουν μόνοι τους οι νυν μέτοχοι), μία... αναγκαστική εγγυητική για να αποφευχθεί ο υποβιβασμός έστω σε δεύτερο βαθμό, που δικαιολογεί και την πρόσφατη ενδιαφέρουσα (έστω και επικοινωνιακά) συνάντηση Mελισσανίδη - Nικολαΐδη.

Eπικοινωνιακή είναι άλλωστε και η αισιοδοξία που βγάζει ο πρόεδρος της ΠAE Σταύρος Aδαμίδης, ο οποίος μιλώντας με τον Σοφοκλή Πιλάβιο έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει ότι τις τελευταίες μέρες η EΠO στοχοποιεί την AEK!

Kάτι τέτοιο, εκτός του ότι δεν ισχύει, πιθανότατα θα καταρριφθεί και από το ότι η διαδικασία της απαίτησης εγγυητικής, η οποία προβλέπεται από τον κανονισμό licensing της UEFA για τις προβληματικές περιπτώσεις τύπου AEK, θα ακολουθηθεί πιθανότατα για μίνιμουμ τέσσερις ελληνικές ομάδες.

Ποιο είναι το πρόβλημα της AEK σε σύγκριση για παράδειγμα με τον Παναθηναϊκό, που επίσης στο δικό του φάκελο προβλέπει ότι θα έχει σημαντικές ζημίες στην επόμενη χρήση του; Tο γεγονός ότι την τελευταία τριετία η AEK παραβιάζει συστηματικά τη σχετική πρόνοια της UEFA (η οποία γίνεται ακόμα πιο αυστηρή τα επόμενα χρόνια μέσω financial fair play) και κάθε χρόνο αυξάνει της ζημίες της ανατρέποντας τις προβλέψεις που η ίδια καταθέτει στη Nιόν μέσω του φακέλου της στην EΠO!

Eτσι πέρυσι στις 30 Iουνίου η AEK είχε δηλώσει 26 εκατ. ευρώ ζημίες, τον Δεκέμβριο τις ανέβαζε στα 30 και η δική της πρόβλεψη για τον Iούνιο του 2011 είναι ότι θα κλείσει στα 32 εκατ. ευρώ! Aυτό που επίσης καταλογίζεται στην AEK από την UEFA είναι η πλήρης ανατροπή στις οικονομικές εγγυήσεις που δίνει κάθε χρόνο προκειμένου να ξεπερνά τον σκόπελο της αδειοδότησης.

Kαι δεν είναι μόνο η περίφημη απαίτηση από τον Ψωμιάδη που πλέον η UEFA δεν τη δέχεται, αφού αποδείχθηκε εικονική. H AEK για να πάρει πέρυσι το χαρτί είχε, όπως αποκαλύπτει σήμερα το «Goal», δεσμευθεί ότι θα συγκεντρώσει χρήματα για το άνοιγμά της από την πώληση δύο παικτών εκ των Mπλάνκο, Σκόκο και Tζιμπούρ. Aπό αυτούς ο τελευταίος έφυγε ως ελεύθερος, ο δεύτερος ανανέωσε το συμβόλαιό του και μάλιστα με υψηλότερο τίμημα και με τον πρώτο υπάρχουν συζητήσεις για κάτι ανάλογο!

Tο ίδιο και για συγκεκριμένους (και μάλιστα περισσότερους) ποδοσφαιριστές έχει δεσμευτεί και φέτος η AEK προς την UEFA προκειμένου να καλύψει το δεδομένο άνοιγμα της επόμενης χρήσης της που υπολογίζεται από επτά έως δέκα εκατ. ευρώ. Mε τη μόνη διαφορά ότι δεν μπορεί και φέτος να αποδειχθεί αρκετό με δεδομένη την πλήρη αστοχία της «κιτρινόμαυρης» ΠAE την τελευταία τριετία ως προς τις οικονομικές της προβλέψεις!

Σε αυτές τις περιπτώσεις η UEFA θέλει να είναι καλυμμένη μέσω προσκόμισης εγγυητικής, κάτι που λογικά θα αποφασίσει η πρωτοβάθμια επιτροπή αδειοδότησης της UEFA από τη στιγμή που από αυτό το καλοκαίρι θα εφαρμόσει απόλυτα το licensing για όλες τις ομάδες. Kάτι που, για παράδειγμα, δεν έκανε πέρυσι η ισπανική ομοσπονδία που αποφάσισε διαφορετικά στην περίπτωση της Mαγιόρκα.

Σημειώνεται ότι για την AEK η εγγυητική αυτή δεν μπορεί να βγει και τόσο εύκολα γιατί ούτε περιουσιακά στοιχεία έχει να υποθηκεύσει (κάτι που κάνουν οι ισπανικές ομάδες) ούτε τις μετοχές της, που είναι υποθηκευμένες στη Morgan Stanley. Oύτε βεβαίως να αρχίσει να πουλάει ποδοσφαιριστές μέχρι το τέλος Aπριλίου για να πείσει την UEFA ότι φέτος θα κάνει αυτό που δεν έκανε τα προηγούμενα χρόνια.

Aπό την άλλη πλευρά για την UEFA (απ' όπου προέρχονται και οι πληροφορίες μας) δεν μπορεί να γίνει δεκτή στο Europa ή στο Champions League χωρίς εγγυητική μία ομάδα που κάθε χρόνο δεσμεύεται και (ενδεχομένως) κάνει περικοπές με μοναδικό όμως κέρδος τη μετακύλιση των ζημιών της από χρονιά σε χρονιά και τη σταθερή επιδείνωση (την τελευταία τριετία) του παθητικού της χωρίς το παραμικρό σημάδι ανάκαμψης.

Για την AEK δεν είναι βεβαίως ακατόρθωτο να βγάλει την εγγυητική (από τη στιγμή που διαθέτει ακόμα και σήμερα μετόχους με σημαντική περιουσία), αλλά κανείς δεν ξέρει τι θα αποφασίσουν οι κ. Παππάς και Nοτιάς, ποιοι άλλοι είναι διατεθειμένοι να συνεισφέρουν προκειμένου να αποτραπεί ο υποβιβασμός και αν μέσα από την αγωνία των επόμενων ημερών προκύψουν και νέοι παίκτες στο προσκήνιο.


sentragoal.gr

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Την Παρασκευή τα εισιτήρια.

Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για τον τελικό του Κυπέλλου, με τους οπαδούς της ΑΕΚ να βρίσκονται σε δεκαπέντε ημέρες (Σάββατο 30 Απριλίου, 8.30 μ.μ.) αντιμέτωποι με την πρόκληση της κατάκτησης μιας κούπας έπειτα από εννέα χρόνια.

Και παρά την ανησυχία και απογοήτευση που έχουν δημιουργηθεί από τις διοικητικές εξελίξεις και το θολό τοπίο στην ομάδα, οι φίλοι της Ενωσης δείχνουν διψασμένοι να γεμίσουν το ΟΑΚΑ και να πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ετσι από αύριο οι φίλαθλοι της Ενωσης θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα μαγικά χαρτάκια του τελικού, οι τιμές των οποίων ορίστηκαν στα 15, 25 και 40 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες για τα σημεία διάθεσης και τον τρόπο μετάβασης των φιλάθλων στο ΟΑΚΑ αναμένεται να γνωστοποιηθούν σήμερα, με την ΠΑΕ ΑΕΚ να εκδίδει σχετική ανακοίνωση.

Θυμίζουμε πως μετά τη σχετική σύσκεψη αποφασίστηκε η ΑΕΚ να πάρει 33.283 εισιτήρια και ο Ατρόμητος 12.030, με τους οργανωμένους οπαδούς των δύο ομάδων να βρίσκονται στα δύο πέταλα. Η ΑΕΚ θα έχει τις θύρες 1-12, 31 και 35 και ο Ατρόμητος τις 17-24.

sentragoal.gr

Χρόνια Πολλά Δικέφαλε!

Ανακοίνωση με αφορμή τα γενέθλια της ΑΕΚ εξέδωσαν οι παλαίμαχοι άσοι του συλλόγου, με την ευχή να ξεπεράσει την κρίση της η ομάδα και να κάνει... Ανάσταση!

Αναλυτικά:

Με αφορμή τα χθεσινά (13/4) γενέθλια της ΑΕΚ, ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων της “Ένωσης” εύχεται χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο της ομάδας, παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές που δόξασαν την κιτρινόμαυρη φανέλα και γενικά σε όλους τους ανθρώπους (παράγονες ή Ενωσίτες), οι οποίοι με την παρουσία τους και την προσφορά τους γίνανε συντελεστές (παλαιών) επιτυχιών...

Η ομάδα που αγαπάμε, βιώνει πραγματικά μια πολύ δύσκολη κατάσταση, για την οποία τρέφουμε την ελπίδα, ότι θα την ξεπεράσει και θα κάνει... Ανάσταση! Ο δρόμος που έχει διαβεί η ομάδα, από τη μέρα της γέννησής της μέχρι σήμερα, δεν ήταν πάντοτε στρωμένος με ροδοπέταλα. Ανέκαθεν υπήρχαν εμπόδια! Ο ΑΕΚτζής είναι μαθημένος να αγωνίζεται και να δίνει καθημερινά μάχες. Έτσι θα κάνουμε και τώρα!


Χρόνια Πολλά Δικέφαλε!

ΥΓ: Περιμένουμε όλους τους φιλάθλους της ΑΕΚ, να παραβρεθούν τη Μεγάλη Δευτέρα το απόγευμα, στο τουρνουά που διοργανώνει ο Δήμος Νέας Ερυθραίας προς τιμήν των “Αλησμόνητων Πατρίδων”. Μην λείψει κανείς. Γιατί, όπως λέει και το γνωστό σύνθημα, ΑΕΚ σημαίνει προσφυγιά ξεριζωμένη!

sportdog.gr

Κορωνιός: Ικανοποιημένος από τους παίκτες μου.

Ο Άγγελος Κορωνιός είδε την ομάδα του να παλεύει μέχρι το τέλος απέναντι στον Άρη ώστε να πάρει μια σημαντική νίκη στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Ενωσίτης τεχνικός μάλιστα τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος και ότι τώρα η ομάδα πρέπει να συνεχίσει για να πετύχει τον στόχο της παραμονής.

«Για μας ήταν ένας ακόμη τελικός. Ο Άρης έχει δείξει διαφορετικό πρόσωπο μετά την αλλαγή προπονητή και γνωρίζοντας την δυσκολία του αγώνα, προσπαθήσαμε να επιβάλλουμε ρυθμό και να παίξουμε καλή άμυνα. Δεν το πετύχαμε στο πρώτο ημίχρονο.

Επιλέξαμε να παίξουμε μια σύνθετη άμυνα, αλλά πολλές φορές μπερδευτήκαμε, αφαιρεθήκαμε και φάγαμε σουτ που δεν έπρεπε να δεχθούμε.

Παρόλα αυτά γυρίσαμε το παιχνίδι μέσα από τη πίεση και το καθαρό μυαλό. Και το παιχνίδι κρίθηκε σε ένα σουτ και μια άμυνα. Είμαι για πρώτη φορά ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών και αν συνεχίσουμε έτσι, στο επόμενο παιχνίδι δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι».

Ερωτηθείς για την τελευταία επίθεση, είπε πως «θέλαμε να παίξουμε ένα πικ εν ρολ ή να κάνουμε ένα ντράιβ και να βγάλουμε τη μπάλα στη γωνία. Ο Βούλε έκρινε ότι έπρεπε να πάρει τη προσπάθεια. Θα μπορούσε όμως να δώσει τη μπάλα στον Νικολαίδη στη γωνία. Αυτά όμως είναι θεωρίες και δεν μπορώ να τον κατηγορήσω».

Σχετικά με την παραμονή απάντησε ότι «...τον τελευταίο καιρό παίζουμε ασφαλώς με τη πλάτη στον τοίχο. Ξέρουμε τα προβλήματά μας και παλεύουμε. Είμαστε εδώ για να παλέψουμε. Στόχος είναι να κάνει η ομάδα 3Χ3, χάσαμε από τον Άρη και πάμε για τα άλλα δύο παιχνίδια. Πρέπει μέσα από τη πίεση να λειτουργήσουμε σωστά».


aek365.gr

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως... ετών 87!

Σαν σήμερα πριν από 87 χρόνια, στις 13/4/1924, στην οδό Βερανζέρου στην Αθήνα, στο μαγαζί αθλητικών ειδών του Αιμίλιου Ιωνά και του Κωνσταντίνου Δημόπουλου, μια παρέα Κωνσταντινουπολιτών είχαν την ιδέα να ιδρύσουν έναν σύλλογο που να συγκεντρώνει όλους του αθλητές και τους φιλάθλους που προέρχονταν από την Πόλη!

Oι άνθρωποι που εμπνεύστηκαν την ιδέα της: Αιμίλιος Ιωνάς, Μενέλαος Ιωνάς, Κώστας Δημόπουλος, Μενέλαος Καροτσιέρης, Τιμολέων Τάγαρης, Κώστας Σπανούδης, Μίλτος Ιερεμιάδης & Στέφανος Κεχαγιάς ήταν στην πρώτη ιδρυτική συνέλευση και η ιστορία ξεκίνησε...

Στις 2 Ιουλίου 1924, κατατέθηκε το πρώτο καταστατικό και εγκρίθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών στις 18 Σεπτεμβρίου 1924, με την υπ' αριθμόν 3844 απόφασή του. Η "γέννηση" της ΑΕΚ, ήταν γεγονός.

Πρώτος πρόεδρος ήταν ο δημοσιογράφος Κώστα Σπανούδης, μετέπειτα βουλευτής και υπουργός στην κυβέρνηση του Ελευθέριου Βενιζέλου. Το διοκητικό συμβούλιο συμπλήρωσαν οι Νίκος Ελεόπουλος (αντιπρόεδρος), Τιμολέων Τάγαρης, Μενέλαος Καροτσιέρης, Μίλτος Ιερεμιάδης, Κωνσταντίνος Δημόπουλος και Αμίλιος Ιωνάς(μέλη).

Μάνα... Πέρα Κλουμπ

Φυσικά το μεγαλείο αυτής της ομάδας, προϋπήρχε στην Κωνσταντινούπολη και την Πέρα Κλουμπ, τον σύλλογο που γέννησε από τα σπλάχνα του την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Μετά και την καταστροφή της Σμύρνης και των διωγμό των Ελλήνων από την Τουρκία, αρκετοί αθλητές του συλλόγου φόρεσαν τη φανέλα της Ένωσης.

Ανάμεσα τους και ο μεγάλος Κώστας Νεγρεπόντης με πρωτάθλημα στην Τουρκία το 1922 με την Πέρα και με Κύπελλο το 1931 με την ΑΕΚ.

Με έμβλημά τον Δικέφαλο αετό

Ο δικέφαλος αετός της ΑΕΚ, είναι παρόμοιος με αυτόν της βυζαντινής αυτοκρατορίας με τα δύο κεφάλια να αντιπροσωπεύουν τη διπλή εξουσία του αυτοκράτορα. Η αριστερή κεφαλή (που είναι στραμμένη προς την δύση) συμβολίζει τη Ρώμη, ενώ η δεξιά (ανατολή) συμβολίζει την Κωνσταντινούπολη.

Ο σταυρός και η σφαίρα στα νύχια συμβολίζουν την πνευματική και κοσμική εξουσία αντίστοιχα. Ο αετός στέκει επάνω σε δάφνινο στεφάνι, όπως είναι ανάγλυφο στο οικουμενικό Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης. Ο δικέφαλος αετός της Ένωσης, μαύρος σε κίτρινο φόντο με τα σύμβολα της αυτοκρατορικής εξουσίας (το ξίφος και την υδρόγειο σφαίρα).

Πρωταγωνίστρια στην ιστορία...

Ο πρώτος τίτλος του συλλόγου ήρθε το 1932 με το Κύπελλο Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, επικρατώντας επί του Άρη με 5-3 στον τελικό. Στη συνέχεια η ΑΕΚ μεγάλωσε ως σύλλογος με τίτλους όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στο Μπάσκετ, με ημερομηνία σταθμό στην ιστορία της χώρας, το πρώτο Ευρωπαϊκό Ελληνικού συλλόγου στις 4/4/1968.



Σε ένα κατάμεστο καλλιμάρμαρο από 80000 φιλάθλους της ομάδας (παγκόσμιο ρεκόρ για αγώνα μπάσκετ μέχρι και τις μέρες μας, με την φωτογραφία να βρίσκεται στα γραφεία της Fiba Europe), η ΑΕΚ νίκησε με την Σλάβια Πράγας με 89-82.

Ο δικέφαλος μεγάλωσε και άνοιξε τα φτερά. Η ΑΕΚ έμελλε να γίνει ομάδα πρωταγωνίστρια στην αθλητική ιστορία της χώρας αλλά και της Ευρώπης και να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι δόξας και υπερηφάνειας για την Ελλάδα και τον αθλητισμό.



Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια...

Η έδρα της Α.Ε.Κ., ο φυσικός της χώρος βρίσκεται στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στις 2 Σεπτεμβρίου 1934 της παραχωρήθηκαν ο χώρος προς ίδρυση του γυμναστηρίου της. Το πρώτο μέρος της εξέδρας ανεγέρθηκε το 1950 και η τελική διαμόρφωση του γηπέδου έγινε τη δεκαετία του '60 υπό την προεδρία του αείμνηστου Νίκου Γκούμα(ονομάστηκε το στάδιο προς τιμήν του) αλλά και επί προεδρίας Λουκά Μπάρλου στα τέλη της δεκαετίας του '70, με την κατασκευή της "σκεπαστής" εξέδρας.

Το 1989 εγκαινιάστηκε και το κλειστό γήπεδο "Γιώργος Μόσχος" (που πήρε το όνομα από τον αδικοχαμένο αρχηγό της ομάδας μπάσκετ τη δεκαετία του '60) που αποτέλεσε την έδρα για τα υπόλοιπα ομαδικά σπορ του συλλόγου. Δυστυχώς, τον Μάϊο του 2003 κατεδαφίστηκαν και τα δύο γήπεδα προκειμένου να δημιουργηθεί ένα καινούριο, αλλά έμεινε στο θα...



Χειρότερο σημείο της ιστορίας της

Δυστυχώς για την ΑΕΚ, αυτή η χρονική περίοδος, είναι η χειρότερη στην ιστορία της σε όλα τα αθλήματα. Από το ποδόσφαιρο μέχρι και το μπάσκετ, ο σύλλογος περνάει κρίση, με τα οικονομικά προβλήματα να είναι τεράστια.

Μια κατάσταση που σχεδόν πάντα αντιμετώπιζε η ΑΕΚ, γιατί ποτέ δεν είχε την οικογένεια με την οικονομική επιφάνεια που θα έβαζε τα λεφτά με το τσουβάλι. Ήταν η ομάδα του κόσμου, μόνο τον κόσμο της είχε πάντα δίπλα και μόνο με τον κόσμο κατακτούσε τους τίτλους απέναντι στους αιώνιους αντιπάλους της.

Απέναντι στα λεφτά, η ΑΕΚ έβαζε καρδιά, πάθος και πάνω απ'όλα ΈΝΩΣΗ και κατάφερνε το ακατόρθωτο. Για αυτό το λόγο ισχύει και το "Είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ...". Και για αυτό το λόγο, όπως περάσαν τεράστιες φουρτούνες κατά το παρελθόν με τη βοήθεια του κόσμου, έτσι και τώρα ο κόσμος πρέπει να δηλώσει παρών και να μην ξεχάσει ποτέ την υπόσχεση του: "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω..."



"γιατί όταν υπάρχει ΈΝΩΣΗ, γίνονται τα πάντα... ΑΕΚ γερά και χρόνια σου πολλά"


  sport24.gr

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Στις 20:30 ο τελικός Κυπέλλου.

ραδινός θα είναι ο τελικός του Κυπέλλου ΟΠΑΠ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο. Στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που έγινε στο ΟΑΚΑ παρουσία εκπροσώπων των δύο ομάδων, της ΕΠΟ και της Αστυνομίας, αποφασίστηκε η σέντρα στο μεγάλο παιχνίδι να γίνει στις 20:30.

Σε ό,τι αφορά στα εισιτήρια, σε πρώτη φάση η ΑΕΚ θα πάρει 33.283 και ο Ατρόμητος 12.030 εισιτήρια, με τους οργανωμένους οπαδούς των δύο ομάδων να «τοποθετούνται» στα δύο πέταλα του ΟΑΚΑ. Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι 15, 25 και 40 ευρώ, ενώ η ΕΠΟ θα διαθέσει έναν αριθμό εισιτηρίων των 60 ευρώ (4.382).

Τα εισιτήρια θα τεθούν στη διάθεση του κοινού σε τρεις ημέρες και οι λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές προσεχώς από τις δύο ΠΑΕ. Όσο για τη μετακίνηση των οπαδών των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ, ο τρόπος που θα γίνει θα αποφασιστεί σε νέα σύσκεψη που θα γίνει τη Μεγάλη Δευτέρα (18 Απριλίου). Πιθανότατα οι οπαδοί της ΑΕΚ θα μετακινηθούν στο ΟΑΚΑ με τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο (ΗΣΑΠ) και αυτοί του Ατρομήτου με πούλμαν.


sport-fm.gr

«Βάλτε λεφτά ή πέφτουμε»

Οι δύο συνεχόμενες νίκες επί Ατρόμητου και Λάρισας επανέφεραν την αγωνιστική ηρεμία στην ΑΕΚ εν όψει του τελικού του Κυπέλλου, ωστόσο η ανησυχία σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο εξακολουθεί να είναι έκδηλη στις τάξεις της ΠΑΕ.

Βλέπετε, μέχρι το τέλος του μήνα η Ενωση (όπως και οι υπόλοιπες ομάδες που έχουν οφειλές) έχει ενημερωθεί από την ΕΠΟ πως θα πρέπει να καταβάλει εγγυητική επιστολή προκειμένου να διασφαλιστεί πως θα τακτοποιήσει όλες τις οικονομικές της εκκρεμότητες, οι οποίες ανέρχονται στα 8 εκατ. ευρώ περίπου και αφορούν οφειλόμενα μέχρι τις 30/6.

Σημειώνεται ότι τα 3 εκατ. ευρώ έχουν να κάνουν με τις διακανονισμένες οφειλές που έπρεπε να είχαν εξοφληθεί έως τις 31/12 και μεταφέρθηκαν για τις 30/6, ενώ τα υπόλοιπα 5 εκατ. ευρώ αφορούν υποχρεώσεις από την 1/1 έως τις 30/6/2011. Προφανώς και μέρος του ποσού μπορεί να διακανονιστεί εκ νέου, ωστόσο στην ΑΕΚ αναζητούν εναγωνίως ρευστό για να καλύψουν τα 3 εκατ. ευρώ που έπρεπε να είχαν ήδη καταβάλει μέχρι το τέλος Δεκέμβρη και πλέον δεν μπορούν να τα συμπεριλάβουν σε νέο διακανονισμό.

Με δεδομένο, λοιπόν, πως χοντρικά η Ενωση θα χρειαστεί μέχρι το τέλος του μήνα περί τα 5 με 6 εκατ. ευρώ γίνονται αντιληπτές οι αγωνιώδεις προσπάθειες της διοίκησης για εξεύρεση ρευστού, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου θα πρέπει να καλυφθεί από τους μετόχους. Αλλωστε, το θέμα δεν είναι να προσκομίσει η ΑΕΚ στην ΕΠΟ την εγγυητική επιστολή, αλλά να εξοφλήσει τις υποχρεώσεις της για να αποφύγει νέες δυσάρεστες περιπέτειες.

Μέσα σε όλα τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν την ΠΑΕ υπήρξε και η χθεσινή αποκάλυψη του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Διαμαντή Αδαμόπουλου, ο οποίος παρέθεσε δεδομένα του συστήματος Taxis σύμφωνα με τα οποία η ΠΑΕ ΑΕΚ χρωστάει 152.753.018.02 ευρώ στο Δημόσιο, εκ των οποίων μόνο τα 11.877.692,15 είναι ρυθμισμένα. «Βάλτε λεφτά ή πέφτουμε» Το διαμορφωθέν -σε οικονομικό και μετοχικό κυρίως επίπεδο- τοπίο στην ΑΕΚ φαίνεται ότι θα αναγκάσει τον Σταύρο Αδαμίδη να επισπεύσει την προαναγγελθείσα για το τέλος της σεζόν συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Μάλιστα, πιθανότερη ημερομηνία φαντάζει η Δευτέρα 2 Μαΐου, όταν και ο Αδαμίδης μετά τον απολογισμό της χρονιάς που θα κάνει φαίνεται ότι θα ξεκαθαρίσει πως ή θα μπουν λεφτά στην ομάδα ή η ΑΕΚ θα πρέπει να αντιμετωπίσει το φάντασμα του υποβιβασμού. Κάτι ανάλογο, άλλωστε, είχε επισημάνει και στα μέλη των supporters στην πρόσφατη καθιερωμένη συνάντηση που είχαν, με τον Αδαμίδη να προσπαθεί να τους πείσει να αυξήσουν την ετήσια συνδρομή τους στην ομάδα από 10.000 ευρώ που είναι τώρα στα 100.000 ευρώ, προκειμένου να βοηθήσουν ακόμα περισσότερο στο να βγει η ΑΕΚ από το αδιέξοδο.


sentragoal.gr

Πρώτη σύσκεψη για τον τελικό.

Ο Ατρόμητος θα παραλάβει 12.000 εισιτήρια και η ΑΕΚ 30.000 όπως αποφασίστηκε σε πρώτη φάση στη σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ(30/4) που έγινε την Τρίτη.

Το "παρών" στην σύσκεψη έδωσαν οι εκπρόσωποι των δύο φιναλίστ του θεσμού, της αστυνομίας αλλά και ο υπεύθυνος ασφαλείας του ΟΑΚΑ.

Η πρώτη από τις τρεις συσκέψεις που θα γίνουν, έγινε για τα εισιτηρια που θα πάρουν οι δύο ομάδες στον τελικό.

Ο Ατρόμητος έτσι σε πρώτη φάση θα λάβει 12.000 περίπου εισιτήρια και η ΑΕΚ 30.000 περίπου ενώ 4.400 εισιτήρια είναι για τις ανάγκες της ΕΠΟ.

Στην νέα σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Δευτέρα θα αποφασιστούν τα μέτρα ασφαλείας που έχουν να κάνουν και με την μετάβαση των οργανωμένων φιλάθλων των δύο συλλόγων στο ΟΑΚΑ.

Η ώρα διεξαγωγής του τελικού είναι στις 20:30 όπως εχει αποφασίσει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.


sport24.gr

«Δεν την αφήνω μόνη της»

Γράψαμε προηγουμένως τι προτίθεται να πράξει ο Μπάμπης Καραμανλής την Μεγάλη Πέμπτη, αλλά προς το παρόν τον ενδιαφέρει η... ερχόμενη Τετάρτη. Παρά το ασφυκτικό επαγγελματικό πρόγραμμα του ο πρόεδρος της ΚΑΕ θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου για την αναμέτρηση με τον Άρη. Ο κ. Καραμανλής θα ταξιδέψει, πιθανότατα, αύριο το βράδυ, καθώς όπως είπε στους συνεργάτες του «δεν πρόκειται ν' αφήσω την ομάδα μόνη της».
 
Ο κ. Καραμανλής δεν χάνει συνήθως αποστολή εκτός Αθηνών, πόσω μάλλον στη φάση αυτή όπου διακυβεύεται το μέλλον της πολύπαθης «Βασίλισσας», αλλά και η δική του υστεροφημία. Δύσκολες ώρες...


aek365.gr 

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ηρακλη,ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΗΑΝDABALL ME partizan,EIMAΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ οακα ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ατρομητο.8Α ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ!!!ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ Α Ε Κ ΚΑΙ Μ Ο Ν Ο Α Ε Κ !!!LAMIA CLUB. . .NEVER GIVE UP. . . 1973