ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

EKΔΡOMH ME TON μπαοκ ΓΙΑ ΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΙΣ 2 μαρτιου.ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 7 και ΣΤΑ τηλ:22310-37634 k 6937-043228...AYTΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΕΝΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΜΕΙΝΕ,ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ.

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, σεβόμενη την ανιδιοτελή αγάπη των φιλάθλων για την ομάδα μας, μειώνει τις τιμές των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος.

Την Τετάρτη 2 Μαρτίου, κόσμος, προπονητής, παίκτες και διοίκηση πρέπει να γίνουμε μια γροθιά, όπως γίνονται πάντα οι Ενωσίτες όταν η ιστορία το απαιτεί και να κάνουμε μαζί το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τροπαίου.

Έτσι, η ΠΑΕ ΑΕΚ ορίζει τις τιμές των εισιτηρίων στις χαμηλότερες της δεκαετίας, 10, 15 και 20 ευρώ καθώς και είσοδο (πλην θ 29 και VIP) για όλα τα παιδιά έως 14 ετών, 5 & 7 ευρώ.

Μέρος των εσόδων θα δοθεί στα τμήματα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για τη στήριξή τους και την ενίσχυση της μεγάλης τους προσπάθειας.

Όλοι μαζί πρέπει να σταθούμε δίπλα στην ομάδα μας και να δώσουμε, με αγνό φίλαθλο πνεύμα, ένα ηχηρό παρόν σε αυτό το βήμα πρόκρισης για τον Τελικό της 30ης Απριλίου.

Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ… ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ!
Σημεία πώλησης:
• aekshop 1: Κ. Βάρναλη 25 (Νέα Ερυθραία) τηλ. 210-6254002
• aekshop 2: Δεκελείας 146, Νέα Φιλαδέλφεια τηλ. 210-2525784
• aekshop 4: Λεωφόρος Θηβών 376, Αιγάλεω τηλ. 210-5317482
• aekshop 6: Ηλιουπόλεως 105, Δάφνη τηλ. 210-9735470

Από την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου στις 12:00 εισιτήρια θα πωλούνται και από το εκδοτήριο του ΟΑΚΑ (σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη»), ώρες 12:00-20:00.
Την Τρίτη 1 Μαρτίου το εκδοτήριο του ΟΑΚΑ (σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη») θα λειτουργήσει από τις 10:00 έως τις 17:00.

Την ημέρα του αγώνα η πώληση εισιτηρίων στα aekshops θα σταματήσει στις 15:00, ενώ τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:

• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και Λ. Κύμης, από τις 13:00 έως και 20’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο μπάσκετ και εκδοτήριο θύρας 12, από τις  16:30  έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

Μπακαούκας: Γράψαμε ιστορία!

Ο Χριστόφορος Μπακαούκας αμέσως μετά τη νίκη που πήρε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ επί της Κυπελλούχο Ευρώπης, Σπόρτινγκ Λισαβόνας μιλάει για τα συναισθήματά του και τους στόχους της ομάδας. Ο εξτρέμ της Ένωσης που πέτυχε 13 γκολ και ήταν για ακόμα μια φορά εξαιρετικός σκοράροντας ακατάπαυστα δηλώνει επίσης πως η ΑΕΚ στοχεύει σε πρωτάθλημα και Κυπέλλο, ενω ευχαριστεί τον κόσμο για την παρουσία του.

'' Πριν από το παιχνίδι στην Πορτογαλία είχαμε πει με τα παιδιά πως αν κερδίσουμε θα είναι κάτι σημαντικό και γράφουμε ιστορία. Μετά την ήττα όπου η διαφορά ήταν μικρή και είδαμε ότι με λίγη προσοχή θα μπορέσουμε με την βοήθεια του κόσμου μας να ανατρέψουμε την κατάσταση πάλι είπαμε πως αν νικήσουμε και προκριθούμε γράφουμε ιστορία γράφουμε ιστορία, αν πάλι δεν γίνει δεν χάσαμε και τίποτα. Τώρα λοιπόν καταφέραμε κάτι πολύ σημαντικό και έχουμε γενικά όλα αυτά που έχουμε καταφέρει είναι σημαντικά μέσα στο μικρό χρονικό διάστημα που έχει ιδρυθεί το σωματείο.

Τώρα και προχωράμε για το επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Θέλουμε να πουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό μας και χρόνο με τον χρόνο καταλαβαίνει ότι δίνουμε μεγάλη προσπάθεια για να διατηρούμε την ΑΕΚ σε υψηλό επίπεδο. Τους ευχαριστούμε λοιπόν και του αφιερώνουμε αυτή τη μεγάλη νίκη. Ενώ ξέρουμε πως ακόμα και να χάναμε σήμερα πάλια χαρούμενος θα ήταν γιατί ξέρει και βλέπει ότι προσπαθούμε''.

Τέλος αναφέρθηκε και στο επόμενο παιχνίδι της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα στο οποίο επιθυμούν μόνο τη νίκη. ''Σίγουρα δείξαμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα, αλλά τώρα συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι που είναι για το πρωτάθλημα την Τετάρτη ώστε να συνεχίσουμε να είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας. Θέλουμε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Και περιμένουμε να γυρίσουν και οι τραυματίες (Τσαούσης, Τούτσης) για να παλέψουμε όλοι μαζί και να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι ώστε να σταθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται''

aek365.gr

Μάντιτς: «Είμαστε ζωντανοί»

Οταν ο Βούλε Μάντιτς έπαιρνε την απόφαση πριν από 3 χρόνια να έρθει στην Ελλάδα για να παίξει στη ΜΕΝΤ, ίσως να μην περίμενε ότι εδώ θα γινόταν η δεύτερη πατρίδα του. Στέριωσε όμως για τα καλά στη χώρα μας και απέκτησε πολλές ελληνικές συνήθειες. Μία από αυτές είναι η ελληνική μουσική.

Ακούει ελληνικά τραγούδια και ειδικά ένα από αυτά πρέπει να το ακούει συνέχεια από προχθές το βράδυ. Πρόκειται για «Το χειροκρότημα» της Αλκηστις Πρωτοψάλτη και εκείνο το σημείο που μάλλον εκείνος αλλά και όλη η ΑΕΚ το τραγουδάνε πιο δυνατά απ' όλο το τραγούδι είναι όταν λέει «είμαστε ακόμα ζωντανοί». Και έτσι είναι. Η Ενωση μετά την προχθεσινή νίκη επί του Περιστερίου πήρε ανάσα οξυγόνου και έμεινε ζωντανή στη μάχη για την παραμονή.

Ο 29χρονος φόργουορντ της Ενωσης, που σίγουρα άξιζε το χειροκρότημα (όπως λέει και το τραγούδι) στο προχθεσινό ματς, καθώς έκανε σπουδαία εμφάνιση (13 π., 4 ριμπ., 3 ασ.) και ήταν ο παίκτης που οδήγησε την ΑΕΚ στην ανάκαμψη και την έκανε να πάρει μια διαφορά ασφαλείας, μίλησε για τη σημασία της νίκης.

«Ηταν μια πολύ σημαντική νίκη. Επρεπε να πάρουμε πάση θυσία αυτό το ματς και το πήραμε. Από την περασμένη Δευτέρα το λέγαμε και το ξαναλέγαμε αυτό και το πιστεύαμε. Δουλέψαμε καλά στην προπόνηση, ήμασταν αποφασισμένοι να μη χάσουμε με τίποτα και έτσι κερδίσαμε και είμαστε ακόμα ζωντανοί.

Ηταν επίσης μια νίκη που ανέβασε την ψυχολογία μας και μας επιτρέπει να ελπίζουμε ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη. Και πιστεύω ότι θα είναι καλύτερη και ότι θα πετύχουμε το στόχο μας, γιατί η ΑΕΚ δεν μπορεί να πέσει κατηγορία. Είναι μεγάλη ομάδα. Πολύ μεγάλη και δεν γίνεται αυτό».
Ο Μάντιτς μίλησε και για την επόμενη μέρα: «Πλέον η ψυχολογία μας είναι καλύτερη. Το μυαλό μας είναι πια στο επόμενο παιχνίδι με τον Κολοσσό. Είναι ένα ματς που η ομάδα μπορεί να κερδίσει και το πιστεύουμε όλοι αυτό».

Ο άγνωστος Βούλε

Ο Βούκασιν (Βούλε) Μάντιτς γεννήθηκε στο Βρσατς και ο πατέρας του (ήταν προπονητής σε παιδικά και εφηβικά τμήματα πολλών ομάδων) τον κόλλησε από νωρίς το... μικρόβιο του μπάσκετ. Στα 12 χρόνια του μετακόμισε με την οικογένειά του στο Βελιγράδι για να παίξει στη Ζελέζνικ.

Εκεί έπαιζαν (σε πιο μικρά τμήματα όμως) δυο παίκτες που είναι σήμερα στην Ελλάδα και μάλιστα είναι και κολλητοί του. Ο λόγος για τους Μίλος Τεόντοσιτς και Ζόραν Ερτσεγκ του Ολυμπιακού.
Επαιξε σε πολλές ομάδες (Ζελέζνικ, Ερυθρός Αστέρας, Μπόρατς Τσάτσακ, Γκαλίλ Ελιόν, Πιβοβάρνα, Τάκοβο, ΜΕΝΤ και Ερμής Λαγκαδά). Πέρα από το μπάσκετ, του αρέσει και το ποδόσφαιρο και παίζει μπάλα στον ελεύθερο χρόνο του (ειδικά όταν βρίσκεται στη Σερβία).

Λατρεύει την Ελλάδα και ακούει πολλή ελληνική μουσική

Τα τρία τελευταία χρόνια έπαιζε στην ελληνική Α2 και όπως λέει πάντα είχε ως όνειρο να κάνει το άλμα και να περάσει στα σαλόνια της Α1. «Ηθελα να παίξω στην Α1 και ειδικά να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα με κόσμο. Οταν μου έκανε πρόταση η ΑΕΚ, δεν το σκέφτηκα πολύ και δέχτηκα».


sentragoal.gr

«Μία οικογένεια πάει μπροστά»

Μία ΑΕΚ οικογένεια, μία ΑΕΚ γροθιά, μία πραγματική απόλαυση είναι η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ. Οι παίκτες του Αρβανίτη, Τσαούσης, Βακάλης, Γεωργιάδης, Παπαδόπουλος και Μεγαλοοικονόμου, μιλούν στο Score και αναφέρονται στον θρίαμβο του Σαββάτου και τη συνέχεια:

Φάνης Τσαούσης: «Μόνο στην ΑΕΚ γίνονται αυτά. Ό,τι και να πω είναι λίγο. Είμαστε χαρούμενοι για την πρόκριση αλλά θέλουμε να δώσουμε κι άλλες χαρές στον κόσμο μας».

Γιώργος Βακάλης: «Αυτή η πρόκριση αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για το όνομα της ομάδας αλλά και του ελληνικού χάντμπολ στην Ευρώπη. Σε καιρό κρίσης δείχνουμε πως όταν κυριαρχεί το συναίσθημα και η θέληση για διάκριση όλα είναι δυνατά. Σε κάθε αγώνα παίζουμε με την καρδιά μας».

Διονύσης Γεωργιάδης: «Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Αυτό που έγινε είναι συγκλονιστικό. Ενα ευχαριστώ είναι λίγο για τον κόσμο μας που μας στήριξη τόσο πολύ. Η νίκη και η πρόκριση ανήκει και σε αυτούς. Δώσαμε τα πάντα και στο τέλος ανταμειφθήκαμε. Η ομάδα αυτή έχει δουλέψει πολύ. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Έχουμε ψυχή αλλά είμαστε και σε καλή κατάσταση. Όλα είναι ένα σύνολο. Πιστέψαμε στην πρόκριση και το πετύχαμε. Πρέπει να κοιτάξουμε την συνέχεια όμως».

Γιώργος Παπαδόπουλος: «Είμαστε τρισευτυχισμένοι. Αυτό που ζήσαμε ήταν ένα όνειρο. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήρθε εδώ και μας στήριξε. Ειλικρινά ζούμε μοναδικές στιγμές και είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω σε αυτό το σωματείο. Είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου».

Θοδωρής Μεγαλοοικονόμου: «Το αξίζαμε πιστεύω αυτό που έγινε. Βγάλαμε τον καλύτερό μας εαυτό και στο τέλος βλέποντας ότι μπορούμε να το πετύχουμε δώσαμε τα πάντα. Θυμάμαι μόνο τα τελευταία δέκα λεπτά στον πάγκο. Μετά ήμουν αγκαλιά και πανηγύριζα με κάποιους που δεν γνώριζα. Ήταν οι πιο ωραίες μου στιγμές σαν αθλητής. Η μέρα αυτή θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη μου. Μακάρι να ζήσουν όλοι αυτό που έζησα εγώ και οι συμπαίκτες μου. Έχουμε καταφέρεινα γίνουμε μία οικογένεια και αυτό είναι το δυνατό μας όπλο».


aek365.gr

Πρώτη νίκη για την ΑΕΚ.

Τους πρώτους της βαθμούς στη Β' φάση του πρωταθλήματος πήρε η ΑΕΚ, που νίκησε εύκολα με 3-0 τον Ηρακλής Κηφισιάς.

Πριν τον αγώνα, οι δύο ομάδες βρίσκονταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μηδέν βαθμούς απολογισμό από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Η ΑΕΚ ήταν σαφώς καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και δίκαια έφτασε σε μία "καθαρή" νίκη, που της επιτρέπει να έχει ακόμα κάποιες ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ: Κουτουξίδου 4 (1 άσος, 2/2 επ., 1 μπλοκ), Κις 10 (3 άσοι, 7/21 επ.)., Μποροβίντσεκ 12 (3 άσοι, 7/9 επ., 2 μπλοκ), Παπαγεωργίου 8 (6/18 επ., 33% υπ., 2 μπλοκ), Λαμπρινίδου 7 (5/12 επ., 2 μπλοκ), Καλαϊντζίεβα 10 (1 άσος, 8/14 επ., 35% υπ., 1 μπλοκ), Σάκκουλα (λ, 44% υπ.), Κουνάδη, Ντελ Ρίο 4 (3/5 επ., 1 μπλοκ), Παυλοπούλου.

sport24.gr



Στροφή σε ΠΑΟΚ.

Με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά τη νίκη της με σκορ 3-2 επί του Εργοτέλη θα αρχίσει από σήμερα κιόλας την προετοιμασία της για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ κόντρα στον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κώστα Μανωλά για το ματς της Τετάρτης, μετά τη χθεσινή αποβολή του Έλληνα αμυντικού, αλλά βασίζεται στο «φονικό» ένστικτο του Ίσμαελ Μπλάνκο, ο οποίος για άλλη μία εβδομάδα θα περιμένει την πρόταση της διοίκησης.

Δύο ματς μια χρονιά είναι ουσιαστικά οι αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο για την ΑΕΚ. Η «Ένωση» έχει την ευκαιρία να κατακτήσει έναν τίτλο αν αποκλείσει τον έτερο «Δικέφαλο» του ελληνικού πρωταθλήματος, αφού όποιος εκ των Ατρομήτου ή Ολυμπιακού Βόλου φτάσει στον τελικό δεν αποτελεί φόβητρο. Άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο το έχουν αντιληφθεί αυτό και έχουν στρέψει αποκλειστικά την προσοχή τους στο παιχνίδι της Τετάρτης.

Ο Μανόλο Χιμένεθ, ωστόσο, άρχισε ήδη να μετρά απουσίες αφού η αποβολή του Κώστα Μανωλά στο ματς με τον Εργοτέλη του στέρησε αυτόματα και τη συμμετοχή του στον πρώτη ημιτελικό. Εκτός του Έλληνα αμυντικού, ο τεχνικός της «Ένωσης» δεν υπολογίζει τους τραυματίες Γιάχιτς και Γκέντσογλου. Αντίθετα κανονικά στη διάθεση του Ισπανού αναμένεται να είναι οι Μάκος και Σκόκο, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές λόγω καρτών που είχαν, αλλά και οι Δέλλας και Λυμπερόπουλος, οι οποίοι είχαν μείνει εκτός αποστολής για την αναμέτρηση στο Παγκρήτιο για να πάρουν ανάσες.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου» βασίζει πολλά στον Ίσμαελ Μπλάνκο, ο οποίο δείχνει ότι σκοράρει σε κάθε ευκαιρία που παίρνει, παρά το γεγονός ότι η διοίκηση της ομάδας τον… κακομεταχειρίζεται. Ο Αργεντινός επιθετικός είναι ο πρώτος σκόρε της «Ένωσης» φέτος, με εννιά γκολ στο πρωτάθλημα και 15 συνολικά, αλλά για ανανέωση ούτε κουβέντα. Από τη διοίκηση της ομάδας προκύπτει, όπως και κάθε εβδομάδα άλλωστε, ότι θα γίνει βελτιωμένη πρόταση (600.000 ευρώ) στον παίκτη. Ίδωμεν…

Επιστρέφει φορτωμένος ο Γκρέταρσον

Με γεμάτη από ονόματα παικτών λίστα επιστρέφει από την Ισπανία ο Άρναρ Γκρέταρσον. Ο Ισλανδός βρέθηκε στον αγώνα της Σεβίλλης Β' με τη Σαν Ρόκε και στην αναμέτρηση Μπέτις – Αλμπαθέτε για να παρακολουθήσει υποψήφιους μεταγραφικού στόχους για την ΑΕΚ, αλλά και να αναπτύξει σχέσεις με Ισπανούς μάνατζερ. Από πλευράς παικτών, «στόχοι» ήταν οι Χοσέ Μπερνάρντο, Ούγκο Ροντρίγκεθ, Χουάν Κάλα και Χοσέ Κάρλος, τους οποίος γνωρίζει ο Χιμένεθ. Σκοπός του ταξιδιού του ήταν κυρίως η ανάπτυξη σχέσεων με Ισπανούς μάνατζερ, μια και τους συγκεκριμένους παίκτες τούς γνωρίζει ο Χιμένεθ.


sport-fm.gr

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Ετοιμη για την ανατροπή η ΑΕΚ.

Τα τέσσερα γκολ της ήττας πριν από μία εβδομάδα στη Λισσαβώνα με 27-23 από τη Σπόρτινγκ θέλει να ανατρέψει σήμερα (6.15 μ.μ., Sport+) η ΑΕΚ στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας για να πανηγυρίσει την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες του Τσάλεντζ Καπ και να αφήσει εκτός συνέχειας την κάτοχο του τροπαίου.

Η Ενωση έδειξε στην έδρα των «λιονταριών» στην Πορτογαλία πως έχει και τις δυνάμεις αλλά και το ψυχικό σθένος που επιτρέπουν τόσο στον Γιάννη Αρβανίτη όσο και στους παίκτες του να αντιμετωπίζουν με ιδιαίτερη αισιοδοξία τη σημερινή ρεβάνς για τη φάση των «16». Αλλωστε, με το σκορ του πρώτου ημιχρόνου να είναι 15-9 το περασμένο Σάββατο στη Λισσαβώνα, το δεύτερο 30λεπτο εξελίχθηκε εντελώς διαφορετικά από αυτό που ίσως να περίμεναν και οι ίδιοι οι Πορτογάλοι αφού το έχασαν με 14-12.

«Αργήσαμε να μπούμε στην αγωνιστική ταχύτητα ενός ευρωπαϊκού αγώνα» τόνισε ο τεχνικός της ΑΕΚ, που αναφέρθηκε και στο πώς περιμένει να εξελιχθεί το παιχνίδι: «Θα είναι ένα σφιχτό ματς. Το σκορ μάς δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα».

Οσον αφορά την «ακτινογραφία» της Σπόρτινγκ, ο τεχνικός της ΑΕΚ είπε: "Είναι μια ομάδα αρκετά καλά δουλεμένη, με καλό προπονητή. Εχει κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις τις οποίες μάθαμε και καταλάβαμε πώς πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε. Εχει καλή περιφέρεια, ενώ τα εξτρέμ της, αν και δεν δουλεύουν πολύ, σκοράρουν και κάποιες φορές επιταχύνουν την περιφέρεια».

Η Σπόρτινγκ στο πρωτάθλημα της χώρας της δεν πηγαίνει ιδιαίτερα καλά -είναι 5η με 41 βαθμούς, με 11 νίκες, μία ισοπαλία και έξι ήττες (467-414 τέρματα)-, ενώ μπήκε, όπως και η ΑΕΚ, στη διοργάνωση από τη φάση των «32». Πέρασε στους «16» με μία νίκη και μία ήττα χάρη στην καλύτερη διαφορά τερμάτων (νίκησε με 26-21 το πρώτο ματς και έχασε το δεύτερο με 30-26) από την Ντόνετσκ, με τα δύο ματς όμως να γίνονται στην Ουκρανία.


sentragoal.gr

Ανακοίνωση ΚΑΕ ΑΕΚ

  Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφορικά με το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι εναντίον του Περιστερίου, που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Ζωφριάς στις 19.00.

Η ανακοίνωση αναφέρει:"Όποιος πιστεύει ότι η σωτηρία και η επιβίωση της Βασίλισσας είναι χαμένη, ας κάτσει σπίτι του... Όποιος πιστεύει ότι οι μάχες και οι αγώνες κερδίζονται με κριτική από το σπίτι και την καφετέρια, ας το πιστεύει...

Όποιος όμως, πιστεύει ότι δεν υπάρχει τίποτα αδύνατο γι' αυτόν που θα προσπαθήσει κι ότι η ΑΕΚ, η Βασίλισσά μας, δεν θα πεθάνει, θα πολεμήσει και θα σωθεί ξέρει τον τρόπο... Αύριο 19.00 στο κλειστό γήπεδο Ζωφριάς έλα να βοηθήσεις την Βασίλισσα να μείνει ζωντανή με την ψυχήσου και την φωνή σου... ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ 


aekbc.gr

Θέλει τον λαό της με παοκ...ΣΧΟΛΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ...ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΟΥΛΜΑΝ...ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

Το παιχνίδι της χρονιάς παίζει η ΑΕΚ την Τετάρτη (2/3 - 21.00), στο ΟΑΚΑ, απέναντι στον ΠΑΟΚ για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλο. Η Ένωση έχει ανάγκη από ένα σκορ ασφαλείας στο πρώτο παιχνίδι προκειμένου να πάει μετά από 15 βράδια στην Τούμπα και να πάρει την πρόκριση για τον τελικό. Το ματς λοιπόν της Τετάρτης είναι κομβικό και ο λαός της ΑΕΚ καλείται να δώσει δυναμικό παρών στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Πάει καιρός εξάλλου από την τελευταία φορά που το ΟΑΚΑ έγινε... έδρα και σε αυτό το ματς, άπαντες στην ομάδα περιμένουν από τον κόσμο να ξεχάσει (όσο αυτό είναι δυνατό) την έως τώρα πορεία της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και να στηρίξει παίκτες και προπονητή. Γι' αυτό το λόγο μάλιστα η διοίκηση αποφάσισε να ρίξει τις τιμές στα εισιτήρια και να ορίσει γενική είσοδο 10 και 15 ευρώ. Σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναμένεται να βγει εντός της ημέρας.

 aek365.gr

Ταξίδι για τρεις.

Ο Αρναρ Γκρέταρσον ετοιμάζει ταξίδι στην Ισπανία για να «τσεκάρει» μεταγραφικούς στόχους ενόψει καλοκαιριού και η «Εξέδρα» κάνει ένα σύντομο φλας μπακ στις περιπτώσεις που φέρεται να έχει ξεχωρίσει ο Μανόλο Χιμένεθ από την συγκεκριμένη αγορά.

Πρόκειται για τους Χοσέ ντε λα Κουέστα της Αλμπαθέτε, τον Μίσου της Θέλτα και τον Εμιλιάνο Αρμεντέρος της Σεβίλλης που παίζει δανεικός στη Βαγεκάνο. Οι δυο πρώτοι μάλιστα είναι γνωστό ότι είναι ελεύθεροι να διαπραγματευτούν από τώρα με κάποια ομάδα της αρεσκείας τους, ενώ ο Αργεντινός άσος της Σεβίλλης που πρωταγωνιστεί στη Β' Ισπανίας αναμένεται να δοθεί ξανά δανεικός σε κάποιο σύλλογο από την ομάδα της Ανδαλουσίας.

Η περίπτωση του Ντε λα Κουέστα ήταν από εκείνες που ήθελε πολύ τον περασμένο Νοέμβριο (όπως είχε αποκαλύψει η «Εξέδρα») ο Χιμένεθ και πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν (απελπιστικά μόνος στην άμυνα της Αλμπαθέτε, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ) με 22 ματς συμμετοχές και ένα γκολ. Διανύει το 28ο έτος και είναι Κολομβιανός.

Ο Μίσου είναι 25 ετών και έπαιζε βασικός στις προηγούμενες δύο χρονιές στον άξονα της μεσαίας γραμμής της Θέλτα (που ηγείται της βαθμολογίας της Β' Ισπανίας). Προφανώς, το γεγονός ότι δεν έχει ανανεώσει με τη Θέλτα τον κράτησε στον πάγκο, μια και φέτος έχει 16 συμμετοχές εκ των οποίων 5 ως βασικός και 11 ως αλλαγή. Κι όμως έχει καταφέρει να σκοράρει 5 φορές...

Οσον αφορά τον Εμιλιάνο Αρμεντέρος, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, αποτελεί τον κορυφαίο άσο (μεσοεπιθετικός κυρίως στα άκρα) της Βαγεκάνο και έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή. Στη Σεβίλλη δεν χωράει (τουλάχιστον μέχρι στιγμή) και γι' αυτό από την Ανδαλουσία υποστηρίζουν ότι θα παραχωρηθεί δανεικός ακόμη και το καλοκαίρι του 2011 και ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται με τη Σεβίλλη έναν χρόνο αργότερα.

Ο 25χρονος Αργεντινός άσος διαθέτει στην κατοχή του ιταλικό διαβατήριο. Θα έχουμε περισσότερα να αναλύσουμε στις επόμενες μέρες για τις περιπτώσεις παικτών που τσέκαρε στην Ισπανία, από τα ματς που θα μάθουμε ότι παρακολούθησε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ...


exedrasports.gr

Τα είπαν, τα συμφώνησαν και είπαν… εις υγείαν!....ΣΧΟΛΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ...ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΗ ΣΑΣ ΠΕΣΕΙ ΒΑΡΥ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ εργοτελη.

Μετά το πρωινό Group Therapy στα Σπάτα, παρουσία του ψυχολόγου της ομάδας Μιγκέλ Μορίγια, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ συνέφαγαν σε ταβέρνα των Σπατών για να… πιστοποιήσουν και με ένα ποτήρι κρασί όσα συμφώνησαν! Ενότητα, προσπάθεια και κατάκτηση του κυπέλλου το τρίπτυχο της συζήτησης με κύριο ομιλητή τον Μανόλο Χιμένεθ.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είχαν ενημερωθεί στην προπόνηση της Πέμπτης ότι θα έπρεπε να προσέλθουν σε αυτή της Παρασκευής 45 λεπτά νωρίτερα από την προβλεπόμενη ώρα. Και αυτό διότι ο προπονητής της ομάδας Μανόλο Χιμένεθ ήθελε να τους μεταφέρει σκέψεις δικές του, του Μορίγια αλλά και των διοικούντων την ΠΑΕ.

Μετά το δείπνο με τον έναν εκ των δύο μεγαλομετόχων Πέτρο Παππά το βράδυ της Τετάρτης _ παρουσία του προέδρου της ομάδας και εταιρίας Σταύρου Αδαμίδη και άλλων υψηλόβαθμων στελεχών του Δ.Σ. της ΠΑΕ _ ο Χιμένεθ ένιωσε ακόμα περισσότερο στο πετσί του τη μεγάλη ευθύνη που του αναλογεί ώστε να βελτιωθεί η αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Μάζεψε λοιπόν τους ποδοσφαιριστές του στην αίθουσα που διεξάγονται οι συνεντεύξεις Τύπου στο προπονητικό κέντρο των Σπατών και τους μετέφερε τη δική του επιθυμία, της διοίκησης και των μεγαλομετόχων για την απαρχή μιας προσπάθειας με περισσότερο πάθος και διάθεση η οποία θα επιστεγαστεί με την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας αλλά και τη συμμετοχή στα πλέι οφ όπου η ΑΕΚ θα (πρέπει να) διεκδικήσει τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα.

"Είναι ώρα ευθύνης για όλους μας. Δεν έχω παράπονα από τη δουλειά που κάνουμε, βλέπω ότι όλοι σας προσπαθείτε σκληρά και κατανοώ ότι θέλετε να παίζετε. Για κάποιο λόγο η εικόνα πολλών από εσάς στις προπονήσεις είναι πολύ καλύτερη από ότι στους αγώνες. Θέλω να το συζητήσουμε αυτό, όποιος έχει πρόβλημα, όποιος δεν αισθάνεται καλά ψυχικά  να έρχεται να μιλά σε μένα και στον Μιγκέλ. Γι αυτό είμαστε εδώ, για να σας ακούμε και να σας βοηθάμε".

Παίκτες, προπονητής και ψυχολόγος αντάλλαξαν απόψεις και εν κατακλείδι δεσμεύτηκαν για περισσότερη και πιο δυνατή προσπάθεια στη συνέχεια. Τονίστηκε από όλες τις πλευρές ότι είναι χρέος όλων να υπάρχει ενότητα και καλό κλίμα καθώς ακολουθεί ένα πολύ δύσβατο μονοπάτι με πολλά κρίσιμα ματς και τέσσερα ντέρμπι μέσα στο Μάρτιο, τρία απέναντι στον ΠΑΟΚ κι ένα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ακολούθως ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές αλλά και για ένα μικρό χρονικό διάστημα ο πρόεδρος Σταύρος Αδαμίδης _ ο οποίος έπρεπε να αποχωρήσει νωρίτερα για να παραστεί στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας _ συνέφαγαν σε ταβέρνα των Σπατών.

Με τον τρόπο αυτό θέλησαν να επισημοποιήσουν την αφετηρία μίας νέας προσπάθειας η οποία πρέπει όπως τόνισαν όλοι να αφήσει τα πρώτα δείγματα γραφής της στο κυριακάτικο ματς απέναντι στον Εργοτέλη. Ίδωμεν…


sport24.gr

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Δημόσια δέσμευση της πολιτείας.

Δημόσια δέσμευση, για πρώτη φορά, του Περιφερειάρχη Αττικής και της Πολιτείας στη συνεδρίαση της Βουλής, για επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το θέμα πιέζει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Βούρος.

Από την πρώτη μέρα που εξετάζεται ξανά το θέμα επιστροφής της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο βουλευτής Γιάννης Βούρος, γνωστός για τα κιτρινόμαυρα συναισθήματα του, είναι σε συνεχή συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΚ για την υλοποίηση του συγκεκριμένου σχεδίου.

Αυτή τη φορά, ο γνωστός ηθοποιός, επανέφερε στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής, το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ, στη σημερινή(22/2) συνεδρίαση με αντικείμενο συζήτησης "Περιβάλλον και Ανάπτυξη".

Το θέμα τέθηκε στον Περιφερειάρχη Αττικής, προκειμένου να συζητηθεί και να δεσμευτεί δημοσίως, όπως και τελικά έγινε. Ο κ. Σγουρός επανέλαβε για ακόμα μια φορά πως είναι υπέρ της επιστροφής της ΑΕΚ στον ιστορικό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας, ξεκαθάρισε πως είναι ανεπίτρεπτο για μία τόσο ιστορική ομάδα της χώρας να μην έχει το δικό της γήπεδο και τόνισε πως η Πολιτεία και ο ίδιος προσωπικά δεσμεύεται πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του.

Φυσικά, μοναδική  προϋπόθεση πως ο σχεδιασμός και η μελέτη που θα γίνει δεν θα έρχεται αντιμέτωπη με σε χωροταξικούς και περιβαλλοντολογικούς κανόνες.

Η συγκεκριμένη δέσμευση ήταν για πρώτη φορά δημοσίως και όχι σε κατ' ιδίαν συζητήσεις με τη διοίκηση της Ένωσης, όπως τις προηγούμενες φορές.

Μαζεύει υπογραφές από το κοινοβούλιο

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάννης Βούρος, σε συνέχεια των ενεργειών του, συγκεντρώνει υπογραφές από το κοινοβούλιο προκειμένου να πάρει μεγαλύτερες εγγυήσεις πως σύσσωμη η πολιτική σκηνή δεσμεύεται για την επιστροφή του δικεφάλου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει θετική ανταπόκριση των βουλευτών και πλέον όλοι ελπίζουν ότι αυτή τη φορά οι δεσμεύσεις και οι υποσχέσεις της Πολιτείας, θα είναι αληθινές για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα.


sport24.gr

Κίνηση για την ΑΕΚ.

Επιφανείς φίλοι της ΑΕΚ επιδιώκουν συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο εμπλοκής τους στην ομάδα.

 

Ενδιαφέρον από επιφανείς οικονομικά φίλους της ΑΕΚ, που θα ενδιαφερόντουσαν υπό προϋποθέσεις να εμπλακούν με τα κοινά της αγαπημένης τους ομάδας αποκαλύπτει η εφημερίδα «Score».

 

 Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, οι συγκεκριμένοι άνθρωποι θα επιδιώξουν ραντεβού απευθείας με τον Πέτρο Παππά (αν δεν έχει γίνει, όπως χαρακτηριστικά τονίζεται) προκειμένου να δουν αν οι δικές τους ιδέες για την ΑΕΚ, μπορούν να υλοποιηθούν. 

 

 Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, ο εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ, συζητάει ευχαρίστως αυτό το θέμα και θα έδειχνε μεγάλη προθυμία αν τελικά ευδοκιμούσε αυτό το σενάριο. 

 

 Όσο για το ποιοι είναι αυτοί; Η εφημερίδα τονίζει πως λόγω του ότι δεν επιθυμούν την δημοσιότητα προτιμάνε να κρατήσουν την ανωνυμία τους, καθώς μόνο τους μέλημα είναι η βοήθεια της ΑΕΚ και όχι η προβολή τους. 

 

 Ωστόσο, όπως αναφέρεται, όλα τα παραπάνω είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο και δεν αναμένονται εξελίξεις από μέρα σε μέρα. 



aek365.gr

Σκοκ-όλα δύσκολα για την ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ παραπαίει και ψάχνει κάπου να ακουμπήσει. Αναζητά έναν αγωνιστικό ηγέτη που θα την τραβήξει πάνω του, προκειμένου να βγει από το τέλμα και θα τη βάλει ξανά σε τροχιά επιτυχιών. Το τελευταίο διάστημα οι περισσότεροι (με πρώτο και καλύτερο τον Χιμένεθ) στράφηκαν στους Δέλλα, Λυμπερόπουλο και Καφέ προκειμένου να αναλάβουν αγωνιστικές πρωτοβουλίες.

Ωστόσο, φάνηκε -νωπό το παράδειγμα της κυριακάτικης ισοπαλίας με τον Πανιώνιο- πως η παρουσία των τριών δεν είναι αυτή που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Ο παίκτης από τον οποίο υπάρχουν τέτοιες προσδοκίες λέγεται Νάτσο Σκόκο. Και η αγωνιστική του καθίζηση το τελευταίο διάστημα εξηγεί σε μεγάλο βαθμό και τον αγωνιστικό κατήφορο της ΑΕΚ.

Το θέμα με τον Σκόκο είναι εξαιρετικά σύνθετο. Βλέπετε, στο παιχνίδι του Αργεντινού δεν μπορεί κανείς πλέον να καταλογίσει αδιαφορία ή επιλογή αγώνων. Θέματα δηλαδή που απασχόλησαν έντονα όσους βρίσκονται στην «κιτρινόμαυρη» κοινωνία από την πρώτη μέρα που φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός πλέον δίνει το 100% σε κάθε παιχνίδι, προσπαθεί πάρα πολύ για να βοηθήσει την ομάδα του με κάθε τρόπο, αλλά μέσα στο γήπεδο δεν εμφανίζεται η ποιότητα και το απρόοπτο που τον έκαναν να ξεχωρίζει ακόμα και σε στιγμές που δεν εμφάνιζε την ίδια διάθεση. Οι απαιτήσεις από τον Σκόκο αυξάνονται και ως απόρροια του νέου συμβολαίου που υπέγραψε με την ΑΕΚ, μέσω του οποίου εξασφαλίζονται από την τρέχουσα περίοδο ηγεμονικές αποδοχές για τον παίκτη.

Ο «υδραυλικός» ανακηρύχθηκε -δικαιολογημένα σε μεγάλο ποσοστό- ως ο ποιοτικότερος παίκτης της ομάδας, αυτός που θα είναι το πιο λαμπρό διαμάντι στο στέμμα. Είναι γεγονός μάλιστα πως εσχάτως εντός της ΑΕΚ καταγράφονται αρκετές φωνές που αμφισβητούν τη λογική και το ύψος στο οποίο επιτεύχθηκε η τελική συμφωνία.

Τόσο γιατί εκτιμούν πως ο Σκόκο δεν μπορεί να είναι ο ηγέτης που θα πάρει πάνω του την ΑΕΚ όσο και επειδή θεωρούν πως το συμβόλαιό του λειτουργεί ανατρεπτικά στο σχεδιασμό της νέας ομάδας και στις επερχόμενες συμφωνίες που θα επιχειρήσει η ομάδα. Εκτός, βέβαια, εάν τους προλάβουν οι εξελίξεις και υπάρξει μεταγραφικό ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού -το «Goal» αποκάλυψε χθες το ενδιαφέρον της Εσπανιόλ-, που θα οδηγήσει τον Σκόκο σε άλλες πολιτείες.

Ο Χιμένεθ και ο Νάτσο

Μέχρι το καλοκαίρι και τις πιθανές εξελίξεις η ΑΕΚ χρειάζεται την πλήρη αξιοποίηση του Σκόκο από τον Χιμένεθ. Επί ημερών του Ισπανού ο «υδραυλικός» έχει αγωνιστεί σε 19 από τα 26 ματς που έχει δώσει η Ενωση. Βασικός ήταν στα 17 από αυτά, αλλά μόνο στα οκτώ έβγαλε το 90λεπτο. Ο συνολικός απολογισμός που έχει ο Σκόκο είναι έξι γκολ και τρεις ασίστ.

Η άποψη του Χιμένεθ για τον Σκόκο έχει διάφορες διακυμάνσεις, με χαρακτηριστικότερες τις εξής αναφορές:

* 27/11 (ανανέωση συμβολαίου): «Είναι μέρα χαράς για όλους στην ΑΕΚ. Ηξερε ο Αδαμίδης ότι για μένα ήταν προτεραιότητα ο Σκόκο και μου έκανε το χατίρι».

* 12/12 (επιστροφή Σκόκο από τραυματισμό): «Ο Σκόκο είναι ένα... φαινόμενο. Θεωρώ ότι κάποιοι παίκτες μπορούν να παίξουν στην Ισπανία και ο Σκόκο είναι ένας από αυτούς. Πρέπει να πιέσει του εαυτό του. Τον χρειαζόμαστε».

* 13/2 (μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό): «Υποφέρει πολύ ο Σκόκο όταν πρέπει να αμυνθεί απέναντι σε μπακ που επιτίθενται».


sentragoal.gr





Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

           NTΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ . . .
ΕΙΧΑΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟΝ 

ΣΠΡΩΞΕΤΕ 

  ΣΤΗ  Β΄  ΕΘΝΙΚΗ. . .ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΤΟΥ 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΚΑΙ  ΤΑ ΠΕΡΣΥΝΑ

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ETOIMAZOYME THN EKΔΡOMH ME TON μπαοκ ΓΙΑ ΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΙΣ 2 μαρτιου.ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 7 και ΣΤΑ τηλ:22310-37634 k 6937-043228...AYTΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΕΝΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΜΕΙΝΕ,ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ.


Δεν έκανε... πειράματα η ΑΕΚ.

Την πρώτη της νίκη από τις 22/1/2011 και μάλιστα σε λιγότερο από 1 ώρα, πέτυχε την Πέμπτη η ΑΕΚ, που με 3-0 (25-11,25-12,25-20) επί του Πειραματικού σφράγισε την πρόκρισή της στα ημιτελικά Κυπέλλου Γυναικών.

Στον κεκλεισμένων των θυρών προημιτελικό της διοργάνωσης η «Ένωση» μετέτρεψε το παιχνίδι σε παράσταση για ένα ρόλο, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στον τεχνικό, Γιώργο Σαμαρά να δώσει ανάσες σε βασικές τους αθλήτριες και παράλληλα χρόνο συμμετοχής στις αναπληρωματικές παίκτριες. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως το Πειραματικό ταξίδεψε στην Αθήνα με επτά παίκτριες και χωρίς λίμπερο.

Έτσι δεδομένης της απώλειας του φετινού τίτλου η ΑΕΚ ελπίζει πως με την τύχη στο πλευρό της, στην κλήρωση της Παρασκευής το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΟΠΕ18/2 θα φτάσει ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του τελευταίου φετινούς της στόχου.

AEK (Γιώργος Σαμαράς): Ντελ Ρίο 2 (2/3 επ., 50% υπ.), Κουτουξίδου, Κις 8 (1 άσος, 7/7 επ.), Μποροβίντσεκ 10 (7/8 επ., 3 μπλοκ), Λαμπρινίδου 14 (6 άσοι, 8/13 επ.), Καλαϊτζίεβα 12 (11/22 επ., 40% υπ.), Σάκκουλα (λ, 33% υπ.), Χάσκου (λ, 57% υπ.), Κουνάδη, Παυλοπούλου 6 (6/9 επ.), Γκιουζέλη 7 (5/8 επ., 17% υπ., 2 μπλοκ).



sentragoal.gr

Καμία ανησυχία για την αδειοδότηση.

Μέχρι και σήμερα (18/2) το μεσημέρι, η ΠΑΕ ΑΕΚ χρειάζεται τις υπογραφές των παικτών για την αδειοδότηση της νέας σεζόν, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι περισσότεροι έχουν υπογράψει με την διοίκηση να δεσμεύεται για εξόφληση έως και τις (31/3).

Η ΠΑΕ ΑΕΚ καλείται να παραδώσει στην UEFA το φάκελο για την αδειοδότηση - συμμετοχή στις ελληνικές και ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν.

Για το λόγο αυτό, χρειάζεται σήμερα τα έγγραφα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών, που αναφέρουν πως συμφωνούν στην εξόφληση τους μέχρι τις 31 Μαρτίου, για τα δεδουλευμένα τους έως το τέλος του 2010.

Προκειμένου να μην υπάρχει κάποια δυσάρεστη εξέλιξη, παραδόθηκαν τα έγγραφα στους ποδοσφαιριστές από την προηγούμενη βδομάδα και την Πέμπτη (17/2) ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιώργος Κωνσταντινίδης μίλησε στους ποδοσφαιριστές σχετικά με την δέσμευση της ΠΑΕ, πως θα υπάρχει εξόφληση των δεδουλευμένων.

Φυσικά η συζήτηση στο προπονητικό κέντρο έγινε, καθώς ναι μεν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχουν υπογράψει, αλλά υπάρχουν κάποιοι ξένοι που αντέδρασαν και έπρεπε να τους καθησυχάσουν για να μην βρεθούν προ εκπλήξεων.

"Αναγνωρίζουμε τις οφειλές και δεσμευόμαστε"

Ο κ. Κωνσταντινίδης εξήγησε στους ποδοσφαιριστές πως "είναι καθαρά τυπικό το έγγραφο και πρόκειται για γραφειοκρατική διαδικασία". Μάλιστα δεσμεύτηκε ο ίδιος εκ μέρους της διοίκησης πως: "Μέχρι τα τέλη Μαρτίου θα έχετε εξοφληθεί όλα όσα σας οφείλονται μέχρι το τέλος του 2010".

Φυσικά ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, προκειμένου να καλύψει και τον πιο δύσπιστο, τόνισε προς τους παίκτες πως όποιος επιθυμεί θα μπορεί να τον επισκεφτεί στο γραφείο του για περισσότερες διευκρινίσεις.

Να σημειώσουμε εδώ πως όλες οι ελληνικές ομάδες έχουν μια άτυπη συμφωνία με την Super League που επιτρέπει το όριο οφειλών να είναι στους 3 μήνες. Στην ΑΕΚ δεν υπάρχει καμία ανησυχία και σήμερα αναμένεται να λήξει και τυπικά το θέμα.

"Υπέγραψα, κανένα πρόβλημα"

Αξίζει να σημειωθεί πως από τους πρώτους ξένους της ομάδας που υπέγραψαν (οι Έλληνες το γνωρίζουν το συγκεκριμένο σύστημα) ήταν ο τεχνικός της ομάδας, Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος τόνισε προκειμένου να καθησυχάσει τους παίκτες: "Εγώ παιδιά υπέγραψα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όποιος όμως δεν θέλει είναι δικαίωμα του να μην υπογράψει".


sport24.gr

«Δένουν» Μπιάρνασον λόγω ΑΕΚ.ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ...

Τα ταξίδια του Άρναρ Γκρέταρσον στη Νορβηγία, για να παρακολουθήσει τον Μπίρκιρ Μπιάρνασον, φαίνεται πως έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου στους ανθρώπους της Βίκινγκ, οι οποίοι κάλεσαν άμεσα τον παίκτη για του ανανεώσουν το συμβόλαιο. Ευχαριστημένος από την παραμονή του και ο 23χρονος χαφ.

«Γνωρίζουμε πως ο Μπίρκιρ παρακολουθείται από κάποιες ομάδες. Έχουμε ήδη ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις μαζί του για να του ανανεώσουμε το συμβόλαιο. Την ίδια στιγμή είναι πολύ πιθανό να υπάρξει πρόταση από άλλο σύλλογο. Αυτό το γνωρίζει και ο ίδιος», τόνισε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Έγκιλ Έστενσταντ, σε νορβηγική ιστοσελίδα.

Από την πλευρά του, ο χαφ της Βίκινγκ πρόσθεσε: «Έχουμε ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις. Άρα δεν θεωρώ την παραμονή μου στην ομάδα ως κακή επιλογή για το μέλλον μου. Ωστόσο, δεν υπάρχει κάποια απόφαση».


sport-fm.gr

Τιμωρία-σοκ για την ΑΕΚ.

Θορυβημένοι είναι στην ΑΕΚ από την αυστηρότατη απόφαση του αθλητικού δικαστή για επιβολή προστίμου ύψους 5.500 ευρώ για τη μη χρήση του συστήματος ακριβούς χρόνου στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ...


Οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν άδικη την ποινή, γι’ αυτό και είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν έφεση. Η απόφαση ανέφερε: «Για μη χρήση του συστήματος ακριβούς χρόνου (precision time), πρόστιμο 5.500,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ της 13-2-2011».

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, μόνο Φλίντερ Μπόιντ δεν ακολούθησε σήμερα το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης του Άγγελου Κορωνιού, ο οποίος αισθάνθηκε καλύτερα (δεν ξεπέρασε την ίωση) και πήγε κανονικά στο κλειστό της Ζωφριάς..

Ο Μπόιντ αναμένεται αύριο να υπογράψει το συμβόλαιό του ενώ θα εκδοθεί και το δελτίο του. Σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους ελέω του γνωστού προβλήματος στον οπίσθιο μηριαίο αν και αναμένεται να είναι στη διάθεση του προπονητή του για τον σαββατιάτικο ματς με τον Ηλυσιακό.


ora21.gr

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ETOIMAZOYME THN EKΔΡOMH ME TON μπαοκ ΓΙΑ ΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΙΣ 2 μαρτιου.ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 7 και ΣΤΑ τηλ:22310-37634 k 6937-043228...AYTΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΕΝΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΜΕΙΝΕ,ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ.


«Ετσι δεν μπορώ να συνεχίσω!»

Δεν είναι λίγοι που θεωρούν ότι ο Μανόλο Χιμένεθ είναι από τα ελάχιστα «υγιή» πράγματα, πάνω στα οποία μπορεί να στηριχθεί η ΑΕΚ για την επόμενη μέρα της. Η προσπάθεια της για την επιστροφή στις εποχές του καλού ποδοσφαίρου και των επιτυχιών. Σίγουρα μόνος του ο Ισπανός τεχνικός δεν φτάνει. Θέλει επένδυση από τους μετόχους, σωστές επιλογές από την διοίκηση και μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες. Αυτήν την στιγμή ο Χιμένεθ ξέρει ότι αυτός και οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να κάνουν τον κόσμο και πάλι περήφανο μέσω της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδος και της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ από τα πλέι οφ.

Ο Χιμένεθ όμως δεν είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια κάποιων παικτών του. Ειδικά το τελευταίο διάστημα τα προσωπικά λάθη κάποιων εξ’ αυτών έχουν φέρει ήττες που έχουν καταδικάσει την ΑΕΚ σε τεράστια και πρωτοφανή διαφορά από την κορυφή του πρωταθλήματος. Ο Ισπανός προπονητής στην ομιλία του στα Σπάτα… πέταξε και μία βόμβα.

Εκεί που «πάγωσαν» όλοι οι παίκτες.

«Αν συνεχίσετε έτσι δεν μπορώ να συνεχίσω εγώ εδώ μαζί σας. Θα πάμε μέχρι τον Ιούνιο... Αν αλλάξετε και κάνετε αυτά που λέω και συγκεντρωθούμε στην δουλειά μας, όλα θα πάνε καλά να ξέρετε. Δεν μπορούμε να δουλεύουμε κάποια πράγματα, να τα εξηγούμε και στο παιχνίδι να κάνουμε πάλι τα ίδια λάθη. Δεν γίνεται! Στην άμυνα κάνουμε πολλά λάθη.

Εκεί έχουμε χάσει πολλά παιχνίδια. Δεν μπορεί ο Καράμπελας να είναι ο μοναδικός που παίζει σωστή άμυνα σε όλα τα παιχνίδια, με ισορροπία και να ξέρει πότε μπορεί να ανέβει και πότε όχι. Και αυτός κάποιες φορές κάνει λάθη, αλλά πρέπει να παίζουμε όλοι μαζί σωστά» είπε και οι παίκτες έμειναν «παγωμένοι» με αυτό που είπε ο Χιμένεθ και ύστερα σε πηγαδάκια ερμήνευαν τα όσα είπε.


aek365.gr

«Ελπίδα» από την Ενωση.

Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων  ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ- «ΕΛΠΙΔΑ», επισκέφτηκαν οι παίκτες της ΑΕΚ, ο Μανόλο Χιμένεθ, μαζί με τον πρόεδρο, Σταύρο Αδαμίδη και τον Γιώργο Κωνσταντινίδη. Οι άνθρωποι της Ενωσης φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά του ιδρύματος, δίνοντάς τους έτσι λίγη χαρά.

Αυτός που έκλεψε την παράσταση και κέρδισε περισσότερο την προσοχή των παιδιών, ήταν ο Νάτσο Σκόκο, που μάλιστα άκουσε το όνομά του να γίνεται σύνθημα στα χείλη των μικρών παιδιών.
Στο περιθώριο της επίσκεψης ο Σταύρος Αδαμίδης δήλωσε: «Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που έχει συνεχές πολιτιστικό και κοινωνικό έργο. Θέλουμε να είμαστε κοντά στα παιδιά που δίνουν μάχη και θα είμαστε εδώ για ό,τι χρειαστούν.»

Δηλώσεις έκανε και ο Τραϊανός Δέλλας: «Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τα παιδιά αυτά  που δίνουν μία πολύ σημαντική μάχη.  Θέλω να ευχηθώ να έχουν την υγεία τους και  με τη βοήθεια του Θεού να ξεπεράσουν όλα τα προβλήματά τους. Κουράγιο στις οικογένειές τους. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν τέτοιες νοσοκομειακές εγκαταστάσεις  και θέλω να συγχαρώ τη κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη».

Από την πλευρά της η κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη δήλωσε για την επίσκεψη της ΑΕΚ:  «Είμαστε  χαρούμενοι που έχουμε εδώ την ΑΕΚ είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι βρίσκονται οι παίκτες και η ομάδα κοντά στα  παιδιά τα οποία δίνουν μια τεράστια μάχη. Η παρουσία σας  εδώ μας εμψυχώνει, μας ενθαρρύνει και μια δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε.  Εδώ νοσηλεύονται πάνω από 100 παιδιά τα οποία θα πάρουν μεγάλο κουράγιο από την παρουσία της ΑΕΚ».


exedrasports.gr

Αμφίβολος ο Δέλλας.

Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Τραϊανού Δέλλα στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο την ερχόμενη Κυριακή. Ο πολύπειρος αμυντικός ταλαιπωρείται από μία κάκωση στο αριστερό γόνατο, την οποία «κληρονόμησε» στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο «Κολοσσός» άρχισε την Πέμπτη φυσιοθεραπεία και είναι αμφίβολο αν θα είναι στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για το ερχόμενο ματς.

Έτσι στο πλευρό του Κώστα Μανωλά είναι πιθανό να βρεθεί ένας εκ των Κριστιάν Νασούτι ή Νταβίντ Ματέος, όχι όμως και ο ανέτοιμος Ντίνο Ντρπιτς. Εκτός μάχης για το προσεχές παιχνίδι που θα γίνει στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ είναι ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ (ατομικό), ο Σάββας Γκέντσογλου και ο Παναγιώτης Λαγός (φυσιοθεραπεία). Ο τελευταίος είναι και τιμωρημένος για το ερχόμενο ματς.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ θα συνεχιστεί την Παρασκευή στις 10:30.


sport-fm.gr

Κορίτσια έτοιμα για… πρόκριση!

Η αλήθεια είναι ότι οι τελευταίες είκοσι μέρες ήταν για την ΑΕΚ ένας εφιάλτης που στην ομάδα θέλουν να πιστεύουν ότι έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Μετά από τρείς συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ γυναικών που ανάγκασαν την Ένωση να πει «αντίο» στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στρέφουν πλέον τα βλέμματά τους στον θεσμό του Κυπέλλου.

Τα κορίτσια αντιμετωπίζουν για τα προημιτελικά στη Νέα Φιλαδέλφεια το Πειραματικό και στοχεύουν μόνο ένα αποτέλεσμα. Αυτό δεν είναι άλλο από τη νίκη, ώστε να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και ανέβουν ψυχολογικά. Κάτι που έχουν ανάγκη αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ για να επανέλθει η χαμένη αυτοπεποίθηση.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί μπροστά σε άδειες εξέδρες αφού η ΑΕΚ είναι τιμωρημένη με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και αυτό είναι ένα από τα αρνητικά στοιχεία λόγω του ότι ο κόσμος όπως έχουν παραδεχτεί παίκτριες και τεχνικό τιμ είναι κινητήρια δύναμη για αυτές. Όπως και να έχει τώρα θέλουν τη νίκη για ακόμα έναν λόγο εκτός του να αποδείξουν ότι είναι μεγάλη ομάδα και στοχεύει σε τίτλους. Αυτός θα είναι να αφιερώσουν τη νίκη και κατά συνέπεια την πρόκριση στους οπαδούς που δεν θα βρεθούν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Γιώργος Σαμαράς για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλες τις αθλήτριές του στη διάθεσή του για το κρίσιμο ματς με το Πειραματικό την Πέμπτη.


aek365.gr

Προς εξομάλυνση με το ΟΑΚΑ,

Κοντά στο ένα εκατ. ευρώ οφείλει η ΑΕΚ στη διοικούσα αρχή του ΟΑΚΑ τα περισσότερα από παλαιότερες χρήσεις. Ο Σταύρος Αδαμίδης δεσμεύτηκε σήμερα στον γ.γ.Α Πάνο Μπιτσαξή ότι θα καταβληθούν άμεσα 200.000 ευρώ και αιτήθηκε ευνοϊκή ρύθμιση του χρέους το οποίος προκλήθηκε από χρήσεις προηγούμενων διοικήσεων.

Η κόντρα της ΑΕΚ με το ΟΑΚΑ έφτασε στο γραφείο του γ.γ.Α. όταν η διοικούσα αρχή του Ολυμπιακού Σταδίου απέστειλε έγγραφο στον Μπιτσαξή ζητώντας την ανάκληση της αδειοδότησης για τη συμμετοχή στη Σούπερ Λίγκα λόγω χρεών.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Σταύρος Αδαμίδης επισκέφτηκε σήμερα τον γ.γ.Α. ζητώντας του να παρέμβει ώστε να υπάρξει ευνοϊκή ρύθμιση του χρέους, το μεγαλύτερο μέρος του οποίοι προέρχεται σύμφωνα με την ΠΑΕ από παλαιότερες χρήσεις.

Παράλληλα ζήτησε από τον Μπιτσαξή να μεσολαβήσει ώστε να υπάρξει επαναδιαπραγμάτευση του ενοικίου που καταβάλει η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ αλλά και των ποσοστών από εισιτήρια και διαφημίσεις.

Η ΠΑΕ ξεκαθαρίζει ότι με τα τωρινά οικονομικά δεδομένα και την γενικευμένη κρίση δεν είναι δυνατόν οι διοικούντες το Ολυμπιακό Στάδιο να μην βάζουν νερό στο κρασί τους και να μη δέχονται διαπραγμάτευση χρεών και μείωση ενοικίου.

Αν δεν υπάρξει ηπιότερη στάση από το ΟΑΚΑ ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή, η ΑΕΚ θα μετακομίσει την ερχόμενη σεζόν στη Ριζούπολη.

Τι δήλωσε ο Αδαμίδης

"Είχαμε μία γόνιμη συζήτηση με τον Μπιτσαξή και συμφωνήσαμε να διακανονιστούν οι οφειλές της προηγούμενης διοίκησης και όχι της δικής μας. Όσον αφορά τα διαφυγόντα κέρδη από το ευρωπαϊκό ματς με τη Νταντί είμαστε σε συζήτηση με το νομικό επιτελείο για το αν θα προχωρήσουμε σε αγωγή ή σε ασφαλιστικά μέτρα. Σκεφτόμαστε τη Ριζούπολη, αλλά πρέπει πρώτα να εξαντλήσουμε τα περιθώρια του ΟΑΚΑ", δήλωσε εξερχόμενος από το γραφείο του γ.γ.Α. ο Σταύρος Αδαμίδης.


sport24.gr

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

- 24 απο το γαυρο,-17 απο το βαζελο,-1 απο το μπαοκ(παλι καλα)...ΑΡΑΓΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ; ; ;


Με νίκη βάζει… πλώρη για τίτλο...

Μια σειρά δύσκολων αγώνων έχει μπροστά της η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ και καλείται να ανταπεξέλθει στην δυσκολία του προγράμματος και να πάρει δύο νίκες στα δύο παιχνίδια που δίνει μέσα στις επόμενες δέκα μέρες.

Ο πρώτος σταθμός για την Ένωση είναι η Έδεσσα όπου οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να πάρουν μόνο το διπλό και να επιστρέψουν στην Αθήνα έχοντας μαζέψει ακόμα δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια για την παραμονή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και την κατάκτηση του τίτλου. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί Τετάρτη λόγω του Ευρωπαϊκού παιχνιδιού για το Τσάλεντζ Καπ με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας το Σάββατο.

Από εκεί και πέρα στην Έδεσσα θα ταξιδέψει όλη η ομάδα ακόμα και οι Τούτσης και Τσαούσης που είναι τραυματίες για ψυχολογικούς κυρίως λόγους. Ενώ οι υπόλοιποι παίκτες έχουν τεθεί στην διάθεση του προπονητή της ΑΕΚ, Γιάννη Αρβανίτη για το κρίσιμο ματς της Τετάρτης και θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να συνεχίσουν την καλή πορεία τους στο πρωτάθλημα.


aek365.gr

Είδαν το χρώμα του χρήματος.

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες της ΑΕΚ καθώς πληρώθηκαν μετά από καιρό, λίγες μέρες πριν τον μεγάλο τελικό με τον Ηλυσιακό.

Η διοίκηση της ΑΕΚ έκανε τις απαραίτητες ενέργειες και εξασφάλισε κάποια χρήματα για να πληρώσει τους παίκτες, προκειμένου να παίξουν στο παιχνίδι του Σαββάτου με μεγαλύτερη όρεξη.

Ενέργεια αν μη τι άλλο που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική καθώς το κλίμα στις τάξεις της ομάδας δείχνει να βελτιώνεται δραστικά με τις πληρωμές που έλαβαν χώρα στο κλειστό της Ζωφριάς, προς όλους ανεξαιρέτως, Έλληνες ή ξένους.

Κατά τα άλλα, ο Φλίντερ Μπόιντ προπονήθηκε κανονικά και έδειξε να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του που δεν του επέτρεψε να προπονηθεί από την προηγούμενη εβδομάδα που βρίσκεται στη χώρα μας. Ο Αμερικανός με βρετανικό διαβατήριο άφησε καλές εντυπώσεις και την Τετάρτη αναμένεται να ολοκληρωθεί η απόκτησή του. 
 
 
sport24.gr

ΠΑΕ ΑΕΚ:Ιατρικό Δελτίο.


Ο απεικονιστικός έλεγχος στον οποίο υπεβλήθη ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ έδειξε ότι ο μέσος της ΑΕΚ έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό τετρακέφαλο και θα ακολουθήσει πρόγραμμα φυσιοθεραπείας.










aekfc.gr

Σκόρζα:"Τραυματίας ο Ντρπιτς"

Ο Ντίνο Ντρπιτς πριν καταλήξει στην ΑΕΚ δοκιμάστηκε στην πολωνική Λέγκια. Ο τεχνικός του συλλόγου ήταν σαφής για το ναυάγιο στην απόκτηση του Κροάτη στόπερ. "Χρειάζεται χρόνο για να αποθεραπευθεί".

Ο ύψους 1.95 Ντρπιτς προσπαθεί να σώσει την καριέρα του, χαρακτηρίζοντας την ΑΕΚ ως την καλύτερη επιλογή στην παρούσα φάση της καριέρας του.
Και πως να μην είναι όταν η Λέγκια Βαρσοβίας απορρίπτει τον πρώην παίκτη της Καρσρούης.   

Πριν από μία εβδομάδα ο προπονητής της Λέγκια Βαρσοβίας, Ματσιέι Σκόρζα προσπάθησε να δικαιολογήσει την απόφαση του να κόψει τον Ντρπιτς λέγοντας:

"Ο Ντρπιτς είναι τραυματίας και χρειάζεται χρόνο για να αποθεραπευθεί. Στην παρούσα φάση εμείς δεν έχουμε αρκετό χρόνο προκειμένου να αποθεραπευθεί.

Έτσι αποφασίσαμε να μην τον εντάξουμε στο δυναμικό μας". Στην "Ένωση" υποστηρίζουν πως δεν τίθεται τέτοιο θέμα καθώς ο Ντρπιτς πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ενώ έριξε εκτός των άλλων και το κασέ του.

sport24.gr

Ενδιαφέρον για Ακαμπουέζε.

Η προσπάθεια για την καλοκαιρινή μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Το τμήμα σκάουτινγκ έχει ξεχωρίσει στόχους και ψάχνει κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις εξελίξιμων παικτών, που θα μπορούν να αποκτηθούν με μικρό κόστος (οι περισσότεροι ως ελεύθεροι) το προσεχές διάστημα.


Μία τέτοια περίπτωση φαίνεται πως είναι ο Μπέντλεϊ Ακαμπουέζε. Πρόκειται για τον 22χρονο Νιγηριανό επιθετικό -αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός εξτρέμ, αλλά και στην κορυφή της επίθεσης- της Οντ Γκρένλαντ. Το συμβόλαιό του με τους Νορβηγούς ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και ο Ακαμπουέζε δεν έχει δεχθεί τις προτάσεις για ανανέωση, ενώ την ίδια στιγμή έχει δεχθεί κρούση και από την Μπραν.

Βλέπετε, βάσει στατιστικών και μόνο, η περίπτωσή του δεν περνά απαρατήρητη. Ο Ακαμπουέζε είναι ήδη διεθνής με την εθνική Ανδρών της Νιγηρίας, ενώ μετρά παράλληλα τέσσερις γεμάτες σεζόν με την Οντ Γκρένλαντ έχοντας απολογισμό 95 αγώνων με 27 γκολ. Κατά αξιόπιστες πηγές, η ΑΕΚ ενδιαφέρθηκε για την περίπτωση του Νιγηριανού και τον Γενάρη, όταν τέθηκε ζήτημα απόκτησης ακραίου επιθετικού, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε. Το καλοκαίρι, ως ελεύθερος, τα δεδομένα μπορεί να είναι αρκετά διαφορετικά.


sentragoal.gr

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

- 24 απο το γαυρο,-17 απο το βαζελο,-1 απο το μπαοκ(παλι καλα)...ΑΡΑΓΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ; ; ;


Χάνει Πανιώνιο ο Ντιόπ και βλέπουμε...

Θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό τετρακέφαλο έδειξε ο απεικονιστικός έλεγχος, στον οποίο υποβλήθηκε σήμερα ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, κάτι που σημαίνει πως ο μέσος της ΑΕΚ χάνει αυτομάτως τον αγώνα με Πανιώνιο την ερχόμενη Κυριακή, ενώ πολύ πιθανό είναι να απουσιάσει και από την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη την επόμενη αγωνιστική. Ο 33χρονος χαφ θα προλάβει, ωστόσο, τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Επ' ευκαιρία του τραυματισμού του, η ΑΕΚ δήλωσε τον Σενεγαλέζο μέσο να εκτίσει την ποίνη της μίας αγωνιστικής, λόγω καρτών, στο παιχνίδι με τους "κυανέρυθρους".

Για την Τρίτη έχει δοθεί ρεπό στους ποδοσφαιριστές της "Ένωσης" από τον Μανόλο Χιμένεθ, αλλά οι Νταβίντ Ματέος και Ναμπίλ Μπαχά, οι οποίοι επέστρεψαν από την άδεια που είχαν πάρει για να πάνε στην Ισπανία, θα πάνε για προπόνηση, όπως και ο Ντίνο Ντρπιτς.

«Κατάσκοποι» στο ΟΑΚΑ

Έγγραφα με τα οποία ενημερώνουν την ΑΕΚ πως θα έχουν κατασκόπους στον αγώνα της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στον Πανιώνιο, απέστειλαν Νιούκαστλ και Μπάγερ Λεβερκούζεν. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποιους παίκτες του "Δικεφάλου" θα έρθουν να παρακολουθήσουν Άγγλοι και Γερμανοί.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου στις 19:00, θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της «Ένωσης».
 


sport-fm.gr

Ντρπιτς και επίσημα.

Ο Ντίνο Ντρπιτς έφτασε χθες στην χώρα μας, παρακολούθησε την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και σήμερα το πρωί πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, υπογράφοντας το συμβόλαιο που του προσέφερε η ΑΕΚ, διάρκειας 6 μηνών συν 2 χρόνια. Μάλιστα, λίγη ώρα αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ, που ανέφερε σχετικά: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Dino Drpic έως τις 30/06/11 με δικαίωμα επέκτασης έως τις 30/06/13».


aek365.gr

Κρίσιμη μέρα για Μπόιντ.

Την Τρίτη θα αποφασίσει οριστικά ο Άγγελος Κορωνιός για το μέλλον του Φλίντερ Μπόιντ στην ΑΕΚ και όπως όλα δείχνουν θα ανάψει το "πράσινο" φως για την απόκτηση του.

Η αλήθεια είναι ότι ο προπονητής της ΑΕΚ δείχνει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του Αμερικανού με βρετανικό διαβατήριο, ωστόσο η σύναψη συνεργασίας δεν εξαρτάται μόνο από τον Κορωνιό, αλλά και από τον ίδιο τον Μπόιντ.

Ο τελευταίος πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να βοηθήσει και να κάνει τη διαφορά αν χρειαστεί στην κυριακάτικη κρίσιμη αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό, καθώς τα βαθμολογικά περιθώρια έχουν στενέψει για την "Ένωση".

Κατά τα άλλα, στις τάξεις της ΑΕΚ ο Άγγελος Κορωνιός προσπαθεί να ανεβάσει και το ηθικό των παικτών του το οποίο καταρρακώθηκε μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή.
 
 
sport24.gr

Έτοιμη η πρόταση για Μπλάνκο.

Τις 600.000 ευρώ "αγγίζει" η προσφορά που έχει ετοιμάσει η ΑΕΚ για την ανανέωση συμβολαίου του Ισμαέλ Μπλάνκο. Την Πέμπτη αναμένεται να σταλεί στον εκπρόσωπο του Αργεντινού.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Χουάν Μπέρος, είχε δώσει τελεσίγραφο στην Ένωση μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου (σήμερα Τρίτη δηλαδή), προκειμένου να κατατεθεί η νέα πρόταση για να παραμείνει ο Μπλάνκο στους "κιτρινόμαυρους".

Από εκεί και πέρα, όπως είχε πει, θα έμπαινε στη διαδικασία να μελετήσει και προτάσεις από άλλες ομάδες.

Όπως προκύπτει από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΚ, η πρόταση θα σταλεί στον Μπέρος μέσα στις προσεχείς ημέρες, πιθανότατα την Πέμπτη, με τους ανθρώπους της Ένωσης να μην ανησυχούν γι' αυτή τη μικρή καθυστέρηση.

Η νέα προσφορά της ΑΕΚ προέκυψε κατά κύριο λόγο από την επιθυμία των φίλων της ομάδας να συνεχίσει να φοράει τα "κιτρινόμαυρα" ο Αργεντινός επιθετικός. Όπως είναι φυσικό, η διοίκηση της Ένωσης δεν θέλει να πικράνει τους φιλάθλους και γι' αυτό θα τους κάνει τη χάρη.

Άλλωστε, ο Μπλάνκο έχει τονίσει πως θα ήθελε να παραμείνει στην ΑΕΚ και αν η συγκεκριμένη προσφορά ικανοποιήσει την πλευρά του "Ζορό", τότε πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως το deal θα ολοκληρωθεί.


sport24.gr

Τέλος το όνειρο....

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ δεν κατάφερε ούτε σήμερα να πάρει τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό που σε άλλη περίπτωση θα είχε κάνει πάρτι κι έμεινε με 0 βαθμούς στην β φάση του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.

Τα κορίτσια ηττήθηκαν στο άδειο Ρέντη, αφού το «παρών» έδωσαν περίπου 20 άτομα (!), από τις «ερυθρόλευκες» με 3-1 σετ και έχασαν κάθε ελπίδα για τίτλο. Αυτό είναι κάτι που απογοητεύει τον κόσμο αν σκεφτούμε ότι η ομάδα τερμάτισε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα αλλά λόγω του φετινού, περίεργου, συστήματος βρέθηκε να χάνει τον τίτλο.

Ωστόσο είναι μια ομάδα που μόλις φέτος «χτίστηκε» και σήκωσε αυτόματα το βάρος να φέρει έναν τίτλο στον σύλλογο, κάτι που λογικά τις έκανε να θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν και μπορούν.O τίτλος για την Ένωση φαίνεται ότι έχει απομακρυνθεί και πλέον όλοι από εδώ και πέρα θα κοιτάξουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για τα ματς που ακλουθούν για να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν.

Το παιχνίδι
 
Με άσχημους οιωνούς ξεκίνησε το παιχνίδι για την ΑΕΚ αφού δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να βρει τα πατήματά της και έδωσε δικαιώματα στον Ολυμπιακό για να πάρει προβάδισμα. Αυτή η κατάσταση συνεχίστηκε μέχρι και το τέλος του πρώτου σετ το οποίο πήρε με σχετική ευκολία η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη.

Η συνέχεια ανήκε στις παίκτριες της ΑΕΚ που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο έτοιμη να ισοφαρίσει και να κόψει τον ... αέρα στις «ερυθρόλευκες». Αυτό το κατάφερε σε μεγάλο βαθμό. Από την αρχή είχε το πάνω χέρι και με πολύ καλά ποσοστά στην υποδοχή και στα μπλοκ κατάφερε να γυρίσει το ματς υπέρ της και να δείχνει έτοιμη μετά την ισοφάριση να πάρει και το προβάδισμα. Ενώ παράλληλα είχε το άγχος να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη σε αυτή την φάση της διοργάνωσης.

Έπειτα ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και με την Ένωση να μην μπορεί να καταφέρει να κρατήσει το υπέρ της προβάδισμα και με πολύ καλή επίδοση των Κυριακίδου και Χάνταβα σε συνδυασμό με τα λάθη των «κιτρινόμαυρων» το εκμεταλλεύτηκαν και πήραν το παιχνίδι σχετικά εύκολα μετά από ένα σημείο.

Τα σετ: 25-16, 14-25, 25-23, 25-21


aek365.gr 

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

- 24 απο το γαυρο,-17 απο το βαζελο,-1 απο το μπαοκ(παλι καλα)...ΑΡΑΓΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ; ; ;


Δείξτε τι σημαίνει ΑΕΚ!

Η ομάδα που ήρθε από την Α2 για να τρελάνει τον κόσμο του βόλεϊ και ειδικά τους δικούς της οπαδούς έχει βρεθεί αντιμέτωπη με την μεγαλύτερη ατυχία που όπως φάνηκε στην πορεία ήταν το μόνο που θα μπορούσε να της στερήσει το πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ μετά από δύο σερί ήττες πρέπει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Ολυμπιακό στου Ρέντη για την τρίτη αγωνιστική του β γύρου του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών για να διατηρήσει τις ελπίδες της, μαθηματικά όσον αφορά στην κατάκτηση του τίτλου.

Η ΑΕΚ θέλει να πάρει μια νίκη-περίπατο όπως στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης που έκανε τις «ερυθρόλευκες» να «μαρτυρήσουν», αφού δεν μπορούσαν να βγάλουν μια υποδοχή σωστή και να κάνουν ένα σερί πόντων. Με την ίδια θέληση και πάθος θέλουν να μπουν και στον αγωνιστικό χώρο του Ρέντη και να διεκδικήσουν την πρώτη τους νίκη σε αυτή την φάση του πρωταθλήματος και να επιστρέψουν έτσι στις νίκες.

Νίκη που θα τους ανεβάσει την ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.
Ο Γιώργος Σαμαράς παρά την απουσία της Φένιας Παπαγεωργίου, η οποία πριν από λίγες μέρες ανέβασε πυρετό και δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» σε αυτόν τον κρίσιμο αγώνα θα έχει όλες τις υπόλοιπες αθλήτριές του στην διάθεσή του και θα παρατάξει την ομάδα του μόνο για τη νίκη.

aek365.gr

Με το κεφάλι στην... αγχώνη η "Βασίλισσα"

Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει; Κάποτε όταν ο ΠΑΟΚ ερχόταν να παίξει στην έδρα της ΑΕΚ γνώριζε πως το ματς ήταν σχεδόν... ξεγραμμένο. Ωστόσο, πλέον οι καιροί έχουν αλλάξει. Η άλλοτε "Βασίλισσα" του ελληνικού μπάσκετ διανύει τη χειρότερη περίοδο της ιστορίας της και όλοι θα πρέπει να τεθούν προ των ευθυνών τους. Από τη διοίκηση, τους παίκτες και το τεχνικό τιμ, μέχρι τον τελευταίο οπαδό.


Ο "Δικέφαλος του Βορρά" απέδρασε με το διπλό (80-73) από το κλειστό των Άνω Λιοσίων και πλέον μπαίνει για τα καλά σε τροχιά Ευρωλίγκα. Από την άλλη, η "Ένωση" βρίσκεται με το κεφάλι στην... αγχώνη. Η βαθμολογική της θέση είναι δεινή κι αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά μέσα στις επόμενες ημέρες, τότε το πιθανότερο είναι πως θα γραφτεί η μελανότερη σελίδα στην ιστορία της. Ήτοι... υποβιβασμός στην Α2. Πραγματικά ΝΤΡΟΠΗ!!! Όσο... ΜΠΑΧΑΛΟ κι αν είναι η κατάσταση, σε τέτοιες περιπτώσεις δεν χωρούν δικαιολογίες.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ στην εν λόγω αναμέτρηση, καθώς μπήκε πολύ δυνατά από το πρώτο λεπτό και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να κάνουν το παιχνίδι τους, βραχυκλώνοντας τον κινητήριο μοχλό τους, Τέρελ Καστλ.

Η διαφορά έγινε από τους ξένους των Θεσσαλονικέων, οι οποίοι είναι τουλάχιστον μία κλάση ανώτεροι από τους αντίστοιχους "κιτρινόμαυρους". Ο Μάκης Νικολαΐδης είναι από τους ελάχιστους που αξίζουν τα εύσημα, καθώς δεν τα παράτησε. "Μάτωσε" τη φανέλα από το πρώτο, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, προσπαθώντας να γυρίσει ένα "σκοτωμένο" παιχνίδι, όμως δεν τα κατάφερε, παρά τα δύο "μεγάλα" τρίποντα που σημείωσε στο τέλος (συνολικά 5/7 έξω από τη γραμμή των 6μ.75).

"Μάχες" έδωσε και ο Ντάρκο Κοχαντάρεβιτς, κερδίζοντας αρκετές εξ' αυτών. Ο Σέρβος σέντερ πραγματοποίησε νταμπλ νταμπλ με 15 πόντους και 10 ριμπάουντ, όντας για ακομα μία φορά αξιόπιστος. Θετικοί ήταν τόσο ο Δήμος Ντικούδης, όσο και ο Βούλε Μάντιτς, που πρόσθεσαν 11 και 8 πόντους, αντίστοιχα. Όμως ήταν και πάλι εμφανές πως... κάτι έλειπε. Και αυτό ήταν οι ξένοι!

Οι Τζάρεντ Χαρτ και Τέρελ Καστλ δεν βοήθησαν ως συνήθως, ενώ ο Σαρόντ Κάρι ήταν ξανά... αόρατος και το μόνο που θα μας μείνει στη μνήμη από την παρουσία του, ήταν τα πέντε φάουλ στα οποία υπέπεσε, μέσα σε μόλις οκτώ λεπτά συμμετοχής.

Στον αντίποδα, ο Ρόουλ Μάρσαλ απέδειξε περίτρανα πως είναι επάξια πρώτος σκόρερ της Α1, βάζοντας 18 πόντους, ενώ ο Γκρέι πρόσθεσε 17. Από εκεί και πέρα, ο Τόμας Γκετσέφσκι (13 πόντοι) σκόραρε σε καίρια σημεία, ενώ οι Γιώργος Δέδας και Ρόμπερτ Ντόζιερ είχαν από 12 πόντους, έκαστος, με το δεύτερο να έχει πολύπλευρη συνεισφορά σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού...

Διαιτητές: Τανατζής - Καρακατσούνης - Βαρδάλος

Τα δεκάλεπτα: 15-28, 31-45, 45-56, 73-80

ΑΕΚ (Κορωνιός): Καστλ 8, Κοχαντάρεβιτς 15 (10 ριμπάουντ), Νικολαίδης 20 (5), Παπανικολάου, Χαρτ 3, Ντικούδης 11 (1), Δορκοφίκης 6, Καλλινικίδης, Κάρι 2, Μάντιτς 8 (1)


ora21.gr

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Νίκη και… φύγαμε για Φάιναλ Φορ!

Ένα παιχνίδι που ξυπνάει μνήμες από το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου της περασμένης σεζόν που δεν έγινε ποτέ στη Λαμία θα πραγματοποιηθεί αύριο στο κλειστό γήπεδο του Βύρωνα. Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ για την Β φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και επιθυμεί τη νίκη για να πάρει την πρόκριση και τη... ρεβάνς για τις δύο ήττες που γνώρισε από την συγκεκριμένη ομάδα στο πρωτάθλημα της Α1 χάντμπολ ανδρών. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δώσει όρκο νίκης και είναι ψυχωμένοι για να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης στο Φάιναλ Φορ της διοργάνωσης.
 
Το παιχνίδι που συγκεντρώνει τα βλέμματα όλων των φίλων του αθλήματος να υπενθυμίσουμε ότι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω της γνωστής τιμωρίας που ισχύει από την αρχή της χρονιάς για τα επεισόδια της Λαμίας. Αυτό είναι κάτι που οι παίκτες της ΑΕΚ δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση αφού η δύναμη των οπαδών είναι κάτι που θα έδινε πολύτιμη βοήθεια όπως επίσης κι ένα αβαντάζ όσον αφορά στην υπόθεση πρόκριση. Όπως και να έχει η ΑΕΚ είναι το φαβορί και αυτό θα φροντίσει να το δείξει και μέσα στο γήπεδο.
 
Ο Γιάννης Αρβανίτης πέραν των γνωστών αγωνιστικών προβλημάτων των Τσαούση και Τούτση οι οποίοι ακόμα έχουν δρόμο για να επιστρέψουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ένωσης δεν έχει κάποιο άλλο πονοκέφαλο και είναι έτοιμος να δει την ομάδα του να παίρνει μια σημαντική νίκη που θα δώσει άλλον αέρα στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, ΑΕΚ για την συνέχεια σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

aek365.gr

Τιμωρία για την ΑΕΚ.

Δεν γλίτωσε τελικά την τιμωρία η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ για τα όσα διαδραματίστηκαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην κανονική περίοδο της Α1 στο κλειστό του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο αθλητικός δικαστής της ΕΟΠΕ τιμώρησε με μια αγωνιστική την Ενωση, ποινή που καλείται να εκτίσει στην επόμενη φορά που θα κληθεί να αγωνιστεί στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Και αυτή είναι απέναντι στον Ηρακλή Κηφισιάς.

Αναλυτικά η απόφαση: «Η γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ τιμωρήθηκε με ποινή της έδρας για μία αγωνιστική για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στο ματς με τον Ολυμπιακό».




aek365.gr

Χιμένεθ: "Για την ώρα, ΑΕΚ"

Ο Ισπανός τεχνικός, παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, ο οποίος δεν κατάφερε να πείσει ότι αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ του "Δικέφαλου".

Για το πώς αντιμετωπίζει η ΑΕΚ το ντέρμπι: "Πρέπει να είμαστε ήρεμοι, όχι χαλαροί. Να έχουμε αυτοπεποίθηση, να πιστεύουμε στην ομάδα και τους εαυτούς μας. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα, για τρίτη φορά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και τέταρτη συνολικά φέτος. Είναι ξεκάθαρο πως ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα με μεγάλη δυναμική".


Για την επιστροφή του Δέλλα: "Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας κι αν είναι σε καλή κατάσταση θα αγωνιστεί. Είναι το πρώτο του παιχνίδι μετά από τραυματισμό και αν μου πει ότι είναι έτοιμος θα τον βάλω. Είναι έμπειρος και τον εμπιστεύομαι. Όμως δεν είναι ο μοναδικός που μπορεί να παίξει άμυνα στην ΑΕΚ".

Για τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας: "Πρέπει να δυναμώσουμε πίσω, κάτι που είχαμε κάνει μέχρι πρόσφατα, αλλά το είχαμε χάσει στα τελευταία παιχνίδια. Είμαι πεπεισμένος ότι με την καθημερινή δουλειά θα μπορούμε να κάνουμε μία ΑΕΚ κάθε μέρα και καλύτερη. Αυτή που θέλω εγώ και ο κόσμος. Τώρα που δεν είμαστε τόσο δυνατοί πρέπει να δείξουμε μία ενότητα".

Για το συμβόλαιο του Ίσμαελ Μπλάνκο: "Για το μέλλον του Μπλάνκο δεν μπορώ να μιλήσω εγώ. Θα κάνει ό,τι κρίνει αυτός απαραίτητο. Λήγει το συμβόλαιό του και πρέπει να διαπραγματευτεί αν θέλει να συνεχίσει ή όχι. Σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι εγώ έχω εκφράσει την άποψή μου. Το υπόλοιπο ανήκει στη διοίκηση".

Για το ενδιαφέρον από το εξωτερικό για τον ίδιο: "Είναι αλήθεια ότι κάποιοι ενδιαφέρονται για την κατάστασή μου. Είναι ξεκάθαρο ότι για τη δική μου περίπτωση αποφασίζω εγώ. Ό,τι έχει να κάνει με το παρόν και το μέλλον την απόφαση την παίρνω εγώ. Είναι ευχάριστο να αξιολογούν άλλες ομάδες τη δουλειά που κάνω, αλλά αυτή τη στιγμή το μόνο που με ενδιαφέρει 100% είναι η ΑΕΚ".

Για τον Όγκνιεν Οζέγκοβιτς: "Είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής. Δεν θεωρώ πως είναι ακόμη έτοιμος για την ΑΕΚ. Έχουμε μεγάλους επιθετικούς, τον Μπλάνκο, τον Μπάχα και τον Λυμπερόπουλο, ενώ εμπιστεύομαι τον Νικόλτση και είναι τραυματίες οι Φροξυλιάς και ο Αμπντουραχμάνι. Δεν είναι καλύτερος από αυτά τα παιδιά. Πιθανώς με περισσότερο χρόνο να μπορούσε να δείξει κάτι παραπάνω, αλλά με τρεις προπονήσεις είναι δύσκολο να πω αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί στην ΑΕΚ".


sport24.gr

Υπογράφει αύριο ο Ντρπιτς!

Ο Ντίνο Ντρπιτς θα παίξει τελικά στην ΑΕΚ! Ο 29χρονος Κροάτης στόπερ, που είχε δοκιμαστεί στις αρχές Δεκεμβρίου και δεν είχε... ξετρελάνει τον Μανόλο Χιμένεθ, είχε αποχωρήσει από την Αθήνα άπραγος.

Τελικά, δύο μήνες μετά, θα επιστρέψει στην Ένωση και μάλιστα θα υπογράψει άμεσα! Ο Ντρπιτς αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής (1μ.μ.) έχοντας συμφωνήσει για συμβόλαιο 6 μηνών, με οψιόν ανανέωσης για τα επόμενα 2 χρόνια, εφόσον αφήσει καλές εντυπώσεις.

Το έκαναν στη σέντρα!

O Ντρπιτς είναι παντρεμένος με την εντυπωσιακή Νίβες Σέλσιους, πρώην μοντέλο του Playboy και τραγουδίστρια. Στην αυτοβιογραφία της η κ. Σέλσιους έκανε την εξής σκανδαλιστική αποκάλυψη: Ο Ντρπιτς της έκανε έρωτα στην σέντρα του γηπέδου «Μάξιμιρ» του Ζάγκριμπ!
Μάλιστα κανόνισε με φίλους του ώστε να ανάψουν τους προβολείς του γηπέδου ώστε το ζεύγος να βλέπει τι κάνει και όλα αυτά τις παραμονές του αγώνα της Κροατίας με την Αγγλία για τα προκριματικά του Euro 2008 (11/10/2006) στον οποίο οι Κροάτες νίκησαν με 2-0! Αυτή ήταν μια μακροχρόνια φαντασίωση του ζεύγους...

Η αποκάλυψη έγινε μερικά χρόνια αργότερα το 2008 όταν η Σέλσιους έδωσε συνέντευξη στην σερβική τηλεόραση για να προμοτάρει την αυτοβιογραφία της η «γυμνή αλήθεια»! Οι παράγοντες της Ντιναμό έγιναν έξαλλοι με τον Ντρπιτς και μάλιστα για αυτό τον λόγο τον έβαλαν στην λίστα με τους παίκτες υπό παραχώρηση!

Το καλοκαίρι του 2008 το ζεύγος Ντρπιτς πρωταγωνίστησε σε ένα ακόμα περίεργο εξωαγωνιστικό επεισόδιο που έγινε πρωτοσέλιδο στον βρετανικό Τύπο. Ενώ ο Ντίνο και η Νίβες παραθέριζαν στο νησί Κρκ της Αδριατικής ένα ζευγάρι βρετανών τουριστών προσπάθησε να απαγάγει τον κατάξανθο γιό τους Λεόνε, μπερδεύοντας τον με την Μάντλιν ΜακΚαν, ενα μικρό κοριτσάκι από την Αγγλία της οποίας η υπόθεση της εξαφάνισης της είχε απασχολήσει έντονα και για πολύ καιρό τον βρετανικό και όχι μόνο Τύπο.  

Τους τα δείξε!

Τον Μάιο του 2008, η Μπεσίκτας κινήθηκε για τη μεταγραφή του Ντρπιτς από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ αλλά οι άνθρωποι της τουρκικής ομάδας μόλις έμαθαν για τον ιδιόμορφο χαρακτήρα του, και συγκεκριμένα την συνήθεια του να δείχνει τα οπίσθια τους στους αντίπαλους οπαδούς, απέσυραν το ενδιαφέρον τους!

Ο τότε διευθυντής της Μπεσίκτας, Σινάν Ενγκίν είχε τοποθετηθεί στα κροατικά μέσα για το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Ντρπιτς: «Θέλαμε πολύ να τον πάρουμε στην ομάδα μας γιατί είναι καλός παίκτης αλλά του αρέσει υπερβολικά να δείχνει τα οπίσθια του στους οπαδούς της Χάιντουk (σ.σ ο μεγάλος αντίπαλος της Ντιναμό)και για αυτό σταματήσαμε τη μεταγραφή».

Τοwho is who του Ντρπιτς

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: Ντίνο Ντρπιτς

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 25 Μαΐου 1981

ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ: Κροάτης

ΘΕΣΗ: Κεντρικός αμυντικός

ΥΨΟΣ: 1.92 μ.

ΒΑΡΟΣ: 84 κ.

ΔΙΕΘΝΗΣ: Μία συμμετοχή

ΣΕΖΟΝ/ΟΜΑΔΑ/ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ/ΓΚΟΛ
2000-01/Ντιναμό Ζάγκρεμπ/16/0
2002-02/Ντιναμό Ζάγκρεμπ/22/0
2002-03/Ντιναμό Ζάγκρεμπ/14/1
2003-04/Ντιναμό Ζάγκρεμπ/32/3
2004-05/Ντιναμό Ζάγκρεμπ/9/0
2005-06/Ντιναμό Ζάγκρεμπ/31/1
2006-07/Ντιναμό Ζάγκρεμπ/31/5
2007-08/Ντιναμό Ζάγκρεμπ/22/1
2008-09 (α)/Ντιναμό Ζάγκρεμπ/13/0
2008-09 (β)/Καρλσρούη/16/0
2009-10/Καρλσρούη/17/0

ΣΥΝΟΛΟ/223/11


sentragoal.gr

Εκτός αποστολής ο Λεονάρντο.

Η απουσία του Λεονάρντο από την αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι η απόφαση-έκπληξη του Μανόλο Χιμένεθ. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα, αλλά είναι σαφές πως δεν αποτελεί πρώτη επιλογή του Ισπανού τεχνικού, ο οποίος-πέρα από τον τραυματία Γκέντσογλου και τον τιμωρημένο Ματέος-δεν επέλεξε και τον Νταντόμο.

Αναλυτικά η 19μελής αποστολή της «Ένωσης»: Σάχα, Αραμπατζής, Δέλλας, Γιάχιτς, Μανωλάς, Νασούτι, Καράμπελας, Καφές, Μπαχά, Ντιόπ, Μπερνς, Μάκος, Μπλάνκο, Μίτσελ, Γκερέιρο, Λαγός, Λυμπερόπουλος, Έντερ, Σκόκο.


sport-fm.gr

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Μπλάνκο: Η ΑΕΚ έδειξε ότι δεν με θέλει.

Πρέπει να ομολογήσουμε ότι πηγαίνοντας στη συνέντευξη με τον Ίσμαελ Μπλάνκο οι προσδοκίες μας δεν ήταν μεγάλες. Ο «Ίσμα» είναι ένας πολύ ήπιος και μαζεμένος άνθρωπος με ελάχιστα (αν όχι καθόλου) ξεσπάσματα. Προσέχει πάντα τα λόγια του και σπανίως λέει πολλά. Στο δρόμο μάλιστα για το ξενοδοχείο που τον συναντήσαμε μιλούσαμε για το πώς θα κάνουμε τον Ίσμαελ να ανοιχτεί και να μη μείνει αυτή η κουβέντα στα καθιερωμένα χωρίς να δοθούν οι απαντήσεις που ψάχνουμε όλοι μας.

Τελικά όμως συναντήσαμε έναν Μπλάνκο πολύ διαφορετικό απ' όσα περιμέναμε.

Ήταν αποφασισμένος να μιλήσει και δεν έκρυβε την απογοήτευση του για την κατάσταση. Βρήκαμε απέναντι μας έναν άνθρωπο που ήθελε να βγάλει πράγματα από μέσα του και να τα μοιραστεί με τον κόσμο. Παρέμεινε απόλυτα ήρεμος καθ' όλη τη διάρκεια της κουβέντας (που κράτησε πάνω από μια ώρα), «συννέφιαζε» όταν η συζήτηση πήγαινε στο θέμα του συμβολαίου του και χαμογελούσε όταν μιλούσε για τον κόσμο και την αγάπη που έχει πάρει όσο αγωνίζεται στην ΑΕΚ.

Απάντησε σχεδόν σε όλα όσα τον ρωτήσαμε και δεν προσπάθησε να κρυφτεί παρότι γελώντας στην αρχή της κουβέντας μας είπε να μην του κάνουμε δύσκολες ερωτήσεις. Ήταν φανερό πως ο Μπλάνκο είχε αποφασίσει να μιλήσει θεωρώντας ίσως πως πλέον οι πιθανότητες παραμονής του στην ΑΕΚ είναι ελάχιστες. Η συζήτηση ολοκληρώθηκε σε ένα κλίμα αποχαιρετισμού και η αίσθηση που αποκομίσαμε είναι πως ο Μπλάνκο μας μίλησε ειλικρινά με την πίκρα του ανθρώπου που αφήνει κάτι που δεν θέλει να αφήσει.

-Ας ξεκινήσουμε με το ερώτημα που κάνει όλος ο κόσμος της ΑΕΚ. Ο Ίσμαελ Μπλάνκο θα μείνει;
 
«Εξαρτάται από την ΑΕΚ και όχι από εμένα. Το συμβόλαιο μου τελειώνει. Είναι ξεκάθαρο πως εγώ θέλω να μείνω στην ΑΕΚ».

-Αυτό όμως που σκέφτονται όλοι είναι γιατί δεν υπάρχει συμφωνία από τη στιγμή που και εσύ έχεις, κατ' επανάληψη, δηλώσει, πως θέλεις να μείνεις αλλά και από την ΑΕΚ τονίζουν πως επιθυμούν να σε κρατήσουν;
 
«Δεν έχουμε φτάσει σε συμφωνία με την ΑΕΚ και αυτό διότι η τελευταία επίσημη πρόταση που μου έγινε ήταν τον περασμένο Νοέμβριο. Από τότε δεν έχουν μιλήσει ξανά μαζί μου και δεν μου έχουν κάνει κάποια άλλη πρόταση. Εμένα το συμβόλαιο μου τελειώνει σε 3 μήνες, θα αγωνιστώ μέχρι την τελευταία μέρα και μετά θα φύγω».
 
-Ακούγεσαι απογοητευμένος...
 
«Προσωπικά είμαι ήρεμος. Στην αρχή ήμουν χαρούμενος και ενθουσιασμένος αλλά όσο περνούσαν οι μήνες άρχισα να βλέπω τι γίνεται. Εγώ νιώθω καλά γιατί έδωσα στην ομάδα αυτά που μπορούσα. Το λογικό θα ήταν να έχει τελειώσει από την αρχή το θέμα. Εδώ και τόσο καιρό το περίμενα αλλά θα πρέπει να κοιτάξω την οικογένεια μου. Είναι ο σύλλογος που έδειξε ότι δεν με θέλει. Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα. Δυστυχώς η διοίκηση θα αποφασίσει.

Προσωπικά δεν μπορώ να τους καταλάβω. Δεν μπορώ να καταλάβω την πολιτική τους στο θέμα των ανανεώσεων αν έχουν βέβαια κάποια πολιτική. Έχεις τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος και δεν προσπαθείς να τον κρατήσεις; Δεν μπορώ να εξηγήσω το πώς διαπραγματεύονται. Δίνουν λεφτά και στο τέλος δεν παίρνουν τίποτα πίσω».

-Οι λόγοι για αυτή την αντιμετώπιση ποιοι πιστεύεις ότι είναι;
 
«Αυτή την ερώτηση πρέπει να την κάνετε σε αυτούς. Είναι δικό τους πρόβλημα. Εγώ έδινα πάντα τον καλύτερο μου εαυτό. Πιστεύω πάντως ότι το θέμα της ανανέωσης δεν έχει να κάνει με την οικονομική κρίση γιατί θα μπορούσα να έχω υπογράψει καινούργιο συμβόλαιο εδώ και πάρα πολύ καιρό. Θα μπορούσα να έχω ανανεώσει πριν την κρίση. Περιμένω εδώ και πάρα πολύ καιρό. Είναι λοιπόν μια ερώτηση που πρέπει να κάνετε στους διοικούντες».

-Πριν από λίγες μέρες προέκυψε το ενδιαφέρον από την Τουρκία. Τι ακριβώς έγινε με το θέμα αυτό;
 
«Ξαφνικά μια μέρα και ενώ ο μάνατζερ μου δεν ήξερε τίποτα μας ενημέρωσε η ΑΕΚ ότι υπήρχε πρόταση από την Τουρκία. Ήταν καλά χρήματα για την ΑΕΚ αλλά εγώ δεν ήθελα να πάω. Ήταν παράξενο που έγινε έτσι ξαφνικά αυτό, δεν το χειρίστηκαν σωστά. Πιστεύω ότι δεν μου συμπεριφέρθηκαν σωστά και δεν με σεβάστηκαν σε αυτό το θέμα. Με όλο αυτό που έγινε και τον τρόπο που το διαχειρίστηκαν μου έμεινε μια πίκρα. Δεν μου αρέσει να κάνω παράπονα αλλά δεν μου συμπεριφέρθηκαν όπως θα μου άξιζε».
 
Όλα αυτά πως σε έχουν κάνει να νιώθεις;
 
«Πιστεύω ότι έχω δώσει ό,τι μπορούσα και έχω προσφέρει πολλά στον σύλλογο. Η φιλοσοφία μου είναι να δουλεύω σκληρά και θεωρώ πως το έχω κάνει. Σε κάθε αγώνα έδινα το 100% και δεν έχω κοροϊδέψει ποτέ κανέναν. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω κανένα παράπονο από τον κόσμο. Μου έχουν συμπεριφερθεί άψογα. Βέβαια υπάρχουν αυτοί που με αγαπούν και κάποιοι που όχι αλλά αυτό είναι λογικό. Συμβαίνει παντού. Ευχαριστώ τον κόσμο για την συμπαράσταση του αυτά τα 3,5 χρόνια. Από την αρχή μου έδειξαν την τους και θα τους έχω για πάντα στην καρδιά μου. Να ξέρει ο κόσμος ότι σε κάθε αγώνα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου».

-Αυτό ακούστηκε σαν αποχαιρετιστήριο μήνυμα...
 
«Εγώ πάντα μιλάω για την πραγματικότητα. Δεν έχω λοιπόν να πω τίποτα άλλο. Το συμβόλαιο μου τελειώνει, τι άλλο μπορώ να κάνω; Δεν είμαι εγώ αυτός που θα αποφασίσω αν θα μείνω ή όχι. Είμαι ήρεμος αλλά η επιλογή δεν είναι δικιά μου».

-Δηλαδή πόσες πιθανότητες θα έδινες αυτή την στιγμή στο ενδεχόμενο να μείνεις στην ΑΕΚ;
 
«Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα αφού δεν υπάρχει τίποτα. Θα παίξω μπάλα τρεις μήνες, μετά τελειώνει το συμβόλαιο μου και δεν υπάρχει τίποτα άλλο».

-Και μετά την ΑΕΚ τι;
 
«Δεν έχω τίποτα χειροπιαστό. Θα πάω για διακοπές στην Αργεντινή και τότε θα μελετήσω τις προτάσεις, μακάρι να είναι πολλές και θα επιλέξω αυτή που με συμφέρει. Τώρα όμως το μόνο που κοιτάζω είναι να ολοκληρωθεί το συμβόλαιο μου αποδίδοντας το καλύτερο που μπορώ και μετά βλέπουμε. Σίγουρα επιθυμώ να παραμείνω στην Ευρώπη και να επιστρέψω αργότερα στην Αργεντινή».

-Υπάρχει δηλαδή ενδεχόμενο να σε δούμε με τη φανέλα άλλης ελληνικής ομάδας;
 
«Δεν ξέρω. Ακούγονται διάφορες φήμες. Τα ΜΜΕ γράφουν διάφορα. Εγώ όμως και ο μάνατζερ μου δεν έχουμε μιλήσει με καμία ελληνική ομάδα. Έχω ακόμα συμβόλαιο με την ΑΕΚ και την σέβομαι απόλυτα. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν και πόσο μάλλον με ελληνική ομάδα αυτό θα ήταν έλλειψη σεβασμού προς την ΑΕΚ».

-Αν υποθέσουμε πως το καλοκαίρι η πορεία σου στην ΑΕΚ ολοκληρώνεται τι είναι αυτό που θα σου μείνει περισσότερο;
 
«Κατ αρχήν η ΑΕΚ είναι η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Αγωνίστηκα επίσης και στο Europa League. Φυσικά θα μου μείνει αξέχαστος ο κόσμος που με αγάπησε από την πρώτη στιγμή και μου συμπεριφέρθηκε εξαιρετικά. Βέβαια δεν ξεχνώ και τις σημαντικές φιλίες που δημιούργησα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι τελειώνουν όλα. Αν φύγω μπορεί να επιστρέψω κάποτε στην Ελλάδα. Πάντα το λέω ότι μου αρέσει πάρα πολύ η Ελλάδα. Μοιάζει πάρα πολύ στην Αργεντινή. Η οικογένεια μου είναι χαρούμενη εδώ. Ο κόσμος με αγαπάει μου συμπεριφέρεται ωραία απλά έχω ένα μικρό πρόβλημα με τη γλώσσα».

-Οι πίκρες;
 
«Σίγουρα η πρώτη και μεγαλύτερη είναι ο τελικός Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και βέβαια κάτι που δεν μου έχει συμβεί ποτέ στην καριέρα μου, μια εξωαγωνιστική απόφαση να βγάζει μια ομάδα πρωταθλήτρια. Εγώ ακόμα και σήμερα νιώθω σαν έχουμε κερδίσει εκείνο το πρωτάθλημα. Αυτόν τον τίτλο εμείς τον κερδίσαμε. Πρέπει να δούλεψαν πολύ, μέχρι θανάτου, αυτοί που πάνε και μιλάνε στην ομοσπονδία για να μην το πάρουμε εμείς τελικά. Είναι κρίμα που δεν σηκώσαμε την κούπα αλλά όλη η ομάδα θεωρεί ότι κερδίσαμε εμείς το πρωτάθλημα».

-Μπάγεβιτς, Χιμένεθ. Δούλεψες και με τους δύο...
 
«Ο Μπάγεβιτς είναι στην Κύπρο, ο Χιμένεθ στην Κηφισιά (γέλια). Δεν υπάρχει κάτι να πω. Η μόνη διαφορά είναι ότι ο Χιμένεθ μιλάει ισπανικά και αυτό κάνει πιο εύκολα τα πράγματα για εμένα».

-Πέρσι πέρασες μια δύσκολη χρονιά. Δεν σκόραρες συχνά ενώ κλήθηκες να παίξεις και έξω από την περιοχή.
 
«Είναι ξεκάθαρο ότι προτιμώ να παίζω ως επιθετικός. Νιώθω πολύ πιο άνετα παίζοντας μέσα στην περιοχή. Εκεί έχω περισσότερες πιθανότητες να σκοράρω. Βέβαια πολλές φορές παίζεις σαν επιθετικός και δεν σκοράρεις. Είναι βέβαια περίεργο να είσαι πρώτος σκόρερ και αυτό που σου ζητούν είναι να γυρίζεις πίσω και να μαρκάρεις».

-Τελικά τι φταίει για τα φετινά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ΑΕΚ;
 
«Έχουμε πολλά προβλήματα όταν παίζουμε με μικρομεσαίες ομάδες στην έδρας μας. Πριν κερδίζαμε εντός και χάναμε εκτός τώρα συμβαίνει το αντίθετο. Δεν αφομοιώνουμε αυτό που μας λέει ο προπονητής, να κάνει ο κάθε ένας τη δουλειά του μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το ίδιο έγινε με τον Ολυμπιακό Βόλου και με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο. Μας λείπει η αυτοσυγκέντρωση. Δυσκολευόμαστε επίσης πολύ όταν δεχόμαστε πρώτοι γκολ».

-Υπάρχουν και εξωαγωνιστικοί παράγοντες που ίσως επηρεάζουν; Πολύς λόγος γίνεται για τα οικονομικά.
 
«Ορισμένες φορές είναι λογικό να μην βρεθείς στη μέρα σου αλλά πιστεύω ότι όταν κάποιος μπαίνει μέσα στο γήπεδο σκέφτεται μόνο να αποδώσει και να κερδίσει. Δεν σκέφτεται τα εξωαγωνιστικά που τον απασχολούν. Υπάρχει έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπαίνουν στο γήπεδο και σκέφτονται τα προβλήματα. Υπάρχουν κάποια προβλήματα αλλά νομίζω ότι οι παίκτες μπαίνουν πάντα στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να κερδίσουν».

-Θα πάρουμε το Κύπελλο;
 
«Είναι δύσκολο σίγουρα. Οι πιθανότητες είναι 50-50. Θα πάμε βήμα βήμα και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Έχουμε και την εμπειρία από τον τελικό με τον Ολυμπιακό και ξέρουμε πόσο πρέπει να προσέχουμε».

-Κλείνοντας υπάρχει ένα μήνυμα που θέλει να στείλεις στον κόσμο, κάτι που θέλεις να τους πεις;
 
«Ίσως μερικοί να πιστεύουν ότι επειδή δεν έχω ανανεώσει δεν θα παίξω άλλο. Μου έχον πει κάτι τέτοιο αλλά θέλω ο κόσμος να είναι ήρεμος και σίγουρος για εμένα. Στους τρεις μήνες που απομένουν θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό επειδή έχω ακόμα συμβόλαιο με την ΑΕΚ και θα τον τιμήσω μέχρι την τελευταία ημέρα.

Οποιοσδήποτε άλλος ποδοσφαιριστής στη θέση μου θα ήταν ήδη σε διακοπές αλλά εγώ παραμένω ο ίδιος που ήμουν όπως τότε που πρωτοήρθα στην ομάδα. Να είναι ήρεμοι πως στο διάστημα αυτό που απομένει θα ιδρώσω τη φανέλα μου και θα τα δώσω όλα για να πάρομε το Κύπελλο. Μακάρι να πάμε στον τελικό, να σκοράρω και να το σηκώσουμε».


aek365.gr