ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Ο χορός του Σ.Φ.ΑΕΚ ΛΑΜΙΑΣ 1973.

Το  Σάββατο 4 Δεκεμβρίου  θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός του συνδέσμου Φ.ΑΕΚ ΛΑΜΙΑΣ στο Αρχοντικό του Σκούρα στο Μοσχοχώρι. Τον χορό μας  θα τιμήσει με την παρουσία του  η ΣΗΜΑΙΑ   της ΑΕΚ ο Στέλιος Μανωλάς, ο πρόεδρος της  «Ένωσης 1924»  Κυριάκος  Χήνας  ,ο διευθυντής της « Ώρα  των Σπόρ» Γιώργος  Σηφάκης. Θα τιμηθεί παράλληλα  ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ κος Κουτρομάνος Δημήτρης, καθώς  επίσης και  ο γνωστός για τα φιλοαεκτζήδικα  αισθήματα του γιατρός  Γιώργος  Νερολής. Εχει  σταλεί  προσωπική  πρόσκληση στον πρόεδρο της ΠΑΕ Κο Αδαμίδη Σταύρο  και παράλληλα υπάρχει  τηλεφωνική  επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή  Παντελή  Καφέ.

Τιμή πρόσκλησης 20 ευρώ. Παράλληλα  όπως και τα δύο  προηγούμενα χρόνια  θα υπάρχει  δωρεάν είσοδος για τους μικρούς μας φίλους, μπουφέ με πλούσιο φαγητό, μουσική, καθώς επίσης κλόουν που θα φροντίσουν την διασκέδαση των παιδιών. Την διασκέδαση των καλεσμένων θα την  επιμεληθεί η  ορχήστρα με τα ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΜΟΚΟ, καθώς επίσης 15μελές χορευτικό, θα χορέψει με παραδοσιακές ενδυμασίες.

Ο Σ.Φ.ΑΕΚ ΛΑΜΙΑΣ  με έτος ίδρυσης το 1973  είναι ένας από τους πιο παλιούς συνδέσμους της ΑΕΚ στον χώρο της Ελλάδος. Πάντα πιστός στην ιδέα της αγαπημένης ομάδας ,δηλώνει παρών σε όλα σχεδόν τα παιγνίδια  απο την Κρήτη μέχρι την Κομοτηνή, στηρίζοντας την προσπάθεια των παικτών μας.

Ενας σύνδεσμος που έχει να επιδείξει πλούσιο κοινωνικό έργο  στον νομό μας με πρόσφατο παράδειγμα την διοργάνωση  του αγώνα παλαιμάχων της ΑΕΚ με την ομάδα της ΛΑΜΙΑΣ  για τον μικρό ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΥΛΟΥ. Διατηρεί τράπεζα αίματος ,συμμετοχή σε  δεντροφυτεύσεις  έχοντας παράλληλα το δικό του πάρκο ,ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ  όπως το ονόμασε ο Δήμαρχος Λαμίας κος Κοτρωνιάς, επισκέψεις σε γηροκομεία και  ορφανοτροφεία.

Πάντα κοντά στα τμήματα της ΜΑΝΑΣ ΑΕΚ ενισχύοντας την προσπάθεια των παικτών μας, με παρουσία στο γήπεδο, καθώς επίσης  και με αγορά εισιτηρίων διαρκείας Στον χορό μας το 2009 τιμήθηκε η ομάδα ΧΑΝΤΜΠΟΛ δια του προπονητή Γιάννη Αρβανίτη και Κώστα Σταματιάδη, καθώς επίσης και το βόλεϊ με το Γιάννη Μαύρο και Παναγιώτη Δημητριάδη. Σε ημερίδα μπάσκετ στην Λαμία  τιμήθηκε ο  κος Παπαχαντζής, καθώς επίσης και ο προπονητής ΝΕΩΝ ΝΤΑΝΙΕΛ ΜΠΑΤΙΣΤΑ σε φιλικό με την ομάδα της πόλης μας.

Η προσέλευση του κόσμου θα μας δώσει δύναμη για να συνεχίσουμε με το ίδιο μεράκι αυτό που ξεκίνησε το νέο Δ.Σ πριν από 2 χρόνια. Τα γραφεία μας είναι ανοικτά καθημερινά απο τις 8,30 το βράδυ. Κυκλοφόρησαν τα καινούρια φούτερ  25Ε συν έξοδα αποστολής,  τα κασκόλ του συνδέσμου 10Ε,μπλούζες με 10Ε <ΤΗΛ.6937043228-ΚΟΛΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ>
Με επιτυχία  διοργανώθηκε η εκδρομή μας με τον Ολυμπιακό. Η νίκη  στο 90’ δείχνει το πάθος των παικτών. Μακάρι  αυτό το ματς να’ ναι η αρχή!!

Πολλά μπράβο στην ομάδα ΧΑΝΤΜΠΟΛ για την πρόκριση. Η νίκη της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ μας δίνει ελπίδες ,ότι κάτι πιο καλό θα δούμε φέτος. Πολλά μπράβο στα κορίτσια του βόλεϊ για την μέχρι τώρα πορεία. Καλή επιτυχία στην ομάδα μας με την ΧΑΙΝΤΟΥΚ!!! ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ!!! Μόνο εμείς είμαστε οι  θεματοφύλακες της  ιδέας που πρεσβεύει ο μεγαλύτερος σύνδεσμος στην  ΕΛΛΑΔΑ!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ να σηκώσουμε τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ  τόσο ψηλά που ΚΑΝΕΝΑΣ να μην μπορεί να του κάνει ΚΑΚΟ!!!

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΕΚ ΛΑΜΙΑΣ 1973!!! 37 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ  ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΑΕΚ!!!!

Πρόεδρος Σ.Φ. Μαυριδάκης Κώστας



aek365.gr

Συνέντευξη Χιμένεθ στην πατρίδα του .

Ο Μανόλο Χιμένεθ έδωσε αναλυτική συνέντευξη στο ραδιόφωνο της Ισπανίας Cadena Ser και μίλησε για την απόκτηση Ισπανών παικτών τον Ιανουάριο, αλλά και για το ματς με τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την ΑΕΚ:

«Δεν ήταν ευκολη η κατάσταση όταν αποφάσισα να έρθω. Ήταν ένα στοίχημα με ρίσκο. Η διοίκηση έκανε μεγάλη προσπάθεια οικονομικά. Ήμασταν 14οι, ανατρέψαμε κάπως την κατάσταση, αλλά έχουμε χάσει παιχνίδια που δεν έπρεπε. Προσπαθούμε να βάλουμε τα θεμέλια για να δούμε την ΑΕΚ ανταγωνιστική του χρόνου. Είμαστε τρίτοι, θέλουμε να φτάσουμε ψηλότερα, αλλά ξέρουμε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν καλύτερες ομάδες από εμάς και σε ρόστερ και σε προϋπολογισμό».

Για τις δυνατότητες της ΑΕΚ:

«Οικονομικά η ομάδα δεν διέρχεται καλή περίοδο, υπάρχουν πιο δυνατές ομάδες από αυτή την άποψη. Ο Ολυμπιακός έκανε 13 μεταγραφές το καλοκαίρι και πήρε παίκτες όπως ο Ριέρα, ο Ιμπαγάσα, ο Ουρτάδο. Και ο Παναθηναϊκός το ίδιο. Εμείς δεν μπορούμε να πάρουμε τέτοιους παίκτες αλλά έχω συνηθίσει από την Σεβίλη να δουλεύω με νεαρούς παίκτες, φιλόδοξους που ίσως τώρα να μην είναι γνωστοί. Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ και να είμαστε ειλικρινείς. Δεν είμαστε στο επίπεδο του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού μολονότι τους νικήσαμε».

Για Ισπανούς παίκτες:

«Αν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον θα ασχοληθούμε. Είναι προφανές ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να αγοράσει παίκτες. Πρέπει να ψάξουμε δανεικούς, παίκτες που λήγει το συμβόλαιο τους ή με χαμηλό κασέ. Αυτό είναι το δύσκολο της δουλειάς μας. Το Ισπανικό ποδόσφαιρο είναι στη μόδα λόγω της εθνικής. Οπότε μπορεί να έρθουν κάποιοι Ισπανοί παίκτες, αν όμως έχουν την τιμή και την ποιότητα που θέλουμε».

Για τη νίκη με τον Ολυμπιακό:

«Ήταν μεγάλη νίκη, γιατί ιστορικά οι δυο ομάδες έχουν μεγάλη αντιπαλότητα. Οικονομικά ο Ολυμπιακός είναι ότι η Ρεάλ στην Ισπανία. Οπότε ήταν μεγάλη η ικανοποίηση να νικήσουμε τον Ολυμπιακό του φίλου μου του Βαλβέρδε».


gazzetta.gr

Τζιμπούρ: "Δεν έχω υπογράψει τίποτα"!

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ σε μία μεγάλη συνέντευξη σε αλγερινή ιστοσελίδα μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του, τον τραυματισμό στον ώμο του και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ο 27χρονος άσο της ΑΕΚ αρέσκεται, όπως φαίνεται, να μιλάει στα ΜΜΕ της πατρίδας του αρκετά συχνά, κάτι που έκανε για λόγο της Le Buteur στην οποία και μίλησε για την ΑΕΚ, το συμβόλαιο του, τον Ολυμπιακό και τον τραυματισμό του...

Για την ανανέωση του συμβολαίου του είπε: "Να πω την αλήθεια δεν θέλω να αποσαφηνίσω τα πράγματα (γέλια). Είναι κάτι που πρέπει να μείνει μυστικό ανάμεσα σε εμένα και την διοίκηση. Πίστεψε με δεν επιθυμώ να μιλάω στα ΜΜΕ για αυτό το θέμα. Όμως θέλω να προσθέσω κάτι...

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως κάποια ΜΜΕ, είτε στην Ελλάδα είτε στην Αλγερία, ανακοινώνουν πράγματα από τη στιγμή που δεν έχω υπογράψει τίποτα απολύτως! Πρέπει να σταματήσουν τις εικασίες".

Μετά συνέχισε για το συμβόλαιο του πάλι:

"Αυτά τα πράγματα θέλουν χρόνο. Ο κόσμος πιστεύει πως μια ανανέωση συμβολαίου είναι απλή υπόθεση. Εγώ λέω πως όχι, δεν είναι. Υπάρχουν ακόμα λεπτομέρειες που πρέπει να συζητήσουμε όμως έχω ξαναπεί, θέλω να συνεχίσω για αρκετά χρόνια στην ΑΕΚ".

Για την ανανέωση του Σκόκο, είπε: "Πρέπει να πω πως ο πρόεδρος και εγώ μιλάμε πολύ συχνά και τα πράγματα πάνε καλά απ' ότι βλέπω. Θέλω απλά λίγο χρόνο".


sport24.gr

Δέσμευση για στήριξη με μεταγραφές!

Η μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού δεν «έφτιαξε» μόνο τον κόσμο της «Ένωσης» αλλά και τους δύο μεγαλομετόχους της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Πέτρο Παππά και Νίκο Νοτιά. Χθες το απόγευμα λοιπόν, οι δύο «ισχυροί άνδρες» της ΑΕΚ συναντήθηκαν με τον Σταύρο Αδαμίδη, παρουσία και των κ.κ. Καψή και Καπετανάκη.

Σε αυτή τη συνάντηση κορυφής, η οποία έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, απόρροια και της νίκης στο ντέρμπι, οι δύο μεγαλομέτοχοι εξέφρασαν τη στήριξή τους στο έργο του προέδρου, ανάβοντας το «πράσινο φως» για να τρέξει το θέμα του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Από εκεί και πέρα, δεσμεύτηκαν ότι θα στηρίξουν με μεταγραφές το έργο του Χιμένεθ, εκφράζοντας φυσικά την πεποίθηση ότι ο Ισπανός τεχνικός δεν πρόκειται να έχει παράλογες απαιτήσεις. Το όνομα του Ροτέν έπεσε στο τραπέζι και όλα δείχνουν ότι είναι η πρώτη απαίτηση του Χιμένεθ, η οποία και θα γίνει δεκτή από τη διοίκηση.


Επίσης, οι Παππάς και Νοτιάς τόνισαν στον Σταύρο Αδαμίδη πως έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από την προσπάθεια που έχει κάνει μέχρι στιγμής και τον συνεχάρησαν για τους χειρισμούς του στην υπόθεση του Νάτσο Σκόκο. 

Επίσης του τόνισαν ότι έκανε την καλύτερη επιλογή προπονητή στο πρόσωπο του Χιμένεθ αλλά και ότι κάνει καλή δουλειά όσον αφορά στην προστασία της ΑΕΚ από το παρασκήνιο, τους διαιτητές και τους μεγαλοπαράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ora21.gr

Μία ακόμα... Θεσσαλο-νίκη της ΑΕΚ.

Της πάει η Θεσσαλονίκη... Η ΑΕΚ στην τρίτη της σερί επίσκεψη στη συμπρωτεύουσα πανηγύρισε μία ακόμα νίκη και με πέντε «τρίποντα» βρίσκεται μόνη πρώτη και αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας της Α1 γυναικών.

Στο ματς που έριξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής, η Ένωση, που είχε καλό μπλοκ και λιγότερα λάθη, επιβλήθηκε του Ηρακλή με 3-0 σετ (25-23, 25-22, 25-16) και άφησε τον «γηραιό», που σήμερα γνώρισε την πρώτη του ήττα, 4 βαθμούς πίσω!

Το παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικό στα δύο πρώτα σετ και ειδικά στο πρώτο οι ανατροπές στο σκορ ήταν συνεχείς. Η εμπειρία των κοριτσιών του Γιώργου Σαμαρά μέτρησε κι έτσι, αφού η ΑΕΚ κατέκτησε εύκολα και το τρίτο, με τις γηπεδούχες να μην έχουν πλέον ψυχολογία, έφτασε σε μια πολύτιμη νίκη.
Όμορφες εικόνες στις εξέδρες, καθώς το γήπεδο σχεδόν γέμισε από φίλους του Ηρακλή και του βόλεϊ.

«Όταν περνάς από ένα γήπεδο σαν το Κατσάνειο πας για ψηλά», δήλωσε μετά το ματς ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιώργος Σαμαράς. «Δείξαμε πως είμαστε συγκροτημένη ομάδα και κάναμε μια σημαντική νίκη σε ένα δύσκολο γήπεδο και απέναντι σε μια καλή ομάδα», πρόσθεσε.

Όσο για τον στόχο της ομάδας του; Αποφεύγοντας να μιλήσει ξεκάθαρα για τίτλο, καθώς είναι νωρίς ακόμα, σημείωσε: «Συνεχίζουμε αυτό που είχαμε βάλει ως στόχο από την αρχή της χρονιάς, τον πρωταθλητισμό. Έχουμε πάρει μόνο χαρές, σίγουρα θα έρθουν και οι λύπες, αλλά αυτός είναι ο αθλητισμός. Και προς το παρόν χαιρόμαστε τις νίκες μας»!

Από την άλλη, ο Θανάσης Στράντζαλης, που για τελευταία φορά έδινε οδηγίες από το? κινητό (σ.σ. ήταν στην εξέδρα λόγω τιμωρίας), παραδέχθηκε: «Δίκαια κέρδισε η ΑΕΚ, είχε καλύτερη ποιότητα ως μονάδες».

Σχολίασε επίσης πως: «Το ευχάριστο είναι πως μαζεύτηκε πολύς κόσμος στο γήπεδο», ενώ για τον Ηρακλή τόνισε: «Στόχος μας είναι η εξάδα, αν και λόγω του τρόπου πρωταθλήματος δεν είναι πολύ εύκολο, καθώς τα προβλήματα που έχουν κάποιες ομάδες οδηγούν σε απρόοπτα αποτελέσματα και αλλοιώνουν τη μορφή του πρωταθλήματος».


ΑΕΚ (Γιώργος Σαμαράς): Κουτουξίδου 3 (2 άσοι, 1/2 επ.), Κις 14 (1 άσος, 10/23, 3 μπλοκ), Μποροβίντσεκ 13 (2 άσοι, 8/18 επ., 3 μπλοκ), Παπαγεωργίου 11 (9/19 επ., 2 μπλοκ), Λαμπρινίδου 4 (1 άσος, 2/6 επ., 1 μπλοκ), Καλαϊντζίεβα 4 (3/13 επ., 61% υπ., 1 μπλοκ), Σάκκουλα (λ, 60% υπ.), Παυλοπούλου, Γκιουζέλη


sentragoal.gr

Γκέκος: «Το έχουμε πάρει προσωπικά»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μηνάς Γκέκος μίλησε στον Sentra 103,3 για την προσπάθεια που κάνει ο ίδιος και οι παίκτες του, λέγοντας πως το έχουν πάρει λίγο προσωπικά το θέμα κόντρα σε όλα τα προβλήματα. Αναλυτικά όσα δήλωσε...

Για την διαφορά της ΑΕΚ από τον αγώνα με το Περιστέρι για το Kύπελλο, σε σχέση με τον Κυριακάτικο αγώνα του πρωταθλήματος: 

«Τότε ήμασταν ομάδα στα χαρτιά. Έχει περάσει πολύ καιρός από τότε. Πλέον έχουμε συμπληρώσει το ρόστερ, μαζευτήκαμε όλοι μαζί, έχουμε ισορροπία, έχουμε παίκτες να κάνουμε προπόνηση και δεν υπάρχουν πολλά μυστικά στο μπάσκετ. Όταν δουλεύεις κι έχεις τους παίκτες που θέλεις, και πιστεύεις σε αυτό που κάνεις, ανεξάρτητα τι δουλειά κάνεις, τότε ο χρόνος θα σε δικαιώσει. Και περισσότερο θα δικαιώσει τα παιδιά που δουλεύουν πολύ σκληρά».

Για την δήλωση του, ότι η ΑΕΚ θα γίνει και πάλι καλή ομάδα:

«Νομίζω ότι έχουμε καλή ομάδα. Έχουμε μια ισορροπία σ' όλες τις θέσεις και αυτό σημαίνει ότι έχουμε παίκτες με τους οποίους δείχνουμε ομάδα. Πλέον έχουμε εναλλακτικές λύσεις που πέρσι δεν τις είχαμε. Πέρσι στο μισό πρωτάθλημα δεν είχαμε πλέι μέικερ και παίζαμε μόνο με τον Γκριν. Τώρα έχουμε μια ισορροπία σαν ομάδα. Βέβαια θα προτιμούσαμε να είχαμε μαζευτεί λίγο νωρίτερα, αλλά τώρα αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε υγιείς και να μπορούμε να κάνουμε προπόνηση. Πιστεύω ότι έχουμε και την ποιότητα και την ποσότητα ώστε να μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο από πέρσι».

Για την επιστροφή και την προσφορά του Δήμου Ντικούδη στο παιχνίδι της ΑΕΚ:

«Ο Δήμος μας έδωσε ύψος, βάθος, ποιότητα και τεράστια εμπειρία. Τι άλλο μπορεί να ζητήσεις από έναν τέτοιο παίκτη; Όλα αυτά τα είχε χθες στο παιχνίδι. Είναι ένας παίκτης ο οποίος έχει παίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Έρχεται από μια κακή χρονιά. Έχω μιλήσει πάρα πολλές φορές με το Δήμο. Είναι ένα παιδί που θέλει να παίξει περισσότερο από όλους και αυτό το αποδεικνύει. Και πιστέψτε με, δεν είναι ακόμα σε καλή κατάσταση. Εγώ πιστεύω ότι θα παίξει πολύ καλύτερα.

Είναι ένας αθλητής ο οποίος δουλεύει στο 100% κάθε μέρα, είναι συνεπέστατος σε όλες του τις υποχρεώσεις και σε όλα αυτά που λέμε και πιστεύουμε μέσα στην ομάδα. Δεν μου κάνει εντύπωση, αντιθέτως χαίρομαι που έχουμε έναν τέτοιο αθλητή στην ομάδα και αισθάνομαι τυχερός. Τότε που είχε την διαφορά του με τον Άρη τον έβλεπα ότι ήθελε να παίξει. Τον έβλεπα και το συζητούσαμε κάθε μέρα και έβλεπα την αγωνία στο πρόσωπο του. Πιστεύω ότι όλα αυτά τα στοιχεία που μας προσθέτει ο Δήμος, είναι αυτά που χρειαζόμαστε».

Για τον Άντονι Γκράντι:
 «Ο Άντονι δεν ήταν σε καλή κατάσταση όταν ήρθε. Είχε μεγάλο χρόνο απραξίας. Ένας αθλητής όταν έχει μεγάλο χρόνο απραξίας, θέλει και πολύ καιρό για να συνέλθει. Εμείς τον πήραμε για σκόρερ και δεν μπορεί να ξέχασε να σκοράρει. Ήταν μεγάλο χρονικό διάστημα σε απραξία και αρχίζει σιγά-σιγά και βρίσκει τον εαυτό του. Αρχίζει και μπαίνει στο νόημα και πιστεύω ότι κάθε μέρα θα είναι και καλύτερος».

Για το ποιοι είναι οι φετινοί στόχοι της ΑΕΚ:

«Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πούμε για στόχους. Κάναμε μια ομάδα εφέτος με πολύ λιγότερο μπάτζετ από την περσινή σεζόν και πιστεύω ότι εφέτος είναι πιο γεμάτη και ισορροπημένη ομάδα.

Έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή το μπάσκετ, μπορούμε να χάσουμε ή να νικήσουμε τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Αν εξαιρέσεις τον Παναθηναϊκο και τον Ολυμπιακό, σε γενικές γραμμές, όλες οι ομάδες μπορούν να χάσουν και να κερδίσουν τον οποιοδήποτε εντός ή εκτός έδρας. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ? κακά τα ψέματα ? πρέπει να παίζουν αλλού.

Αυτή τη στιγμή, όλες οι υπόλοιπες ομάδες εκτός αυτών των δύο, έχουν το 2,5% με 3,5% του προϋπολογισμού τους. Άρα, που πας; Εκπλήξεις μπορούν να γίνουν, όπως γίνονται κάθε χρόνο. Αλλά η διάρκεια είναι υπέρ τους και όχι εις βάρος τους.

Γι' αυτό λέω, ότι εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι να είμαστε καλύτεροι. Πιστεύω ότι κάναμε μια πολύ καλή νίκη στο Περιστέρι. Ήταν δύσκολη νίκη γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε και την καλή ψυχολογία του Περιστερίου, μέσα σε μια δύσκολη έδρα, με καλή ομάδα και με έμπειρο προπονητή. Η νίκη αυτή μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα».

Για το τι σημαίνει για εκείνον η ΑΕΚ και αν είναι κάτι σαν προσωπικό του στοίχημα:

«Για να είμαι ειλικρινής, εμείς που ασχολούμαστε με την ΑΕΚ, το έχουμε πάρει λίγο προσωπικά το θέμα. Και αυτό γίνεται γιατί υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα στην ΑΕΚ.

Προβλήματα που δημιουργούνται κάθε μέρα. Βέβαια δεν είμαστε η μόνη ομάδα με προβλήματα και υπάρχουν και άλλες ομάδες με προβλήματα. Αλλά εμείς είμαστε ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ και είναι μεγάλη οντότητα και ίσως τα δικά μας προβλήματα προβάλλονται λίγο περισσότερο από των υπολοίπων.

Φέτος ξεκίνησε μια προσπάθεια και από τους ανθρώπους που έχουνε μπει στην διοίκηση, να συμμαζέψουμε και να σουλουπώσουμε την κατάσταση. Έδωσαν μια συνέντευξη την προηγούμενη εβδομάδα και μιλάγανε για διαφάνεια. Από την πλευρά τους έχουν καλή πρόθεση να κάνουν κάτι. Έτσι και εμείς στο προπονητικό τιμ, θέλουμε να κάνουμε κάτι ώστε να συμμετέχουμε σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται. Αν θα τα καταφέρουμε ή όχι θα το δείξει στο τέλος της σεζόν.

Όλοι μαζί θα κάνουμε την προσπάθεια αλλά σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε να συμμετέχει και ο κόσμος. Δεν το λέω με πικρία, αλλά θέλω να συμμετέχει και ο κόσμος.

Έχω ζήσει τα πέτρινα χρόνια και ξέρω πόση στήριξη υπήρχε από τον κόσμο. Αν δεν μας στηρίζουν δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Θα έρθουν και άσχημα αποτελέσματα και καλά αλλά αυτός είναι ο αθλητισμός. Δεν μπορούμε να κάνουμε μεγάλη ομάδα αν δεν υπάρχει ο κόσμος. Δεν είμαστε όπως ήμασταν παλιά. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν οι άνθρωποι να κάνουν αυτά που πρέπει να κάνουν και να επενδύσουν για να γίνει η ομάδα όπως παλιά».

sentragoal.gr

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΟ 27/11/2010 ΜΕ ΤΟΝ οσφπ ΣΤΟ ΟΑΚΑ.ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΗΛ:22310-37634 ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ.ΕΛΑΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ!!!

Μπορεί κι άλλο να μας τρελάνει…

Σκόκο: "Εγώ αποφασίζω για το μέλλον μου"

Μια ημέρα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, ο Νάτσο Σκόκο μίλησε λίγο μετά την προπόνηση της Παρασκευής και τόνισε πως έμεινε γιατί εκτίμησε την αγάπη του κόσμου και της διοίκησης.

"Βεβαίως αυτό ήταν που ήθελα αλλιώς δεν θα είχε συμβεί. Τόσο η οικογένεια μου όσο και οι φίλοι μου, μου έχουν μάθει να είμαι σωστός σε αυτούς που είναι καλοί μαζί μου. Είμαι ευχαριστημένος με τον πρόεδρο και την ομάδα, που φέρθηκαν σωστά", είπε αρχικά ο Αργεντινός και συνέχισε:

"Δεν νομίζω να αλλάξει κάτι. Πάντα θα δίνω το 100% στην ΑΕΚ και πάντα έχω τους ίδιους στόχους. Ακόμα και αν δεν είχα ανανεώσει θα έδινα τα πάντα για την ομάδα. Είναι αλήθεια ότι ακούστηκαν πολλά πράγματα που δεν είπα ποτέ. Στον κόσμο το μόνο που μπορώ να πω είναι να μας στηρίξουν και να είναι δίπλα μας".

Για το ματς με Ολυμπιακό, τόνισε: "Πάντα ήμουν τυχερός και κατάφερα να σκοράρω κατά του Ολυμπιακού. Δεν με νοιάζει μόνο να σκοράρω, αλλά να κερδίσουμε το παιχνίδι και να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, εγώ όμως παίρνω τις αποφάσεις και αποφάσισα να παραμείνω εδώ γιατί από την πρώτη στιγμή που ήρθα μου συμπεριφέρθηκαν σωστά".

Για τους στόχους του, είπε: "Το να κερδίσουμε το πρωτάθλημα είναι ο πρώτος στόχος. Αλλά για να πετύχουμε τον στόχο πρέπει να βελτιωθούμε. Είμαι 100% έτοιμος για το ματς για να κερδίσουμε για να μειώσουμε τη διαφορά".


sport24.gr

«Μέσα» και ο Σάχα και ο Μπλάνκο!

Έκανε την έκπληξη ο Μανόλο Χιμένεθ!

Ο Ισπανός τεχνικός -αφού του έδωσαν το… δικαίωμα- συμπεριέλαβε τους Μπλάνκο και Σάχα στην αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Το αν θα αγωνιστούν, ωστόσο, θα κριθεί την τελευταία στιγμή…

Εκτός έμειναν -όπως αναμενόταν- οι Παντελής Καφές, Ραφίκ Τζιμπούρ, Χρήστος Πατσατζόγλου και Σταμάτης Καλαμιώτης, που συνέχισαν το πρόγραμμα φυσιοθεραπειών στο ιατρικό κέντρο.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Χιμένεθ μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, η οποία διεξήχθη στις 10.30 στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων: 

Σάχα, Αραμπατζής, Νασούτι, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγός, Έντερ, Ντιόπ, Μπερνς, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Γκέντσογλου, Φροξυλιάς.


sportfm.gr

Σκόκο: Στόχος μου ένας τίτλος με την ΑΕΚ!

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά από την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με την ΑΕΚ, έκανε ο Νάτσο Σκόκο, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης στα Σπάτα.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του «Δικέφαλου» υπογράμμισε ότι θέλει να κερδίσει έναν τίτλο με την ΑΕΚ, ενώ συμπλήρωσε ότι είναι 100% έτοιμος να παίξει με τον Ολυμπιακό, καθώς και ότι η νίκη είναι μονόδρομος για την «Ένωση».
Αρχικά ο Σκόκο τόνισε:

«Βεβαίως ήταν αυτό που ήθελα να κάνω. Να υπογράψω αυτό το συμβόλαιο. Αλλιώς δεν θα το έκανα. Πάντα μου φέρονταν σωστά στην ΑΕΚ και έχω μάθει σε αυτούς που μου φέρονται σωστά, να κάνω και εγώ το ίδιο. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ομάδας που μου έχει φερθεί τέλεια και θα κάνω ότι μπορώ για να του το ανταποδώσω. Με το νέο συμβόλαιο δεν αλλάζει κάτι. Εγώ θα συνεχίσω να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου.

Εξακολουθώ να έχω τους ίδιους στόχους, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση ενός τίτλου. Συζητήθηκαν και ειπώθηκαν πάρα πολλά πράγματα, τα οποία δεν ίσχυαν. Θέλω να πω στον κόσμο μας να είναι δίπλα μας σε αυτόν τον μεγάλο αγώνα και πιστεύω ότι θα δώσουμε το 120% των δυνατοτήτων μας, για να πετύχουμε κάτι καλό. Είμαι πάντα τυχερός και σκοράρω κατά του Ολυμπιακού.

Είναι πολύ ιδιαίτερα πάντα αυτά τα παιχνίδια και πολύ ιδιαίτερα αυτά τα γκολ. Το ζητούμενο είναι να παίξουμε καλά και σε αυτό τον αγώνα και να πάρουμε τους 3 βαθμούς της νίκης».

Σε ερώτηση για το τι έχει να απαντήσει σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, που λένε για τον ίδιο ότι δεν έχει φιλοδοξίες επειδή υπέγραψε στην ΑΕΚ:

Ο καθένας λέει ότι θέλει, αλλά την απόφαση στο τέλος την παίρνω εγώ. Από την πρώτη μέρα μου έχουν φερθεί άψογα στην ΑΕΚ και για αυτό το λόγο έχω τη διάθεση να κάνω ότι μπορώ για να πετύχω». Όσο για το αν είναι στόχος η κατάκτηση ενός τίτλου μέχρι το τέλος του συμβολαίου του: «Αυτός είναι ο στόχος από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα.

Θέλω ένα πρωτάθλημα. Θέλω έναν τίτλο. Για να το πετύχουμε όμως αυτό, πρέπει να βελτιωθούμε». Τέλος, σχετικά με το αν είναι 100% έτοιμος για το αυριανό ντέρμπι, ο Σκόκο σχολίασε: «Είμαι 100% έτοιμος και έχω διάθεση. Σκοπός μας είναι να κερδίσουμε για να μειώσουμε τη διαφορά».

ora21.gr

«Πάμε για πρόκριση»

Για τη ρεβάνς του παιχνιδιού στην Λευκορωσία απέναντι στην Μινσκ, την διαφύλαξη του σκορ υπέρ της ΑΕΚ μίλησαν οι παίκτες της ομάδας χάντμπολ Ευγένιος Κουλούρης και Θοδωρής Μεγαλοοικονόμου. Ενώ στάθηκαν και στην απουσία του κόσμου από αυτό το ματς, αφού στην Αθήνα έδωσαν σημαντική ώθηση για τη νίκη.

Ο τερματοφύλακας της Ένωσης τόνισε: « Πάμε για πρόκριση. Το πλεονέκτημά μας είναι πως τώρα τους ξέρουμε.

Στο πρώτο παιχνίδι βέβαια μας βοήθησε πολύ ο κόσμος μας έδωσε πνοή. Οι ξένοι που αγωνίζονται στην ομάδα αγωνίστηκαν με περισσότερο ενθουσιασμό λόγω του κόσμου .Θα μπορούσαμε να πάρουμε και 7-8 γκολ διαφορά. Σαν ομάδα ενθουσιαζόμαστε και απογοητευόμαστε εύκολα. Πρέπει με σοβαρότητα να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι. Έχουμε καλή άμυνα αλλά πρέπει να βελτιώσουμε και την επίθεση.

Δυστυχώς δεν θα έχουμε τη συνδρομή των φιλάθλων γιατί είναι πολλά τα έξοδα. Πολλοί θα ήθελαν να είναι μαζί μας. Όσο για το πρωτάθλημα προσπαθούμε να είμαστε προσγειωμένοι και να γινόμαστε από αγώνα σε αγώνα καλύτεροι Αναχωρούμε αύριο (Παρασκευή) το πρωί ώρα 6πμ από το Ελ. Βενιζέλος».

Ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Θοδωρής Μεγαλοοικονόμου που είπε:« «Το παιχνίδι στο Μινσκ θα είναι πολύ δυνατό η αντίπαλη ομάδα θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη και πιο βελτιωμένη από αυτή της νέας Φιλαδέλφειας. Εμείς έχουμε το προβάδισμα -πλεονέκτημα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να επαναπαυτούμε σε αυτό. 

Πρέπει να είμαστε εξίσου καλοί  με το πρώτο παιχνίδι. Εκεί πάμε για να τιμήσουμε τον ιδρώτα που χύσαμε στη νέα Φιλαδέλφεια και στη συνέχεια να τιμήσουμε και το ελληνικό χάντμπολ. Η επιτυχία μας κρύβεται στην άμυνα. 

Η συμπαράσταση που είχαμε στη ΝΦ από τους φιλάθλους ήταν εξαιρετική και πιστεύω πως κάποιοι φίλαθλοι θα βρεθούν κοντά μας στο Μινσκ παρά τις δυσκολίες. Το πρωτάθλημα είναι στην αρχή ακόμα, εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας με τον ίδιο βηματισμό».


aek365.gr 

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΟ 27/11/2010 ΜΕ ΤΟΝ οσφπ ΣΤΟ ΟΑΚΑ.ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΗΛ:22310-37634 ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ.ΕΛΑΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ!!!

Οι παλαίμαχοι μπαίνουν στα Σπάτα .

Συνάντηση με αντιπροσωπεία των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ είχε σήμερα (24/11) ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ μαζί με τον Γιώργο Κωνσταντινίδη συζήτησε με τους Στέλιο Σεραφείδη, Γιώργο Καραφέσκο, Μιχάλη Συμιγδαλά και Τάκη Καραγκιοζόπουλο για θέματα σχετικά με τον Σύνδεσμο.

Μεταξύ άλλων, αποφασίστηκε να προπονούνται οι παλαίμαχοι μια φορά τον μήνα στο νέο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα και να κάνουν εκεί τις συναντήσεις του Συνδέσμου τους. Επίσης, η ΠΑΕ ΑΕΚ θα αναλάβει να τους προμηθεύει με αθλητικό υλικό για τις δραστηριότητές τους.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΕΚ η αντιπροσωπεία του Συνδέσμου εξέφρασε τη στήριξή της προς τη διοίκηση, την οποία όπως δηλώθηκε αισθάνεται πιο κοντά στους παλαιμάχους από κάθε άλλη.

Επίσης, εξήρε την πρωτοβουλία της διοίκησης να βραβεύει σε κάθε εντός έδρας αγώνα έναν παλαίμαχο ποδοσφαιριστή με πολυετή προσφορά στον σύλλογο.

aek365.gr

«Κάντε επιτέλους αυτό που σας λέω»

Ο Μανόλο Χιμένεθ θέλησε χθες να κρατήσει χαμηλούς τόνους και μετά τους προχθεσινούς... κεραυνούς προτίμησε να μη μιλήσει στους παίκτες του. Ωστόσο όσο και αν ήθελε να ρίξει τους τόνους και να παραμείνει ήρεμος, δεν μπόρεσε με αυτά που έβλεπε.

Ετσι δεν ήταν λίγες οι φορές που κατά τη διάρκεια των ασκήσεων τακτικής, βλέποντας τους παίκτες του να υποπίπτουν στα ίδια λάθη και να μην είναι συγκεντρωμένοι, επιδόθηκε σε νέες παρατηρήσεις σε πολύ έντονο ύφος. «Συγκεντρωθείτε. Πόσες φορές θα σας πω να έχετε καθαρό μυαλό; Κάνετε πάλι τα ίδια λάθη.

Κάντε επιτέλους αυτό που σας λέω. Παίξτε ήρεμα. Θέλω καθαρό μυαλό. Δεν μπορεί να κάνουμε λάθη στις κοντινές πάσες. Σας έχω πει να μην είστε παθητικοί. Πρέπει να τρέχετε ακόμα και όταν δεν έχετε την μπάλα στα πόδια...» ήταν μερικές μόνο από τις παρατηρήσεις του Ισπανού.


sentragoal.gr

Ελάχιστες ελπίδες για Μπλάνκο-Σάχα.

Λιγοστές είναι πλέον οι πιθανότητες να προλάβουν το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό ο Ίσμαελ Μπλάνκο και ο Σεμπαστιάν Σάχα. Οι δύο Αργεντινοί έκαναν ατομικό πρόγραμμα και στην προπόνηση της Πέμπτης, δεν έχουν ξεπεράσει τις ενοχλήσεις από τους μυϊκούς τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούν και δύσκολα θα βρίσκονται στην αποστολή για το παιχνίδι της δωδέκατης αγωνιστικής.

Οι Λυμπερόπουλος και Αραμπατζής αναμένεται να πάρουν τη θέση τους στο βασικό σχήμα. Δεδομένη είναι η απουσία των Καφέ, Πατσατζόγλου και Τζεμπούρ, που συνέχισαν τη φυσιοθεραπεία στο Ιατρικό Κέντρο, ενώ κανονικά προπονήθηκαν όλοι οι υπόλοιποι παίκτες. Στο πρόγραμμα έλαβε μέρος ο υπό δοκιμή Φινλανδός μέσος Σεβντέτ Γκέλα, αλλά και ο Κωνσταντίνος Βλάχος από την ομάδα Νέων.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ ολοκληρώνεται την Παρασκευή με προπόνηση στις 10:30, ενώ δύο ώρες μετά ο Μανόλο Χιμένεθ θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου.


sport-fm.gr

Οριστικά στο Μενίδι η ΑΕΚ “της καρδιάς”

Στο κλειστό του Μενιδίου «Μπάμπης Χολίδης» θα αγωνιστεί, τελικά, η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας, το Σάββατο, καθώς φαίνεται πως δεν θα πραγματοποιηθεί απεργία από τους υπαλλήλους του γηπέδου.

Ακόμα, μετά από συνεννόηση της διοίκησης του τμήματος με τους ανθρώπους του γηπέδου, αποφασίστηκε η ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης να «μεταφερθεί» για τις 3.15 μ.μ. αντί για 5.15 μ.μ. που είχε αρχικά προγραμματιστεί να γίνει το πρώτο σερβίς. Έτσι η «Ένωση» θα υποδεχτεί την ομάδα της Αμαλιάδας κανονικά το Σάββατο το μεσημέρι, έχοντας, παράλληλα, οι φίλοι της την ευκαιρία να προσέλθουν στο «Μπάμπης Χολίδης» και να τη στηρίξουν.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Παναγιώτη Λακασά γνώρισαν σήμερα την ήττα με 2-1 σετ, σε μια εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Πανελλήνιο, η οποία προγραμματίστηκε εκτάκτως το πρωί. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση έδωσαν το «παρών» όλοι οι παίκτες του «Δικεφάλου», συμπεριλαμβανομένου και του νεοαποκτηθέντος Ρενέ Μορένο Παγιάν, αλλά και του Βαλάντη Πελτέκη, ο οποίος αντιμετώπιζε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο.

Αντίθετα, εκτός παρέμεινε ο Ίωνας Χατζηπροδρόμου, προκειμένου να προφυλαχθεί και να μην επιβαρύνει περισσότερο τον τραυματισμό του. Πάντως, ο έμπειρος κεντρικός αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στη σαββατιάτικη κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στον Κόροιβο για το πρωτάθλημα.


ora21.gr

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΟ 27/11/2010 ΜΕ ΤΟΝ οσφπ ΣΤΟ ΟΑΚΑ.ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΗΛ:22310-37634 ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ.ΕΛΑΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ!!!

«Καίγονται» για στόπερ.

Δεν χρειάζονταν οι τραγικές εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων για να αποδειχθεί πως το ρόστερ της ΑΕΚ έχει ανάγκη ενίσχυσης. Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε κάνει εξαρχής τις επισημάνσεις του και πλέον χαράσσει με τη διοίκηση τους άξονες στους οποίους θα κινηθεί μεταγραφικά η Ενωση. Αν και παραμένει εξαιρετικά συζητήσιμο ποιο μπάτζετ θα έχουν διαθέσιμο οι «κιτρινόμαυροι» για τις μεταγραφές τους, οι βασικές προτεραιότητες έχουν υποδειχθεί.

Κατά πρώτο λόγο, η ΑΕΚ «καίγεται» για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, ενώ έπειτα ζητά προτάσεις για παίκτες που μπορούν να παίξουν και στα δύο άκρα της άμυνας, αλλά και για μέσους (τόσο για αμυντικό χαφ όσο και με δημιουργικές ικανότητες).
Ο Χιμένεθ φέρεται πως έχει ενημερώσει τη διοίκηση πως υπάρχουν προσιτές λύσεις από την ισπανική αγορά, που μπορούν να δώσουν ποιότητα στην ομάδα. Ωστόσο συγκεκριμένες προτάσεις, όπως και οριστικοποίηση των χρημάτων που μπορούν να διατεθούν, θα υπάρξουν σε νέα συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών.

Οι θέσεις

Στην αξιολόγηση που κάνει ο Χιμένεθ απαραίτητη συνθήκη ενίσχυσης για την ΑΕΚ αποτελεί η απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Βλέπετε, πρόκειται για θέση που ούτως ή άλλως οι «κιτρινόμαυροι» εμφανίζουν αριθμητικό κενό. Στην Ενωση έχουν ψάξει την περίπτωση του Ντε λα Κουέστα, ωστόσο είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποδεσμευτεί από την Αλμπαθέτε στα μέσα της σεζόν.

Στην ΑΕΚ ζητούν προτάσεις από ατζέντηδες για παίκτες που αγωνίζονται και στα δύο άκρα της άμυνας. Πέραν της δεδομένης ανάγκης για την απόκτηση δεξιού μπακ, οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν λύσεις και για το αριστερό άκρο, καθώς ο Χιμένεθ δεν δείχνει πως λογίζει σοβαρά τους Νταντόμο και Καράμπελα.

Παράλληλα στην Ενωση ψάχνουν λύσεις και για τη μεσαία γραμμή. Κατά κάποιες μανατζερικές πηγές, εκτός της ανίχνευσης για μέσο με δημιουργικές ικανότητες, στην ΑΕΚ κοιτούν διακριτικά και για αμυντικό χαφ. Ενδεχομένως γιατί εκτιμούν πως θα αποχωρήσει ο Γκέντσογλου και έτσι θα προκύψει ανάγκη απόκτησης και «κόφτη», ώστε να καλύψει το κενό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του 28χρονου Βραζιλιάνου Ριτσαρλίσον. Πρόκειται για παίκτη που μένει ελεύθερος από τη Σάο Πάουλο (είχε 26 συμμετοχές την τρέχουσα σεζόν) στα τέλη του χρόνου. Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, τόσο στον άξονα όσο και στα αριστερά, είναι δύο φορές διεθνής με την εθνική Βραζιλίας, ενώ έχει και ευρωπαϊκή πείρα προ εξαετίας στην Αυστρία με τη Σάλτσμπουργκ.

sentragoal.gr

Προανήγγειλε το ραντεβού, δεν μίλησε για συμφωνία…

Από τις 7 Σεπτεμβρίου έχει ανακοινωθεί (με κάθε επισημότητα…) από την ΠΑΕ ΑΕΚ η επέκταση της συμφωνίας της με τον Ράφικ Τζεμπούρ.

Κοντεύουμε να μπούμε στο Δεκέμβρη, ωστόσο και όσο δεν «πέφτουν» οι υπογραφές, το κλίμα είναι… καχύποπτο.

Με δηλώσεις του, που φιλοξενούνται στη σημερινή «Competition» και προδημοσιεύει η «Sportday», ο εκπρόσωπος του «τρομοκράτη», Γιάννης Λυπημένος, μπερδεύει κάπως τα πράγματα…

«Περιμένουμε να καθοριστεί ένα ραντεβού με τη διοίκηση της ΑΕΚ για να συζητήσουμε για την ανανέωση του συμβολαίου που επιθυμεί η ομάδα. Ακόμα δεν έχουμε ορίσει πότε θα γίνει, αλλά δεν θα καθυστερήσουμε πολύ. Ο Χιμένεθ μιλάει πάντα με καλά λόγια για τον Τζεμπούρ και έχει πει στη διοίκηση ποιοι θέλει να μείνουν και ο Τζεμπούρ είναι μέσα σε αυτούς. Οπότε, σύντομα θα μιλήσουμε με τη διοίκηση», ήταν τα λόγια του Γιάννη Λυπημένου στους Αλγερινούς.

Ο μάνατζερ του παίκτη, δηλαδή, κάνει λόγο για συζητήσεις με τη διοίκηση της ΑΕΚ και όχι για λεπτομέρειες ή για υπογραφές. Άρα, το κλίμα καχυποψίας είναι λογικό να ενισχύεται…

Αρκεί να θυμίσουμε ότι στις προθέσεις της ΑΕΚ ήταν να υπογράψει ο Αλγερινός αυτή την εβδομάδα.

Ωστόσο, ο Τζεμπούρ, όπως αποκάλυψε χθες η «Sportday», άλλαξε τον μάνατζερ που τον εκπροσωπεί στην Ευρώπη και μάλιστα, ήδη μία γαλλική ομάδα και μία τουρκική εκδήλωσαν ενδιαφέρον!


sportfm.gr

Απογοήτευση για Ρότζερ.

Μετά τον Μπάγεβιτς, τώρα και ο Χιμένεθ ανακαλύπτει ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Γκερέιρο. Από τον οποίο αρχίζει κι έχει χοντρά παράπονα για τη συμπεριφορά του μέσα στην ομάδα, ενώ ο Ισπανός νιώθει ακόμη χειρότερα από το γεγονός ότι έχει κάνει ό,τι μπορεί για να τον στηρίξει.


Μάλιστα, ο Γκερέιρο είναι και πάλι μέσα στους παίκτες που και ο νέος προπονητής της ομάδας σκέφτεται ότι δεν τους χρειάζεται. Δεν είναι τυχαίο ότι παρά τα προβλήματα, στην Καβάλα δεν χρησιμοποιήθηκε δευτερόλεπτο.
 
Αλλά όπως και το καλοκαίρι, υπάρχει το θέμα του συμβολαίου του, που περιπλέκει την κατάσταση. Κι αυτό ίσως αναγκάσει τον Χιμένεθ να κάνει κι άλλη υπομονή με τον Βραζιλιάνο, από του οποίου τη νοοτροπία δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος.


ora21.gr

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΟ 27/11/2010 ΜΕ ΤΟΝ οσφπ ΣΤΟ ΟΑΚΑ.ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΗΛ:22310-37634 ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ.ΕΛΑΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ!!!

Μαύρος: Είναι θέμα νοοτροπίας!

Μεγάλη ικανοποίηση προκάλεσε στον Θωμά Μαύρο η κίνηση της διοίκησης να τον τιμήσει πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών, μίλησε στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» για την πρωτοβουλία που έχει πάρει η ΠΑΕ να συνδέσει το παρελθόν με το παρόν, λέγοντας αρχικά:

«Σίγουρα είναι ένα ευχάριστο συναίσθημα. Πρόκειται για μία καλή και ευγενική χειρονομία για όλους τους παλαιμάχους και όχι μόνο για μένα. Γίνεται μία προσπάθεια σύσφιξης του τώρα και του παρελθόντος», για να κάνει αναφορά στη συνέχεια, σχετικά με το τι θυμάται από το... τότε: «Θυμάμαι το οικογενειακό κλίμα που είχαμε όλοι μαζί, διοίκηση, παίκτες, κόσμος.

Έτσι δεμένοι, κάναμε τις επιτυχίες, που είχαμε πετύχει τότε. Σίγουρα είναι άλλες εποχές εν συγκρίσει με τις τωρινές αλλά πρέπει να προσπαθούμε πάντα να πετυχαίνουμε κάτι καλό».
Ωστόσο, δεν θα μπορούσε να μην κάνει ένα σχόλιο και για το... σήμερα, εκεί όπου εντόπισε τα μεγάλο πρόβλημα της ΑΕΚ, στη νοοτροπία κάποιων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι διαλέγουν παιχνίδια:

«Πήγε να γίνει μία καλή αρχή με τον καινούργιο προπονητή, με νίκες που κάναμε με τον Άρη και τον Παναθηναϊκό, ωστόσο μετά ήρθαν και πάλι κάποια άσχημα αποτελέσματα και δείξαμε και πάλι άσχημη εικόνα. Εύχομαι να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό το Σάββατο και να ανατραπεί το κλίμα, προκειμένου να μπούμε και πάλι σε τροχιά διεκδίκησης τίτλου.

Δεν είναι εικόνα ΑΕΚ αυτή, αλλά είναι θέμα νοοτροπίας. Πρέπει οι παίκτες να τα δίνουν όλα. Είναι μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ. Πρέπει να μην αδιαφορούν οι παίκτες σε κάποια ματς και σε άλλα όχι, αλλά να παίζουν σε όλα με τον ίδιο ζήλο».


aek365.gr

Αμφίβολος για το ντέρμπι ο Μπλάνκο .

Μια δυσάρεστη έκπληξη επιφύλασσε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ.  Ο Ίσμαελ Μπλάνκο υπέστη διάταση στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο και η συμμετοχή του στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό είναι εξαιρετικά αμφίβολη.
Ο επιθετικός της «Ένωσης» θα υποβληθεί αύριο σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα. Ωστόσο οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, κάτι που προβληματίζει τον Μανόλο Χιμένεθ, καθώς ο Ράφικ Τζεμπούρ δύσκολα θα καταφέρει να αγωνιστεί στο αγώνα με τους «ερυθρόλευκους».
Ο Αλγερινός φορ μαζί με τους Σάχα, Καφέ και Πατσατζόγλου ακολουθούν πρόγραμμα φυσιοθεραπειών, αλλά μόνο ο Αργεντινός τερματοφύλακας έχει κάποιες (όχι πολλές πάντως) πιθανότητες να παίξει απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Παράλληλα, Ο Σταμάτης Καλαμιώτης και ο Δημήτρης Φροξυλιάς υπέστησαν κάκωση αριστερών προσαγωγών στην αναμέτρηση της ομάδας με την Καβάλα το Σάββατο. Μοναδική παρηγοριά για τον Μανόλο Χιμένεθ είναι ότι επανέρχονται οι Δέλλας και Μανωλάς που εξέτισαν την τιμωρία τους, καθώς και ο Ντιόπ, ο οποίος ωστόσο μετά από περίπου ένα μήνα απραξίας δεν είναι έτοιμος.

sportday.gr

Συνάντηση κορυφής για 2,5 ώρες!

Η αποκαρδιωτική εικόνα της ΑΕΚ, η νέα ήττα από την Καβάλα αυτή το φορά, η έλλειψη νεύρου και πάθους από τους παίκτες και τα όποια λάθη του Μανόλο Χιμένεθ τέθηκαν επί τάπητος στην πολύωρη συνάντηση της διοίκησης της Ενωσης με το τεχνικό επιτελείο.

Σταύρος Αδαμίδης, Μανόλο Χιμένεθ, Βασίλης Δημητριάδης, Γιώργος Κωνσταντινίδης, Αρνααρ Γκρέταρσον, Mιγκέλ Μορίγια και Τόνι Σαβέφσκι συζήτησαν επί 2,5 ώρες στα γραφεία της ΠΑΕ, αναζήτησαν τις αιτίες για τις οποίες η Ενωση παρουσιάζει αυτή την τραγική εικόνα και προσπάθησαν να βρουν λύσεις για να βγει η ομάδα από τη βαθιά κρίση.

Οι κιτρινόμαυροι κατέθεσαν τις απόψεις τους αναζητώντας λύσεις για την ανατροπή του κλίματος και της κακής αγωνιστικής εικόνας. Είναι προφανές πως στη συζήτηση θα τέθηκαν ζητήματα αγωνιστικής πειθαρχίας και μετεγγραφών χωρίς ωστόσο να έχουν γνωστοποιηθεί μέχρι στιγμής οι λεπτομέρειες. Παράλληλα, συζητηθήκαν και περιπτώσεις αποχωρήσεων παικτών, πάντα σε συνάρτηση με αυτούς που θα έρθουν.

Ο Μανόλο Χιμένεθ φέρεται να ζήτησε από τη διοίκηση τουλάχιστον τρεις μετεγγραφές τον Γενάρη, προκειμένου να υπάρξει ποιοτική ενίσχυση στην ομάδα, ενώ στην κουβέντα τέθηκε φυσικά και το θέμα της παραμονής των Σκόκο και Τζιμπούρ στην ομάδα.

Πάντως, θεωρείται πολύ πιθανό πως στην αυριανή προπόνηση, καθώς σήμερα η ομάδα έχει ρεπό θα γίνει ανάλογη συζήτηση μεταξύ τεχνικού τιμ και παικτών, ενώ δεν αποκλείεται να μεταβεί και ο Αδαμίδης στα Σπάτα για να ζητήσει εξηγήσεις.

Τελευταίο χαρτί με τον Ολυμπιακό


Αλλωστε, έτσι όπως κύλησαν τα πράγματα οι κιτρινόμαυροι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί στο Σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο οποίο οι παίκτες της ΑΕΚ θα έχουν μια ευκαιρία να εξιλεωθούν στα μάτια των οπαδών που τρίβουν τα μάτια τους με όσα βλέπουν τα τελευταία χρόνια.

Τα προβλήματα βεβαίως δεν θα λείπουν ούτε κόντρα στους ερυθρόλευκους με τον Παντελή Καφέ να μην υπολογίζεται μετά τον τραυματισμό του στην Καβάλα, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ρήξη πρόσθιου συνδέσμου ποδοκνημικής και σήμερα να υποβάλλεται σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές χρονικό διάστημα απουσίας του.

sentragoal.gr

Συνάντηση των Supporters με τον κ. Μανουέλ Χιμένεθ.


Τα μέλη του AEK Supporters Club παρέθεσαν δείπνο για πρώτη φορά το βράδυ της Δευτέρας στον προπονητή της ΑΕΚ, κ. Μανουέλ Χιμένεθ, και στον συνεργάτη του, κ. Μιγκέλ Μορίγια.

Οι Supporters, οι οποίοι βρέθηκαν για μια ακόμα φορά κοντά στην ΑΕΚ στον αγώνα της Κυριακής με την Καβάλα, εξέφρασαν στον κ. Χιμένεθ την αμέριστη στήριξη τους στην προσπάθεια που καταβάλλει και του ευχήθηκαν να οδηγήσει την αγαπημένη τους ομάδα στην κατάκτηση τίτλων.

Παρών στο δείπνο ήταν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Σταύρος Αδαμίδης, ο οποίος διατηρεί άριστη σχέση και συνεργασία με το Supporters Club.


aekfc.gr

Mακ: "Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου"

Ο Λαμοντ Μακ της ΑΕΚ αναδείχθηκε COSMOTE MVP της 5ης αγωνιστικής καθώς συγκέντρωσε 34 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Ο Αμερικανός φόργουορντ ήταν εκ των κορυφαίων της Ένωσης στη νίκη με 97-74 επί του Ηλυσιακού σκοράροντας 19 πόντους (5/7 β., 7/10 διπ.), μαζεύοντας 10 ριμπάουντ ενώ "μοίρασε" 5 ασίστ και έκλεψε 5 φορές την μπάλα σε περίπου 37 λεπτά συμμετοχής.


Οταν ενημερώθηκε για τις εξελίξεις ο Μακ, δήλωσε πως: "νιώθω πραγματικά χαρούμενος! Η αλήθεια είναι ότι με ενημέρωσαν σχετικά χθες το βράδυ, μέσω του Facebook! Ο προπονητής μου, μου είχε πει πριν το το ματς να είμαι συγκεντρωμένος σε άμυνα και επίθεση και έτσι με αυτό τον τρόπο θα μπορούσα να τον δικαιώσω.

Πιστεύει πολύ στις δυνατότητές μου και εγώ προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, γιατί όλοι έδωσαν το 100% στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Θέλω ωστόσο, να κρατήσω χαμηλό προφίλ για μένα και για όλη την ομάδα. Πιστεύω ακράδαντα πως ο χρόνος, η υπομονή και η σκληρή δουλειά στο τέλος θα μας δικαιώσει".


ora21.gr

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΟ 27/11/2010 ΜΕ ΤΟΝ οσφπ ΣΤΟ ΟΑΚΑ.ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΗΛ:22310-37634 ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ.ΕΛΑΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ!!!

Παίρνει μαστίγιο ο Αδαμίδης.

Η απογοητευτική εμφάνιση στην Καβάλα και η νέα εκτός έδρας ήττα της ΑΕΚ έφερε στα όριά του τον Σταύρο Αδαμίδη, που είναι αποφασισμένος να τρίξει τα δόντια στους παίκτες. Η πρώτη προπόνηση μετά τον αγώνα της Κυριακής αναμένεται με ενδιαφέρον.

Αν έπιανε κανείς τον Σταύρο Αδαμίδη από τη μύτη μετά το τέλος του αγώνα στην Καβάλα, θα έσκαγε. Η εμφάνιση της ΑΕΚ και η σχεδόν αμαχητί παράδοσή της ήταν επιεικώς απογοητευτική.




Ο πρόεδρος της ΠΑΕ νιώθει πως έχει κάθε λόγο να θυμώνει με αυτά που βλέπει να παρουσιάζει η ομάδα στο γήπεδο, διότι εκτιμά πως πλέον οι δικαιολογίες για τους παίκτες εξέλιπαν.

α) Οικονομικά είναι τακτοποιημένοι. Οφειλές προς αυτούς δεν υπάρχουν και κανείς δεν μπορεί να επικαλεστεί κάτι τέτοιο.

β) Οι προπονήσεις γίνονται στο νέο προπονητικό κέντρο. Ο εφιάλτης των Θρακομακεδόνων ανήκει πια στο παρελθόν και ο εξαιρετικός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου στα Σπάτα, αλλά και οι υπόλοιπες σύγχρονες εγκαταστάσεις αφαιρούν κάθε δυνατότητα για επίκληση τέτοιου άλλοθι.

γ) Ακόμα και ο προπονητής άλλαξε. Και όσοι παραπονιούνταν ότι δεν μπορούσαν να συνεργαστούν με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς προσπαπτόντάς του τα μύρια όσα, πλέον δεν έχουν αυτή τη δικαιολογία. Από την πρώτη στιγμή, άλλωστε, όλοι εκφράστηκαν με πολύ καλά λόγια για τον Χιμένεθ.

Κατόπιν όλων τούτων οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είναι υποχρεωμένοι να παίξουν μπάλα και να δείξουν την αξία τους στο γήπεδο. Κάτι για το οποίο είναι πεπεισμένος ο Σταύρος Αδαμίδης και έχει αποφασίσει να το καταστήσει σαφές και σε όσους παίκτες δεν το έχουν καταλάβει.

Γι' αυτό και φέρεται αποφασισμένος να πάει στα Σπάτα στην πρώτη προπόνηση μετά το παιχνίδι με την Καβάλα και να τους τα πει ένα χεράκι. Όσοι γνωρίζουν τον Σταύρο Αδαμίδη και έχουν μιλήσει μαζί του μετά το βράδυ της Κυριακής λένε πως είναι αποφασισμένος να μιλήσει με σκληρή γλώσσα στους ποδοσφαιριστές. Ακόμα και να τους προειδοποιήσει πως κανείς δεν πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του εξασφαλισμένο. Κοινώς όποιος δεν παίξει μπάλα, θα φύγει...


sport24.gr

H AEK τιμά την ιστορία της


Η ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζει την πρωτοβουλία της να βραβεύει παλαίμαχους ποδοσφαιριστές με πολυετή προσφορά στον σύλλογο και το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό (Σάββατο 27/11, 19.30) είναι αφιερωμένο στον μεγάλο σκόρερ Θωμά Μαύρο.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Σταύρος Αδαμίδης, θα παραδώσει τιμητική πλακέτα στον κ. Μαύρο, ο οποίος με τη σειρά του θα βραβεύσει τον πολυτιμότερο παίκτη της αναμέτρησης μετά τη λήξη της.

Ο Θωμάς Μαύρος ήρθε στην ΑΕΚ το 1975 από τον Πανιώνιο και ξεκίνησε να αγωνίζεται την περίοδο 1976-77, όταν η ομάδα έφτασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου UEFA με τον ίδιο να σημειώνει τρία καθοριστικά γκολ. Έμεινε στον σύλλογο μέχρι το 1987 και στο μεσοδιάστημα κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (1978, 1979), δύο Κύπελλα (1978, 1983), τρεις φορές τον τίτλο του πρώτου σκόρερ (1978, 1979, 1985) και το ασημένιο ευρωπαϊκό παπούτσι το 1979.

Είναι ο αρχισκόρερ στην ιστορία της Α΄ Εθνικής, με 260 γκολ (τα 174 με την ΑΕΚ) και κατά κοινή παραδοχή ο κορυφαίος Έλληνας επιθετικός της τελευταίας 35ετίας.

aekfc.gr

Χάνει το ντέρμπι ο Καφές.

Τα προβλήματα τραυματισμών φυτρώνουν για την ΑΕΚ σαν μανιτάρια. Νοκ-άουτ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό βγήκε ο Παντελής Καφές μετά τον τραυματισμό του στην Καβάλα, ενώ προβλήματα αποκόμισαν Σάχα και Πατσατζόγλου.

Ο Καφές υπέστη ρήξη οπίσθιου συνδέσμου ποδοκνημικής και γι’ αυτό δεν μπόρεσε να συνεχίσει μετά το 72ο λεπτό, αφήνοντας την «Ενωση» με 10 παίκτες καθώς είχαν ήδη γίνει και οι τρεις αλλαγές. Ο διεθνής μέσος θα υποβληθεί σε εξετάσεις και υπάρχει κίνδυνος να απουσιάσει για αρκετό καιρό.

Επιπλέον, ο Χρήστος Πατσατζόγλου υπέστη κάκωση στο δικέφαλο και γι’ αυτό αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, ενώ ο Σεμπάστιαν Σάχα έχει υποστεί διάταση στον αριστερό προσαγωγό, δείχνοντας με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ότι έχει πρόβλημα. Ωστόσο συνέχισε κανονικά ως το τέλος.

Επιπλέον, ο Σάνελ Γιάχιτς ταλαιπωρείται από θλαστικό οίδημα κεφαλής!




sentragoal.gr


Κ. Σταματιάδης: Μας χάλασαν τη γιορτή.

Σοβαρά επεισόδια προκλήθηκαν λίγο έξω από το κλειστό του Ιωνικού, κατά τη διάρκεια της σημερινή αναμέτρησης, μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός οπαδού της «Ένωσης» και ενός φωτορεπόρτερ.

Όλα ξεκίνησαν όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ (100 περίπου άτομα) φεύγοντας από το κλειστό της Αρτάκης για τον αγώνα μπάσκετ με τον Πανιώνιο, στον οποίο δεν τους επιτράπηκε η είσοδος, πλησίασαν το κλειστό του Ιωνικού όπου και διεξαγόταν η εν λόγω αναμέτρηση. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποβιβάστηκαν από τα τρία πούλμαν στα οποία επέβαιναν κοντά στο γήπεδο και κινήθηκαν με διάθεση να επιτεθούν σε ανθρώπους που βρίσκονται έξω από αυτό, όπως και έκαναν.

Συγκεκριμένα, οι πολυάριθμοι οπαδοί των Θεσσαλονικέων, ακινητοποίησαν δύο άτομα, έναν οπαδό της ΑΕΚ και ένα φωτορεπόρτερ, τους οποίους και χτύπησαν, προκαλώντας τους πολλαπλά τραύματα. Στη συνέχεια οι οπαδοί της «Ένωσης», οι οποίοι παρακολουθούσαν την αναμέτρηση της ομάδας τους, ενημερώθηκαν για το περιστατικό και «πετάχτηκαν» στους γύρω δρόμους. Σε αυτό το σημείο υπήρξαν μάλιστα και συμπλοκές μικρής έκτασης, μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων.

Ευτυχώς στην συνέχεια τα πράγματα ηρέμησαν και δεν υπήρξε συνέχεια. Πάντως δίχως αμφιβολία, πρόκειται για μια απρόκλητη και αδικαιολόγητη κίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ, ενώ πρέπει να προσθέσουμε, ότι οι αστυνομικές δυνάμεις δεν ήταν επαρκείς, για έναν ευρωπαϊκό αγώνα.

Από την μεριά του, ο έφορος του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ, Κώστας Σταματιάδης, εμφανώς δυσαρεστημένος από τα όσο έγιναν, δήλωσε: «Μπορεί να μην ήμουν μπροστά στα όσα έγιναν, ωστόσο αυτό που έχω να πω είναι πως μας χάλασαν τη γιορτή».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το πρώην διοικητικό στέλεχος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Παντελής Γαμπιεράκης, αλλά και ο Δήμαρχος Βύρωνα,  Νίκος Χαρδαλιάς, τίμησαν με την παρουσία τους στο γήπεδο την διοίκηση του «κιτρινόμαυρου» τμήματος.


ora21.gr

Κορίτσια …φτιαγμένα για ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Για ακόμα μια φορά τα κορίτσια του Βόλεϊ, εκπροσώπησαν επάξια την ΑΕΚ νικώντας στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής το Μαρκόπουλο με σετ 3-1 και απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής.


Οι παίκτριες με το Δικέφαλο στο στήθος, μπήκαν δυνατά στον αγώνα και «έσβησαν» τον τίτλο του ντέρμπι από το παιχνίδι, καθώς πολύ γρήγορα προηγήθηκαν με 2-0, σε σχεδόν 40 λεπτά αγώνα.
Τεράστια δύναμη για την ομάδα του Γιώργου Σαμαρά ο κόσμος που στάθηκε δίπλα στις «κιτρινόμαυρες», αφού ήταν συγκλονιστικός για ακόμη μια φορά, πραγματικά ο κινητήριος ο μοχλός της ομάδας.

Το πρώτο σετ, ξεκίνησε φοβερά για την ΑΕΚ, αφού η πολύ καλή αμυντική λειτουργία και το άριστο τελείωμα σε κάθε φάση, έδωσε εύκολα το σετ με σκορ 25-19. Στο δεύτερο σετ, η «Ένωση» συνέχισε στο ίδιο μοτίβο κερδίζοντας με 25-17.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη στο τρίτο σετ, αφού το Μαρκόπουλο προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τον ενθουσιασμό του «Δικεφάλου», πήρε γρήγορα κεφάλι στο σκορ. Αν και η ΑΕΚ πάλεψε στο τέλος, έχασε το σετ με 23-25.

Στο τέταρτο και τελευταίο σετ, τα κορίτσια του Γιώργου Σαμαρά έδειξαν πιο είναι το αφεντικό του φετινού πρωταθλήματος, δεν άφησαν κανένα περιθώριο στις αντιπάλους τις και «κλείδωσαν» το παιχνίδι, με πανάξια νίκη 25-16 και 3-1 στα σετ.

Από εδώ και πέρα, το εν λόγω παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν για τα «σούπερ» κορίτσια, καθώς ξεκινάει μια δύσκολη εβδομάδα ενόψει Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο τεχνικός της ΑΕΚ, Γιώργος Σαμαράς μιλώντας στην «ΩΡΑ» είπε: «Κάναμε τρία καταπληκτικά σετ και κερδίσαμε τον αγώνα, αν και οι αθλήτριες δείξανε ότι βρίσκονται σε φοβερή κατάσταση. Κοιτάμε τη συνέχεια που θα έχει μόνο νίκες».

ora21.gr

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

ΤΑ ΝΕΑ ΦΟΥΤΕΡ ME KOYKOYΛΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!25 eyrw+εξοδα αποστολης.παραγγελιες στα τηλ:22310-37634 k 6937043228

Δύο στους τρεις... κερδίζουν!

Στόχος της ΑΕΚ είναι τα συμβόλαια των Νάτσο Σκόκο και Ραφίκ Τζεμπούρ να υπογραφούν πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, κάτι πάντως που δεν ισχύει και με την περίπτωση του Ισμαέλ Μπλάνκο.

Η αισιοδοξία της «Ένωσης» για την υπογραφή των αστεριών της παίρνει σάρκα και οστά. Δευτέρα ή Τρίτη πέφτουν οι υπογραφές στο συμβόλαιο του Νάτσο Σκόκο, λένε στην ΑΕΚ. Μπορεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών να μην ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, όμως μετά τις συζητήσεις με τους μάνατζερ του Αργεντινού η «ανανέωση των δεσμών» των δύο πλευρών θεωρείται δεδομένη.
Μεγάλος στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι μαζί με τον Σκόκο να υπογράψει και ο «τρομοκράτης» στην εβδομάδα πριν από το ντέρμπι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Ώρα των σπορ, ο Ραφίκ Τζεμπούρ θέλει να διασφαλίσει το γεγονός ότι η ΑΕΚ σκοπεύει να είναι ανταγωνιστική και να έχει υψηλούς στόχους. Και σε αυτή την περίπτωση η διοίκηση της ΑΕΚ είναι αισιόδοξη για την ανανέωση της συνεργασίας και χρησιμοποιεί τις τοποθετήσεις του παίκτη –που ποτέ δεν άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα υπογράψει– για να «ενισχύσει» την άποψή της. Όμως, καλό είναι να κρατάμε και ένα μικρό καλάθι αφού πρόκειται για μια συμφωνία που ανακοινώθηκε το Σεπτέμβριο και 2 μήνες μετά δεν έχει ολοκληρωθεί.

Για τον Ίσμαελ Μπλάνκο τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού η ΑΕΚ δεν δείχνει στον ποδοσφαιριστή ότι τον θέλει. Ο «Ζορό» ισχυρίζεται ότι έχει προτάσεις και ζητάει κάποια χρήματα παραπάνω από το τρέχον συμβόλαιο. Η ΑΕΚ, από την άλλη, του έχει κάνει συγκεκριμένη πρόταση, με λιγότερα χρήματα, και δεν σκοπεύει να ανεβάσει την προσφορά πάνω από 500.000 ευρώ.

Αυτό που μένει είναι να έρθει ο μάνατζερ του παίκτη στην Αθήνα και να ενημερώσει τον σύλλογο αν ο πελάτης του δέχεται τους όρους της ΑΕΚ ή αν εμμένει στην αρνητική του απάντηση. Σε περίπτωση που συμβεί το δεύτερο, καθένας θα πάρει τον δρόμο του…


gazzetta.gr

Η Ευρωπαϊκή στιγμή έφτασε.

Πρώτος στόχος επετεύχθη για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ και τώρα μετά από δύο νίκες σε ντέρμπι της Α1 πρωταθλήματος στρέφει το βήμα της στο αυριανό ευρωπαϊκό παιχνίδι στο οποίο θέλει να πραγματοποιήσει ανάλογη πορεία και να πάρει την πρώτη νίκη που θα της δώσει ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση. Η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη αντιμετωπίζει την Μινσκ στο κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας στις 17:30 στο πλαίσιο του τρίτου γύρου του Τσάλεντζ Καπ και θέλει να μπορέσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να έχει εύκολο έργο στο επόμενο παιχνίδι στις 27/11 στην Λευκορωσία.

Σε θετικό αποτέλεσμα η ΑΕΚ ελπίζει όχι μόνο στην ανεβασμένη ψυχολογία της αλλά και στην παρουσία του κόσμου της. Οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί θα μπορέσουν για πρώτη φορά την φετινή χρονιά να βρεθούν στο πλάι των παικτών της ομάδας και να τους ωθήσουν στη νίκη αφού στο πρωτάθλημα η Ένωση είναι τιμωρημένοι για τα επεισόδια της Λαμίας.

Στις τάξεις της ομάδας όλοι περιμένουν αυτό το παιχνίδι για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να αποζημιώσουν όσους βρεθούν στο γήπεδο της Φιλαδέλφειας και κάνουν κάλεσμα στον κόσμο που τόσο πολύ τους έχει λείψει αυτή την σεζόν.

Όσοι πάλι δεν θα μπορέσουν να δώσουν το «παρών» στις εξέδρες του γηπέδου θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες της ΑΕΚ σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι από το zougla.gr , το οποίο θα μεταδώσει ζωντανά αυτή την αναμέτρηση.

aek365.gr

Κατάληψη στην κορυφή!

Να είναι αυτές που θα πάρουν το πρώτο σετ αλλά και τη νίκη από το μέχρι στιγμής αήττητο Μαρκόπουλο θα κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο τα κορίτσια της ΑΕΚ. Η Ένωση για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ αντιμετωπίζει το Μαρκόπουλο, το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει χάσει ούτε ένα σετ και οι «κιτρινόμαυρες» σκοπεύουν να πάρουν τη νίκη ώστε να παραμείνουν μόνες πρώτες στην βαθμολογία (20/11/20:30).

Ο αγώνας θα διεξαχθεί αμέσως μετά από αυτό του χάντμπολ για το Τσάλεντζ Καπ ώστε να υπάρχει και κοινό εισιτήριο που η τιμή του φτάνει τα 10 ευρώ.

Τα κορίτσια θέλουν να αποδείξουν ότι δεν έχουν επηρεαστεί στο ελάχιστο μετά την διακοπή των δύο εβδομάδων στο πρωτάθλημα και να παρουσιάσουν την εμφάνιση που τις έχουμε συνηθίσει τα τελευταίο διάστημα. Παίκτριες και τεχνικό τιμ αισιοδοξούν ότι μετά το τέλος του αγώνα θα είναι αυτές που θα απολαμβάνουν την μοναξιά της κορυφής.

Στα αγωνιστικά τώρα ο Γιώργος Σαμαράς θα έχει όλες τις αθλήτριες του στην διάθεσή του εκτός από την Ιωσηφινα Ψυλλάκη η οποία συνεχίζει να αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο γόνατο και την θέση της στην αποστολή αναμένεται να πάρει η αδερφή της Μαριάννα.


aek365.gr

«Πιο κοντά από ποτέ»

Ο Βασίλης Τόγελος είναι από τους ανθρώπους που τρέχουν νυχθημερόν πολλά θέματα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, εκτελώντας τα καθήκοντα του γραμματέα, ενώ «παλεύει» μαζί με την υπόλοιπη ομάδα για την ανέγερση γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το aek365.gr επικοινώνησε μαζί του και μπορεί ο Τόγελος σαν χαρακτήρας να κρατά... χαμηλά τη μπάλα, ωστόσο στο συγκεκριμένο θέμα δεν μπορούσε να κρύψει την αισιοδοξία του για τις ως τώρα προεργασίες που έχουν γίνει. Αναλυτικά δήλωσε:

«Πηγαίνουμε πάρα πολύ καλά. Προσωπικά σαν άνθρωπος δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, μου αρέσει να κρατώ χαμηλούς τόνους. Δεν μπορώ όμως να μην πω ότι αυτή τη φορά το να γίνει γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι πιο κοντά από ποτέ. Κάνουμε μία συγκροτημένη προσπάθεια. Πηγαίνουμε ενωμένοι στην πολιτεία και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.

Η Νέα Φιλαδέλφεια πρέπει να αποκτήσει ξανά ζωή. Και η ΑΕΚ ξανά το δικό της γήπεδο. Το θέμα είναι να εξασφαλίσουμε την άδεια ανέγερσης του γηπέδου. Και πιστεύω ότι και χρονικά μας βοηθάει να την πάρουμε. Ζούμε σε δύσκολες εποχές. Πολύς κόσμος ζει στην ανεργία. Η πολιτεία γνωρίζει ότι από τη στιγμή που αναλάβουμε το έργο, θα δοθεί λύση σε μεγάλο βαθμό και στο θέμα της ανεργίας. Γι' αυτό μας ευνοεί και χρονικά αυτή η ιστορία.


aek365.gr

Ο Δήμος πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει. Δεν θέλω να πω όμως μεγάλα λόγια. Υπάρχει αισιοδοξία, τρέχουμε το θέμα και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά».

Νίκη δια περιπάτου και …3Χ3.

Χωρίς να πιάσει την εντυπωσιακή απόδοση, η ΑΕΚ «σκούπισε» τους Θρακομακεδόνες με 7-3, με αποτέλεσμα να πετύχει το θριαμβευτικό 3Χ3 και να εδραιωθεί στην δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος, στην πρώτη της παρουσία στην μεγάλη κατηγορία.


Στο πρώτο ημίχρονο, η «Ένωση» δεν ικανοποίησε, έκανε πολλά λάθη και φαινόταν πως οι παίκτες δεν είχαν την απαραίτητη διάθεση, αφού μπήκαν λοιπόν με το ισόπαλο 3-3 στα αποδυτήρια, ο Δημήτρης Κουνταρδάς με τις υποδείξεις του, έστειλε την ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο για να πάρει τη νίκη. Οι «κιτρινόμαυροι» ανασυγκροτήθηκαν και πήραν τη νίκη με 7-3.

Για ακόμη μια φορά οι 150 οπαδοί της ΑΕΚ, έδωσαν βροντερό «παρών» εμψυχώνοντας τους παίκτες.
Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο Δημήτρης Κουνταρδάς δήλωσε στην «ΩΡΑ»: «Δεν παίξαμε καθόλου καλά, παρόλα αυτά πήραμε το αποτέλεσμα, είμαστε δεύτεροι και κοιτάμε μπροστά».

Με το δικέφαλο στο στήθος αγωνίστηκαν οι: Παπαδήμας, Κουτσιλάς(2), Μπακάλης(1), Ντέλος(2), Μάρκου(1), Αργύρης, Πλούμπης(1), Συνοδινός.


ora21.gr

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

ΤΑ ΝΕΑ ΦΟΥΤΕΡ ME KOYKOYΛΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!25 eyrw+εξοδα αποστολης.παραγγελιες στα τηλ:22310-37634 k 6937043228

Τα εισιτήρια με oσφπ.

Σημερα Παρασκευή τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος (Σάββατο 27/11, 19:30 μ.μ.), με την ΑΕΚ να εκδίδει ανακοίνωση για τους τρόπους που μπορούν οι φίλοι της Ένωσης να τα προμηθευτούν

• aekshop 1: Γράμμου 69-71, Μαρούσι τηλ. 210-8064210
• aekshop 2: Σμύρνης 3, Νέα Φιλαδέλφεια τηλ. 210-2525784
• aekshop 4: Λεωφόρος Θηβών 376, Αιγάλεω τηλ. 210-5317482
• aekshop 6: Ηλιουπόλεως 105, Δάφνη τηλ. 210-9735470 


Από την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου εισιτήρια θα πωλούνται και από το εκδοτήριο του ΟΑΚΑ (σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη»), ώρες 11:00-18:00, ενώ την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσουν όλα τα εκδοτήρια ως εξής:

• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και Λ. Κύμης, από 11:00 τις έως και 30' μετά την έναρξη του αγώνα

• εκδοτήριο μπάσκετ και εκδοτήριο θύρας 12, από τις 15:00 έως και 30' μετά την έναρξη του αγώνα

Επίσης, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήριά τους μέσω διαδικτύου στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.aekfctickets.gr ή καλώντας στα τηλέφωνα 210-8056740 και 801 100 21-21 (Δευτέρα-Παρασκευή 09:30 - 17:30).

Όσοι αγοράσουν τα εισιτήρια τους μέσω διαδικτύου ή μέσω του τηλεφωνικού κέντρου θα μπορούν να τα παραλάβουν από ειδικά ταμεία, προσκομίζοντας τον αριθμό της παραγγελίας και την ταυτότητά τους στα παρακάτω εκδοτήρια:
εκδοτήριο Ειρήνης, εκδοτήριο Μπάσκετ και εκδοτήριο Θύρας 12

Αυτά θα λειτουργήσουν μόνο την ημέρα του αγώνα από τις 16:30 μ.μ. μέχρι και 10' μετά την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:

ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Θύρες 15, 16, 17, 34 : 20€ (Παιδικά 10€)

Θύρες 4, 5, 6, 12, 13, 14, 31 : 30€ (Παιδικά 10€)

Θύρες 7, 8, 9, 10, 11 : 40€ (Παιδικά 15€)

Θύρα 29 : 70€ (Παιδικά 25€)

Θύρες P1, P2 : 130€ (Παιδικά 40€)

ΑΜΕΑ 13 : 10€ 

• Απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίου σε ανηλίκους. Γι αυτό το λόγο παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

• Λόγω ηλεκτρονικού εισιτηρίου, παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν πρόθεση να αγοράσουν εισιτήρια την ημέρα του αγώνα όπως προσέλθουν στο γήπεδο έγκαιρα (τουλάχιστον μια ώρα προ της έναρξης του αγώνα) ενώ κατά την προσέλευση τους στα εκδοτήρια να έχουν αποφασίσει πόσα εισιτήρια και σε ποια θύρα επιθυμούν να αγοράσουν. Το ακριβές αντίτιμο μπορεί επίσης να επισπεύσει την εξυπηρέτηση όλων των φιλάθλων.


αεκ365.gr

Ανακοίνωση για το Fun Weekend.


Το Fun Weekend ανοίγει τις πύλες του για έκτη συνεχόμενη χρονιά το Σαββατοκύριακο και την Κυριακή 21 Νοεμβρίου θα βρίσκεται εκεί ο Κώστας Μανωλάς.

Ο διεθνής αμυντικός της ΑΕΚ θα είναι από τις 11.00 στις εγκαταστάσεις του Paradise Mini Football και θα βραβεύσει τους νικητές των αγώνων από τα group 2003-04, 2002-03 και 1999-00.

Όλοι οι συμμετέχοντες στο Fun Weekend θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν την αναμέτρηση ΑΕΚ-Ολυμπιακός (Σάββατο 27/11, 19.30) στην παιδική κερκίδα της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της ενέργειας "Κίτρινη Κάρτα στη Βία".


aekfc.gr

Απρόοπτο με Γιάχιτς !

Νέο πρόβλημα προέκυψε στην άμυνα της ΑΕΚ. Ο Σανέλ Γιάχιτς υπέστη ένα ελαφρύ τράβηγμα στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής και η συμμετοχή του για την αναμέτρηση με την Καβάλα κρίνεται αμφίβολη.

Ο Βόσνιος ποδοσφαιριστής μετά από αυτή την εξέλιξη προπονήθηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και θα επανεξεταστεί αύριο από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ μπορεί να μην υπολογίζεται για το ματς με την Καβάλα, αλλά κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής απέναντι στον Ολυμπιακό. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 12.00.


gazzetta.gr

Με στόχο το «3Χ3» η «Ένωση»

Με στόχο την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής κατηγορίας, η ποδοσφαιρική ομάδα σάλας της ΑΕΚ, υποδέχεται αύριο (9.30 μ.μ.) την Αναγέννησης Θρακομακεδόνων, στο κλειστό του Γέρακα. Η «Ένωση» βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θα έχει την ευκαιρία, εφόσον πανηγυρίσει τη νίκη, να «πλασαριστεί» στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ παράλληλα να πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο ντέρμπι της Δευτέρα, κόντρα στην ομάδα του Ταύρου.

Στα αγωνιστικά, ο τεχνικός του «Δικεφάλου», Δημήτρης Κουνταρδάς, δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σκυβαλάκη και Ξενάκη, με τον δεύτερο να ενημερώνεται σήμερα από τον γιατρό του, πως έχει υποστεί κάταγμα  σκαφοειδούς στο δεξί χέρι και αναμένεται να μείνει «εκτός» για περίπου 2-3 μήνες! Πάντως, ο 30χρονος τερματοφύλακας, δεν θα υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση, καθώς στόχος είναι να ξεπεράσει το πρόβλημα αυτό με συντηρητική αγωγή.

Από εκεί και πέρα, να υπενθυμίσουμε πως η εν λόγω αναμέτρηση, αλλά και όλες οι επόμενες εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας, θα μεταδοθούν ζωντανά σε live streaming, μέσω της ιστοσελίδας του τμήματος «www.aekfutsal.com». Τέλος, την επόμενη εβδομάδα, αναμένεται στην ιστοσελίδα του «κιτρινόμαυρου» τμήματος, να ξεκινήσει η λειτουργία του on-line shopping, μέσω του οποίοι οι φίλοι της «Ένωσης» θα μπορούν να προμηθεύονται σε πολύ καλή τιμή, τη νέα εμφάνιση της ομάδας.


ora21.gr

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

ΤΑ ΝΕΑ ΦΟΥΤΕΡ ME KOYKOYΛΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!25 eyrw+εξοδα αποστολης.παραγγελιες στα τηλ:22310-37634 k 6937043228



 AEK LAMIA CLUB...1973...

Ανοίγουν θύρες για τους οπαδούς της ΑΕΚ!

Μπορεί η ΠΑΕ ΑΕΚ να μην παρέλαβε επίσημα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα με την Καβάλα την Κυριακή το απόγευμα (19:30), αλλά η γηπεδούχος ΠΑΕ θα ανοίξει τελικά θύρες για την Ενωση και τους φίλους της, με την σύμφωνα γνώμη της Αστυνομικής Διευθύνσης Καβάλας. Ετσι, όπως κάθε φορά το πέταλο στο γήπεδο των «αργοναυτών» (Θύρες 9-11) θα ανοίξει τις πόρτες του για να υποδεχθεί τους οπαδούς της ΑΕΚ που και πέρυσι είχαν γεμίσει τις θύρες πίσω από την μία εστία και δημιούργησαν μία υπέροχη ατμόσφαιρα για την αγαπημένη τους ομάδα.

Το μοναδικό «μελανό» σημείο είναι η τιμή του εισιτηρίου με την οικογένεια Ψωμιάδη να εκμεταλλεύεται την δίψα των οπαδών της ΑΕΚ να δουν την αγαπημένη τους ομάδα και να βάζει την τιμή στα 25 ευρώ!

Ωστόσο και πάλι οι οπαδοί της Ενωσης αναμένεται να κάνουν την οικονομική «θυσία» για το εισιτήριο και κάποιοι για το ταξίδι μέχρι το Δημοτικό Στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Πάντως, ο κύριος όγκος οπαδών της ΑΕΚ αναμένεται από τις γύρω περιοχές της Βόρειας Ελλάδας (Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή κ.α.) την Κυριακή το απόγευμα.

Μάλιστα, οι οπαδοί της ΑΕΚ ετοιμάζουν και θερμή υποδοχή στην αποστολή της ομάδας κατά την άφιξη της στην Καβάλα το απόγευμα του Σαββάτου…


aek365.gr

Κρίσιμο ραντεβού για Σκόκο!

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα του νέου συμβολαίου του Νάτσο Σκόκο,  με τον Σταύρο Αδαμίδη να έχει καθοριστικό ραντεβού την Πέμπτη, ή το αργότερο την Παρασκευή, με τους ατζέντηδες του 25άχρονου άσου.

Ο Αργεντινός εκπρόσωπος του παίκτη, Φαμπιάν Σολντίνι, βρίσκεται από σήμερα στη χώρα μας και μέσα στις επόμενες δύο ημέρες θα ξεκινήσει νέο κύκλο συζητήσεων με τον πρόεδρο της ΑΕΚ αναφορικά με το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας των "κιτρινόμαυρων" με τον πελάτη του.

Το "παρών" σε αυτή τη συνάντηση αναμένεται να δώσει και ο Έλληνας εκπρόσωπος του Σκόκο, Παύλος Διανής, με την εκτίμηση του Sport24.gr να είναι πως θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη αν υπάρχει οριστική θετική ή αρνητική έκβαση μετά από αυτές τις συνομιλίες.

Εδώ θα πρέπει να επισημανθεί ότι πρόθεση και των δύο παικτών είναι να υπάρξει εξέλιξη ώστε να μην "τραβήξει" και άλλο το σίριαλ της παραμονής του παίκτη και να φανεί προς τα πού "γέρνει η πλάστιγγα", με τους διοικούντες την Ένωση να θεωρούν ότι το θέμα θα έχει αίσιο τέλος παρά τις "σειρήνες" από Ελλάδα (κυρίως από Ολυμπιακό αυτή την εποχή).

Η αίσθηση αυτή υπάρχει διότι -όπως ισχυρίζονται στην ΠΑΕ- διαπιστώνουν μία σαφή αλλαγή στη διάθεση του παίκτη, με τον Νάτσο Σκόκο να δείχνει πιο "δεμένος" και χαρούμενος στην ΑΕΚ σε σύγκριση με το παρελθόν, με την έλευση του Μανόλο Χιμένεθ αλλά και την μετακόμιση της ομάδας στο νέο προπονητικό κέντρο να έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογική του κατάσταση.

Αυτό πάντως δεν είναι το μοναδικό γεγονός που έχει φέρει κοντά τις δύο πλευρές, αφού υπάρχει και ο παράγοντας "οικονομικό", με την ΑΕΚ να έχει ανέβει κατά πολύ από την αρχική προσφορά της και να βρίσκεται κοντά στο να ικανοποιήσει απόλυτα τον παίκτη.

Υπενθυμίζεται πως ο 25άχρονος Αργεντινός μέσος έχει ζητήσει να αμείβεται βάσει του νέου συμβολαίου με 1.000.000 το χρόνο, την ώρα που ο ελληνικός σύλλογος έχει φτάσει να του προσφέρει 900.000 ευρώ, με τη διαφορά των 100.000 ευρώ να μην θεωρείται απαγορευτική για να κλείσει θετικά το "deal".

Στα συν σε σχέση με παλαιότερες επαφές των δύο πλευρών είναι φυσικά και η διαφορετική στάση που υϊοθετούν οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή, οι οποίοι δίνουν πλέον την εντύπωση ότι δεν έρχονται για να "αρπάξουν" τον παίκτη και τον στείλουν σε άλλη ομάδα αλλά για να φτάσουν σε μία συμφέρουσα συμφωνία για όλους, η οποία θα περιλαμβάνει την παραμονή του Σκόκο στον "Δικέφαλο".


sport24.gr

ΑΕΚάρα...κορυφής!

Τεράστια νίκη πέτυχε χθες η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, η οποία επιβλήθηκε στο ντέρμπι κορυφής του Διομήδη Άργους, με σκορ 24-23, στο κλειστό του Βύρωνα.

Οι παικταράδες του Γιάννη Αρβανίτη, μπήκαν πολύ δυνατά από το πρώτο λεπτό στο γήπεδο και έδειξαν από νωρίς ποιος είναι το αφεντικό στην αναμέτρηση. Με «όπλο» της την πολύ καλή άμυνα (σ.σ. καλύτερη με διαφορά στο πρωτάθλημα) αλλά και τρομερή ψυχή, η ΑΕΚ κατέφερε να βρίσκεται σχεδόν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης μπροστά στο σκορ και τελικά να επικρατεί με 24-23.

Πέραν του μέχρι πρότινος πρωτοπόρου Διομήδη, η «Ένωση» κατάφερε να νικήσει και την διαιτησία, η οποία καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης αδικούσε προκλητικά την «Ένωση», με τα παράλογα σφυρίγματα της. Με τη νίκη αυτή η «Ένωση» πλέον βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, ισοβαθμώντας με την ομάδα του Διομήδη και προχωρά ακάθεκτη προς την κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου.

Αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης μεταξύ της ΑΕΚ και του Διομήδη Άργους, ο τεχνικός της “Ένωσης”, Γιάννης Αρβανίτης, δήλωσε: «Σήμερα πήραμε μια σπουδαία νίκη. Μεγάλο μας «όπλο» ήταν για ακόμα μια φορά η άμυνα, αντίθετα στην επίθεση είχαμε κάποιες κακές επιλογές, ωστόσο ήταν ένα ντέρμπι και το σημαντικό είναι πως εμείς ήμασταν αυτοί που πήραμε τη νίκη.

Πλέον κοιτάμε το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην ΣΚΑ Μινσκ, η οποία είναι πολύ καλή ομάδα, με πολύ δυνατή περιφέρεια. Φυσικά και δεν είναι το ότι καλύτερο που ξεκινάμε με παιχνίδι στην έδρα μας, αλλά εμείς αντιμετωπίζουμε αυτά τα παιχνίδια σαν διαφορετικά αν και ξέρουμε ότι θα έχουν αρκετά κοινά στοιχεία με αυτά του Δούκα και του Διομήδη. Όπως και να έχει εμείς θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη και για την πρόκριση». θα είναι κλειστό παιχνίδι και αυτό με την Μινσκ αλλά θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη και κατά συνέπεια ια την πρόκριση». ».

Χθες το βράδυ, η διοίκηση του «κιτρινόμαυρου» τμήματος παρέθεσε δείπνο στους παίκτες της ομάδας, προκειμένου να γιορτάσουν την πολύ μεγάλη νίκη τους. Τέλος, σήμερα το πρωί θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο, ο τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Δημήτρης Καφφάτος. Μετά την επέμβαση αυτή, ο έμπειρος πορτιέρο αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα σε περίπου 1,5 μήνα.

ora21.gr