ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ραντεβού για Σόουζα.

Σήμερα το βράδυ η ΑΕΚ δίνει ένα κρίσιμο και παράλληλα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι στην Αγία Πετρούπολη και το μυαλό όλων στην ομάδα βρίσκεται εκεί. Η διαδοχή του Ντούσαν Μπάγεβιτς μπορεί να περιμένει λίγες ώρες, μέχρι να ολοκληρωθεί αυτό το παιχνίδι και από την επόμενη κιόλας μέρα, να ξεκινήσουν άμεσα οι επαφές για την εύρεση του «εκλεκτού».

Ο Σταύρος Αδαμίδης που έχει αναλάβει αποκλειστικά το θέμα αυτό, αναμένεται να ξεκινήσει σειρά επαφών με τους υποψήφιους τεχνικούς, έχοντας προτεραιότητα την περίπτωση του Πάολο Σόουζα. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Εξέδρα», ο πρόεδρος της Ένωσης αναμένεται να ταξιδέψει το Σάββατο στο Λονδίνο (μαζί με Καψή ή Καπετανάκη), παρουσία του Τόνι Σαβέφσκι, προκειμένου να μιλήσει απευθείας με τον Πορτογάλο τεχνικό.

Σύμφωνα μάλιστα με το ίδιο ρεπορτάζ, το ραντεβού έχει ήδη οριστεί από την περασμένη Τρίτη και πριν τη νέα ήττα της Λέστερ.

Ωστόσο, τα μηνύματα που έρχονται από την πλευρά του ίδιου του Σόουζα και πιο συγκεκριμένα από τον εκπρόσωπό του (αλλά και βάσει της στήριξης που έχει από τη διοίκηση και τους παίκτες της Λέστερ, παρότι ο κόσμος της ομάδας τον... διώχνει), δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικά. Και αυτό διότι ο Ζοσέ Μαρίνιο, μάνατζερ του Πορτογάλου, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Sportday», τόνισε πως ο πελάτης του θα παραμείνει στη Λέστερ, παρόλο που θεωρεί τιμή το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και την προοπτική να εργαστεί εκεί.

«Δεν μας έχει πλησιάσει η ΑΕΚ, αλλά γνωρίζουμε ότι τον θέλει. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, αλλά θα πρέπει να γίνει ολική ανατροπή των δεδομένων για να φύγει ο Πάουλο. Θέλει να συνεχίσει στην Αγγλία. Θα ήθελε κάποια στιγμή να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και αν ήταν ελεύθερος, θα αποδεχόταν πιθανότατα μία πρότασή της», είπε αρχικά ο Μαρίνιο, για να ολοκληρώσει, αναφέροντας και τους λόγους που είναι δύσκολο να λυθεί η συνεργασία του Σόουζα με τη Λέστερ:

«Η διοίκηση έχει εκπονήσει ένα ολόκληρο πλάνο που αφορά το σύνολο του ποδοσφαιρικού τμήματος και κυρίως τις υποδομές της. Τον έχει χρίσει υπεύθυνο για να φέρει προπονητές με τεχνογνωσία από την Πορτογαλία ώστε να αναλάβουν το φυτώριο».


aek365.gr

Tέλος ο Μαχότο .

Μπορεί να ήρθε και να άφησε καλές εντυπώσεις, ωστόσο ο 18χρονος Γάλλος μέσος Γκοτιέ Μαχότο αποτελεί μετά από λίγους μήνες παρελθόν από την ΑΕΚ.

Ο Μαχότο δοκιμάστηκε το καλοκαίρι και «έπεισε» για την αξία του, με αποτέλεσμα να υπογράψει συμβόλαιο.

Ωστόσο φαίνεται ότι η διοίκηση της ΑΕΚ και ο μάνατζερ του παίκτη δεν... συνεννοήθηκαν (!) καλά. Ο παίκτης έκανε προπονήσεις με την ομάδα Νεων της ΑΕΚ έχοντας ως δεδομένο ότι υπολογίζεται και για την πρώτη ομάδα. Κάτι τέτοιο δεν γινόταν, με αποτέλεσμα να ζητήσει την ελευθέρας του. Όπως κι έγινε...


aek365.gr

Τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΚ-Skoda Ξάνθη.


Σε κυκλοφορία τίθενται αύριο Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, τα εισιτήρια του αγώνα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League ΑΕΚ – Skoda Ξάνθη (Κυριακή 3/10, 18:15).

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθευτούν σε ώρες καταστημάτων από τα εξής σημεία:

• aekshop 1: Γράμμου 69-71, Μαρούσι τηλ. 210-8064210
• aekshop 2: Σμύρνης  3, Νέα Φιλαδέλφεια τηλ. 210-2525784
• aekshop 4: Λεωφόρος Θηβών 376, Αιγάλεω τηλ. 210-5317482
• aekshop 6: Ηλιουπόλεως 105, Δάφνη τηλ. 210-9735470

Εισιτήρια θα πωλούνται και από το εκδοτήριο του ΟΑΚΑ (σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη»), ώρες 12:00 - 19:00, ενώ την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσουν όλα τα εκδοτήρια ως εξής:

• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και Λ. Κύμης, από 11:00 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

• εκδοτήριο μπάσκετ και εκδοτήριο θύρας 12, από τις 14:00 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

Επίσης, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήριά τους μέσω διαδικτύου στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.aekfctickets.gr ή καλώντας στο τηλέφωνο 210-6859981 (Δευτέρα-Παρασκευή 09:30-17:30). Όσοι αγοράσουν τα εισιτήρια τους μέσω διαδικτύου ή μέσω του τηλεφωνικού κέντρου θα μπορούν να τα παραλάβουν από ειδικά ταμεία, προσκομίζοντας τον αριθμό της παραγγελίας και την ταυτότητά τους στα παρακάτω εκδοτήρια:

εκδοτήριο Ειρήνης, εκδοτήριο Μπάσκετ και εκδοτήριο Θύρας 12

Τα ειδικά ταμεία θα λειτουργήσουν μόνο την ημέρα του αγώνα από τις 15:15 μέχρι και 10’ μετά την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι: 

ΚΑΝΟΝΙΚΑ
   
Θύρες 15, 16 : 15€ (Παιδικά 10€)

Θύρες 4, 5, 6, 12, 13, 14, 31 : 20€ (Παιδικά 10€)

Θύρες 7, 8, 9, 10, 11 : 30€ (Παιδικά 15€)

Θύρα  29 : 50€ (Παιδικά 20€)

Θύρες P1, P2 : 130€ (Παιδικά 30€)

ΑΜΕΑ 13 : 10€
 
• Απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίου σε ανηλίκους. Γι αυτό το λόγο παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

• Λόγω ηλεκτρονικού εισιτηρίου, παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν πρόθεση να αγοράσουν εισιτήρια την ημέρα του αγώνα όπως προσέλθουν στο γήπεδο έγκαιρα (τουλάχιστον μια ώρα προ της έναρξης του αγώνα), ενώ κατά την προσέλευση τους στα εκδοτήρια να έχουν αποφασίσει πόσα εισιτήρια και σε ποια θύρα επιθυμούν να αγοράσουν. Επιπλέον, εάν οι φίλαθλοι διαθέτουν το ακριβές αντίτιμο, αυτό μπορεί να επισπεύσει την εξυπηρέτηση όλων.


aekfc.gr

Δέλλας: "Μοναδικός τρόπος η ενότητα"

Ο κεντρικός αμυντικός κι εκ των αρχηγών της ΑΕΚ μίλησε στην Αγία Πετρούπολη για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και τις προοπτικές που υπάρχουν για να ανακάμψει.

Ο Κολοσσός τόνισε μεταξύ άλλων πως οι "κιτρινόμαυροι" αυτό που χρειάζονται αυτή την στιγμή είναι ενότητα.
- Για την κατάσταση στα αποδυτήρια: "Σίγουρα, η ομάδα αυτή τη περίοδο έχει μια αναστάτωση, αλλά εμείς δεν μπορούμε να μένουμε σε αυτό. Κοιτάμε πάντα μπροστά. Είναι πολύ καλό, ότι υπάρχει παιχνίδι μεσοβδόμαδα ώστε να μπορέσει η ομάδα να ξεφύγει από τον προβληματισμό που υπάρχει γύρω μας και να συγκεντρωθούμε στον αγώνα".

- Για το ματς με τη Ζενίτ: "Δεν θα είναι καθόλου εύκολο το ματς, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να αποδείξουμε γιατί η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Και να αποδείξουμε πάνω απ' όλα στους εαυτούς μας, ότι δεν έχουμε ξεχάσει το ποδόσφαιρο που παίξαμε στη προετοιμασία και σε κάποια ακόμα ματς. Αν και πιστεύω, πως από δικά μας λάθη χάθηκαν βαθμοί ως τώρα".

 - Για τον αντίπαλο:
"Η Ζενίτ τα τελευταία χρόνια έχει μια σταθερή πορεία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αποτελείται από πολύ καλές μονάδες, αλλά είναι πολύ δεμένη και ως ομάδα. Όπως κάθε ομάδα, έτσι και αυτή, έχει τρωτά σημεία και αυτά πρέπει να βρούμε εμείς. Σίγουρα, θα πρέπει να έχουμε μια πολύ καλή απόδοση, ώστε να έχουμε θετικό αποτέλεσμα. Ούτως ή άλλως, εξ αρχής η Ζενίτ ήταν φαβορί του ομίλου".

- Για όσα περιμένει από τον εαυτό τους και τους συμπαίκτες του:
"Ακόμα και να μην υπήρχε αναστάτωση στην ομάδα, πάλι φαβορί θα ήταν η Ζενίτ. Από εμάς περιμένω να βγάλουμε το καλύτερο, τον ποδοσφαιρικό, τον ανδρικό εγωισμό που έχει ο καθένας μέσα του για να έχουμε τύχη απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι σε καλή φόρμα. Μόνο αν είμαστε συγκεντρωμένοι μπορούμε να βγούμε με ψηλά το κεφάλι από το γήπεδο".

 - Για το θέμα της ενότητας:
"Το θέμα στο ποδόσφαιρο δεν είναι οι τέσσερις που παίζουν στην άμυνα, αλλά η συνολική αμυντική λειτουργία της ομάδας. Νομίζω ότι έχει να κάνει περισσότερο με τη δική μας αυτοσυγκέντρωση στο παιχνίδι. Αποδεδειγμένα κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, αλλά εσύ μπορείς να το κάνεις εύκολο. Το μόνο που χρειάζεται η ομάδα είναι να είμαστε ψύχραιμοι και με καθαρό μυαλό, ώστε να βάλουμε την ομάδα στο σωστό δρόμο για το ελληνικό πρωτάθλημα, επειδή είναι ακόμα νωρίς. Όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Όλοι μαζί θα φέρουμε την ΑΕΚ ξανά στο δρόμο που χρειάζεται".

Κόλα: "Να ξαναβρούν οι παίκτες την ταυτότητά τους"


Δηλώσεις έκανε και ο υπηρεσιακός τεχνικός της ομάδας Χριστόφορος Κόλα τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής: "Το πρώτο πράγμα που αισθάνθηκα από τη πρώτη στιγμή ως τώρα είναι μια μεγάλη ευθύνη. Πέρα από τη μεγάλη τιμή να εκπροσωπώ μια τόσο μεγάλη ομάδα στον πάγκο της. Αυτή είναι η αίσθηση που έχω. Και εγώ, και οι συνεργάτες μου, προσπαθήσαμε και προσπαθούμε να δώσουμε ότι διαθέτουμε μέσα μας, ανθρώπινα και ποδοσφαιρικά, να βοηθήσουμε τα παιδιά, ώστε να ξαναβρούν τη δική τους πραγματική ταυτότητα".

"Γνωρίζουμε αρκετά καλά την Ζενίτ, όπως φαντάζομαι γνωρίζει κι αυτή εμάς. Δεν έχουμε προλάβει να περάσουμε κάποια τακτικά κομμάτια. Το πρώτο μέλημα μας ήταν η ψυχολογική και νοητική κατάσταση των παικτών. Η φυγή του πρώην προπονητή μας δεν ήταν μια απλή παραίτηση, αλλά κάτι πολύ παραπάνω. Όσον αφορά τα τακτικά ζητήματα αυτό είναι κάτι που αφορά μόνο εμάς. 

Η Ζενίτ διαθέτει εξαιρετικό προπονητή και πολύ καλή ομάδα, με εξαιρετικές μονάδες. Διαθέτει πολύ καλές αρετές. Δεν πρόλαβα αυτές τις ημέρες να δω τις αιτίες του αποκλεισμού της από το Τσάμπιονς Λιγκ. Θεωρώ πως βρέθηκε σε δύσκολη θέση για να αποκλειστεί".

"Στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να μπορέσουν οι παίκτες μας να αποδείξουν στους εαυτούς τους πως έχουν τη θέληση και την επιθυμία να περάσουν στο επόμενο βήμα. Αυτό είναι το σημαντικό για εμάς. Στον αγώνα έχουμε να διαχειριστούμε πάρα πολλά, που αφορούν είτε το επόμενο ματς, είτε κάποιους τραυματισμούς".


sport24.gr

Στο χειρουργείο ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ.

Η ατυχία συνεχίζεται για τον Δημήτρη Καφφάτο, που θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους από έναν έως τρεις μήνες. Ο διεθνής τερματοφύλακας τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του τουρνουά προετοιμασίας του Αερωπού στην Εδεσσα.

Οι ενοχλήσεις που έχει στο δεξί γόνατο στο οποίο είχε υποβληθεί σε εγχείρηση χιαστού και μηνίσκου στο παρελθόν δεν έχουν υποχωρήσει και η κλινική εξέταση δεν έχει δώσει σαφή διάγνωση, κάτι που αναμένεται να υπάρξει σήμερα μετά και τη μαγνητική εξέταση που θα κάνει ο Καφφάτος.


Σε περίπτωση που έχει υποστεί ρήξη έξω μηνίσκου, τότε ο χρόνος απουσίας του εκτιμάται σε περίπου τέσσερις εβδομάδες, αλλά αν η εξέταση δείξει ότι έχει πειραχτεί και ο χόνδρος, τότε το διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης εκτιμάται στους τρεις μήνες.

Πάντως στην ΑΕΚ έχουν ήδη αποφασίσει μαζί με τον 34χρονο τερματοφύλακα ότι ασχέτως της διάγνωσης θα εγχειριστεί ώστε να διορθωθεί μια και καλή το πρόβλημα.

Κάτι που σημαίνει ότι ο Καφφάτος θα χάσει σίγουρα τα πρώτα κρίσιμα ματς της Εθνικής για τα προκριματικά του Euro 2012 με την Τσεχία και τη Νορβηγία στα τέλη Οκτωβρίου.

«Με στενοχωρεί πολύ αυτή η εξέλιξη, αλλά με αυτό το πρόβλημα δεν μπορώ να αγωνιστώ. Μπήκα μέσα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και δεν μπορούσα να κουνηθώ» τόνισε ο Καφφάτος, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναγκάζεται να μείνει εκτός δράσης, καθώς πέρυσι είχε τραυματιστεί και πάλι στο γόνατο στο τουρνουά προετοιμασίας του Κύδωνα στα Χανιά.

Αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα για τον ομοσπονδιακό τεχνικό Νίκο Μάντζο, αφού εκτός του Καφφάτου και ο Αλέξανδρος Βασιλάκης αναμένεται να είναι απών από τους δύο αγώνες στο τέλος Οκτωβρίου έχοντας κι αυτός πρόβλημα στο γόνατο, το οποίο ενδέχεται να οδηγήσει κι αυτόν στο χειρουργείο. Αυτό έχει σαν συνέπεια η Εθνική Ανδρών να χάνει δύο βασικά της στελέχη.


sentragoal.gr

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ. . .

Προπονητικό σαφάρι από Αδαμίδη.

Ταξίδι σε διάφορους προορισμούς θα έχουν μέσα στο Σαββατοκύριακο οι άνθρωποι της ΑΕΚ, με σκοπό να μιλήσουν από κοντά με τους υποψήφιους προπονητές που έχουν στα υπόψιν μετά την φυγή του Μπάγεβιτς. Προβάδισμα για Σόουζα και Χιμένες.

Μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Ζενίτ αναμένεται να κορυφωθούν οι συζητήσεις της διοίκησης των κίτρινων με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σταύρος Αδαμίδης και οι συνεργάτες του θα ταξιδέψουν μέσα στο Σαββατοκύριακο ανά την Ευρώπη, με σκοπό να έχουν επαφές από κοντά με τους προπονητές που έχουν στη λίστα τους.

Τα ονόματα είναι λίγο έως πολύ γνωστά (Σόουζα, Χιμένες, Αγκίρε, Ράμος) με τον Πορτογάλο ωστόσο να παραμένει ψηλά στην λίστα των ανθρώπων της Ένωσης, καθώς αποτελεί επιλογή του Σταύρου Αδαμίδη.

Όπως και να έχει το πολύ μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη το θέμα θα έχει τελειώσει, καθώς η διοίκηση της ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί την διακοπή του πρωταθλήματος, για τον αγώνα της Εθνική Ελλάδας, με σκοπό ο νέος τεχνικός να έχει 10-14 μέρες για να δουλέψει με τους παίκτες.


sport24.gr

Κετσπάγια: Ποτέ μη λες ποτέ.

Μπορεί να αρνήθηκε ότι έχει μιλήσει με την ΑΕΚ, αλλά ο Τιμούρ Κετσπάγια άφησε ανοικτό (κάποια στιγμή) το ενδεχόμενο να αναλάβει πόστο στην Ενωση.

 

 

Ξεκάθαρος ως προς τις φήμες που τον θέλουν να αποτελεί στόχο της ΑΕΚ για την τεχνική της ηγεσία εμφανίστηκε ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο προπονητής της Εθνικής Γεωργίας μίλησε στο NOVAΣπορ fm τονίζοντας ότι δεν έχει μιλήσει με κανέναν από την ΑΕΚ, ωστόσο άφησε ανοικτό κάθε μελλοντικό ενδεχόμενο: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την ΑΕΚ.

Έχω συμβόλαιο μέχρι τη λήξη των προκριματικών του Euro 2012», δήλωσε ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και της Ανόρθωσης, ενώ πρόσθεσε: «Θέλω να τηρήσω τη συμφωνία με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την εθνική ομάδα της Γεωργίας και δεν μπορώ να συζητήσω στην παρούσα φάση, αλλά... ποτέ μη λες ποτέ», είπε χαρακτηριστικά.


aek365.gr

«Βλέπει» κοινοτικούς ψηλούς.

Το λέει και η παροιμία: «Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» και η ΑΕΚ έχει κάθε λόγο να την ασπαστεί και να προσπαθήσει να την κάνει πράξη, μετά το κώλυμα που φαίνεται να υπάρχει στις υποθέσεις του Δήμου Ντικούδη και του Γιώργου Μπόγρη.

Οι "κιτρινόμαυροι" δεν θέλουν να μείνουν σύξυλοι και να μην έχουν εναλλακτικές λύσεις αν χαλάσουν τελικά οι δυο μεταγραφές και έτσι έχουν αρχίσει ήδη να ρίχνουν το βλέμμα τους σε ψηλούς από την κοινοτική αγορά.
 
Οσον αφορά την υπόθεση Ντικούδη τα σενάρια λένε ότι τον παίκτη δείχνει να φλερτάρει έντονα άλλη ομάδα και ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ φαίνεται να ψήνεται να πάει εκεί.


Από την άλλη, η υπόθεση Μπόγρη (τον ήθελαν ως δανεικό από τον Παναθηναϊκό) άρχισε να δυσκολεύει, καθώς στο παιχνίδι μπήκε ο Πανελλήνιος.

Η ΑΕΚ δεν έχει, πάντως, το βλέμμα της μόνο στο μεταγραφικό τοπίο. Το έχει και στο τηλεοπτικό, καθώς σενάρια ανέφεραν ότι η Ενωση θα σπάσει το μπλοκ των ομάδων της Α1 που ήταν να κλείσουν πακέτο στην ΕΡΤ και φαίνεται να οδεύει προς συμφωνία με τη Nova. Μάλιστα ο Μπάμπης Καραμανλής (στη φωτό) είχε χθες τετ α τετ με τους ανθρώπους του συνδρομητικού καναλιού για το θέμα.

Στο μεταξύ, στην ΑΕΚ λένε πως όποτε κι αν εξεταστεί ο φάκελος της ομάδας από την ΕΕΑ, τότε είναι βέβαιο ότι η Ενωση θα πάρει το πιστοποιητικό συμμετοχής στην Α1.

Η ομάδα, εξάλλου, συνεχίζει την προετοιμασία της στην Κω. Το Σάββατο θα παίξει φιλικό με τον Διαγόρα ή τον Πανερυθραϊκό και την επόμενη μέρα θα επιστρέψει στην Αθήνα. Μεσοβδόμαδα ίσως βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για φιλικά με τον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή.


sentragoal.gr

Στην 6η Έκθεση Αθλητισμού η ΑΕΚ.

Από αυτή την Πέμπτη, μέχρι και τις 3 Οκτωβρίου, η ΑΕΚ θα συμμετάσχει στην 6η Έκθεση Αθλητισμού «NOVA SPORTS SHOW & FASHION 2010», η οποία και θα λάβει χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας τονίζει τα ακόλουθα: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα συμμετάσχει στην 6η Έκθεση Αθλητισμού, NOVA SPORTS SHOW & FASHION 2010 που θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού από 30 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου.

Το περίπτερο της ΠΑΕ θα βρίσκεται στο Νο.10 μαζί με το ΑΕΚ SHOP και όλα τα νέα προϊόντα της αγαπημένης μας ομάδας. Οι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τους αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών της ομάδας, παλαίμαχους άσους καθώς και μέλη όλων των τμημάτων των Ακαδημιών.

Το Πρόγραμμα της Έκθεσης:

Επίσημα Εγκαίνια
Πέμπτη 30/09/10 και ώρα 20.00.μμ
Ωράριο Λειτουργίας
Πέμπτη 30/09/10   -  18.00 π.μ. - 22.00μ.μ.
Παρασκευή 01/10/10  - 17.00 π.μ. - 22.00μ.μ.
Σάββατο  02/10/10 - 10.00π.μ. -  22.00μ.μ.
Κυριακή 03/10/10  - 10.00π.μ. -  22.00μ.μ.».



ora21.gr

Νασούτι: «Γυρίζουμε σελίδα»

«Ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει»… Ο Κριστιάν Νασούτι σχολίασε για την αποχώρηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς χαρακτηρίζοντάς την «σωστή» με δηλώσεις του κατά την αναχώρηση της αποστολής της ΑΕΚ για την Αγία Πετρούπολη και το παιχνίδι με τη Ζενίτ.

«Σίγουρα μία αλλαγή προπονητή πάντα στεναχωρεί τους παίκτες, ωστόσο μετά τα τελευταία αποτελέσματα ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. Θα πρέπει τώρα να γυρίσουμε σελίδα, ας συγκεντρωθούμε στο αυριανό παιχνίδι και να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε», τόνισε ο Κριστιάν Νασούτι για την παραίτηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς και συνέχισε αναφερόμενος στο παιχνίδι της Πέμπτης.

«Πιστεύω ότι όλα τα παιχνίδια θα είναι πολύ δύσκολα. Συνειδητοποιούμε πόσο σημαντικό είναι το αυριανό παιχνίδι και πόσο μεγάλος είναι ο αντίπαλός μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ότι καλύτερο, γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό, αύριο, να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», δήλωσε.

Σαν αμυντικός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην επιθετική γραμμή της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. «Καταρχάς δεν ξέρουμε ποιος θα παίξει αύριο. Αυτή είναι μία απόφαση του προπονητή. Αν είμαι εγώ ένας από τους δέκα παίκτες που θα παίξουν, θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω, δεν πιστεύω ότι θα έχω πρόβλημα. Ξέρουμε ότι παίζουμε απέναντι σε μία πολύ δύσκολη ομάδα, σε έναν μεγάλο αντίπαλο, ωστόσο για αυτό πάμε και εμείς εκεί, για να κάνουμε ότι καλύτερο και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», δήλωσε.

Τέλος ο Κριστιάν Νασούτι αναφέρθηκε και πάλι στο θέμα Μπάγεβιτς και στους λόγους που οδήγησαν την ομάδα να αναζητά προπονητή τόσο σύντομα:

«Σίγουρα όταν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά, κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα. Στην αρχή παίζαμε καλά. Στην πορεία κάπου έπεσε η απόδοσή μας. Πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα συγκέντρωσης. Υπάρχουν κάποια λάθη που πρέπει να διορθώσουμε και πιστεύω ότι με την έλευση του νέου προπονητή θα γίνει αυτό και θα μπορέσουμε και πάλι να ανεβάσουμε το επίπεδο της ΑΕΚ για να μπορεί να πρωταγωνιστεί τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στις άλλες διοργανώσεις. Είναι θέμα του νέου προπονητή να κάνει τις απαραίτητες διορθώσεις», κατέληξε.

Χαμογελα στην αναχώρηση

Μπορεί να μίλησε μόνο ο Κριστιάν Νασούτι από τους παίκτες της ΑΕΚ, αλλά το κλίμα στην αποστολή της ομάδας κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη Ρωσία ήταν αρκετά καλό, παρά και την ώρα που ήταν το ραντεβού. Στις 07.20 το πούλμαν που μετέφερε τους ποδοσφαιριστές έφτασε στο αεροδρόμιο και κατά την αποβίβασή τους οι παίκτες έδειξαν ότι είχαν διάθεση. Ο Βασίλης Δημητριάδης ήταν ο πρώτος που βγήκε από το πούλμαν.


sportfm.gr

Τώρα, η ΑΕΚ πάει για τίτλο!

Κι άλλον μνηστήρα για τον τίτλο φαίνεται πως αποκτούν οι γυναικείες ομάδες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στην Α1 βόλεϊ. Οι ομάδες που κατ’ εξοχήν έχουν τον πρώτο λόγο για την κούπα του πρωταθλήματος (κυρίως το «τριφύλλι)» θα έχουν και άλλη ανταγωνίστρια ομάδα από φέτος, που δεν είναι άλλη από την ΑΕΚ!

Μετά τον υποβιβασμό της στην Α2 Γυναικών και την ανάληψη του τμήματος από τον Ερασιτέχνη, οι Δημήτρης Χατζηχρήστος, Μιχαήλ και Παπαδημητρίου ξεκίνησαν την ανασύνταξη της ομάδας από μηδενική βάση. Δύο χρόνια μετά, το αποτέλεσμα δείχνει να τους δικαιώνει, αφού όχι μόνο επέστρεψαν στην πρώτη κατηγορία, αλλά έχουν και βλέψεις για κούπα!

Αυτό μαρτυρούν οι ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις των Κουτουξίδου, Παπαγεωργίου, Κις και Μποροβίντσεκ. Αν, μάλιστα, έρθει τον Δεκέμβριο και μια ξένη ικανή να κάνει τη διαφορά (υπάρχει στο ρόστερ κενή θέση) τότε η Ένωση θα διεκδικήσει στα ίσα τις εγχώριες διοργανώσεις.

Οι αθλήτριες της Ένωσης νιώθουν πολύ μεγάλη ασφάλεια όσον αφορά τα οικονομικά, αφού ξέρουν ότι δεν θα έχουν πρόβλημα με τα δεδουλευμένα τους. Ο λόγος; Ο ζάπλουτος Σαμίρ Σαμπάχ που θα είναι συμπαραστάτης στην όλη προσπάθεια της Ένωσης.

Το εστιατόριο του Παλαιστίνιου (Ναrgile) θα είναι και ο κεντρικός χορηγός στη φανέλα της και σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό 50.000 ευρώ θα δοθεί στην ΑΕΚ. Αυτό για αρχή, αφού κατά τη διάρκεια της σεζόν θα υπάρξουν και άλλες συνεργασίες.

Αξιοσημείωτο, ότι ο Σαμπάχ είναι ο νεαρότερος γιος του Χασίμπ Σαμπάχ, εκ των ιδιοκτητών της κατασκευαστικής εταιρείας CCC, από τις κορυφαίες στον πλανήτη.



sportfm.gr

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Χιμένεθ: «Δεν έχω πρόβλημα να έρθω στην ΑΕΚ»

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στη «SportDay» για το ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ. 

Ο Ισπανός τεχνικός που το Χιμένεθ, που το Μάρτιο απολύθηκε από τη Σεβίλλη μετά από μία τριετία στον πάγκο της, αποκάλυψε πως υπάρχει προχωρημένο ενδιαφέρον από κάποιο σύλλογο, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει από ποιον.

 «Είναι ένα θέμα που χειρίζεται ο μάνατζέρ μου και με ενημερώνει όταν υπάρχει προχωρημένο ενδιαφέρον από κάποια ομάδα. Γνωρίζω ότι δύο ομάδες από την Ισπανία και μία από το εξωτερικό έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον», δήλωσε στη «SportDay» και πρόσθεσε: «Δεν με απασχολεί η χώρα, αλλά οι προοπτικές της ομάδας. 

Αν διαπιστώσω ότι η ΑΕΚ έχει σχέδιο και θέλει να προοδεύσει, δεν έχω πρόβλημα να αποδεχτώ ενδεχόμενη πρότασή της. Γνωρίζω ότι η ΑΕΚ έχει πολύ καλό υλικό και παίκτες με δυνατότητες. Είναι μια ιστορική ομάδα, πολύ σημαντική στην Ελλάδα», τόνισε.



s-day.gr

«Θέλουμε τίτλους και Ευρώπη»

Σε λίγη ώρα θα πραγματοποιηθεί η γιορτή-κλήρωση της Α1 βόλεϊ γυναικών, η οποία θα έχει έντονο το άρωμα γυναίκας.

Η ΑΕΚ μετά την άνοδό της στην μεγάλη κατηγορία θέλει να διεκδικήσει τίτλους αλλά και την έξοδό της στην Ευρώπη, κάτι που δείχνουν και οι μεταγραφικές κινήσεις που πραγματοποίησε η διοίκηση της Ένωσης.

Για τους στόχους της ομάδας αλλά και την σημερινή κλήρωση του πρωταθλήματος ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Σαμαράς μίλησε στο aek365.gr και τόνισε ότι την φετινή χρονιά η ΑΕΚ είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα.

«Η σημερινή κλήρωση για εμάς είναι μια απλή διαδικασία. Θέλουμε απλά να μάθουμε τους αντιπάλους μας και με ποια ομάδα από τις 11 θα ξεκινήσουμε τις προσπάθειές μας για τον τίτλο.

Η φετινή χρονιά στην μεγάλη κατηγορία για εμάς είναι πολύ σημαντική και έχουμε βάλει πολύ υψηλούς στόχους. Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να κάνει πρωταθλητισμό σε όλα τα επίπεδα και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε πρωτάθλημα, κύπελλο αλλά να διεκδικήσουμε και την έξοδο στην Ευρώπη».


aek365.gr

«Ξεφτιλίζετε την φανέλα της ΑΕΚ!»

Ο Σταύρος Αδαμίδης πήγε σήμερα στους Θρακομακεδόνες, χαιρέτισε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τους Μπουρουτζίκα – Γεωργαμλή μέχρι την πόρτα των αποδυτηρίων και αφού παρουσίασε τους Χριστόφορο Κόλα και Αρναρ Γκρέταρσον στους παίκτες ως τεχνικό δίδυμο, τους έβαλε… γκάζια.

Και αυτό διότι μπορεί να έχει (μεγάλες) ευθύνες ο Μπάγεβιτς για την άθλια εικόνα της ΑΕΚ, αλλά και οι παίκτες δεν μπορούν να είναι άμοιροι ευθυνών έχοντας δύο ήττες από ομάδες που πέρυσι έπαιζαν στην Β’ εθνική…


«Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα και με την εικόνα που δείχνουμε, ξεφτιλίζεται η φανέλα της ΑΕΚ. Να ξέρετε ότι είναι πολύ κοντινά τα όρια ανάμεσα στην αποθέωση και την αποδοκιμασία κι εσείς κινδυνεύετε να τα ξεπεράσετε. Εμείς συνεχίζουμε να σας πιστεύουμε.

Είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε, αλλά πρέπει κι εσείς να δείξετε ότι το αξίζετε. Θα πρέπει από εδώ και πέρα να στηρίξετε τον νέο προπονητή όποιος και να είναι αυτός. Να τον σέβεστε και να ακούτε τις οδηγίες του. Προχωράμε. Πρέπει να κάνουμε όλοι ότι μπορούμε. Να τα δώσουμε όλα για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας», ήταν τα λόγια του Σταύρου Αδαμίδη.


aek365.gr

Ετοιμος για επιστροφή o Κέζος.

Σταντ μπάι έχουν στην ΑΕΚ τον Αντώνη Κέζο. Τι και αν πριν από λίγους μήνες τους γύρισε την πλάτη για να πάει στον Παναθηναϊκό, τι κι αν έφυγε κακήν κακώς από την Παιανία πριν συμπληρώσει καν τρίμηνο, οι θαυμαστές της δουλειάς του στην Ενωση παραμένουν αρκετοί.

Λέγεται, μάλιστα, πως διατηρεί καλές σχέσεις με αρκετούς παίκτες, πως ξέρει την ομάδα και είναι προσιτή οικονομικά επιλογή. Ο μόνος λόγος που δεν επέστρεψε ακόμα, είναι μήπως ο νέος προπονητής επιθυμεί να φέρει δικό του γυμναστή στους άμεσους συνεργάτες του.

Εκτός πάντως από υμνητές υπάρχουν και επικριτές του Κέζου στην ΑΕΚ, γιατί όπως βοά η πιάτσα ο Κώστας Αντωνίου, πριν αποφασίσει τη λύση της συνεργασίας με τον Κύπριο γυμναστή -πέρα από την ΕΔΕ που διενήργησε στα ενδότερα της Παιανίας- απευθύνθηκε και σε γνωστούς του στην Ενωση. Και προφανώς αυτά που άκουσε ενίσχυσαν την πρόθεσή του να αλλάξει γυμναστή η ομάδα...

Μονά ζυγά κερδισμένος ο Αδαμίδης

Κουτί ήρθε για τη διοίκηση της ΑΕΚ η παραίτηση Μπάγεβιτς. Ο Αδαμίδης βγήκε από τη δύσκολη θέση και πλέον μπορεί να θέσει σε εφαρμογή το πλάνο του. Γιατί όσο κι αν κράτησε η ανακωχή του καλοκαιριού, δεν έπαυε να είχε προσωρινό χαρακτήρα. Ηταν προφανές πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε διαφορετικές σκέψεις στο μυαλό του. Ενα διαφορετικό πλάνο, το οποίο δεν μπορούσε να εφαρμόσει ο Μπάγεβιτς.


Αλλά δεν μπορούσε να τον βγάλει από τη μέση, δίχως να έρθει σε μεγάλες συγκρούσεις. Αλλά, έτσι κι αλλιώς, ο Αδαμίδης ήταν μονά ζυγά κερδισμένος. Αν αποτύχει η ομάδα, φταίει ο Μπάγεβιτς. Αν πετύχει η ομάδα, δικαιώνεται από την άμεση αντικατάστασή του. Τη δουλειά του έκανε εύκολη ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ με την παραίτησή του. Ισως, τώρα, να υπάρξει γύρω από την ομάδα και περισσότερη ειλικρίνεια στις σχέσεις.


sentragoal.gr

Χωρίς Μανωλά στη Ρωσία.

Νοκ άουτ για τις επόμενες δέκα ημέρες τέθηκε ο Κώστας Μανωλάς.

Ο 19χρονος αμυντικός της ΑΕΚ διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στο δικέφαλο και αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα της Πέμπτης με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για το Europa League, ενώ θα χάσει και το ματς της Κυριακής με τη Skoda Ξάνθη στο ΟΑΚΑ.

Όλα δείχνουν πως το δίδυμο Νασούτι-Δέλλα θα καλύψει τα μετόπισθεν, χωρίς να αποκλείεται η έκπληξη με τον Γιάχιτς.

Στη διάθεση των Κόλα-Γκρέταρσον, που θα έχουν μέχρι νεωτέρας τα ηνία της ομάδας μετά την παραίτηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς, θα βρίσκονται ο Ράφικ Τζεμπούρ, ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ και ο Χρήστος Πατσατζόγλου, που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, ενώ επανέρχεται ο Παντελής Καφές. Απών θα είναι και πάλι ο Κλαούντιο Νταντόμο, που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα.



sportfm.gr

Αποκτήθηκαν οι Καστλ, Κοχαντάρεβιτς.

Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την απόκτηση των Τέρελ Καστλ και Ντάρκο Κοχαντάρεβιτς.

Ο Τέρελ Καστλ (12/9/1972, 1μ86) αγωνίστηκε στο κολεγιακό μπάσκετ στα Southwestern CC (1991-93) και Nicholls St. (1993-95). Στη συνέχεια πήγε στη ΠΓΔΜ το 1997-98, υπογράφοντας στην Delicates Kocani, στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη για το 1998-99 και την Sloboda Dita Tuzlaό που έπαιξε μέχρι το 2000-01 . Συνέχισε στο Ισραήλ για την περίοδο 2001-02 (Μακάμπι Ρανανά) και πήγε στη Γαλλία και την Μπουρζ.

Την περίοδο 2002-03 ήταν στη Στρασμπουργκ, τον Ιανουάριο του 2003 στη Γερμανία και την Όλντεμπουργκ και το 2004-05 ήρθε στην Ελλάδα και τον Άρη, όπου έμεινε μέχρι το Γενάρη του 2008. Μετακόμισε στην Ισπανία για τη Μάλαγα και επέστρεψε στην Α1 με την Ολύμπια Λάρισας το 2008-09 . Πέρσι έπαιξε με τον Ηρακλή στην Α2.

Ο Κοχαντάρεβιτς αγωνίστηκε στο Πανεπιστήμιο Τέξας Τεκ, όπου είχε πέρσι σε 34 παιχνίδια (σε 31 εκ των οποίων ξεκίνησε στη βασική πεντάδα) 6,9 πόντους, πέντε ριμπάουντ και 1,1 ασίστ κατά μέσο όρο.



aekbc.gr

Ανακοίνωση για τους κατόχους διαρκείας.


H ΠΑΕ ΑΕΚ όπως έχει ήδη ενημερώσει τους κατόχους διαρκείας της σεζόν 2010-11, προχώρησε σε μια ανταποδοτική κίνηση προς αυτούς, προσφέροντας σε κάθε κάτοχο δύο προσκλήσεις επιπλέον, για την αναμέτρηση ΑΕΚ-Skoda Ξάνθη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Οκτωβρίου (18.15) στο ΟΑΚΑ.

Ως ένα μικρό δείγμα αναγνώρισης για την κατανόηση που έδειξαν, παρόλο που δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη μας ομάδα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Dundee United.
Η διαδικασία παραλαβής των προσκλήσεων έχει ως εξής:
Οι φίλαθλοι από την Αττική, θα μπορούν την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, Παρασκευή 1 και Σάββατο 2 Οκτωβρίου να παραλαμβάνουν τις προσκλήσεις τους από τέσσερα ταμεία στο εκδοτήριο της Ειρήνης από τις 12:00 έως τις 19:00 προσκομίζοντας απαραίτητα το εισιτήριο διαρκείας τους.

Οι φίλαθλοι από την Επαρχία, θα πρέπει να καλούν στο τμήμα εισιτηρίων την
Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου και την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου από τις 09:30 έως τις 17:30 στο τηλέφωνο 210-6859981 προκειμένου να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τις προσκλήσεις και τις οποίες θα παραλαμβάνουν την ημέρα του αγώνα ΜΟΝΟ από ειδικά ταμεία στο εκδοτήριο έναντι της θύρας 12.


aekfc.gr

Προπόνηση και αποστολή


© INTIME sports
Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας, που πραγματοποιήθηκε στις 10.00 στους Θρακομακεδόνες. Οι Ντιόπ και Πατσατζόγλου προπονήθηκαν κανονικά και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του αγώνα με τη Ζενίτ, όπως και ο Τζιμπούρ που έκανε σήμερα ατομικό πρόγραμμα.


Αντίθετα, ο Κώστας Μανωλάς υπεβλήθη σήμερα σε απεικονιστικό έλεγχο, σύμφωνα με τον οποίο έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού. Ο παίκτης της ΑΕΚ θα απουσιάσει από τις προπονήσεις για περίπου δέκα ημέρες.


Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε στη σημερινή προπόνηση και ο Κλαούντιο Νταντόμο.

Οι 20 παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Αγία Πετρούπολη, είναι οι εξής: Αραμπατζής, Σάχα, Καφές, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Τζιμπούρ, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγός, Έντερ, Ντιόπ, Μπερνς, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Δέλλας, Γκέντσογλου.



aekfc.gr

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ 


ΒΟΛΟ.ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ.ΣΗΚΩΘΕΙΤΑΙ


ΑΠΟ 


ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤV.    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ 


ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΗΛ:22310-37634 K 6937-043228

Χειρουργήθηκε ο Γεωργέας .

Να βάλει τέλος στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει από την αρχή της σεζόν, με τον τραυματισμό του στο γόνατο, ήθελε ο Νίκος Γεωργέας και τα κατάφερε. Ο αμυντικός της ΑΕΚ χειρουργήθηκε με επιτυχία σήμερα και η επιστροφή του στις προπονήσεις αναμένεται σε τρεις εβδομάδες.


aek365.gr

"Συμφωνώ για Φιλίππου"

O Mπάμπης Καραμανλής πήρε θέση για τα... κλειδιά της ΚΑΕ ΑΕΚ, τον Δημήτρη Χατζηχρήστο, αλλά και για τη "ρήξη" με τη πρώην νομική σύμβουλο της ΚΑΕ, Λία Μάντη.

Ο πρόεδρος της εταιρίας "έκλεισε τα αυτιά" στα περί "Βήτα Εθνικής", αλλά μιλώντας στο basketblog.gr συνομολόγησε με τον... Χατζηχρήστο για τα περί ενεργοποίησης του Γιάννη Φιλίππου.

Για τον μεγαλομέτοχο
: "Θα ήταν το ιδανικό να ενεργοποιηθεί ο Φιλίππου και να ξανακάνει την ΑΕΚ "Βασίλισσα". Αν αυτό ήθελε να πει ο Δημήτρης συμφωνώ απόλυτα μαζί του! Αυτό όλοι ξέρουμε, όμως, ότι δεν γίνεται. Ο κύριος Φιλίππου δεν θέλει να ασχοληθεί ξανά με την ΑΕΚ. Τον κύριο Φιλίππου δεν μπορούν να τον μεταπείσουν ούτε οι άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του".

Για την προτροπή Χατζηχρήστου: "Εύκολο είναι να λέει κανείς να παραδώσω τα κλειδιά. Τα κλειδιά... ανήκουν στον Φιλίππου, που είναι ο μεγαλομέτοχος. Ο Φιλίππου δεν τα παίρνει τα κλειδιά. Πρέπει να επιλέξουμε τί θέλουμε; Να διαλύσει η ΑΕΚ; Αυτό θέλουμε; Εχω ξαναπεί ότι στόχος μου είναι να παραμείνει η ΑΕΚ ζωντανή μέχρι να βρεθεί εκείνος που θα την ξανακάνει Βασίλισσα.
 
Υπήρξαν άνθρωποι που ενδιαφέρθηκαν κατά καιρούς, αλλά όλοι ήθελαν να αποπληρώσει τα χρέη ο Φιλίππου. Δεν κάθομαι με το ζόρι στην καρέκλα. Αν υπήρχε λύση θα παρέδιδα τα κλειδιά... χθες. Ολοι ξέρετε τί ευθύνες έχω αναλάβει μόνο και μόνο με την υπογραφή μου. Εγώ, όμως, δεν πρόκειται να αφήσω την ΑΕΚ να πεθάνει".

Για τα περί "Βήτα Εθνικής": "Παλιότερα στο ποδόσφαιρο υπήρχε ένα σύνθημα που λέγαμε όλοι μαζί, ως "Ορίτζιναλ", όταν η ΑΕΚ κινδύνευε να πέσει λόγω χρεών στην Δέλτα Εθνική. Δεν θέλαμε ν' ακούμε γι' αυτό το ενδεχόμενο. Απαγορεύεται, λοιπόν, να υποστηρίζουμε τα “περί Βήτα Εθνικής”. Θεωρώ, ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να μείνει η ΑΕΚ ζωντανή και μαζί με την εξυγίανση, που επιχειρείται φέτος να διατηρήσουμε τη φλόγα αναμμένη και παράλληλα να έχουμε καλή πορεία στο Πρωτάθλημα".

Για την Λία Μάντη: "Η πόρτα της ΚΑΕ ΑΕΚ για τη Λία Μάντη είναι ανοικτή. Κλήθηκε από τον Σωκράτη Λαμπρόπουλο να παραστεί σε τρεις δικαστικές υποθέσεις της ΑΕΚ, αλλά αρνήθηκε.

Στις κουβέντες που έγιναν για συνεργασία κινήθηκε ψυχρά επαγγελματικά και δεν συμφώνησε να είναι μαζί μας. Δεν την κατηγορώ γι' αυτό. Η Λία Μάντη στάθηκε δίπλα μου. Βοήθησε την ΑΕΚ και μένα. Πάντα λειτουργούσε με το συναίσθημα. Είχα πει ότι θα φύγω μαζί της, αλλά όταν τις αποφάσεις τις έπαιρνα εγώ και θεωρούσα ότι θα μείνω μόνος μου.
 
Οι αποφάσεις τώρα είναι συλλογικές. Επαναλαμβάνω, όμως, ότι η πόρτα είναι ανοικτή".



basketblog.gr

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θέλει να ευχαριστήσει τους 12.321 κατόχους καρτών διαρκείας για τη στήριξη και τη συμπαράσταση τους και φέτος σε μια χρονιά που οι στόχοι όλων μας για την κατάκτηση της κορυφής σε όλους τους θεσμούς, κάνει επιτακτική την παρουσία όλου του λαού της ΑΕΚ σε κάθε αγώνα της ομάδας μας!








aekfc.gr

Χάνει (και) τη Ζενίτ ο Ντιόπ .

Ο τραυματισμός του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ στην προχθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ θα του στερήσει τη συμμετοχή και στο παιχνίδι με τη Ζενίτ για τη δεύτερη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ.

Κι αυτό διότι, όπως διαπιστώθηκε, ο Σενεγαλέζος άσος έχει υποστεί διάταση στον αριστερό του δικέφαλο. Έτσι λοιπόν σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις θα μείνει στα πιτς για τις επόμενες 7 ημέρες.


Ο ίδιος άλλωστε όπως και συνάμα το ιατρικό επιτελείο του «Δικεφάλου» δεν επιθυμούν να ρισκάρουν μία πιθανή του συμμετοχή στο ματς με τη ρωσική ομάδα, μια και ελλοχεύει ο κίνδυνος της υποτροπής.


gazzetta.gr

Δεν ξεχνάει τον Ιντζόγλου.

Η κατάσταση που επικρατεί τώρα στα χαφ της "Ένωσης" είναι λίγο πολύ ενδεικτική για το τι πρόκειται να επακολουθήσει στα μέσα της χρονιάς όταν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις θα έχουν αυξηθεί και οι τραυματισμοί θα δημιουργούν προβλήματα στην ομάδα.

Γι' αυτό τον λόγο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν θα μπορούσε να πει όχι στην απόκτηση του Λευτέρη Ιντζόγλου, αφού εκτός του ότι είναι αμυντικός χαφ είναι και καλός!

Ο 23χρονος παίκτης αρέσει στον Μπάγεβιτς και ο 62χρονος τεχνικός δεν τον ξεχνάει. Δεν αποκλείεται σύντομα να χρησιμοποιηθεί και να πάρει το βάπτισμα του πυρός σε επίσημο αγώνα με τη φανέλα της ΑΕΚ.


ora21.gr

Μ' ένα σμπάρο.... τρεις ψηλούς.

Δεν πρόλαβε να περάσει ούτε μισή μέρα από τη στιγμή που ο Μηνάς Γκέκος είπε ότι η ομάδα θα κάνει κι άλλες μεταγραφές στη γραμμή των ψηλών και η ομάδα ξεκίνησε ήδη την αντεπίθεση.

Κατ' αρχάς οι "κιτρινόμαυροι" συμφώνησαν με τον πρώην παίκτη της ομάδας Νίκο Παπανικολάου, που έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο. Δεν έμειναν, όμως, μόνο εκεί. Οι "κιτρινόμαυροι" παλεύουν για την απόκτηση του Γιώργου Μπόγρη, τον οποίο έχουν ζητήσει από τον Παναθηναϊκό ως δανεικό και ευελπιστούν ότι η επιθυμία τους θα γίνει πράξη.

Και μέσα σε όλα, υπάρχει πάντα και ο Δήμος Ντικούδης, ο οποίος έχει δώσει τα χέρια με την ΑΕΚ, αλλά περιμένει να αποδεσμευτεί και τυπικά από τον Αρη για να υπογράψει.

Στο μεταξύ, στην Κω θα γίνει τελικά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ.

Μάχη στην ΕΕΑ

Σήμερα αναμένεται να κατατεθεί ο φάκελος της ΑΕΚ στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, προκειμένου η ομάδα να πάρει το πιστοποιητικό συμμετοχής στην Α1. Αυτό το «σήμερα», πάντως, δεν το δένουν και κόμπο στην Ενωση, λόγω της κατάληψης των γραφείων της ΓΓΑ όπου στεγάζεται η Επιτροπή από υπαλλήλους της Γενικής Γραμματείας. Οι "κιτρινόμαυροι", πάντως, λένε πως όποτε κι αν γίνει η εξέταση των φακέλων, η ομάδα θα πάρει το χαρτί.

Στο μεταξύ, η διοίκηση της ΑΕΚ εξέδωσε χθες ανακοίνωση με αφορμή τη βαριά ήττα από το Περιστέρι στο Κύπελλο και ζήτησε υπομονή από τον κόσμο. «Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τη στενοχώρια του κόσμου μας για την εμφάνιση της ομάδας, η οποία δεν βρίσκεται στο βαθμό ετοιμότητας που όλοι προσδοκούμε. Πρέπει να γνωρίζουν, ωστόσο, ότι οι στόχοι της ΑΕΚ θα είναι σαφέστατα υψηλοί, γι' αυτό και ο Μηνάς Γκέκος, οι συνεργάτες του και οι καλαθοσφαιριστές δουλεύουν σκληρά».


sentragoal.gr

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ 


ΒΟΛΟ.ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ.ΣΗΚΩΘΕΙΤΑΙ


ΑΠΟ 


ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤV.    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ 


ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΗΛ:22310-37634 K 6937-043228

Περιμένει βελτιωμένη πρόταση ο Σκόκο.

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η ανανέωση του συμβολαίου του Νάτσο Σκόκο με τον Αργεντινό άσο να περιμένει μια μικρή βελτίωση στις αποδοχές του για να πει το "ΝΑΙ".

Τελειώνει η ιστορία της ανανέωσης του συμβολαίου του Νάτσο Σκόκο, μετά τη νέα επικοινωνία του Σταύρου Αδαμίδη με τον ατζέντη του 25χρονου άσου την Τετάρτη το απόγευμα.




Ο πρόεδρος της Ένωσης θέλησε να πάρει μια απάντηση, όσον αφορά την πρόταση που κατέθεσε στον Αργεντινό άσο, με τον μάνατζερ του Αργεντινού να μην απαντάει ωστόσο. Τα πράγματα όπως δείχνουν είναι σε καλό δρόμο, αφού ουσιαστικά η πλευρά του ποδοσφαιριστή θέλει μια μικρή βελτίωση στο οικονομικό για να πέσουν οι υπογραφές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση της ΑΕΚ ήταν κοντά στις 800.000-850.000 Ευρώ καθαρά (με τα μπόνους θα φτάσει το 1 εκ. Ευρώ), ενώ ο παίκτης ζητάει 900.000 - 950.000 Ευρώ ετήσιες απολαβές χωρίς να συμπεριλαμβάνονται σε αυτά μπόνους.

Με δηλώσεις του στο AEK365 ο μάνατζερ του 25χρονου άσου, τόνισε: "Οι συζητήσεις με τη διοίκηση της ΑΕΚ βρίσκονται σε καλό δρόμο. Μένουν κάποιες λεπτομέρειες για την ανανέωση του συμβολαίου. Είμαι αισιόδοξος και το ίδιο είναι ο Νάτσο που θέλει να μείνει στην ομάδα.

Η ΑΕΚ έχει καταβάλει προσπάθεια να τον κρατήσει στην ομάδα και αυτό το εκτιμούμε. Απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες οι οποίες θεωρώ πως θα ξεπεραστούν".


sport24.gr

Ανέτοιμη και ελλιπής η ΑΕΚ!

Η Ένωση αποκλείστηκε πρόωρα από τον θεσμό του Κυπέλλου καθώς γνώρισε την ήττα από το Περιστέρι με 87-57. Η ομάδα του Μηνά Γκέκου φάνηκε ανέτοιμη καθώς άργησε να στελεχώσει το ρόστερ της και δεν μπόρεσε να κυνηγήσει με αξιώσεις κάτι καλύτερο.


Ο Μηνάς Γκέκος δεν «φοβήθηκε» να ρίξει νωρίς στο παρκέ τους «πιτσιρικάδες» Αντωνάκη και Τσαμπούνη (μάλιστα είχε επιλέξει τον Τζόλο στην βασική 5άδα). Ο προπονητής της ΑΕΚ επέλεξε να μην χρησιμοποιήσει τους Καστλ, Σάνον, Μακ και Μελς, που απέκτησαν δικαίωμα συμμετοχής την τελευταία στιγμή, δεν είχε στη διάθεσή του τον Αντονι Γκράντι και από τους ξένους έβαλε στο παρκέ μόνο τον Κοχαντάρεβιτς.

Η Ένωση, με τον ενθουσιασμό των Ελλήνων παικτών και την υποστήριξη των περίπου 300 οπαδών της, προηγήθηκε 20-15 στη λήξη της πρώτης περιόδου, βρέθηκε και στο 25-20, αλλά στη συνέχεια δέχθηκε σερί 12-0 για να τελειώσει το ημίχρονο με το Περιστέρι μπροστά με 37-27.

Και το τρίτο δεκάλεπτο το Περιστέρι ξεκίνησε με ένα σερί 7-0, που εκτόξευσε τη διαφορά στους 17, (44-27) και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Στην τελευταία περίοδο, ο Αργύρης Πεδουλάκης επέλεξε να μη χρησιμοποιήσει καθόλου τους βασικούς του παίκτες, δίνοντας χρόνο συμμετοχής στους μικρούς της ομάδας. Η διαφορά ωστόσο διατηρήθηκε σε ψηλά επίπεδα (έλαβε τη μέγιστη τιμή της στο 33'30'' 78-41), με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 87-57.

Τα δεκάλεπτα: 20-15, 27-37, 38-70, 57-87

ΑΕΚ (Γκέκος): Νικολαΐδης 20, Τζόλος 4, Δορκοφίκης 14, Αντωνάκης, Καλλινικίδης 8, Κοχαντάρεβιτς 11, Κοκκινόπουλος, Τσαπρούνης.



aek365.gr

Μεθοδεύουν τιμωρία της ΑΕΚ!

Τα γεγονότα της Καλλιθέας στις αρχές Αυγούστου ακόμα… ακολουθούν την ΑΕΚ μια και δεν έχει εκδικαστεί η υπόθεση. Αρχικά είχε προγραμματιστεί να εκδικαστεί ανήμερα του αγώνα ΑΕΚ – Νταντί Γιουνάιτεντ στο Καραϊσκάκη, αλλά η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε αναβολή.

Στη συνέχεια, επρόκειτο να εκδικαστεί την προηγούμενη Πέμπτη αλλά αναβλήθηκε ξανά, καθώς η ΕΠΟ δεν είχε συγκροτήσει την Πειθαρχική Επιτροπή της. Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο στις 14:30 θα συζητηθεί στην Πειθαρχική της ΕΠΟ το θέμα και δεν αποκλείεται η απόφαση που θα ανακοινωθεί τις επόμενες να είναι πολύ αυστηρή για την ΑΕΚ και να φτάσει μέχρι και την ποινή κεκλεισμένων των θυρών.

Αν η ποινή φτάσει μέχρι… εκεί τα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ είναι με την Ξάνθη την 5η αγωνιστική στις 3 Οκτωβρίου και τον Παναθηναϊκό την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα στις 24 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, πράσινος… δάχτυλος (ήδη κυκλοφορεί αυτό σε πράσινα site) προσπαθεί να «τιμωρήσει» την ΑΕΚ. Η κόντρα της ΕΠΟ με την ΑΕΚ και του Σταύρου Αδαμίδη με τον Σοφοκλή Πιλάβιο, δεν αποκλείεται να φέρει και «αντίποινα» από την πλευρά της Ομοσπονδίας...


Συγκεκριμένα, μεθοδεύεται τιμωρία της ΑΕΚ και μάλιστα να ανακοινωθεί η απόφαση της Πειθαρχικής μετά την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, ώστε να μην προλάβει να εκτίσει την (πιθανή) ποινή η Ενωση με την Ξάνθη αλλά στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ! Στην ΠΑΕ γνωρίζουν καλά ότι υπάρχει ενορχηστρωμένη προσπάθεια η ΑΕΚ να «χτυπηθεί» από παντού και έχουν φτάσει στα αυτιά τους και οι παραπάνω πληροφορίες και σχολιάζοντας σχετικά ανέφεραν «Θα είναι σκάνδαλο να τιμωρηθεί η ΑΕΚ για ότι έγινε στην Καλλιθέα με την ευθύνη της Αστυνομίας!»


aek365.gr

Αναβλήθηκε λόγω... σύνταξης η απολογία Αδαμίδη,

Σε νέα ημερομηνία θα συνεδριάσει η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας για τις υποθέσεις του Σταύρου Αδαμίδη και εννέα ΠΑΕ που έχουν κληθεί σε απολογία για περιστατικά που έλαβαν χώρα την τρίτη αγωνιστική, καθώς η σημερινή συνεδρίαση αναβλήθηκε.

Ο λόγος της αναβολής είναι ότι παραιτήθηκε ο νεοπροσληφθείς αθλητικός δικαστής, Νικήτας Ντόκας, γιατί σύμφωνα με το νέο νόμο, αν είσαι συνταξιούχος κι έχεις άλλη έμμισθη θέση, χάνεις το 70% της σύνταξής του.

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ έχει κληθεί για τη φραστική επίθεση σε βάρος του διαιτητή του αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης.



sport-fm.gr

Ανησυχούν για «μεθόδευση» τιμωρίας.

Επειτα από 46 ολόκληρες ημέρες η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ συνεδριάζει σήμερα για να εκδικάσει το ενδεχόμενο τιμωρίας της ΑΕΚ για τα επεισόδια που στιγμάτισαν το φιλικό με την Καλλιθέα.

Το παιχνίδι-ντροπή, που έληξε με την είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και την επίθεση κάποιων εξ αυτών -οι οποίοι παραμένουν ασύλληπτοι- στον Ντούσαν Μπάγεβιτς και σε άλλα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.


Στην ΑΕΚ επούλωσαν τις πληγές εκείνης της παρωδίας, αλλά πλέον ανησυχούν για το ενδεχόμενο τιμωρίας και τη «μεθόδευση» που εκτιμούν πως εκπορεύεται από συγκεκριμένους κύκλους, ώστε να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Είναι προφανές πως η ΑΕΚ ελπίζει πως δεν θα υπάρξει τιμωρία, αν και αντικειμενικά αυτό θεωρείται δύσκολο, από τη στιγμή που υπήρξε είσοδος οπαδών της στον αγωνιστικό χώρο.

Το θέμα από εκεί και πέρα είναι πόση θα είναι η τιμωρία και σε ποια παιχνίδια θα κληθεί να αγωνιστεί χωρίς κόσμο η Ενωση. Η επιτροπή έχει δικαίωμα να εκδώσει την απόφαση εντός επτά εργάσιμων ημερών. Για την ΑΕΚ ακολουθεί το ματς με την Ξάνθη τη μεθεπόμενη Κυριακή. Ωστόσο, αν η απόφαση εκδοθεί μετά την Τρίτη, τότε αυτόματα η ποινή θα ισχύει για το επόμενο εντός έδρας ματς, που είναι αυτό με τον Παναθηναϊκό.

Βλέπετε, για να ισχύσει στο ματς με την Ξάνθη η ποινή -εάν κι εφόσον επιβληθεί στην ΑΕΚ- θα πρέπει να ανακοινωθεί πέντε ημέρες πριν από την τέλεση του αγώνα.

Στην ΑΕΚ ανησυχούν πως μπορεί να βρεθούν μπροστά σε κίνδυνο «μεθόδευσης», ώστε να πάνε χωρίς κόσμο στο ντέρμπι. Γεγονός που, αν συμβεί, θα επιφέρει τεράστια αγωνιστική και οικονομική ζημιά στην ομάδα και θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα.


Η υπόθεση αναβλήθηκε δυο φορές ως τώρα -μία έπειτα από αίτημα της ΑΕΚ και μία λόγω αποχής των δικαστών- και ο χρόνος εκδίκασης δημιουργεί «πονηρές» σκέψεις στη διοίκηση.


sentragoal.gr

"Χλωμό" για Εθνική "Λύμπε" και "Τράι"

Δεν υπήρξε χθες καμιά δημόσια αντίδραση από πλευράς Λυμπερόπουλου και Δέλλα, σχετικά με την δήλωση του Σάντος ότι η πόρτα της Εθνικής είναι ανοιχτή και για τους δύο.

Βέβαια οι δυο περιπτώσεις είναι διαφορετικές. Ο «Λύμπε» είπε δημόσια ότι αποχωρεί, ο «Τράι» δεν έκανε τέτοια δήλωση. Σύμφωνα με ότι μάθαμε χθες, από πλευράς Λυμπερόπουλου έβγαινε ότι οι πιθανότητες να αλλάξει την απόφαση του είναι από μηδαμινές, ως ελάχιστες.

Για τον Δέλλα, που ξαφνικά ο Ρεχάγκελ μετά το ματς με το Ισραήλ στις 9 Απριλίου 2009 σταμάτησε να τον καλεί, θα πρέπει να τον καλέσει ο Σάντος, για να μάθουμε τι σκέφτεται, αν και οι πιθανότητες και για τον «Κολοσσό», είναι ελάχιστες. Άσχετα, με το αν ειδικά ο Λυμπερόπουλος, έχει πολύ καλή σχέση με τον Σάντος.

O Πορτογάλος είναι φανερό ότι θέλει να διαχωρίσει την θέση του από οτιδήποτε ήταν αυτό έχει χαλάσει το κλίμα με τους δύο άσους της ΑΕΚ στο παρελθόν. Όμως έχει περάσει ήδη αρκετός καιρός, ενώ και οι δύο σε αυτή τη φάση έχουν στο μυαλό τους το πως θα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να βοηθήσουν την «Ένωση». Στην ΑΕΚ γύρισαν έχοντας κάτι πολύ συγκεκριμένο στο μυαλό τους, άλλωστε...Τον τίτλο.


ora21.gr

Τα εισιτήρια του Ολυμπ.Βόλου-ΑΕΚ.


Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι για τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΚ (Κυριακή 26/9/10, 20:30) παρέλαβε 1.350 εισιτήρια των 20 ευρώ, τα οποία θα διατεθούν από το τμήμα εισιτηρίων, Γράμμου 69-71 στο Μαρούσι, ώρες λειτουργίας 09:30 έως τις 17:30 ως εξής:

• την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου μόνο στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας

• την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου προς κάθε ενδιαφερόμενο.
Το Σάββατο 25/9 από τις 18:00 έως τις 21:00 και την Κυριακή 26/9 από τις 10:00 έως τις 14:00, η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται στο ξενοδοχείο ΑΙΓΛΗ (διεύθυνση: Αργοναυτών 24, Βόλος). Υπεύθυνος διάθεσης: κ. Σπήλιος Φωτόπουλος.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να μην επικοινωνούν με την διεύθυνση του ξενοδοχείου, αφού ουδεμία σχέση έχουν με την διάθεση των εισιτηρίων.

Εισιτήρια ακόμα πωλούνται στην Π. Μελά 3, Βόλος (τηλ: 24210 34507), ενώ την ημέρα του αγώνα, από τις 17:00 μ.μ. στα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου, έξω από τις θύρες 33-42.



aekfc.gr

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Η επίσημη φωτογράφηση της ΑΕΚ!




aek365.gr

Τα βρίσκει με Σκόκο η ΑΕΚ.

Έτοιμη να κάνει την κίνηση που θα οδηγήσει στην τελική συμφωνία με τον Νάτσο Σκόκο είναι πλέον η ΑΕΚ. Μετά και τη χθεσινή επαφή του Σταύρου Αδαμίδη με τον εκπρόσωπο του παίκτη Παύλο Διαννή κατέστη σαφές πως υπάρχει καλή θέληση και μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή.

Η Ένωση λοιπόν σκοπεύει να ανεβάσει την προσφορά της ώστε να τελειώσει το θέμα και ο Σκόκο να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο. «Αγκάθι» ως τώρα ήταν τα μπόνους που προσέφερε η ΑΕΚ με τον Αργεντίνο να θέλει εγγυημένα τα χρήματα.

Οι «κιτρινόμαροι» λοιπόν θεωρούν δεδομένο πως ο «υδραυλικός» θα πιάσει κάποια από τα μπόνους που του προσέφεραν (π.χ. συμμετοχών) έτσι θα προσθέσουν ένα ποσό στη νέα προσφορά που θα γίνει.

Η ΑΕΚ έχει προτείνει συμβόλαιο στον Σκόκο με 800.000 ευρώ και πλέον με τα νέα δεδομένα αυτό θα ανέβει κατά 70-80.000ευρώ. Έτσι θεωρείται δεδομένο πως θα επέλθει συμφωνία αφού και από την πλευρά του παίκτη τονίζεται πως με 900.000 θα ήταν ικανοποιημένος και θα υπέγραφε.

Στο νέο συμβόλαιο θα υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ρήτρα αποδέσμευσης αλλά και ένα ποσοστό 15% που θα πηγαίνει στην ΑΕΚ σε περίπτωση μεταπώλησης του παίκτη. Πλέον με την αύξηση αυτή η συμφωνία είναι πιο κοντά από ποτέ.

Το κλίμα έχει αλλάξει άρδην (όλοι θυμούνται τον πόλεμο δηλώσεων πριν από κάποιους μήνες) και επιθυμία των δύο πλευρών είναι να τα βρουν. Ο παίκτης θέλει να μείνει και η Ένωση είναι έτοιμη να κάνει την υπέρβαση της για να τον κρατήσει.


aek365.gr

Στο μυαλό μόνο ο Βόλος.

















Άλλωστε, όπως αναφέρουν οι ίδιοι οφείλουν να παρουσιάζουν τον καλύτερό τους εαυτό εντός γηπέδου και να περιορίζουν τα λάθη που θα τους κάνουν ακόμα πιο ευάλωτους, ξεκινώντας από το ματς του Βόλου.

Εκεί που θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να δημιουργήσουν ένα σερί που θα τους κάνει να ροκανίσουν τη διαφορά στην κατάταξη.

Η απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (21/9) ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με τους Λαγό, Καφέ και Γεωργέα να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, αλλά τους δύο πρώτους να ανεβάζουν από την Τετάρτη ρυθμούς.

Οι «κιτρινόμαυροι» χωρίστηκαν σε γκρουπ και ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής και ταχυδύναμης.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει... ιδιαίτερα για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής.

Βλέπετε, μετά από απόφαση του Μπάγεβιτς οι παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ έως τώρα (Λούκατς, Μοσχονάς, Νασούτι, Έντερ, Ντιόπ, Μπλάνκο, Φροξυλιάς, Καλαμιώτης, Ιντζόγλου, Γκέντσογλου, Καράμπελας, Νταντόμο, Αργυρίου, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Γεωργέας) θα προπονηθούν τόσο το πρωί στις 9 π.μ. όσο και το απόγευμα (5.00) μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.


sentragoal.gr

Εν αναμονή της απόφασης.

Εκδικάστηκε το πρωί της Τετάρτης στο Ειρηνοδικείο Αθηνών η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει τα Ολυμπιακά Ακίνητα κατά της ΑΕΚ ζητώντας να αποχωρήσει από το κλειστό του Ελληνικού λόγω οφειλής ενοικίων.
 
Μαζί εκδικάστηκαν και τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει κάνει η ΑΕΚ εναντίον των Ολυμπιακών Ακινήτων ζητώντας την παραμονή της στο κλειστό.
Θεωρητικά το δικαστήριο έχει τη δυνατότητα να εκδώσει απόφαση και εντός της ημέρας, πιθανότατα όμως δεν θα το κάνει και θα εκδώσει την ετυμηγορία του σύντομα. Σε περίπτωση που η ΑΕΚ χάσει, τότε θα υποχρεωθεί να αναζητήσει άλλο γήπεδο για να στεγαστεί φέτος.

Εν τω μεταξύ τη Δευτέρα θα κατατεθούν υπομνήματα από τις δύο πλευρές, εν αναμονή της απόφασης του δικαστηρίου.

Όσον αφορά στην αναμέτρηση για το Κύπελλο με το Περιστέρι, ο μάνατζερ της Ένωσης, Δημήτρης Καρβέλας, βρίσκεται στα γραφεία της ΕΟΚ προκειμένου να πάρει τα δελτία των παικτών της ομάδας, ώστε να μπορέσουν να αγωνιστούν στο παιχνίδι.

sport24.gr

Να παίζει και να το ευχαριστιέται!

Όλα δείχνουν ότι ο Νάτσο Σκόκο θα υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του, έστω κι αν χρειαστεί από την ΠΑΕ ΑΕΚ να βάλουν ακόμα λίγο πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Η περίπτωση του Ράφικ Τζιμπούρ που από τη μέρα που υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, πετάει μέσα στο γήπεδο, δείχνει το δρόμο στην «κιτρινόμαυρη» διοίκηση.


Ο «υδραυλικός» είναι από τους λίγους ποιοτικούς παίκτες που έχει η ομάδα και πρέπει να μείνει φέτος αλλά και να είναι ικανοποιημένος.

Να παίζει μπάλα, να το ευχαριστιέται και να αποδίδει αυτά που πραγματικά μπορεί. Μα πάνω απ' όλα, δε θα πρέπει να χαθεί το ερχόμενο καλοκαίρι, ο Σκόκο δίχως να αποκομίσει όφελος η ΑΕΚ από ενδεχόμενη μεταγραφή του σε ξένο σύλλογο. Αυτή τη στιγμή, ο Αργεντινός είναι το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας και θα είναι αδιανόητο να χαθεί.


ora21.gr

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

«Σήκω φύγε μόνος σου!»

Την οικειοθελή αποχώρηση του Μιχάλη Κουκουλάκη ζήτησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Σταύρος Αδαμίδης, διαφορετικά προανήγγειλε ότι θα κινήσει διαδικασίες για αγωγές, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα!

«Ο κ. Κουκουλάκης δεν πρέπει να διαιτητεύσει ξανά, ελπίζουμε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Αν δεν το κάνει ελπίζω να λάβει μέτρα η ΚΕΔ», τόνισε και συμπλήρωσε πως «δεν υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής, δεν υπάρχει ποινή, πιστεύω δεν θα ξαναδιαιτητεύσει φέτος».

«Οι αγωγές είναι κάτι που εξετάζουμε, ειδικά αν δεν αποχωρήσει οικειοθελώς ο Κουκουλάκης. Το έχουμε πει και στο παρελθόν, η ΑΕΚ δεν ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές και αν χρειαστεί να αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα θα το κάνουμε», συνέχισε στις δηλώσεις του, εξερχόμενος από τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο για περίπου μιάμιση ώρα.

«Δε νομίζω να φτάσουμε στο σημείο της αποχώρησης», πρόσθεσε πάντως ο Αδαμίδης, που υπογράμμισε πως «χρειάζονται συγκεκριμένα μέτρα ώστε να βελτιωθεί το ποδόσφαιρο στη χώρα μας, θα συζητήσουμε τις επόμενες μέρες ξανά» κι έκανε λόγο για μια «ειλικρινή συζήτηση με τον κύριο Πιλάβιο». 

Οταν ρωτήθηκε για τις κυρώσεις που μπορεί να έχει η ΑΕΚ (σ.σ. βάσει του κανονισμού της FIFA), αν αποφασίσει να καταθέσει αγωγές ή να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας: «Δεν είναι ώρα να μιλάμε για νομικά θέματα».

«Πιστεύω τις επόμενες μέρες θα αλλάξει κάτι, είμαι αισιόδοξος, παρά ταύτα η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο παραμένει δύσκολη», εκτίμησε ο Αδαμίδης. Νωρίτερα πάντως επικράτησε και ένταση στα γραφεία της ομοσπονδίας, από όπου οι παρευρισκόμενοι ρεπόρτερ άκουσαν φωνές από τον Πιλάβιο, ο οποίος δεν έκανε δηλώσεις μετά τη συνάντηση.

Εξάλλου, στη συνάντηση, η οποία κράτησε σχεδόν μία ώρα και 20 λεπτά, έδωσε το «παρών» και ο πρόεδρος της ΚΕΔ Βασίλης Τεροβίτσας, ο οποίος πήγε στο γραφείο γύρω στις 11.30, αλλά αποχώρησε ένα τέταρτο μετά...  Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Δημήτρης Καπετανάκης, μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ.


sentragoal.gr

«Αν χρειαστεί να αποχωρήσουμε θα το κάνουμε»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Αδαμίδη με τον Πιλάβιο, με τον πρόεδρο της ΑΕΚ να στέλνει σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

 Μετά από 1 ώρα και 20 λεπτά ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη και του Κωνσταντίνου Καπετανάκη με τον Σοφοκλή Πιλάβιο στα γραφεία της ΕΠΟ. 

 

Ο πρόεδρος της Ένωσης κατά την έξοδό του, ξεκαθάρισε ότι «...αν χρειαστεί να αποχωρήσουμε από αγώνα, θα το κάνουμε» συνεχίζοντας τη σκληρή στάση προς τους διαιτητές και τους υπευθύνους. Επιπλέον για τη συνάντηση τόνισε: 

«Είχαμε μία ειλικρινή συζήτηση με τον κ. Πιλάβιο και τον κ. Τεροβίτσα (σ.σ. παρέστει μόλις για ένα τέταρτο της ώρας). Χρειάζονται συγκεκριμένα μέτρα για να βελτιωθεί το ποδόσφαιρο και η διαιτησία στη χώρα μας.

 

Ο κ. Κουκουλάκης δεν πρέπει να ξαναδιαιτητεύσει φέτος κι ελπίζουμε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Δεν υπάρχει δυνατότητα διαγραφής από την ΕΠΟ αυτή τη στιγμή. Πιστεύω πως η ΚΕΔ θα πάρει τα μέτρα της και ο κ. Κουκουλάκης δεν θα ξαναδιαιτητεύσει φέτος», τόνισε ο Σταύρος Αδαμίδης ενώ ερωτηθείς αν πιστεύει πως μετά από αυτή τη συνάντηση μπορούν να υπάρξουν ουσιαστικά αποτελέσματα για την ελληνική διαιτησία απάντησε:

 

«Ναι, πιστεύω πως κάτι θα αλλάξει. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις και από εμάς, αλλά και από άλλες ομάδες».
Επιπλέον, επιβεβαίωσε ότι απο την ΠΑΕ ΑΕΚ εξετάζεται το ενδεχόμενο να γίνουν αγωγές κατά του διαιτητή Κουκουλάκη, αλλά και ως μορφή αντίδρασης η αποχώρηση της ομάδας από το γήπεδο.

 

«Οι αγωγές είναι κάτι που εξετάζουμε αυτή τη στιγμή, ειδικά να δεν αποχωρήσει οικειοθελώς ο κ. Κουκουλάκης. Η ΑΕΚ δεν θα ανεχθεί τέτοιου είδους συμπεριφορές κι αν χρειαστεί να αποχωρήσουμε, ως πρωτοπόροι πάντα, θα το κάνουμε. 

 

 Δεν πιστεύω όμως πως θα χρειαστεί να φτάσουμε στο σημείο αυτό», είπε. 

 

aek365.gr

 

 

 

Με κόσμο στον Βόλο η ΑΕΚ!

Κιτρινόμαυρη θα είναι η βόρεια κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (θύρες 33-42), χωρητικότητας 4.500 θέσεων στον αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου κόντρα στην ΑΕΚ την Κυριακή (26/09) μετά από επίσημη ανακοίνωση των Θεσσαλών. Να υπάρξει σεβασμός ζητάνε μόνο οι γηπεδούχοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:


«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενημερώνει ότι για όλους τους εντός έδρας αγώνες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, έχει διαμορφώσει τη βόρεια κερκίδα (3η πεζογέφυρα, θύρες 33-42) με ζώνες ασφαλείας, χωρητικότητας 4.500 θέσεων, όπου και θα διαθέτει σε όλες τις ομάδες που επιθυμούν να μετακινήσουν φιλάθλους, αρχής γενομένης από την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010, στον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΑΕΚ.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ από την Αθήνα και τις γύρω περιοχές που επιθυμούν να ταξιδέψουν στον όμορφο Βόλο και να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους, μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια που τιμώνται προς 20 ευρώ έκαστο, από αύριο, Τρίτη μεσημέρι, από τα γραφεία της ΠΑΕ, Π. Μελά 3, Βόλος (τηλ: 24210 34507), καθώς και την ημέρα του αγώνα, από τις 5 μ.μ. από τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου, έξω από τις θύρες 33-42.

Τέλος, καλούμε τους φιλάθλους της ΑΕΚ που με μεγάλη χαρά θα φιλοξενήσουμε στον όμορφο Βόλο όπως και τους δικούς μας φιλάθλους, να σεβαστούν ο ένας τον άλλο και να μη ξεχνούν πως το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και αντίπαλοι είναι μόνο για τα 90 λεπτά του αγώνα».


exedrasports.gr

Μια συγγνώμη δεν αλλάζει τίποτα .

Γειά σας φίλοι μου,

συνέβησαν πολλά από το προηγούμενο ποστ μου. Η νίκη επί της Χάιντουκ ήταν ότι καλύτερο για μας στο ξεκίνημά μας στους ομίλους.

Είχα γράψει ότι έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι και είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε. Ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια. Μπορούμε να προκριθούμε και να φτάσουμε ψηλά στο Europa League. Είναι ακόμα νωρίς, θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε πολλά περισσότερα στη συνέχεια για την ευρωπαϊκή μας περιπέτεια.

Για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης έχω να σημειώσω ότι ήταν ένα τρελό παιχνίδι. Βρεθήκαμε να χάνουμε με δυο τέρματα διαφορά λίγα λεπτά πριν το τέλος και καταφέραμε να πάρουμε τον βαθμό. Κρίνοντας από την εξέλιξη, μάλλον ικανοποιημένοι πρέπει να είμαστε από την ισοπαλία, αφού βρεθήκαμε πολύ κοντά στην ήττα. Δεν παίξαμε πολύ καλά, ακόμα και έτσι όμως μπορούσαμε να φτάσουμε στη νίκη.

Δυστυχώς, δεν μας το επέτρεψε ο διαιτητής. Ήμουνα πολύ θυμωμένος από τις αποφάσεις του. Δεν είμαι τύπος που συνηθίζει να παραπονιέται αλλά στο ματς αυτό ένιωσα μεγάλη απογοήτευση. Δικαιούμασταν τουλάχιστον ένα πέναλτι. Αν μας έδινε έστω ένα από αυτά που έγιναν, η εξέλιξη του αγώνα θα ήταν διαφορετική. Είναι μεγάλο πρόβλημα για μια ομάδα να χάνει έτσι βαθμούς. Από κάτι τέτοιες λεπτομέρειες κρίνονται πρωταθλήματα.

Έμαθα ότι ο διαιτητής ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τα σφυρίγματά του, αναγνωρίζοντας έτσι τα λάθη που έκανε εις βάρος μας, όμως για μένα αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Μια συγγνώμη δεν μας δίνει πίσω τους βαθμούς που χάσαμε. Εύχομαι να μην επαναληφθούν ανάλογα λάθη στη συνέχεια, όχι μόνο εις βάρος της ομάδας μου αλλά εις βάρος κανενός.

Εμείς χάσαμε με τον τρόπο που χάσαμε τους βαθμούς. Απώλειες είχαν και ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ ενώ ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε πολύ για να κερδίσει. Το γεγονός ότι οι μεγάλοι χάνουν βαθμούς είναι καλό για το πρωτάθλημα. Δίνει άλλο χρώμα και προσωπικά μου αρέσει να βλέπω τις μικρές ομάδες να παίρνουν αποτελέσματα.

Πολλά κλαμπ έχουν φέρει μεγάλους παίκτες στην Ελλάδα και έχουν δυναμώσει πολύ. Για παράδειγμα ο Αράς του Αστέρα Τρίπολης, ο Αμπντούν της Καβάλας, ο Σολτανί του Ηρακλή είναι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές και ανεβάζουν την ποιότητα του πρωταθλήματος. Είναι φυσικό να έχει μικρύνει η απόσταση μεταξύ των μικρών και των μεγάλων. Αυτό όμως που θέλω εγώ είναι να σφυρίζουν σωστοί οι ρέφερι για να βλέπουμε καλό πρωτάθλημα.

Δεν το επικεντρώνω μόνο στην ΑΕΚ. Θεωρώ μεγάλη αδικία να μην παίρνει μια ομάδα αυτό που αξίζει στον αγωνιστικό χώρο. Είδαμε όλοι ότι στην Τουρκία για παράδειγμα, πήρε το πρωτάθλημα η Μπούρσασπορ. Μια μικρή ομάδα η οποία αν δεν κάνω λάθος πήρε τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της. Ήταν καλύτερη και δεν της στέρησε κανείς αυτό που άξιζε. Να συμβεί και εδώ το ίδιο. Επαναλαμβάνω δεν αναφέρομαι μονάχα στην ομάδα μου. Αν αξίζει κάποια άλλη τον τίτλο να τον πάρει. Ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, οποιαδήποτε. Δεν υπάρχει μόνο ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου που ακολουθεί, σίγουρα δεν θα είναι εύκολος για μας. Η ισοπαλία που πήραν στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ δείχνει ότι διαθέτουν καλή ομάδα και πως θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε. Αν παίξουμε όπως πρέπει θα τα καταφέρουμε. Σε κάθε αγώνα κατεβαίνουμε για τη νίκη και αυτό θα κάνουμε και στο Βόλο.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα,

χαιρετισμούς,

Ραφίκ



gazzetta.gr

Ο Μακ... αποκαλύπτεται στην "ΩΡΑ"

Όταν πέρυσι περίπου τέτοια εποχή ο Λαμόντ Μακ αποφάσιζε να κάνει το… παρθενικό του υπερατλαντικό ταξίδι, υπογράφοντας στην ΑΕΚ, λίγοι ήταν αυτοί που τον πίστεψαν.

Όμως, ο Αμερικανός φόργουορντ ξεπέρασε τις προσδοκίες όσων τον επέλεξαν, πραγματοποιώντας άκρως ικανοποιητικές εμφανίσεις, με αποκορύφωμα την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη της Α1 για το μήνα Φεβρουάριο.

Μοναδικό του… ψεγάδι ήταν η έλλειψη σταθερότητας, καθώς η απόδοσή του είχε ουκ ολίγα… σκαμπανεβάσματα, τα οποία δεν του επέτρεπαν να προσφέρει αυτό που μπορούσε στο μέγιστο βαθμό.
Ο Μηνάς Γκέκος έμεινε ικανοποιημένος από την εν γένει παρουσία του και εισηγήθηκε εξ’ αρχής την παραμονή του.

Όπερ και εγένετο, μιας κι ο νεαρός άσος ήθελε να επιστρέψει στη χώρα μας, η οποία του αρέσει πάρα πολύ. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια με συνοπτικές διαδικασίες και αμφότερες ευελπιστούν σε μία ακόμα καλύτερη συνεργασία.

Ο Μακ αφίχθη χθες στη χώρα μας από την Ατλάντα λιγότερο… ψαρωμένος από πέρυσι και αποφασισμένος να βελτιωθεί και να προσφέρει ό,τι καλύτερο μπορεί για το καλό της «Βασίλισσας»

Τον παίκτη υποδέχτηκε στις 10:30 το πρωί στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» ο Δημήτρης Καρβέλας, ενώ στη συνέχεια ο Αμερικανός υποβλήθηκε σε… ανάκριση από την «ΩΡΑ», η οποία επίσης έδωσε το «παρών» στον εθνικό μας αερολιμένα. Πρόθυμος όπως πάντα και με ευχάριστη διάθεση, εμπλουτισμένη με… πινελιές χιούμορ, μίλησε για όλους και για όλα.


ora21.gr

Εντυπωσιακή ήταν η ποδηλατική ομάδα της ΑΕΚ.

Σαρωτική ήταν η AEK στον αγώνα αντοχής δρόμου που διοργάνωσε η ΠΕΠΑ στο Άστρος Κυνουρίας. Ο Λουκάς Καταπόδης σκαρφάλωσε ξανά στην κορυφή έχοντας πλάι του τον Παναγιώτη Σκυλοδήμο. Το μαγικό Ενωσίτικο δίδυμο έκανε πάλι το 1-2 στην κατηγορία Masters Β'. Στο βάθρο ανέβηκαν στην ίδια κατηγορία ο Δημήτρης Καραμπέρος (4ος) και ο Μπάμπης Μαλισιάνος (5ος).

Αντιλαμβάνεστε την εικόνα με 4 ποδηλάτες της ΑΕΚ στο βάθρο. Παραλίγο να πλασαριστεί στην εξάδα και ο Λευτέρης Παπουτσάς ο οποίος τελικά κατετάγη 7ος. Η ORIGINAL Άργους ήταν εκεί αποθέωσε τους αθλητές μας τόσο στην απονομή όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Πλούσιο φωτογραφικό υλικό θα έχουμε σε λίγο.

Στην κατηγορία Masters Α' ο Γιώργος Φατούρος πήρε το αργυρό μετάλλιο, ενώ ο Γιώργος Χατζημανώλης είχε πρόβλημα με το σασμάν και αναγκάστηκε να σταματήσει από τις αρχές του αγώνα. Πρόβλημα είχε και ο Μυλωνάς ο οποίος και αυτός αναγκάστηκε να εγκαταλείψει αφού έσπασε ο τροχός του. Επίσης δεν τερμάτισε και ο Γιώργος Καούρης.

Καλά τα πήγε ο Διαμαντής Πανόπουλος αλλά και οι Γρηγόρης Φύτρος, Διονύσης Κεδίκογλου και Παντελής Πατέλος (Masters Β'). Στην κατηγορία Masters Γ' ο Ανέστης Παπιομύτης ανέβηκε στο βάθρο κατακτώντας την 6η θέση.


aek365.gr

Ανακοίνωση του Supporters Club.

Για μια ακόμη Κυριακή, παρακολουθήσαμε έναν εκπρόσωπο του ελληνικού ποδοσφαιρικού κατεστημένου, να δίνει ρεσιτάλ κακής διαιτησίας εναντίον της ομάδας μας.

Είναι άξιο απορίας πώς όλοι οι ανίκανοι καταφέρνουν κάθε χρόνο στην αρχή του πρωταθλήματος, να δείχνουν όλο το «ταλέντο» της ανικανότητάς τους, εναντίον της ΑΕΚ και να προσπαθούν να την βγάλουν έξω από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Φτάνει πια. Δεν μπορούν πλέον να παίζονται τέτοια παιχνίδια στην πλάτη των φιλάθλων, των ποδοσφαιριστών, του προπονητή και της Διοίκησης της ομάδας μας.

Η ανικανότητα – αν υπάρχει – βρίσκεται στην  Διοίκηση της ΕΠΟ. Αυτό που συμβαίνει στο γήπεδο από τον κάθε Κουκουλάκη δεν είναι τελικά ανικανότητα, αλλά ικανότητα του κατεστημένου.

Το Supporters Club τίθεται στο πλευρό της Διοίκησης της ΑΕΚ και η προσπάθειά μας είναι να υπερασπίσουμε με κάθε μέσο τα δίκαια συμφέροντα της ομάδας μας από τα «παιχνίδια» του κατεστημένου και των εκπροσώπων αυτού στην ελληνική διαιτησία.

Μέλη του Supporters Club

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .ΟΥΣΤ

Θα τα πουν Πιλάβιος - Αδαμίδης.

Συνάντηση με τον Σοφοκλή Πιλάβιο θα έχει αύριο ο Σταύρος Αδαμίδης με αφορμή τα τεκταινόμενα στο χώρο της διαιτησίας και τα λάθη του Μιχάλη Κουκουλάκη στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Θέμα της συνάντησης θα είναι οι διαμαρτυρίες της Ένωσης για όσα έγιναν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ και γενικότερα, το τι πρέπει να γίνει έτσι ώστε να βελτιωθεί η εικόνα των διαιτητών.

Πρόκειται για τη δεύτερη συνάντηση που θα έχει ο πρόεδρος της ΕΠΟ με υψηλόβαθμο στέλεχος ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας, μετά από αυτή που είχε πριν από λίγες ημέρες με τον αντιπρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Παραδέχθηκε τα λάθη του ο Κουκουλάκης

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μιχάλης Κουκουλάκης ήρθε σε επικοινωνία με τον Δημητριάδη στον οποίο παραδέχθηκε τα λάθη που έκανε στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Πλέον η Ένωση ζητά από τον διαιτητή να τοποθετηθεί δημόσια και να ζητήσει «συγγνώμη» ανακοινώνοντας την απόφασή του να σταματήσει να σφυρίζει. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο η ΑΕΚ δεν το πετύχει έστω και μέσω της συνάντησης που θα έχει ο Σταύρος Αδαμίδης με τον Σοφοκλή Πιλάβιο, τότε, αναμένεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ να ζητήσει την διαγραφή του.


sport-fm.gr

«Κρέμασε τη φανέλα σπίτι σου»!

Λίγο πριν φύγει νευριασμένος από το ΟΑΚΑ ο Σταύρος Αδαμίδης σταμάτησε έξω από τα επίσημα του ΟΑΚΑ και αποκάλυψε στους δημοσιογράφους τι έγινε στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά το τέλος του αγώνα: «Τοποθετήθηκα για τη διαιτησία. Κάποιοι συνεχίζουν να παίζουν με την ΑΕΚ. Τα είπα μετά από νίκη της ΑΕΚ, τα λέω και τώρα: αν συνεχίσουμε έτσι το πρωτάθλημα δεν θα τελειώσει. .

Προειδοποιώ τους αρμόδιους ότι δεν πάει έτσι μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το αποψινό είναι το τελευταίο παιχνίδι του Κουκουλάκη! Πήγα στα αποδυτήρια και του είπα να πάρει τη φανέλα και να την κρεμάσει σπίτι του. Δεν θα ξανασφυρίξει», δήλωσε ο Αδαμίδης ο οποίος σε ερώτηση για το τι απάντηση ο διαιτητής όταν τον συμβούλευε πώς να διακοσμήσει το... σπίτι του είπε: «Τίποτα δεν είπε! Δεχόταν συγχαρητήρια από τους βοηθούς του»!


aek365.gr

Μπλάνκο: "Θέλω να μείνω"

Την επιθυμία του να παραμείνει στην ΑΕΚ εξέφρασε ο Ισμαέλ Μπλάνκο λίγο μετά το τέλος της λήξης του αγώνα της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αργεντινός άσος φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο Κυριακάτικο ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς από τον αγώνα έλειπαν οι Δέλλας, Λυμπερόπουλος, Γεωεγέας και Καφές, όμως δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει στο παιχνίδι, αποτέλεσμα της κακής ψυχολογίας που βρίσκεται.

Λίγο μετά το σφύριγμα της λήξης, ο 27χρονος επιθετικός τόνισε ξανά πως επιθυμεί την παραμονή του στην ΑΕΚ, πετώντας ουσιαστικά το μπαλάκι στην διοίκηση της ομάδας.

"Στον σύλλογο γνωρίζουν πως θέλω πολύ να παραμείνω. Εγώ κάθε φορά που μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο δίνω το 100% και ο κόσμος το ξέρει. Ο μάνατζερ μου με ενημέρωσε πως η πρόταση της ΑΕΚ δεν είναι σε πλαίσια που θέσαμε, όμως δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα".

Για το παιχνίδι, είπε: "Κάναμε καλό παιχνίδι, αλλά κάποιες στιγμές δεν μας έβγαινε τίποτα. Αργήσαμε βέβαια να πάρουμε μπρος, αφού ισοφαρίσαμε με μια γκολάρα. Δουλειά μου είναι να σκοράρω και όταν δεν το κάνω με ενοχλεί".


sport24.gr

Υπογραφές, αφίξεις και Κύπελλο.

Απ' όλα έχει ο μπαξές για την ΑΕΚ την τρέχουσα εβδομάδα. Κατ' αρχάς, σήμερα ή αύριο αναμένεται να έχουν υπογράψει τα νέα τους συμβόλαια οι Δορκοφίκης, Καλλινικίδης και Νικολαΐδης, κάτι που σημαίνει ότι θα ενισχύσουν κανονικά την Ενωση μεθαύριο κόντρα στο Περιστέρι στο Κύπελλο.


Στο ματς ίσως δώσει το "παρών" και ο Σέρβος πάουερ φόργουορντ (24 χρ., 2,08 μ.) Ντάρκο Κοχαντάρεβιτς, ο οποίος ήρθε για να δοκιμαστεί, αλλά έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις και θα κλείσει στην Ενωση.

Από κει και πέρα, σήμερα αναμένεται να καταφθάσουν στην Αθήνα οι παλιοί Μακ και Μελς και ο νέος Καστλ (έχει κλείσει), προκειμένου να ενσωματωθούν στην προετοιμασία.

Μέσα σε όλα, η διοίκηση της Ενωσης θα ρυθμίσει και όλες τις λεπτομέρειες που απομένουν έτσι ώστε μέχρι την Παρασκευή (τότε λήγει η παράταση που πήρε η ομάδα) να κατατεθεί ο πλήρης φάκελος στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και να πάρει η ομάδα το πιστοποιητικό συμμετοχής στην Α1.

Η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Αμερικάνου βελτιώνεται συνεχώς και μάλιστα οι γιατροί του επέτρεψαν πλέον να δέχεται και επισκέψεις στο νοσοκομείο.


sentragoal.gr