ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΓΙΑ ΓΙΑΧΙΤΣ!

Μνηστήρες για άλλους παίκτες της (Σκόκο, Τζεμπούρ) περίμενε η ΑΕΚ και από αλλού προέκυψαν. Γερμανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Άιντραχτ, που αναζητεί έναν αμυντικό για την ενίσχυση της οπισθοφυλακής της, ενδιαφέρεται για τον Σανέλ Γιάχιτς.

Τον Βόσνιο άσο παρακολούθησαν άνθρωποι της γερμανικής ομάδας στον αγώνα με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ, ενώ θα τον δουν ξανά στο προσεχές φιλικό της εθνικής του ομάδας με τη Γερμανία.

Ο Γιάχιτς αποκτήθηκε από την ΑΕΚ έναντι 700.000 ευρώ από τον Άρη το περασμένο καλοκαίρι και το συμβόλαιό του λήγει το 2013 (εισπράττει 320.000 ευρώ ετησίως).

Σ.Φ. ΑΕΚ ΛΑΜΙΑΣ 1973

ΕΑΛΩ  Η ΠΟΛΗ. ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ 29-ΜΑΙΟΥ -2010 . 29 ΜΑΙΟΥ 1453  Η ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ  ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΩΝΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΙΑ .Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΗΚΕ 557  ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ Η ΛΑΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ  ΚΑΠΟΙΩΝ  ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ FINAL-4   ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ  ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ  ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ..

Ο Σ.Φ.ΑΕΚ ΛΑΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ  Η ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ FINAL-4  ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ  ΔΕΚΤΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ  ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 4  ΟΜΑΔΕΣ  ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ  ΑΕΚ..

Η ΑΕΚ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ   ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ.  ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ  ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΟ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ  ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ.

Ο.Σ.Φ.ΑΕΚ ΛΑΜΙΑΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΔΑΚΗ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 19-05-2010 ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ Κ.ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ  ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ  FINAL-4..ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: Κος  ΔΟΥΒΛΕΚΑΣ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΥΠΟΔ/ΝΤΗΣ: Κος  ΚΟΥΤΣΟΥΛΗΣ
ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ Α': Κος .ΤΣΑΜΑΔΙΑΣ    Κος ΦΟΥΡΚΑΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ε.Ο.Χ.Ε,: Κος  ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΑΟΚ: Κοι.  ΠΕΤΡΙΔΗΣ-ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ
ΧΑΣΙΚΙΔΗΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΕΚ: Κος  ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΔΟΥΚΑ: Κος  ΓΙΑΤΡΑΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: Κος ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΤΓ.ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΑΣ: Κος ΣΟΥΦΛΕΡΗΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ: Κος ΠΑΛΙΑΛΕΞΗΣ

ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ  ΤΟΝ ΛΟΓΟ  ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ .ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΦΥΣΙΚΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ  ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΖΗΤΗΣΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ   ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ.   ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΤΙ Ο Σ.Φ.ΑΕΚ ΛΑΜΙΑΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ FINAL-4  ΣΕ    ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ

ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΜΙΑΣ Κου ΠΑΛΙΑΛΕΞΗ   ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ  ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΤΙ Ο Σ..Φ.ΑΕΚ ΛΑΜΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ  ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ .ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΟΥ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ < ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ  ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΘΑΜΑΣΤΕ  ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ  > ΣΤΙΣ 28-5 ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟ Κο ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ  ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ  ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ
ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Σ.Φ.ΤΟΥ ΠΑΟΚ  ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΑΜΕ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ
ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ.Κ.ΠΑΛΙΑΛΕΞΗ  ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΕΦΕΡΑ  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ 15 ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ     
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ   ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ  ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ  ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ORIGINAL  ΛΑΜΙΑΣ ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΠΟΥ  ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ   ΟΠΑΔΩΝ   ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ .ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΜΑΣ ΣΑΝ Σ.Φ.ΑΕΚ ΛΑΜΙΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ . ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ  ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ  ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ   ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ  ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ,ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΟΣΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΡΗΝΗΣΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΜΟΥ  ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ  ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΚΑΘ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ  ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΡΑΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ  ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΛΑΜΠ ΤΗΣ ORIGINAL   ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ.
ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟΥ ΕΥΘΥΝΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ .ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ .ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.

ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΣΙΕΣ  ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ,{ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟ FINAL-4}NΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ  ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ .ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΖΥΚΑ   ΑΡΓΥΡΩ ΦΛΟΥΡΗ  ΚΩΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟ  ΝΙΚΟ ΜΑΧΑΙΡΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ .
ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ  ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ  ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ .
ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΜΙΑΣ  Κο ΠΑΛΙΑΛΕΞΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ
ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ 1924 ΚΥΡΙΑΚΟ ΧΗΝΑ   ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ Σ.Φ.ΑΕΚ ΛΑΜΙΑΣ
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ  ΠΟΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ  ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΔΙΠΛΑΜΑΣ  ,ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ<ΚΟΥΡΚΟΥΛΙΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ  .ΚΡΕΜΕΖΗ ΘΕΟΔΩΡΟ .ΚΟΛΙΟ  ΘΑΝΑΣΗ  .ΚΟΛΙΟ ΑΡΗ , ΔΗΜΟΥ ΣΩΤΗΡΗ,.ΚΟΣΜΑ, ΘΥΜΙΟ , ΚΑΝΑΤΑ ΣΤΕΛΙΟ, ΓΡΙΒΑ ΠΑΝΟ, ΠΟΛΥΖΟ ΖΩΗ>

ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΕΚ ΚΙΛΚΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΒΑΓΓΕΛΗ
ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ  ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ

ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ.

Σ.Φ.ΑΕΚ ΛΑΜΙΑΣ     ΜΟΝΟ     ΑΕΚ . ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ   ΚΑΝΕΝΑΣ  ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Σ.Φ.ΑΕΚ ΛΑΜΙΑΣ
ΜΕ ΤΙΜΗ    
ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΝΑΣ ΑΕΚ

Με μια «σκληρή» ανακοίνωση η ερασιτεχνική ΑΕΚ επιρρίπτει ευθύνες για τα έκτροπα στη Λαμία και τα επεισόδια πριν τον ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας ΑΕΚ-παοκ στο χαντ μπολ, σε Αστυνομία και Πολιτεία.

H ανακοίνωση της ερασιτεχνικής:

«Δυστυχώς για ακόμα μία φορά βρισκόμαστε μπροστά σε μία μαύρη σελίδα για τον Ελληνικό αθλητισμό. Από την πρώτη στιγμή έχουμε τοποθετηθεί δημόσια εκφράζοντας τις ανησυχίες μας για την ομαλή διεξαγωγή του Final 4 στην πόλη της Λαμίας. Με επιστολή μας, που εστάλη προς την Ομοσπονδία Χειροσφαίρησης και κοινοποιήθηκε στους αρμόδιους φορείς στις 25/02 και πριν ακόμα οριστικοποιηθεί η επιλογή της Λαμίας, δηλώναμε ότι η ταυτόχρονη παρουσία οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ απαιτούσαν την διεξαγωγή της διοργάνωσης σε ένα μεγαλύτερο γήπεδο (όπως το Ο.Α.Κ.Α) με την συνδρομή της Αστυνομικής διεύθυνσης της πρωτεύουσας, η οποία έχει πολύ μεγάλη εμπειρία σε τέτοιες διοργανώσεις και σαφώς ασύγκριτα μεγαλύτερη από την Αστυνομική Αρχή μιας μικρότερης Πόλης, όπως η Λαμία.

Παρά ταύτα οι προβληματισμοί μας αγνοήθηκαν και δυστυχώς οι φόβοι μας επαληθεύτηκαν. Διαπιστώθηκε η παντελής έλλειψη σχεδίου από τις Αστυνομικές αρχές από την πρώτη στιγμή. Παρά το γεγονός ότι οπαδοί των δύο ομάδων προσερχόταν στην πόλη από την Παρασκευή το βράδυ δεν υπήρχε καμία αστυνομική δύναμη στο κέντρο της πόλης. Ούτε το αυτονόητο ότι θα έπρεπε για τις δύο αυτές μέρες να υπάρχει αστυνομική δύναμη έξω από τους συνδέσμους των δύο ομάδων δεν τηρήθηκε.

Σήμερα το πρωί και μετά τα πρωινά έκτροπα κατά του συνδέσμου φιλάθλων της ΑΕΚ, τα οποία πυροδότησαν την ατμόσφαιρα, κληθήκαμε σε έκτακτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας και ενώ προσήλθαμε ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Κυριαζόπουλος απουσίαζε αφήνοντας τους υπεύθυνους των ομάδων και της Ομοσπονδίας στο δρόμο επί μία ώρα να αναρωτιούνται για την διεξαγωγή ή μη του Final 4, χωρις καμία επίσημη ενημέρωση.

Εύλογα μας γεννιούνται πλήθος ερωτημάτων για το αν η πολιτεία αδυνατεί να προλάβει και να πατάξει θέματα βίας ή αν απλά αδιαφορεί. Επειδή η αδιαφορία θα μπορούσε να θεωρηθεί ακόμα και ύποπτη θέλουμε να ελπίζουμε ότι μιλάμε απλά για ανικανότητα.

Γιατί η αστυνομική διεύθυνση ανέλαβε την ευθύνη να γίνει η διοργάνωση, τί σχεδιασμό έκανε και ποιά είναι τα μέτρα που είχε λάβει;

Γιατί ο Δήμος Λαμίας δεν εξέφρασε τις αντιρρήσεις του για την διεξαγωγή της διοργάνωσης πριν 3 μήνες και το έκανε σήμερα το πρωί;

Γιατί τα 5 πούλμαν των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ δεν σταμάτησαν σε χώρο εκτός πόλης όπως γίνεται πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις αλλά περιφερόταν όλη την ημέρα μέσα στην πόλη της Λαμίας; Ήταν και αυτό μέρος του σχεδιασμού της Αστυνομικής Διεύθυνσης;

Ποιές είναι οι ισορροπίες που ήθελε να κρατήσει ο πρώην πρόεδρος της ΟΧΕ κ. Αγγελούδης εμμένοντας στην απόφασή του για να πραγματοποιηθεί η διοργάνωση στη Λαμία, βάζοντας τα θέματα ασφάλειας σε δεύτερη μοίρα;

Σεβεται κανένας τον ιδρώτα των αθλητών που προετοιμαζόταν τόσο καιρό για αυτή τη διοργάνωση;

Μετά το σημερινό φιάσκο θα έχει κανένας την ευθιξία να παραιτηθεί, ή θα κρυφτούν όλοι πίσω από τους κακούς οπαδούς;

Υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε ακόμα με τον Ελληνικό Αθλητισμό;

Ελπίζουμε κάποτε να πάρουμε απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα και ελπίζουμε να μην μιλάμε για ακόμα μία φορά σε ώτα μή ακουόντων».

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

ΑΜΟΚ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ!

Ντελίριο επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της Ένωσης για ένα εισιτήριο για το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου χάντμπολ στη Λαμία

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ αύριο αγωνίζεται εναντίον του ΠΑΟΚ για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου στις 15:00 (απευθείας μετάδοση από το SPORT+) και ο κόσμος αναμένεται να δώσει δυναμικό παρόν στη Λαμία και να σπρώξει την ομάδα σε μια νίκη που θα τη φέρει στον τελικό της διοργάνωσης (30-05, 17:00, ΕΤ1). Πιο συγκεκριμένα 800 οπαδοί θα βρεθούν στις εξέδρες του κλειστού της Λαμίας και περίπου ακόμη 200 ψάχνουν μανιωδώς να βρουν ένα «μαγικό» χαρτάκι, ώστε να δουν την ομάδα να κατακτά το τρόπαιο για ακόμη μια χρονιά...
Από αύριο η Λαμία θα «κιτρινίσει», αφού αναμένεται και η μεγαλύτερη μάζα των οπαδών της ΑΕΚ στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, όπως και του ΠΑΟΚ που έχει 750 εισιτήρια. Εφόσον η ομάδα ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΟΚ το πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει οι φίλαθλοι να βρουν ξενοδοχεία που θα μπορέσουν να τους φιλοξενήσουν ενόψει του τελικού το Σάββατο το βράδυ ή να επιστρέψουν στην Αθήνα και να έρθουν ξανά στη Λαμία για να παρακολουθήσουν τον τελικό της διοργάνωσης.

29 ΜΑΪΟΥ 1453 - 29 ΜΑΪΟΥ 2010 ΕΑΛΩ Η ΠΟΛΗ

"«ΣΩΠΑΣΕ ΚΥΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΟΛΥΔΑΚΡΥΖΕΙΣ, ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ‘ΝΑΙ»

29η Μαϊου, 2:30 το μεσημέρι: Η χιλιόχρονη βυζαντινή αυτοκρατορία είχε καταλυθεί. Καμιάς πολιτείας η πτώση δεν θρηνήθηκε τόσο πολύ όσο της Πόλης του Ελληνισμού, επειδή ως το 1453 είχε...

παραμείνει το αδούλωτο προπύργιο του Βυζαντινού κράτους. Η αντίσταση των πολιορκουμένων μπροστά στους πολυάριθμους άπιστους για την πατρίδα και τη θρησκεία, έμεινε χαραγμένη στον υπόδουλο Ελληνισμό και δημιούργησε την εθνική...
συνείδηση στους 4 αιώνες σκλαβιάς. Οι Ελληνες μόλις διέτρεξε η φήμη πως έπεσε η Πόλη, άλλοι άρχισαν να τρέχουν προς το λιμάνι στα πλοία των Βενετσιάνων και των Γενοβέζων και καθώς ορμούσαν πολλοί πάνω στα πλοία βιαστικά και με ακαταστασία χάνονταν, γιατί βούλιαζαν τα πλοία. Και έγινε εκείνο που συνήθως γίνεται σε τέτοιες καταστάσεις. Με θόρυβο, φωνές και χωρίς καμιά τάξη έτρεχαν να σωθεί ο καθένας μέσα σε σύγχυση.Ένα μεγάλο πλήθος άνδρες και γυναίκες, που όλο και μεγάλωνε από τους κυνηγημένους, στράφηκε προς τον πιο μεγάλο ναό της Πόλης, που ονομάζεται Αγια Σοφιά. Μαζεύτηκαν εδώ άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Σε λίγο όμως πιάστηκαν από τους Τούρκους χωρίς αντίσταση. Πολλοί άνδρες σκοτώθηκαν μέσα στο ναό από τους Τούρκους. Αλλοι πάλι σ’ άλλα μέρη της Πόλης πήραν τους δρόμους χωρίς να ξέρουν για που. Σε λίγο άλλοι σκοτώθηκαν, άλλοι πιάστηκαν και πολλοί όμως από τους Ελληνες φάνηκαν γενναίοι αντιστάθηκαν και σκοτώθηκαν, για να μη δουν τις γυναίκες και τα παιδιά τους σκλάβους.

Η Ορθόδοξη Βυζαντινή Αυτοκρατορία έπαψε πια να υφίσταται και στη θέση της ιδρύθηκε και αναπτύχθηκε η Μωαμεθανική Οθωμανική Αυτοκρατορία, της οποίας η πρωτεύουσα μεταφέρθηκε από την Αδριανούπολη στην Κωνσταντινούπολη που ονομάστηκε από τους Τούρκους Ισταμπούλ (από τη φράση εις την πόλιν) και παρέμεινε έδρα του κράτους ως την οριστική κατάλυσή του το 1922.Το 1456 ο Μωάμεθ Β’ απέσπασε από τους Φράγκους την Αθήνα και λίγο αργότερα υπέταξε όλες τις ελληνικές περιοχές, όπως και την Πελοπόννησο. Ο Παρθενώνας, που τότε ήταν εκκλησία της Θεοτόκου, μετατράπηκε με διαταγή του ίδιου σε τζαμί. Το 1461, η Αυτοκρατορία της Τραπεζούντας περιήλθε στην εξουσία των Οθωμανών. Την ίδια χρονιά καταλήγθηκαν και τα τελευταία υπολλείμματα του Δεσποτάτου της Ηπείρου. Η πτώση της Κωνσταντινούπολης σηματοδότησε την έναρξη της Τουρκοκρατίας στην Ελλάδα."

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Λαγό. Η νέα συμφωνία με τον 25χρονο ποδοσφαιριστή θα έχει διάρκεια μέχρι το 2013.

«Βόμβα» με Πάπα Μπούμπα Ντιόπ η ΑΕΚ

Ο εκλεκτός της ΑΕΚ για τη νευραλγική θέση του αμυντικού μέσου είναι ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ. Αυτός βρίσκεται στη κορυφή της λίστας της Ένωσης που ήδη καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να τον αποκτήσει.

Ο 32χρονος μέσος, που τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Πόρτσμουθ, θεωρείται ιδανική περίπτωση και διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που ψάχνουν στην ΑΕΚ. Έτσι θα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα».

Ο Ντιόπ είχε προταθεί εδώ και αρκετό καιρό και τελικά στην Ένωση αποφάσισαν να κάνουν την κίνηση τους. Στο τελευταίο του ταξίδι στην Αγγλία ο Σταύρος Αδαμίδης μίλησε με τον μάνατζερ του Σενεγαλέζου σταρ, Νίκολας Γκάιγκερ και οι επαφές συνεχίζονται. Ο παίκτης μένει ελεύθερος από την Πόρτσμουθ όπου έπαιρνε 800.000 ευρώ τον χρόνο και οι άνθρωποι της Ένωσης θα προσπαθήσουν να τον κλείσουν κοντά στα 600.000 ευρώ.

Ο θηριώδης μέσος (1.93 ύψος, 92 κιλά) είναι η πρώτη επιλογή της ΑΕΚ καθώς διαθέτει τόσο την εμπειρία και τις παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα (Γαλλία και Αγγλία) όσο και τις ηγετικές ικανότητες που λείπουν από το κέντρο της ομάδας. Η «Ντουλάπα», όπως τον ονόμασαν οι οπαδοί της Φούλαμ όταν έπαιζε στο «Κρέιβεν Κότατζ», αγωνίζεται στην Πρέμιερσιπ από το 2004 και έκανε καλές χρονιές. Στις τρεις περιόδους που έπαιξε στη Φούλαμ (2004-07) είχε 76 συμμετοχές και 8 γκολ ενώ τα δύο τελευταία χρόνια στην προβληματική λόγω οικονομικών, Πόρτσμουθ έκανε 53 παιχνίδια χωρίς να σκοράρει (20 αγώνες φέτος). Πριν την περιπέτεια του στο Νησί αγωνίστηκε για δύο χρόνια στη Λανς όπου με 67 συμμετοχές και 6 γκολ ήταν εξαιρετικός.


Ο Ντιόπ είναι ένας παίκτης από αυτούς που σίγουρα δεν θα ήθελες να σε μαρκάρουν. Τα εκπληκτικά του σωματικά προσόντα δεν τον κάνουν δυσκίνητο (είναι εντυπωσιακά γρήγορος για το σωματότυπο του) και σε συνδυασμό με το δυναμισμό στο παιχνίδι του είναι μια «μηχανή» στο κέντρο. Παρ'όλα αυτά είναι πολύ καθαρός στο παιχνίδι και σπάνια παίρνει κάρτες. Χαρακτηριστικό είναι ότι φέτος πήρε μόλις μια (στο παιχνίδι με τη Φούλαμ). Η καλή του τεχνική τον βοηθά να συνεισφέρει και στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας.

Χαρακτηριστική είναι η ατάκα που αλιεύσαμε σε ιστοσελίδα οπαδών της Πόρτσμουθ για τον Ντιόπ. «Είναι το είδος του παίκτη που δεν θα φορέσει ποτέ το «10» αλλά θα προστατεύει αυτόν με το «10» και θα τον... ταΐζει με έξοχες κάθετες μπαλιές» γράφει ένας φίλος της αγγλικής ομάδας. Το δεξί είναι το καλό του πόδι και αν και προτιμά να παίζει στον άξονα μπορεί να αγωνιστεί και στα δεξιά. Στο τελευταίο ματς του 2008 (28 Δεκεμβρίου με την Άρσεναλ) είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στο σύνδεσμό του δεξιού γονάτου. Έμεινε εκτός για τρεις μήνες αλλά πλέον έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα.

Ο 32χρονος μέσος είναι βασικό και μόνιμο στέλεχος στην Εθνική Σενεγάλης με την οποία έχει 58 συμμετοχές και 9 γκολ. Φυσικά έγινε γνωστός σε όλο τον πλανήτη όταν στην πρεμιέρα του Μουντιάλ του 2002 σκόραρε το νικητήριο γκολ απέναντι στη Παγκόσμια Πρωταθλήτρια τότε, Γαλλία σε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων. Σε εκείνο το Μουντιάλ (2002) ήταν εκπληκτικός και πέτυχε και άλλα δύο γκολ στο ματς ομίλου με την Ουρουγουάη. Είναι πολύ αγαπητός στη χώρα του αλλά και στην Αγγλία.

aek365.gr

«Ντου» από παντού!

Η ΑΕΚ κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι. Χθες «έκλεισε» τον 23χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, Εντερ, που αγωνίστηκε στον Αστέρα Τρίπολης και επιχειρεί να κάνει το απόλυτο κόλπο γκρόσο στην ελληνική αγορά με την απόκτηση του Γιώργου Τζαβέλλα από τον Πανιώνιο. Παράλληλα, κινείται για την επιστροφή του Τραϊανού Δέλλα αλλά και την απόκτηση του Ζεοβάνι, ενώ «βλέπει» και τον Ουρουγουανό Ιγκνάσιο Γκονζάλες.

Η υπόθεση Τζαβέλλα έδειχνε μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες ως άπιαστο όνειρο για την ΑΕΚ. Καίτοι ο παίκτης έχει ρήτρα (1,5 εκατ. ευρώ στο σύνολο) με την οποία μπορεί να τον αποκτήσει οποιαδήποτε ομάδα δίχως άλλη συζήτηση, είναι γεγονός πως πρόκειται για χρήματα που δεν μπορεί να διαθέσει η Ενωση.

Κατά την τελευταία εβδομάδα, πάντως, υπήρξε διαπραγμάτευση επί άλλης βάσης που δείχνει πως μπορεί να γίνει η μεταγραφή. Οι «κιτρινόμαυροι» πρότειναν στον Πανιώνιο την απόκτηση του Τζαβέλλα υπό μορφή συνιδιοκτησίας. Ητοι, να δώσουν περίπου το μισό ποσό της ρήτρας (750.000 ευρώ) και να διατηρήσει η ομάδα της Νέας Σμύρνης ακόμα και το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Στην ΑΕΚ εκτιμούν πως έχουν κάνει εξαιρετική πρόταση και συγκεντρώνουν καλές πιθανότητες για να κλείσει η μεταγραφή. Στην υπόθεση εμπλέκεται και η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης -όπως επιβεβαίωσε και επίσημα ο Πανιώνιος- ωστόσο η προσφορά της Ενωσης είναι καλύτερη. Βέβαια, τα πάντα θα κριθούν από τη στάση που θα τηρήσει η «κυανέρυθρη» ηγεσία, καθώς παρά τις φιλικές σχέσεις Αδαμίδη - Κιντή, μία τέτοια μεταγραφή μπορεί να γίνει μόνο αν ο Τσακίρης δείξει διαλλακτικότητα.

Επιστροφή Δέλλα.
 
υπικές λεπτομέρειες φαίνεται πως απομένουν για την οριστικοποίηση της επιστροφής του Τραϊανού Δέλλα στην ΑΕΚ. Κατά τις τελευταίες ημέρες υπήρξε σειρά επαφών, δημιουργήθηκαν «γέφυρες» που ενώνουν ξανά τις δύο πλευρές και όλα συνηγορούν πως ο «Κολοσσός» βρίσκεται προ των πυλών. Ο 34χρονος αμυντικός έχει κάνει σαφές πως επιθυμεί να γυρίσει στην Ενωση για να κλείσει τη σπουδαία καριέρα του και οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κατασταλάξει πως μπορεί να κερδίσουν πολλαπλά από την παρουσία του.

Θα πρόκειται για την τρίτη παρουσία του Δέλλα στην ΑΕΚ μετά τη διετία 1999-2001 (40 ματς, 4 γκολ) και την τριετία 2005-08 (43 ματς, 3 γκολ). Με την παρουσία του ο «Κολοσσός» μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς εντός κι εκτός αποδυτηρίων, να αναδειχθεί εκ νέου σε ηγέτη της ομάδας και βέβαια να δώσει ποιοτικές εναλλακτικές λύσεις σε κρίσιμα ματς.

Στην ΑΕΚ, μάλιστα, εκτιμούν πως μπορεί να... συμπαρασύρει προς οριστική συμφωνία και τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Παρά την αισιοδοξία που διαχέεται για την τελική συμφωνία με τον «Λύμπε», είναι γεγονός πως ακόμα δεν έχει υπάρξει υπογραφή συμβολαίου.

sentragoal.gr

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ!!

Με μια απογευματινή προπόνηση ολοκληρώνεται η προετοιμασία της η ΑΕΚ για το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου χάντμπολ και η ομάδα απο αύριο μπαίνει στην τελική ευθεία για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τον πρώτο ημιτελικό στις 15.00μμ, που θα μεταδοθεί απευθείας από το σπορτ+. Η Ένωση έχει και μοναδικό στόχο. Αυτός δεν είναι άλλος απο το να φτάσει στον τελικό  της Κυριακής στις 17:00 (ΕΤ1) και να κατακτήσει και αυτή τη χρονιά το τρόπαιο. Σε περίπτωση που οι «κιτρινόμαυροι» κατακτήσουν το Κύπελλο θα δοθεί πριμ 15.000 ευρώ απο τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Σταύρο Αδαμίδη. Η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Αύριο πρωί η αποστολή αναμένεται να φτάσει στη Λαμία και το απόγευμα θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση στην πόλη της Φθιώτιδας. Ενώ η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι.Μάλιστα ο κόσμος θα είναι περισσότερος απο πέρυσι με φιλάθλους απο κάθε γωνιά της Έλλάδας να έχουν διοργανώσει εκδρομές για να στηρίξουν την ομάδα και σε αυτή τη δύσκολη «μάχη».
Για τους αγώνες του Φάιναλ Φορ και τους στόχους της ομάδας μίλησε ο Γιώργος Ασαρίδης στην επίσημη ιστοσελίδα του χάντμπολ: «Οι τρεις ομάδες από την 4αδα του πρωταθλήματος βρίσκονται στο F4 καθώς και η ομάδα των Βριλησσίων . Τις ίδιες δυνατότητες έχουν όλες οι ομάδες. Εμείς θέλουμε το κύπελλο. Στη διάρκεια του χρόνου έχουμε αποκτήσει ομοιογένεια και έχουμε πολύ καλή χημεία μεταξύ μας αυτό είναι το μεγάλο όπλο μας.

ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΝΤΕΡ!

Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Λουϊς Λίμα ντε Σόουσα Έντερ. Ο Βραζιλιάνος χαφ του Αστέρα Τρίπολης, ουσιαστικά θα πάρει τη θέση του Γκουστάβο Μαντούκα στο ρόστερ της ΑΕΚ. Πρόκειται για μία επιλογή που τη «σφράγισε» ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, καθώς αποτελεί τελική του επιλογική. Ο 23χρονος χαφ πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα, ωστόσο ο Αστέρας Τρίπολης που είχε αποκτήσει τον Έντερ δανεικό με οψιόν αγοράς από τη Φλαμέγκο, δεν είχε τη δυνατότητα να προχωρήσει στην απόκτησή του. Η ΑΕΚ όμως κινήθηκε και τελικά κατάφερε να έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία με τον 23χρονο Βραζιλιάνο.
Πρόκειται για έναν παίκτη που το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η υψηλή τεχνική. Πολύ καλός με τη μπάλα στα πόδια, έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στα δύο άκρα της μεσαίας γραμμής, αλλά και στον άξονα. Ο Λουίς Έντερ φέτος αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια πρωταθλήματος (τα 18 ως βασικός), σκόραρε πέντε φορές, ενώ μοίρασε και μία ασίστ. Μάλιστα, ο Έντερ είχε σκοράρει και κόντρα στην ΑΕΚ στη νίκη της (πρώην) ομάδας του με 2-0 στον πρώτο γύρο, αλλά και κόντρα στον Ολυμπιακό. Η ΑΕΚ λοιπόν προχωρά στην τρίτη μεταγραφή και αυτή από την ελληνική αγορά, μετά τους Αργυρίου και Ματεντζίδη.

aek365.gr

MANTOYKA ΤΕΛΟΣ!

Στον ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γκουστάβο Μαντούκα. Ο Βραζιλιάνος μέσος δεν έμεινε ικανοποιημένος από την πρόταση ανανέωσης που του έκανε η ΑΕΚ και όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM Κύπρου, συμφώνησε πριν από λίγο με την ομάδα της Μεγαλονήσου και πιθανότατα εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί η απόκτησή του.

Στον 30χρονο άσο είχε προταθεί συμβόλαιο με μείωση πάγιων αποδοχών (250.000 έναντι 400.000 που εισέπραττε) και κάποια μπόνους συμμετοχών και διακρίσεων. Ο «Μαντού», παρότι ήθελε να παραμείνει στην Ελλάδα για οικογενειακούς λόγους, προτίμησε την πολύ καλύτερη από οικονομικής άποψης πρόταση του δευτεραθλητή Κύπρου ΑΠΟΕΛ, που θα λάβει μέρος στο Europa League.

TA NEA ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΤΟΥ Σ.Φ. ΑΕΚ ΛΑΜΙΑΣ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ. ΤΗΛ:22310-37634 MAΚΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΚΛΗΒΑΝΙΩΤΗ































































Παιζει γερά του Έλντερσον στην ΑΕΚ.

Ο Γκρέταρσον τον πρότεινε, ο Μπάγεβιτς έδωσε την έγκριση του και η διοίκηση έχει αρχίσει διαπραγματεύσεις με τον Μουντιαλικό αριστερό μπακ της Εθνικής Νιγηρίας.

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην μεταγραφική υπόθεση του Ελντερσον για την οποία σας ενημέρωσε χθες αργά το βράδυ το aek365.gr. Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες που έγιναν γνωστές ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έδωσε το πράσινο φως για να μπει η ΑΕΚ σε διαπραγμάτευση για τον Νιγηριανό αριστερό μπακ που αναμένεται να είναι βασικός με την Εθνική ομάδα της χώρας του η οποία ως γνωστόν είναι αντίπαλος της Εθνικής μας στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.

Ο παίκτης που έχει προταθεί από τον Γκρέταρσον, και ως γνωστός έχει μείνει ελεύθερος από την Ρεν, αγωνίστηκε και χθες 90 λεπτά στο φιλικό της Εθνικής του με την Σαουδική Αραβία. Παρότι η Νιγηρία δέχτηκε μεγάλη πίεση η αμυντική της γραμή κράτησε το μηδέν και έτσι ο αγώνας έληξε 0-0. Η ΑΕΚ αναμένεται να κινηθεί γρήγορα γιατί ο παίκτης, παρότι περυσι δεν αγωνίστηκε στη Ρεν, θεωρείται ευκαιρία και η αξία του πιθανόν να ανέβει με την παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

aek365.gr

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟ www.sport24.gr


Τη στιγμή που ο πολυμετοχικός Παναθηναϊκός διανύει περίοδο ξεκατινιάσματος και ο άλλοτε κραταιός Ολυμπιακός του Κόκκαλη υποχρεώνεται σε οπισθοχώρηση βλέποντας στο... πορτοφόλι του Μαρινάκη το νέο από μηχανής Θεό, ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται ότι το σκέφτεται ξανά να μπει στην ΑΕΚ. Κι είναι βέβαιο ότι αν οι «αιώνιοι» χαμηλώσουν περισσότερο τον πήχη, θα το εξετάσει πιο σοβαρά από ποτέ.

 
Η παραμονή του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο τιμόνι της Ένωσης ήταν και επιθυμία του «τίγρη». Στο κιτρινόμαυρο παρασκήνιο λέγεται έντονα ότι το μήνυμα που είχε στείλει πριν από 3-4 μήνες στους Παππά και Νοτιά _ την περίοδο που μερίδα του Τύπου παρουσίαζε τον Σταύρο Αδαμίδη έτοιμο και αποφασισμένο να διώξει τον σέρβο τεχνικό _ ήταν το εξής:

«Αν πειράξετε τον Ντούσαν, εμένα ξεχάστε με». Στις συζητήσεις εκείνης της περιόδου ο Μελισσανίδης κράτησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην Ένωση και δεσμεύτηκε ότι θα το συζητήσει ξανά με τον Παππά και τον Νοτιά μετά το τέλος των πλέι οφ. Το ίδιο μήνυμα (για τον Μπάγεβιτς) έστειλε αργότερα και στον Αδαμίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «τίγρης» προχώρησε στην κίνησή του, η οποία ωστόσο δύσκολα θα βρει ανταπόκριση. Φέρεται ότι είπε στους δύο εναπομείναντες μετόχους της ΠΑΕ ότι εκείνος είναι διατεθειμένος να επενδύσει 40 εκατ. ευρώ υπό την προϋπόθεση ότι αμφότεροι θα βάλουν από επιπλέον 20 ώστε η ΑΕΚ να γίνει ανταγωνιστική σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ουδείς πάντως εκ των δύο εναπομεινάντων μετόχων εξέλαβε ως ενδιαφέρουσα ή συμφέρουσα τη συγκεκριμένη πρόταση. Ο Παππάς έχει δεσμευτεί να βοηθά και να καλύπτει τρύπες όταν αυτό είναι απαιτητό, αλλά όχι και να βάλει ζεστά 20 εκατ. ευρώ. Ο δε Νοτιάς έχει ξεκαθαρίσει ότι πέραν της ολοκλήρωσης του έργου στα Σπάτα (προπονητικό κέντρο), δεν θέλει να έχει άλλη σχέση οικονομικής εξάρτησης από την ΑΕΚ.

Οπότε κάπου εκεί η συζήτηση σταματάει...

Το ραντεβού με Στάθη και Ρέστη

Προσπάθεια να πειστεί ο "Τίγρης" να επιστρέψει στα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, είχε γίνει και στις αρχές του 2010 με πρωτοβουλία του άλλοτε προέδρου και επί σειρά ετών δραστηριοποιούμενου (κυρίως παρασκηνιακά) με τα κοινά της ΑΕΚ, Πέτρου Στάθη.

Ο Μελισσανίδης βρέθηκε στο ίδιο τραπέζι με τον Βίκτωρα Ρέστη κι έναν ακόμα σημαίνοντα επιχειρηματία (το όνομά του δεν διέρρευσε) καταθέτοντας ακριβώς την ίδια πρόταση. Να βάλει εκείνος 40 εκατ. ευρώ, οι άλλοι δύο ενδιαφερόμενοι από 20 ώστε να πάρουν την ΠΑΕ.

Τότε άκουσε τον Βίκτωρα Ρέστη να λέει «εγώ δεν βάζω πάνω από δέκα» και είδε τον έτερο ενδιαφερόμενο να παρουσιάζεται ακόμα πιο σφιχτός. Ο αστικός μύθος λέει ότι γύρισε εκνευρισμένος προς τον Στάθη και του είπε «τι πέντε και δέκα; Με πενταροδεκάρες θα πάρουμε την ΑΕΚ. Γιατί με έφερες εδώ; Δεν σου είπα τουλάχιστον είκοσι ο καθένας;».

Παιχνίδι αναμονής

Ο Μελισσανίδης εξακολουθεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις ούτως ώστε να κρίνει αν τον συμφέρει να επιστρέψει κάνοντας ένα δυναμικό comeback. Έχει πει πολλάκις (κι εξακολουθεί να το λέει στους ανθρώπους που εμπιστεύεται) ότι εφόσον αποφασίσει να επενδύσει στην ΑΕΚ, θα το κάνει για να την εκτοξεύσει κι όχι για να τη βλέπει απλώς να συντηρείται.

Οι εξελίξεις στα μέτωπα των δύο «αιωνίων» θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό και την τελική απόφασή του. Θα είναι ένα καλό νέο αν οριστικοποιηθεί η περιθωριοποίηση του Νικόλα Πατέρα, που είναι καλός (αδερφικός κατά άλλους) φίλος του. Ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο θα αποκτήσει εφόσον διασπασθεί η πολυμετοχική ομάδα και ο Παναθηναϊκός επιστρέψει σε πλάνο λιτότητας.

Και βέβαια πολλά θα εξαρτηθούν από την τροπή που θα πάρει το νταλαβέρι που γίνεται στον Ολυμπιακό ανάμεσα σε Κόκκαλη και Μαρινάκη. Όλα δείχνουν ότι ο Μελισσανίδης μετρά την κάθε κίνηση των αντιπάλων της ΑΕΚ και θέλει να παίξει... safe. Αν διαπιστώσει ότι η στιγμή είναι η κατάλληλη, τότε θα «χτυπήσει» μπαίνοντας στην ΠΑΕ. Αν όχι, θα παραμείνει απλός παρατηρητής...

Ετοιμάζει «ψώνια» από τον Ηρακλή.

Στην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει να στραφούν σε παίκτες από την ελληνική αγορά, αλλά ο δρόμος δεν είναι εύκολος. Οι ομάδες ζητούν ποσά που δεν μπορεί να διαθέσει η Ενωση, ενώ δεν υπάρχουν και πολλοί παίκτες που να εκτιμάται πως μπορεί να κάνουν τη διαφορά.

Οι "κιτρινόμαυροι", πάντως, φαίνεται πως βρήκαν.. .φλέβα χρυσού στον Ηρακλή και καιροφυλακτούν για να αποκτήσουν κάποιους από τους ποδοσφαιριστές του που -κατά τα φαινόμενα- μένουν ελεύθεροι. Με δεδομένα τα προβλήματα στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης, η πλειοψηφία των παικτών κερδίζει την ελευθερία της μέσω προσφυγής και στην ΑΕΚ προλειαίνουν το έδαφος για να είναι έτοιμοι.
Ο μεγάλος πόθος της ΑΕΚ λέγεται Γιώργος Ιωαννίδης. Ο 22χρονος αριστερός μπακ χαφ του Ηρακλή αρέσει πολύ στον Μπάγεβιτς, που πιστεύει πολύ στα προσόντα και τις ικανότητές του. Δεν είναι υπερβολή, μάλιστα, αν λεχθεί πως στις συζητήσεις που υπήρξαν το τελευταίο διάστημα -κατά τις οποίες αποφασίστηκε πως θα γίνει κίνηση για τον Ιωαννίδη- ο παίκτης καταλαμβάνει ακόμα και θέση βασικού. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με ξεχωριστές ικανότητες, που μπορεί να προσφέρει τόσο ως μπακ όσο (περισσότερο μάλιστα, αφού πρόκειται για τη θέση που του αρέσει) και ως χαφ και στην ΑΕΚ ποντάρουν σε αυτόν.

Οι άλλες περιπτώσεις 
Ο Ιωαννίδης, πάντως, δεν είναι ο μόνος "κυανόλευκος" που ενδιαφέρει την ΑΕΚ. Με προσοχή εξετάζονται και οι περιπτώσεις των Δημήτρη Γιάντση (22 ετών, μεσοεπιθετικός), Πασχάλη Βουτσιά (20 ετών, επιθετικός), Απόστολου Βέλλιου (18 ετών, επιθετικός), Μανώλη Παπαστεριανού (23 ετών, κεντρικός μέσος) και βέβαια ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας (25 ετών, κεντρικός αμυντικός). Από τη στιγμή που θα μείνουν ελεύθεροι, στην ΑΕΚ θα αποφασίσουν για ποιους εξ αυτών θα κινηθούν.
Οσον αφορά τις περιπτώσεις Επσταϊν και Κονέ, φαίνεται πως δεν ενδιαφέρουν την ΑΕΚ.

Με τον 24χρονο Γερμανό υπήρξαν κάποιες αρχικές επαφές, ώστε η Ενωση να έχει εναλλακτικές επιλογές για το αριστερό άκρο, αλλά ο Μπάγεβιτς δεν φαίνεται να... ενθουσιάζεται στην ιδέα της απόκτησης του και μένει "παγωμένο". Με τον Κονέ υπήρξαν κάποιες σκέψεις για επιστροφή του, αλλά επίσης απορρίφθηκε από τον Ντούσκο.

sentragoal.gr

ΕΛ ΖΑΡ ΚΑΙ ΠΛΕΣΙΣ ΑΠΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΑΕΚ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟ!

Η καθυστέρηση της απάντησης του Κρίστιαν Νέμεθ και το γεγονός ότι ο Ντάνι Πατσέκο θα παραμείνει στη Λίβερπουλ, αναγκάζουν την ΑΕΚ να ζητήσει άλλους παίκτες από την αγγλική ομάδα. Όπως γράφει η «SportDay», η «Ένωση» θα επιχειρήσει σε πρώτη φάση να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον Ναμπίλ ελ Ζαρ (24χρονο Μαροκινό εξτρέμ) και τον Νταμιάν Πλεσίς (22χρονο Γάλλο αμυντικό χαφ).

Αν οι «κόκκινοι» δεν επιθυμούν να παραχωρήσουν τους συγκεκριμένους, τότε οι «κιτρινόμαυροι» θα περιμένουν να μάθει ποιους παίκτες δίνει η Λίβερπουλ για να επιλέξει οριστικά. Υπενθυμίζεται ότι στις συζητήσεις που είχαν οι παράγοντες των δύο ομάδων, συζητήθηκαν οι περιπτώσεις του Κρις Μαβινγκά (Γάλλου αριστερού μπακ), του Ντάνιελ Αγιάλα (Ισπανού στόπερ) και του Βίνσεντ Βέιλ (και οι τρεις 19χρονοι), οι οποίοι και οι τρείς είναι 19 ετών.

Εξετάζεται ο Λιουμπόγια!

Η ενδεχόμενη πώληση των Σκόκο, Τζιμπούρ, Μπλάνκο, και οι δυσκολίες που παρουσιάζονται στην περίπτωση του Νέμεθ, αναγκάζουν την ΑΕΚ να βγει στην αγορά για την εύρεση ενός ικανού επιθετικού. Ένας από τους παίκτες που προτάθηκαν και εξετάζονται είναι ο Ντάνιελ Λιουμπόγια.

Ο 31χρονος Σέρβος επιθετικός μένει ελεύθερος από την Γκρενόμπλ η οποία υποβιβάστηκε από την Ligue 1 και με ένα ποσό 400.000-500.000 ευρώ ετησίως μπορεί ο παίκτης να δώσει τα χέρια με τους «κιτρινόμαυρους». Ο Άρναρ Γκρέταρσον δεν εμφανίστηκε αδιάφορος και παρέπεμψε τον παίκτη στον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο Λιουμπόγια την φετινή σεζόν είχε 10 γκολ σε 34 συμμετοχές με την φανέλα της Γκρενόμπλ, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα των Στουτγκάρδη, Αμβούργο και Βόλφσμπουργκ.

gazzetta.gr

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΖΕΟΒΑΝΙ!


Πολύ κοντά στην μεταγραφή του Ζεοβάνι βρίσκεται η ΑΕΚ καθώς φέρεται να συμφώνησε με τον παίχτη και πλέον περιμένει την αποδέσμευση του μέχρι τα τέλη της εβδομάδας από την Χαλ.

 
Τα δεδομένα στην υπόθεση του Βραζιλιάνου σταρ άλλαξαν καθώς οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν μπορούσαν να περιμένουν την εξοικονόμηση χρημάτων από την πιθανή πώληση των Σκόκο και Τζιμπούρ.

Ο 30χρονος επιτελικός μέσος είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα κερδίσει την ελευθερία του από τον αγγλικό σύλλογο, με αποτέλεσμα να υπήρχε ο κίνδυνος να κλειστεί από άλλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Ετσι η ΑΕΚ έκανε την κίνηση της και πρότεινε στον ποδοσφαιριστή ένα ποσό που θα αγγίζει τα 800.000 ευρώ το χρόνο, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται τα μπόνους στόχων, για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Η πλευρά το παίκτη σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του τύπου φέρεται να συμφώνησε σε αυτή την προσφορά και η σπουδαία μεταγραφή είναι κοντά στην ολοκλήρωσή της.

Μένει ουσιαστικά να ξεκαθαρίσει το τοπίο με την Χαλ με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2012. Ο αγγλικός σύλλογος υποβιβάστηκε φέτος από την Πρέμιερ Λιγκ και ο Ζεοβάνι διεκδικεί την ελευθερία του.

Η ΑΕΚ φέρεται μάλιστα διατιθεμένη να πληρώσει και ένα μικρό ποσό στην ομάδα του για την αποδέσμευση του.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ!


Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Παντελής Καφές στον «Εθνικό Κήρυκα» της Νέας Υόρκης.

Ο πολύπειρος μέσος, ο οποίος ενός προβλήματος με την βίζα του δε κατάφερε τελικά να ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες, μίλησε στην εφημερίδα της ομογένειας, τόσο για την ΑΕΚ και την σεζόν που τελείωσε, όσο και για την εθνική ομάδα και το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Αρχηγός των «κιτρινόμαυρων», μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε δικαιολογημένες τις αντιδράσεις των φιλάθλων της Ένωσης, για την εικόνα της ομάδας μέσα στη χρονιά, υπογραμμίζοντας πως ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος είναι πραγματικά… καταστροφικός. Ο 32χρονος άσος εξέφρασε μάλιστα και την ελπίδα πως η νέα διοίκηση της ΑΕΚ θα κάνει το καλύτερο δυνατό ώστε να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή ο σύλλογος.

Από εκεί και πέρα, ο Παντελής Καφές αναφέρθηκε και στην εθνική ομάδα, δηλώνοντας την συμπαράσταση του σε αυτήν παρά το γεγονός ότι δεν αποτελεί πλέον μέλλον της.

Αναλυτικά:

«Ο πρώτος γύρος ήταν καταστροφικός»

Το ξεκίνημα του πρωταθλήματος για την ΑΕΚ δεν ήταν καλό με αποτέλεσμα να χαθεί ουσιαστικά ο τίτλος. Οι αιτίες που ακούστηκαν πολλές, παίκτες, προπονητές, οικονομική αστάθεια, διοικητική αστάθεια. Ο πρωταγωνιστής των αγώνων τι λέει;

«Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια. Ξεκινήσαμε τη χρονιά με βλέψεις για όσο πιο ψηλά γίνεται αλλά ο πρώτος γύρος ήταν καταστροφικός για την ομάδα, είχαμε μείνει από τις πρώτες αγωνιστικές πολύ πίσω και αυτό σε συνδυασμό με άλλα προβλήματα που είχαμε όπως το οικονομικό, που ήταν και το κυριότερο, έφεραν αναστάτωση στην ομάδα και δεν της έδωσε τη δυνατότητα για κάτι καλύτερο».

Στο δεύτερο γύρο τι άλλαξε και η ΑΕΚ είχε πορεία πρωταθλητισμού;

«Πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε ότι κερδίσαμε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μέσα στο Καραϊσκάκη και αυτό έδωσε μία ώθηση και σε μας και ο κόσμος ήρθε πιο κοντά. Είδε ότι η ομάδα έχει δυνατότητες, την στήριξε και αυτό μας βοήθησε ώστε να βελτιώσουμε λίγο την εικόνα μας και να πάμε καλύτερα στο δεύτερο γύρο, όπου κάναμε μόνο μία ήττα, στη Λάρισα. Αυτό ουσιαστικά ήταν και το μόνο θετικό της φετινής χρονιάς, ότι είχαμε έναν δεύτερο γύρο πολύ καλό, γύρο αλλά ότι είχαμε μείνει πολύ πίσω στον α 'δεν μας επέτρεψε να κάνουμε περισσότερα πράγματα ».

Η νίκη δηλαδή σας έδωσε την ψυχολογική ώθηση για να ξεφύγετε από τα διοικητικά, οικονομικά και άλλα θέματα που σας απασχολούσαν.

«Ναι, και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι λύθηκε σε μεγάλο βαθμό το διοικητικό πρόβλημα που είχε η ομάδα. Ανέλαβε ένας καινούργιος πρόεδρος και μαζί με τα καλά αποτελέσματα μας έδωσαν την ώθηση για να πάμε καλύτερα ».

«Δικαιολογημένες οι αντιδράσεις του κόσμου»

Η μεγάλη δύναμη της ΑΕΚ που είναι ο λαός της φέτος είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του ..., αφού άλλαζε συμπεριφορά απέναντι σε παίκτες και προπονητή ακόμα και σε ένα ημίχρονο ...

«Είναι λογικό αυτό. Οι αντιδράσεις του κόσμου είναι απόλυτα δικαιολογημένες. Η ΑΕΚ είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, με μεγάλη ιστορία και πολύ κόσμο. Οταν τα χρόνια περνάνε, δεν υπάρχουν διακρίσεις και η χρονιά είναι καταστροφική για την ομάδα η οποιαδήποτε αντίδραση είναι δικαιολογημένη ».

Φέτος ακούσαμε πολλά και σχετικά με τους παίκτες της ΑΕΚ και κυρίως τους ... λάτιν. Είπαν ότι θέλουν να φύγουν, ότι διαλέγουν παιχνίδια, ότι αντιδρούν και άλλα. Πόσο αλήθεια είναι όλα αυτά;

«Δεν θέλω να το ξεχωρίσω σε Ελληνες και ξένους ποδοσφαιριστές. Οπως προείπα είχαμε αρκετά προβλήματα στην αρχή της περιόδου και ως ένα σημείο έπαιξαν κι αυτά το ρόλο τους ».

Από τα προβλήματα που είχε η ΑΕΚ από την αρχή της σεζόν ποιο ήταν αυτό που σας προβλημάτισε περισσότερο;

«Δεν έχει να κάνει με κάποιο προβληματισμό ιδιαίτερα, απλά είναι λογικό όταν σαν ομάδα ξεκινάς τη σεζόν με στόχους και με όνειρα και δεις ότι πολύ γρήγορα βγαίνεις εκτός να πέφτει η ψυχολογία και αυτό ήταν που δεν μας επέτρεψε να δείξουμε αυτό που μπορούμε σαν ομάδα ».

«Ο Μπάγεβιτς προσπάθησε να στηρίξει την ομάδα»

Μέσα στα προβλήματα, στην πεσμένη ψυχολογία της ομάδας, των παικτών ο άνθρωπος που έδειχνε να μην επηρεάζεται ήταν ο προπονητής, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ...

«Προσπάθησε κι αυτός με τα όποια προβλήματα είχε η ομάδα να τη στηρίξει, να δουλέψει, να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας αλλά ήταν πολύ δύσκολο, πόσο μάλλον για τον ίδιο τον προπονητή που γνώριζε ότι υπήρχαν τόσα πολλά προβλήματα ».

Ο ρόλος του αρχηγού, του Παντελή Καφέ;

«Οι ομάδες στηρίζονται στο σύνολο και από μόνος του κανείς δεν μπορεί να κάνει πράγματα. Η ομάδα έμεινε πίσω και όλοι μας, ως ένα σημείο, αυτό ψυχολογικά δεν ήμασταν καλά και γι 'ήρθαν και αυτά τα αποτελέσματα στην αρχή της περιόδου ».

«Ελπίζω να κάνουν ό, τι καλύτερο»

Ποια είναι τα «αγκάθια» που αν διορθωθούν θα βοηθήσουν την ΑΕΚ προς το καλύτερο;

«Δεν είμαι ο υπεύθυνος να μιλήσω γι αυτά. Αλλωστε υπάρχει ο προπονητής, η διοίκηση που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τι πρέπει να διορθωθεί. Ολοι θέλουμε να ξεπεραστούν αυτά τα προβλήματα ώστε τα επόμενα χρόνια η ομάδα να ανακτήσει την αίγλη της και τη δύναμή της. Ελπίζω ότι οι άνθρωποι που έχουν την τύχη της ομάδας στα χέρια τους θα κάνουν ό, τι δυνατό καλύτερο για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας ».

«Σέβομαι τις επιλογές του Ρεχάγκελ»

Ο πρωταθλητής Ευρώπης, Παντελής Καφές, δεν είναι μέσα στους 25+5 της προεπιλογής του Οτο Ρεχάγκελ για το Μουντιάλ. Λόγω χαρακτήρα δεν θα μας κρίνεις αν έπρεπε ή όχι, όμως τι σκέφτηκες όταν έμαθες ότι δεν είσαι μέσα μετά από μία τέτοια καταπληκτική χρονιά με την ΑΕΚ;

«Ημουν για πολλά χρόνια μέλος της Εθνικής και έζησα μαγικές στιγμές με την Εθνική. Από κει και πέρα κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να είναι μέσα στις επιλογές για ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά γνωρίζω τον προπονητή, γνωρίζω τον τρόπο που σκέφτεται, έχει πάρα πολλές επιτυχίες το διάστημα που είναι στο τιμόνι της Εθνικής Ελλάδας και σέβομαι απόλυτα τις επιλογές του».

Σε ενόχλησε πάντως ...

«Η συμμετοχή σε αποστολή για το Μουντιάλ είναι όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή από κει και πέρα όμως δεν θα μείνουμε εκεί. Εγώ εύχομαι στην Εθνική καλή επιτυχία, να προσπαθήσει να πετύχει όσο το δυνατό περισσότερα πράγματα για να κάνει πάλι τους Ελληνες περήφανους όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια και να βγούμε πάλι στους δρόμους να πανηγυρίσουμε για επιτυχίες της Εθνικής, όπου κι αν φτάσει ».

Δηλαδή, όπως μας έβγαλες εσύ και οι άλλοι διεθνείς το 2004 στους δρόμους να βγάλουν κι εσένα φέτος στους δρόμους ...

«Ετσι ακριβώς. Ολοι πρέπει να είμαστε δίπλα στην Εθνική, να περιμένουμε το καλύτερο γιατί η Εθνική αντιπροσωπεύει μία ολόκληρη χώρα ».

Στα χρόνια που αγωνίζεται ένας ποδοσφαιριστής ποιο είναι το μεγαλύτερο κέρδος του;

«Σίγουρα είναι η αναγνώριση του κόσμου, ότι ήσουν καλός επαγγελματίας, ότι πρόσφερες σε όποια ομάδα κι αν αγωνίστηκες και μπόρεσες να κερδίσεις και πράγματα με τις ομάδες που έπαιξες. Εγώ τα έχω ζήσει αυτά στην ποδοσφαιρική μου και είμαι χαρούμενος για ό, τι έχω πετύχει όλα αυτά τα χρόνια και θέλω για όσα χρόνια ακόμα θα παίξω ποδόσφαιρο να πετύχω κι άλλα πράγματα γιατί είναι σημαντικό όταν τελειώνεις να έχεις καλές αναμνήσεις με πρωταθλήματα, Κύπελλα. Επίσης από την πορεία του ο κάθε ποδοσφαιριστής γνωρίζει και κάποιους καλούς φίλους που μπορεί να τους έχει πάντα δίπλα του ».

«Παράσημο η αναγνώριση»

Πόσο μάλλον όταν κερδίζει και την αναγνώριση των συμπαικτών του και μάλιστα από ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης όπως ο Ριβάλντο.

«Ναι, είναι κι αυτό σημαντικό. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ όλους. Προσπαθούσα να είμαι πάντα σωστός και δίκαιος απέναντι σε όλους. Οταν βλέπεις ότι υπάρχει αναγνώριση είναι ένα παράσημο ».

Εχεις νιώσει την αγάπη των ομογενών έτσι;

«Με την ΑΕΚ, πριν 3 χρόνια (σ.σ. 27 Μαΐου 2007), είχαμε παίξει ένα φιλικό «Giants Stadium» με αντίπαλο την Μπενφίκα (σ.σ. έπαιζαν Κατσουράνης και Καραγκούνης με τους «αετούς» και τότε γνώρισα από πολύ κοντά, αφού πήγαμε και στην Αστόρια, τους Ελληνες ομογενείς. Γνωρίζαμε ότι η Ομογένεια στηρίζει και αγαπάει την ομάδα και τους ευχαριστούμε γι 'αυτό αλλά αυτό που ζήσαμε ήταν άλλο πράγμα. Λατρεία. Μας έδειχναν την αγάπη τους με κάθε τρόπο. Δράττομαι της ευκαιρίας να τους ευχαριστήσω που με κάλεσαν να παραβρεθώ στη γιορτή τους. Είναι πολύ τιμητικό για μένα και ανυπομονώ να βρεθώ κοντά τους».

«Περήφανος για τις ομάδες που αγωνίστηκα»

Στην καριέρα σου έχεις αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Εθνική ...

«Είμαι πολύ περήφανος που αγωνίστηκα σ 'τις ομάδες που είναι οι τρεις από τις τέσσερις μεγαλύτερες στην Ελλάδα και φυσικά στην Εθνική. όλα Από αυτές τις ομάδες και απ 'τα παιχνίδια έχω πολύ καλές αναμνήσεις που θα με συντροφεύουν για μια ζωή ».

Με τους οπαδούς όμως δεν είχες και τις καλύτερες σχέσεις.

«Κάπου είναι λογικό γιατί ο οπαδός της μιας ομάδας όταν πηγαίνεις στην άλλη δεν θα σε δει με καλό μάτι. Ομως αυτό που εισπράττω εγώ στο δρόμο και στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, από τον κόσμο είναι περισσότερο καλά παρά άσχημα. όλο Κι αυτό είναι πολύ τιμητικό για μένα και παρ 'που αυτές οι ομάδες που πήγα είναι άκρως ανταγωνιστικές μεταξύ τους λίγοι είναι αυτοί που δεν είπαν καλά λόγια ».

«Θα ξεπεραστεί η κρίση»

Επειδή είσαι από τους ποδοσφαιριστές που δεν μένουν μόνο στο ... τόπι, η οικονομική κρίση πόσο πιστεύει ότι θα επηρεάσει και το ποδόσφαιρο;

«Αυτό είναι αλήθεια. Η Κυβέρνηση πριν λίγο καιρό πήρε σκληρά μέτρα για όλο τον κόσμο και για το ποδόσφαιρο αφού οι συντελεστές φορολογίας ανέβηκαν πάρα πολύ. Αυτό λογικά θα επηρεάσει και τις ομάδες που θα πρέπει να κινηθούν σε άλλες λύσεις ίσως πιο οικονομικές αλλά και για το ποδόσφαιρο και για την κοινωνία θεωρώ ότι με σκληρή δουλειά θα ξεπεραστεί και αυτή η κρίση και τα επόμενα χρόνια θα είναι καλύτερα για όλους».

"ΤΡΕΧΟΥΝ" ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..

Για ολιγοήμερες διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Μόσταρ, αναχώρησε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός θα είναι διαρκώς σε ανοικτή γραμμή με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρο Αδαμίδη, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή, Άρναρ Γκρέταρσον, για τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας.

Ο 62χρονος προπονητής έχει κάνει τις εισηγήσεις του για το υπάρχον δυναμικό, αλλά και τις θέσεις που θεωρεί πως χρειάζεται ενίσχυση η «Ένωση». Αριστερός μπακ, κεντρικός αμυντικός, αμυντικό χαφ, σέντερ φορ και πιθανώς δεξιό χαφ είναι οι θέσεις για τις οποίες θα κινηθεί η «Ένωση», χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο για επιπλέον προσθήκες, αν προκύψει ανάγκη από κάποια αποχώρηση ποδοσφαιριστή (Σκόκο, Τζεμπούρ, Μπλάνκο, Νέμεθ) ή αν παρουσιαστεί κάποια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή.

Τα ονόματα που απασχολούν

Ο Ντένις Επστάιν βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ κι εφόσον τελικά κερδίσει την προσφυγή του και μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή, ο 24χρονος Γερμανός αριστερός εξτρέμ είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί. Ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Άντμιρ Βλάνταβιτς, που ανήκει στη Σάλτσμπουργκ και κοστολογείται περίπου 400.000 ευρώ. Με τον 28χρονο Βόσνιο, που μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της μεσαίας γραμμής, έχουν ήδη γίνει κάποιες επαφές.

Σε εκκρεμότητα παραμένει η υπόθεση του Νίκου Λυμπερόπουλου και η αναβλητικότητα που υπάρχει στη συνάντηση με τον Σταύρο Αδαμίδη προδίδει κάποια διστακτικότητα για να συνεργαστούν ξανά οι δύο πλευρές. Ο Ζεοβάνι θα αποκτηθεί στην περίπτωση που ολοκληρωθεί η πώληση του Νάτσο Σκόκο (δεν θα αργήσει πολύ να συμβεί αυτό), ενώ τις επόμενες ημέρες η Λίβερπουλ θα απαντήσει στο αίτημα της ΑΕΚ για δανεισμό του Ντάνιελ Πατσέκο και ο Κρίστιαν Νέμεθ θα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.

Σε ό,τι αφορά στον Γκουστάβο Μαντούκα, η πρόταση που του έγινε αφορά τριετές συμβόλαιο με πάγιες ετήσιες αποδοχές 250.000 ευρώ, που με τα μπόνους μπορούν να φτάσουν ή να ξεπεράσουν τα χρήματα που έπαιρνε μέχρι και φέτος (400.000 ευρώ). Ο Παναγιώτης Λαγός αναμένεται να απαντήσει θετικά στην πρόταση ανανέωσης που του έγινε.

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

TA NEA ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΤΟΥ Σ.Φ. ΑΕΚ ΛΑΜΙΑΣ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ. ΤΗΛ:22310-37634 MAΚΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΚΛΗΒΑΝΙΩΤΗ






























































Το σήκωσαν τα κορίτσια!

Άνετα και απλά η ομάδα βόλεϊ γυναικών της Ένωσης νίκησε τον Ηλυσιακό κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α2 και επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία!!!!

Καμία δυσκολία δεν αντιμετώπισαν τα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ στον τρίτο και τελευταίο τελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος απέναντι στον Ηλυσιακό.  

 Οι «κιτρινόμαυρες» επικράτησαν με 3-0 σετ κατακτώντας έτσι το πρωτάθλημα και εξασφάλισαν την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία από τη νέα αγωνιστική σεζόν. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού η ομάδα έδειξε ότι δεν έχει αντίπαλο και θα πάρει ακόμα μια εύκολη νίκη, αλλά και την πιο σημαντική.

Οι εξέδρες στο κλειστό του Μενιδίου ήταν κατάμεστες και η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι καυτή. Τα συνθήματα και γενικά όλο το κλίμα που επικρατούσε δεν έδινε την δυνατότητα στους αντιπάλους να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο. Την παράσταση έκλεψε ο Dj που βρέθηκε στο γήπεδο και έπαιζε τραγούδια της ΑΕΚ. Η ομάδα του Γιώργου Σαμαρά κατάφερε να τελειώσει τη χρονιά χωρίς καμία απώλεια, κάνοντας το απόλυτο σε συγκομιδή βαθμών και νικών ακόμα και στα πλέι οφ και απέδειξε ότι είναι πραγματικά η καλύτερη ομάδα που αγωνιζόταν στο φετινό πρωτάθλημα της Α2.

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού και κατά τη διάρκεια της απονομής γινόταν ένας πραγματικός χαμός με τους φιλάθλους να τραβούν τις αθλήτριες προς τις εξέδρες, ώστε να πανηγυρίσουν μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να ζητούν τις φανέλες τους.Το Κύπελλο απένειμε στις Μπλάμη και Μεμετζή ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της ΕΟΠΕ Γιώργος Μελισσουργός.
 
Η αρχηγός της ομάδας, Πηνελόπη Μπλάμη μιλώντας στο aek365.gr δηλώνει ότι αισθάνεται την ανάγκη να αφιερώσει την κατάκτηση αυτής της κούπας στους κυρίους Μιχαήλ και Παπαδημητρίου που είναι πάντα δίπλα στο σωματείο. «Πιστεύω ότι σήμερα με τέτοια ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι οπαδοί μας δεν θα μπορούσαμε να χάσουμε σε καμία περίπτωση. Ήρθε ακόμα μια νίκη που συνόδευσε την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και την άνοδο και αισθάνομαι την ανάγκη να την αφιερώσω στους κυρίους Μιχαήλ και Παπαδημητρίου, ο οποίος είχε σήμερα και την ονομαστική του εορτή και πιστεύω ότι ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαμε να του κάνουμε.

Εύχομαι του χρόνου να μπορέσουμε να του κάνουμε δώρο ακόμα μια κούπα. Φυσικά, στον κόσμος μας που δεν μας έχει αφήσει ποτέ να αισθανθούμε μόνες. Και στο μικρό γιο μου, Μιλτιάδη».
Ο προπονητής της ΑΕΚ Γιώργος Σαμαράς δήλωσε: «Είχαμε άγχος κι αυτό φάνηκε στον τρόπο παιχνιδιού μας αλλά τελικά φτάσαμε στη νίκη και μπορούμε να το χαρούμε τώρα».

Tα σετ:25-12, 25-12, 25-16

aek365.gr 
 

Zεοβάνι: "Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα"

Η ΑΕΚ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Ζεοβάνι και ο Βραζιλιάνος δεν μένει απαθής στην προοπτική να αγωνιστεί με την "κιτρινόμαυρη" φανέλα. 

Είναι γεγονός ότι βρίσκεσαι σε επαφές με την ΑΕΚ;

"Δεν μπορώ να μιλήσω γι' αυτό το θέμα. Αυτή τη στιγμή ετοιμάζω τα πράγματά μου για να φύγω από την Αγγλία και να ταξιδέψω στη Βραζιλία. Θα ταξιδέψω μαζί με τον μάνατζέρ μου (σ.σ.: Ζιλμάρ Βελόζ) και θα έχουμε τη δυνατότητα να μιλήσουμε για το μέλλον μου και να συζητήσουμε το ενδιαφέρον που υπάρχει για μένα".

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ βρέθηκε στην Αγγλία και πληροφορίες τον θέλουν να έχει ασχοληθεί και με την περίπτωσή σου. Ξέρεις κάτι γι' αυτό;

"Η αλήθεια είναι ότι συναντήθηκαν αυτές τις ημέρες (σ.σ.: πιθανότατα προχθές). Εγώ δεν ήμουν παρών και δεν έτυχε σήμερα (σ.σ.: χθες) να μιλήσω με τον μάνατζέρ μου, διότι ασχολούνταν με την υπόθεση ενός άλλου παίκτη του. Ο μάνατζέρ μου συναντήθηκε πράγματι με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, αλλά δεν έχω μιλήσει ακόμη μαζί του για να μάθω αν έχει γίνει επίσημη πρόταση".

Δεν μπορεί όμως να μην ξέρεις αν η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για σένα;

"Για το ενδιαφέρον ξέρω εδώ και καιρό. Χαίρομαι πολύ μάλιστα γιατί η ΑΕΚ μου έχει δείξει ότι με θέλει πάρα πολύ κι αυτό είναι το σημαντικότερο για μένα. Η ΑΕΚ μιλά εδώ και πολύ καιρό με τον μάνατζέρ μου. Θα μιλήσω αναλυτικά μαζί του για να μου πει τι ακριβώς έχει γίνει με την ΑΕΚ και ποιες άλλες επιλογές έχω. Δεν βιάζομαι όμως να αποφασίσω για το μέλλον μου. Σε ένα μήνα θα γυρίσω στην Αγγλία για να μιλήσω με τη Χαλ και τότε λογικά θα αποφασίσω".

Τι σου έχει πει ο φίλος ο σου ο Μαντούκα για την ΑΕΚ;

"Μιλάμε πολύ συχνά γιατί είμαστε φίλοι. Με έχει ενημερώσει για τα πάντα γύρω από την ΑΕΚ και με έχει προτρέψει να έρθω, αν μου γίνει επίσημη πρόταση. Μου έχει πει τα καλύτερα λόγια για τους οπαδούς της ΑΕΚ, που είναι ένθερμοι και δημιουργούν πολύ καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Γνωρίζω και άλλους παίκτες στην Ελλάδα όπως ο Μπέτο και ο Τζούνιορ, οι οποίοι μου έχουν πει τα καλύτερα γαι το πρωτάθλημα και την χώρα. Έχω παρακολουθήσει και κάποια παιχνίδια του πρωταθλήματος για να δω τους φίλους που έχω εκεί".

Πολύ απλά, λοιπόν, ο Ζεοβάνι θα έλεγε "ναι" στην ΑΕΚ;

"Μου φαίνεται πολύ καλή επιλογή. Εχω παίξει σε μεγάλες ομάδες, όπως η Μπαρτσελόνα, η Μπενφίκα, η Μάντσεστερ Σίτι. Τώρα είμαι στη Χαλ, παλαιότερα στην Κρουζέιρο. Θέλω να πάω σε μεγάλη ομάδα και θεωρώ ότι η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, αν και ξέρω ότι τα τελευταία χρόνια έχει μείνει μακριά από τους τίτλους.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι το όνειρο των οπαδών της και δεν ανησυχώ. Αυτό είναι πρόκληση για μένα. Μου αρέσει να κερδίζω τίτλους. Θέλω να παίζω σε ομάδες με φιλοδοξίες γιατί είμαι φιλόδοξος. Τι καλύτερο θέλει κάποιος στο ποδόσφαιρο από το να παλεύει για να διεκδικεί τίτλους; Δεν μπορώ όμως να πω περισσότερα, διότι δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον μάνατζέρ μου για την τελευταία συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΑΕΚ
".

Για το δυναμικό της ΑΕΚ τι ξέρεις;

"Λίγα πράγματα. Ξέρω γενικά ότι η ΑΕΚ έχει καλούς παίκτες, ειδικά στην επίθεση. Θέλω να επαναλάβω, ωστόσο, ότι δεν μπορώ να πω περισσότερα πράγματα για την προοπτική της ΑΕΚ μέχρι να μιλήσω με τον μάνατζερ μου και να μάθω τι ακριβώς συζήτησε με τον πρόεδρο της".

  sport24.gr

«Κλείνει» Επστάιν η ΑΕΚ!

Μία «ανάσα» από την απόκτηση του Ντένις Επστάιν βρίσκεται η ΑΕΚ, αφού όπως όλα δείχνουν ο Γερμανός άσος θα μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή και αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην «Ένωση».

 Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει τονίσει αρκετές φορές την αναγκαιότητα απόκτησης νέων ποδοσφαιριστών για την ενδυνάμωση του ρόστερ και όπως όλα φαίνονται τα ...έργα ξεκινούν με την απόκτηση του Ντέβις Επστάιν που αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή και ακολούθως να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον «Δικέφαλο».

Ο 24χρονος Ντένις Επστάιν αγωνίζεται τα δύο τελευταία χρόνια με την φανέλα του «Γηραιού» και έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία, ενώ πρόκειται για έναν ιδιαίτερα χαρισματικό ποδοσφαιριστή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Επστάιν διεκδικεί το ποσό των 480.000 ευρώ και την ελευθέρας του από τον Ηρακλή.

gazzetta.gr

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ. . .ΕΜΕΙΣ ΜΑΘΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΗΛΙΟΚΑΜΕΝΗ! ! !

Οι συνθήκες ισχυρού καύσωνα του Ιουλίου θα αντιμετωπιστούν με τη φανέλα αυτή που δεν θα έχει μανίκια και αντί για αστέρια πάνω από το δαφνοστεφανωμένο αγόρι ήλιους γιατί ως γνωστών ο ήλιος καίει.

Χορηγός η γνωστή εταιρεία αντιηλιακών που θα προσφέρει δεκάδες κιλά από το προϊόν για να προστατευθούν τα παιδιά του Ολυμπιακού. Η φανέλα μπορεί να φορεθεί με λουλουδάτη βερμούδα, σαγιονάρα ή πέδιλο με κάλτσα.

Σάχα: Πάνω από όλα η ΑΕΚ.

Κατά των δηλώσεων που έκανε ο Νάτσο Σκόκο τάχθηκε ο Σεμπάστιαν Σάχα.


Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ τάχθηκε κατά των δηλώσεων του Νάτσο Σκόκο και τις αιχμές που άφησε κατά του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως θέλει να παραμείνει στην Ένωση, παρά τα σενάρια των τελευταίων ημερών και ξεκαθάρισε ότι θέλει να κερδίσει τίτλους με την ομάδα: «Είμαι ικανοποιημένος που κερδίσαμε, ενώ εγώ έκανα μερικές καλές επεμβάσεις στο τέλος.

Καταφέραμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούσαμε, αλλά δεν τα πήγαμε πολύ καλά όσο θα θέλαμε. Εγώ θέλω να μείνω στην ΑΕΚ. Πέρσι παίξαμε μόνο σε έναν τελικό Κυπέλλου. Θέλω να μείνω για να πετύχω κάτι σημαντικό. Η σημερινή νίκη, την αφιερώνω στους φίλους και την οικογένεια. Η διοίκηση πλέον πρέπει να δουλέψει σκληρά για να φτιάξει μία δυνατή ομάδα», είπε αρχικά για να συμπληρώσει: «Δεχόμαστε ότι αποφασίζει η διοίκηση της ΑΕΚ και πρέπει να καταλάβουμε ότι η ΑΕΚ είναι πάνω από όλα. Πάνω από παίκτες και από προπονητές».

Ολοκληρώνοντας ξεκαθάρισε: «Ο Νάτσο είχε μία πολύ ιδιαίτερη χρονιά, αλλά θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι η ομάδα είναι πάνω από όλα ανεξάρτητα τι περνάς».

aek365.gr

20 χρόνια χωρίς τον Αρκάδη.

Στις 20 Μαϊου του 1990 ένας εκ των κορυφαίων προέδρων της ΑΕΚ άφησε την τελευταία του πνοή και πίσω του ένα μεγάλο έργο.

Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν περάσει, δεκαετίες τώρα, από την ΑΕΚ και δεν ξεχάστηκαν. Υπήρξαν όμως και κάποιοι άλλοι που άφησαν κάτι... παραπάνω και έγραψαν το όνομά τους με χρυσά γράμματα στο βιβλίο της ζωής αυτής της τεράστιας ομάδας.

Μέσα εκεί γραμμένο με... καλλιτεχνικά γράμματα είναι και το όνομα του Μιχάλη Αρκάδη. Σήμερα, 20 Μαΐου, έφυγε από τη ζωή. Πέρασαν 20 ολόκληρα χρόνια από εκείνο το μεσημέρι στη Ριζούπολη, όταν ο Αρκάδης στα 52 του χρόνια και λίγο πριν αρχίσει ο αγώνας του Απόλλων Αθηνών με την ΑΕΚ άφησε την τελευταία του πνοή, από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Λίγα χιλιόμετρα μακριά από τη Νέα Φιλαδέλφεια, μέσα στο φυσικό του χώρο: το γήπεδο.

Ένας άνθρωπος που δεν του επέτρεψε η μοίρα να συνεχίσει δίπλα στην ΑΕΚ να παλεύει για την ιστορία, για το όνομά της. Τι κι αν ήταν γέννημα θρέμμα Πειραιώτης. Η ΑΕΚ ήταν η μοναδική του αγάπη. Διετέλεσε πρόεδρός της μόλις μία χρονιά. Τη σεζόν (1982-83) που η ΑΕΚ κατάφερε να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος, επικρατώντας του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Νωρίτερα, όμως από διάφορα διοικητικά πόστα μέσα στην ομάδα ήταν εκείνος που με το θάρρος και το πάθος του για την ΑΕΚ, πέτυχε ιστορικά πράγματα.

Το 1976 στη Μόσχα την παραμονή του αγώνα για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ μεταξύ της ΑΕΚ και της ΤΣΣΚΑ (ομάδα τότε της αστυνομία του Σοβιετικού καθεστώτος), ο Αρκάδης και κατά τη καθιερωμένη δεξίωση των στελεχών των δύο ομάδων πέτυχε κάτι το μοναδικό. Ζήτησε να γραφτεί στον πίνακα του γηπέδου ολόκληρο το όνομα της ΑΕΚ! Και έτσι έγινε. Οι Έλληνες που μπήκαν στο γήπεδο αντίκρισαν στον πίνακα να αναγράφεται «Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως», στα ελληνικά. Συγκίνηση, αλλά και αντιδράσεις από τους Τούρκους που διαμαρτυρήθηκαν έντονα σε ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ, ζητώντας μάλιστα να μη γραφτεί ξανά έτσι το όνομα της ΑΕΚ στα παιχνίδια της στην Ευρώπη.

Οι Τούρκοι πίεσαν ακόμη και το Αγγλικό Υπουργείο Εξωτερικών, την ημέρα που η Ένωση αγωνιζόταν με τη Ντέρμπυ Κάουντι, την ίδια σεζόν. Τελικά ο Μιχάλης Αρκάδης πέτυχε τη... μέση λύση: ΑΕΚ of Athens. Ένας πραγματικά σπάνιος άνθρωπος, που είχε πολύ ψηλά την ΑΕΚ στη ζωή και τη καρδιά του. Από τους λίγους αξιοσέβαστους ανθρώπους που γυρνούσε μέσα στον Πειραιά γνωρίζοντας άπαντες τη... λατρεία του, χωρίς προβλήματα. Σχέση αγάπης με τον Λουκά Μπάρλο, σχέση πατρική με τους ποδοσφαιριστές όσα χρόνια ήταν στη διοίκηση της ΑΕΚ. Η ιστορία έχει κατατάξει τον Μιχάλη Αρκάδη στους πιστούς εργάτες της, στους τίμιους και αυθεντικούς ανθρώπους που
υπηρέτησαν και αγάπησαν την ΑΕΚ όσο λίγοι..

aek365.gr

«Εδεσε» Γκέντσογλου!

Με επίσημη ανακοίνωση της σήμερα το μεσημέρι, η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι ανανέωσε το συμβόλαιο της με τον Σάββα Γκέντσογλου μέχρι το 2014. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής της Ενωσης ικανοποιήθηκε απόλυτα από την οικονομική πρόταση της ομάδας, καθώς οι ετήσιες αποδοχές του φτάνουν πλέον τις 220.000 ευρώ (μαζί με τα ειδικά μπόνους - 180.000 ευρώ οι πάγιες αποδοχές).

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου, για άλλα τρία χρόνια. Ο 20χρονος παίκτης υπέγραψε νέο συμβόλαιο, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2014» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο Γκέντσογλου φέτος έπαιξε σε 20 παιχνίδια όλων των διοργανώσεων (16 για το πρωτάθλημα και 4 για την Ευρώπη) και σκόραρε δύο φορές, δείχνοντας το ταλέντο του και την ποδοσφαιρική του αξία περισσότερο ως αμυντικός μέσος παρά ως στόπερ που χρειάστηκε να παίξει αρκετές φορές. Για τον λόγο αυτό και η ΑΕΚ θέλησε να «επενδύσει» πάνω του με πρόωρη ανανέωση συμβολαίου, ενώ κάτι αντίστοιχο αναμένεται να γίνει με τον Γιάννη Αραμπατζή, τον Κώστα Μανωλά και τον Μιχάλη Παυλή.

aek365.gr



Ούτε ένα τηλέφωνο ο Μήτρογλου!

Η αγκωνιά του Μήτρογλου στον Μανωλά, έστειλε τον αμυντικό της ΑΕΚ στο χειρουργείο. Συνήθως όταν σε κάποια ανύποπτη φάση ο αντίπαλος τραυματίζει έναν συνάδελφό του, στέκεται στο πλευρό του. Πόσο μάλλον όταν ο τραυματισμός είναι σοβαρός.
.
Ο Κώστας Μήτρογλου όμως είναι... άφαντος από χθες το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν πήρε ούτε ένα τηλέφωνο τον Μανωλά να του ευχηθεί περαστικά! Φυσικά κανείς δεν περίμενε να πάει στο νοσοκομείο να τον δει από κοντά.

Τηλέφωνο όμως, θεωρούν άπαντες ότι δεν θα ήταν και τόσο πολύ... χρονοβόρο ή πολυέξοδο για τον επιθετικό του Ολυμπιακού, να πάρει και να δείξει συναδελφική αλληλεγγύη. Από δικό του... «λάθος» ένας συνάδελφός του πήγε στο χειρουργείο. Δεν αναγνωρίζει τα... «λάθη» του ο επιθετικός του Ολυμπιακού;



aek365.gr

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

ΜΑΛΤΑ,ΜΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕΣ,ΙΣΛΑΝΔΙΑ,ΑΖΕΡΜΠΑ'Ι'ΤΖΑΝ,ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ,κλπ,κλπ. . .ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ! ! !

Αιχμές Σκόκο για τον Μπάγεβιτς!

Αιχμές κατά του Ντούσαν Μπάγεβιτς άφησε ο Νάτσο Σκόκο. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Ενωσης, κράταγε μέσα του όσα τον πείραξαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς «για να μην βλάψω την ομάδα», όμως τώρα που τέλειωσε η σεζόν τα έβγαλε από μέσα του. Οσον αφορά στο αν θα παραμείνει, η απάντησή του δεν έβγαλε είδηση...

Για τη σχέση του με τον Μπάγεβιτς: «Είναι προφανή κάποια πράγματα γιατί φαίνονται. Αυτό που με ενόχλησε ήταν πως μετά από ένα παιχνίδι που είσαι στεναχωρημένος όταν έχεις χάσει κάποια πράγματα δεν ήταν σωστά. Οταν χάναμε πάντα η ευθύνη βάραινε τους παίκτες. Οταν όμως κερδίζαμε, κερδίζαμε εξαιτίας του προπονητή.

Σίγουρα ήταν μία παράξενη σχέση αυτή που είχαμε με τον προπονητή. Απλά εγώ μιλάω στο τέλος της χρονιάς. Εμένα με έχουν ενοχλήσει πολλά πράγματα αλλά δεν τα έλεγα τότε για να μην βλάψω. Γιατί θεωρούσα ότι έτσι δεν θα βοηθούσα.

Θα ήθελα τώρα όμως να δώσω κάποια παραδείγματα. Λίγο πριν ξεκινήσει η σεζόν άκουσα τον τεχνικό πως δεν έχει φορ ποιότητας για να βάλει δίπλα στον Μπλάνκο.

Επίσης σε έναν σημαντικό αγώνα με την Έβερτον έμεινα εκτός ξαφνικά. Επίσης ακούστηκε πως ανάμεσα στους παίκτες που ήθελε να διώξει ο κόουτς ήμουν και εγώ.

Θέλω να ξαναπώ ότι δεν τα είπα τότε για να μην βλάψω την ΑΕΚ. Αυτό που βοηθάει την ομάδα είναι να μιλάμε στο τέλος της σεζόν και όχι κατά την διάρκεια. Σήμερα αποδείξαμε στο γήπεδο ότι θέλαμε να πάρουμε την νίκη και να βοηθήσουμε την ομάδα».

Για το κατά πόσο θα τον επηρεάσει η παραμονή του Μπάγεβιτς: «Οχι. Απλά ήθελα να τα πω αυτά γιατί με ενοχλούσαν όλο τον χρόνο και τώρα σκέφτομαι για τις διακοπές».

Για τον έχει υπογράψει στον Παναθηναϊκό: «Θα απαντήσω σε όλες σας τις ερωτήσεις εκτός από αυτό».
Για το αν έχει μιλήσει με τον Μπάγεβιτς για τα προβλήματα: «Σίγουρα έγιναν κάποιες συζητήσεις, γιατί υπήρχαν προβλήματα. Το θέμα είναι πως εκφραζόμαστε διαφορετικά».

Για τα πειθαρχικά παραπτώματα που έχει υποπέσει: «Γιατί πληθυντικό; Σε ένα έχω υποπέσει που ήταν ο τσακωμός μου με τον Τζιμπούρ. Ομως όπως είδατε αυτό δεν επηρέασε την ομάδα και οι δύο μας κάναμε το καλύτερο.

Οσο για την έξοδό μας ένα βράδυ, όντως βγήκαμε ένα βράδυ για φαγητό αλλά γράφτηκαν πολλά ψέμματα γι' αυτό το θέμα».

Για το αν ήταν το τελευταίο του ματς με τη φανέλα της ΑΕΚ: «Μπορεί να είναι το τελευταίο μου ματς, μπορεί και όχι. Αν είναι όμως αποχαιρέτησα τον κόσμο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».
Από την πλευρά του, ο Σεμπάστιαν Σάχα, αφού τόνισε ότι θέλει να παραμείνει στην ομάδα, αφιέρωσε τη νίκη στους οπαδούς της ομάδας και την οικογένειά του: «Αποχωρώ ευτυχισμένος από το παιχνίδι. Κερδίσαμε και πήραμε μία καλή θέση.

Εγώ θέλω να μείνω στην ΑΕΚ. Ηρθα εδώ με σκοπό να παλέψω για σημαντικά πράγματα. Φεύγω για διακοπές σκεπτόμενος την επιστροφή μου στην Ένωση, ώστε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο του χρόνου, γιατί το μόνο που διεκδικήσαμε μέχρι πέρυσι ήταν το Κύπελλο. Αυτήν την νίκη την αφιερώνω στον κόσμο μας και την οικογένειά μου. Ήταν ένα δώρο προς αυτούς».

Για την παραμονή του Μπάγεβιτς: «Ηταν ένα από τα σενάρια που υπήρχαν. Ήταν μία απόφαση που πήρε η διοίκηση. Σίγουρα ο προπονητής είχε κάποια προβλήματα με παίκτες. Αυτό που θέλω εγώ να πω ότι η ΑΕΚ είναι πάνω από όλους και από όλα. Είναι πάνω από παίκτες και προπονητή».

sentragoal.gr

«Τα χρέη του παρελθόντος καταδικάζουν το τμήμα»

Ο τεχνικός της ομάδας βόλεϊ μίλησε για τους λόγους που οδήγησαν στον υποβιβασμό και προανήγγειλε την αποχώρηση του.


-Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Πως ξεκίνησε η σεζόν;
«Η χρονιά ξεκίνησε με ένα είδος συγκρατημένου ενθουσιασμού. Με δειλές κινήσεις οικονομικά. Γνωρίζαμε εξ'αρχής ότι η ομάδα θα κινδυνέψει αλλά ποντάροντας στο ότι θα αλλάξει η νοοτροπία στην ΑΕΚ θα άλλαζε το κακό όνομα που έχει ο σύλλογος στο βόλεϊ και όλοι θα πληρωνόμασταν κάθε πρώτη του μηνός. Μπορεί να μην είχαμε μια ομάδα εντός γηπέδου ισχυρή αλλά το ατού μας ήταν ότι αρχίσαμε λίγο καλύτερα οργανωμένοι. Τελικά αυτό αποδείχθηκε και η αχίλλειος πτέρνας μας»

-Στον πρώτο γύρο πάντως η ΑΕΚ είχε τερματίσει στην 5η θέση. Τι άλλαξε στον δεύτερο γύρο;
 
«Αγωνιστικά η ομάδα έκανε μεγάλα αποτελέσματα στον πρώτο γύρο, όπου ήμασταν λίγο πίσω στις πληρωμές. Το οικονομικό ήταν το κυριότερο στοιχείο. Η μεγάλη σφαλιάρα ήταν η τιμωρία αφαίρεσης βαθμών. Εκεί η ομάδα κατέρρευσε. Οι παίκτες απογοητεύτηκαν γιατί ήξεραν ότι οικονομικά τελείωσαν. Ήξεραν πως ό,τι κι αν τους έλεγαν δεν θα άλλαζε η ψυχολογία τους. Δεν είναι μόνο η αφαίρεση βαθμών, άλλωστε ξέραμε ότι μπορούμε να τους πάρουμε πίσω. Το κυριότερο είναι ότι η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να βρει 23.000ευρώ για να πληρώσει τις προσφυγές. Ο καθένας άρχισε να σκέφτεται ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά και ότι δύσκολα θα τον πληρώσουν ξανά. Είναι ένα αστείο ποσό για τα οικονομικά δεδομένα της Α1.

Μπορεί για τους ανθρώπους της ΑΕΚ να είναι σημαντικό ποσό αλλά για το μέγεθος της ΑΕΚ δεν θα έπρεπε να είναι Όλα ήταν εναντίον μας. Εν θέλω μετά εορτής να κάνουμε αναδρομή στο τι θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει και να ρίξουμε ευθύνες. Δεν θα κερδίσουμε τίποτα έτσι. Όλοι μας είχαμε ευθύνες, το θέμα είναι τι μπορεί αν γίνει από εδώ και πέρα. Αυτή τη στιγμή όποιος αγαπάει την ΑΕΚ πρέπει να κοιτάξει τι θα γίνει με το μέλλον. Αυτά έπρεπε να τα έχουμε κοιτάξει πρώτού φτάσουμε εδώ.

Ακόμα και να σωνόμασταν στα πλέι οφ αν δεν πληρωνόταν η 2η δόση των προσφυγών δεν θα επικυρωνόταν η βαθμολογία. Το πιθανότερο είναι ότι θα δεχόμασταν νέα τιμωρία. Μαθεύτηκε σε όλη την Ελλάδα και η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη. Για μένα εκτός από την ΑΕΚ έχουν ευθύνη η Λίγκα και ο αθλητικός δικαστής. Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό μια εβδομάδα πριν τελειώσει το πρωτάθλημα. Σίγουρα αυτό συντελεί, εν μέρει, σε αλλοίωση του πρωταθλήματος. Πρέπει να μπουν αυστηροί νόμοι και να τηρούνται στο έπακρο. Αυτό που συνέβη ήταν μια λογική του παραλόγου».

-Πιστεύεις ότι υπήρχε κάποιο είδους σχεδίου για να τιμωρηθεί η ομάδα μέσα στη σεζόν;
 
«Δεν μπαίνω σε διαδικασία παρασκηνίου. Εγώ είμαι προπονητής. Αυτό πρέπει να απασχολήσει τους υπεύθυνος. Δεν παίρνεις μέρος στον πρωτάθλημα αν δεν μπορείς. Είναι απλά τα πράγματα. Η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή πρέπει να κοιτάξει να μπορέσει να ξεχρεώσει οικονομικά. Φέτος ήταν η μεγαλύτερη ευκαιρία και χάθηκε. Μην ξεχνάμε ότι ο Άρης πριν λίγα χρόνια είχε βρεθεί σε χειρότερη θέση αφού χρωστούσε περισσότερα αλλά τα κατάφερε. Η ΑΕΚ θέλει να θεωρείται μεγαλύτερη ομάδα από τον Άρη. Έχει περισσότερο κόσμο, ο οποίος την αγαπάει υπερβολικά και την στηρίζει και όμως βρίσκεται σε αυτή την οικονομική κατάσταση.

Η ΑΕΚ πρέπει να αποφασίσει τη είναι σαν ομάδα. Είναι όντως μεγάλη; Ή είναι μια ομάδα που έχει μπει σε μια φάση ύφεσης. Ακόμα και στο μπάσκετ που ήταν μια ομάδα που παραδοσιακά έπαιρνε πρωταθλήματα και κύπελλα Ευρώπης αντιμετωπίζει προβλήματα βιωσιμότητας. Πόσο μάλλον ένα άθλημα σαν τον βόλεϊ που ποτέ δεν πλησίασε το επίπεδο που ήταν η ομάδα του μπάσκετ. Εγώ θεωρώ ότι οι φίλαθλοι είναι αυτοί που κάνουν μια ομάδα μεγάλη ή όχι, γιατί είναι η νούμερο ένα κινητήριος δύναμη του αθλητισμού είναι αυτοί.

Οι χορηγίες και τα έσοδα σε κάθε ομάδα είναι ανάλογα με τον όγκο των οπαδών που έχεις. Φέρνουν διοικητική και οικονομική ισχύ σε μια ομάδα και τη σπρώχνουν μπροστά. Παρόλα αυτά η ΑΕΚ είναι ίσως η μόνη ομάδα που ακυρώνει αυτό τον κανόνα. Σε προσέλευση κόσμου είναι πρωταθλήτρια και σε όλα τα υπόλοιπα τελευταία. Η ΑΕΚ έχει έρθει πολλές φορές σε αυτή την κατάσταση. Τα οικονομικά προβλήματα υπάρχουν από τις διοικήσεις των τελευταίων 10-15 χρόνων της Ερασιτεχνικής και δημιουργούν μια κατάσταση διάλυσης, κάθε φορά που το τμήμα πάει να κάνει κάτι.

Γιατί κάθε χρόνο το τμήμα εκτός από δικά του έξοδα έχει να πληρώσει και συγκεκριμένα έξοδα παλαιότερων ετών που ποτέ δεν μπαίνουν στο τραπέζι του μπάτζετ και εμφανίζονται ξαφνικά και καταστρέφουν το τμήμα. Το πρώτο πράγματα που πρέπει να διορθώσει η ΑΕΚ είναι να αποπληρώσει τα χρέη. Αν δεν γίνει αυτό ό,τι προσπάθεια και αν γίνει είναι καταδικασμένη να αποτύχει».
 
-Γιατί έφυγε ο Γιάννης Μαύρος από πρόεδρος του ΤΑΠ, πριν καν αρχίσει η σεζόν;
 
«Το καλοκαίρι συζητήσαμε με τον Γιάννη Μαύρο και το πρώτο πράγμα που κουβεντιάζαμε ήταν το τι θα γίνει με τα χρέη. Είχε υποσχεθεί ότι όλα θα ρυθμιστούν πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Μάλλον αυτό το σχέδιο δεν υλοποιήθηκε και φτάσαμε στα γνωστά γεγονότα. Γνωρίζοντας ότι η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει γήπεδο αυτά τα δύο προβλήματα μαζί ήταν η αιτία της καταστροφής. Το γηπεδικό δεν μπορεί να λυθεί από τη μια μέρα στην άλλη από την Ερασιτεχνική οπότε πρέπει να λυθεί το άλλο και να αποκτήσει υπόσταση η ΑΕΚ στο χώρο του βόλεϊ. Όταν έφυγε ο Γιάννης Μαύρος ανακοινώθηκε ότι το έκανε για λόγους υγείας. Όλοι στην ομάδα είχαμε στο μυαλό μας ότι φεύγει λόγω της οικονομικής κατάστασης. Έφυγε πριν καν μπει ο πρώτος μήνας της πληρωμής και αυτό σημαίνει πολλά».

-Έχει ακουστεί πάντως στο χώρο του βόλεϊ ότι η Ερασιτεχνική σκέφτεται να διαλύσει το ανδρικό βόλεϊ της ΑΕΚ για χάρη του χάντμπολ.
 
«Δεν το ακούω για πρώτη φορά αυτό, αλλά δεν το πιστεύω. Βέβαια το ότι ακουγόταν εν μέσω πρωταθλήματος ήταν ένα ακόμα μείον στην προσπάθεια μας. Αν ισχύει θα είναι ντροπή για την ΑΕΚ και θα είναι δυστυχώς η απόδειξη ότι η Ερασιτεχνικής έχει περιέλθει σε κατάσταση απαξίωσης. Δεν θέλω να πιστεύω ότι ισχύει αυτό. Νομίζω υπάρχουν πολλοί παράγοντες που αγαπάνε αυτή την ομάδα. Δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο. Άλλωστε θα βρει πολύ κόσμο της ΑΕΚ απέναντι του. Μια ομάδα σαν την ΑΕΚ θα έπρεπε να επιδιώκει κόντρα με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό σε όλα τα επίπεδα και όχι να ψάχνει να βρει άθλημα που δεν συμμετέχουν αυτοί οι δύο. Είναι εναντίον της φιλοσοφίας της ΑΕΚ μια τέτοια κίνηση. Η θέση της ΑΕΚ σε όλα τα αθλήματα πρέπει να είναι ψηλά αν όχι πρωταθλήτρια».

-Δεν είναι εύκολο πάντως να κοντράρει η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό και τον Πναθηναϊκό στο βόλεϊ.
 
«Η ΑΕΚ δεν απέχει πολύ να κοντράρει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Πιστεύω στη δύναμη του φιλάθλου. Αν βρεθεί σωστός επιχειρηματίας όπως στην Πάτρα πχ, μέσα σε μια τριετία μπορεί να τους κερδίζει και να παίζει Τσάμπιονς Λιγκ. Το βασικό στοιχείο είναι ο κόσμος και η ΑΕΚ το έχει».
-Πάντως ο κόσμος αποδοκίμασε μετά την ήττα στην Κηφισιά στα πλέι άουτ.

«Είναι αλήθεια ότι μας αποδοκίμασε ένα μέρος του γηπέδου που πάντως δεν ήταν πολύ. Δεν είναι έτσι. Ο κόσμος ήρθε στο γήπεδο όλη τη χρονιά και μας βοήθησε. Δεν κακολογώ αυτούς που αποδοκίμασαν. Η ΑΕΚ είναι η φθηνότερη ομάδα της κατηγορίας και αυτό δεν το γνωρίζει ο κόσμος».

-Εν όψει της νέας σεζόν, επιθυμείς να παραμείνεις στην ΑΕΚ?
 
«Κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν θέλω να μείνω, με αυτή την κατάσταση και την απαξίωση. Θα κάνω κακό στην υγεία μου. Αν άλλαζε κάτι σε μεγάλο βαθμό που θα το ένιωθα, θα το συζητούσα. Πρώτη φορά έζησα τέτοια κατάσταση. Ήμουν παίκτης στην ΑΕΚ 8 χρόνια και έχω καλές αναμνήσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω με αυτή την κατάσταση».

aek365.gr