ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

ΕΛΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ....

Η ΑΕΚ πήγε στο Καραϊσκάκη και απέδειξε πως όταν έχει τη διαιτησία 50-50, όταν οι παίκτες παίζουν με σωστή σκέψη, αυτοσυγκέντρωση και πάθος, όταν ο προπονητής δεν κάνει λάθη και είναι σωστά διαβασμένος, τότε η ομάδα μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο και σε οποιαδήποτε έδρα στην Ελλάδα. Κάτι αντίστοιχο καλείται να επαναλάβει η ομάδα και την Κυριακή το απόγευμα (19.00 aek365.gr/NOVA Sport1) όταν θα αντιμετωπίσει μπροστά σε 55.000 οπαδούς του Παναθηναϊκού, τους πράσινους. Το ματς δεν θα είναι εύκολο. Αν η ΑΕΚ όμως επαναλάβει τα στοιχεία που είχε στο Καραϊσκάκη και αποδεχθεί αποτελεσματική στις ευκαιρίες που θα κάνει, τότε η... φιέστα που ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός θα πάρει... αναβολή. Ο οδηγός λοιπόν της νίκης υπάρχει. Και η Ενωση καλείται να τον ακολουθήσει. Είναι δεδομένο ότι μπορεί. Παρά το γεγονός ότι ο σημερινός Παναθηναϊκός, αντικειμενικά, είναι ο καλύτερος των τελευταίων ετών. Όταν όμως είσαι η ΑΕΚ και σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεσαι (αγωνιστική και βαθμολογική) τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα και κανέναν. Μπαίνεις στο γήπεδο, τα παίζεις όλα για όλα και φεύγεις νικητής.
Το πλάνο της νίκης και στο ΟΑΚΑ έχει ολοκληρωθεί. Ο Μπάγεβιτς έχει κατασταλάξει στους παίκτες που θα στηριχθεί στο παιχνίδι. Το σύστημα που θα ξεκινήσει, σύμφωνα με όσα έχει δείξει στις προπονήσεις είναι το 4-3-3 (ή το 4-4-2 σαν εναλλακτικό). Οι ποδοσφαιριστές όμως που θα ξεκινήσουν τον αγώνα, του δίνουν τη δυνατότητα να αλλάξει την τακτική, αν διαπιστώσει ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να απειλήσει από τα άκρα, στο ενδεχόμενο που η ομάδα παίξει με τρεις παίκτες στο κέντρο (Μάκο ή Γιάχιτς σαν κόφτη, Καφέ και Μαντούκα). Εμπεριέχει λοιπόν (αμυντικά κυρίως) ρίσκο το 4-3-3 καθώς με αυτή τη διάταξη, μπορεί μεν ο Μπάγεβιτς να γεμίσει το κέντρο προκειμένου να... κοντράρει τους Ζιλμπέρτο, Κατσουράνη, Καραγκούνη, όμως οι παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στη μεσαία γραμμή καλούνται να έχουν σωστή αλληλοκάλυψη και τα πλάγια εξτρέμ να βοηθούν αμυντικά. Και μιας και ο λόγος για τα εξτρέμ ο Μπάγεβιτς δοκίμασε τον Σκόκο δεξιά και τον Μπλάνκο αριστερά (ο Τζιμπούρ ήταν στην κορυφή). Από τη μέση και μπροστά πάντως και με αυτούς τους παίκτες, η ΑΕΚ μπορεί να παίξει το 4-4-2. Ο Μπλάνκο να μην τραβιέται στα άκρα που θα... χαθεί εκεί, να περάσει δίπλα στον Τζιμπούρ και ο Σκόκο με τον Μαντούκα «πατώντας» την πλάγια γραμμή και συγκλίνοντας προς τα μέσα να αλλάζουν συνεχώς θέσεις, ενώ ο Καφές να παίξει σαν αμυντικό χαφ δίπλα στον Μάκο ή τον Γιάχιτς. Όσον αφορά την τετράδα της άμυνας τα πράγματα είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα. Ο Αραούχο με τον Καράμπελα θα είναι τα πλάγια μπακ, με τους Μαϊστόροβιτς και Ζεράλντο το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Αραμπατζής.

aek365.gr

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ προέβη στην παρακάτω ανακοίνωση:

"Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν θα εκπροσωπηθεί στο ντέρμπι της Κυριακής από κανένα μέλος της, λόγω του ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κι ενώ μας είχαν ήδη παραδοθεί οι προσκλήσεις που αντιστοιχούν στη σουίτα των επισήμων του ΟΑΚΑ, αρνήθηκε σήμερα να τηρήσει τη συμφωνία που είχε ήδη γίνει μεταξύ των πλευρών από τον αγώνα του πρώτου γύρου.

Ο Παναθηναϊκός όφειλε να είναι το ίδιο συνεπής απέναντι στην ΑΕΚ όπως ορίζουν οι κανόνες αμοιβαίας φιλοξενίας μεταξύ των ΠΑΕ.

Δυστυχώς δεν το έκανε. Αντ’ αυτού πρότεινε, για δικούς του λόγους, να διατεθεί για λογαριασμό της διοίκησης της ΑΕΚ μια σουίτα σε διπλανή θύρα. Πρόταση που δεν έγινε δεκτή. Σεβόμενοι λοιπόν το όνομα και την ιστορία της ομάδας μας, δεν θα παραστούμε"
.

ΝΕΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ..

Με γεμάτες τις τσέπες και με έξτρα κίνητρο το πριμ των 150.000 ευρώ -που θα καταβάλλουν από κοινού οι Πέτρος Παππάς και Σταύρος Αδαμίδης -για το οποίο τους ενημέρωσε κατά τη διάρκεια της μεσημβρινής προπόνησης ο γενικός αρχηγός Βασίλης Δημητριάδης, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ αναμένεται να παραταχθούν με ανανεωμένη ψυχολογία στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αναμένεται να παρατάξει την ΑΕΚ με την επιτυχημένη "συνταγή Καραϊσκάκη". Ζητώντας δηλαδή επιθετικό πνεύμα, ρήγματα από το άκρα και πρωτοβουλίες από τους Σκόκο και Τζεμπούρ που αποδεδειγμένα μπορούν να ανατρέψουν καταστάσεις και να επιβάλουν τον δικό τους νόμο σε τέτοιους αγώνες.

Παράλληλα όμως θα πρέπει να υπάρχει αλληλοκάλυψη σε όλους τους χώρους και πίεση που θα ασκείται ψηλά, από τη στιγμή δηλαδή που θα ξεκινούν οι επιθέσεις του Παναθηναϊκού με αφετηρία τους κεντρικούς αμυντικούς των "πρασίνων".

Η ΑΕΚ λογικά θα παραταχθεί σε διάταξη "4-4-2" με τη βασική ενδεκάδα αν αποτελείται από τους Αραμπατζή, Αραούχο, Καράμπελα, Μαϊστόροβιτς, Άλβες, Γιάχιτς, Καφέ, Μαντούκα, Σκόκο, Μπλάνκο και Τζεμπούρ. Θέση διεκδικούν και οι Μάκος (αντί του Άλβες, οπότε σε θέση στόπερ θα περάσει ο Γιάχιτς), Γκερέιρο (αντί του Μαντούκα) και Χέρσι (επίσης αντί του Μαντούκα).

Οι 20 παίκτες ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο προπονητής της ΑΕΚ είναι οι: Σάχα, Αραμπατζής, Μαϊστόροβιτς, Αραούχο, Γεωργέας, Αλβες, Καράμπελας, Γκέντσογλου, Καφές, Γκερέιρο, Μάκος, Χέρσι, Σκόκο, Λαγός, Λεονάρντο, Μαντούκα, Γιάχιτς, Παυλής, Μπλάνκο, Τζιμπούρ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Γιαχάγια, Ταχτσίδης (πληρώνει το μάρμαρο της αργοπορίας κατά 1 ώρα και 45 λεπτά στην προπόνηση της περασμένης Δευτέρας), Αλεξόπουλος, Αρτσε, Χουανφράν, Μανωλάς, Ρίκκα, Φροξυλιάς, Λούκατς, Κουτρομάνος και Ενσαλίβα.

Οι Γιαχάγια, Μανωλάς, Ρίκκα και Φροξυλιάς, θα ενσωματωθούν στη δεύτερη ομάδα για το αυριανό ματς με την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού.

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΖΑΝΝΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ!

Για μία ώρα οι παίκτες της ΑΕΚ έδωσαν χαρά σήμερα στα μικρά παιδιά. Όλη η ποδοσφαιρική ομάδα με επικεφαλής τον Βασίλη Δημητριάδη επισκέφτηκε το «Ζάννειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας και Αγωγής» στην Εκάλη, μοιράζοντας δώρα (είχαν πάρει ήδη ρουχισμό από την ΠΑΕ τις προηγούμενες ημέρες), αυτόγραφα, φωτογραφίες, μα κυρίως αγάπη και χαρά σε περίπου 50 παιδάκια ηλικίας από 6 έως 18 ετών.
Από τους παίκτες της Ενωσης μίλησε μόνο ο Νίκος Γεωργέας. Επιθυμία ήταν, και εξαιτίας της σημασίας της επίσκεψης, να μην γίνει αναφορά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Όμως ο Γεωργέας με το γνωστό του χιούμορ και με την πίστη για το καλύτερο, έκανε μία αναφορά στο ματς της Κυριακής. Αφορμή στάθηκε η ερώτηση που δέχθηκε, αν οι παίκτες προσπάθησαν να κάνουν τους μικρούς φίλους του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού που συνάντησαν στο Ζάννειο να αλλάξουν ομάδα και να γίνουν ΑΕΚτζηδες.
Η απάντηση του Γεωργέα ήταν απλά... αφοπλιστική και ξεκάθαρη: «Μόνο στους Ολυμπιακούς το είπαμε γιατί την Κυριακή θα αλλάξουν ομάδα οι... Παναθηναϊκοί», είπε ο αρχηγός της Ενωσης χαμογελώντας. Στην συνέχεια ο Μεσσήνιος αμυντικός συμπλήρωσε για την επίσκεψη της ΑΕΚ «Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε ηθική υποχρέωση να βοηθάμε αυτά τα παιδιά όσο μπορούμε και όπως μπορούμε. Τους δώσαμε χαρά βλέποντας την ομάδα από κοντά. Είδαμε πολλούς ΑΕΚτζηδες, αλλά θα πρέπει να είναι περισσότεροι. Ηταν παιδάκια που υποστηρίζουν και άλλες ομάδες, αλλά το σημαντικό είναι να βλέπουν τους παίκτες από κοντά και αν θέλουν να ακολουθήσουν και αυτοί τον ίδιο δρόμο. Η υγεία και η ζωή είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα. Όλα τα άλλα έρχονται...»

πηγή: www.aek365.gr

ΜΕ ΣΚΟΚΟ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ!


Στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης συμμετείχε σήμερα ο Νάτσο Σκόκο, χωρίς την παραμικρή ενόχληση, κάτι που σημαίνει ότι τέθηκε στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς για το ντέρμπι εναντίον του Παναθηναϊκού.
Ο Αργεντινός άσος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και «έβγαλε» άνετα όλο το πρόγραμμα (ασκήσεις στο γυμναστήριο και εν συνεχεία δίτερμα στο μισό γήπεδο).

Στα ευχάριστα του σημερινού προγράμματος ήταν η επιστροφή του Γιώργου Αλεξόπουλου σε κανονικούς ρυθμούς, αν και δεν τίθεται θέμα συμμετοχής στην αποστολή για το ντέρμπι εναντίον των «πράσινων».

Αντίθετα, ο Παναγιώτη Ταχτσίδης έκανε και σήμερα θεραπεία στο γυμναστήριο, χωρίς να συγκεντρώνει πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην 18άδα.

Τέλος, ο Δημήτρης Κουτρομάνος παρέμεινε και σήμερα κλινήρης λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 15.00.

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΓΚΕΚΟ!


Ο Μηνάς Γκέκος επιστρέφει μετά από δέκα χρόνια στην ΑΕΚ. Ο 50χρονος παλαίμαχος άσος, που έκανε μεγάλη καριέρα ως πλέι μέικερ στην «Ένωση» (1980-1991 και 1994-1995), συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, αντικαθιστώντας τον Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας υπέβαλε την παραίτησή του.

Ο Μηνάς Γκέκος έδωσε τα χέρια στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Μπάμπη Καραμανλή, στην οποία έδωσε το «παρών» και ο εκπρόσωπος του Μπομπ Κοζώνη, Χρήστος Παπαδημητρίου. Ενδεικτική η παρουσία αυτή των προθέσεων του Ελληνοαμερικανού επενδυτή, ο οποίος μπορεί να μην κατάφερε να πάρει την ΠΑΕ, αλλά έχει εκφράσει την επιθυμία να βοηθήσει την ΚΑΕ.

Ο Μηνάς Γκέκος γίνεται ο 29ος προπονητής της ΑΕΚ στην ιστορία της στην Α1 (από το 1986 και μετά). Στο παρελθόν είχε δουλέψει ως βοηθός στο Μαρούσι και ως πρώτος προπονητής στον Έσπερο και τον Απόλλωνα Πάτρας, ενώ προ διετίας είχε εργαστεί στον Πανιώνιο. Ντεμπούτο θα κάνει στο καθοριστικό ματς του ερχόμενου Σαββάτου, με αντίπαλο τα Τρίκαλα εκτός έδρας, για τη 14η αγωνιστική της Α1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Ο Μηνάς Γκέκος, η "σημαία" της ΑΕΚ, είναι ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ. Ο Έλληνας προπονητής έδωσε το παρών στην προπόνηση και μίλησε στους παίκτες της Ένωσης. Ο Μηνάς Γκέκος εργάστηκε στον Πανιώνιο, στον Απόλλωνα Πατρών, τον Έσπερο και το Μαρούσι, ενώ έχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ (1980-1991 και 1994-95). Ο τεχνικός, που ήταν ο συνεργάτης του Βλάντο Τζούροβιτς στην κιτρινόμαυρη τεχνική ηγεσία την περίοδο 1995-96, συναντήθηκε με τον πρόεδρο Μπάμπη Καραμανλή και αποδέχθηκε την πρόταση που του κατατέθηκε».

ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΣΑΙ...



Ο Αργεντινός μέσος είχε συνάντηση με τον Σταύρο Αδαμίδη και τον Νίκο Θανόπουλο, με τον εν δυνάμει και τον νυν πρόεδρο να λένε για μία ακόμα φορά πως δεν υπάρχει πιθανότητα παραχώρησής του στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του ίδιου του ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι σαφές πλέον, πως θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα. Ο Αδαμίδης που ήταν από το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ και είχε συζηήσεις με τον Νίκο Θανόπουλο δέχθηκε τον ποδοσφαιριστή και του ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να πωληθεί σε οποιαδήποτε ομάδα.

Ο Αργεντινός πήγε μόνος του στην Γράμμου, χωρίς τους μάνατζέρ του αλλά όταν αποχώρησε (15.30) είχε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους με αποτέλεσμα αυτοί να βρεθούν στα γραφεία της ΠΑΕ λίγο αργότερα. Παρ' ότι δεν είχαν κάποιο ραντεβού ο Σταύρος Αδαμίδης του δέχθηκε και τους τόνισε για ακόμα μία φορά πως Νάτσο Σκόκο δεν πωλείται.

Οι τόνοι ανέβηκαν σε κάποια στιγμή της συζήτησης, με τους μάνατζερ να εξηγούν τους λόγους για τους οποίους θέλουν άμεση μεταγραφή του πελάτη τους, αλλά η στάση της ΠΑΕ ήταν ξεκάθαρη: "Ο παίκτης δεν πωλείται τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή". Με αυτή την κίνηση η ΠΑΕ θέλει να κλείσει οριστικά τον φάκελο Σκόκο, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Παρά τα όσα έγιναν σήμερα (Δευτέρα) η ΠΑΕ τονίζει πως δεν πρόκειται να αλλάξει η στάση προς τον ποδοσφαιριστή και τον άνθρωπο Νάτσο Σκόκο. Η ΑΕΚ συνεχίζει να στηρίζει τον καλύτερο της παίκτη και να εκτιμάει την ποδοσφαιρική του αξία.

Το ερώτημα βέβαια είναι ποια είναι η διάθεση και οι σκέψεις του Νάτσο Σκόκο. Ο Αρεγντινός χαίρει της εκτίμησης και τους σεβασμού του συλλόγου, αλλά ο ίδιος με τις κινήσεις των μάνατζέρ του αλλά και τις δικές του, δείχνει πως θέλει να συνεχίσει σε κάποια άλλη ομάδα την καριέρα του. Το σίγουρο είναι πως η ΠΑΕ δεν πρόκειται να αλλάξει θέση ως προς την πώλησή του και θα προσπαθήσει να κερδίσει εκ νέου τον ποδοσφαιριστή.

Το πως θα το πετύχει αυτό είναι ένα ερώτημα καθώς οι λόγοι που θέλουν οι μάνατζερ του Σκόκο να τον πάρουν από την ομάδα είναι η μη τήρηση του πρότζεκτ που είχαν παρουσιάσει στον Αργεντινό. Προφανώς και χωρίς να γνωρίζουμε το ακριβές σχέδιο που είχε δοθεί στον "υδραυλικό" για το μέλλον της ΑΕΚ, αυτό θα περιελάμβανε την Ένωση στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, να κάνει πρωταθλητισμό, να παίζει στην Ευρώπη και να βελτιώνεται αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά.

sport24.gr

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ


Αναλυτικά το σημερινό ρεπορτάζ του «SCORE» από τα Σπάτα:

Πριν από έναν χρόνο στα Σπάτα υπήρχαν μόνο φορτηγά που κουβαλούσαν χώμα, εργάτες που έφτιαχναν την περίφραξη και υπάλληλοι της αρχαιολογικής υπηρεσίας που είχαν στήσει το... αρχηγείο τους στο κέντρο της έκτασης που προοριζόταν για το κεντρικό γήπεδο. Δύσκολα θα μπορούσε κανείς ακόμα και να φανταστεί πως κάποια στιγμή θα υπάρξει στο συγκεκριμένο σημείο το νέο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ. Σχεδόν η ίδια, διόλου ενθαρρυντική για το έργο εικόνα, υπήρχε και πριν από μερικούς μήνες. Χθες το «Score» βρέθηκε και πάλι στα Σπάτα. Και αυτό που αντίκρισε, δικαιώνει τους ανθρώπους που από την αρχή είχαν αναλάβει το πρότζεκτ και επέμεναν πως παρά τις δυσκολίες η ομάδα θα αποκτήσει ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο. Όπως μαρτυρά και το σχετικό φωτορεπορτάζ, το έργο έχει μπει στην τελική του ευθεία. Τα δυο από τα τρια γήπεδα του προπονητικού κέντρου έχουν πάρει σχήμα. Και οι εργασίες για την κατασκευή τους έχουν μπει στο τελικό τους στάδιο. Απομένουν ακόμα ελάχιστες λεπτομέρειες όσον αφορά την προετοιμασία του εδάφους, προκειμένου στην συνέχεια να τοποθετηθεί ο χλοοτάπητας. Μάλιστα έχει γίνει ειδική μελέτη όσον αφορά την επιλογή του... χόρτου που θα καλύψει τα τερέν των δυο γηπέδων. Θα τοποθετηθεί χλοοταπήτας που «σηκώνει» 22 με 24 ώρες προπόνηση μέσα στην εβδομάδα. Παράλληλα έχει «σηκωθεί» το κτίριο το οποίο αρχικά θα χρησιμοποιηθεί για να στεγάσει την πρώτη ομάδα, η οποία θα πρέπει να μετακομίσει και άμεσα στο νέο προπονητικό κέντρο. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που κάνουν οι άνθρωποι που «τρέχουν» το πρότζεκτ, μέχρι και το τέλος Απριλίου με αρχές Μαΐου το έργο θα είναι απολύτως έτοιμο. Και τα δυο γήπεδα, αλλά και τα αποδυτήρια. Κάτι που σημαίνει πως η ομάδα θα είναι σε θέση να το χρησιμοποιήσει άμεσα. Βεβαίως αυτό που θέλουν οι άνθρωποι της «Μεσογαίας», είναι να μην γίνει μια... βιαστική μετακόμιση. Άλλωστε το πρωτάθλημα τελειώνει μέσα στον Μάιο και οι ποδοσφαιριστές θα φύγουν για διακοπές. Μέσα στα σχέδια τους λοιπόν, είναι να «τεστάρουν» το έργο, πριν το παραδώσουν προς χρήση στην ΑΕΚ. Γι αυτό και προγραμματίζουν να δοκιμάσουν για περίπου τρεις εβδομάδες όλες τις λειτουργίες του προπονητικού κέντρου, προκειμένου να διαπιστώσουν πως τα πάντα είναι έτοιμα και λειτουργούν στην εν τέλεια. Και αν υπάρξουν κάποια προβλήματα να διορθωθούν, πριν η ομάδα μετακομίσει και αρχίσει να το χρησιμοποιεί. Το σίγουρο είναι, πως σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, στις αρχές του Μάη το νέο προπονητικό κέντρο θα ανοίξει τις πύλες του. Και η ομάδα θα μπει στο καινούργιο της σπίτι, για την προετοιμασία για την νέα σεζόν.

ΣΥΝΕΝΤEΥΞΗ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΣΤΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ


Την αγάπη του για την ΑΕΚ και την πρόθεσή του να τα δώσει όλα για να τη βοηθήσει όσο μπορεί αγωνιστικά, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Ραφίκ Τζιμπούρ.
Ο διεθνής Αλγερινός φορ μίλησε στην «Ώρα για Σπορ» για το παρελθόν, την πρόταση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, το κλίμα στα αποδυτήρια της «Ένωσης», το χαμένο πέναλτι εναντίον του Ηρακλή και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα θέματα.

Αναλυτικά:

Η Άιντραχτ έχει κάνει πρόταση για την απόκτησή σου. Η ΑΑΕΚ την αρνήθηκε. Ποιο είναι το δικό σου σχόλιο και ποια η επιθυμία σου;

«Η ΑΕΚ έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το τι θα κάνω εγώ. Άμα πει να φύγω, θα φύγω. Μόνο τότε. Μου αρέσει το ελληνικό πρωτάθλημα, θέλω να μείνω, αλλά αν είναι καλό για την ομάδα να φύγω, τότε θα φύγω. Πρέπει, βέβαια, να μ' εμπνέει και εμένα η ομάδα, αλλά η ΑΕΚ θα πει την τελευταία λέξη».

Τώρα που όλα τα επεισόδια ανήκουν στο παρελθόν, ο προπονητής σε θέλει στην ομάδα, ο κόσμος το ίδιο, η διοίκηση το ίδιο, τι ονειρεύεσαι να πετύχεις με την ΑΕΚ;

«Είναι πολύ καλό ότι με θέλουν όλοι αυτοί, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι ο κόσμος με αγαπάει και αυτό το καταλαβαίνω όταν με συναντούν στο δρόμο, αλλά και από τα μηνύματα στο ίντερνετ. Ο κόσμος της ΑΕΚ με κάνει να θέλω να δίνω τα πάντα γι' αυτόν, το 200% για να του ανταποδίδω αυτή την αγάπη. Όταν μου είπαν από την ομάδα να επιστρέψω, έβαλα τα δυνατά μου για να επιστρέψω, όπως θέλει να με βλέπει ο κόσμος. Να πολεμήσω για την ομάδα και να πάρουμε την καλύτερη θέση που μπορούμε. Πρώτος στόχος είναι η είσοδος στην πεντάδα για να μπούμε στα πλέι οφ και να βγούμε στην Ευρώπη και μετά βλέπουμε για τη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Με τον Σκόκο πως είναι πλέον οι σχέσεις σας;

«Εντάξει ήταν ένα περιστατικό δέκα δευτερολέπτων, το οποίο ο ελληνικός Τύπος το έκανε μεγαλύτερο απ' ότι ήταν και το συντηρεί εδώ και δέκα μήνες. Ένα επεισόδιο στην προπόνηση ήταν, τίποτα παραπάνω. 'Ό,τι έγινε έγινε και τελείωσε».

Ποια παιδιά μέσα από την ομάδα είναι οι καλύτεροί σου φίλοι;

«Με όλους έχω καλή σχέση, με όλο τον κόσμο. Τον Ταμ (Ενσαλίβα), τον Μαντούκα, τον Γκερέιρο, τον Λεονάρντο, τον Ταχτσίδη, τον Γκέντζογλου, με αυτούς λίγο περισσότερο».

Ράφικ η νέα χρονιά μπήκε πολύ καλά για σένα. Επανεμφάνιση με μεγάλη νίκη και καλή απόδοση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ήσουν καλός στο ματς με τον Ατρόμητο και ήσουν MVP με τον Ηρακλή. Φαίνεται πως σου έλειψε πολύ το ποδόσφαιρο.

«Ξέρετε τους λόγους για τους οποίους έλειψα. Είναι σίγουρο ότι μου λείπει το ποδοσφαιρο, αφού είχα τέσσερις μήνες να αγωνιστώ. Κάθε άνθρωπος όταν φεύγει από την δουλειά που ξέρει να κάνει καλά, είναι φυσιολογικό να βγαίνει έξω από τα νερά του».

Για ποιον λόγο ζήτησες συγνώμη για το πέναλτι που έχασες στο ματς με τον Ηρακλή; Ένα πέναλτι ήταν που σημαίνει ότι μπορεί η μπάλα να μπει στα δίχτυα, μπορεί και όχι...

«Εγώ πήρα την ευθύνη να το εκτελέσω. Ένιωσα ότι η ομάδα μου έχασε δύο βαθμούς από την δική μου απόφαση και την άστοχη εκτέλεση και όφειλα να ζητήσω συγνώμη. Αν είχα σκοράρει, θα είχαμε κερδίσει».

Πως ήταν για σένα το διάστημα που έμεινες εκτός ομάδας; Τι σκεφτόσουν;

«Σε αυτό το διάστημα είχα τον χρόνο να σκεφτώ τα λάθη που έχω κάνει αλλά έπρεπε να κοιτάξω να προπονηθώ ατομικά για να μην μείνω πολύ πίσω αγωνιστικά. Η αλήθεια είναι ότι υπέφερα όλο αυτό το διάστημα, αλλά το αφήνω πλέον πίσω και αυτό είναι που έχει σημασία».

Για τη σχέση του με τον Μπάγεβιτς

Θεωρείς ότι για όλη αυτή τη κόντρα φταίξατε και οι δύο, έφταιξες εσύ περισσότερο, έφταιξε ο προπονητής;

«Είναι κάτι που έγινε στο παρελθόν, δεν ασχολούμαι πλέον. Ότι έγινε, έγινε. Το έχω ξεχάσει».

Πως είναι πλέον η συνεργασία σου με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς; Χθες (προχθές) είπε στη συνάντηση που είχε με τον κύριο Θανόπουλο, ότι σε θέλει οπωσδήποτε στην ομάδα.

«Είναι πολύ σημαντικό για μένα ότι με θέλει ο προπονητής μου. Ο προπονητής έκρινε ότι είμαι απαραίτητος για την ομάδα και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα».

Πως χαρακτηρίζεις τον Μπάγεβιτς ως προπονητή;

«Κρατάω την άποψή μου για τον εαυτό μου»

Όταν επέστρεψες, μίλησες με τον προπονητή; Τι σου είπε και τι του είπες;

«Μιλήσαμε για λίγα λεπτά μόνο και με ρώτησε για το πως είμαι από πλευράς φυσικής κατάστασης. Δεν είπαμε πολλά-πολλά»

Μετάνιωσες ποτέ που ήρθες στην ΑΕΚ, τότε που σε ήθελε και ο Παναθηναϊκός;

«Είναι αλήθεια ότι ο Παναθηναϊκός είχε εκδηλώσεις ενδιαφέρον για μένα, αλλά με κέρδισε η ΑΕΚ. Ήταν δική μου απόφαση να έρθω στην ΑΕΚ και δεν το έχω μετανιώσει παρά τα όσα έχουν συμβεί. Όταν υπογράφω κάπου σημαίνει ότι είμαι 100% σίγουρος και δεν μετανιώνω»

Για την εθνική του ομάδα

Χθες (προχθές) έκανε κάποιες δηλώσεις ο προπονητής σου στην Εθνική Αλγερίας, Ραμπά Σααντάν που είπε ότι θα επιστρέψεις στην ομάδα μετά το Κόπα Άφρικα. Αυτό σου δίνει φτερά στα πόδια για να αποδώσεις ακόμα καλύτερα;

«Η μαμά-πατρίδα είναι κάτι πολύ σπουδαίο για μένα και σίγουρα η επιστροφή στην Εθνική ομάδα, θα μου ανεβάσει πολύ την ψυχολογία. Είναι το όνειρό μου να αγωνιστώ στο προσεχές Μουντιάλ. Είναι πολύ καλό νέο, είναι η μεγάλη μου επιθυμία»

Μουντιάλ με την φανέλα της Εθνικής Αλγερίας. Πως το φαντάζεσαι; Τι ονειρεύεσαι;

«Είναι ένα όνειρο. Η πατρίδα μου ταλαιπωρήθηκε 15 ολόκληρα χρόνια από εμφύλιο πόλεμο και ήταν καλό για τον λαό μας να βγει στον δρόμο να πανηγυρίσει και να συμμετάσχει στη μεγαλύτερη διοργάνωση του κόσμου, ύστερα από 26 χρόνια. Υπάρχει πρόβλημα με τους πολιτικούς στη χώρα μου και πρέπει να δώσουμε χαρά στον λαό μας που αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα»

Θα είναι και η Εθνική Ελλάδας παρούσα στο Μουντιάλ. Πιστεύεις ότι μπορεί να καταφέρει κάτι καλό;

«Υπάρχουν δύο πολύ δυνατές και μαχητικές ομάδες στον όμιλο, η Αργεντινή και η Νιγηρία. Η Νιγηρία τρέχει πολύ. Αν όμως οι Έλληνες υπερβούν τους εαυτούς, ποτέ δεν ξέρεις».

Το παρατσούκλι «τρομοκράτης» που σου κόλλησε στην ΑΕΚ σου αρέσει;

«Με αφήνει αδιάφορο, δεν έχουν και πολλή αξία αυτά για μένα. Εδώ στην Ελλάδα όπου πάω, συνήθως ακούω τις λέξεις μα...κα και π...στη! Δεν δίνω μεγάλη σημασία σε αυτά»

Ποιο παιχνίδι σου έχει αποτυπωθεί στην μνήμη ως το καλύτερό σου με την ΑΕΚ;

«Το φετινό με τον Ολυμπιακό και το περσινό με τον ΠΑΟΚ που είχα σκοράρει κιόλας, ήταν τα καλύτερα. Κι εκείνο το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν ένα τρελό παιχνίδι, ο κόσμος αποδοκίμαζε τον προπονητή. Έκατσε η φάση στις καθυστερήσεις, είχα την έμπνευση με το ψαλιδάκι και καταφέραμε να κερδίσουμε».

Ποια ήταν η χειρότερη σου στιγμή στην ΑΕΚ;

«Η διένεξη με τον προπονητή που με κράτησε τέσσερις μήνες εκτός ομάδας».

Ποιο είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα και ποιο το μεγαλύτερο μειονέκτημα στον χαρακτήρα σου;

«Το μεγαλύτερο μειονέκτημά μου είναι πως είμαι πολύ αληθινός και αυτό απ' ότι έχω καταλάβει δεν αρέσει στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα νομίζω ότι είναι η γενναιοδωρία μου».

Για τα διοικητικά προβλήματα

Τα διοικητικά προβλήματα έχουν επιδράσει αρνητικά στην ψυχολογία τη δική σου κι των συμπαικτών σου;

«Τη δική μου όχι γιατί έλειπα τέσσερις μήνες και δε τα έζησα. Όμως οι άλλοι βλέπω ότι δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση με τα όσα γίνονται»

Συζητάτε στα αποδυτήρια για τα οικονομικά προβλήματα; Εσύ φοβήθηκες ποτέ ότι θα χάσεις τα λεφτά σου από την ΑΕΚ;

«Αυτά πρέπει να μένουν μέσα στα αποδυτήρια. Ποτέ δεν σκέφτηκα, ποτέ δεν φοβήθηκα ότι θα χάσω τα χρήματά μου. Θα προτιμούσα να ήμουν εδώ, να έπαιζα».

Πως είναι φέτος το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια;

«Πιστεύω ότι οι παίκτες δεν είναι πολύ καλά ψυχολογικά και κάτι περιμένουν στην καριέρα τους, έχουν μία προσδοκία για κάτι καλύτερο. Περιμένουν κάτι καινούργιο για να βελτιωθεί και ο τρόπος ζωής τους».

Τώρα παίζετε με τα Γιάννενα. Μπορείτε να ξεκινήσετε ένα σερί από νίκες ώστε να φτάσει η ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα;

«Η ομάδα έχει ανάγκη από φρεσκάδα, πρέπει να δουλέψουμε πιο καλά στην τακτική, να βρούμε αυτοματισμούς ώστε να πάμε καλύτερα».

Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου για το μέλλον;

«Κάθε ποδοσφαιριστής έχει μεγάλα σχέδια για να παίξει μπάλα σε μία προηγμένη ποδοσφαιρικά χώρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαι ευχαριστημένος στην Ελλάδα».

Έχεις κάνει λάθη στη ζωή σου;

«Έχω κάνει πολλά λάθη και στην καριέρα μου και στην ζωή μου, αλλά μαθαίνουμε από τα λάθη μας».

Διαβάζεις εφημερίδες;

«Δεν διαβάζω εφημερίδες. Έχω σιχαθεί τον ελληνικό Τύπο και δεν έχω διάθεση».

Τι μήνυμα στέλνεις στον κόσμο της ΑΕΚ που σε αγαπάει ιδιαίτερα;

«Ο Τζιμπούρ θα κάνει τα πάντα για να καλυτερεύσει την απόδοση της ΑΕΚ. Όλο μου τον εαυτό θα δώσω γι' αυτή την ομάδα».

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ BDO ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΠΑΕ!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε το πόρισμα του ελέγχου της BDO με την κάτωθι ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τα εξής, σχετικά με το πόρισμα της B.D.O. για τον οικονομικό έλεγχο της εταιρείας.

"Όπως είχαμε δεσμευθεί παραδίδουμε σήμερα στη δημοσιότητα το πόρισμα της εταιρείας B.D.O. σχετικά με την Οικονομική κατάσταση της ομάδας μας.
Το συνολικό υπόλοιπο των υποχρεώσεων σε πλήρες βάθος χρόνου είναι 32,6 εκ. ευρώ και αναλύεται ως παρακάτω:

  • Γενικό Υπόλοιπο υποχρεώσεων 55,9 εκ. ευρώ
  • - 21,6 εκ. ευρώ μακροπρόθεσμα συμβόλαια παικτών
· - 1,7 εκ. ευρώ τελευταίες καταβολές κεφαλαίου των μετόχων
Επεξηγήσεις
Το βραχυπρόθεσμο άνοιγμα της ομάδας μας όπως βεβαιώνεται από την B.D.O. είναι 29,4 εκ. ευρώ.
Όπως είναι γνωστό από τη λογιστική πρακτική το ποσό αυτό δεν είναι όλο απαιτητό μέχρι τις 30/06/2010 δεδομένου ότι περιλαμβάνει δάνεια και φόρους που θα διακανονίζονται σε δόσεις και μετά τις 30/06/2010. Γι' αυτό λοιπόν όταν επανειλημμένως αναφερόμαστε στο ταμειακό έλλειμμα της χρήσης δηλαδή τα μετρητά που είναι απαραίτητα για να βγει η χρονιά, υπολογίζουμε ότι είναι περίπου 7 εκ. ευρώ.
Όσον αφορά το υπόλοιπο των μακροπρόθεσμων υποχρεώσεων, ύψους 26,5 εκ. ευρώ, που κάποιες από αυτές εκτείνονται και μέχρι το 2017, αναφέρονται κατά κύριο λόγο (21,6 εκ. ευρώ) σε συμβόλαια των ποδοσφαιριστών μας και σε δόσεις σε ομάδες. Τούτο σημαίνει ότι σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα θα υπάρχει ομάδα που θα έχει αθλητική δραστηριότητα, άρα και προφανώς και άλλα έσοδα που βάσει της λογιστικής πρακτικής δεν αποτυπώνονται σαν μακροπρόθεσμες απαιτήσεις (τηλεοπτικά, εισιτήρια, χορηγίες κ.λ.π.).
Επιπλέον η αξία αυτή των ποδοσφαιριστών μας όπως αναφέρεται στη σελ. 4, στη 2η  παράγραφο ανέρχεται στα 29 εκ. ευρώ και βεβαίως υπερκαλύπτει τις μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις σε αυτούς, χωρίς δε να υπολογίζονται και ενδεχόμενες υπεραξίες από πωλήσεις παικτών.
Τέλος το τριετές ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ Τηλεοπτικό Συμβόλαιο με NETMED και ΣΚΑΪ για την περίοδο 2009-2012 ανέρχεται στο ποσό των 13-14 εκ. ευρώ για την τριετία και βεβαίως δεν έχει προεισπραχθεί και είναι μία σημαντική οικονομική παρακαταθήκη για το μέλλον της ομάδας.
Συμπερασματικά, οι νυν μέτοχοι και οποιοιδήποτε άλλοι ΣΟΒΑΡΟΙ και ΥΓΙΕΙΣ ενδιαφερόμενοι για να επενδύσουν στην ομάδα μας, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι πρέπει να ασχοληθούν με το συνολικό υπόλοιπο των υποχρεώσεων των 32,6 εκ. ευρώ όπως αναφέρεται ανωτέρω.
Διαβεβαιώνουμε τέλος τον κόσμο της ΑΕΚ ότι όσον καιρό έχουμε την οικονομική και διαχειριστική ευθύνη της ΠΑΕ στα χέρια μας, λειτουργήσαμε στα πλαίσια της νομιμότητας, της τήρησης των εσωτερικών και εξωτερικών κανόνων λειτουργίας μιας Α.Ε. και με αίσθημα βαθιάς ευθύνης απέναντι στην ιστορία της ομάδας μας και σε όλους όσους με οποιονδήποτε τρόπο συνεισέφεραν και συνεισφέρουν τα χρήματά τους, λίγα ή πολλά, σε αυτήν. Γι' αυτό έχουμε καθαρή και ήσυχη τη συνείδησή μας. Με τις ίδιες αρχές θα συνεχίσουμε για όσον καιρό έχουμε την ευθύνη της Διοίκησης της Π.Α.Ε.
Μαρούσι, 20 Ιανουαρίου 2010

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

ΑΔΑΜΙΔΗΣ: ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!

Την πρώτη του επίσημη τοποθέτηση έκανε ο Σταύρος Αδαμίδης μέσω του επίσημου site της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο εν δυνάμει πρόεδρος της ΑΕΚ μίλησε με σκληρή γλώσσα και στο τέλος των δηλώσεών του με κεφαλαία μάλιστα γράμματα τονίζει ότι «ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ». Αναλυτικά η δήλωση του Αδαμίδη: «Βρισκόμαστε ακόμα σε στάδιο διαπραγμάτευσης σημαντικών εκκρεμοτήτων για τη βιωσιμότητα και ανταγωνιστικότητα της αγαπημένης μας ομάδας, μετά την διευθέτηση των οποίων είμαι διατεθειμένος να αναλάβω με υψηλό αίσθημα ευθύνης το δύσκολο έργο της ανασυγκρότησής της.
Θέλω πάντως να τονίσω τα εξής: Κατάπληκτος παρατηρώ το τελευταίο διάστημα να εκτυλίσσεται ένα πρωτοφανές σχέδιο αποδόμησης της ΠΑΕ ΑΕΚ. Απατεωνίσκοι επίδοξοι παράγοντες, τυχοδιώκτες ΑΕΚάρχες  που ζουν στην πλάτη της ομάδας διακινώντας «Κροίσους» και ΑΕΚοφροσύνη, μάνατζερ που προσπαθούν να κάνουν μια τελευταία αρπαχτή δημιουργώντας θέματα εκ του μη όντος, απίθανοι «επενδυτές», χρηματιστές που τελικά ήταν εστιάτορες-ασφαλιστές, ασφαλιστήρια δεκάδων εκατομμυρίων που αποδείχθηκαν απλές προσφορές, συνθέτουν ένα όζον περιβάλλον μέσα στο οποίο προσπαθεί να επιζήσει η ομάδα μας. Ο στόχος των παρασίτων είναι προφανής: να παραμείνει η ΑΕΚ ακυβέρνητη, ώστε να απομυζήσουν ανενόχλητοι και την τελευταία σταγόνα. Σε όλους αυτούς, έχω να πω τρεις λέξεις μόνο: ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΕΛΕΙΩNEI».

πηγή : www.aek365.gr

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ.Σ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε, γνωστοποίησε τις αποφάσεις που λήφθηκαν στην σημερινή Γ.Σ των μετόχων
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ
«Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ την 18/01/2010
Σήμερα, την 18/01/2010, ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:00 πραγματοποιήθηκε η Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ και έλαβε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα αρμοδιότητάς της:
1. Εγκρίθηκαν οι Οικονομικές Καταστάσεις της 29ης εταιρικής χρήσης από 01/07/2008 μέχρι την 30/06/2009.
2. Εγκρίθηκε η απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση που έληξε την 30/06/2009.
3. Αποφασίστηκε η εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή για τη χρήση από 01/07/2009 μέχρι την 30/06/2010.
4. Εγκρίθηκε η εκλογή νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων-αποχωρούντων και η ανασυγκρότηση αυτού σε σώμα.
5. Αποφασίστηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με την καταβολή μετρητών συνολικά για το ποσό των 15.000.000 με την έκδοση 2.604.167 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας 1,20 ΕΥΡΩ η κάθε μία, εκ των οποίων 2.604.167 μετοχές θα διατεθούν ως εξής: 2.343.750 μετοχές θα διατεθούν, κατά τη διακριτική ευχέρεια του Διοικητικού Συμβουλίου, σε επενδυτές, παλαιούς και νέους, με τιμή διαθέσεως 6,4 ΕΥΡΩ καθεμιάς, ώστε να καλυφθεί και το ποσοστό 10%, ήτοι 260.417 μετοχές που θα διατεθούν στο Σωματείο κατά το άρθρο 71 του Ν. 2725/1999, ως ισχύει, της δε υπέρ το άρτιον διαφοράς εκ ποσού ΕΥΡΩ 11.874.999,60 αγομένης σε πίστωση του Λογαριασμού «Διαφορά από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιον» .
6. Η προθεσμία καταβολής του ποσού αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου ορίσθηκε εντός ενός μήνα, ήτοι μέχρι την 17 Φεβρουαρίου 2010.
7. Περαιτέρω, αποφασίστηκε, σε περίπτωση μερικής κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου, να προβλεφθεί η δυνατότητα αύξησής του μέχρι του ποσού της κάλυψης.
8. Επίσης αποφασίστηκε να εξουσιοδοτηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο να προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες προκειμένου να υλοποιηθεί η ανωτέρω απόφαση της Γενικής Συνέλευσης.
9. Τέλος αποφασίστηκε να αποκλεισθεί το δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων για την συγκεκριμένη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
Για την ΠΑΕ ΑΕΚ,
Το Διοικητικό Συμβούλιο»

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΕΝΟΨΕΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ!


Το τελευταίο διήμερο παρατηρήθηκε διαφορά απόψεων ανάμεσα στους μετόχους και στον εκλεκτό τους για να αναλάβει τα καθήκοντα του προέδρου. Πώς έγινε αυτό τώρα, μόλις λίγα 24ωρα πριν τη Γ.Σ., είναι ένα από τα πολλά ανεξήγητα που συμβαίνουν στην ΑΕΚ. Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπήρχαν διαφορές σε τέσσερα θέματα και όλο το σαββατοκύριακο μέτοχοι και Αδαμίδης είχαν συζητήσεις, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή.

Με δεδομένη την έντονη επιθυμία του 36χρονου δικηγόρου να γίνει πρόεδρος αλλά και των μετόχων να τοποθετήσουν κάποιον σε αυτή τη θέση για να... ηρεμήσουν για λίγο αυτοί, θα υπάρξει συμφωνία και δε θα συμβούν τρομερά πράγματα τη Δευτέρα. Επειδή, όμως, μιλάμε για την ΑΕΚ, δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος για τίποτα, πριν αρχίσει και ολοκληρωθεί αυτή η Γ.Σ.

Προς παραμονή Μπάγεβιτς
Ενα από τα θέματα που απασχολούν την ΑΕΚ αυτή τη στιγμή είναι και το τι θα γίνει με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Αδαμίδης δεν είναι υπέρ της παραμονής του στην τεχνική ηγεσία, ο Κιντής επίσης, αλλά ορισμένοι μέτοχοι (όπως ο Παππάς) είναι και κατά πάσα πιθανότητα θα περάσει το δικό τους. Ο Σέρβος τεχνικός, λοιπόν, κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και το αν θα βγάλει ή όχι τη χρονιά θα φανεί προσεχώς και κυρίως από τα αποτελέσματα της ομάδας.

ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ: ΜΕΝΩ ΩΣ ΤΕΛΟΣ


Η φημολογία των τελευταίων ημερών θέλει τον Μπάγεβιτς να μετράει ώρες στον πάγκο της ΑΕ, ωστόσο ο Σερβοέλληνας τόνισε μετά τον αγώνα με τον Ηρακλή πως θα μείνει μέχρι τέλους.

«Δεν σκέφτομαι τέτοια πράγματα. Εγώ σκέφτομαι μόνο την ομάδα και την δουλειά μου. Δεν ξέρω αν θα γίνει αυτό, αλλά δεν το σκέφτομαι. Εγώ θα μείνω και θα συνεχίσω να δουλεύω ως το τέλος», ήταν η ατάκα του Μπάγεβιτς σε σχετική ερώτηση.

«Ήταν ένα παιχνίδι σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Προσπαθήσαμε πολύ να πάρουμε τους βαθμούς. Παίξαμε καλά. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είμαστε και τόσο καλοί, ειδικά στις προσπάθειες για να κάνουμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε νίκη, αλλά στο τέλος να μπορούσαμε και να χάσουμε», ήταν η τοποθέτηση του Μπάγεβιτς για την εικόνα του αγώνα, ενώ στη συνέχεια τόνισε την δυσκολία που έχει η συνέχεια του πρωταθλήματος: «Είναι αλήθεια ότι είμαστε μακριά από τα πλέι οφ. Είμαστε μακριά από την πεντάδα. Υπάρχουν πολλές ομάδες για αυτές τις θέσεις. Θα δούμε στην πορεία... Μετά τον Ολυμπιακό πίστεψα ότι θα έχουμε βοήθεια από αυτήν την νίκη. Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο όμως και τώρα πάλι σήμερα μας έβαλε πίσω στο ψυχολογικό θέμα»

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΕΚ ΛΑΜΙΑΣ σας ενημερώνει ότι το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010 και πριν από το παιχνίδι της ΑΕΚΑΡΑΣ με τον Ηρακλή, ώρα 18:30 θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στα γραφεία του Συνδέσμου Μακροπούλου και Σκληβανιώτη.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!

Με τιμή

Το Δ.Σ του Συνδέσμου

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΝΝΗ



«Αγαπητέ κ. Θανόπουλε,

Μου ήταν πολύ δύσκολο να καταλάβω εάν πρέπει να απευθυνθώ σε εσάς αφού:

1. Στο εξώδικο των τεσσάρων παραγράφων που βάλατε στο σάιτ της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν υπογράφει κανένας από τη διοίκηση της ΑΕΚ.
2. Στο τρισέλιδο εξώδικο που έλαβα εγώ, υπογράφεται εσείς ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ.
3. Σε προηγούμενες συνομιλίες μας με παραπέμπατε στον κ. Σταύρο Αδαμίδη.

Επειδή, η ηθική και ο επαγγελματισμός με έχουν καθοδηγήσει στη ζωή μου, επισυνάπτω προς γνώση όλων το εξώδικο που έλαβα για να μπορέσουν όλοι να αντιπαραθέσουν αυτά που εγώ δήλωσα και αυτά που εσείς απαντήσατε και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Λυπάμαι που διαλέξατε αυτό τον τρόπο για να επικοινωνήσετε με τον εκπρόσωπο του πολυτιμότερου παίκτη της ομάδας σας και δεν μου αφήνετε περιθώρια από το να σας απαντήσω μέσω του ίδιου μέσου. Είναι η τελευταία φορά που το κάνω, αφού δεν αρμόζει στο χαρακτήρα μου.

Λυπάμαι εάν θεωρείται τις τοποθετήσεις μου ανεπίτρεπτες, απαράδεκτες και ανήθικη παρέμβαση στα εσωτερικά της ΑΕΚ.

Λυπάμαι εάν θεωρείται ότι αναληθώς δηλώνω ότι οφείλετε χρήματα στον πελάτη μου με αποτέλεσμα να εμφανίζεστε οικονομικά ασυνεπείς.

Λυπάμαι εάν θεωρείται ότι υποβιβάζω το μέγεθος του συλλόγου.

Λυπάμαι εάν θεωρείται ότι κάνω αυθαίρετες εκτιμήσεις αναφορικά με το τι θα συνιστούσε και τι όχι πρόοδο για τον πελάτη μου.

Λυπάμαι εάν θεωρείται ότι οι απόψεις που εκφράζω είναι μόνο δικές μου σκέψεις, οι οποίες μάλιστα δεν απηχούν σε καμία περίπτωση με τη γνώμη του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Λυπάμαι εάν θεωρείται ότι η συμπεριφορά μου συνιστά μία απαράδεκτη και υποβολιμαία προσπάθεια συκοφάντησης και αποσταθεροποίησης της ΠΑΕ ΑΕΚ με τρόπο χυδαίο που αγγίζει τα όρια δυσφήμησης.

Αλλά πάνω απ’ όλα, λυπάμαι που μέσω της δικής σας συμπεριφοράς χειροτερεύετε την ψυχολογία του παίκτη σας, που κανένας από την ΑΕΚ δεν τον προσέγγισε να τον ρωτήσει σε τι κατάσταση βρίσκεται και γιατί δεν αισθάνεται καλά. Λυπάμαι που αδυνατείτε να καταλάβετε ότι οι αθλητές πάνω απ’ όλα είναι ανθρώπινες οντότητες με αισθήματα που μπορούν να επηρεάζονται από πολλές δυσάρεστες καταστάσεις.

Είμαι πολύ απογοητευμένος σαν άνθρωπος και επαγγελματίας, που εξαιτίας της δικής σας ανακοίνωσης και της στάσης οπαδικών εφημερίδων της ΑΕΚ παίρνουν τηλέφωνα εμένα και την οικογένειά μου στην Ισπανία και μας απειλούν. Γιατί; Επειδή είμαστε επαγγελματίες; Σας καθιστώ σαφές ότι στην περίπτωση οποιασδήποτε πράξεως ποινικώς κολάσιμης κατά εμού και της οικογένειάς μου, θα είστε εσείς οι ηθικοί αυτουργοί αυτής.

Να σας ενημερώσω, επίσης, ότι χρωστάτε στον παίκτη (με βάση τραπεζική ενημέρωση μέχρι χθες 12-01-2010) δόση τις 31-12-2009. Επίσης έχετε δώσει επιταγή στον παίκτη, εισπρακτέα στις 31-01-2010 για ένα μεγάλο υπόλοιπο της δόσης που αντιστοιχεί στις 31-10-2009. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε η επιταγή δεν είναι απόδειξη πληρωμής, αλλά πρόθεση πληρωμής. Μήπως δεν καθυστερήσατε να πληρώσετε την προηγούμενη επιταγή την οποία πλήρωσε, προς τιμήν του, ο κ. Πέτρος Παππάς; Μήπως χρωστάτε στους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή τιμολόγια με λήξη 30-09-2009 και 31-12-2009; Σας πιέσαμε ποτέ για χρήματα;

Να είστε καλά κ. Θανόπουλε και αν κρίνετε ότι οι αλήθειες μας και τα συναισθήματά μας είναι λόγος για να κινηθείτε εναντίον μας νομικά, θα σας παρακαλούσα να το κάνετε.

Με τιμή, Παύλος Διαννής».

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ!



Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Με εξώδικο που επέδωσε στον κ. Παύλο Διαννή, η ΠΑΕ ΑΕΚ τον καλεί να ανακαλέσει εντός 24 ωρών το περιεχόμενο των απαράδεκτων και συκοφαντικών δηλώσεών του, που στόχο είχαν να πλήξουν το κύρος και τα συμφέροντα της ΠΑΕ ΑΕΚ και να της επιβάλλουν αποφάσεις που εξυπηρετούν ενδεχομένως τις δικές του επιδιώξεις. Σε διαφορετική περίπτωση η ΠΑΕ ΑΕΚ δηλώνει ότι θα προβεί στην άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός της.

Του επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι «ισχυριστήκατε αναληθώς ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ οφείλει χρήματα στον πελάτη σας από την εργασιακή μας σχέση, όταν γνωρίζετε πολύ καλά ότι ουδεμία ληξιπρόθεσμη ανεξόφλητη απαίτηση υφίσταται από τη πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΚ, επιχειρώντας με τον τρόπο αυτό να εμφανίζετε μια εικόνα οικονομικής ασυνέπειας της ΠΑΕ έναντι του ποδοσφαιριστή που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Επιπλέον, τονίζεται ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να μειώνει και να απαξιώνει το κύρος ενός συλλόγου με τόσα χρόνια ιστορίας και προσφοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με αυθαίρετες εκτιμήσεις σε σχέση με το τι συνιστά πρόοδος στη καριέρα ενός ποδοσφαιριστή.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τον υπαινιγμό του ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ πιθανόν συζητά και διαπραγματεύεται με άλλες ελληνικές ομάδες για την παραχώρηση του Νάτσο Σκόκο, τονίζουμε κατηγορηματικά ότι ο ποδοσφαιριστής δεν πωλείται σε καμία ελληνική ομάδα. Το έχουμε ξαναπεί και το επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά. Δεν έχουμε καμία πρόταση αλλά ακόμη κι αν είχαμε δεν το συζητάμε καν
».

ΠΑΕ ΑΕΚ: ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ


Μπορεί οι φήμες περί πώλησης του Νάτσο Σκόκο σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό είτε την τρέχουσα περίοδο είτε το καλοκαίρι να οργιάζουν, μετά και τα όσα δήλωσε ο Έλληνας εκπρόσωπός του Παύλος Διαννής στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ωστόσο η στάση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ παραμένει αταλάντευτη. «Ο Νάτσο Σκόκο δεν πωλείται σε άλλη ελληνική ομάδα», τονίζουν αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο παραχώρησής του μόνο σε ομάδα του εξωτερικού εφόσον έρθει μία ικανοποιητική πρόταση. Μάλιστα το πιθανότερο είναι εντός της ημέρας να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ επί του θέματος.

ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ-ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ.-

Σιγή ιχθύος από την ΠΑΕ ΑΕΚ για τις τοποθετήσεις Διαννή. Καμία επίσημη απάντηση από τους διοικούντες δεν έχει υπάρξει ως αυτή την ώρα και σύμφωνα με την εκπρόσωπο του γραφείου Τύπου της κιτρινόμαυρης εταιρείας, της Αγγελικής Αρκάδη, δεν πρόκειται καν να υπάρξει, ούτε τις επόμενες ώρες καθώς οι διοικούντες την ενημέρωσαν πως δεν θα ειπωθεί τίποτε σχετικό με το θέμα…

Παρά τις πιέσεις λοιπόν από τους ρεπόρτερ, οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου», επέλεξαν να μην τοποθετηθούν επίσημα για τις δηλώσεις Διαννή και να αφήσουν έτσι πολλά ερωτήματα να μένουν αναπάντητα και δικαιολογημένα πια να γίνεται λόγος για περίεργη σιωπή! Εκφράστηκε από πολλούς μάλιστα η εκτίμηση, ότι όντως κάτι παίζεται στο παρασκήνιο και γι’ αυτό δεν τοποθετούνται οι μέτοχοι…

Και όντως έχουν προκύψει αρκετά ερωτήματα που θα έπρεπε να απαντηθούν από τους μετόχους, μετά τις δηλώσεις του Διαννή. Γιατί είπε πολλά πράγματα ο μάνατζερ του Σκόκο. Τοποθετήσεις που μια σοβαρή διοίκηση οφείλει να σχολιάσει. Μιλάμε για τον καλύτερο παίκτη της ΑΕΚ και δεν είναι δυνατόν να λέγονται δημόσια τόσα πολλά και να μην υπάρχει θέση.

1.Υπάρχει όντως προσέγγιση από άλλη ελληνική ομάδα; Ο Διαννής είπε «ρωτήστε την ΑΕΚ»…

2.Σκέφτονται πλέον την πώληση του ποδοσφαιριστή, παρά τις τοποθετήσεις προ ημερών ότι «δεν πωλείται σε ελληνική ομάδα»;

3.Εξαρτάται όντως η πώληση του Σκόκο από το πόσο καλό θα είναι το τίμημα, όπως προσπάθησε να πείσει με τις δηλώσεις του ο Διαννής;

4.Έχουν όντως ενημέρωση στην ΑΕΚ, για το ότι ο Σκόκο είναι στεναχωρημένος στην ομάδα, όπως δηλαδή αποκάλυψε ο μάνατζέρ του;

5.Έχει πάρει τελικά ή όχι ως σήμερα όλα τα χρήματά του ο Αργεντινός και εν προκειμένω, μπορεί ή όχι να κάνει προσφυγή; Γιατί μέχρι πρότινος, από την διοίκηση του «Δικεφάλου», λεγόταν ότι ο Νάτσο είναι πληρωμένος με επιταγές του μετόχου Πέτρου Παππά. Αλλά ο Διαννής, τώρα λέει, πως μπορεί να κάνει προσφυγή ο πελάτης του. Τι ισχύει από τα δύο;

Όλα αυτά τα ερωτήματα πρέπει να τα απαντήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ και όχι να κρύβεται. Μιλάμε για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της αυτή τη στιγμή. Για το νούμερο ένα περιουσιακό της στοιχείο. Η σιωπή σαφώς και προκαλεί υποψίες για το τι τελικά συμβαίνει με την πώληση του Σκόκο σε άλλον ελληνικό σύλλογο…

ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΣΚΟΚΟ...


Πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα για μετακίνηση του Νάτσο Σκόκο αρχικά στον Παναθηναϊκό και πολύ πιο έντονα στον Ολυμπιακό. Πώς αντιμετωπίζει ο πελάτης σας το ενδιαφέρον των άλλων δύο «μεγάλων»;

«Σίγουρα σαν παίκτης και αθλητής κολακεύεται. Πάντα είναι ωραίο για έναν αθλητή να τραβάει την προσοχή επάνω του. Αυτό σημαίνει ότι κάνει καλά τη δουλειά του».

Οι πληροφορίες λένε ότι ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση στην ΑΕΚ για την απόκτησή του. Ισχύει αυτή η πληροφορία;

«Δεν είμαι αρμόδιος για να σας απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Ρωτήστε τη διοίκηση της ΑΕΚ».

Υπάρχει κάτι από το εξωτερικό;

«Υπήρχε προσέγγιση από ιταλικές συλλόγους χωρίς όμως να έχουν μετουσιωθεί σε πρόταση».

Σε περίπτωση που αληθεύει ο Σκόκο θα δεχόταν να πάει σε άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα; Θεωρείται ότι είναι ένα βήμα προόδου στην καριέρα του;

«Είναι μία καθαρά υποθετική ερώτηση και δεν απαντάω σε υποθετικές ερωτήσεις. Εάν όμως θέλετε την άποψή μου σε καθαρά φιλολογικό επίπεδο, θα σας έλεγα ότι το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό άθλημα. Η λέξη από μόνη της λέει πολλά. Λέει πράγματα που ακόμη στην Ελλάδα δεν έχουμε κατανοήσει. Ίσως δεν θέλουμε να κατανοήσουμε γιατί συμφέρει κάποιους να καλλιεργούν μια οπαδική και μόνο νοοτροπία χωρίς να σκέφτονται ρεαλιστικά. Το να περνάει ένας ποδοσφαιριστής από μία μεγάλη ομάδα σε μία άλλη δεν το θεωρώ τόσο τραγικό. Εφόσον αυτός που πουλάει ικανοποιείται από το τίμημα τότε γιατί να μην πουλήσει; Εάν στον τεχνικό διευθυντή ενός μεγάλου συλλόγου αρέσει ένας παίκτης από μία άλλη μεγάλη ομάδα γιατί να μην κάνει πρόταση να τον αποκτήσει; Ο μύθος του ότι εάν πληρώσω μία άλλη μεγάλη ομάδα για να αγοράσω έναν ποδοσφαιριστή της ενισχύω τον αντίπαλο είναι τουλάχιστον αφελής σκέψη. Οι τρεις μεγάλες ομάδες έχουν αρκετά χρήματα για να επενδύσουν σε μεταγραφές. Δεν περιμένουν την άλλη ομάδα για να ενεργήσουν. Γιατί δηλαδή ποδοσφαιριστές σαν τον Σκόκο να πρέπει να φύγουν από το ελληνικό πρωτάθλημα επειδή κάποιοι δεν θέλουν να τον δουν στα πράσινα ή στα κόκκινα; Δεν καταλάβατε ότι χάνει ποιότητα το πρωτάθλημα έτσι; Αυτούς τους παίκτες πρέπει να τους κρατάμε με νύχια και με δόντια, άσχετα από το που θα παίζουν. Ο φίλαθλος θα πρέπει να συμβιβαστεί με αυτή την ιδέα εάν θέλει να βλέπει καλό θέαμα στα γήπεδα. Λυπάμαι εάν ο οπαδός έχει αντίθετη άποψη. Λυπάμαι εάν αναγκαστεί να καταφύγει σε απειλές κατά πάσα κατεύθυνση επειδή ένας παίκτης της ομάδας του πήγε σε κάποιο άλλο μεγάλο σύλλογο γιατί εκεί θα τον οδηγήσουν (σ.σ. τον φίλαθλο) λανθασμένα κάποιοι καλοθελητές. Ας λειτουργήσει σωστά το σκάουτινγκ των ομάδων για να φέρουν ποδοσφαιριστή ανάλογης αξίας. Εκεί είναι το πρόβλημα. Ας λειτουργήσει, επίσης, σωστά η αθλητική δημοσιογραφία, επικροτώντας τέτοιες κινήσεις. Ξέρετε, την περασμένη εβδομάδα διάβασα το εξής σε μία αθλητική εφημερίδα και σοκαρίστηκα. 'Οι οπαδοί της ΑΕΚ θα αντιδρούσαν σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και δεν είναι τυχαίο πως μεταξύ σοβαρού και αστείου τονίζουν πως θα κόψουν από τη ρίζα το χέρι οποιουδήποτε τολμήσει να υπογράψει την παραχώρηση του Σκόκο'. Επιτρέψτε μου να σας πω ότι απορώ πώς τέτοιου τύπου δημοσιεύματα δεν απασχολούν τον εισαγγελέα. Γιατί αυτές οι εκφράσεις όταν γράφονται σε εφημερίδα δεν είναι αστείο. Λυπάμαι γι' αυτά τα φαινόμενα. Και ξέρετε γιατί λυπάμαι; Γιατί μέσω αυτών των δημοσιευμάτων κάποιοι προσπαθώντας να γίνουν αρεστοί στους οπαδούς της ΑΕΚ κάνουν κακό στην ομάδα και στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Αληθεύει ότι ο Σκόκο χάρισε χρήματα στην Πούμας για να πάρει μεταγραφή στην ΑΕΚ;

«Ναι έτσι ακριβώς είναι».

Γιατί το έκανε;

«Ρωτήστε τον ίδιο να σας πει καλύτερα, αλλά πιστεύω για να ικανοποιήσει το όνειρό του να παίξει στην Ευρώπη».

Θα μπορούσε να είχε κάνει προσφυγή και να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ;

«Ναι, είναι αλήθεια. Αλλά τέτοιες πρακτικές δεν ταιριάζουν στον χαρακτήρα μας. Άλλωστε ποτέ δεν αισθανθήκαμε ότι θα έχανε τα χρήματά του. Οι τωρινοί παράγοντες της ΑΕΚ είναι σοβαροί άνθρωποι και εν πάση περιπτώση δεν θα είμασταν εμείς αυτοί που θα απαξιώναμε τα 1,6 εκ. ευρώ που δαπάνησε η ΑΕΚ για να τον αποκτήσει. Εμείς θέλουμε όταν ο Νάτσο φύγει από την ΑΕΚ να βάλει χρήματα στο ταμείο του ο σύλλογος. Να έχει κάποια καλά έσοδα. Αυτός είναι ο σκοπός του ποδοσφαίρου. Ένας παίκτης να προσφέρει τα μέγιστα όταν βρίσκεται σε μία ομάδα και μέσα από την απόδοσή του να προσελκύει αγοραστές. Έτσι σκεφτόμαστε και ελπίζουμε η ΑΕΚ να το εκτιμήσει όταν χρειαστεί».

Ωστόσο, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Σκόκο είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχει πάρει τα χρήματα του;

«Όχι, δεν έχει πληρωθεί όλα τα χρήματά του».

Στην περίπτωση του Σκόκο, αυτοί οι αγοραστές θα μπορούσαν να είναι και από την Ελλάδα; Οι μέτοχοι της ΑΕΚ είπαν ότι ο ποδοσφαιριστής δεν πωλείται σε άλλη ελληνική ομάδα.

«Κοιτάξτε, μία πώληση είναι ένας συνδυασμός αποφάσεων του πωλητή, του αγοραστή και του παίκτη. Εάν ο ποδοσφαιριστής και ο αγοραστής θέλουν και το τίμημα είναι λογικό τότε ο πωλητής θα πρέπει να το σκεφτεί δύο φορές. Εξάλλου, δεν νομίζω ότι την ΑΕΚ θα την ενδιέφερε να έφευγε ο Σκόκο, τελειώνοντας το συμβόλαιό του και χωρίς να έχει κάποιο έσοδο. Αυτό είναι αντίθετο από αυτό που σας είπα νωρίτερα ότι είναι η δικιά μας θέληση».

Πότε λήγει το συμβόλαιο του;

«Τον Ιούνιο του 2011. Βλέπετε ότι τα χρονικά περιθώρεια στενεύουν για όλους μας».

Θα ανανέωνε ο παίκτης στην ΑΕΚ;

«Στη ζωή πρέπει να κοιτάμε μπροστά και να κάνουμε βήματα προόδου. Ήδη για τον ίδιο η ΑΕΚ ήταν μία πρόοδος αφού του άνοιξε την πόρτα της Ευρώπης και είμαστε ευγνώμονες γι' αυτό. Δεν νομίζω όμως ότι το επόμενο βήμα προόδου θα ήταν μία ανανέωση του συμβολαίου του στην ΑΕΚ».

Ο κόσμος της ΑΕΚ λατρεύει τον Σκόκο. Ο Σκόκο τι έχει να πει στους φίλους της ομάδας;

«Πιστεύω ότι αυτά τα αισθήματα είναι αμοιβαία Περνάει πολύ όμορφες στιγμές στο γήπεδο και όταν τον συναντάει ο κόσμος στο δρόμο. Αυτό όμως που δεν πρέπει ποτέ να κάνουμε στη ζωή είναι να μπερδεύουμε τα αισθήματα με τον επαγγελματισμό».

Τον Δεκέμβριο είχατε πει ότι ο Σκόκο δεν αισθάνεται καλά στην ΑΕΚ και ότι ψυχολογικά είναι στα κάτω του...

«Και έτσι είναι. Ο παίκτης δεν αισθάνεται καλά κι αυτό οφείλεται σε μία σειρά από καταστάσεις που δεν μπορώ να σας εξηγήσω, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Ο Νάτσο δεν αισθάνεται καλά στην ΑΕΚ και θέλω να το κατανοήσουν οι μέτοχοι».

Κατά καιρούς υπήρχαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να θέλει την απομάκρυνση του Σκόκο από την ΑΕΚ. Υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις τους;

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις τους από όσο γνωρίζω. Και οι δύο προσπαθούν να κάνουν όσο καλύτερα γίνεται τη δουλειά τους. Έχετε ακούσει τον Σκόκο να σχολιάζει τον προπονητή του παρόλο που ο κ. Μπάγεβιτς κατά καιρούς έχει σχολιάσει τον ποδοσφαιριστή;».

Για την αστάθεια στην απόδοσή του γίνεται πολύς λόγος. Εσείς τι έχετε να πείτε;

«Εσείς το βλέπετε σαν αστάθεια; Ποδοσφαιριστές με τα χαρακτηριστικά του Σκόκο μπορούν να σου πάρουν μόνοι τους ένα παιχνίδι, με μια ενέργεια, μια ασίστ, ένα φάουλ. Δεν είναι θέμα σταθερότητας, αλλά στιλ και τρόπου παιχνιδιού. Εκτός αυτού, το περιβάλλον και τα γεγονότα σε μια ομάδα δεν μπορούν να μην σε επηρεάσουν».

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

ΒΟΛΕΣ ΔΗΜΤΡΙΑΔΗ ΚΑΤΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ



Στα αποδυτήρια των διαιτητών βρέθηκε μετά τη λήξη της χθεσινής αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ ο Βασίλης Δημητριάδης, προκειμένου να μάθει από τον διαιτητή σε ποιον χρέωσε το πέναλτι που έδωσε εις βάρος της ΑΕΚ στο 68΄.

Ο γενικός αρχηγός της «Ένωσης» διαμαρτυρήθηκε στον κ. Λαμπρόπουλο, λέγοντάς του ότι δεν υπάρχει καμία παράβαση.

«Υπάρχει παράβαση από τον Μάκο», ήταν η απάντηση του διαιτητή, με τον Β. Δημητριάδη να σχολιάζει: «Δεν υπάρχει τίποτα και σου λέω ότι θα εκτεθείς».

Αργότερα, ο γενικός αρχηγός των «κιτρινόμαυρων» φέρεται να επέστρεψε στα αποδυτήρια των διαιτητών, ρωτώντας τον Λαμπρόπουλο:

«Πού είδες πέναλτι στον Μάκο;», για να πάρει την απάντηση… «Δεν έδωσα πέναλτι στον Μάκο, αλλά στον Μαϊστόροβιτς»!

Ο Β. Δημητριάδης αποχώρησε εμφανώς εκνευρισμένος, φωνάζοντας: «Είναι δυνατόν να μην ξέρεις τι δίνεις και σε ποιον. Αλλάζεις γνώμη και εκτίθεσαι».

Χωρίς το βραβείο του ο Σκόκο

Εμφανώς εκνευρισμένος αποχώρησε και ο Νάτσο Σκόκο από το γήπεδο, λόγω του αποτελέσματος και του τρόπου που αυτό διαμορφώθηκε. Ο Αργεντινός άσος, μάλιστα, δεν έκανε κάποια δήλωση φεύγοντας, ενώ ξέχασε πάνω στα νεύρα του να πάρει και το βραβείο του MVP της αγωνιστικής!

Άνθρωποι της ΑΕΚ έτρεξαν και τον πρόλαβαν, ενημερώνοντάς τον ότι έχει ψηφιστεί ως ο καλύτερος της αναμέτρησης. Ο Σκόκο τότε επέστρεψε, πήρε το βραβείο του και έφυγε χωρίς να δηλώσει κάτι.

Στο «στόχαστρο» η ΝΕΤ

Ένας πανό που ανέγραφε «Νέα Ερυθρόλευκη Τηλεόραση» αναρτήθηκε χθες στο πέταλο των οργανωμένων της ΑΕΚ, με τα αρχικά των τριών λέξεων να σχηματίζουν το όνομα της ΝΕΤ! Οι φίλοι της ΑΕΚ έδειξαν με κάθε τρόπο την αντίδρασή τους για τη μετάδοση και το σχόλιο της αναμέτρησης εναντίον του Ολυμπιακού.

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

NACHO SCOCCO!!


ΑΞΕΧΑΣΤΟ.....


ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ!!!

ΓΑΥΡΟΣ-ΑΕΚ 1-2 (ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ...)




Ο Νάτσο Σκόκο με δύο γκολ χάρισε στην ΑΕΚ την πρώτη της νίκη στο Καραϊσκάκη (2-1) μετά από 15 χρόνια (είχε κερδίσει στην Ριζούπολη)! Ο Καλόπουλος χρέωσε (κακώς) και ακύρωσε (επίσης κακώς) γκολ του Ολυμπιακού ενώ αρνήθηκε κόκκινες κάρτες σε Γιάχιτς και Καράμπελα.

Η ΑΕΚ των χιλίων προβλημάτων, η ΑΕΚ χωρίς διοίκηση, η ΑΕΚ που βρίσκεται στις μεσαίες θέσεις της βαθμολογίας, απέδειξε πως είναι ζωντάνη, πως παραμένει η μεγάλη ομάδα που ξέρουμε, αφού... άλωσε εύκολα το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" επικρατώντας του... θλιβερού Ολυμπιακού με 2-1.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του ντέρμπι ήταν αδιαμφισβήτητα ο Νάτσο Σκόκο που πέτυχε τα 2 γκολ της Ένωση και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο (ιδιαιτέρως το δεύτερο), ενώ σε κάθε ευκαιρία έκανε άνω κάτω την άμυνα του Ολυμπιακού.

Εξαιρετική εμφάνιση από όλους τους παίκτες της ΑΕΚ που μπήκαν παθιασμένα, δεν πτοήθηκαν με το γκολ του Α. Παπαδόπουλου, πέτυχαν την ανατροπή και μετά υπνώτισαν τους "ερυθρολεύκους" για ένα ολόκληρο ημιχρονο, παίζοντας έξυπνα και μεθοδικά. Θα μπορούσαν μάλιστα να είχαν πετύχει και μεγαλύτερο σκορ αλλά ας όψεται ο Νικοπολίδης. Ήταν ΑΕΚ από τα παλιά...

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

ΜΑΤΩΣΤΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ!



Ένα ΑΕΚτζήδικο ORIGINAL πάρτι στήθηκε στο Holliday Inn Attica. Εκεί όπου έχει καταλύσει η αποστολή της ΑΕΚ. Περίπου 600 άτομα, με πρωτοβουλία της ΟRIGINAL βρέθηκαν έξω από το ξενοδοχείο και για περίπου 10 λεπτά αποθέωσαν σαν... πρωταθλητές τους παίκτες της ΑΕΚ. Μόλις συγκεντρώθηκαν και όσοι έφυγαν από το Δωματιάκι, πρώτος βγήκε έξω ο Βασίλης Δημητρίαδης. Ζήτησε από τον κόσμο να κατέβει τα σκαλιά στην είσοδο του ξενοδοχείου, έγινε αποδεκτή η έκκλησή του και με την έξοδο των παικτών ξέσπασε πάρτι. Οι Μαϊστόροβιτς, Καφές, Μάκος, Γιάχιτς, Αραμπατζής, Λαγός, Χέρσι, Καράμπελας, Ζεράλντο, Γεωργέας, Ταχτσίδης, Mαντούκα και Γκέντσογλου βγήκαν στην είσοδο και είδαν 600 οπαδούς της ΑΕΚ να τους προτρέπουν, με συνθήματα, να νικήσουν τον Ολυμπιακό ενώ τους ζητούσαν να «παίξετε για τη φανέλα. Παίξτε και κερδίστε για μας. Κάντε μας ένα δώρο φέτος. Το θέλουμε πολύ». Οι παίκτες από την πλευρά τους έδειχναν ήρεμοι να απολαμβάνουν τις στιγμές. Χαμογελούσαν, ενώ κάποιοι Έλληνες ακολουθούσαν το ρυθμό των συνθημάτων που αφορούσαν την ΑΕΚ. Οι Αργεντινοί παίκτες της Ενωσης κάθισαν πιο πίσω από τους παραπάνω παίκτες, ενώ έπειτα βγήκαν στα παράθυρα των δωματίων τους και απόλαυσαν από ψηλά τον... χαμό που γινόταν κάτω. Έγιναν αντιληπτοί από τον κόσμο και γνώρισαν και εκείνοι την αποθέωση, με τους ίδιους να χαιρετούν τον κόσμο. Ενωτικές στιγμές πριν από ένα μεγάλο ντέρμπι.

Ενωτική ήταν και η ομιλία του Δημήτρη Χατζηχρήστου προς τους παίκτες:

«Αυτά που θα σας πω τώρα να τα πείτε και στους άλλους παίκτες που δεν μιλούν Ελληνικά και κατέβηκαν. Αύριο παίζεται με τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να ματώσετε τη φανέλα. Ξέρουμε είστε επαγγελματίες και καλά κάνατε. Εμείς εδώ ήρθαμε να σας πούμε ότι θέλουμε να μας κάνετε υπερήφανους. Να ματώσετε τη φανέλα. Μερικές φορές μας... γράφετε στα παλιά σας τα παπούτσια, αλλά τώρα θέλουμε να ματώσετε τη φανέλα. Ματώστε αυτή την ευλογημένη φανέλα και κάποια στιγμή κάντε μας υπερήφανους. Αυτό δεν είναι ούτε... Θανόπουλος ούτε κανένας. Αυτό που κάνουμε τώρα δεν έχει καμία σχέση με τη διοίκηση. Για τη φανέλα αυτή γίνονται όλα. Κάντε το σταυρό σας και παίξτε για μία φορά φέτος σαν ΑΕΚτζήδες».

Νωρίτερα στο Δωματιάκι βρέθηκαν περίπου 300 άτομα και από εκεί καθοδόν πήγαν στο Holliday Inn Attica στην Αττική οδό. Την συγκεκριμένη πρωτοβουλία οργάνωσε προσωπικά ο ίδιος ο Δημήτρης Χατζηχρήστος. Από την Παρασκευή το προετοίμαζε και μάλιστα κάλεσε ο ίδιος τηλεφωνικά τους περισσότερους που βρίσκονται τώρα στο Δωματιάκι, καθώς ως γνωστόν δεν υπήρξε επίσημο και δημόσιο κάλεσμα για συγκέντρωση. Περίπου στις 20.30 οι οπαδοί της ΑΕΚ θα είναι στο ξενοδοχείο και εκεί θα κόψουν και την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Πριν την αναχώρηση των οπαδών ο Δημήτρης Χατζηχρήστος εξήγησε σε όσους συγκεντρώθηκαν στο Δωματιάκι: «Όσοι θέλουν να έρθουν εκεί για να βρίσουν μέτοχους - αμέτοχους, Μπάγεβιτς, παίκτες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο να μην έρθουν. Ας πάρουν το λεωφορείο που περνά δίπλα να πάνε σπίτια τους. Εκεί Δεν πάμε για να βρίσουμε κανέναν. Εκεί πάμε για να πείσουμε τα παιδιά να παίξουν σαν άντρες αύριο στο παιχνίδι. Να παίξουν σαν ΑΕΚ. Όχι σαν κότες».

πηγή: www.aek365.gr

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

ΣΤΙΣ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι η επαναληπτική τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, στα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» εταιρίας επί της οδού Γράμμου 69-71, δύο μέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία γνωστοποίησης του σχεδίου του Νίκου Νοτιά για την επόμενη μέρα της ομάδας.
Υπενθυμίζεται ότι με ανακοίνωση στις 30 Δεκεμβρίου 2009, η ΠΑΕ είχε κάνει γνωστό ότι ο μεγαλομέτοχος επεξεργάζεται ένα σχέδιο για την έξοδο από τη διοικητική κρίση, το οποίο θα ανακοινώσει μέχρι τις 20 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ -
ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ»
ΑΡ.Μ.Α.Ε. 99113/06/Β/86/57
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
Σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό της εταιρίας, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους μετόχους της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ», που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Αργοστολίου αρ. 15, και εκπροσωπείται νόμιμα, σε επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα λάβει χώρα την 18 Ιανουαρίου 2010, ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:00 π.μ. στο υποκατάστημα της εταιρίας επί της οδού Γράμμου αρ. 69-71, όροφος β’, Μαρούσι, προκειμένου να λάβει απόφαση για τα παρακάτω θέματα αρμοδιότητάς της:
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:
1. Υποβολή και έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων της 29ης Εταιρικής Χρήσης από την 1η Ιουλίου 2008 μέχρι την 30 Ιουνίου 2009, μαζί με την Έκθεση Διαχειρίσεως του Διοικητικού Συμβουλίου και το πιστοποιητικό ελέγχου του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή.
2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή, καθώς και των λογιστών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση που έληξε στις 30/6/2009.
3. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή για τη χρήση από την 1η Ιουλίου 2009 μέχρι την 30 Ιουνίου 2010 και καθορισμός της αμοιβής τους.
4. Έγκριση εκλογής νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων και ανασυγκρότησης αυτού.
5. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, λόγω λήξεως θητείας προηγούμενου.
6. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών και τροποποίηση του άρθρου 7 του Καταστατικού, με την επιφύλαξη του άρθρου 13α του νόμου 2190/1920.
7. Αποκλεισμός των παλαιών μετόχων από την άσκηση του δικαιώματος προτίμησης κατά την ως άνω αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου
8. Κωδικοποίηση του καταστατικού σε ενιαίο κείμενο.
9. Διάφορες ανακοινώσεις.
Οι μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην ως άνω επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση οφείλουν να καταθέσουν τις μετοχές τους στο ταμείο της εταιρίας ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα στην έδρα της εταιρίας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και να υποβάλουν τα σχετικά έγγραφα της κατάθεσης, καθώς και τα έγγραφα της πληρεξουσιότητας τυχόν αντιπροσώπων, στο ταμείο της εταιρίας, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της επαναληπτικής Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.
Αθήνα, 04/01/2010
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου
Νικόλαος Θανόπουλος

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

ΜΕ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ



Όχι απλώς στην αποστολή, αλλά πιθανώς και στην ενδεκάδα της ΑΕΚ στο ντέρμπι της Τετάρτης απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» να βρίσκεται ο Ράφικ Τζεμπούρ. Τουλάχιστον αυτό μαρτυρούν οι δοκιμές του Ντούσαν Μπάγεβιτς στις τελευταίες προπονήσεις, βλέποντας τον Γαλλοαλγερινό φορ να είναι σε εξαιρετική κατάσταση παρά την απραξία σχεδόν πέντε μηνών. Ο Τζεμπούρ στο χθεσινό διπλό ήταν στην ίδια ομάδα με τους Μαντούκα, Σκόκο και Μπλάνκο, πράγμα που δείχνει πως ο προπονητής του τον υπολογίζει ακόμη και για τη βασική σύνθεση.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 έχοντας Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς, Καράμπελα και Αραούχο στην άμυνα και μπροστά τους Καφέ και Μάκο, ενώ Μαντούκα, Σκόκο, Μπλάνκο και Τζεμπούρ φαίνεται να έχουν τον πρώτο λόγο για να αποτελέσουν τη γραμμή κρούσης της «Ένωσης».

Το βέβαιο είναι πως ο Κρίστιαν Νέμεθ, που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στον αστράγαλο και δεν έχει καταφέρει να ολοκληρώσει μία φουλ προπόνηση, θα χάσει το προσεχές παιχνίδι, πιθανότατα και αυτό της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη». Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ούγγρος φορ έχει παίξει σε μόλις 9 από τα 24 παιχνίδια από τη στιγμή που εντάχθηκε στο δυναμικό της «Ένωσης», είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική Νέων της χώρας του.

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
ΜΑΚΑΡΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΑΕΚΑΡΑ ΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ "ΑΙΜΟΡΑΓΕΙ" ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ!